fatih kısaparmak balon baskılı balon Kurtulmuş, “Yılın siyasetçisi” seçildi - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtulmuş, “Yılın siyasetçisi” seçildi

Beritan
02-11-2009, 21:37
Kurtulmuş, “Yılın siyasetçisi” seçildi
Genç Atılım Derneği, Saadet Partisi Lideri Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'u yılın lideri seçti.
http://www.milligazete.com.tr/dosyalar/haberler/2009/02/11/114249/kurtulmus-yilin-siyasetcisi-secildi-medium-0.jpg
Dernek, Kurtulmuş'u genel başkan olduktan sonra partisine büyük bir çıkış yakalattığı için bu ödüle layık gördü. Genç Atılım Derneği, yılın siyasetçisi Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'u seçti. Afyonkarahisar'daki Genç Atılım Derneği, bu yıl 3.sünün verileceği 'Başarıyı Alkışlıyoruz' ödüllerini alacak isimleri açıkladı. Kurtulmuş, 'Genel Başkanlık koltuğuna oturmasıyla Partisinin oylarını yükselten, çıkışlarından ve birçok yazar ve düşünürün takdirlerini almasıyla başlayan ve söyleşilerinde farklı düşünceleri halkla paylaşmasından' dolayı yılın siyasetçisi ödülüne layık görüldü.

ishakyilmaz
02-11-2009, 21:45
Şeffaf ve hakkaniyet duyguları ışığında bir değerlendirme yapıldığını kesinlikle düşünmüyorum.Bunu söylerken Numan Bey başarısız mı sonucu çıkmıyor elbette..!
Fakat bu değerlendirmeyi tarafsız yapmayı elzem saymalıydılar kendilerine derken yöneticileri...Taraflı bir değerlendirmenin sonuçlarıda her zaman ardında iz bırakır.Neyse fazla uzatmadan dernek yöneticleri liyakatli bir değerlendirme yapacaklarsa bir tek aday var;oda RECEP TAYYİP ERDOĞAN..!

Beritan
02-11-2009, 21:46
Şeffaf ve hakkaniyet duyguları ışığında bir değerlendirme yapıldığını kesinlikle düşünmüyorum.Bunu söylerken Numan Bey başarısız mı sonucu çıkmıyor elbette..!
Fakat bu değerlendirmeyi tarafsız yapmayı elzem saymalıydılar kendilerine derken yöneticileri...Taraflı bir değerlendirmenin sonuçlarıda her zaman ardında iz bırakır.Neyse fazla uzatmadan dernek yöneticleri liyakatli bir değerlendirme yapacaklarsa bir tek aday var;oda RECEP TAYYİP ERDOĞAN..!
:) abim değerlendirme belli...burdan şunu çıkarmıyalım geri kalan siyasetçiler kötü denmemiş:)

tek_hece
02-11-2009, 21:47
. Kurtulmuş, 'Genel Başkanlık koltuğuna oturmasıyla Partisinin oylarını yükselten, çıkışlarından ve birçok yazar ve düşünürün takdirlerini almasıyla başlayan ve söyleşilerinde farklı düşünceleri halkla paylaşmasından' dolayı yılın siyasetçisi ödülüne layık görüldü

İyi güzel de oyların arttıgını nereden cıkarmışlar ...? anketlere kimse inanmasın. her şey secimden sonra belli olur..

cartman
02-11-2009, 21:48

Yüz yılın siyasetcisi basbakınımız o acıdan değerlendirme sonucuna cok takılmadım ben :)

MilliGörüşEri
02-11-2009, 21:48
:) yahu bi kerede tebrik edin mübarekler.....

MilliGörüşEri
02-11-2009, 21:49
Bu arada Başkanımıza Dava yolunda başarılar diliyorum her zaman arkandayız başkanım seni seviyoruz....:gül:

Beritan
02-11-2009, 21:50
Bu arada Başkanımıza Dava yolunda başarılar diliyorum her zaman arkandayız başkanım seni seviyoruz....:gül:

valla bende seviyorum....bugün pendikte bi program vardı oraya gittim...sevdam daha bi depleşti...

bu arada avatarınızdaki çocuk çok şeker:)

MilliGörüşEri
02-11-2009, 21:55
valla bende seviyorum....bugün pendikte bi program vardı oraya gittim...sevdam daha bi depleşti...

bu arada avatarınızdaki çocuk çok şeker:)

eyvALlah muhterem...Allah razı olsun

saygı ve hürmetlerimle...

SEMTEM
02-11-2009, 22:31
ya arkadaşlar bu saadetli kardeşlerime gerçekten üzülüyorum eskiden foterli atçılar vardı kır at der başka bir şey demezlerdi sonra altı okçular ne olursa olsun onlar altı okçuydu hadi bunlar at gözlüklü tamam da bu saadet pertili arkadaşlar gerçekten rüya aleminde yaşıyorlar yada uzaydamısınız uyanın atı alan üsküdarı geçemedi türkiye çevresinde size tur bindirdi birinci belli ikincinin kim olduğu bizi okadarda ilgilendirmiyor tebrik etmek gerekirse uyanın ve birinciyi tebrik edin sizn yüzde.0.5 alacağınızı sanıyordum ama sanıyorum o bile fazla size yüzde.25 yeter ancak okadarsınızdır mitinglere bakıp yanılmayın yaptığınız gazze mitinginde bende vardım ve tanıdığım bir çok ak partilide o yüzden uyanın rüyadan

