fatih kısaparmak balon baskılı balon Memleketinin sahip çıkmadığı 2 lider - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Memleketinin sahip çıkmadığı 2 lider

Gölge
03-31-2009, 00:49
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/830920090330114427713.jpg

Geride bıraktığımız 29 Mart yerel seçimlerinde parti liderlerinden 5'i illerinde seçimi kazanırken, 2 parti lideri de kaybetti.

İktidar partisi AK Parti'nin ilk kez bir seçimde oy kaybına uğradığı 29 Mart yerel seçimlerinde dikkat çeken bir başka nokta da parti liderlerine memleketlerinin sahip çıkması oldu.
Ancak bu kural iki parti lideri için geçerli olmadı.

Sonuçlara baktığımızda AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan memleketi Rize'de, CHP lideri Baykal Antalya'da, MHP lideri Bahçeli Osmaniye'de, DSP lideri Zeki Sezer de Eskişehir'de, merhum BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu da Sivas'ta il belediyelerini kazandılar.
Buna karşın Saadet Partisi lideri Numan Kurtulmuş memleketi Ordu'da CHP'ye, DTP Genel Başkanı Ahmet Türk de Mardin'de AK Parti'ye belediye başkanlıklarını kaptırdı.

HABER 7

yuzi
03-31-2009, 00:50
sp liler bakalım ne cvp verecekler tabi kesin sataşacaklar orası belli

Morte
03-31-2009, 01:12
Zeki Sezer Eskişehir'li miymiş? :şaşkın: Valla yeni öğrendim şimdi... Keşke o iki liderin arasına onu da koyabilseydik :(

hipermuhafazakar
03-31-2009, 13:14
evet ben onların yerine yorum yapayım...karanlık güçler yahudiler siyonizm onlar seçimi kazandırdı..medyayı kullanarak vs :)

Katil
03-31-2009, 13:37
Sataşacak hiçbirşey kalmadı artık bununlamı avutacağız kendimizi =)

Komik ötesi bir haber.

Bazı forumdaşların yorumları ise komediden ziyade acınası bir hal almış. Bu mudur yani? Hiçbirşeyimiz kalmadı bununlamı vuracağız? Vuracaksınız?

Bu kadar basitmi? Bizler bu kadar basiretsizmiyiz?

Henüz 2 aylık bir genel başkanın (ki kendisi liseyi dahi istanbulda okumuştur. memleketinde değil) doğru düzgün görmediği memleketinden oyları silip süpürmesinimi bekliyorduk?

Düşmüşsek acizleşmeyelim!

Bu başlığınız şuan bir forum sitesinde alay konusu olmuş durumda!

İşkembeden saçmalayanlarda şaklaban pozisyonundalar!

Biline!

Adam gibi Adam
03-31-2009, 13:51
Sataşacak hiçbirşey kalmadı artık bununlamı avutacağız kendimizi =)

Komik ötesi bir haber.

Bazı forumdaşların yorumları ise komediden ziyade acınası bir hal almış. Bu mudur yani? Hiçbirşeyimiz kalmadı bununlamı vuracağız? Vuracaksınız?

Bu kadar basitmi? Bizler bu kadar basiretsizmiyiz?

Henüz 2 aylık bir genel başkanın (ki kendisi liseyi dahi istanbulda okumuştur. memleketinde değil) doğru düzgün görmediği memleketinden oyları silip süpürmesinimi bekliyorduk?

Düşmüşsek acizleşmeyelim!

Bu başlığınız şuan bir forum sitesinde alay konusu olmuş durumda!

İşkembeden saçmalayanlarda şaklaban pozisyonundalar!

Biline!

Basitlikle alakası yok. Burada Numan Bey hedef alınmıyor ama kraldan çok kralcı geçinenler hedef alınıyor. Hani günlerce şu il bizim, şu ilçe bizim, Pendik tamam inşallah diyenler nerede? Yani gönderme onlara...

Beritan
03-31-2009, 13:59
Siirti Millet vekili İdi Biri Damatt idi Ne oldu ? Siirt'e ...
PEki Van Ya Antalya Bunlar ile gelin bize böyle komik şeyler ile değil ?

