fatih kısaparmak balon baskılı balon kuvveti olupta mazlumu zalimden kurtarmayanı.............. - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kuvveti olupta mazlumu zalimden kurtarmayanı..............

romakudüs
12-17-2007, 01:09
kuvveti olupta mazlumu zalimden kurtarmayan insanları protesto ediyorum onlar kendilerini güçlü zannediyorlar ama onlardan acizi yok

murat kurt
12-17-2007, 15:09
kuvveti olupta mazlumu zalimden kurtarmayan insanları protesto ediyorum onlar kendilerini güçlü zannediyorlar ama onlardan acizi yok

eyvallah...

CeVHeR
12-18-2007, 00:55
Haklısın kardeş.. Bu protestonda yanındayız. Keşke elimizden de birşeyler gelebilseydi...

adalet nerde
03-03-2008, 18:08

kardeşim ne güzel sölemişsin. bu konuyla ilgili bir ayet vardı tam olarak hatırlayamadığım için eksik yazmak istemedim.

Neşe
03-03-2008, 18:11

evet haklısın sonuna kadar destekliyorum seni ....
er geç onlarda bu güçsüzlüğe düşecek onlara da aynı muamele yapılacak.
ne ekersen onu biçersin...

romakudüs
03-03-2008, 23:12
sağolun arkadaşlar elimizden geldiği kadar çevremizde butür olaylara müdahele edelim hele bu tür provokasyonların yoğun olduğu bir dönemde daha bir şevkle yapalım