Orijinalini görmek için tıklayınız : *MECLİS AÇILIŞ RESEPSİYONUNDA İÇKİ SERVİSİ???*
akzeinebu
10-02-2007, 20:25
TBMM'nin yeni yasama yılına başlaması dolayısıyla düzenlenen Resepsiyonun iftar saatine denk gelmesi nedeniyle oruçlu davetlilerin büyük bir çoğunluğu iftarını kâğıt bardaklarda çorba ile açtı. Ardından da, tavuk şiş, döner, bademli pilav, tatlı ve meyva ikramı yapıldı. Resepsiyonda isteyenlere alkol ikramıda yapıldı. Kimi davetlilerin alkollerini büyük flamaların arkasında kalan karanlık bölümde yudumlamaları dikkat çekerken nedenini soranlara "Mahalle baskısı" diye yanıt vermeleri gülüşmelere yol açtı.
Arkdaşlar Ramazan ayında yapılan bu resepsiyonda içki servisi yapılmasını nasıl karşılıyorsunuz... Açıkçası benim pek hoşuma gitmedide... :-\ :-X
selahattin_ay
10-02-2007, 20:29
benim de hic hosuma gitmedi
cok fazla tepkı veremıyorum cunku alıstık artık bu duruma ama benım sındıremedıgım nokta su "Mahalle baskısı" lafıı eger mahalle baskısı olsaydı orda ıckı olmazdı :-X
selahattin_ay
10-02-2007, 20:37
cok fazla tepkı veremıyorum cunku alıstık artık bu duruma ama benım sındıremedıgım nokta su "Mahalle baskısı" lafıı eger mahalle baskısı olsaydı orda ıckı olmazdı :-X
icindeki korkulari anlatip duruyorlar yaa korkmayin
biz sizin gibi anlayissiz degiliz :)
bence bi sorun yok herkese acık olmak gerek
icindeki korkulari anlatip duruyorlar yaa korkmayin
biz sizin gibi anlayissiz degiliz ürkmusler abısı ;D
akzeinebu
10-02-2007, 20:44
ramazan ayındayız bence bu tür bir servis verilmemeliydi en azından bu ay olduğu için :(
selahattin_ay
10-02-2007, 20:46
ramazan ayındayız bence bu tür bir servis verilmemeliydi en azından bu ay olduğu için :(
ne dusundugunu gayet iyi anliyorum ve anliyordur herkes ama .....
selahattin_ay
10-02-2007, 20:46
insallah senin dediginde olur
loneliness
10-02-2007, 22:33
Gayet normal bana göre içen kendine içiyor...Bırakalım içsinler karşı çıksak içki nin bizede zararı dokunacak...Sarhoş mu oluyorlar nara mı atıyorlar.. Ne halt yerlerse yesinler...
Sukût-u_Hayal
10-02-2007, 22:36
içki servisi yapılsa bir dert yapılmasa bir dert... artık bunlara alışalım ya içen içer içmeyen içmez...
ramazan ayında böyle olması hiç hoş değil ama artık bunları kabullenmek zorundayız malesef :(
selahattin_ay
10-02-2007, 22:42
içki servisi yapılsa bir dert yapılmasa bir dert... artık bunlara alışalım ya içen içer içmeyen içmez...
ramazan ayında böyle olması hiç hoş değil ama artık bunları kabullenmek zorundayız malesef :(
biz kabul ediyoruz zaten ne yaparsa yapsinlar bizim sevabimizi arttirirlar :)
akzeinebu
10-02-2007, 22:46
yaa birde mahalle baskısı diyorlar yaa ben döverim bunlarıı asıl mahalle baskısını kendileri yapıyorlar yaa >:(
Sukût-u_Hayal
10-02-2007, 22:47
yaa birde mahalle baskısı diyorlar yaa ben döverim bunlarıı asıl mahalle baskısını kendileri yapıyorlar yaa >:(
doğru söylüyorsun zeynep bugüne kadar onların yaptıkları baskı neydi ? ??? >:(
loneliness
10-02-2007, 22:49
doğru söylüyorsun zeynep bugüne kadar onların yaptıkları baskı neydi ? ??? >:(
onlar saçma sapan yasalarla yaptılar yasakları... Şimdi halk yapacak diye korkuyorlar...
aksavaşçı
10-02-2007, 22:52
arkadaşlar içki servisinin yanında farkettiyseniz Sayın Cumhurbaşkanımız eşini de getirmiyor.
Sevgili dostlar daha yeni cumhurbaşkanı oldu daha yeni eline aldı.
Bir düşünün hemen içki servisini kaldırsa başörtülü eşiyle gelse direk namaz kılarken kameralara poz verse bu olayları bu medya çarpıtır.Bence Abdullah Gül çok temkinli ve doğru davranıyor.
