fatih kısaparmak balon baskılı balon Mehmet Şimşek mi Ali Babacan mı? Mehmet Sağlam mı Hüseyin Çelik mi? - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Şimşek mi Ali Babacan mı? Mehmet Sağlam mı Hüseyin Çelik mi?

Mu-Alim
08-03-2007, 16:12
Ekonomiden sorumlu devlet bakanlığı için Ali Babacan'ın yerine Mehmet Şimşek'in,Milli Eğitim Bakanlığı için de Hüseyin Çelik'in yerine Mehmet Sağlam'ın adı geçiyor...

Bence Ali Babacan da Hüseyin Çelik de çok iyi yaptılar görevlerini.Ali Babacan ben dıl işleri bakanı olacak Sn.Gül cumhurbaşkanı olunca ama hüseyin Çelik'e yazık olur MEB olmazsa..Çünkü çok güzel işler yaptı ve çok kaliteli bir eğitimci..

Sizce?

kayısıkentli44
08-03-2007, 16:15
bencede ali babacan ii işler yaptı...ama sayın çelik için onları diyemeyecegim...bence bütün egitim sistemi çökmüştür..herşey birbirine girdi...acilen yeni bir şekilde ve kaliteli olacak şekilde yeniden yapılandırılmalıdır...

nk1985
08-03-2007, 16:44
evet çelik değişmeli babacan bu partini yükselen değeri daha da yükselecek tek eksiği iyi bir hatip olmayışı

nuh
08-03-2007, 17:07
kıyaslama ne kadar doğrudu bilmem ama ikiside yakışır be ;)

Onlybullet34
08-05-2007, 15:59
Meb için mehmet sağlam iyi bi aday bence olmalıda..Ekonomi bakanı Mehmet şimşek olucak gibi Abdullah gül cumhurbaşkanı olucak Babacan onun yerine geçcek diye bi plan var galiba...

zeynep_akcin
08-05-2007, 16:51
mehmet şimşek in almış olduğu görevlere bakınca ekonomik açıdan ali babacandan daha donanımlı olduğunu düşünüyorum fakat tabikide ali babacanın kalbimizdeki yeri ayrı,dışişlerine getirileceğini düşünüyorum ve ordada güzel işler yapıcak bence....hüseyin çelik in yerinede mehmet sağlamın getirilmesi bence çok doğru bir karar

AlexiS
08-05-2007, 20:21
mehmet simsek cok kaliteli bir ekonomisttir arkadaslar..ali babcanda öyleydi ama onu dısişleri bakanlıgında düsünüyorlar galiba..

mavera,
08-08-2007, 12:47
ya aslinda kiyaslama yapmak biraz yanlis olur ama ali babacan bence önümüzdeki dönemde siyasete damga vuracak sahsiyettir ve kesinlikle kabinede yer almasi gerekir..
artik dis isleri bakanimi olur, ekonomiden sorumlu bakan mi olur bilemeyecegim ama kabinede yer almasi lazim..sayin mehmet simsek te cok önemli bir sahsiyet ancak bence bakanlik icin biraz erken biraz siyasete isinmasi lazim cünkü iyi bir ekonomist olabilir ama bakanlik ayri bir olay biraz da siyasi birikim istiyor..
milli egitim bakanida mehmet saglam olmali gerek gecmiste bu görevi yapmis olmasi gerekse yök baskanligi yapmis olmasi onun icin artidir..sayin hüseyin celik de bana göre kültür ve turizm bakani olmali..