Orijinalini görmek için tıklayınız : Lütfen Yardım Edinn
şu son günlerde bilgisayarım çok yavaşladı bir siteye tıkladığımda açılması uzun sürüyor yada ne bileyim foruma mesaj yazdığımda çok geç gönderiyor. youtube deki an kısa videoların bile dakikalarca yüklenmesini bekliyorum önceden böyle değildi anında yüklüyordu. neden böyle oldu bir fikri olan lütfen yardım etsin. ALLAH şimdiden razı olsun.
maviinsan
03-18-2008, 23:34
gereksiz programları kapatabilir,silebilirsin.YAda en iyisi bir format at.Kendine geldin bilgisayar ;D
Müzik indirme programlari varmi kardes eger mevcut ise onlar cok yavaslatir, gereksiz programlari hafizadan sil ama yine yavaslama mevcutsa sana lazim olan dosyalari bir yere kopyalayip bir format at derim ama bunlar benim bilgisayar bilgimle önerebileceklerim güzel kardesim..
RDönmezs
03-19-2008, 02:57
* Çerezlerini sil
* Gereksiz programları kaldır..(ctrl+alt+del) görebilirsin burda..
* Sonra antivir kur ve güzelce bir tarat bulduğu virüsleri temizle bi restart çek sonra aç kullanmaya devam et..
Tutku ÇAKIR
03-19-2008, 07:55
Norton , Kaspersky gibi çok kasan programların varsa Sağ altta saatin yanında simgesi olur oradan sağtuşla o simgeyi ve programı kapat.
Yada sen saatin orada hangi simgeyi görüyorsan çıkışını yap , internet hariç :)
Sorun çözülmez ise
Bilgisayarım'ı tıkla
Yereldisk C: olacak
SağTuş yap => Özellikler'i tıkla => Sekmelerden Araçlar'ı seç => Disk Birleştirmeyi tıkla ... Ve gelen sayfadan Başlatı tıklaki diski birleştirsin...
Yine olmazsa
PC nin özelliklerini buraya yaz yorumumu ekleyeyim...
Yada başka çözümler var fakat sabah sabah bu kadar yazabiliyorum.
Arkadaşların söyledikleri doğru, bunların yanında Modem'minde de sorun olabilir. Fırsatın varsa başka bir modemle deneyebilirsin.
ALLAh hepinizden razı olsun söylediklerinizi deneyiceğim ama programlardan olduğunu sanmıyorum çünkü yeni program indirmek bir yana kayspersk vardı onu sildim ama hala yavaş. birde birşey daha soracağım birgün bildisayarı açtım saatin yanında altta program simgelerinin yanında yeni artı işaretine benzeyen bir işaret çıkmış üzerine gelince yazılım sahdeciliği kurbanı olabilirsiniz diyor. acaba bununla ilgili olabilir mi?
politikaci
03-19-2008, 20:06
bilgisayarın kasılıo olabilir bol bol yenile yap
Necip Fazil
03-19-2008, 20:09
İnternetin yavaşlamasının nedeni, " limit " inizin dolmuş olması olabilir. Özellikle videoların dolması zaman alıyorsa, bu limitinizin dolduğu manasına gelir.
Aylık limitinizi bir gözden geçirin.
VesseLam
Tutku ÇAKIR
03-19-2008, 22:03
ALLAh hepinizden razı olsun söylediklerinizi deneyiceğim ama programlardan olduğunu sanmıyorum çünkü yeni program indirmek bir yana kayspersk vardı onu sildim ama hala yavaş. birde birşey daha soracağım birgün bildisayarı açtım saatin yanında altta program simgelerinin yanında yeni artı işaretine benzeyen bir işaret çıkmış üzerine gelince yazılım sahdeciliği kurbanı olabilirsiniz diyor. acaba bununla ilgili olabilir mi?
bu bilgisayara hızını etkilemez fakat windowsunuzun orjinal olmadığını size bildiren bir uyarıdır o simge. Windowsunuzu Orjinalleştirmek için tıklayınız. (http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=windows+xp+orjinalle%C5%9Ftirme&btnG=Google%27da+Ara&meta=)
Yukardaki mesajları dikkate alıp gerekeni yapın. Diski birleştirin ve fazla program silip kaldırmayın. Kaldırıncada sisteminiz azda olsa yavaşlayacaktır. Diskinizi birleştiriniz . Disk birleştirmeyi üstteki mesajların birinde açıkladım.
Eğer olmuyorsa diğer dökümanlarımı burada paylaşırım. oda olmazsa en nefret ettiğim ve son çağre olarak gördüğüm formatı size öneririm.
Ve bir arkadaşımız limit yazmış ben hep aşıyorum bir şey olmuyor.. :) geçen ay 3 gb aştım fatura yaktı beni :D
Necip Fazil
03-20-2008, 13:16
Azizim, benim kullandığım internet sisteminde, limit aşıldığında faturada kabarıklık olmuyor. Limit aşımını sonrasında internet bağıntısı yavaşlıyor. Bizde laf olsun, torba dolsun gibilerinden, işkembe-i kübramızdan birşeyler söylemiyoruz.
VesseLam
Sapphire
04-08-2008, 00:21
arkadaşların dediklerini uygularsan iyi olur
hepinşzden ALLAH (C.C) razı olsun meğersem proxy ayarlarını değiştirmişimde ondanmış şimdi herşey normal yeniden ALLAH razı olsun
Üç mevsim
04-11-2008, 04:41
hepinşzden ALLAH (C.C) razı olsun meğersem proxy ayarlarını değiştirmişimde ondanmış şimdi herşey normal yeniden ALLAH razı olsun
Youtube yasaklanınca, yasağı delmek için bende proxy ayarlarını değiştirmiştim ve bir süre sonra aynısı bende de olmuştu. Daha erken aklıma gelseydi ::)
Tutku ÇAKIR
05-03-2008, 09:38
Hide ip gibi programlar kullanmayın arkadaşlar. DNS Numarası var onu değiştirirsiniz hiç hız kaybetmeden devam edersiniz sansürsüz nete. Programlar hem pcye hemde net keyfinize zarar verir.
Teşekkürler.
Selametle
fütüvvet
05-03-2008, 10:00
modemi aç biraz bekle ve kapat..bendede oluyordu öyle yapıyorum düzeliyor..
53xman53
06-25-2008, 09:59
bnce başlat-donatlar-sistem araçları-disk birleştirici bunu tıkla ve bitmesini bekle bittiğinde bilgisayarının rahatladığını görceksin.
Ak-Cengâver
07-04-2008, 21:13
Ya arkadaşlar benim pc'de de winlogon.exe diye bir saçmalık çıktı, bilgisayarı her açtığımda daha başlar başlamaz hata raporu gösteriyor, silinmiyor da, eğer yardım edebilirseniz memnun olurum ;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.