Orijinalini görmek için tıklayınız : Kim bu ufaklık? (39)
Kur'ânTalebesi
01-14-2011, 23:39
Ummadigim bir anda ellerime bir resim düstü. Meger forum üyeleri arasindan birinin ufaklik fotografiymis :)
Taninmasi üzere ipuçlari vermek gerekir, fakat hepinizin tanidigi bir üye olmasi hasebiyle fotografi eklemekle yetinecegim :)
http://img84.imageshack.us/img84/4578/kimbuufaklik.jpg
Yok eger fotograf yetersiz gelir diyorsaniz, elimizden geldigince tarif edelim insaAllah ;1
- Gordügünüz üzere fotograf erkek üyelerimizden;
- Forumun eski üyelerinden sayilabilecegi gibi birkaç ay önce aramiza katildigini farzedebiliriz;
- Oldukça aktif, forumda günün erken saatlerinde kendini belli ediyor;
- Forumun efendi üyelerindenmis.
Eh, kolay gelsin ;1
Yarışma Kuralları
- Yarışmada cevap hakkımız sadece 2 tanedir;
- Kişinin yakın arkadaşları yarışmaya katılamaz ve yorum yapamazlar;
- Tahmini tutturana 100 beğeni verilecektir.
ukba dedik ama resim renkli yani ukba nin gencliginde fotograf makinesi varmiydi biraz düsünmek gerekir yok varsada siyah, beyaz olabilirdi ama ukbaya cok benzettim o yüzden ilk hakkimi ukba dan yana kullaniyorum :)
ben önce dedim ama :)
İsim olarak aynı kişileri söylemedik :)
ama sabahlari foruma takilan ukba ve kendisi uzun zamandir yoktur bir haftadir buralarda ama yalcin karaca hic buralardan kaybolmadi :)
ikinci olarakta Suayip diyorum baktim oda uzun zamandir yoktu yeni yeni yazmaya basladi :)
Özgür Çağrı
01-14-2011, 23:57
Uf amma artist bakmış be :)
İlk tercihim Nusret
ikinci tercihim meçhul
:)
İntifada
01-15-2011, 00:02
yalçın K.
el emin
el emin olamaz baksana resimdeki cocuk nerdeyse el eminle yasit :)
İntifada
01-15-2011, 00:04
fark yapmaz...
himm... bir hakkim daha olsa hakan özkan demek isterdim cünkü oda son zamanlarda aktif olmaya basladi :)
Özgür Çağrı
01-15-2011, 00:17
himm... bir hakkim daha olsa hakan özkan demek isterdim cünkü oda son zamanlarda aktif olmaya basladi :)
Yok artık daha neler ;D
Yok artık daha neler ;D
niyeki, kisa dondan dolayi mi :)
Yalçın Karaca ya da Meçhul diyorum ben de.Biri daha aklımdan geçiyor ama iki kişi söylemek zorunda oldugumuz için o kişinin de adı ben de kalsın :)
Kardeşlik yakın akrabalar katılmıyormuş ödül mersedes olmasın mı.. Ne beğenilermiş öyle hey Allahım..
siyah gül 07
01-15-2011, 10:39
Bana Cevhermiş gibi geldi niye bilmem ama :hmm
Yalçın KARACA :)
Bende inadına Nusret diyorum.
Herkes bir ağızdan ukba ve Yalçın Karaca'ya kilitlenmiş. Çok merak ediyorum açılır acılmaz bu şekilde düşünmenize vesile olan neydi.
abicim kisa don ele veriyor seni :)
Gönülden
01-15-2011, 12:16
Meçhul ve Ümit Ak diyorum ;1
EpiVaTeS
01-15-2011, 12:21
Meçhul bu...:)
abicim kisa don ele veriyor seni :)
Ya abi Alllah aşkına kısa don ile nasıl beni opjektiflere sundun. Lütfen anlat.
abicim dikkat edersen resimdeki arkadas askili bir pantolan giymis ve aynanin karsisina gecmis yani poz vermeyi veren birisi arastirdim o zamanlarda simdiki gibi siyah gözlükle poz vermek degil askili, kisa pantolanlarla poz vermek modaymis..
bu arada o zaman derken 70 li yillar ilk renkli resimlerin ciktigi dönem :)
Abi benimle ne ilişki kurdunuz hem ben olsamda modadan pek anlamazdım , yetmişli yıllar diyorsunuz ben ise seksen doğumlu olup orda da altı yaşında olsam doksanlı yıllara yanaşmış oluyorum.
askolsun abicim surada 10 yilin pazarliginimi yapacagiz :D..
yani israrla siz olmadiginizi söylüyorsunuz hadi modayi gectim ama gözler ele veriyor abicim ona ne diyeceksiniz :)
Pes abicim pes gözlerin ve bedenin dışında bunda rabıta ilişkisi var başkada bir şey söylemiyorum.
abicim siz susunda, gözleriniz konussun :)
Meçhul bu...:)
Değil ibrahimim değil baksana Ahmet abim nuh diyor başka bir şey demiyor.
Hakan Özkan
01-15-2011, 13:48
niyeki, kisa dondan dolayi mi :)
Beni o yaşlarda aynanın karşısına alsaydılar. Aynalara sığmazdım.;ı:
Hakan Özkan
01-15-2011, 13:53
Ama tahminimi söyleyeyim.Bizim herdaim farklı görmeye alıştığımız YALÇIN KARACA diyorum.Ama şu bir gerçek ki daha önce hiç küçüklük resmini görmedim beyfendinin.
yalçın K.
el emin
Abi benim fotoğraf yayınlanmıştı zaten unuttun mu:)
ukba dedik ama resim renkli yani ukba nin gencliginde fotograf makinesi varmiydi biraz düsünmek gerekir yok varsada siyah, beyaz olabilirdi ama ukbaya cok benzettim o yüzden ilk hakkimi ukba dan yana kullaniyorum :)
"ukba olsa resim siyah-beyaz olurdu.. 70 li yillarda renkli foto mu vardi :D" ikinci kez bu gafı yapıyorsun abi.Üçüncüsünde ne olur bilmem..:)
el emin olamaz baksana resimdeki cocuk nerdeyse el eminle yasit :)
Velev ki benimle yaşıt..:)Ben hayatta böyle bir poz verir miyim..:)Benim olduğum yerde işler olağandışı gerçekleşir..:D
Bende söyleyeyim..Ertuğrul..
konuyu açan cevap verebilir mi rtık ?
konuyu açan cevap verebilir mi rtık ?
:) Fatma Bunun duası yok ama onu şimdiden söyleyeyim..
Ama tahminimi söyleyeyim.YALÇIN KARACA diyorum.Ama şu bir gerçek ki daha önce hiç küçüklük resmini görmedim beyfendinin.
Abi böyle ucube sözler ile sana olan kırgınlığımızı bitireceğini düşünüyorsan büyük yanılgı içerisindesinin bunu baştan söyleyim. İlçe başkanlığını ısrar ile istememenin cezasını cekeceksin.
Bu arada ucube lafları kırpıyorum haberin olsun . Kusura bakmassın artık.
"ukba olsa resim siyah-beyaz olurdu.. 70 li yillarda renkli foto mu vardi :D" ikinci kez bu gafı yapıyorsun abi.Üçüncüsünde ne olur bilmem..:)
Muhammedim yetmiş yıllar nerden çıktı yahu Mavera abimizin söylediği ukba olsa yani ben seksen doğumluyum altı yaş koy üzerine doksanlı yıllara yanaşıyor neden olmasın ki.
EpiVaTeS
01-15-2011, 16:35
kim 86'lı...:)
kim 86'lı...:)
sen degilsin.. farkindaysan kimsede senin oldugunu söylememis sonucta sen artik veteranlar grubuna giriyorsun abicim :)
Muhammedim yetmiş yıllar nerden çıktı yahu Mavera abimizin söylediği ukba olsa yani ben seksen doğumluyum altı yaş koy üzerine doksanlı yıllara yanaşıyor neden olmasın ki.
:) Arada kos koca dört yıl var seksen altıyı doksan yapacaksın abi neredeyse..:)
Seni psikolıjik olarak kötü gördüm..:)Hemen aksini iddia etmeye çalışmalar..:)Yaşlılık güzeldir abi tadını çıkar bence..
:) Arada kos koca dört yıl var seksen altıyı doksan yapacaksın abi neredeyse..:)
Seni psikolıjik olarak kötü gördüm..:)Hemen aksini iddia etmeye çalışmalar..:)Yaşlılık güzeldir abi tadını çıkar bence..
:) Sanırım öyle yapmam gerekecek.
Görevli arkadaşımız resmi koyduktan sadece beş dakika sonra , Ahmet abimizin resme ukba ile cevap vermesi bütün heyecanı bitirdi.:)
Kur'ânTalebesi
01-16-2011, 18:44
Ipuçlari ufakligimizi hemen el'e vermis gibi ;1 Fakat kimin dogru cevabi verdigi hakkinda ciddi tereddütlerim var :) Kisi üzerinden mi, nick üzerinden mi son karari vermeli? :neki:
ama verdiginiz ipuclari ukba yi isaret ediyor :).. neyse ya bence iki cevabida birinci ilan edin ve begeniyi ikiye bölün, daha adilane olur ;)
Kur'ânTalebesi
01-16-2011, 18:54
ama verdiginiz ipuclari ukba yi isaret ediyor :).. neyse ya bence iki cevabida birinci ilan edin ve begeniyi ikiye bölün, daha adilane olur ;)
O halde Mavera ve Cevher 50'ser begeni hakettiler ;1
Tepe tepe kulanın beğenileri ne diyelim hayırlı olsun..
Düğünde sandım bi an kendimi. Damadın kuzeninden 100 beğeni falan..
Özgür Çağrı
01-16-2011, 22:08
Bende bilemeyenlere 50 ' şer beğeni veriyorum eşitledik durumu :hihi2:
Özgür Çağrı
01-16-2011, 22:29
O zaman sana 2 50'lik :)
50 beğeni almışım haberim yok :)
49du 50 yaptılar nusret oyuna gelme 99 olması lazım.. Yemedim içmedim iki gündür konuyu ve beğeni gücünü takip ediyorum.. Maliyeye şikayet edecem..
49du 50 yaptılar nusret oyuna gelme 99 olması lazım.. Yemedim içmedim iki gündür konuyu ve beğeni gücünü takip ediyorum.. Maliyeye şikayet edecem..
Beğeni gücümü verceklerdi, beğeni puanımı?
O halde Mavera ve Cevher 50'ser begeni hakettiler ;1
Bu böyle demiş nusret ne verecekler bilmyorum.
İntifada
01-16-2011, 23:39
yav 50 beğeni için kalkıştığınız işlere bakın :)
söyleseydiniz bana 65 lik basaydım :)
yav 50 beğeni için kalkıştığınız işlere bakın :)
söyleseydiniz bana 65 lik basaydım :)
Şimdi sen beğeni verdiğinde beğeni puanı 65 değer birden mi yükseliyor :)
İntifada
01-16-2011, 23:57
evet :)
bak şu an senin 14181 birde ben beğeni basayım
He vallah öyleymiş ya la :)
harbimi la yavuz?
sen 65 puan mı arttırıyon?
bi deneyelim aga...
harbimi la yavuz?
sen 65 puan mı arttırıyon?
bi deneyelim aga...
;D;D;D;D;D
İntifada
01-17-2011, 00:09
Bu unnamed Mesaji yeniden degerlendirebilmeniz icin farkli "2" üyenin Mesajini degerlendirmeniz gerekmektedir.
furkana bas...
3 kişiyi doldurmuş olursun zaten(:
çok merak ettim şimdi(:
EpiVaTeS
01-17-2011, 00:28
kimmiş bu resimdeki velet...???
Bana beğeni yok mu kardeşlik.. Bi verde bakayım nasıl bir şeymiş..
İntifada
01-17-2011, 02:07
sana her gördüğümde veriyorum kardeşlik :)
Hakan Özkan
01-17-2011, 09:01
kimmiş bu resimdeki velet...???
Yalçın demiştim bende, en az 1000 beğenide ben istiyorum.
Hakan abi sakin isteme biz bi istedik begeniler sifirlanmis(:
Yönetimin beğenilerine itiraz eden sayıyı hor görenleri topluca infaz etmişler. Tek mağdur sen değilsin Ebubekir baksana Yavuzun da gitmiş beğenileri .
harbiden ne oldu milletin begenilere :)
harbiden ne oldu milletin begenilere :)
Abi benim ufaklık resmimin altına yönetimin verdiği beğenileri eleştirirlerse başka ne olacaktı.
cifte standarttir bu...
Yalcin Baskan bizleri tehdit ediyor...
Sorun sadece bundan da ibaret değil. Dün bir araya gelip telden aramanın bakiyesi de beğenilere çıktı. Seçimler yanaşıyor Kemal bey gibi despot tavırlara girmenin zamanı geldi.
bekir bu sefer baltayi tasa vurdunuz baksaniza benim verdigim begeni bile gitmis :)
bekir bu sefer baltayi tasa vurdunuz baksaniza benim verdigim begeni bile gitmis :)
Ahmet hocam hala anlamış değilim. Resim konulduğundan bir kaç dakika sonra oraya Ukba neden yazdınız bunu sizden canlı canlı dinlemek istiyorum bunun için bekliyoruz Türkiye ye :) Sizden korkmasam sizinde beğenilere müdahale etmek isterdim.
he yav...
simdi belgeleri vercem malum medyaya...
baskan tehdit ediyor diye(:
Ahmet hocam hala anlamış değilim. Resim konulduğundan bir kaç dakika sonra oraya Ukba neden yazdınız bunu sizden canlı canlı dinlemek istiyorum bunun için bekliyoruz Türkiye ye :) Sizden korkmasam sizinde beğenilere müdahale etmek isterdim.
oda birseymi ama benim bildiklerimi bekir bilse siz simdi forumda onursal baskan olmustunuz :)
Kemal bey gibi koltuk atlarınıza doldurun kırmızı klösörleri hukuksal mücadele için start verin. Arkamda nasıl olsa darbeci zihniyet uzantıları var haberal'a ve üst düzey komutanlara yaptıkları muameleden bizleri de mahrum etmezler artık.
oda birseymi ama benim bildiklerimi bekir bilse siz simdi forumda onursal baskan olmustunuz :)
Aman abicim darbe planı için o kadar sağlam iddialar varken sağda solda özgürce gezen insanlar varken bizi gizli tanıklar ile yıkmanın hangi hukuka sığar tarafı olacaktı.
İntifada
01-17-2011, 14:32
sevimli sözlerle bizi yumuşatmaya çalışmayın...
tez zamanda beğenilerimi geri istiyorum...
yoksa...
bizim yalçın karaca yani bu
İntifada
01-17-2011, 16:24
mavera ve cevher aynı anda bildiklerine göre ukba ve yalçın karaca aynı kişiler...
20. Bir kullanıcı birden fazla hesap açmamalıdır. Kendi hesabına erişim kurmakta sorun ile karşılaşan kullanıcılar, durumu site yönetimine bildirmelidir. Gerekli görüldüğü durumlarda ve site yönetimi tarafından izin verildiğinde, birden fazla kullanıcı hesabı açılabilir. Site yönetimi tarafından, izinsiz olarak birden fazla hesap açtığı tespit edilen kullanıcıların tüm hesapları kapatılabilir. Bir kullanıcının birden fazla hesap açıp açmadığını tespit etmek için birden fazla yöntem kullanılabilir.
gereğinin yapılmasını istiyorum...
sevimli sözlerle bizi yumuşatmaya çalışmayın...
tez zamanda beğenilerimi geri istiyorum...
yoksa...
