fatih kısaparmak balon baskılı balon 'Kızım ben Başbakan...' - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Kızım ben Başbakan...'

Berika
06-06-2008, 11:07
BAŞBAKAN ERDOĞAN ÖĞRENCİ AFFI BEKLEYEN GENÇLERDEN BİRİNİ ARADI

'Kızım ben Başbakan...'
Başbakan Erdoğan öğrenci affı bekleyen gençlerden Emine Çiçek'i cep telefonundan aradı ve konuya duyarsız kalmayacaklarını söyledi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan öğrenci affı bekleyen gençlerden Emine Çiçek'i cep telefonundan aradı ve konuya duyarsız kalmayacaklarını söyledi. Görüşme yükseköğretimde af bekleyen öğrencilerin geçtiğimiz hafta Eskişehir programı esnasında Başbakan Erdoğan'ın korumalarına bir not iletmesi üzerine gerçekleşti. “Biz öğrenciler ülkemize hizmet etmek istiyoruz. İşsiziz, güçsüz, avareyiz. Ne olur duyun se-simizi” notunu okuyan Başbakan Erdoğan, notta yazan telefon numarasından Niğde Üniversitesi Kimya Bölümü 2. sınıftan ayrılan gençlerden Emine Çiçek'i telefonla aradı. Erdoğan notun iletilmesinden 1 gün sonra cep telefonundan görüştüğü genç kıza konuyla ilgilendiklerini, sabırlı olmalarını söyledi.
Cep telefonunda bir anda Başbakan Erdoğan'ın sesini duyduğunu ve çok şaşırdığını aktaran Çiçek şöyle dedi: “Kızım ben Başbakan' dedi. Ben şaşırınca bir daha 'Ben Başbakan kızım' dedi. Sonra sesinden tanıdım. Size karşı duyarsız değilim. Biraz sabırlı olun' dedi.” Çiçek “Bir ülkenin Başbakanı'nın bu şekilde öğrencileri telefonundan arayacak kadar ilgili olması çok güzel” diye konuştu.

YENİ ŞAFAK

06.Haziran.2008 08:13:32

Kafes
06-06-2008, 12:01
Allah razi olsun Basbakanim senden

tayyipleyiz
06-06-2008, 12:11
Duyarsız kalmyacak, kalınmayacak inşallah ... Bu bir dava, sonuna kadar gidilecek ve de zafer yine gelecek . ;)

taya
06-06-2008, 12:17
işte benim başbakanım.... seviyoruz seni rte..

Berika
06-06-2008, 12:19
keşke beni de arasa ???..

Meftun
06-06-2008, 14:24
hata yapıyorsun sayın başbakanım!!!

öğrencilerin sorunları ile ilgilenmek de ne demek!!!

ekonomiyi düze çıkartmak kimin haddine!!!

daha fazla özgürlük mü, o da ne?

gap,dap,kop mu otur oturduğun yerde!!!!!

sen bu ülkeye 'ne halin varsa gör ben koltuğa yapıştım ohh olsun' demediğin müddetçe yerinde kalamyacaksın ki!!!

ya askeri ya yargısal darbe olacak!!!

bıktım artık :'(

Berika
06-06-2008, 14:27
ben de :'(

BaDe_EsNa
06-06-2008, 14:39
başbakanı her geçen gün daha çok seviyorum :)

BaDe_EsNa
06-06-2008, 14:47
fatih 1453 zaten hastayım su resimleri koyup durma aşağı inicem diye başım iyice dönüyo başlıcam şimdi aaa yeter >:(

Ak_Kelebek
06-06-2008, 14:48
bu kim yaa töbe töbee >:(

Demokrat
06-06-2008, 14:54
Seni seviyoruz basbakanim, kazaren beni arasa nutkum tutulurdu herhalde...

Berika
06-06-2008, 14:59
Başbakan bir gün yorulup vazgeçer diye çok korkuyorum..

Rabbim sabır versin,sağlık sihhat versin..Başımızdan eksik etmesin..

Meftun
06-06-2008, 15:06
o bir LİDER zeynebim...
asla vazgeçmez RABBİMİN izniyle..

ENGİNEER
06-06-2008, 15:10
Benide arasada şu alttan alacağım dersler konusunda bi zahmet yardımda bulunsa okul çok pahalı :)

Üç mevsim
06-06-2008, 15:12
O, milletin adamı..

Meftun
06-06-2008, 15:13
Benide arasada şu alttan alacağım dersler konusunda bi zahmet yardımda bulunsa okul çok pahalı :)

:D :D :D
bence bu konuda yök başkanı arasın seni direkt....

emre bu ülkenin çalışkan evladı al sana bedava ders desin 8)

ENGİNEER
06-06-2008, 15:17

bence bu konuda yök başkanı arasın seni direkt....

emre bu ülkenin çalışkan evladı al sana bedava ders desin 8)
Cidden bak Yök başkanını hala eskisi diye düşünüyordum aklımdan gitmiş bi anda Yusuf Ziya Özcan :D
Hemen arıyorum 8)
Gerçi bana ders verirse ve görüntülensek kapatma davasına eklenebilir ama olsun (:

Meftun
06-06-2008, 15:19
bişey olmasss savcı mütalayı verdi ya artık ek belge sunmaz herhalde :D

ayrıca zaten kapatılcaz bi sebep daha olsun :( :'(

ENGİNEER
06-06-2008, 15:24
Vay be..Kapatılcamız kesin artık demek...Senin isimde değişcek o zaman başta ki ak'ı kaldırcan :(
Ne isterler bizden bilmem ki...

Meftun
06-06-2008, 15:27
e dünkü karardan sonra dedikodulara göre 9-2 kabul edilmiş >:(

ayrıca tabii ki değişmeyecek ismimin de alnımızın da 'ak'ı

biz başbakanın tarif ettiği o 'akgenç' misyonunu sürdürmeye devam edeceğiz....

ayrıca başbakana nacizane fikrim yeni partinin baş harfleri de ak olsun...bu da onlara kapak olsun ;D

Berika
06-06-2008, 15:27
genel merkez binası da gidecek :'(

ENGİNEER
06-06-2008, 15:30
Ne kadar ilginç bir ülke ya...Şuraya bak yüzde 47 oy aldık kapanma muhabbeti yapıyoruz...Adaletsizlik ama Allah'tan Abdullah Gül atamalar yapacak onlar olunca 5 sene sonraı bu ülke bizim elimizde artık :)

Meftun
06-06-2008, 15:30
zaten on sene sonra da çankayadaki kokanalar ölecek ohhh çankaya da bizim :D

Berika
06-06-2008, 15:31
:D :D

ENGİNEER
06-06-2008, 15:31
Bizde o zamana artık okullar tümüyle bitmiş kademelere yerleşmiş oluruz... Ohhh mis gibi :D

Berika
06-06-2008, 15:34
her an hürriyete çıkabiliriz :D :D

Meftun
06-06-2008, 15:35
zaten fetullahçı! kadrolaşma polislerde var askeriyeye de sızdık mı değmeyin keyfimize 8)

ENGİNEER
06-06-2008, 15:35
:D :D

Cidden durun avatarıma güzel bişey koyayımda karizmatik çeksin muhabir..Geçen gün Alemdar'ı haber yapanlar öyle bir çekmiş ki tam Kurtlar Vadisi...
Güzel bi avatar bulup geliyorm muhabir varsa konuda beklesin biraz...

Meftun
06-06-2008, 15:36
tamam bekliyorummmm 8)
içinizdeki ajan bendim
nihaha haaa

RDönmezs
06-06-2008, 15:43
O konuda asıl beni arasın Emre 1 yıl uzadı yine bitmedi bende kaydı sildircem çalışıcam bıktım artık lanetli okul :D

AK_Türk
06-06-2008, 15:46
Iste gercek basbakan

ENGİNEER
06-06-2008, 15:46
O konuda asıl beni arasın Emre 1 yıl uzadı yine bitmedi bende kaydı sildircem çalışıcam bıktım artık lanetli okul :D
Valla böyle giderse benimkide uzar ama müğhendislik bölümünde herkes 1 sene fazla yapar diyolar dersler çok zor ya :(

Acaba milli piyangoya mı adasam kendimi tutar belki...

Müntesip
06-06-2008, 15:48
Ooo 4 senede mezun olana mühendis mi denir ? :)

ENGİNEER
06-06-2008, 15:51
Ooo 4 senede mezun olana mühendis mi denir ? :)
Zaten şu forumda ki Düş Sokağı Sakini varya...işte o bana en az 7 sene dedi ama eğer 7 sene olacaksa ben cidden kendimi sayısal lotoya adarım kendimi vala ne güzel 7 senede kesin bulurum 6 yı.. :)

mavera34
06-07-2008, 10:13
marifet öğrenci aramakta değil marifet imf siz ,işbirliksiz,abd sömürüsüsünden uzak bir program uygulamak.. marifet kadrolara yerleşmek için ,menfaat için Ak Parti ye oy vermemek!!!

marifet dini görüşlü olmak..
marifet sultan fatih görüşünde olmak..
marifet abd siz de olur demek!!!
marifet dik durmak...
marifet milli görüşlü olmak..

Meftun
06-07-2008, 11:17
marifet hamaset yapmadan at gözlüklerini çıkarım dünya şartlarını görebilmek 8)

ahmet abiiii bak mavera isimli biri gelmiş ne diyorsun bu duruma :-X

mavera34
06-07-2008, 12:22
marifet hamaset yapmadan at gözlüklerini çıkarım dünya şartlarını görebilmek 8)

ahmet abiiii bak mavera isimli biri gelmiş ne diyorsun bu duruma :-X

hee sen görüşlerini dünya şartlarına göre belirliyorsun demek ki??
o zaman dünya şartlarını bilmiyorsun demek ki..dünyada şu anda tüm müslümanlar ezilmekte,sömürülmekte..bunun için bir olmak gerekli..bunun için de d-8 gerekli.. bu da sadece saadet partisinin programında mevcut..

maviinsan
06-07-2008, 12:30

evet.Ona çok üzülüyorum.Kapatılmak neyse de bütün maddi varlığımız,gayrimenkuller,,,hepsi hazineye geçecek :'(
İşin yoksa sıfırdan parti kur..offf.. >:( :'(

parti buna önlem alamaz mı acaba?Mal varlığı güvenilir kişilerin üzerine devredilse falan..yeni partiyi kurduktan sonra tekrar geri alırız :( :o

Müntesip
06-07-2008, 12:30
Bu sekiz ülke Türkiye, İran, Pakistan, Bangladeş, Malezya, Endonezya, Mısır ve Nijerya.
Ancak birşeyi unutuyorsun , Dünya'da söz sahibi olan kaç ülke var bu saydıklarının içinde ? Muhakkak birlik misyon itibarıyla çok ehemmiyetli ancak sorunları çözebilecek mahiyete sahip değil çünkü sorunlarımız sanıldığı kadar küçük değil ! Mesela terör sorununu çözmek için bu ülkelerden iran dışındaki hangi ülke yardımcımız olabilir o da zaten kendi teröristleriyle ugrasıyor !

Agd_İntifada
06-07-2008, 12:34
Bu sekiz ülke Türkiye, İran, Pakistan, Bangladeş, Malezya, Endonezya, Mısır ve Nijerya.
Ancak birşeyi unutuyorsun , Dünya'da söz sahibi olan kaç ülke var bu saydıklarının içinde ? Muhakkak birlik misyon itibarıyla çok ehemmiyetli ancak sorunları çözebilecek mahiyete sahip değil çünkü sorunlarımız sanıldığı kadar küçük değil ! Mesela terör sorununu çözmek için bu ülkelerden iran dışındaki hangi ülke yardımcımız olabilir o da zaten kendi teröristleriyle ugrasıyor !

D-8 projesi gerçekleştiği anda D-8 ile kalmayacaktır kardeşim inşaAllah..
İleriki aşamaları mevcut...
Hiç meraklanmayınız yani vah tüh ne olacak D-8 in hali diye..

"Yeni Bir Dünya Düzeni" derken boşa konuşmuyoruz..!"

mavera34
06-07-2008, 12:53
marifet öğrenci aramakta değil marifet imf siz ,işbirliksiz,abd sömürüsüsünden uzak bir program uygulamak.. marifet kadrolara yerleşmek için ,menfaat için Ak Parti ye oy vermemek!!!

marifet dini görüşlü olmak..
marifet sultan fatih görüşünde olmak..
marifet abd siz de olur demek!!!
marifet dik durmak...
marifet milli görüşlü olmak..

Aslında güzel kardeşim marifet sizin gibi olup , içimİzdeki sistem sahiplerini ilelebet canlı tutmak , sistemi en zirve mutlak tek güç kılmak,aslında sistemi var eden ve ona güç veren senin o düşüncelerin bunu öğrendiğinde marifetin ne olduğunu öğreneceksin inşaALLAH

yani diyosun ki marifet sayısal çoğunluğun yanında olmak..o zaman korkarım ki senin chp nin de bir gün yanında olma ihtimalin var..

bak kardeşim..

marifet "siz kimi seviyorsanız onunla haşrolursunuz" ayetini umursamakta..

marifet " Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olayları, küçük beyinler ise kişileri konuşur.
HYMAN RICKOVER " özdeyişini benimsemekte..

marifet uhud ve bedir savaşının içeriğini iyi bilmekte..yani sayının önemi olmadığının en iyi ıspatı olan savaşlar..

marifet "Haklı olduğu halde bile çekişmeyi bırakan kimseye Cennet'in avlusunda bir köşk verileceğine, yalan söylemekten kaçınan kimseye Cennet'in ortasında bir köşk takdim edileceğine, ahlâkı güzel olan kimseye de Cennet'in en güzel yerinde bir köşk sunulacağına ben kefilim. " (Ebû Dâvud, Edeb, 7)" hadisini kabul etmekte..

marifet " Ey Peygamber! Müminleri cihada teşvik eyle. Eğer sizden sabredecek yirmi kişi olursa ikiyüze galip gelirler ve eğer sizden yüz kişi olursa kâfirlerden bin kişiye galip gelirler. Çünkü onlar hakkı ve akıbeti düşünmeyen anlayışsız bir kavimdirler..enfal 65 " ayetine iman etmekte..

mavera34
06-07-2008, 12:57

hocamızın hangi ülkelerle birlik oluşturması gerektiğini senden daha iyi bildiğini akp lilerde kabul ederler mutlaka..

ENGİNEER
06-07-2008, 13:10
hocamızın hangi ülkelerle birlik oluşturması gerektiğini senden daha iyi bildiğini Ak Parti lilerde kabul ederler mutlaka..
Erbakan'ın bu işleri bizden iyi bileceğini düşünüyorsunuzda kendinizin neden Erdoğan'dan daha iyi düşündüğünü sanıp etmedik laf bırakmıyorsunuz bilmiyorum...

Bu aslında sizin gözünüzde Erbakan'ın insan değil farklı bir varlık haline gelmesi gibi...

kod adı istanbul
06-07-2008, 13:23

evet.Ona çok üzülüyorum.Kapatılmak neyse de bütün maddi varlığımız,gayrimenkuller,,,hepsi hazineye geçecek :'(

parti buna önlem alamaz mı acaba?Mal varlığı güvenilir kişilerin üzerine devredilse falan..yeni partiyi kurduktan sonra tekrar geri alırız :( :o

alabilir...çünkü fazilet partisi döneminde parti kapatma gündeme geldiğinde ve Ak Parti nin kurulma aşamasında Ak Parti ye geçen kardeşlerden biliyorum...gidenlerin çoğu fazilet partisinin genel merkezinde işlerine ne yarayacaksa götürmüşlerdi...bilgisayarlar ve arabalar...gerçi izinsiz yapmışlar ...burdada öyle yapsınlar kapatılmadan diğer partiye aktarım yaparlar...burada ki izinli olur muhtemelen :)

angelep
06-07-2008, 13:28
Muhalefete inat kurulan adaletsiz mahkemelere inat böyle bir başbakanın AKGENCİ olmaktan gurur onur ve şeref duyuyorum.Rabbim sizlere hidayet versin eğer ıslah olmayacaksanız da helak etsin ibret olasınız >:(