islam
02-11-2009, 22:42
Biz Filistin mitingimizde, Sosyal olaylarıda tepkimizden Yaparı,zicratımızı, Oy ve Rant' çevirmek için değil... Kardeşim... Bizim Güvenimiz Meydanlar değil Yürekler....
Hangi Partiler vardı hangi liderler... Kimisi toprağa irtica etti kiminin yolu Yüce Divandan geçti.. Hangisi Baki kaldı.. Biz Zaferle Değil Seferle mükellefiz.. Bizim %2.9 Yürektir...Bu yürek çarptıkça genişler her ritimde bir nepze... Zafer inanlarındır... Biz Hayalle değil.. Düşündüklerimiz için varız...
Saygılarımla...
Başkanıma Hayırlı olsun...

tek_hece
02-11-2009, 22:43
ya arkadaşlar bu saadetli kardeşlerime gerçekten üzülüyorum eskiden foterli atçılar vardı kır at der başka bir şey demezlerdi sonra altı okçular ne olursa olsun onlar altı okçuydu hadi bunlar at gözlüklü tamam da bu saadet pertili arkadaşlar gerçekten rüya aleminde yaşıyorlar yada uzaydamısınız uyanın atı alan üsküdarı geçemedi türkiye çevresinde size tur bindirdi birinci belli ikincinin kim olduğu bizi okadarda ilgilendirmiyor tebrik etmek gerekirse uyanın ve birinciyi tebrik edin sizn yüzde.0.5 alacağınızı sanıyordum ama sanıyorum o bile fazla size yüzde.25 yeter ancak okadarsınızdır mitinglere bakıp yanılmayın yaptığınız gazze mitinginde bende vardım ve tanıdığım bir çok ak partilide o yüzden uyanın rüyadan

Saadetli kardeşlerimizi bu kadar sert eleştirmek dogru olmaz.. ruyadasınız , uzaydasınız vs şeklinde yakıştırmalar hic hoş degil ..

SEMTEM
02-11-2009, 22:53
onalar gerçekten uzayda yaşıyorlar insan kendisini hiç eleştirmezmi ben niye yüzde 22 den yüzde 0,25 lere düştüm diye bu yürekle filan izah edilebilrimi bu sadece koltuk sevdasıdır bu koltuk nemenem koltukmuşki oturan kalkmak istemez biz bir olalım diyoruz arkadaşlar bize ne biz bir olamayız havasındalar bizim için bu seçimde bir oyun bile önemi var fakat arkadaşlar cenk sevdasında cihat şarkıları söylüyorlar kimle cihat bizlemi sen ce hape ye cihat et sen mee h pyle cihat et onlarla fikir münazasına gir tamam ak platformda yaz biz zaten mevlana gibyiz her kezi her kesimi davat ediyoruz her keze her kesime kapımız ardına kadar açık biz kimseyi inançlarına giyimine kuşamına gör yargılamayız biz AK PARTİ yiz işte fark bu bunu anlasınlar istiyorum saadetli kardeşlerimiz bunu bilsinler bu seçimde bir oyun bile lazım olacağı yerler olacaktır oylarının kıymetini bilsinler rüyadan uyansınlar evet güzeldi geçti o rüya bitti şimdi AK PARTİ zamanı el ele gönül gönüle verme zamanı bir oyla kaybedilen bir yer olursa bunun vebalini ödeyemezler onun için at gözlüklerini çıkarıp bir olmaya beraber olmaya gelsinler arkadaşlar sefer başladı DURMAK YOK YOLA DEVAM

aslan1276
02-11-2009, 22:55
seçen seçmiş seçeceğini kıskanmanın bir anlamı yok

islam
02-11-2009, 22:59
bizi Biz anlarız onlar DEğil... Zaferin muştusunu duyar gibiyim... Yüce Rabbim....

"İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden, bizi helâk eder misin, Allah’ım?"(A’râf 155)

Yâ Râb, bu uğursuz gecenin yok mu sabâhı?

Mahşerde mi bîçârelerin, yoksa felâhı!

SEMTEM
02-11-2009, 23:01
DURMAK YOK YOLA DEVAM
HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN
:))))
BAŞKA CEVAP YAZAMAM BEN SAADETLİ KARDEŞLERİMİ allahCC İÇİN ÇOK SEVİYORUM

islam
02-11-2009, 23:03
DURMAK YOK YOLA DEVAM
HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN
:))))
BAŞKA CEVAP YAZAMAM BEN SAADETLİ KARDEŞLERİMİ allahCC İÇİN ÇOK SEVİYORUM

uzaylı sevigisi Değil mi ?

