Orijinalini görmek için tıklayınız : Kazlıçeşme krizi çözüldü; Çağlayan krizi kapıda
FarukARSLAN.
03-18-2009, 08:03
http://img25.imageshack.us/img25/4205/resim633632.jpg
AK Parti ile CHP Kazlıçeşme'de aynı gün yapmayı öngördükleri mitingin ardından başlayan gerginlik son buldu. CHP'nin miting yeri değiştirildi.CHP Kazlıçeşme'de yapması planlana mitingi, aynı gün, aynı alanda AK Parti'nin mitingi olduğu için Çağlayan Meydanı'na alındı. Ama Çağlayan Meydanı'nda da aynı gün Saadet Partisi'nin mitingi olduğu biliniyor.
SAADET PARTİSİ İTİRAZ EDECEK
Kazlıçeşme'deki CHP mitinginin, Çağlayan Meydanı'na alınmasının ardından aynı gün Çağlayan Meydanı'nda miting yapacak olan Saadet Partisi'nden açıklama geldi. Saadet Partisi: "CHP'nin Çağlayan'da miting yapması kararlaştırılırsa aynı gün bizim de mitingimiz olduğu için itiraz ederiz" dedi.
/ HABERVAKTİM
hah şöyle biraz akıllı olun sayın chp liler
Hangi parti olursa olsun aynı meydanda aynı gün iki miting olmaz.. Ne saçma bir şeydir bu yahu..
Chp taksimde yapsın yada hiç yapmasın yapıpta noolcak ki ,) biz kazlıçeşmeyi sallayacağız inşAllah..
chpnin yapmasına gerek yok zaten. nasıl olsa alacak istanbulu sayın kılıçdaroğlu
turhan007
03-18-2009, 18:37
Hangi parti olursa olsun aynı meydanda aynı gün iki miting olmaz.. Ne saçma bir şeydir bu yahu..
Chp taksimde yapsın yada hiç yapmasın yapıpta noolcak ki ,) biz kazlıçeşmeyi sallayacağız inşAllah..
su bi gerçekki chp bizden önce başvuru yapmıs ikdidar partisi olarak biz sonradan yaptık miting önceligi onların bende sp miting yapmasada olur
E öyleyse saadet partisi de chp den önce çağlayan için başvurdu. Dolayısıyla miting önceliği saadetin.. chp nin niyeti sinek gibi mide bulandırmak..
redyellow
03-18-2009, 19:42
su bi gerçekki chp bizden önce başvuru yapmıs ikdidar partisi olarak biz sonradan yaptık miting önceligi onların bende sp miting yapmasada olur
CHP'nin bile hakkını teslim ediyorsunuz, her gün başbakana neredeyse küfür edecek şekilde konuşan, tüm akplilere nerdeyse hırsız diyerek bir siyaset yürütün chpnin hakkını teslim ediyorsunuz ama sözkonusu saadet olunca bu kadar vicdansızlaşıyorsunuz.
yazıklar olsun..
Gerçekten yazıklar olsun.
Saadet çok önceden başvuru yapmış, alan tahsis edilmiş, her şey hazırlanmış.
Ama şimdi yapmasa da olur...
Niye yapmasın?
Sebep ne yapmaması için?
Kim müracaat etmişse ona tahsis edilsin demek, adil olmak, adaletli olmak bu kadar mı zor...
Yazık çok yazık.
Beyazgülüm
03-18-2009, 20:17
kim kime tokat atıcakmış göreceğiz..
Heh, ikisi birbirini yesin şimdi miting bizim diye :D Aslında farketmez bence, ikisi de aynı anda yapsın mitingini, Numan bey ve sayın Baykal kol kola çıksınlar platforma. Konuşacakları, söyleyecekleri yalanlar aynı zaten...
kazlı çeşmenin onda biri ikisi anca doldurur zaten:))))))))
şerefte saadetlilerde arkadaş hani geçen seçimi iyi hatırlayı çağlayan da fatihin torunları öbür tarafta kostantin torunları diyenlerde o dediğin şeref varmı onu tartışalım ilkin
hadi be
baya zekisin kazlı çeşmeyi bilmediğin ortaya çıkyor
bir insan bu kadar cap cahil olur.