Arkadaşlaaaarr!!! ;
Bekleyelim,sabredelim.Her şey yavaş yavaş olacak.Her şey yavaş yavaş olacak.Sanki Abdullah Gül çok mu memnun orda içki servisi yapılmasından.Lütfen biraz mantık yürütelim.Biz şunu biliriz
Onlar(R.Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül) yanlış yapmazlar.Haa hataları olabilir onlarda KUL.Ama onlar bu ülkenin milletine bizim gibi pırıl pırıl gençliğe yanlış yapmazlar.
Kucak dolusu selam ve sevgilerimle...
aksavaşçı
akzeinebu
10-02-2007, 23:15
arkadaşlar içki servisinin yanında farkettiyseniz Sayın Cumhurbaşkanımız eşini de getirmiyor.
Sevgili dostlar daha yeni cumhurbaşkanı oldu daha yeni eline aldı.
Bir düşünün hemen içki servisini kaldırsa başörtülü eşiyle gelse direk namaz kılarken kameralara poz verse bu olayları bu medya çarpıtır.Bence Abdullah Gül çok temkinli ve doğru davranıyor.
Arkadaşlaaaarr!!! ;
Bekleyelim,sabredelim.Her şey yavaş yavaş olacak.Her şey yavaş yavaş olacak.Sanki Abdullah Gül çok mu memnun orda içki servisi yapılmasından.Lütfen biraz mantık yürütelim.Biz şunu biliriz
Onlar(R.Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül) yanlış yapmazlar.Haa hataları olabilir onlarda KUL.Ama onlar bu ülkenin milletine bizim gibi pırıl pırıl gençliğe yanlış yapmazlar.
Kucak dolusu selam ve sevgilerimle...
aksavaşçı
Bizde böyle umuyoruz ama insan görünce üzüntü duyuyor yinede utanmadan birde arkada tarafta içiyorlar birde mahalle baskısı napalım diyorlar yaa neyse sabırr tabikiii
öyle düşünmemek lazım ya adamlar marketlerde bile satış olmadığı için kapanan tezgahlara mahalle baskısı diyor...bu lafa da kıl oluyorum!!içsinler boşverin...oruç tutmak zorunda değiller...oruçluya saygıdan anlamıyorlarsa o onların hanesine yazılır bize değil!!!!cumhurbaşkanımız çok yerinde davranıyor bence.....
loneliness
10-02-2007, 23:46
Halkdan bir kesim içiyor da onlar niye içmesin..Meyhaneler Ramazan dinlemiyor... Alıp ....... cam kenarlarında göstere göstere içiyorlar en azından onlar saklanıp da içmiş...
Sukût-u_Hayal
10-03-2007, 01:31
öyle düşünmemek lazım ya adamlar marketlerde bile satış olmadığı için kapanan tezgahlara mahalle baskısı diyor...bu lafa da kıl oluyorum!!içsinler boşverin...oruç tutmak zorunda değiller...oruçluya saygıdan anlamıyorlarsa o onların hanesine yazılır bize değil!!!!cumhurbaşkanımız çok yerinde davranıyor bence.....
katılıyorum.. sonuçta içki içenlerde geliyor o resepsiyona saygı duymak lazım...
selahattin_ay
10-03-2007, 01:37
Halkdan bir kesim içiyor da onlar niye içmesin..Meyhaneler Ramazan dinlemiyor... Alıp ....... cam kenarlarında göstere göstere içiyorlar en azından onlar saklanıp da içmiş...
kardesim yine noktayi koymussun
bir arkadasim da anlayisdan mahrim olmak onlarin ayibi gercekten bizim bir sorunumuz yok bu konuda icsinler siz de bilirsiniz arkadaslar bir hikaye vardir bu konuda gayri muslim birisi bu konuya hassas yaklastigi icin cennetu ala ya gitmisti galiba yanlis ise duzeltin lutfen ..
onun icin ben burda bile rastliyorum ben oruc tuttugum icin benim yanimda yemek yemeyen icmeyen gayri muslimler varken bu muslumanlarin tutumlarini anlamak zor.. ama olsun sabir sabir sabir
Allahu teala yardimcilari olsun
aşk-ı ilahi
10-03-2007, 01:57
bence içki servisi yapılmamalıydı ama..yapılmış ...bazen sen onlara değil onları kendine uydurman gerekiyo...ama halen biz uyuyoruz..bakalım ilerde göreceğiz..
bence içki servisi yapılmamalıydı ama..yapılmış ...bazen sen onlara değil onları kendine uydurman gerekiyo...ama halen biz uyuyoruz..bakalım ilerde göreceğiz..
ben de yanlış buldum içki servisinin yapılması hoş değil.Artık başbkan da cumhurbaşkanı da bizdense biraz onların bize uyması gerekiyo
ben de yanlış buldum içki servisinin yapılması hoş değil.Artık başbkan da cumhurbaşkanı da bizdense biraz onların bize uyması gerekiyo
bu lafı duymasınlar bile......yıllardır her yer bizim diye kendi ülkemizde cehennemi yaşattılar bize......şimdi evet heryerde bizim görüşümüze sahip insanlar var evet bizdenler ama bu bizim de onlar gibi baskıcı olacağımız anlamına gelmiyor.....ayrıca şuan özellikle üniversitelere hala o darbeci zihniyet hakim ve biz sorunlarımız için muhatap dahi bulamıyoruz ve onlar biz ilerledikçe baskılarını daha da artırıyorlar.....bari bu gibi ayrıntılar sorun olmasın.......
