Orijinalini görmek için tıklayınız : Liverpool Yenilgisi Sonrası Anket
Parantez
11-08-2007, 02:32
bir seferde 2 oy verbilirsiniz...
EpiVaTeS
11-08-2007, 02:33
Bence Hepsi die bir şıkta olmalı....
loneliness
11-08-2007, 02:34
En yakın cevabı seçtim özellikle kaleci ile irtibatın kesilmesi gerekiyor.. Ama aynen devam demek isterdim..
Parantez
11-08-2007, 02:35
yönetim istifa!!!!
ne yaptığını bilmeyenlere ilişki kesilmeli.. >:( >:( >:(
selahattin_ay
11-08-2007, 02:40
En yakın cevabı seçtim özellikle kaleci ile irtibatın kesilmesi gerekiyor.. Ama aynen devam demek isterdim..
kaleci ile ne alakasi var abi 19 sutun 8 i gol
gol olanlari bile ilk hamle de onluyor defans olunca >:( >:( >:( >:( >:( kaleci ne yapsin 10 tane gol onledi diyor istatistikler
yonetim+ sinan engin
rahat birakin ertugrul hocayi rahat
dunya da esimiz benzerimiz yok.... takim arkadasindan cok yonetici goruyor futbolcu
loneliness
11-08-2007, 02:41
gol olanlari bile ilk hamle de onluyor defans mal olunca >:( >:( >:( >:( >:( kaleci ne yapsin 10 tane gol onledi diyor istatistikler
Ama en az 3 4 gol de kalecinin hatası vardı ... Zaten defans bir süreden sonra maçtan koptu...
EpiVaTeS
11-08-2007, 02:43
Maçtan kopma felan yok Bağlanmayan bir şey nasıl kopsun...
loneliness
11-08-2007, 02:44
Maçtan kopma felan yok Bağlanmayan bir şey nasıl kopsun...
Olurmu yaa belki bir gol bir posizyon bjk toparlandıracaktı.. Ben diyorum kaleci büyük bir problem bjk için...
Parantez
11-08-2007, 02:46
gol olanlari bile ilk hamle de onluyor defans olunca >:( >:( >:( >:( >:( kaleci ne yapsin 10 tane gol onledi diyor istatistikler
ya hayır tamam bütün suç sadece hakanın değil ama adam tüm topları sektirdi ama savunma diye bişey var sandı sanırım ona güvendi ama diğerleri ingiltereyi görmeye gitmişti.. >:( >:(
özellikle i.toraman mağlubiyetin mimarlarındandı bence.. bu sezonki performansı ne bir beşiktaşlıya nede milli takım oyuncusuna yakışıyor..
ordakilerin hiçbiri bjk formasına yakışmıyor.... tekrar söylüyorum BOBOOOOO hariç..
adamı ilerde çok yalnız bırakıyolar..
kaç kerede söyledi nobreyle oynamak istediğini.. :'( :'(
bu arada dün Nobrenin d. günüydü.. en büyük sürprizi yaptı arkadaşları.. ::)
EpiVaTeS
11-08-2007, 02:47
orasıda doğru ama baktınmı bjklilere hiç gol pozisyonuna girecek bi halleri varmıydı...
selahattin_ay
11-08-2007, 02:48
ya yok abi ben israrla takim en azindan defans diyorum
abi sektirse bile ne bilim kac tane gol var allah i ni seversen biri de defansin onleyemeyecegi inanilmaz sut, fuze falan degil ki
birini de toraman kendi atiyor zaten >:( >:( >:( >:(
EpiVaTeS
11-08-2007, 02:50
zaten 7. gol evlere şenlik öyle gol olurmu be .... :-[
loneliness
11-08-2007, 02:51
abi sektirse bile ne bilim kac tane gol var allah i ni seversen biri de defansin onleyemeyecegi inanilmaz sut, fuze falan degil ki
Bence bu günlerde aceleci karar vermemek lazım.. Fenerde zamanında man 6 yemişti gs chelse 5 yemişti.. Ama sonraları yavaş yavaş başarıya ulşmaya başladılar.. Neden olmasın.
EpiVaTeS
11-08-2007, 02:51
inşALLAH olur...
selahattin_ay
11-08-2007, 02:52
zaten 7. gol evlere şenlik öyle gol olurmu be .... :-[
ya hangisi degil abi
yavvv
futbol tarihimiz boyunca ne milli takimda ne de kulupler bazinda boyle bir gol atmadik ben gormedim 21 senede
hep yedik hep yedik 90 dakika gol atacagiz diye gittik, yirtindik adamlar geldi atti gitti >:( >:(
EpiVaTeS
11-08-2007, 02:53
bilmiyorum hatırlarmısın bi Yaşar vardı vALLAH dün hakan yaşarı arattı be .....
selahattin_ay
11-08-2007, 02:54
Bence bu günlerde aceleci karar vermemek lazım.. Fenerde zamanında man 6 yemişti gs chelse 5 yemişti.. Ama sonraları yavaş yavaş başarıya ulşmaya başladılar.. Neden olmasın.
