Orijinalini görmek için tıklayınız : "Kim bu ufaklık? {20} (Hüdaverdi)
Duygu'Seli~
04-20-2008, 19:18
Fotoğrafta ilk başta ve sarı saçlı olan üyeyi bulmaya çalışacaksınız..Forumun daimi üyelerinden birtanesi..Kolay gelsin.. :) Lütfen kuralları okumadan yorum yapmayın..Kurallara uygun olmayan ve gerekeiz mesajlar silinecektir.. 8)
http://img508.imageshack.us/img508/1264/insallahbulunamazlt8.jpg
Kurallar: 2 cevaptan fazla cevap verenler konudan uzaklaştırılacaktır.. :) Kişinin yakın arkadaşları yarışmaya katılamaz ve yorum yapamazlar..Cevap veren üyeler üyenin doğru kişi olup olmadığını öğrenmek için''doğru mu cevabım,bildim mi?'' diye üst üste mesaj atmasınlar cevaplanmayacaktır.. :) Kurallara uymayanların cevapları dikkate alınmayacak hediye artıları verilmeyecektir..
Düş Sokağı Sakini
04-20-2008, 21:42
ahmet abi (mavera) olmasın bu
Sukût-u_Hayal
04-20-2008, 23:07
özgün_genç .... :o
Üç mevsim
04-20-2008, 23:16
1. tahmin: Lügat
2. tahmin: AKtunaHan
parentez icindeki 20 yazisi ne anlama geliyor?
anatolia
04-20-2008, 23:29
::)
;D
jonathan749
Ümmü seleme
Ümitli bekleyiş
onlar bayan :o :-X
jonathan749
Ben resimdekini bayan sandım..
Utandım şimdi sileyim bari
anatolia
04-20-2008, 23:35
2. tahminim ibrahim 44
Bu yirminci ufaklık..1 den başladık bundan sonra üye 21 olcak..öyle işte..
Bu yirminci ufaklık..1 den başladık bundan sonra üye 21 olcak..öyle işte..
tesekkurler parabolcugum :)
Duygu'Seli~
04-22-2008, 17:37
Bu gün son gün arkadaşlar..Bilemeyen olursa artılar benim fakirhaneme yazılacak.. ::)
Düş Sokağı Sakini
04-22-2008, 17:38
allahtan kork. fakirhaneymiş. bide bizimkine bak hele :o
allahtan kork. fakirhaneymiş. bide bizimkine bak hele :o
aynen.. duygu nasıl bi artı sevdası bu yaaa
Duygu'Seli~
04-22-2008, 17:43
Konumda sohpet etmeyin lütfen kim olduğunu tahmin eden varsa dinliyorum..Yoksa kaybolun.. ;) :)
1 Yavuz Sultan Selim
2 Aksavaşçı
Duygu'Seli~
04-22-2008, 17:49
1 Yavuz Sultan Selim
2 Aksavaşçı
Değil.. ;D
Duygu'Seli~
04-22-2008, 17:50
Hüdaverdi
:o :o bu mesajı henüz gördüm..Ne zaman verildi ki..? :( Doğru cevabı bilmiş arkadaşımız.. :( Artılarını en kısa zamanda vereceğiz.. :(
Düş Sokağı Sakini
04-22-2008, 17:59
;D
Hüdaverdi
:o :o bu mesajı henüz gördüm..Ne zaman verildi ki..? :( Doğru cevabı bilmiş arkadaşımız.. :( Artılarını en kısa zamanda vereceğiz.. :(
Ooo duyguseli olmuyor ama .Konuya ilk mesaj atan benim.Hüdaverdi'yi görür görmez tanıdım. Önceki resminden. Zaten dikkat edilecek olunursa başka tahminde de bulunmadım.O kadar emindim yani kendimden. :)
Hüdaverdi
04-22-2008, 20:58
Nerden tanıdım ben onu anlamadım :o
Duygu'Seli~
04-22-2008, 21:03
Hüdaverdi
Ooo duyguseli olmuyor ama .Konuya ilk mesaj atan benim.Hüdaverdi'yi görür görmez tanıdım. Önceki resminden. Zaten dikkat edilecek olunursa başka tahminde de bulunmadım.O kadar emindim yani kendimden. :)
Bende onu diyorum ya işte..İlk mesaj olduğu halde neden göremedim onu.. :( hemde sizden sonra cevap verenlere cevap verdiğim halde..Afedersiniz ama artılarınızı verdik affedildik umarım.. ::) Güle güle kullanın..
Alıntı Sahibi:duyguseli
Bende onu diyorum ya işte..İlk mesaj olduğu halde neden göremedim onu.. hemde sizden sonra cevap verenlere cevap verdiğim halde..Afedersiniz ama artılarınızı verdik affedildik umarım.. Güle güle kullanın..
Estağfurullah canım önemli değil. Artılar için sağol. :)
Duygu'Seli~
04-22-2008, 22:44
Rica ederim.. ;) :)
Nerden tanıdım ben onu anlamadım :o
Tevafuk oldu.Geçen bi ara öyle bakıyordum. Hangi üyeler resim yollamış. Küçükken nasılmışlar diye. Seninkine de baktım. Sonra bu resmi görünce ben bunu bir yerden hatırlıyorum dedim ve hemen arka sayfaya gidip senin resimlerini kıyasladım. Tabi bunda eski rumuzunu biliyor olmam çok işime yaradı. :)
aslında hüdaverdini büyüklük resmini gören küçüklük resminide tanırdı hiç değişmemiş :)
Evet. Aslında belki ben yanılıyordum diye kardeşime de kıyaslattırmıştım. Ama o pek benzetemedi :)
Hüdaverdi
04-23-2008, 01:47
Yok değiştim değiştim,çıkardım küçüklük gömleğimi :D
Yok değiştim değiştim,çıkardım küçüklük gömleğimi :D
yok değişmemişsin....halen aynısın :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.