Onlybullet34
10-03-2007, 16:19
Normal bence.
osman_zinnur
10-05-2007, 14:07
bu lafı duymasınlar bile......yıllardır her yer bizim diye kendi ülkemizde cehennemi yaşattılar bize......şimdi evet heryerde bizim görüşümüze sahip insanlar var evet bizdenler ama bu bizim de onlar gibi baskıcı olacağımız anlamına gelmiyor.....ayrıca şuan özellikle üniversitelere hala o darbeci zihniyet hakim ve biz sorunlarımız için muhatap dahi bulamıyoruz ve onlar biz ilerledikçe baskılarını daha da artırıyorlar.....bari bu gibi ayrıntılar sorun olmasın.......
Bence içki servisinin yapılmaması baskı değildir.
mesudum47
10-05-2007, 14:18
bence de normal içki servisinin yapılması içen insanın sarhoş olana kadar içeceği anlamına gelmez...
içki konulur içen içer içmeyen içmez...
yanlış buluyorum. hem de ramazanda. ya zaten chpliler katılmıyo sanırım ;D ;D ;D tam bilemiyorum ama öyleydi heralde. yani gerek yok. onlar artık biraz uysunlar bu zihniyete..
mesudum47
10-05-2007, 14:26
yanlış buluyorum. hem de ramazanda. ya zaten chpliler katılmıyo sanırım ;D ;D ;D tam bilemiyorum ama öyleydi heralde. yani gerek yok. onlar artık biraz uysunlar bu zihniyete..
yani yabancı bir ülkeye gittiğinde onlar da bizim zihniyetimize uysunlar deyip domuz eti mi yedirsinler....
sonuçta irade denen birşey var ülkenin yönetiminde karar verecek mevkide olan insanlar neyi içip neyi içemeyeceğini bilir...
ve bir milletvekilinin içki içmesi için illa chp li olması gerekmez bence...
yani yabancı bir ülkeye gittiğinde onlar da bizim zihniyetimize uysunlar deyip domuz eti mi yedirsinler....
sonuçta irade denen birşey var ülkenin yönetiminde karar verecek mevkide olan insanlar neyi içip neyi içemeyeceğini bilir...
ve bir milletvekilinin içki içmesi için illa chp li olması gerekmez bence...
söylediklerim yanlış açıldı. ister chp li ister dspli ister kominist olsun ne olursa olsun farketmez tabiki. yani ben onları yermek amaçlı chpliler de gelmiyor dedim. latife yani. bir de bu zihniyete uysunlar derken de akparti budur görüşleri çizgisi bellidir. yani içki servisi de olmayabilir yapmayabilirler ki inşallah temennim bu yönde.. yani onların bu zihniyetine uymaları gerekir dedim. biz chp nin ya da herhangi olumsuz bir görüşe uyalım demek istemedim.
Bence içki servisinin yapılmaması baskı değildir.
ama onlar baskı diyecek...bugüne kadar resepsiyonlarda veriliyordu şimdi neden verilmiyor diyecekler...ne malezyalılığımız kalacak ne yobazlığımız...bırakın içen içsin..ne halleri varsa görsünler...daha önemli memleket meselelerimiz var.....
ahmet ata
10-10-2007, 13:26
BİR ZAMANLAR BAŞÖRTÜSÜNE KARŞI ÇIKILDIĞI GİBİ BİZDE ŞİMDİ İÇKİ SERVİSİNE Mİ KARŞI ÇIKALIM. BÖYLE UCUZ POLEMİKLER ZANNEDERSEM SADECE TÜRKİYE DE OLUYOR. KİM NE İÇERSE İÇSİN, HERKESİN DİLEDİĞİNİ İÇME HAKKI VAR. MİLETTEN UTANIR VE YA UTANMAZ O DA ONUN SORUNUDUR.
romakudüs
10-10-2007, 14:39
ülkede farklı düşünce yapılarına sahip insanlar var her kesimin ihtiyacına cevap vermek gerekiyor
Mehmet POLAT
10-10-2007, 14:50
Böyle polemiğe gerek yokk...
Madem Laiklik diyoruz Madem Eşitlik diyoruzz....
O zaman buda normal olarak karşılana bilirr....
(bende içkiye düşmanım haram olduğunu bilirim....)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.