fatih kısaparmak balon baskılı balon KPSS'de başvuru için son gün - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KPSS'de başvuru için son gün

LoNeLiNeSS
06-27-2008, 01:44
KPSS'de başvuru için son gün

Ortaöğretim ve önlisans mezunları ile bu öğrenim düzeylerinden mezun olabilecekler için 21 Eylül 2008 tarihinde düzenlenecek KPSS başvurular bugün sona erecek.

Adaylar, ''2008-KPSS Ortaöğretim/ Önlisans Kılavuzu'' ile aday bilgi formunu 2 YTL karşılığında yarına kadar başvuru merkezlerinden alabilecek.

Başvuru merkezleri, başvuru tarihinden önce ve başvuru süresi boyunca ÖSYM'nin ''www.osym.gov.tr'' internet adresinden duyurulacak. Kılavuzda, Türkiye İş Kurumu�nun (İŞKUR) KPSS sonuçlarını normal, özürlü ve eski hükümlü işçi alımında da kullanacağına ilişkin duyurusuna yer veriliyor.

Haber7

Hıfz-ı lisan
06-27-2008, 01:46
Bugün bankacılar için zorlu bir gün olacak :)

LoNeLiNeSS
06-27-2008, 01:48

Son güne bırakan varsa üzüldüm bu sıcaklarda bankalarda sıra beklemek.. ;) ;) ;)

Kırık_Çocuk
06-27-2008, 01:49
Gözetmen lazımmı geleyim mi :)

Hıfz-ı lisan
06-27-2008, 01:51

Son güne bırakan varsa üzüldüm bu sıcaklarda bankalarda sıra beklemek.. ;) ;) ;)
Bankada sistem kilitlenince çok kötü oluyor..sabah 10.30 dan saat 14 e kadar bekledim önümdeki çocuk kaydı yaptırdı sıra bana geldi sistem kilitlenmişti :) başka bankaya gittim sonunda >:( zor cidden :)

ümitli_bekleyis
06-27-2008, 01:56
Çok şükür son güne kalmadı. Allah son güne bırakana sabır versin ...

acizane44
06-27-2008, 10:26
Bakalım neler yapacağız atanabilecekmiyiz sözleşmeli memurluktan kurtulabilecekmiyiz hep sorular çözüm yollarına bakacağız inşallah 4/b li alımı hep hiç kadro yok hastanede herkes 4/b li çalışıyor bunada şükür birgün zafer bizim olacak :) :)...