fatih kısaparmak balon baskılı balon Malatya'da patlama meydana geldi - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Malatya'da patlama meydana geldi

ak_mavish
01-04-2008, 19:58
Malatya'da patlama meydana geldi
Malatya'da bir iş yerine ses bombası atıldı. Olayda 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 19.00 sularında Turgut Temelli Caddesi üzerinde bulunan bir işyerine kimliği belirsiz şahıslarca ses bombası atıldı.

Olayda 2 kişi yaralandı. İşyerinde maddi hasar meydana geldi.Yaralılar hastanelere kaldırılırken, polis olay yerinde inceleme başladı.

CİHAN

Beritan
01-04-2008, 20:00
allah yardım etsin artık paranoya oldum ...heryerde bomba varmış gibi düşünüyorum...allah sabır ve sağlık versin

fatih_44
01-04-2008, 20:15
Yaralanan vatandaşlarımızın Allah yardımcısı olsun inş yaralılar yaralarını ufak sıyrıklarla atlatmışlardır.
Allah devletimizin,Milletimizin,askerimizin ve tüm Müslümanların yardımcısı olsun.Bunlar terör örgütünün son çırpınışları olucak.

AKMURAT
01-04-2008, 20:41
Hemsehrilerime gecmis olsun.Acil sifalar.

Sukût-u_Hayal
01-04-2008, 22:18
allah yardım etsin artık paranoya oldum ...heryerde bomba varmış gibi düşünüyorum...allah sabır ve sağlık versin

gerçekten ben de öyle.. artık her an bir yerden kötü haber gelicek kaygısıyla yaşıyorum.... :(
televizyon izlemeye korkar oldum.. her an bir son dakika haberiyle karşılaşırım diye :'(

romakudüs
01-04-2008, 23:20
gerçekten öyle artık heran bomba patlıyacak araç yanacak diye haber izliyorum

AkSa- 34
01-05-2008, 00:06
KANLA BESLENEN KÖPEKLERİ, ELBET BİRGÜN KENDİ PİS KANINDA BOĞACAĞIZ... >:( >:(