fatih kısaparmak balon baskılı balon Karl Heinz Feldkamp istifa etti - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Karl Heinz Feldkamp istifa etti

mavera
04-05-2008, 12:58
Galatasaray'ın Alman Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp'ın istifa ettiğini açıklandı. Galatasaray Spor Kulübü'nden yapılan resmi açıklamaya göre Kalli'nin istifa sebebi şöyle:
İşte Feldkamp'ın istifası ile ilgili yapılan açıklama:

Sezon başından bugüne Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı’nın teknik direktörlük görevini sürdürmekte olan Karl-Heinz Feldkamp, yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa etmiştir.

Karl-Heinz Feldkamp’ın istifası Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu tarafından kabul edilmiştir. Yönetim kurulumuz bu istifayı kabul ederken, teknik direktör yardımcısı Ahmet Akcan’ın da istifasını istemiştir. Yarın oynanacak olan Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşmasında Adnan Sezgin Burak Dilmen – Nezih Ali Boloğlu ve Cevat Güler’den oluşan ekip görev yapacaktır

Bu sezonun sonuna kadar görev yapacak olan teknik heyet en kısa zamanda belirlenecek ve takımın başına getirilecektir.

Yönetim kurulumuz, bu gelişmenin takımımızı iki kupada şampiyonluk hedefinden geri çevirmeyeceği gibi, hedeflere daha sıkı sarılarak bir kenetlenme ve yeni bir motivasyon oluşturacağına yürekten inanmaktadır.

Karl-Heinz Feldkamp’a ve Ahmet Akcan’a kulübümüze bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür eder ve başarılar dileriz.

Haber 7

oturanboğa
04-05-2008, 13:01
ALLAHIM SINAV ÖNCESİ BU HABER NASI İYİ GELDİ...GERÇEK OLAMIIICAK KADAR GÜZEL...gidişi bile dengesiz bu adamın...şurda kaç hafta kaldı ki ligin bitmesine...takımı yalnız bıraktı...hoş,zaten pek takımın yanında olduğu yoktu ya...ÇOK MUTLUYUUUUUMMMM

oturanboğa
04-05-2008, 13:02
ABDULLAH AVCI GELSİNNNNNNNN

oturanboğa
04-05-2008, 13:03
ALLAAAAAAHIIIIMMM SÜPER Bİ HABER BU YAAAAA

Eşref
04-05-2008, 13:10
hani yeni teknik direktörü Feldkamp seçecekti? Ruhu genç bir teknik direktörün onuruyla oynadınız. Neyse. Üzülmesin Feldkamp. Bu camia çıkmamış candan ümidi kesmez. 3-5 yıl sonra tekrar çağırırlar seni.

oturanboğa
04-05-2008, 13:31
babamın bir önerisi var...diyo ki bu yönetim bi yanına bülenti alsın diğer yanına şükürü,,bülenti hoca yapsın şükürü yardımcısı...alın desin,bu takım sizin,,istediğinizi yapın,,onlar da koçlar gibi şampiyon yapsınlar takımı...hem bülente vefa borcunuzu ödemiş olursunuz,,hem de elin gavurundan yaşlı başlı adamlardan medet ummamış olursunuz....çok mantıklı geldi...gerçi ben selemeyi getircektim takımın başına ama bülent hakan ikilisi daha güzel geldi.. :D

Sukût-u_Hayal
04-05-2008, 14:04
Gülsem mi ağlasam mı şaşırdım ..... :o

Allah'ım bir gün de şu galatasaray'da normal bir gelişme olsun >:(

Hergün ayrı bir olay ...... :-\

politikaci
04-05-2008, 14:11
ayyyy nedense bir huzur doldu içime..
e yani bu biraz geç oldu ama olsun.adam torununun torununu görüyo galatasarayla yaşıt ikiside 1905 de doğmuş hala burda e ayıp artık :D :D

Sukût-u_Hayal
04-05-2008, 14:13
babamın bir önerisi var...diyo ki bu yönetim bi yanına bülenti alsın diğer yanına şükürü,,bülenti hoca yapsın şükürü yardımcısı...alın desin,bu takım sizin,,istediğinizi yapın,,onlar da koçlar gibi şampiyon yapsınlar takımı...hem bülente vefa borcunuzu ödemiş olursunuz,,hem de elin gavurundan yaşlı başlı adamlardan medet ummamış olursunuz....çok mantıklı geldi...gerçi ben selemeyi getircektim takımın başına ama bülent hakan ikilisi daha güzel geldi.. :D
İşte hayalim !!!!!!

