fatih kısaparmak balon baskılı balon Kazlıçeşme Miting Alanı’na En Kolay Nasıl Ulaşırsınız? -Bilgi- - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kazlıçeşme Miting Alanı’na En Kolay Nasıl Ulaşırsınız? -Bilgi-

Hüdaverdi
09-04-2010, 16:11
http://www.akpartiistanbul.com/miting_duyuru.jpg

DEMOKRASİ İÇİN EVET MİTİNGİ 5 EYLÜL'DE KAZLIÇEŞME MEYDANINDA...

AK PARTİ'NİN DEMOKRASİ İÇİN EVET MİTİNGİ, GENEL BAŞKANIMIZ ve BAŞBAKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN KATILIMIYLA 5 EYLÜL 2010 PAZAR GÜNÜ SAAT 15.00'DE ZEYTİNBURNU KAZLIÇEŞME MEYDANINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.

İstanbul Avrupa Yakası İçin:

1- Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler, Topkapı metrobüs hattını kullanacak vatandaşlarımız için Cevizlibağ Durağı’ndan miting alanına ring araçları (otobüsler) ile transfer gerçekleştirilecektir.

2- Sultançiftliği-Edirnekapı tranvay hattını kullanacak vatandaşlarımız, Edirnekapı’dan ring araçları (otobüsler) ile miting alanına transfer edileceklerdir.

3- Bağcılar-Güngören-Zeytinburnu tranvay hattını kullanacak vatandaşlarımız, Zeytinburnu İstasyonu’ndaki ring araçları(otobüsler) ile miting alanına transfer edileceklerdir.

4- Halkalı’dan Kazlıçeşme miting alanına saat 13:00’de AK Parti Treni kalkacaktır.

5- Sarıyer ve Beşiktaş iskelelerinden Zeyport ve Yenikapı iskelelerine deniz otobüsü ve yolcu teknelerimiz hareket edecektir.

6- İlçe merkezlerimizden miting alanına yeterli sayıda otobüslerimiz kalkacaktır.

7- Transfer noktalarındaki ring hizmetlerimiz saat:11:00 itibariyle başlayarak sürekli devam edecektir.

8- Miting sonunda da aynı noktalara aktarma ve transferler gerçekleştirilecektir.

İstanbul Anadolu Yakası İçin:

1- Söğütlüçeşme-Avcılar metrobüs hattını kullanacak vatandaşlarımızın, Cevizlibağ Durağı’ndan miting alanına transferleri ring araçları (otobüsler) ile gerçekleştirilecektir.

2- Anadolu Yakası’ndaki ilçelerimizin Üsküdar ve Kadıköy iskelelerine ring seferleri yapılacaktır.

3- Üsküdar ve Kadıköy İskelelerinden Eminönü iskelesine AK Parti Vapurları ile seferler düzenlenecektir.

4- Eminönü’deki Üsküdar ve Kadıköy iskeleleri önünden miting alanına sürekli sefer yapacak ring araçları (otobüsler) bulunacaktır.

5- Deniz otobüsleri ile Yenikapı’ya gelen vatandaşlarımız burada bekleyecek ve ring araçları (otobüsler) ile miting alanına transfer edileceklerdir.

6- Zeyport Limanı’na gelecek vatandaşlarımız buradan miting alanına yönlendirileceklerdir.

7- Pendik’ten Haydarpaşa’ya saat 12.00’de AK Parti Treni kalkacaktır. Haydarpaşa’dan ise AK Parti Vapuru ile miting alanına transfer gerçekleştirilecektir.

8- Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe, Bostancı, Beykoz, Üsküdar, Kadıköy, Sarıyer, Beşiktaş iskelelerinden Zeyport ve Yenikapı iskelelerine deniz otobüsü ve yolcu teknelerimiz hareket edecektir.

9- İlçe merkezlerimizden miting alanına yeterli sayıda otobüslerimiz kalkacaktır.

10- Transfer noktalarındaki ring hizmetlerimiz saat 11.00 itibariyle başlayarak sürekli devam edecektir.

11- Miting sonunda da aynı noktalara aktarma ve transferler gerçekleştirilecektir.

www.akpartiistanbul.com

İntifada
09-04-2010, 16:13
reyiz hangisiyle gelecen sen :)

Hüdaverdi
09-04-2010, 16:17
Tam karar vermedim gelip gelmeme konusunda.
Bizim semt Kağıthaneye bağlı,Gültepe'den otobüs kalkarsa bedavadan gelirim tabi ;D

Eğer burda otobüs bulunmazsa,Kağıthane'ye gidip otobüs arıcak halim yok,giderim Beşiktaşa binerim vapura gelirim meydana ;D

Kağıthane ilçe başkanlığının sitesine bakıyorum bomboş hiç bilgi yok,arabalarda duyuru da yapmıyor.
Organizasyon eksik.

İntifada
09-04-2010, 16:21
reyiz teşkilatlar araba kaldırcak...
git dayan kapılarına...

Hüdaverdi
09-04-2010, 16:24
Kapnın yerini bilsem kolay ;D

Bugünsabah yürüyüşe çıktım,hem biraz oksijen alayım (;D) hem pankartları sayaım (10 tane evet 5 tane hayır) hem de stant veya araba görürsem bilgi alayım dedimama göremedim.
Gelsinler kapıma ;D
Kağıthaneye gidemem arayamamda,zaten bağırsakları fena bende,tam karar vermedim.
Heves var ama kesinleşmediği için yarılıyor elbet :)
Tek başımada sevmem hem napayım diyorum ama gidecem yaw bu fırsatı bir daha bulamam diyorum bazen.

unnamed
09-04-2010, 16:25
iyi çalışmışlar helal olsun...

Hüdaverdi
09-04-2010, 16:52
Nihayet araç geçti anons yaptı.Gülpete/Harmantepe mahallesinde saat 13:00'da otobüsler hareket edecek...

unnamed
09-04-2010, 16:59
reyiz atla gel işte...

Hüdaverdi
09-04-2010, 17:03
Gelcem,zaten harmantepedeyim ben,meydan 2 dakika uzaklıkta bize bizim burdan kalkmasaydı fena şaşırdım.Gültepenin merkezi çünkü,nufusu desen o biçim fazla.Muhtar,belediye başkanı ak partili zaten,iyi oldu otobüs kalkması.

unnamed
09-04-2010, 17:07
tamam reyiz buluşuruz orda...

reyiz monitörü getireyimmi(:

BeDeVİ
09-04-2010, 17:08
Kağıthane de her mahalleden otobüsler kaldırılacak.. İstediğiniz sayıda arkadaşınızla katılabilirsiniz. Ulaşım sıkıntısı olmayacak..

Hüdaverdi
09-04-2010, 17:11
tamam reyiz buluşuruz orda...

reyiz monitörü getireyimmi(:

1 milyon kişi arasında hemen görürüm seni :w:

Yok hacı anlaşmıştık sen hoparlörünle hava atcaksın,ben zaten monitörü değil de boş kutusunu yanımda taşırım hem :w: