fatih kısaparmak balon baskılı balon Kuran-ı kerim yakıp peygambere Sövdüler - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kuran-ı kerim yakıp peygambere Sövdüler

Ammar
04-20-2011, 13:21
Mustazaf Der Adana Şubesine saldıranlar; Peygamber Sevdalısı Platformuna Üye olan bir şahsın işyerini yağmaladıktan sonra orada bulunan Kur`an`ı Kerim`i alarak sokak ortasında yaktılar

ADANA- Edinilen bilgiye göre; YSK`nın BDP`den bazı Milletvekili adaylarının aleyhinde aldığı kararı protesto etmek isteyen bir grup, dün akşam saatlerinde Seyhan İlçesi Kıbrıs Caddesinde ateş yakarak korsan gösteri yaptı.

http://hurseda.net/userfiles/images/21344.jpg

Esnafa Zorla Kepenk Kapattırdılar

Sayıları 50`yi bulan gösterici grup; Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan esnafa, işyerlerini kapatmalarını, aksi halde dükkânlarının molotof atılarak kundaklanacağını söyleyip tehditle kepenk kapattırdılar.

Daha sonra Mustazaf Der`e yönelen göstericiler; dernek yetkilileri ile dernek üyelerini n caddeyi boşaltmasını, derneğe herhangi bir zarar vermeyeceklerini ifade ettiler. Tüm bu sözlerine rağmen arkadan gelen başka bir grup, dernek binası ve üyelerine taş ve sopalarla saldırdı.

4-5 Dernek Üyesine 50 Kişi Saldırdı

O esnada sayıları 4-5 olan dernek üyesi, dernek binasına girerek kendilerini korumaya çalıştılar. Dernek üyelerinin binaya sığınmasından cesaret alan saldırganlar, bir anda dernek camlarını taş yağmuruna tuttular.

Sokak Ortasında Kur`an Yaktılar

Saldırganlar, bu sefer aynı cadde üzerinde bulunan dernek müdavimi şahısların işyerlerinin kepenklerini tahrip ederek içeri girdiler. İşyerlerini yağmalayan eylemciler; Peygamber Sevdalısı Platformuna üye olan bir şahsın işyerini yağmaladıktan sonra orada bulunan Kur`an ile Mevlüd CD`sini alarak sokak ortasında yaktılar.

Karşı saldırının ardından ara sokaklara kaçan saldırganlar, daha kalabalık bir şekilde tekrar dernek binasına hücum ettiler. Bu esnada ses bombası ve molotoflar da kullanan saldırganlar, dernek gönüllerinin karşılık vermesiyle tekrar püskürtüldüler. Yaklaşık 1 saat süren bu mücadelenin sonunda olayı haber alan diğer dernek üyelerinin olay yerine gelmesi ile saldırganlar Kıbrıs Caddesi`ni terk ederek ara sokaklara kaçtılar.

Polis Yine Gecikti

Tüm bu yaşananlar 1 saat gibi sürmesine ve olayın ilk anında haber verilmesine rağmen polis ancak olayın bitmesinin ardından geldi. Kıbrıs Caddesini kontrol altına alan emniyet güçleri, saldırıda zarar gören şahıslar ve kundaklanan iş yerlerinin tespiti ve saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Olayların devam etmemesi için güvenlik önlemleri alan polis, cadde üzerinde sabaha kadar nöbet tuttu.

Dernek Üyesi Yaralılara Hastanede de Saldırı Girişimi Oldu

Öte yandan; karşılıklı atılan taşlar sonucu 3 dernek üyesi ile çok sayıda saldırgan çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Dernek üyeleri ayakta tedavi edilerek taburcu edildiği ve durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Dernek üyelerinin hastanede tedavi olurken yaralı saldırganların da aynı hastaneye getirilmiş olmasından dolayı ufak bir arbede yaşandı. BDP`li bir grubun tedavi görmekte olan dernek üyelerine saldırmak istediği ancak hastane güvenliği tarafından buna izin verilmediği öğrenildi.

Saldıranlar; Kuran Yakıp, Peygambere Dil Uzattılar

Saldırının ardından bazı görgü şahitlerinden edinilen bilgiye göre; Mustazaf Der üyelerinin tekbir getirmesi üzerine, saldırgan gösterici grubun içerisinden bazı şahıslar, Rasulullah (SAV)`e dil uzattı. İnsanlar arasında bile yapılamayacak kadar iğrenç, galiz sözler sarf ederek küfürler ettiler.

Ayrıca sokak ortasında göstericiler tarafından yakılmış bir adet Kuran Meail ile Mevlüd CD`si bulundu. Bunların Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi bir şahsın işyerinin yağmalandıktan sonra alınarak, sokak ortasında yakıldığı tespit edildi.

Ayhan Kaya - İLKHA

EpiVaTeS
04-20-2011, 14:10
bu bdpnin arkasına takılıpta ben müslümanım diyen yalancı ve şerefsizdir...

unnamed
04-20-2011, 14:14
alçak şerefsizler...
dinsiz herifler....

İntifada
04-20-2011, 14:16
kafirler !!!

LâHuTî
04-20-2011, 14:26
bi sürü iyi müslüman var bunlara oy veren..yazık..

El Emin
04-20-2011, 14:39
Allah ıslahları mümkünse ıslah değilse kahreylesin...

Özgür Çağrı
04-20-2011, 14:51
gavat köpekler katli vacip !

Eşref
04-20-2011, 14:57
Bdp'den yalanlama gelmemiş mi? Ne bileyim, "biz yapmadık aramıza sızan yabancı güçler yaptı." tarzında bir açıklama bekliyorum. Nasıl olsa bu millet aptal (!) Hemen inanırdık.

ALmi´
04-20-2011, 15:01
Allah belalarını versin.

HaArP
04-20-2011, 15:09
Ne yaptıklarını bilmiyorlar... Gerçek manada bilselerdi asla cesaret edemezlerdi... Lakin bilecekler !

Ammar
04-20-2011, 19:18
bu bdpnin arkasına takılıpta ben müslümanım diyen yalancı ve şerefsizdir...

değerli kardeşim ben bunu genel değil ( yani tüm BDP tüm gönüldaşları değil ) sadece olayı yapanları kast ettin olarak düşünüyorum.

şunu eklemek istiyorum Halkımız kürt halkı dindardır Allahını Peygamberini canı gönülden sever meydanlar buna şahittir. ancak çok zülüm, dert, keder, cefa, iskence, hapis ve kayıplar yaşadıkları için bazı duyguları bazı duygularını geride bırakmıştır. mesela Kürt olma ruhu müslüman olma ruhnu geçmiştir. Kürtlükte Ümmet olam duygusunu geride burakmıştır onun için bilinçsizce destek verdiklerini düşünüyoruz. görüyoruz ve şahidir.

o açıdan sizin söylediklerinizi sadece bilinçli destek verenlere söylemiş sayıyorum inş.

bi sürü iyi müslüman var bunlara oy veren..yazık..

EpiVaTeS akrdeşime yazdıklarım burda da geçerli.

Allah ıslahları mümkünse ıslah değilse kahreylesin...

Amin sed cari inş. ( yüz kere inş. )

Bdp'den yalanlama gelmemiş mi? Ne bileyim, "biz yapmadık aramıza sızan yabancı güçler yaptı." tarzında bir açıklama bekliyorum. Nasıl olsa bu millet aptal (!) Hemen inanırdık.

yalanla geleceğini sanmıyorum. ayrıca yalanlamanın yadanıda onları sahiplenmediklerinide söylemeleri lazım.

EpiVaTeS
04-20-2011, 19:21
Kusura bakma...
Peygamberine Kitabına küfredenlere gidip oy veren Münafıktır...

Neşe
04-20-2011, 19:27
Allah ıslah etsin ya...

Ammar
04-20-2011, 19:28
Kusura bakma...
Peygamberine Kitabına küfredenlere gidip oy veren Münafıktır...

ama şuda var adama bi kere inanmış mesela adamlara aponun kendi yazdığı islama aile kumuna Peygamberime ve Allah'a ettiği hakaretleri sapık düşüncelerini gösteriyor adamlar inanmıyor olmaz olamaz diyorlar yani kafalarında bi kahraman yaratmışlar bu kahramanın aslında bi hiç olduğunu gçstermek kolay değil onun için bilinçsiz stemediğin kadar insan var oy veren.

Hüdaverdi
04-20-2011, 19:28
Ula kafayı çalıştırsaydım zamanında şimdi ne güzel polis olmuştum çoktan.
Üff ne pis döverdim.

Ammar
04-20-2011, 19:33
Ula kafayı çalıştırsaydım zamanında şimdi ne güzel polis olmuştum çoktan.
Üff ne pis döverdim.

iyiki olmamışsın diyim olsun bitsin :) yoksa sende olaylara mudale konusunda daha iyi düşünerek 45 dk sonra gelirdin :):w::w:

EpiVaTeS
04-20-2011, 19:35
ırgalamaz beni arkadaşım...
kusura bakma...
Müslüman eğer ALLAH'a Peygamberine küfrettiriyorsa...
Küfredenlerle beraberse benim için müslüman değildir...

Hüdaverdi
04-20-2011, 19:36
La amir olsam evlerine bile ziyaret yapardım sen ne diyorsun ;D
Ama hiç değilse askerde dövdük yaw ne güzel.
Bahçede biz uyurken,içeride hala 'ah uh' sesleri geliyordu ;D

Bilal Baştan
04-20-2011, 19:39
Şüphesiz o zikri (Kur'an'ı) biz indirdik ! Onun koruyucusu da elbette biziz.

Hicr Süresi 9.ayet

En doğrusunu Allah bilir , şüphesiz Rabbim bunu yapanların yanına bırakmaz.

El Emin
04-20-2011, 19:42
ama şuda var adama bi kere inanmış mesela adamlara aponun kendi yazdığı islama aile kumuna Peygamberime ve Allah'a ettiği hakaretleri sapık düşüncelerini gösteriyor adamlar inanmıyor olmaz olamaz diyorlar yani kafalarında bi kahraman yaratmışlar bu kahramanın aslında bi hiç olduğunu gçstermek kolay değil onun için bilinçsiz stemediğin kadar insan var oy veren.

Katılıyorum dostum..Çok yaşadım bu vak'ayı ...
Adama anlatıyorsun..Kitap komplo olarak başkası tarafından yazılmıştır iftiradır diyor.
Adam yazmış kendi adı var üstünde diyorsun..Yok olmaz sen kendi gözünle gördün mü diyor.
Diyorum yalan olsa adam bir açıklama yapar onlarca onu destekleyen gazete yayın basın organı var ..Olmadı avukatıyla medyaya bildirir adam yok illa olmaz diyor..

Yani Taparcasına itaat edenler var..

Darbeci Çoban
04-20-2011, 19:47
Bdp ve Pekuka "sol" değil mi?

Sol.

Dağılın.

Ammar
04-20-2011, 20:11
Katılıyorum dostum..Çok yaşadım bu vak'ayı ...
Adama anlatıyorsun..Kitap komplo olarak başkası tarafından yazılmıştır iftiradır diyor.
Adam yazmış kendi adı var üstünde diyorsun..Yok olmaz sen kendi gözünle gördün mü diyor.
Diyorum yalan olsa adam bir açıklama yapar onlarca onu destekleyen gazete yayın basın organı var ..Olmadı avukatıyla medyaya bildirir adam yok illa olmaz diyor..

Yani Taparcasına itaat edenler var..

yaw onların yayın evinden alınmış kitap diyoruz inanmıyorsan adres verek senden git al yok illah olamaz diyecek. ama geçen biri diyordu ki valla eğer bu sözler apo söylemişse bırakın apoci olmayı kürtlükten bile istifa ederim diye :w::w::w:

Seyyah
04-20-2011, 20:15
Kulun bir hesabı varsa, Allahında vardır.
Provakasyonlara gelmemek lazım, onlar kur-an'a zarar veremezler, kendilerine verirler ancak.
Bunu yapanlar ayrıca gerçek Kürtler değildir diye zannediyorum, çok değerli, dindar Kürtlerde vardır. Psikolojik hareketlere karşı temkinli olmalıyız, yükseklerden el ovuşturanlar var.

Ahmet Yasin
04-20-2011, 20:18
Şüphesiz o zikri (Kur'an'ı) biz indirdik biz! Onun koruyucusu da elbette biziz.

Hicr suresi 9.Ayet

Ammar
04-20-2011, 20:19
Kulun bir hesabı varsa, Allahında vardır.
Provakasyonlara gelmemek lazım, onlar kur-an'a zarar veremezler, kendilerine verirler ancak.
Bunu yapanlar ayrıca gerçek Kürtler değildir diye zannediyorum, çok değerli, dindar Kürtlerde vardır. Psikolojik hareketlere karşı temkinli olmalıyız, yükseklerden el ovuşturanlar var.

dernek başkanı gerekli açıklamayı yapmış Allah razı olsun

Ammar
04-20-2011, 20:23
Mustazaf Der'e Saldırı Planlı mı yapıldı?

HSH- Kamuoyu PKK yandaşlarının dün Adana’da giriştiği tehlikeli tahrikin şokunu yaşarken, PKK medyasının masada hazırlandığı her halinden belli olan haberinde de aynı tahrikkâr üslubun kullanılması, saldırının planlı olduğu şüphesini akıllara getirdi.

İşte malum medyanın o haberi...

http://hurseda.net/haber_resim/Apr_2011/43907_anf.jpg

Adana Güne Eylemle Başladı, 7 Yaralı

Adana merkez Seyhan İlçesi Gülbahçe Mahallesi’nde bir araya gelen bir grup Obalar Caddesi’ne kadar yürüyerek YSK’nın kararlarını protesto etti. Kıbrıs Caddesi Kavşağına gelen kitleye Mustazaf-Der üyeleri saldırdı.

Taş, sopa, döner bıçakları ve silahlarla yapılan saldırıya polis de Mustazaf-Der üyelerine destek vererek, korudu. Panzer eşliğinde, gaz bombası ve tazyikli suyla yapılan müdahaleye rağmen kitlenin dağılmaması üzerine bu kez Adana polisi havaya ateş açarak kitleyi dağıtmaya çalıştı.

Olayların yaşandığı Obalar Caddesi tam bir savaş alanına döndü. Çıkan olaylar Mustazaf-Der Adana Şubesi binası ve çevredeki birçok işyeri tahrip olurken, iki gruptan da toplam 7 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Çatışma sonrası olay yerinde toplanan Mustazaf-Der üyeleri ise Kur’an okuyup tekbir getirdi. Grubun ellerinde sopa ve bellerinde silah olması dikkatlerden kaçmadı. Polis olay yerinde yoğun güvenlik önlemleri alırken, bellerinde tabanca ile dolaşan Dernek üyelerine müdahale etmemesi dikkatlerden kaçmadı.

Demokratik tepkilerini dile getiren kitle, müdahaleye sık sık “Bıji serok Apo”, “Baskılar Kürt halkını sindiremez”, “İntikam intikam” sloganları ile karşılık verdi. Bu arada yaralananların Adana Devlet hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

İntifada
04-20-2011, 20:27
Mustazaf Der'e Saldırı Planlı mı yapıldı?

HSH- Kamuoyu PKK yandaşlarının dün Adana�da giriştiği tehlikeli tahrikin şokunu yaşarken, PKK medyasının masada hazırlandığı her halinden belli olan haberinde de aynı tahrikkâr üslubun kullanılması, saldırının planlı olduğu şüphesini akıllara getirdi.

İşte malum medyanın o haberi...

http://hurseda.net/haber_resim/Apr_2011/43907_anf.jpg

Adana Güne Eylemle Başladı, 7 Yaralı

Adana merkez Seyhan İlçesi Gülbahçe Mahallesi�nde bir araya gelen bir grup Obalar Caddesi�ne kadar yürüyerek YSK�nın kararlarını protesto etti. Kıbrıs Caddesi Kavşağına gelen kitleye Mustazaf-Der üyeleri saldırdı.

Taş, sopa, döner bıçakları ve silahlarla yapılan saldırıya polis de Mustazaf-Der üyelerine destek vererek, korudu. Panzer eşliğinde, gaz bombası ve tazyikli suyla yapılan müdahaleye rağmen kitlenin dağılmaması üzerine bu kez Adana polisi havaya ateş açarak kitleyi dağıtmaya çalıştı.

Olayların yaşandığı Obalar Caddesi tam bir savaş alanına döndü. Çıkan olaylar Mustazaf-Der Adana Şubesi binası ve çevredeki birçok işyeri tahrip olurken, iki gruptan da toplam 7 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Çatışma sonrası olay yerinde toplanan Mustazaf-Der üyeleri ise Kur�an okuyup tekbir getirdi. Grubun ellerinde sopa ve bellerinde silah olması dikkatlerden kaçmadı. Polis olay yerinde yoğun güvenlik önlemleri alırken, bellerinde tabanca ile dolaşan Dernek üyelerine müdahale etmemesi dikkatlerden kaçmadı.

Demokratik tepkilerini dile getiren kitle, müdahaleye sık sık �Bıji serok Apo�, �Baskılar Kürt halkını sindiremez�, �İntikam intikam� sloganları ile karşılık verdi. Bu arada yaralananların Adana Devlet hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

hayatları döneklik şerefsizlik yalan ve kahpelik üzerine kurulu olduğu için çok normal bir haber...
nede olsa pkknın haber kaynağı...

Ammar
04-20-2011, 20:30
Bir komloda Polisten !

haber devamı !
http://www.akpartiforum.com/mustazaf-dere-bir-komploda-polisten-belge-skandali-t147740.html?p=884367#post884367

cartman
04-20-2011, 22:44
Demokrasi istiyen adamlarda demokrasi yok karşı görüşteki kürtlere tahammülsüzler.Davalarına hainlikle suçluyorlar.Adamlarin yeni nesili bile elinde taşla başlıyor hayata.Kime neyi anlatacaz bilmiyorum ki.Şivan Perver cesaretinde bir siyasetci cıkaramıyacak mı kürt halkı