aslan1276
02-11-2009, 23:27
Kurtulmuş, “Yılın siyasetçisi” seçildi
Genç Atılım Derneği, Saadet Partisi Lideri Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'u yılın lideri seçti.
http://www.milligazete.com.tr/dosyalar/haberler/2009/02/11/114249/kurtulmus-yilin-siyasetcisi-secildi-medium-0.jpg
Dernek, Kurtulmuş'u genel başkan olduktan sonra partisine büyük bir çıkış yakalattığı için bu ödüle layık gördü. Genç Atılım Derneği, yılın siyasetçisi Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'u seçti. Afyonkarahisar'daki Genç Atılım Derneği, bu yıl 3.sünün verileceği 'Başarıyı Alkışlıyoruz' ödüllerini alacak isimleri açıkladı. Kurtulmuş, 'Genel Başkanlık koltuğuna oturmasıyla Partisinin oylarını yükselten, çıkışlarından ve birçok yazar ve düşünürün takdirlerini almasıyla başlayan ve söyleşilerinde farklı düşünceleri halkla paylaşmasından' dolayı yılın siyasetçisi ödülüne layık görüldü.
MİLLİ GÖRÜŞ ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN

Üç mevsim
02-11-2009, 23:36
'Genel Başkanlık koltuğuna oturmasıyla Partisinin oylarını yükselten, çıkışlarından ve birçok yazar ve düşünürün takdirlerini almasıyla başlayan ve söyleşilerinde farklı düşünceleri halkla paylaşmasından'

Bu sebeplerden yılın siyasetçisi seçiliyor öyle mi? Hepsi de göreceli söylemler, hiçbirinin netliği yok...

Genç Atılım Derneği..

Bir grup Saadet Partili toplanıp Saadet Partisi Genel Başkanını "Yılın Siyasetçisi" seçiyor....

Hiç komik değil arkadaşlar...

MilliGörüşEri
02-11-2009, 23:59

işte size bu uslüp yakışır...!

şimdi hak hukuktan behseden değerli yöneticiler biz akpyi böyle eleştirsek anında ban yeriz ama burası akforum olduğu için sizin görüşünüzdekiler her türlü yorumu yapma hakkına sahip....
helal olsun size..!

ŞEYMA ELİF
02-12-2009, 00:07
Farklı fikirlere tahammül etmek zordur...

MilliGörüşEri
02-12-2009, 00:11
Farklı fikirlere tahammül etmek zordur...

EyvAllah....

ama keşke birbirimizi her ne olursa olsun Allah için sevebilsek...ne yazıkki bu devirde bu imkansız ellerinden gelse bi kaşık suda boğacaklar bazıları bazılarını...

Allah cümlemizi ıslah etsin....

Nereye Bu Gidiş.....

vesselam..

ŞEYMA ELİF
02-12-2009, 00:18
EyvAllah....

ama keşke birbirimizi her ne olursa olsun Allah için sevebilsek...ne yazıkki bu devirde bu imkansız ellerinden gelse bi kaşık suda boğacaklar bazıları bazılarını...

Allah cümlemizi ıslah etsin....

Nereye Bu Gidiş.....

vesselam..

Zaten tek amacımız Allah'ın rızasını kazanmak olsa
ve O'nun için sevebilsek herşeyi ve herkesi ,başaracağız inşaAllah...
Rabbim cümlesini iyi ıslah eylesin...

ÜMİT-AK
02-12-2009, 00:18
Arkadaşlar bence fazla yorum yapmanın bir anlamı yok.Dikkat ettiyseniz partisine büyük bir çıkış yakalattığı için yılın siyasetçisi seçilmiş.
;1Yılın siyasetçisini 30 mart sabahı inşallah görüceğiz.;1
Bakalım yılın siyasetçisi 30 mart sabahı % kaç oyunu arttırmış görüceğiz.
O zaman görücem yılın siyasetçisini...:)

ŞEYMA ELİF
02-12-2009, 00:22
Arkadaşlar bence fazla yorum yapmanın bir anlamı yok.Dikkat ettiyseniz partisine büyük bir çıkış yakalattığı için yılın siyasetçisi seçilmiş.
;1Yılın siyasetçisini 30 mart sabahı inşallah görüceğiz.;1
Bakalım yılın siyasetçisi 30 mart sabahı % kaç oyunu arttırmış görüceğiz.
O zaman görücem yılın siyasetçisini...:)
Başarıyı tebrik etmek bukadar zor mu?

MilliGörüşEri
02-12-2009, 00:25
:) biz ne diyoruz o ne diyo

artık anlıyorumki biz birbirimize kalplerimizi kapatmışız..

söyleyecek artık bişey yok...

sözün bittiği yerdeyiz vesselam..

ÜMİT-AK
02-12-2009, 00:30
Başarıyı tebrik etmek bukadar zor mu?
Değerli kardeşim BAŞARI %2.5 oy almaksa saygı duyarım...:güzel:

Üç mevsim
02-12-2009, 00:31
Farklı görüşlere çok tahammül ettik biz arkadaşlar. Bizzat ben burada bunun mücadelesini verdim. Ama bu iyiniyetimizin sonucu hoş olmadı. Herkes bizim kadar iyi niyetli değilmiş.

Onun için herkes kendi işine baksın. Yönetime iş öğretmeye kalkmayın. Sözde Milli Görüş Forumların vaziyetini de biz biliyoruz.

MilliGörüşEri
02-12-2009, 00:34
Farklı görüşlere çok tahammül ettik biz arkadaşlar. Bizzat ben burada bunun mücadelesini verdim. Ama bu iyiniyetimizin sonucu hoş olmadı. Herkes bizim kadar iyi niyetli değilmiş.

Onun için herkes kendi işine baksın. Yönetime iş öğretmeye kalkmayın. Sözde Milli Görüş Forumların vaziyetini de biz biliyoruz.

:) vay be sözde milligörüş forumları ha sözde oldu öylemi vakti zamanında o sözde dediğiniz davanın liderinin dizinin dibindeydiniz nankörlük etmeyin biraz saygı gösterin şu kibirlenmekten böbürlenmekten vazgeçin biraz kendinize gelin.....

ŞEYMA ELİF
02-12-2009, 00:37

Ben kimseye işini öğretmek için yazmadım soru mu?
İlla birilerini mi tutmak gerekir...
ben bunu anlayamıyorum...

Üç mevsim
02-12-2009, 00:55
:) vay be sözde milligörüş forumları ha sözde oldu öylemi vakti zamanında o sözde dediğiniz davanın liderinin dizinin dibindeydiniz nankörlük etmeyin biraz saygı gösterin şu kibirlenmekten böbürlenmekten vazgeçin biraz kendinize gelin.....

Haddimizi bilerek konuşalım !

Boşa konuşmuyoruz biz burada !

1.5 senedir birçoğu sözde ve aşırı fanatik, partizan Saadet Partililerle uğraşıyoruz ! İçlerinden aklı başında, olgun olanlar bir elin parmaklarını geçmiyor, onlar da bu forumda halen yazıyorlar.

Gidin onlara öğretin sayıgıyı, kibiri, erdemi !

Bizim burada farklı düşünceden herkese fazlasıyla tahammülümüz vardı. O kendini beğenmiş cahil sözde Milli Görüşçüler bizi bu işi daha sıkı tutmaya sevketti !

Bu foruma yaptıkları holiganca saldırılar bize çok şey öğretti, sen bizden önce gidip kendi camiana ahlak öğreteceksin !

1) http://www.akpartiforum.com/muhalif-uyelere-duyuru-t53188.html (http://www.akpartiforum.com/muhalif-uyelere-duyuru-t53188.html)

2) http://www.akpartiforum.com/bahriyeli-ve-meslina-isimli-uyeler-hakkinda-duyuru-t54184.html

MilliGörüşEri
02-12-2009, 00:59
Haddimizi bilerek konuşalım !

Boşa konuşmuyoruz biz burada !

1.5 senedir birçoğu sözde ve aşırı fanatik, partizan Saadet Partililerle uğraşıyoruz ! İçlerinden aklı başında, olgun olanlar bir elin parmaklarını geçmiyor, onlar da bu forumda halen yazıyorlar.

Gidin onlara öğretin sayıgıyı, kibiri, erdemi !

Bizim burada farklı düşünceden herkese fazlasıyla tahammülümüz vardı. O kendini beğenmiş cahil sözde Milli Görüşçüler bizi bu işi daha sıkı tutmaya sevketti !

Bu foruma yaptıkları holiganca saldırılar bize çok şey öğretti, sen bizden önce gidip kendi camiana ahlak öğreteceksin !

1) http://www.akpartiforum.com/muhalif-uyelere-duyuru-t53188.html

2) http://www.akpartiforum.com/bahriyeli-ve-meslina-isimli-uyeler-hakkinda-duyuru-t54184.html

Beni Allah biliyor benim bunlarla hiiiç bir alakam yok...
Haksız yere hakkına girdiğiniz milligörüşlülerin hakkını nasıl ödersiniz bu tabiki sizin sorununuz...
Mevla cümlemize Merhamet Etsin...

SEMTEM
02-12-2009, 00:59
30 martta onlar sokağa dahi çıkamazlar bir evvelki seçimde olduğu gibi evden çıkma yasağı var onlara ben benim dediğimi anlamayacak adama ne anlatayım onlara 0.10 bile fazla

islam
02-12-2009, 01:04
30 martta onlar sokağa dahi çıkamazlar bir evvelki seçimde olduğu gibi evden çıkma yasağı var onlara ben benim dediğimi anlamayacak adama ne anlatayım onlara 0.10 bile fazla

Bir Anda 720 ile dönme recoru kırdın Helal olsun...
Hani seviyordun...
Bu dönüş fizk kurallarına bile aykırı...

Üç mevsim
02-12-2009, 01:08
Beni Allah biliyor benim bunlarla hiiiç bir alakam yok...
Haksız yere hakkına girdiğiniz milligörüşlülerin hakkını nasıl ödersiniz bu tabiki sizin sorununuz...
Mevla cümlemize Merhamet Etsin...

Allah biliyordur muhakkak, iyi biriysen, bunlarla alakan da yoksa ne ala.

Biz kimsenin günahına filan girmedik.

Asıl o Milli Görüşçü bozuntuları bizim hakkımızı düşünsün.

Eğer onlardan değilseniz mesele yok.

Hiç alınmanıza da gerek yok.

Üç mevsim
02-12-2009, 01:15
Buranın Diğer Partiler Bölümü olduğunu bilerek , başka partilere mensup kişileri burada baskı altına almadan konu üzerinden devam edelim.