Başkan :Fatih Terim ....
Teknik direktör: Hakan Şükür , Bülent Korkmaz...
yardımcıları:Suat Kaya,Ergün Pembe .......

sanırım sadece hayallerim de kalıcak bir liste .... ??? Bu listenin başın da olduğu bir galatasaray'dan uzun yıllar başarı gelmese de razıyım :-X

oguzdesouza
04-05-2008, 15:00
2.lik yarışında gs için kötü olmuş...

Bu arada Hüdaverdi bizim iddaayı unutmadın di mi :) :)

AK_Türk
04-05-2008, 15:06
2.lik yarışında gs için kötü olmuş...

Bu arada Hüdaverdi bizim iddaayı unutmadın di mi :) :)

sampiyonluk yarisi desek daha iyi olur herhalde ;)

EpiVaTeS
04-05-2008, 15:08
sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum ama hayırlısı ne ise o olsun...

eddie
04-05-2008, 15:11
dereyi geçerken beygir değiştiriyoruz.. bari pazartesi istifa etseymiş.. adamın gidişi bile tuhaf yaa..
neyse yine de sevindim ben.. ohhh

EpiVaTeS
04-05-2008, 15:14
aynen aynen ...

Mcht_Ln
04-05-2008, 15:23
Dengesiz desem ayıp olur mu??

politikaci
04-05-2008, 15:27
ya adam takımımızla aynı yaşta oda 1905 de doğmuş :D :D

Parantez
04-05-2008, 15:39
aa çok şaşırdım :o :o
hayırlısı olsun ;)

CeVHeR
04-05-2008, 15:41
Adnan Polat geldi, Galatasaray dağılmaya başladı...

Parantez
04-05-2008, 15:45
Duyuru: Karl-Heinz Feldkamp

Sezon başından bugüne Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı’nın teknik direktörlük görevini sürdürmekte olan Karl-Heinz Feldkamp, yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa etmiştir.

Karl-Heinz Feldkamp’ın istifası Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu tarafından kabul edilmiştir. Yönetim kurulumuz bu istifayı kabul ederken, teknik direktör yardımcısı Ahmet Akcan’ın da istifasını istemiştir. Yarın oynanacak olan Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşmasında Adnan Sezgin - Burak Dilmen – Nezih Ali Boloğlu ve Cevat Güler’den oluşan ekip görev yapacaktır

Bu sezonun sonuna kadar görev yapacak olan teknik heyet en kısa zamanda belirlenecek ve takımın başına getirilecektir.

Yönetim kurulumuz, bu gelişmenin takımımızı iki kupada şampiyonluk hedefinden geri çevirmeyeceği gibi, hedeflere daha sıkı sarılarak bir kenetlenme ve yeni bir motivasyon oluşturacağına yürekten inanmaktadır.

Karl-Heinz Feldkamp’a ve Ahmet Akcan’a kulübümüze bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür eder ve başarılar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

eddie
04-05-2008, 15:52
ya adnan polat gelmeseydi de feldkampın gitmesi gerekiyodu.. onun kadar ağır kanlı bi insan daha görmedim.. yeminle söylüyorum dedem daha seri hareket ediyo o adamdan yaa..
takım toparlanmasını bilir.. yeter ki feldkamp takımın başında olmasın

Parantez
04-05-2008, 15:59
bence sezon sonu ayrılması daha iyi olurdu..
çünkü şurda kalmış 6 hafta!

yeni teknik adam olcak belki sistem değişcek..
şampiyonluk yolunda birde futbolcuları ve piskolojilerinide
düşünmek lazım bence...

sonuçta adam yaşlı falan diyoruz ama
son 6 haftaya iddanızı koruyarak girmişsiniz...
bu başarıdır...

adamın tipine yaşına karizmasına 8) göre puan verilseydi bizim lider olmamız lazımdı..

bence herşeye rağmen başarılıydı
bir teşekkür etmeniz gerekirdi neden herkes oh be falan diyor anlamadım :o

Sukût-u_Hayal
04-05-2008, 16:00
Adnan Polat geldi, Galatasaray dağılmaya başladı...

