Orijinalini görmek için tıklayınız : mehmet aydın dialogcu zihniyettenmi?
orhan gündoğdu
10-28-2010, 18:00
2004 – Yeni Şafak (http://en.wikipedia.org/wiki/Yeni_%C5%9Eafak))
4. Diyanetten Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Aydın diyor ki:
“Ben Avrupa’ya gittiğimde kiliseye çok giderim, büyük zevk duyuyorum.”
(II. Din Şurası Tebliğ ve Müzakereleri cilt:2 sayfa:375)
Terennüm
10-28-2010, 18:14
ne var bunda? bir insan kilisye gidebilir..camiye gelip huzur bulan hristiynalardamı diyalogçu?
şaşı bak şaşır mantığı..
kardes bi haberi adam akilli icerikle ac...
magazin haberimi sunuyorsun....
orhan gündoğdu
10-29-2010, 19:35
bu sözüde bir müslüman olarak savundunuzya helal be. siz bayağı aşmışsınız.ben manastırda gördüm kilisede ancak bir müslüman olarak oralarda hiç zevk duyamadım çünkü müslümanların ibadetr hanesi camidir.başka bir yerde zevk duyan herhalde başka akımların etkisinde kalmış olabilir.ya savunanlara ne demeli....hiçç
İntifada
10-29-2010, 19:46
şimdi kardeş...
olaylara bakışın farklı...
diyalog çalışmalarına çok sevecen baktığım söylenemez ama bu durum farklı...
adam içine girip ibadet ediyorum ondan zevk alıyorum demiyor ki...
mimarisi hoşuna gidiyor demek ki...
sultanahmet camiine gayrimüslim turistler hayran olmuyor mu...resim üstüne resim çekiyorlar...
EpiVaTeS
10-29-2010, 19:47
bu sözüde bir müslüman olarak savundunuzya helal be. siz bayağı aşmışsınız.ben manastırda gördüm kilisede ancak bir müslüman olarak oralarda hiç zevk duyamadım çünkü müslümanların ibadetr hanesi camidir.başka bir yerde zevk duyan herhalde başka akımların etkisinde kalmış olabilir.ya savunanlara ne demeli....hiçç
pekala sanane isteyen istediği yere gider istediği hazzı alır...
Sana mı soracak nereye gidip gitmediğini...
Farzet Hristiyan...
Sanane...???
Ne kadar gerzek bir insansın sen ya...???
he diyalogcu ne yapcaz simdi?
orhan gündoğdu
11-01-2010, 15:08
epivates hem ukala hemde oktay ekşi gibi ağzın pis.
ahmetermiş
11-01-2010, 16:50
sana ne..çokmu ilgilendiriyor mehmet aydın seni..sen git kendi düşüncede bak..diyolok yanında yedi yumunmuş senin düşüncen yanında...atın bu tip leri..zaten atmadığınız için ak patili üyeler çıktı...alıştırmayın alışırsa her gün gelir ve her gün provakatif yazılar yazar...ey yönetim..muktedir ol gayrı
EpiVaTeS
11-02-2010, 01:04
En azından senin gibi iftira atmıyorum...
Ukalayım evet...
Ağzım bozuk evet...
Ama iftira atmıyorum...
İftiracı Habis Ruhlu şahsiyet seni...
epivates hem ukala hemde oktay ekşi gibi ağzın pis.
senden milyonlarca olcagina...
epivatesten bir tane olsun...
yeter....
heh bu arada saydigin o sifatlar varya hepsi sende iftiraci orhann.....
orhan gündoğdu
11-02-2010, 11:30
unnamed yanlış yapıyorsun herkes seviyeli olmak zorunda.ancak bölümmsorumlusu dürüst ve adil olmalı.yani orkestra şefi gibi olmalı.sen taraflı olman doğru yaklaşım değil.sonra savunduğun insan boş ve ağzı bozuk insan.
orhan gündoğdu
11-02-2010, 11:30
unnamed yanlış yapıyorsun herkes seviyeli olmak zorunda.ancak bölümmsorumlusu dürüst ve adil olmalı.yani orkestra şefi gibi olmalı.sen taraflı olman doğru yaklaşım değil.sonra savunduğun insan boş ve ağzı bozuk insan.
EpiVaTeS
11-02-2010, 12:03
ulen denyo....
Ağzım bozuk ama en azından senin gibi iftiracı ve yalancı değilim...
bana Ahlakla edep dersi vermeye kalkıpta benim canımı sıkma...
Ben özellikle şimdiye kadar kiliseye gitmeyi tercih etmedim. Ama oralara gidip gezen Müslümanlar için de hiçbir zaman kötü bir düşünceye kapılmadım..
Yani bunda abartılacak bir şey yok.. İsteyen istediği yere gider gezer.. Bu o kişi dışında kimseyi bağlamaz..
O kişi dini anlamda üstün bir vazifeye bağlı biri olsa bile.. Dinini değiştirmediği, İslam'a dil uzatmadığı takdirde kiliseye gitmesinde hiçbir problem yoktur demektir..
Birilerini karalamaya çalışırken birkaç kez düşünmek gerek. Sonra o kişi hakkında fikir yürütmek gerek.. Yoksa bilip bilmeden, insanın çok büyük bir vebal altında kalabilmesi de muhtemeldir..
O vebalı taşırım derseniz.. Benim söyleyecek sözüm olmaz artık..
yanlış yaptığım yok...
seni kaç kere uyarmamıza rağmen kapıldığın zijniyetten bir türlü çıkamıyorsun...
insanlar sana birşey diyor ve hiç oralı olmuyorsun...
sana dedik ki belgeli açıklama yap, kulak vermedin..
daha sonra burda çıkıp kimse sorularıma adam akıllı cevap vermiyor dersin...
sen bu yolu izlediğin müddetçe burda ki rolün turşucu rolü olacaktır...
adam akılı aç konunu seviyeli bir tartışma olsun...
bu tür konular açıyorsun insanlar senin seviyene inmek zorunda kalıyor....
sonra da sallıyorsun...
sen kendini düzelt ki bizde ona göre bir tavır içersinde olalım...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.