Orijinalini görmek için tıklayınız : Limon yiyen bebekler
http://www.pikniktube.com/v/a1b5591ec672582c879136b0512af3c4/u/105967/İlk_defa_limon_yiyen_bebekler (http://www.pikniktube.com/v/a1b5591ec672582c879136b0512af3c4/u/105967/İlk_defa_limon_yiyen_bebekler)
Şu ortamda güldürdün beni +1
Teşekkür ederim. Hala ağzımın sularını toplayamıyorum ;D ;D
Kıyamam bu bebeklere çok tatlılar +1 :-*
Hüdaverdi
03-20-2008, 19:58
Ehuehu çok tatlılar :D
Küçük kuzene yapayım bunu :D
Biraz acımasızca olacak ama videosunu isteriz. :D
Hüdaverdi
03-20-2008, 20:27
Videoya elbet çekerim ama daha var yapmama,bacağına çay dökülmüş kuzenin,daha 3-4 yaşında :-\
Videoya elbet çekerim ama daha var yapmama,bacağına çay dökülmüş kuzenin,daha 3-4 yaşında :-\
Çok üzüldüm geçmiş olsun,bence boşverin başka yiğeniniz varsa onda deneyin ona kıyamam yaa :'(
Hüdaverdi
03-20-2008, 20:32
Güçlü çocuktur,aşıtlarına göre maşallahı var ama doktora götürmek zorunda kalmışlar bakalım inşallah en kısa sürede yanık geçer,bacağına dökülmüş neyseki ya yüzü olsaydı :-\
Alla korumuş yinede.
Başla yok malaesef, en küçüğümüz o,Bayır soy adını davamını getirecek olan tek erkek :)
Göz bebeğimiz bizim :D
Güçlü çocuktur,aşıtlarına göre maşallahı var ama doktora götürmek zorunda kalmışlar bakalım inşallah en kısa sürede yanık geçer,bacağına dökülmüş neyseki ya yüzü olsaydı :-\
Alla korumuş yinede.
Başla yok malaesef, en küçüğümüz o,Bayır soy adını davamını getirecek olan tek erkek :)
Kızdım buna...Ne demek soyadımızın devamını getıcek gözbebeğimiz...Resmen kız erkek ayrımı var....hıhhh!! >:(
Hıfz-ı lisan
03-20-2008, 21:37
Çok Tatlılar..Limon bulmam gerekli ;D
Hüdaverdi
03-20-2008, 21:45
Alla korumuş yinede.
Kızdım buna...Ne demek soyadımızın devamını getıcek gözbebeğimiz...Resmen kız erkek ayrımı var....hıhhh!! >:(
Olcak o kadar :D
Kız olsaydı evlenceği kişinin soy adını alacaktı.
Bu erkek,evlenince eşi ve çocukalrı kendi soy adını alcak :D
Annemin soy adını taşıyan tek kişi,bu yüzden göz bebeğimiz :D
Ablasıda var,oda göz bebeğimiz tabi hıh :)
Ruh-i zar
03-20-2008, 21:50
ağzım sulandı ya :P
Kıyamam bu bebeklere çok tatlılar +1 :-*
+ için teşekkür ederim nazencim :-* ne dersin efile deniyelimii :P ;D ;D
[/quote]Videoya elbet çekerim ama daha var yapmama,bacağına çay dökülmüş kuzenin,daha 3-4 yaşında :-\
[/quote]
geçmiş olsun yaa üzüldüm :'(
Hüdaverdi
03-20-2008, 23:33
Sağolasın,Allah daha beterlerinden korusun.
Sağolasın,Allah daha beterlerinden korusun.
Amin Ecmaiin...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.