Git araştır cağlayan kazlıçeşmeden daha büyüktür.
çağlayan mı kazlıçeşmeden büyük????????????:w::w:
bu arada o gün çağlayan meydanında büyük birlik partiside varmışş
şimdi ayıklayın pirincin taşını
bence saadetin mitingine gerek yok onları kaldırılar cee ha pe yapar onlarda bakırköy meydanda yapar
:)))))))))))))
Biz atmıyoruz,sizin gibi görüntüye bakmıyoruz.
Gİt araştır görrr
Cahilliğin en kötüsü bilmeden konuşmaktır, tıpkı senin gibi
ben iki meydanıda biliyorum merak etme..asıl biz sizin gibi bilmedn konuşmuyoruz..............atan kim bellii......
onlar hep atarlar işleri bu atmak tuturdukları hiç görülmedi
Araştırdın mı ???
Resim açısıyla bakarak bu işler olmaz
hehe evt bilimsel araştırma yaptım hayret ya göz var nizam var...
ayrıca seninle tartışmaya girmeyi düşünmüyorum..önceki yorumlarındanda belli ztn sen ortalığı karıştıracak,çatacak yer arıyosun..ztn senin gibilere lafda anlatılmaz...
birde ce hape yi bile destekliyorsunuz yazmış içlerinde biri
biz ce ha pe nin ne olduğunu biliyoruz onu desteklemeyiz korkmayın biz sizi bir şey sanardık hiçte bir şey değilmişsiniz ona üzülüyoruz
hani kemal sunalın bir filmi vardı hatırladınmı
faşo ağa yazmıştı kemal sunal
ağada bu ne diye sormuştu
işte aynen öyle:)))))
ambargocu
03-19-2009, 00:20
seyirciler kalsın parti baskanları değissin öyle olur.
Heh, ikisi birbirini yesin şimdi miting bizim diye :D Aslında farketmez bence, ikisi de aynı anda yapsın mitingini, Numan bey ve sayın Baykal kol kola çıksınlar platforma. Konuşacakları, söyleyecekleri yalanlar aynı zaten...
:w::w: :güzel:
turhan007
03-19-2009, 10:51
CHP'nin bile hakkını teslim ediyorsunuz, her gün başbakana neredeyse küfür edecek şekilde konuşan, tüm akplilere nerdeyse hırsız diyerek bir siyaset yürütün chpnin hakkını teslim ediyorsunuz ama sözkonusu saadet olunca bu kadar vicdansızlaşıyorsunuz.
yazıklar olsun..
Gerçekten yazıklar olsun.
Saadet çok önceden başvuru yapmış, alan tahsis edilmiş, her şey hazırlanmış.
Ama şimdi yapmasa da olur...
Niye yapmasın?
Sebep ne yapmaması için?
Kim müracaat etmişse ona tahsis edilsin demek, adil olmak, adaletli olmak bu kadar mı zor...
Yazık çok yazık.
eger ilk başvuran meselesine gelecekseniz kazlıceşme ilk başvuru yapan chp dir verelim o zaman ama biz iktitdar partisiyiz biz yapacagız
redyellow
03-19-2009, 14:33
eger ilk başvuran meselesine gelecekseniz kazlıceşme ilk başvuru yapan chp dir verelim o zaman ama biz iktitdar partisiyiz biz yapacagız
Eğer adaletli iseniz, eğer adil iseniz ilk başvurana vermeniz lazım.
ben iktidarım ben güçlüyüm istediğimi yaparım derseniz bu faşizm olur.
Adaletten ayrılan yöneticilerin batması haktır, belki yarın belki yarından da yakın batacaktır.
Tarih boyunca bu böyle olmuştur.
Ayrıca Adaletli davranmak inancımız gereğidir.
Bazı şeyleri, bazı güzel duyguları iktidar uğruna unutmamanızı tavsiye ederim.
turhan007
03-19-2009, 17:59
Eğer adaletli iseniz, eğer adil iseniz ilk başvurana vermeniz lazım.
ben iktidarım ben güçlüyüm istediğimi yaparım derseniz bu faşizm olur.