Müntesip
06-07-2008, 13:34
hocamızın hangi ülkelerle birlik oluşturması gerektiğini senden daha iyi bildiğini Ak Parti lilerde kabul ederler mutlaka..

Onda şüphemiz yok siz müreffeh olun ancak,sadece bu ülkelerle birlik olmanın yetmycegini de Basbakanımız herkesten iyi biliyor ;)

Agd_İntifada
06-07-2008, 14:54
Muhalefete inat kurulan adaletsiz mahkemelere inat böyle bir başbakanın AKGENCİ olmaktan gurur onur ve şeref duyuyorum.Rabbim sizlere hidayet versin eğer ıslah olmayacaksanız da helak etsin ibret olasınız >:(

Yazık şu yorumu yazan ve kendini ak zanneden gence..

ofli
06-07-2008, 15:07
Halkın içinden olmak böyle bir şey olsa gerek...

hipermuhafazakar
06-07-2008, 16:47
Başbakanımızın bunun gibi dah önceden yaptığı çok şey vardı

angelep
06-07-2008, 19:32

Yazık şu yorumu yazan ve kendini ak zanneden gence..

ne diyorsun sen be sinek vızıltısından başka birşey değilsin yazık diyebilmek için ne üstün vasfın var çok merak ettim biçare zavallı >:(

angelep
06-07-2008, 19:35
nedense tüm oklar bize çevrildimi forumumuzun yeni üyeleri artmakta >:(

Meftun
06-07-2008, 20:45

alabilir...çünkü fazilet partisi döneminde parti kapatma gündeme geldiğinde ve Ak Parti nin kurulma aşamasında Ak Parti ye geçen kardeşlerden biliyorum...gidenlerin çoğu fazilet partisinin genel merkezinde işlerine ne yarayacaksa götürmüşlerdi...bilgisayarlar ve arabalar...gerçi izinsiz yapmışlar ...burdada öyle yapsınlar kapatılmadan diğer partiye aktarım yaparlar...burada ki izinli olur muhtemelen :)

sonra bir kayıp trilyon davası da bize açılsın demi :-X
arkadaşlar o sorun olmaz bence...yani genel merkez binası için ben de çok üzülüyorum ama genel olarak düşünürsek parti kapatılırsa bağışlar artacaktır ve biz DİŞİMİZLE TIRNAĞIMIZLA YENİ BİR PARTİ KURACAĞIZ...

çilik
06-07-2008, 20:51
ayy yerim ben onu kimin başbakanı tabiiii :D :D :D :D :D :D :P :P :P

Meftun
06-07-2008, 21:05
sen hangi bölümdesin reddiye...

anlıyorum atanmak istiyorsun ama ya gerçekten ihtiyaç yoksa devlette...

mesela ben lise mat öğretmeni olacağım inş.. atamamız geçen sene 30 mu neydi bu sene daha da azalacak... yapacak bişey yok :(

Berika
06-07-2008, 21:06
reddiye şimdi bütün sinirini senden alabilir ;D

Meftun
06-07-2008, 21:07
farkındayım :-X korkuyorum aslında ::)

Meftun
06-08-2008, 10:32
anladım canım...sanırım sistem içinde devlet kendini koruyor, ilk önce vatandaşlarını koruması gerekirken...

sözleşmeli alınanlar yeni personel alındıkça kadroya aktarılıyorlar bildiğim kadarıyla ama üniversiteliler dururken açıkların lise mezunu ile kapatılması yanlış elbette....

Allah yardımcımız olsun :)

şu eğitim sistemini düzeltsek süper olacak ama bir keşmekeş içinde :(