fatih kısaparmak balon baskılı balon karşıyakada yaşamak!... - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : karşıyakada yaşamak!...

kskhasan
11-03-2007, 12:40
karşıyakamızın adını kötüleyenlere inat geliyoruzz..karşıyakayı cehennem çukuru olmaktan cennet bahçesi yapmaya and içtik geliyoruz karşıyakaa iktidara geliyoruz... sevgiler saygılar...

Yâren
11-03-2007, 12:43
35/5 ;D ;D ;D

Ak_Kelebek
11-03-2007, 12:45
Hoş geldiniz sefalar getirdiniz o zaman :D İnşaallah hep birlikte türkiyenin her yerini cennet bahçesi yapalım.

Yâren
11-03-2007, 12:53
Hoş geldiniz sefalar getirdiniz o zaman :D İnşaallah hep birlikte türkiyenin her yerini cennet bahçesi yapalım.

kelebek benide fahri hemşehriniz yaparmısınız.. cidden özledim izmiri.. bodrumda 5 yıl yaşadım izmirdeki o 9 ayın tadını alamadım inan..

Ak_Kelebek
11-03-2007, 13:00

kelebek benide fahri hemşehriniz yaparmısınız.. cidden özledim izmiri.. bodrumda 5 yıl yaşadım izmirdeki o 9 ayın tadını alamadım inan..

Tabi ki kardeşim ne demek buyur gel ama ben Karşıyakaya baya uzağım da seni gezdirebilirim izmiri çok ii bilirim.Her hafta oradayım :D

Yâren
11-03-2007, 13:30
saol kelebek düşünmende yeter.. şimdilik çok uzak görünüyo bana izmir. ama yaşama yerimi seçme hakkım olsaydı kesinlikle izmir derdim

Ak_Kelebek
11-03-2007, 13:56
saol kelebek düşünmende yeter.. şimdilik çok uzak görünüyo bana izmir. ama yaşama yerimi seçme hakkım olsaydı kesinlikle izmir derdim

kesinlikle izmir bir başka ben daha çok sıcak oluşunu çok seviyorum ama ne zaman gelirsen gel beklerim mutlaka ;)

Yâren
11-03-2007, 16:55

kesinlikle izmir bir başka ben daha çok sıcak oluşunu çok seviyorum ama ne zaman gelirsen gel beklerim mutlaka ;)

kelebek izmirin havasına diyosun ama, orda meşhur bi laf var izmirin havasının,kızının nerde ne yapcağı belli olmaz... doğrumu bu

Ak_Kelebek
11-03-2007, 17:01

kelebek izmirin havasına diyosun ama, orda meşhur bi laf var izmirin havasının,kızının nerde ne yapcağı belli olmaz... doğrumu bu

Valla ben izmirli değilim 19 sendir İzmirdeyim o yüzden tam olarak bi cvp veremem ;D

Yâren
11-03-2007, 17:02

Valla ben izmirli değilim 19 sendir İzmirdeyim o yüzden tam olarak bi cvp veremem ;D

hımmmmm ;D ;D