Orijinalini görmek için tıklayınız : Mahmut Hocaefendinin evini bastılar
Hüdaverdi
05-05-2008, 14:54
http://img89.imageshack.us/img89/9603/13876mx5.jpg
VATAN gazetesi muhabirleri, Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi'nin Beykoz Çavuşbaşı'ndaki evine duvardan atlayarak girmeye çalışınca arbede çıktı.
Doğan Medya Grubu tarafından satın alınan Vatan gazetesi muhabirleri, Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi'nin Beykoz Çavuşbaşı'ndaki evine duvardan atlayarak girmeye çalıştı.
Evin önüne gelen iki muhabirin duvar dibindeki çöp konteynerine çıkarak binaya girmeye çalıştığını gören komşular önce muhabirleri, ardından da Hocaefendi'nin evindekileri uyardı. Rahatsız olan Hocaefendi'yi ziyarete gelen misafirler dışarı çıkarak 'özel mülk' uyarısında bulundu ve içeri davet etti. Ancak duvara tırmanmaya ve fotoğraf çekmeye çalışan muhabirlerle ziyaretçiler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekibi, aralarında muhabirlerin de bulunduğu 13 kişiyi ifadelerini almak üzere karakola götürdü. İfadesi alınan ziyaretçiler ve iki muhabir serbest bırakıldı.
Muhabirlerden şikayetçi olan misafirler, "Gelin aramıza katılın, çay için oturup konuşalım. Haber yapmak istiyorsanız bilgileri ilk ağızdan alabilirsiniz dedik. Ancak bizimle gelmediler ve ısrarla resim çekmeye devam ettiler. Biz 'burası özel mülktür, hırsız gibi içeri girmeye çalışmayın' dedikçe yüksek sesle bizimle tartışmaya başladılar. Buraya haber amaçlı gelmedikleri çok açıktı. Saldırgan davrandılar. Komşular jandarmaya haber vermiş. Jandarma gelince biz de şikayetçi olduk' dediler.
Daha önce de Doğan Grubu'nun amiral gemisi Hürriyet, Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi'nin evini "1,7 milyon YTL'lik villa" diye haber yapmış, ancak evin gerçek değerinin 250 bin YTL olduğu ortaya çıkmıştı.
yeni şafak
/
Haber Editör
ALLAHım ne istiyorlar o büyük Alimden daha birkaç ay öncede silahlı saldırıya uğradı. ALLAH Mahmut Hocayı ve onun gibleri başımızdan eksik etmesin. zaten dünyada onun gibi alim kaç tane kaldıki. haber için ALLAH razı olsun. fesat çıkarmaya çalışanlarında çabalarını boşa çıkarsın. :-*
ALLAHım ne istiyorlar o büyük Alimden daha birkaç ay öncede silahlı saldırıya uğradı. ALLAH Mahmut Hocayı ve onun gibleri başımızdan eksik etmesin. zaten dünyada onun gibi alim kaç tane kaldıki. haber için ALLAH razı olsun. fesat çıkarmaya çalışanlarında çabalarını boşa çıkarsın. :-*
en iyi tabir bu olsa gerek.. fesatlıktan başka bişey değil yaptıkları.
fütüvvet
05-05-2008, 15:16
ne yapmaya çalıştıklarını ben anladım
fitne çıkarmaya çalışıyorlar.. kavga etmeyenleri kavgaya çağırıyorlar.. nurdan rahatsız olan nursuzlar pislikerini oray abulaştırmaya çalışıyorlar.. suyu bulatmaya çalışıyorlar.. dah ane diyim.. ŞEYTANIN PİS DEĞNEĞİNİ HER YERE SOKMAYA ÇALIŞIYORLAR..
Sukut-u Hayal
05-05-2008, 15:52
tovbe tovbee >:(
ethemkara1
05-05-2008, 16:05
mikserler tamda karıştıracakmış kiiii tühh ;D ;D ;D ;D
Hüdaverdi
05-05-2008, 18:03
vatanın bugünkü veya yarın ki haberi şöyle olur eminim ''Mahmut'un adamları muhabirimize saldırdı'' :-*
Hırsız gibi girmeye çalışmışlar,ev sahibi şikayetçi olursa yargılanıp cezaalabilirler belki :-*
Esra KAÇ
05-05-2008, 18:19
Allah herkezin kalbine göre versin.İnsanları dini görüş ve dini yaşayışlarında dolayı reklem yapmak isteyenlere çabalarını boşa çıkarsın...
Müntesip
05-05-2008, 18:33
aminnn güzel kardesim amin.süphesiz RABBİMİZ onların planlarını boşa cıkaracak olandır...
Bostancı
05-05-2008, 19:24
Gerizekalı herifler >:(
Evin içine girip fotoğraf çekeceksiniz'de ne olacak..? neyin fotoğrafını çekeceksiniz..? ne varda evin içine girmeye çalışıyonuz..?? >:(
O ev bir kere Mahmut Efendinin evi değil Doktorlar istirahat etmesi gerektiğini söylediği için o eve bir,iki ay istirahat etmek için gitmiş ev kendisinin değil başkasının...