Adaletten ayrılan yöneticilerin batması haktır, belki yarın belki yarından da yakın batacaktır.
Tarih boyunca bu böyle olmuştur.
Ayrıca Adaletli davranmak inancımız gereğidir.
Bazı şeyleri, bazı güzel duyguları iktidar uğruna unutmamanızı tavsiye ederim.
evet ben ikdidarım istedigim herşeye yaparım gerkirse devlet bütün imkanlarını partim icin kullanırım sp yapmasın yapınca nolacak faşizm nedir acaba;)
FarukARSLAN.
03-19-2009, 18:46
evet ben ikdidarım istedigim herşeye yaparım gerkirse devlet bütün imkanlarını partim icin kullanırım sp yapmasın yapınca nolacak faşizm nedir acaba;)
Yahu kardeşim bilip bilmeden atıp tutmayın..
evet ben ikdidarım istedigim herşeye yaparım gerkirse devlet bütün imkanlarını partim icin kullanırım
Bu ne demek?.. Amacınız ne sizin?..
Diğer bi konuda 'partimizin yolsuzlukları had safhada' felan diyen birisiniz..
Ne bu ikileminiz??..
Seviyeyi koruyalım. NE OLURSA OLSUN, NE OLURSAK OLALIM!
turhan007
03-19-2009, 19:06
Yahu kardeşim bilip bilmeden atıp tutmayın..
evet ben ikdidarım istedigim herşeye yaparım gerkirse devlet bütün imkanlarını partim icin kullanırım
Bu ne demek?.. Amacınız ne sizin?..
Diğer bi konuda 'partimizin yolsuzlukları had safhada' felan diyen birisiniz..
Ne bu ikileminiz??..
Seviyeyi koruyalım. NE OLURSA OLSUN, NE OLURSAK OLALIM!
gayet acıgım seviyem düzgüm ak parti icin devletin bütün imkanlarını kullanırım devletin aracıyla insanda tasırım mitinge faşizm diyor arkdaş en alasını yaparım partimiz ak kasık degil önce partimizin yolszulugu pisligini sorgulamak lazım:karizmatik:
redyellow
03-19-2009, 19:44
Bu şekilde bir siyaset anlayışı ile siz hiç bir yere varamazsınız.
Allah'dan akpde yönetici felan değilsiniz.
Ben iktidarım istediğim her şeyi yaparım, gerekirse devletin bütün imkanlarımı partim için kullanırım zihniyeti islami düşünceye de, insani düşünceye de ters bir zihniyettir.
Siz bu şekildeki yazılarınızla partinize yarar değil, zarar verirsiniz.
arkadaşlar bulaşıklara bulaşmayın laf atmayı bir söz vardır.... ürür kervan yürür diye:)))))))
DURMAK YOK YOLA DEVAM
yazık çok yazık....
nasıl hazırlanılacak...
nasıl toplanılacak...
bu adalet değil....neden kazlıçeşmede yapmadı chp...
bbp neden spor tesisine gitmek zorunda...
işte gerçekten adalet işliyor!!!!
ambargocu
03-19-2009, 22:48
hani kemal sunalın bir filmi vardı hatırladınmı
faşo ağa yazmıştı kemal sunal
ağada bu ne diye sormuştu
işte aynen öyle:)))))
karakartal semsem senin ağzında var ya az değil haa:paat:biraz saygılı ol
Bu nasıl bir zihniyet bu zihniyet akp de olamaz.:@ Neyiz biz kabadayı mı güç bizde istediğimizi yaparız.
Bence adalet bakanı görevini yapamadı SP'ye büyük haksızlık yapıldı. AK Partiliyim açıkca söyleyebilirim tarafımız tutulmuştur. Kazlıçeşmede CHP mitingiyle SP nin yerini değiştirseler bir sorun olmazdı. Sonuçta aynı tabanın seçmeni pek sorun çıkmazdı. CHP yine Çağlayanda yapardı. Ama SP'nin şimdi 1 saat zamanını CHP ye verdiler. Bize de bütün gün kazlıçeşme kaldı. SP ileriye de sarkıtamaz BBP'nin var. Adalet bu değil. SP 'ye haksızlık yapıldı.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.