Orijinalini görmek için tıklayınız : Koeman:FENERBAHÇE Galatasaray’dan iyi
oguzdesouza
10-22-2007, 22:41
PSV Eindhoven Teknik Direktörü Ronald Koeman, Fenerbahçemize karşı evlerinde oynamanın avantajını en iyi şekilde kullanarak, yarınki maçtan galip ayrılmak istediklerini söyledi. Koeman, Fenerbahçemizin geçen yıl karşılaştıkları Galatasaray'dan daha iyi durumda olduğunu da ifade etti.
Ronald Koeman, yarınki maç öncesi PSV Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Grupta puan açısından Fenerbahçe'nin gerisinde olmalarına rağmen, şanslarının Fenerbahçe ile eşit olduğunu savunan Koeman, Fenerbahçemizin önceki yıllara göre daha iyi bir futbol oynadığını belirterek, "Fenerbahçe en azından geçen yıl karşılaştığımız Galatasaray'dan daha iyi durumda. Fenerbahçe tahmin ve beklentilerimizin ötesinde iyi bir futbol oynuyor. İnter Milan ve CSK Moskova ile yaptıkları karşılaşmalar da bunu gösteriyor" diye konuştu.
fenerbahçe spor kulübü
oguzdesouza
10-22-2007, 22:45
Sakın lige bakmasın. 8)
nie önemli olan son maçtaki performansları, son maçlarda da en iyi oynayan FENERBAHÇE :D :D
yine fener türkiyeyi rezillllllllll edicek....
oguzdesouza
10-22-2007, 22:53
son 5 yılda Avrupada Türk takımları içerisinde en fazla ülke puanına katkı yapan takım FENERBAHÇE
son 5 yılda Avrupada Türk takımları içerisinde en fazla ülke puanına katkı yapan takım FENERBAHÇE
katkısına değil kupalarına bakmak lazım ama yokki bakasınız
Valla - leri + larını götürüyo + olarak kalan - ler bizim puanımızı iyice düşürüyor hemde baya...
oguzdesouza
10-22-2007, 23:14
o eskidendi şimdi artık takım kendini toparladı dünya devi denilen takımlara bile kafa tutuyor.
o eskidendi şimdi artık takım kendini toparladı dünya devi denilen takımlara bile kafa tutuyor.
anca tutuyo ama gerisini göremedik....... ;)
oguzdesouza
10-22-2007, 23:18
basamakları birer birer çıkmak lazım hemen varıp da kupa alacak halimiz yok ya ;)
bunun bi örneğide yok
basamakları birer birer çıkmak lazım hemen varıp da kupa alacak halimiz yok ya ;)
bunun bi örneğide yok
yok ya sen öyle san örnek koskoca galatasaray..........
oguzdesouza
10-22-2007, 23:23
galatasaray uefayı almadan önce avrupada oynadığı maçlarda barcelona gibi takımlarla başa baş maçlar yapıodu.
sakın gs yi övdüğümü sanmayın ;D
Kurumsallaşma yönünden fener iyi ama sportif başarı yönünden gs kat kat üstün :)
AkSa- 34
10-22-2007, 23:28
bırakalım ya koeman vermiş gazı, fenerlilerde bu gazla fazla yol gidemezler malum önümüz kış gaz sorunu yaşanacak. :D
oguzdesouza
10-22-2007, 23:32
bırakalım ya koeman vermiş gazı, fenerlilerde bu gazla fazla yol gidemezler malum önümüz kış gaz sorunu yaşanacak. :D
nie gaz sorunu yaşansın AKPARTİ çözer sorunların hertürlüsünü ;D
galatasaray uefayı almadan önce avrupada oynadığı maçlarda barcelona gibi takımlarla başa baş maçlar yapıodu.
sakın gs yi övdüğümü sanmayın ;D
zaten sanmam çünkü sen fb lisinnnnnnnnn
oguzdesouza
10-23-2007, 13:55
Allah'a şükür FENERLİYİZ :D
diyosunuz.......ama unutmayın birgün herkes GALATASARAY LI olucak.........siz yol yakınken dönün.....hatanın neresinden dönerseniz kardır ;)
oguzdesouza
10-23-2007, 13:59
diyosunuz.......ama unutmayın birgün herkes GALATASARAY LI olucak.........siz yol yakınken dönün.....hatanın neresinden dönerseniz kardır ;)
sen sözü yanlış görmüşsün onun gerçeği
BİR GÜN HERKES ÖLENE DEK FENERBAHÇELİ OLACAK :D
anacak gerçeği bu akşam görücez........fb den hiç hoşlanmam ama maçını dinliyicemm ;)
galatasarayla fb nin farkı çok belli ama görmek isteyene
tozkaldiran
10-23-2007, 15:19
fenerden başka takım varmı ?
fenerden başka takım varmı ?
at gözlüğüyle bakarsan tabi yok .........ama avrupaya bakarsan fb diye takım yok ;)
tozkaldiran
10-23-2007, 15:24
öyledir muhakkak bunun gözlükle alakası yok herşey ortada... sanırım...