Asrın en büyük Alimlerinden biri olan Hoca efendiye attığınız iftira elinize ayağına dolaştı attığınız yalan ortaya çıktı rezil oldunuz yetmedide biraz daha rezil olup maksadınızı iyice belli etmek derdindesiniz herhalde...
Yeri gelir dindar bir futbolcuyu linç etmek istersiniz yeri gelir dindar bir yönetmene iftira atarsınız sizin derdiniz belli İslam düşmanısınız siz..
Bir yanlışı daha düzeltmek istiyorum haber'de ev Mahmut hocanın denmiş o ev Mahmut Hocaefendinin evi değil başka bir Müslümana ait yukarda dediğim gibi doktorlar sessiz,sakin bir yerde istirahat etmesi gerektiğini söylediği için o evin sahibi'de Hoca efendiyi evine davet etmiş benim evim'de istirahat edebilirsiniz demiş olay bu... ;)
Doğan Grubu'nun ne yapmaya çalıştığını çok merak ediyorum..
şimdi sırada hoca efendimi var....resmen din alimlerini karalamaya çalışıyolar...
resim çeksen ne çekmesen ne zaten sakladıkları birşeymi var....Allah ıslah etsin
vatanın bugünkü veya yarın ki haberi şöyle olur eminim ''Mahmut'un adamları muhabirimize saldırdı'' :-*
Hırsız gibi girmeye çalışmışlar,ev sahibi şikayetçi olursa yargılanıp cezaalabilirler belki :-*
Sadece Vatan olsa iyi tüm doğan grubu başlar >:(
Hüdaverdi
05-05-2008, 20:06
a.n. sezarın evdeki görüntüsü çekilince doğan gurubu tepki göstermişti çekenlere :-X
a.n. sezarın evdeki görüntüsü çekilince doğan gurubu tepki göstermişti çekenlere :-X
Yoook bir sey demeyin canım :-\ onların görüşünden birine olursa yapan suçludur ama kendileri yaparsa basın özgürlüğü >:(
BaDe_EsNa
05-05-2008, 20:21
Nasıl yaparızda biz bu hocaları ne şekilde kötüleriz? Başka dertleri yok... >:(
Kötüleyecek yanlarını bulamayınca da deli gibi saldırıyorlar ki onlarda saldırsınlar sonunda da '' işte Mahmut Hoca Efendi'nin çirkin tavrı'' şeklinde manşetlere düşsün sonra da doğru tarafsız habercilik peeeeh >:( >:( >:(
RDönmezs
05-05-2008, 21:23
VATAN ulen siz adammısınız bee >:(
VATAN ulen siz adammısınız bee >:(
Değiller :D :D
gerçekten de senin dediğin gibi olmuş bugün kanal d'de izledim muhabire saldırdılar diye haber yapmışlar ama gerçektende muhabirin ağzı burnu yomulmuş bi vaziyetteydi
Hüdaverdi
05-05-2008, 23:15
gerçekten de senin dediğin gibi olmuş bugün kanal d'de izledim muhabire saldırdılar diye haber yapmışlar ama gerçektende muhabirin ağzı burnu yomulmuş bi vaziyetteydi
kendileri yamultmuştur 'aha bize saldırdılar' demek için :-X
Eve hırsız gibi girilmesi söz konusu,dövmüşlerse haklılar :-*
Babam gibi konuştun oda aynı tepkiyi verdi de :D :D
Akıncı_Gençlik
05-05-2008, 23:26
Yazık gerçekten çok yazık .........
kendilerini katille aynı kefey koyacak kadar salak aynı zamanda aşşağılık insanlar bunlar
Rabbim Efendi hazretlerini başımızdan eksik etmesin
işte size yorum farkı ne kadar fitne fesatcı olduklarını kendi gözlerinizle görün:
[b]Tarikatçılar gazetecileri linç etmek istedi
İsmailağa Cemaati’nin lideri Mahmut Hoca’nın, Beykoz Çavuşbaşı Beldesi’ndeki iki villasının haberini yapmak isteyen Vatan Gazetesi muhabiri Alper Uruş, foto muhabiri İlker Akgüngör ve ulaştırma görevlisi Ahmet Şener cemaat üyeleri tarafından dövüldü.