Yeter ki dağılmak bu şekil de olsun razıyız :-X ...Unutmamalı ki Feldkamp'ı takımın başına Adnan Polat getirmişti ve o başkan seçilir seçilmez istifa etti ... İLGİNÇ !!!!! :o

Sukût-u_Hayal
04-05-2008, 16:01
Adnan Sezgin - Burak Dilmen – Nezih Ali Boloğlu ve Cevat Güler’den oluşan ekip görev yapacaktır .......

:D :D iyi fena değil ... Feldkamp ve Ahmet Akcan'dan daha iyi yönetirler takımı .... :-\

eddie
04-05-2008, 16:03

düşünmek lazım bence...

bu başarıdır...

adamın tipine yaşına karizmasına 8) göre puan verilseydi bizim lider olmamız lazımdı..

bizim takımımız iyi olduğu için şu an iddiamızı koruyabiliyoruz.. feldkampın iyi bi teknik direktör olmadığını düşünüyorum.. daha genç dinamik bi teknik direktör gelse uçar bu takım..chelsea yi 5 kere deviririz :)

Parantez
04-05-2008, 16:05

düşünmek lazım bence...

bu başarıdır...

bizim takımımız iyi olduğu için şu an iddiamızı koruyabiliyoruz.. feldkampın iyi bi teknik direktör olmadığını düşünüyorum.. daha genç dinamik bi teknik direktör gelse uçar bu takım..chelsea yi 5 kere deviririz :)

ya ne chelsea'si hemen neden kendinizi başkasıyla kıyaslıyorsunuz..
hem nerden biliyorsunuz chelsae'yi yenemeyeceğinizi maç mı yaptnız başkası olsaydı 5 kez yeneriz diyorsun :o

takım iyi kısmına kızma ama katılmıyorum :-X

Hüdaverdi
04-05-2008, 17:32
TV'de gördüm okudum izledim.
Şimdi,eğer takım etkilenir ve maçları kaybedersek bu herifin çekeceği var.
Sevindim ama.
Zaten yönetemiyor takımı,Hakan Şükür'e kaldı yine herşey :-*

politikaci
04-05-2008, 17:33
lucescu gelsiiiiiiin

oturanboğa
04-05-2008, 19:47

düşünmek lazım bence...

bu başarıdır...

ya ne chelsea'si hemen neden kendinizi başkasıyla kıyaslıyorsunuz..
hem nerden biliyorsunuz chelsae'yi yenemeyeceğinizi maç mı yaptnız başkası olsaydı 5 kez yeneriz diyorsun :o

takım iyi kısmına kızma ama katılmıyorum :-X

hatırlatmak gibi olmasın ama zamanında chelseaden fark yemişliğimiz var ;D

Beritan
04-05-2008, 21:37
sonundaaaaaaaaa :-[

aşk-ı ilahi
04-05-2008, 22:12
raşit çetiner....hikmet karaman....

bu ikisinden birini istiyom....

gelmezlermi acaba....

ne lucescu su ya.....

Kırık_Çocuk
04-05-2008, 22:18
Getafenin teknik direktörünü istemiş Adnan Polat
Feldkamp da alman önerince hesaplar tutmadı tabi
Umarım Leandrup u getirir 6s yi çok iyi yerlere taşır o adam...

Eşref
04-06-2008, 00:34

Arkadaşların kusurunu affet. Seni henüz tanımıyorlar. :D

nury
04-06-2008, 00:37
LUCESCU (lucecu) gelsinnn

aşk-ı ilahi
04-06-2008, 02:43

nasıl yani ...karaeşref.....ben tanırım kendilerini....

akgenclik56
04-06-2008, 03:36
OH BE İYİKİ GİTTİ.YENİ TEKNİK ADAMIMIZ HAGİ İNŞALLAH

Eşref
04-06-2008, 08:56

nasıl yani ...karaeşref.....ben tanırım kendilerini....

Haftalar önce gs teknik direktörlüğüne adaylığını koymuştu. 8)

Beritan
04-06-2008, 12:53
:D

Beritan
04-06-2008, 12:57
şimdi düşünüyorum...kim gelecek diye...Allahım nolur adam gibi biri gelsin....feldkamp rezil etti takımı