SEMTEM
02-12-2009, 01:40
biz size boşuna küsüp ayrılmadık ya imzayı atmıyacaksın milletin kahramanı olacaksın yada attıktan sonra kıvırmayacaksın

islam
02-12-2009, 01:44
bak dönme lafı senin hocana yakışır biz size boşuna küsüp ayrılmadık ya imzayı atmıyacaksın milletin kahramanı olacaksın yada attıktan sonra kıvırmayacaksın

Senin ucuz kahramanlıkla işin olur bizim değil...
O imzanın atılı atılmadığın haberin varmı...
İftira kolay ...

akmmr
02-12-2009, 03:39
tartışma yersiz bence...yılın siyasetçisine halk gereken desteği veriyor ins numan kurtulmuşa da bu destek verilir...

mücahit_2121
02-13-2009, 00:21
rüya aleminde yaşayan sensin farkında değilsin biz eğer %0.00 alsak dahi davamızdan vazgeçmeyeceğiz milli görüşle hizmet edeceğiz azimle çalışacağız gazze mitingine gelince allah şahittir biz onu oy almak için yapmadık filistin için yaptık keşke diğer parti ve dernekler yapsa

Necip Fazıl
02-13-2009, 00:26
enteresan acaba hangi kriterlere göre seçmişler... milli gazete mi seçmiş yoksa kanal 5 mi... ;D :hihi2:

ÜMİT-AK
02-13-2009, 00:30
rüya aleminde yaşayan sensin farkında değilsin biz eğer %0.00 alsak dahi davamızdan vazgeçmeyeceğiz milli görüşle hizmet edeceğiz azimle çalışacağız gazze mitingine gelince allah şahittir biz onu oy almak için yapmadık filistin için yaptık keşke diğer parti ve dernekler yapsa
Değerli kardeşim mücahit mitingi siz yapmış olabilirsiniz.Yalnız aklının bir köşesine yaz.Miting alanını dolduranlar AK PARTİLİDİR.

SEMTEM
02-13-2009, 00:38
sevgil arkadaşlar ben bu içine sindirememe durumunu çözemedim inanın seçimden bir gün sonra yoksunuz kendinizi kandırmayın artık laf anlamayan laftan anlamayan insan larla uğraşmak bile hoş değil aynı lideriniz gibi zamanında koltuk sevdasını her şeyden önce tutmayıp çekilseydi bir kenara şimdi nerede olurdunuz bir düşününmilli görüşçü kardeşlerimiz bizim kardeşlerimiz artık onları biz bir alt takımımız olarak görüyoruz hani büyük takımların yetiş sin pişsin diye gönderdikleri değerler orda pişer ya aynen öyle amatör kümada bu adamlara amatör ruhu aşılayacaksınız bizim işlimiz pro fesyonellik siz bu işi beceremediniz biz de pro fesyonelliği öğreteceğiz siz zaten o kalitede değilsiniz olsa zaten amatör kümede mücadele etmezdiniz siz pişireceksiniz biz yiyeceğiz bu işler böyle :::)))) anlıyorum cok zorunuza gidiyor ama ne yapalım pro fesyönel bir yönetim varken amatörü siz seçtiniz:)))))

mehmetakif24
02-13-2009, 00:48
sevgil arkadaşlar ben bu içine sindirememe durumunu çözemedim inanın seçimden bir gün sonra yoksunuz kendinizi kandırmayın artık laf anlamayan laftan anlamayan insan larla uğraşmak bile hoş değil aynı lideriniz gibi zamanında koltuk sevdasını her şeyden önce tutmayıp çekilseydi bir kenara şimdi nerede olurdunuz bir düşününmilli görüşçü kardeşlerimiz bizim kardeşlerimiz artık onları biz bir alt takımımız olarak görüyoruz hani büyük takımların yetiş sin pişsin diye gönderdikleri değerler orda pişer ya aynen öyle amatör kümada bu adamlara amatör ruhu aşılayacaksınız bizim işlimiz pro fesyonellik siz bu işi beceremediniz biz de pro fesyonelliği öğreteceğiz sizin zaten aklınız almıyor yada o kadar kalitede değilsiniz alsa zaten amatör kümede mücadele etmezdiniz siz pişireceksiniz biz yiyeceğiz bu işler böyle :::)))) anlıyorum cok zorunuza gidiyor ama ne yapalım pro fesyönel bir yönetim varken amatörü siz seçtiniz:)))))
Bak bak baaaak
Kraldan daha çok kralcı olmak buna derler işte.
Tebrik ediyorum kraldan daha çok kralcısınız.

SEMTEM
02-13-2009, 00:54
SANADA GİDER YAPALIM KARDEŞ ALEM BUYSA KARAL BİZİZ VARMI ÖTESİ SİZİNLE SİYASET KONUŞULMAZ BUNU ANLADIM GIR GIR YAPILIR BİZ AMATÖR KÜMEYLE İŞİMİZ YOK MAHAHHLİLİGTE SİZE BAŞARILAR DİLERİZ SÜPER LİGE GELME ŞANSINIZ YOK NE YAPALIM MUKADDERAT GEMİYİ ŞÖFÖRE DEĞİL KAPTANA TESLİM EDECEKSİNİZ BİSİKLET BİLE SÜREMEYEN KAPTAN GEMİ İDARE EDE BİLİRMİ :)))))

genç_TÜRK
02-13-2009, 00:56
seçene bak!!!!!!:D

ankara--24
02-13-2009, 00:57
bende bişe sorcam sayın başbakan davosta t.c başbaknı olarak mı yoksa akp başkanı olarak mı katıldı