Alper Uruş ve İlker Akgüngör, dün Yıldıztepe Sokak 12 ve 13 numaradaki villaların fotoğrafını çektikten sonra gazeteye dönmek için Ahmet Şener’in kullandığı otomobile bindi. Bu sırada villadan çıkan 8 kişi otomobilin önünü kesti. Sakallı ve cüppeli kişiler gazetecileri ve ulaştırma görevlisini darp etti. Saldırganlar, otomobilden zorla indirdikleri İlker Akgüngör’ü dövdükten sonra fotoğraf makinesi ve çantasına el koydular. Cemaat üyelerinden kurtulan 3 kişi Çavuşbaşı Jandarma Karakolu’na sığındı. Paşabahçe Devlet Hastanesi’nde darp raporu alan gazeteciler saldırganlardan şikayetçi oldu. Alper Uruş yaşadıklarını söyle anlattı:
"Kapıyı çalarak görüşmek istediğimizi söyledik. Ama kapıyı açan olmadı. İlker dışarıdan fotoğraf çekti. Otomobile binerken 8 kişi etrafımızı çevirip aracı yumruklamaya başladı. Arkada bana, önde şoförle İlker’e saldırdılar. İlker’den fotoğrafları istediler. Direnince, arabadan indirip villanın önünde dövdüler. Ben telefonla jandarmaya haber verdim. İlker’in kaşı yarıldı, ağzından kan gelene kadar hırpaladılar. Benim de kaşım yarıldı. Şoförün sol kaburgasında ezilme var. Fotoğraf makinesiyle çantaya da el koydular." Savcılık izniyle iki villaya baskın yapan jandarma 8 kişiyi gözaltına aldı.
kaynak:bizkaçkişiyiz.com.
[i]KAFİRLE İÇİN YAŞASIN CEHENNEM >:(
Kendileri yamultmuştur :D :D güzel yorum :D
yapmayın ama ya basın özgürlüğü :D :D
Bostancı
05-05-2008, 23:45
Amin :-*
Eğer ağızları burunları dağılmışsa jandarma nasıl hepsini serbest bırakmış..?
Bence'de kendileri yapmıştır her şey beklenir bunlardan Dindar insanları kötülemek için her haltı yerler >:(
Eğer dövmüşlerse ellerine sağlık bende evime izinsiz girmeye çalışan bir gazeteci görsem aynı şeyi yaparım
Bostancı
05-05-2008, 23:58
işte size yorum farkı ne kadar fitne fesatcı olduklarını kendi gözlerinizle görün:
[b]Tarikatçılar gazetecileri linç etmek istedi
İsmailağa Cemaati’nin lideri Mahmut Hoca’nın, Beykoz Çavuşbaşı Beldesi’ndeki iki villasının haberini yapmak isteyen Vatan Gazetesi muhabiri Alper Uruş, foto muhabiri İlker Akgüngör ve ulaştırma görevlisi Ahmet Şener cemaat üyeleri tarafından dövüldü.
Alper Uruş ve İlker Akgüngör, dün Yıldıztepe Sokak 12 ve 13 numaradaki villaların fotoğrafını çektikten sonra gazeteye dönmek için Ahmet Şener’in kullandığı otomobile bindi. Bu sırada villadan çıkan 8 kişi otomobilin önünü kesti. Sakallı ve cüppeli kişiler gazetecileri ve ulaştırma görevlisini darp etti. Saldırganlar, otomobilden zorla indirdikleri İlker Akgüngör’ü dövdükten sonra fotoğraf makinesi ve çantasına el koydular. Cemaat üyelerinden kurtulan 3 kişi Çavuşbaşı Jandarma Karakolu’na sığındı. Paşabahçe Devlet Hastanesi’nde darp raporu alan gazeteciler saldırganlardan şikayetçi oldu. Alper Uruş yaşadıklarını söyle anlattı:
"Kapıyı çalarak görüşmek istediğimizi söyledik. Ama kapıyı açan olmadı. İlker dışarıdan fotoğraf çekti. Otomobile binerken 8 kişi etrafımızı çevirip aracı yumruklamaya başladı. Arkada bana, önde şoförle İlker’e saldırdılar. İlker’den fotoğrafları istediler. Direnince, arabadan indirip villanın önünde dövdüler. Ben telefonla jandarmaya haber verdim. İlker’in kaşı yarıldı, ağzından kan gelene kadar hırpaladılar. Benim de kaşım yarıldı. Şoförün sol kaburgasında ezilme var. Fotoğraf makinesiyle çantaya da el koydular." Savcılık izniyle iki villaya baskın yapan jandarma 8 kişiyi gözaltına aldı.
kaynak:bizkaçkişiyiz.com.
[i]KAFİRLE İÇİN YAŞASIN CEHENNEM >:(
Yalancı adiler >:(
Bir kere Jandarmaya haber veren orada ki komşular
Şikayetçi olan'da onlar değil evde ki ziyaretçiler
Jandarma 13 kişiyi göz altına almış araların bu muhabirlerde var sonra hepsi serbest bırakılmış zaten
Utanmadan yalan haber yapıyorlar maksat çamur at izi kalsın >:(
Hüdaverdi
05-06-2008, 00:33
bizhiçkişiyiz.com sanırım komşuları dinlememiş :-X
Vakit araştırır sunar gerçekleri :-* O dandik siteyi okuyanda 'evde dayak atmak için bekleyen cemaat var' diye düşünür :-* Kazma kürekle saldırdıkalrını esgeçmişler(!) Ha birde haberin başında koyduğum 'hırsız' gibi eve girmeye çalışmalarını.
Babam evime öyle girmeye çalışsa tanımam 8)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.