fatih kısaparmak balon baskılı balon Kocaeli Üniversitesinde Başörtüsü Yasağı Kaldırıldı - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kocaeli Üniversitesinde Başörtüsü Yasağı Kaldırıldı

Özgür Çağrı
10-13-2010, 17:44
YÖK'ün yayınladığı genelgenin ardından Kocaeli Üniversitesi (KOU), uzun süredir uyguladığı başörtüsü yasağını kaldırdı.
YÖK geçtiğimiz günlerde yayınladığı genelge ile öğretim üyelerine başörtülü öğrencileri dersten çıkarmayın talimatı vermişti.

Yasağın en sert uygulandığı üniversitelerden olan KOU Rektörlüğü, YÖK kararına uyarak, başörtüsü yasağını kaldırdı.

Yasağın kalkmasının ardından çok sayıda başörtülü öğrenci dersler girmeye başladı.

İntifada
10-13-2010, 17:46
Furkan ne muhteşem bir haber bu...

.::ReyyaN::.
10-13-2010, 17:46
Kullara yüksek okula hala almıyorlar

Menderesay
10-13-2010, 17:55
Şükürler olsun..

Özgür Çağrı
10-13-2010, 17:58
Kullara yüksek okula hala almıyorlar

Yapma yav hafız desene bana yarın yüksekokul kapısına gençler baskın versin ;D
Komsuoğlunun inadı kırıldıda yüksekoldaki 2-3 çengelköy hıyarımı zorluk çıkartacak
Haber kesinse bildiriyorum bizim teşkilata hafız

10-13-2010, 18:01
Bildir. Kesin haber,kardeşim gidiyor. Sağlam kaynak. Umuttepeye alıyorlarda nasıl kullara almazlar anlamıyorum

Özgür Çağrı
10-13-2010, 18:14
Hafız durumu gerekli yerlere ilettim haberleri yokmuş.
Hukuksuz bir durum
Yarın endüstri meslek lisesinin arkasındaki mazlumder ofisine gitsin kardeşin orada dinlenecek ve sorun en kısa sürede halledilecek inşAllah.
Bende şaşırdım çünkü kesin olarak kocaelide çözüldü biliyoruz yan okullardan hiç şikayet gelmedi yarın kardeşin mazlumder'e gitsin oradan inşaallah çözüme kavuşur

Menderesay
10-13-2010, 18:15
Zaman herşeyin ilacıdır;))

Sabredelim çözülüyor yavaş yavaş..

10-13-2010, 18:19
Hafız durumu gerekli yerlere ilettim haberleri yokmuş.
Hukuksuz bir durum
Yarın endüstri meslek lisesinin arkasındaki mazlumder ofisine gitsin kardeşin orada dinlenecek ve sorun en kısa sürede halledilecek inşAllah.
Bende şaşırdım çünkü kesin olarak kocaelide çözüldü biliyoruz yan okullardan hiç şikayet gelmedi yarın kardeşin mazlumder'e gitsin oradan inşaallah çözüme kavuşur

Sağolasın furkan. Söylerim, gider inşALLAH...

merve
10-13-2010, 19:13
Süper haber :) Bizim üniversitede de giriyorlar artık.
Dün iktisat hocası arkadaşa sormuş 'sen hep böyle mi giriyorsun' diye 'evet' demiş kızda ben bunu bir görüşeyim yetkililerle deyip ara vermiş derse, 15 dakika sonra da gelip benim işim çıktı derse devam etmiyoruz deyip çekmiş gitmiş :@:@ Artist yahu deli ediyorlar beni !!