mehmetakif24
02-13-2009, 00:58
SANADA GİDER YAPALIM KARDEŞ ALEM BUYSA KARAL BİZİZ VARMI ÖTESİ SİZİNLE SİYASET KONUŞULMAZ BUNU ANLADIM GIR GIR YAPILIR BİZ AMATÖR KÜMEYLE İŞİMİZ YOK MAHAHHLİLİGTE SİZE BAŞARILAR DİLERİZ SÜPER LİGE GELME ŞANSINIZ YOK NE YAPALIM MUKADDERAT GEMİYİ ŞÖFÖRE DEĞİL KAPTANA TESLİM EDECEKSİNİZ BİSİKLET BİLE SÜREMEYEN KAPTAN GEMİ İDARE EDE BİLİRMİ :)))))
Buyrun hangi konuda tartışmak istiyosanız o konuda tartışalım. Aşağılamakla kaptanlık olmaz buyrun hakkımızdaki bildiklerinizi tartışmaya açın çürütemezsek o zaman konuşursun canım

SEMTEM
02-13-2009, 01:06
ARKADAŞŞLAR BU PLATFORMDA SAYIN BAŞKANIMIZA KADAR DİL UZATA BİLİYORSUNUZ GÖRÜN BİZDEKİ HOŞ GÖRÜYÜ KİMDE BULABİLİRSİNİZ GELİN BU İNADINIZDAN VAZ GEÇİN ATIN AT GÖZLÜKLERİNİZİ BİR SAĞINIZA SOLUNUZA BAKIN KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ BU DEVRANDA DÖNER HALKIN PATİSİ OLMAZ İDEOLOJİSİ OLUR VE SAADET VE AK İDEOLOJİ AYNI İDEOLOJİ FARK BİRİ PROFESYONEL DİĞERİ AMATÖR KARAR SİZİN AMATÖR KÜMEDE SÜRÜNÜN O ZAMAN:)))))

SEMTEM
02-13-2009, 01:08
HAKKINIZDA BİLDİKLERİMİZ OLAMAZ O ZMAN AYNI YOLDAN GELDİK KENDİMİZİ İNKAR ETMEK OLUR AMA KAPTANLARIMIZ BİRİ İŞİNİ BİLİYOR SÜPER LİGTE TARAFTARI VE DESTEKLİYENİ BOL DİĞERİ AMATÖR TAKIMIMIZ SİZ BİZİM AMATÖR TAKIMIMIZSINIZ KABUL EDİN PİŞECEKSİNİZ Kİ AK PARTİLİ OLABİLESİNİZ

mehmetakif24
02-13-2009, 01:14
ARKADAŞŞLAR BU PLATFORMDA SAYIN BAŞKANIMIZA KADAR DİL UZATA BİLİYORSUNUZ GÖRÜN BİZDEKİ HOŞ GÖRÜYÜ KİMDE BULABİLİRSİNİZ GELİN BU İNADINIZDAN VAZ GEÇİN ATIN AT GÖZLÜKLERİNİZİ BİR SAĞINIZA SOLUNUZA BAKIN KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ BU DEVRANDA DÖNER HALKIN PATİSİ OLMAZ İDEOLOJİSİ OLUR VE SAADET VE AK İDEOLOJİ AYNI İDEOLOJİ FARK BİRİ PROFESYONEL DİĞERİ AMATÖR KARAR SİZİN AMATÖR KÜMEDE SÜRÜNÜN O ZAMAN:)))))
Biz %50 gibi büyük bir oy potansiyeline kavuşmuş partiye saygıda kusur etmedik. Sizin söylemleriniz sanki bir şerefsize söylenmiş kelimelerdir. Rahat olun Şerefimizi sokakta bulmadık. 3 kurusa da şerefimizi satmayız.

Darkage
02-13-2009, 01:18
Öncelikle SelamunAleyküm saadet partili olduğumu da belirtmek isterim.
Bu foruma bu gece üye oldum ve bir kaç topic okudum gördüğüm kadarıyladır ki saadet partili kardeşlerime ve abilerime ağır hakaretlerde bulunan insanlar görüyorum yöneticisinden üyesine kadar sonra da gelip anlayış sahibiyiz diyorsunuz bu saadet partili kardeşlerim içinde geçerlidir.
Semtem Adlı üyenin yazdıkları ise utanç verici at gözlükleri Syn Prof.Dr. Erbakan'a İthamları önce kendinize geliniz bu dava öyle günler yaşadı ki sizin gibi düşünenler cok cıktı karşımıza hakaret edenler oldu biliyorum çünkü büyüklerimden gördüm öcü gözüyle bakıldılar ama sonra söylediklerimiz doğru cıkınca da sen haklıymışsın dediler
O yüzden Tükürdüğünüzü yalayacak sözler söyleyip de burda insanların sinirleri ile oynamayın. Diğer Partiler adlı yerde bir takım düşünceler tartışılıyor ve belgeler sunuluyor elinizde bunun tersini ispatlayacak belgeler yoksa sesinizi kesin ve sadece okuyun biraz bilgi sahibi olun boş boş konuşup da insanları sinirlendirmeyiniz sayın semtem
He milli görüş davası öyle bırakılacak bir şey değildir çünkü dik duruş ve yoldan dönmeme meselesidir.
Tüm kalbimle inanıyorum Anap Dsp Dyp vs.partiler yok olduda hala biz ayaktayız şükür çünkü birşeyleri doğru yapmışız bunları bilmeyenler gelip burda yorum yapmasınlar lütfen.