öyledir muhakkak bunun gözlükle alakası yok herşey ortada... sanırım...
bende onu söylüyorum herşey ortada...fb sizi rezil ediyo gelin onu tutmaktan vazgeçin ....cezalandırın belkş aklı başına gelir ;)
tozkaldiran
10-23-2007, 15:53
bizde söz namusdur okulda derslerimizi evde eşimizi birakip sevdik ... karşılıksiz
elif görse beni öldürür şimdi :)
bizde söz namusdur okulda derslerimizi evde eşimizi birakip sevdik ... karşılıksiz
elif görse beni öldürür şimdi :)
ozaman sende söyleme görmesin
tozkaldiran
10-23-2007, 17:38
buradan görür ;D
oguzdesouza
10-23-2007, 17:39
anacak gerçeği bu akşam görücez........fb den hiç hoşlanmam ama maçını dinliyicemm ;)
arkadaşım gs iyi tamam uefayı aldı geldi ama şimdiki durumuna bakıyoruz.Şu anda Fenerbahçe'nin Türkiye'yi avrupada temsil eden en iyi Türk takımı olduğu kesin..gs sion mudur nedir adı duyulmamış takımlara gitti yenildi
Hep birlikte FB-gs ayrımı yapmadan FB maçında gsliler FB'yi desteklemeli , gs maçında fblilerde size desteklemeli
Birlik olmalıyız.Avrupa maçlarında. ;)
arkadaşım gs iyi tamam uefayı aldı geldi ama şimdiki durumuna bakıyoruz.Şu anda Fenerbahçe'nin Türkiye'yi avrupada temsil eden en iyi Türk takımı olduğu kesin..gs sion mudur nedir adı duyulmamış takımlara gitti yenildi
Hep birlikte FB-gs ayrımı yapmadan FB maçında gsliler FB'yi desteklemeli , gs maçında fblilerde size desteklemeli
Birlik olmalıyız.Avrupa maçlarında. ;)
merak etmeyin GS formasıyla fb nin maçını dinliyicem
oguzdesouza
10-23-2007, 17:56
:D :D :D o da güzel
sen yeter ki Feneri destekle
,
desteklediğimi kim söyledi.....ölmek war dönmek yok .........ölümüne ultraaslanız bizz
oguzdesouza
10-23-2007, 18:01
,
desteklediğimi kim söyledi.....ölmek war dönmek yok .........ölümüne ultraaslanız bizz
tabii ki desteklemeyeceksin sen yanında ol yeter
desteklemekten kastım buydu.
fb nin yanındamı benmiiii :D :D :D :D :D :D hemde aslan cimbom tek uefayı almadı .......... süper kupayı unutmayın ama suç sizin değil sizi o kupayla hiç tanıştırmadılar nasip olmamış
oguzdesouza
10-23-2007, 18:05
neyse ben cvp verecem söz uzayıp gidecek konu sözlü sataşmalara dönecek en iyisi tadında bırakmak. ;)
saygılarla
neyse ben cvp verecem söz uzayıp gidecek konu sözlü sataşmalara dönecek en iyisi tadında bırakmak. ;)
saygılarla
çok kibarca oldu.......eğer kırıldıysanız...gerçekten özür
oguzdesouza
10-23-2007, 18:08
saygılarla
nie kırılalım ki :D
[quote=oguzdesouza ]
saygılarla
nie kırılalım ki :D
[/quote
iyi hadi maçta size başarılar diyim bariiiiiii
;D bu fb gs tartışmaları beni koparıor ;D
Onlybullet34
10-24-2007, 14:46
Kıskanç 6S LİLER gene çekemeyip saldırmışlar buraya, PSV yi orada ezdik.Koeman haklı . 25 dakika nasıl 10 kişi oynanılır avrupada gösterdi Fenerbahçe.
Kıskanç 6S LİLER gene çekemeyip saldırmışlar buraya, PSV yi orada ezdik.Koeman haklı . 25 dakika nasıl 10 kişi oynanılır avrupada gösterdi Fenerbahçe.
emin ol ilk on kişi oynıyan siz olmadınız ve olmıyıcaksınız.......hemde maç hiç zewkli değildi gol yok bişey yok baştan sona dinledim ama çok zewksizdi.....eniyisi bu akşamı dinleyin
Onlybullet34
10-24-2007, 16:32
emin ol ilk on kişi oynıyan siz olmadınız ve olmıyıcaksınız.......hemde maç hiç zewkli değildi gol yok bişey yok baştan sona dinledim ama çok zewksizdi.....eniyisi bu akşamı dinleyin
Çok güldüm :D :D :D
Çok güldüm :D :D :D
bende akşam güldüm allah yardım etsin fb sizi gerekli yerlerde güldürmüuo
tozkaldiran
10-24-2007, 19:26
zico şey demişti rakiplerimize avans verdik demişti.
nerde güldürmüyor avrupa da iyi ligde de daha iyi olacak....
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.