fatih kısaparmak balon baskılı balon "Kim bu ufaklık? {15}" (Dildade) - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Kim bu ufaklık? {15}" (Dildade)

Duygu'Seli~
03-19-2008, 17:26
15. ufaklığımız forumun eski üyelerinden,kendi halinde sessiz ve sade bir kız çocuğu..Bakalım bulabilecekmisiniz..Kolay gelsin..

http://img262.imageshack.us/img262/9726/duyguseliiiitq1.jpg

Not:Kuralları okumadan geçmeyin.. ;)
Kural: 2 cevaptan fazla cevap verenler konudan uzaklaştırılacaktır..Doğru söyleseler dahi hediye artıları verilmeyecektir.. :) Kişinin yakın arkadaşları yarışmaya katılamaz ve yorum yapamazlar..Cevap veren üyeler üyenin doğru kişi olup olmadığını öğrenmek için''doğru mu cevabım,bildim mi?'' diye üst üste mesaj atmasınlar cevaplanmayacaktır..Kurallara uymayanların cevapları dikkate alınmayacaktır.. ;)

Sukût-u_Hayal
03-19-2008, 17:31
hıfz-ı lisan .... ::)

oguzdesouza
03-19-2008, 17:56
ha_lee

dildade
03-19-2008, 17:58
Kardelen- Saklıkent diyor ve haklarımı bitiriyorum :-\

Hüdaverdi
03-19-2008, 18:31
feyza

Ak_Kelebek
03-19-2008, 18:49
Ayşe Berra olabilir mi?

Hüdaverdi
03-19-2008, 18:53
Esra ÖZDEMİR

berat_2107
03-19-2008, 19:11
1 hakkım sumeyra
2 hakkımise ümmü seleme

sesli34
03-19-2008, 19:16
eski üyelerdense

1 merve

2 saklı kent

diyorum

parabol
03-20-2008, 13:43
İkinci hakkımı PARABOL tan yana kullanıyorum

Yok ben değilim :)

Kırık_Çocuk
03-20-2008, 13:53
ha_lee-Kardelen

Duygu'Seli~
03-20-2008, 15:20
:( Yalçın abimiz cevabı bildi.. Onu tebrik ediyoruz.. ::) artıları en kısa sürede verilecektir.. :( :-[ :-[

Ak_Kelebek
03-20-2008, 15:53
:( Yalçın abimiz cevabı bildi.. Onu tebrik ediyoruz.. ::) artıları en kısa sürede verilecektir.. :( :-[ :-[

Tebrikler Yalçın bey ama kandırmasın sizi duygu hanım benim + larda hala verilmedi >:( >:( >:(

Ak_Kelebek
03-20-2008, 15:59

Tebrikler Yalçın bey ama kandırmasın sizi duygu hanım benim + larda hala verilmedi >:( >:( >:(

Yaparmı dersiniz sahip oldukları bu tavra sürüklemez diye düşünüyorum kendisini ama vehim pompaladınız bana ayşegül hanım :'(

Yapar valla kendini artırırı gene vermez beni habire sallıyor duygu hanım hıh :-X >:( >:(

Duygu'Seli~
03-20-2008, 16:39
Dolunay başkan dediki dedi eğer dedi Ayşegül dedi bilirse dedi ona aferin de dedi ama artı verme dedi..Bir sürü artısı var dedi ne gerek var dedi sana veririz gerekirse dedi onu tınlama sen dedi.. ;D ;D bende dedimki ama başkanım dediim Ayşegül abla dedim bana kızıyor dedim,sonra dedim beni dedim rezil ediyor forumda dedim..Oda dediki o konuşur konuşur dedi sonra da unutur dedi.. ;D ;D ;D havada bulut Ayşegül abla artıları unut.. ;D ;D Hem bu günlerde artılarımız azaldı..Yani bilerek değil gerçekten tamamen duygusal abla.. :-\ ;D ;D tamamen duygusal.. ;D ;D ;D

dildade
03-20-2008, 16:40
Ne kadar çabuk tanındım yaaaaaa :o

yolcu44
03-20-2008, 16:42
Dolunay başkan dediki dedi eğer dedi Ayşegül dedi bilirse dedi ona aferin de dedi ama artı verme dedi..Bir sürü artısı var dedi ne gerek var dedi sana veririz gerekirse dedi onu tınlama sen dedi.. ;D ;D bende dedimki ama başkanım dediim Ayşegül abla dedim bana kızıyor dedim,sonra dedim beni dedim rezil ediyor forumda dedim..Oda dediki o konuşur konuşur dedi sonra da unutur dedi.. ;D ;D ;D havada bulut Ayşegül abla artıları unut.. ;D ;D Hem bu günlerde artılarımız azaldı..Yani bilerek değil gerçekten tamamen duygusal abla.. :-\ ;D ;D tamamen duygusal.. ;D ;D ;D

Allah kuru iftiradan saklasın. -1 duygu 8)

Ak_Kelebek
03-20-2008, 16:43

Bak cimcime suçu dolunay başkanın YAPMAZ ÖLE ŞEYLER BAK GİDER ONA KÜKRERİMM >:( >:( >:(

Duygu'Seli~
03-20-2008, 16:44

Allah kuru iftiradan saklasın. -1 duygu 8)

:-[ :-[ şaka yapmıştım.. :-[ :-[ :'( :'( :'( :'(

Hüdaverdi
03-21-2008, 02:28
Başka yok mu fotoğraf yollayan ???