Yetkili Notu: AK Parti Forum Yönetiminin yaptığını iddia ettiğiniz hakaretleri özel mesajla yollayınız, aksi halde mesajınız silinecek.

SEMTEM
02-13-2009, 01:22
zaten öyle bir şeye tevessül bile edemezsiniz sizin haya edemediğiniz şeylere sahibiz yüzde50 yani her iki kişiden biri AK PARTİLİ AMA ÜZÜLMEYİN PROFESYONEL OLDUĞUNUZDA BİZİM TAKIMDA YERİNİZ HAZIR KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK

mehmetakif24
02-13-2009, 01:22
Öncelikle SelamunAleyküm saadet partili olduğumu da belirtmek isterim.
Bu foruma bu gece üye oldum ve bir kaç topic okudum gördüğüm kadarıyladır ki saadet partili kardeşlerime ve abilerime ağır hakaretlerde bulunan insanlar görüyorum yöneticisinden üyesine kadar sonra da gelip anlayış sahibiyiz diyorsunuz bu saadet partili kardeşlerim içinde geçerlidir.
Semtem Adlı üyenin yazdıkları ise utanç verici at gözlükleri Syn Prof.Dr. Erbakan'a İthamları önce kendinize geliniz bu dava öyle günler yaşadı ki sizin gibi düşünenler cok cıktı karşımıza hakaret edenler oldu biliyorum çünkü büyüklerimden gördüm öcü gözüyle bakıldılar ama sonra söylediklerimiz doğru cıkınca da sen haklıymışsın dediler
O yüzden Tükürdüğünüzü yalayacak sözler söyleyip de burda insanların sinirleri ile oynamayın. Diğer Partiler adlı yerde bir takım düşünceler tartışılıyor ve belgeler sunuluyor elinizde bunun tersini ispatlayacak belgeler yoksa sesinizi kesin ve sadece okuyun biraz bilgi sahibi olun boş boş konuşup da insanları sinirlendirmeyiniz sayın semtem
He milli görüş davası öyle bırakılacak bir şey değildir çünkü dik duruş ve yoldan dönmeme meselesidir.
Tüm kalbimle inanıyorum Anap Dsp Dyp vs.partiler yok olduda hala biz ayaktayız şükür çünkü birşeyleri doğru yapmışız bunları bilmeyenler gelip burda yorum yapmasınlar lütfen.
ve Aleykümselam hoşgeldiniz.

SEMTEM
02-13-2009, 01:24
biz amatör takımımıza laf söylemeyiz sadece her kez haddini ve yerini bilecek söz konusu AK PARTİ ise gerisinin teferruat olduğunu bilecek dik duracak eğilmeyecek AK PARTİliye eğilmek yakışmaz

mehmetakif24
02-13-2009, 01:25
zaten öyle bir şeye tevessül bile edemezsiniz sizin haya edemediğiniz şeylere sahibiz yüzde50 yani her iki kişiden biri AK PARTİLİ AMA ÜZÜLMEYİN PROFESYONEL OLDUĞUNUZDA BİZİM TAKIMDA YERİNİZ HAZIR KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK
Biz Ak partiye Saadet Partisine şerefsizlik yapanları gördük ne oldu onlara bu gün biri ergenekoncu biri pkk biri mason.
Bizde onlardan olsaydık yapabilirdik ancak kimliğimiz buna müsade etmiyor.

SEMTEM
02-13-2009, 01:34
Ona-buna eksiklik-bozukluk atfedenler, kendilerini ifade etmek için herkesi hor görürler. Bunlar gönüllerine göre kendilerini ifade edemedikleri için hep alemin kusurları ile meşgul olurlar. Aleyhissalâtü vesselam Efendimiz, "O bozuk, bu bozuk, şu da bozuk" diyene "Bozuk olan asıl kendisidir" manasına şöyle buyurmuştur: "Insanlar helak oldu diyen asıl kendisi helak olmuştur." Kişinin vicdanı ve kalbi duru olsa her şeyi duru görür. Mizaç bakımından herkeste kusur arayanları, birkaç hafta Cebrail Aleyhisselam'la buluştursan onda da kusur bulur ve "ayağını nasıl kaydırabilirim?" yolları araştırır. Aslında bozukluk bu tip insanların karakterlerindedir. Bunların ahlak anlayışı geçimsizliktir. Bu tip hiç kimse ile geçinemeyenlerin bütün derdi, kendini ifade etmektir. Bunlar sürekli kendilerinden bahsedilmesini, hep kendilerine değer verilmesini ve her zaman öne çıkarılmalarını isterler. Bir işi üstün bir başarıyla tamamladığın zaman şunu diyebiliyor musun: " Eğer şu arkadaş veya benden başka birisi yapsaydı, bu iş neticeleri itibarıyla daha çok hayırlara vesile olacak ve dolayısıyla daha fazla başarı elde edilmiş olacaktı." Işte bu anlayış Kur'an ruhunun ve Peygamber ahlakının ifadesidir. Aksine hep beklenti içinde olup kendini her zaman öne sürmeye kalkanlar, hezeyanlarını bir ruh hastalığı içinde yaşayanlardır