abi guveniyoruz takima sonuna kadar ama ne bilim rizaya da aynisini yaptilar
yok ya buyuk kulubun oyunuda buyuk oluyor bas edemiyorlar
ertugrul hoca var diye ben 2-0 dan bile umitli idim ya kendisinin de yorumu var ben boyle cok mac aldim alismaliyiz gibisiinden trabzon maci sonrasi
loneliness
11-08-2007, 02:54
O yaşar la Hakan sık görüşüyorlar mış Bugün sitede okudum.
selahattin_ay
11-08-2007, 02:55
onun da bir roportajini okudum
adam vatan haini ilan edilmis ben bilmiyorum da sacmalik ya
11 kisi niye var bu takimda 3 yedek teknik direktor falan
"takim " zaten tek kisilik bir kelime degil
ibrahim44
11-08-2007, 11:26
Yönetim istifa etmeli..
selahattin_ay
11-08-2007, 14:20
vatan da bir haber var onu okudum
bence bir oyun edip sivasi yenecekler
sonra da herseye yeniden ayni tas ayni hamam devam edecekler gorun bakin
suskun_prenses
11-08-2007, 19:23
Ne yazsak bos 8 taneyı hazmetmek cok zor bu utancla yasamakta zor ne ertugrulun arkasındayım ne de sıvası yenıp bu utancı temızlıcez dıyen yonetımın. radıkal kararlar almamız sart yonetımle beraber teknık heyette gıtmelı ve bır daha bu sereflı klupte gorev almamalılar. ŞEREFİ OLAN İSTİFA EDER !
Parantez
11-08-2007, 21:00
vatan da bir haber var onu okudum
bence bir oyun edip sivasi yenecekler
sonra da herseye yeniden ayni tas ayni hamam devam edecekler gorun bakin
bi dakkaaaaaaaaa nasıl bir oyun edip sivası yenicekler...!!
bizim en önemli prensibimiz şerefimizle oynayıp hakkımızlar kazanmak değil mi..!!
bence böyle bişey olmaz eğer olcaksada yazıklar olsun bir hileyle yenilceksek bu sefer
9 yiyelim ama hileli yenmeyelim....
TEMİZ FUTBOL.. ::) ::)
Esra KAÇ
11-08-2007, 21:09
Ben oylamaya katılmıyorum.
Çünkü sonuçta kötü bir skorla yenilmiş olabilirler ama bu hemen herşeyin bitmesi, yönetimin dağılması,sporcuların değiştirilmesi anlamına gelmez.
Tamam maçı rekor kıracak seviyede kötü bir sonuçla bitirmiş olabilirler ama bu demek değil ki herşey bitmiştir.
Bu insanoğlu bir gün sevinir birgün üzülür.
Buda nihayetin de bir maç birgün kazanılır birgünde kaybedilebilir.
Herzaman herşeye hazırlıklı olmakta buna denir.
suskun_prenses
11-08-2007, 21:13
biz Beşiktaşın son senelerdeki oynadığı futboldan memnun değiliz ve bunun nedeninide yönetime bağlıyoruz sadece bir maç beni ilgilendirmez kaç kez yenildik biz ve hepte ufak tefek hatalar alabilecek maçları kaybediyolar sorun orda
Parantez
11-08-2007, 21:29
biz Beşiktaşın son senelerdeki oynadığı futboldan memnun değiliz ve bunun nedeninide yönetime bağlıyoruz sadece bir maç beni ilgilendirmez kaç kez yenildik biz ve hepte ufak tefek hatalar alabilecek maçları kaybediyolar sorun orda
kupa maçından itibaren yenildik hep..
1-0 dan ç.rize gbi bi takıma 2-1 maç veriyorsak
bi maçta 8 goL!! YİYORSAK bir yerlere sorun var demektir.. :'( :'(
suskun_prenses
11-08-2007, 21:49
Yahu kardeşim, ille de kötü söz söylemek mi gerekir? Görmüyor musunuz koskoca Beşiktaş'ı ne hale getirdiğinizi? Mesele 8-0 da değil. Mesele, yenilgiyi örtmek için takımın, federasyonun, taraftarın dengesini bozmaktır. Mesele, düşünülmeden, duygusal edilen, nereye gittiği düşünülmeyen laflardır. Mesele ilkesizliktir. "Beşiktaş'ı yok etmek istiyorlar"Hadi canım sende! O kadar kolay mı o işler! "Türkiye'de iki takım bırakılmak isteniyor" Yok ya! SEn adam gibi takım kur, takır takır top oyna, onlar da seni durdursun. Böyle birşey yok. Senin çok çok iki hafta puanını çalarlar. Ama sen güçlü olursan hakemi de federasyonu da rakibi de kaleye sokarsın. Bunun örneklerini gördük ve de verdik. Bu boş lafları, martavalları bırakın. Bugüne kadar 43 tane futbolcu 4 tane hoca yediniz. Şimdi de Ocak'ta revizyon diyorsunuz. Beşiktaş'ın revizyona ihtiyacı var, doğru. Ama takımda değil, yönetimde.Yönetimin başında. Çektirin gidin artık! :'( :'( :'(
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.