Bir şartla Ebubekir ile Ahmet hocam ve bana mangal keyfi sunacaksınız. Yoksa bundan sonraki hayatınızı beğenisiz geçirirsiniz. :)
Ayrıca bu konunun kilitlenmesi gerek. En kısa sürede de kitleniyor.
İntifada
01-17-2011, 16:26
Bir şartla Ebubekir ile Ahmet hocam ve bana mangal keyfi sunacaksınız. Yoksa bundan sonraki hayatınızı beğenisiz geçirirsiniz. :)
biz dün akşam bir tek yalçın karacayı aramıştık ama ??????
mavera ve cevher aynı anda bildiklerine göre ukba ve yalçın karaca aynı kişiler...
gereğinin yapılmasını istiyorum...
:) Altı üstü beğeni Yavuzum bu kadar yasalcı olmayalım. Hem yönetim izin verdi Ukba'ya :)
abim mangal dedigin nedir...
bu pazar herkes musaitse ve gelirim diyorsa yapalim..
on numaada olur...
İntifada
01-17-2011, 16:34
ben yemesini bilirim abi :)
gerisinden pek anlamam...
:) Altı üstü beğeni Yavuzum bu kadar yasalcı olmayalım. Hem yönetim izin verdi Ukba'ya :)
bilmem ben altını üstünü http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon10.gif
Reyizlere muhalefet etmek güçtür. Ben gerekli düzenlemeleri yaparak beğenilerinizi verdim. Bir müddet sonrada konuyu kilitleyerek tozlu raflara kaldıralım.
abim cok ayip ettin yav...
İntifada
01-17-2011, 16:44
ortaya laf atıp çekilmek yoktur sayın karaca...
parası olan eti alsın...
becerisi olan mangalı yapsın...
iştahı olan etleri yesin...
Ebubekire baksana hafif mavi oldu posta koymaya başladı. :)
Bütün masraflar benden söz. Nasıl olsa olacak böyle bir fenomen Ahmet abi yani Mavera gelsin yapacaz sakaryada. Ebubekirin memleketinde.
abi renkten renge sokuyorsun bizi...
ilk yaptigin renkte devam etsek iyi olurdu yav(:
Bir gün oda olur. Siz böyle çok daha heyecanlı ve renklisiniz . Görev alsanız paylaşımlarınız durur. Bu hep böyle olmuştur.;;)
mavera biran evvel gelsin o zaman(:
abi ne olursa olsun bana mavi guzel durmustu...
zaten cok sevdigim renktir...
arabam telefonum odam heryer mavi...
birak forumdada mavi mavi takiliverseydik abim(:
abicim mangal öyle kuru kuru gitmez haberin olsun :)..
bu arada baslikta son diyeceklerinizi deyinde, kilitleyleim :)
Kartpostal çocukları gibi çıkmış:)
Öylemi gerçekten Esra hocam :)
Ahmet hocam kuru kuru yedirmezler herhalde , bu arada konuyu bugün kitle bi zahmet. Yoksa ben kilitlyeceğm.
konu hala acik...
goy goya devam(:
Hakan Özkan
01-18-2011, 14:29
Abi böyle ucube sözler ile sana olan kırgınlığımızı bitireceğini düşünüyorsan büyük yanılgı içerisindesinin bunu baştan söyleyim. İlçe başkanlığını ısrar ile istememenin cezasını cekeceksin.
Bu arada ucube lafları kırpıyorum haberin olsun . Kusura bakmassın artık.
Eğer beni ilçe başkanı yaparlarsa bunu senden bilirim haberin olsun. İstemediğim halde tepeden müdahale olursa tunusa cevirirm osmanelini.
off...
abi genclik kollarina gecis yapabilirim(:
İntifada
01-18-2011, 14:39
valla mangal kuru kuru gitmez ama mangalla içilecek sulularıda siz içmezsiniz...
Özgür Çağrı
01-18-2011, 18:17
evet :)
bak şu an senin 14181 birde ben beğeni basayım
Hadi be vallamı ben kobay olayım profilde dene bakalım ;D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.