mehmetakif24
02-13-2009, 01:37
Ona-buna eksiklik-bozukluk atfedenler, kendilerini ifade etmek için herkesi hor görürler. Bunlar gönüllerine göre kendilerini ifade edemedikleri için hep alemin kusurları ile meşgul olurlar. Aleyhissalâtü vesselam Efendimiz, "O bozuk, bu bozuk, şu da bozuk" diyene "Bozuk olan asıl kendisidir" manasına şöyle buyurmuştur: "Insanlar helak oldu diyen asıl kendisi helak olmuştur." Kişinin vicdanı ve kalbi duru olsa her şeyi duru görür. Mizaç bakımından herkeste kusur arayanları, birkaç hafta Cebrail Aleyhisselam'la buluştursan onda da kusur bulur ve "ayağını nasıl kaydırabilirim?" yolları araştırır. Aslında bozukluk bu tip insanların karakterlerindedir. Bunların ahlak anlayışı geçimsizliktir. Bu tip hiç kimse ile geçinemeyenlerin bütün derdi, kendini ifade etmektir. Bunlar sürekli kendilerinden bahsedilmesini, hep kendilerine değer verilmesini ve her zaman öne çıkarılmalarını isterler. Bir işi üstün bir başarıyla tamamladığın zaman şunu diyebiliyor musun: " Eğer şu arkadaş veya benden başka birisi yapsaydı, bu iş neticeleri itibarıyla daha çok hayırlara vesile olacak ve dolayısıyla daha fazla başarı elde edilmiş olacaktı." Işte bu anlayış Kur'an ruhunun ve Peygamber ahlakının ifadesidir. Aksine hep beklenti içinde olup kendini her zaman öne sürmeye kalkanlar, hezeyanlarını bir ruh hastalığı içinde yaşayanlardır
Semtem kardeşim bu yazıyı size armağan ediyorum nekadar güzel bir paylaşım.

genç_TÜRK
02-13-2009, 01:39
valla yav..semtem o en son gönderdiğin yazıyı oku ve bi de kendine bak..o yazıyı bnce hayatına da uygulamalısın çünkü orda yazılanları tam tersine çevirirsek ortaya sen çıkıosun....

SEMTEM
02-13-2009, 01:42
BAK BUNA GÜLDÜM İŞTE SİZ BUNU GENEL BAŞKANLARINIZA PARTİ ÜYELERİNİZE OKUTUN BELKİ DERS ALIRLAR PROFESYONELLİĞE GEÇİŞ DERSİ
ozaman
DURMAK YOK YOLA DEVAM
ozaman
HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN

genç_TÜRK
02-13-2009, 01:47
tutturmuşsun bi profesyönel amatör diye...öteki dünyada kim profesyönel kim amatör belli olur....:)

papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyon ya da takılmış plak gibi..:)

ankara--24
02-13-2009, 01:55
biz süper lige cıktıgımızda digerleri kaçacak delik arayacak

Üç mevsim
02-13-2009, 03:54
Arkadaşlar bakın son kez söylüyorum. Diğer Partiler Bölümü, diğer partilere gönül vermiş üyelerimizin partileriyle ilgili tanıtım yapmaları, sohbet etmeleri, fikir üretmeleri ve kısaca kendilerini ifade etmeleri için kurulmuştur. AK Parti ile ilgili bir sataşma olmadığı müddetçe burayı işgal ve meşgul etmeyelim.

Diğer Partili arkadaşlarımızda sataşmaya mahal verecek yazı ve yorumlardan uzak dursunlar.

Konulara dair olgun, aklı başında, sataşmadan uzak, kardeşliği pekiştirici bir yaklaşımda bulunmak isteyenler buyurabilir.

şeysü
02-13-2009, 04:17
Sayın Numan Kurtulmuş'u takdir etmemek mümkün değil arkadaşlar.
Kendisi şu anda siyasetin ucuz sloganlar ve kutuplaşmalar üzerinden yapıldığı bir dönemde vakarlı ve ayakları yere basan görüşleriyle yükselen bir değer kaydediyor.
Bunu herkes takdir ediyor. Hatta kendini sol olarak değerlendiren ve seviyeli kişilerden bile bu yorumları alıyoruz çoğu zaman.
Bunun yanında muktedir bir siyasetin de Türkiye'de var olması demek Ak Parti'nin de işine gelir, hele hele önümüzdeki genel seçimlerde baraj meselesini de aşacağın hesabakatarsak, bu Türkiye'miz ve tüm dünya mazlumları için bir şans olur kanaatindeyim.
Türkiye kendinden beklenen sıçramalarını ancak bu iki güçlü kol üzerinden gerçekleştirebilir.
Milli Görüşün bu ülkenin gelecek 50 yılında en önemli güç olduğu konusunda herkes hem fikir. Öyleyse bu tür beyinlere şiddetle ihtiyaç var.
Bilgili, kararlı ve gücünü halk ve Hakk'tan alan bir düşüncenin dünyada oluşturacağı sinerji ölü halkları ayaklandıracak ve hayata döndürecektir.
Bu uğurda herkes üzerine düşen görevi yerine getirmeli atacağımız adımları ve oyları bu dorultuda düşünerek vermemizde fayda olur kanaatindeyim...