Orijinalini görmek için tıklayınız : kuzenim tencerede ben koydum içine az pişsin diye
DadaşAkp
01-23-2010, 22:51
http://g.mynet.com/i/76/123154-yurdum-insani-komik-19.jpg
velet durmadı zar zor tencereye içine attım sadece yakması kaldı ama :w: bölesi ii nasıl olmuş resim:w::utangaç:
DadaşAkp
01-23-2010, 22:55
Zavallı çocuk :@
yüzün cok kızarmış :w:
Delilin NuR
01-23-2010, 23:31
Çocuk halinden gayet memnun ...
Hiç zavalllı gibi bir görüntü sergilemiyor ...
Bence haketmiş...;D
Çocuk halinden gayet memnun ...
Hiç zavalllı gibi bir görüntü sergilemiyor ...
Bence haketmiş...;D
Aynı çocuğa bakıyoruz değil mi? Benim gördüğüm çocuk fena halde şaşkın. Hatta o kadar şaşkın ki şaşkınlıktan ağlaması gerektiğini bile unutmuş. :ağla:
Delilin NuR
01-23-2010, 23:53
Aynı çocuğa bakıyoruz değil mi? Benim gördüğüm çocuk fena halde şaşkın. Hatta o kadar şaşkın ki şaşkınlıktan ağlaması gerektiğini bile unutmuş. :ağla:
Ben yukardaki resime bakıyorum ...
Siz hangi resme bakıyorsunuz bilmiyorum ...:)
Bu güzel bebekten de ne yahni olur. (:
Kur'ânTalebesi
01-24-2010, 02:08
Cidden fenâsiniz! O çocugun psikolojisini bile düsünemiyorum... Yahu çocuklar birçok seyi ayirt edemezken, sizlerin onu tencereye koymasi onun zihninde; "demek ki çocuk/insan de pisiriliyormus" gibi bir düsünce olusturabilir. Peki bu düsüncedeki bir çocugun geri dönülmez bir hata islemeyeceginden garantiniz var mi? Biraz aklinizi kullanin, birazcik...
Ruh-i zar
01-24-2010, 02:11
Komik olabilir ama çocuk için pekte hoş bi durum olduğunu sanmıyorum..
Ki önemli olanda onun için neyin iyi olup olmadığı...
Keşke yapmasaymışsınız...:)
Cidden fenâsiniz! O çocugun psikolojisini bile düsünemiyorum... Yahu çocuklar birçok seyi ayirt edemezken, sizlerin onu tencereye koymasi onun zihninde; "demek ki çocuk/insan de pisiriliyormus" gibi bir düsünce olusturabilir. Peki bu düsüncedeki bir çocugun geri dönülmez bir hata islemeyeceginden garantiniz var mi? Biraz aklinizi kullanin, birazcik...
Psikolojik açıdan irdelenmiş bir bakış açısı..Ve katılıyorum kesinlikle..!
Ama arkadaşların yorumlarına da çok güldüm o da ayrı: ) Gel gelelim çocuk psikolojisini düşünmek daha önemli.. O yüzden şu sonuca rahatlıkla varabiliriz ki;
"Çocuklar tencereye konmamalı: D"
Benim yeğeni de mi atsam acaba.
Çocuk şeytana papubucu ters giydiriyor.
1'e gidiyor melezliğinden olsa gerek çok yaramaz.
Sıyırdın mı kafayı ne diye koydun beni buraya der gibi bakıyor ama (:
Kur'ânTalebesi
01-24-2010, 15:25
Sıyırdın mı kafayı ne diye koydun beni buraya der gibi bakıyor ama (:
Hatta çocugun zihninde "bunlarin beni yeme ihtimali var" düsüncesi de belirmistir :)
Hatta çocugun zihninde "bunlarin beni yeme ihtimali var" düsüncesi de belirmistir :)
: D Tabi tabi büyük ihtimalle..: D
:):):)
Çok güzel empati kurmuşsunuz.
:D
DadaşAkp
01-24-2010, 16:35
kuzenim yüz şekli biraz üzücü ama sonra baya güldü dönüp arkasına tencereye baktı bide bana baktı o an aklıma kemal sunalın kazanda yahni olması gelince bizim velette yahni olurmu düşündüm :w::w:
Kur'ânTalebesi
01-24-2010, 17:14
Sinirden gülmüstür :) "Bu adam'a sempatik görüneyim de beni pisirimekten vazgeçsin" gibi bir niyetle :)
Sinirden gülmüstür :) "Bu adam'a sempatik görüneyim de beni pisirimekten vazgeçsin" gibi bir niyetle :)
:w::w::w:
Ucuz yırttık diye sevinmiş bırak gülsün biraz (:
DadaşAkp
01-27-2010, 18:47
o gün ne kadar gülmüştük velete bizler :w::w:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.