fatih kısaparmak balon baskılı balon Kemal Kılıçdaroğlu Samanyolu Haber'de - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kemal Kılıçdaroğlu Samanyolu Haber'de

M.Atilla
03-09-2011, 13:50
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Samanyolu Haber'de...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Abdullah Abdulkadiroğlu'nun sunduğu Günlük programında soruları cevaplıyor... Kılıçdaroğlu'nun vaatlerine toplum nasıl bakıyor ve vaatlerini hangi kaynakla gerçekleştirecek ? Oda TV'den çıkan belgeleri nasıl değerlendiriyor ? CHP, ergenekon sanıklarına neden sahip çıkıyor ? Oda TV ile Baykal'a yapılan kaset komplosu arasında bağ görüyor mu ? CHP'ye göre basın özgürlüğünün sınırı ne ? Türkiye'yi Avrupa'ya şikayet etti mi ?

Kemal Kılıçdaroğlu,'nun konuk olacağı 'Günlük' programı, 11 Mart Cuma 20:30'da Samanyolu Haber TV'de...

http://image.samanyoluhaber.com/Images/News/201139/176164_kilicdaroglu.jpg

SAMANYOLU HABER

ALmi´
03-09-2011, 13:51
Aa çok şaşırdım (:

İnşAllah izlemeye çalışacagım

EpiVaTeS
03-09-2011, 13:53
Başörtü sorununu çözecek ya ondan çıkartmışlardır...
Ali Bulacın kankası normaldir...

unnamed
03-09-2011, 14:33
komediye hazır olun...

Sevban
03-09-2011, 14:36
Bu kaypakoğlu tv'ye reklam vermiş... Herkese 600 TL, çalışmayın,üretmeyin,okumayın nasıl olsa kılıçdaroğlu herkese maaş verecek... :) :)

serdary
03-09-2011, 17:10
Bu kaypakoğlu tv'ye reklam vermiş... Herkese 600 TL, çalışmayın,üretmeyin,okumayın nasıl olsa kılıçdaroğlu herkese maaş verecek... :) :)

+1 :evet:

Merak ediyorum nasıl bir yayın olacak diye. İnşallah izleyebilirim...

manifesto
03-09-2011, 17:13
Görüşmenin ve programın KAYDA alınacağını önceden söylemek lazım bu zavallıya ki sonra şaşırmasın :)

Hüdaverdi
03-09-2011, 18:38
Samanyolu sıkıştırmazsa bunu namertler.
Hem samanyoluna bakan,vekil vs. hiç görmedim çıktığını.

M.Atilla
03-09-2011, 19:09

Ben de bakanların samanyolundan çıktığını görmedim:)..Zaten Samanyolu Tv'de değil Samanyolu Haber Tv'de..Samanyolu Tv'de fazla olmuyor bu tür programlar..

İntifada
03-09-2011, 20:30
oh oh bu ne sevgi bu ne muhabbet :)

El Emin
03-09-2011, 20:45

Zaten çıkmasına gerek yok ki.:)
7/24 yaptığı haberler bakan çıkarmak mesabesinde zaten.
Sadece samanyolu haber için bunu diyorum.:)
Birde çıkarıyorlar sen hiç denk gelmemişsin.
Googleden ufak bir tarama bile yapsan bulursun abi.

Çıkarsın bizde bol bol güleriz.:)

Hem bir haber kanalı ne kadar yanlı olursa olsun karşı taraftan insanları çıkarması doğaldır.Sonuçta adamlar basın-yayın işi yapıyorlar.Sadece benim hoşuma gidenler diye bir durum pek doğru olmaz.