Adam gibi Adam
03-31-2009, 14:05

Kardeşim Güney Doğu koşullarını bilmeden konuşma. DTP'lilerin ev ev gezip, oylarınızı DTP'ye vermezseniz ölürsünüz dediklerini duymadın mı?

Beritan
03-31-2009, 14:07
Kardeşim Güney Doğu koşullarını bilmeden konuşma. DTP'lilerin ev ev gezip, oylarınızı DTP'ye vermezseniz ölürsünüz dediklerini duymadın mı?
Sağı Yalan Solu yalan Türkiyemin !!! ahh... Bunu Bitliste,Ağrıda,Urfa'da Yapmadılarmı Yok böyle şeyler !!!
Ben Bir Kürdüm ve Doğuluyum ... Birilerinin Basiretsizliği ve Milleti KAndırma çabası Güney Doğuda geri tepmiştir Tek sebeb budur !!!
Başka sebeb aramayın !!!

redyellow
03-31-2009, 17:09
Saadetciler bu konudaki soruya ne der diye sorulmuş.

Cevabım:

:) :) :)

Sanırım numan kurtulmuş'un memleketi orduda saadet kazansaydı bu sefer kurtulmuşun eşinin memleketine felan da bakardınız:)

Ha gayret:)

redyellow
03-31-2009, 17:11
Ha bu arada numan kurtulmuşun arabayla geçtiği felan yerde de saadet kazanamamış, duyurulur:)

aşk-ı ilahi
03-31-2009, 17:18
numan başkan..4 5 aylık lider..

bu kadar tanıtıma bu kadar olur...

ama bu kadar basit bi konuda yazılan alakasız yorumlar ..pes dedirten cinsten...

Adam gibi Adam
03-31-2009, 17:22
Lafları çarpıtmayın. Kimse Numan Bey'e bir şey demiyor. Burada söz konusu olan kraldan çok kralcılar.

Hani her ili alacaktınız?

Hani Pendik tamam inşallahtı?

Hani Konya tamam inşallahtı? Anketlerde SP birinci çıkıyordu, hani?

DadaşAkp
03-31-2009, 17:23
diğer partileri boşverelim biz kaybediyoruz oy oranı düşüyor hala başbakanım verilen sözler vede türk milletin cok istediği davalarımız yerine getirilmedi bunu unutmayın önemli konuların üstü örtülüyor

aşk-ı ilahi
03-31-2009, 17:27
Lafları çarpıtmayın. Kimse Numan Bey'e bir şey demiyor. Burada söz konusu olan kraldan çok kralcılar.

diyarbaır nerde!!!

ya izmir!!!

cekatle alınacak urfaya ne demeli!!

oy vermezseniz hizmet yok denen antalya...bakın korkudan ne yaptı adamlar..

gece sevkiyatlı tuncelide cabası...

Adam gibi Adam
03-31-2009, 17:31
Tunceli'de birinci parti olduk. Bunu unutmayın. Bu bir ilk.

DadaşAkp
03-31-2009, 17:34
pasif kalan millet olmamalıyız siyaset oyuncak haline getirdiler gercekleri gün yüzüne cıkmıyor Türkiyenin başbakanı yumruğunu masaya koymalı korkusuz bir lider osmanlı padişahıdır ne urfa ne diyarbakır 3,5 ilimiz akpnin olacak diye bir şart Erzurum akp kaybederse iktidar artık hayal olur

aşk-ı ilahi
03-31-2009, 17:37
pasif kalan millet olmamalıyız siyaset oyuncak haline getirdiler gercekleri gün yüzüne cıkmıyor Türkiyenin başbakanı yumruğunu masaya koymalı korkusuz bir lider osmanlı padişahıdır ne urfa ne diyarbakır 3,5 ilimiz akpnin olacak diye bir şart Erzurum akp kaybederse iktidar artık hayal olur

zaten bende en çok ...memleketime kızdım..

bi erzurumlu olarak sinir oldum...

ama nafile...kazandı akp

Morte
03-31-2009, 17:37
diyarbaır nerde!!!

ya izmir!!!

cekatle alınacak urfaya ne demeli!!

oy vermezseniz hizmet yok denen antalya...bakın korkudan ne yaptı adamlar..

gece sevkiyatlı tuncelide cabası...

En azından Diyarbakır konusunda şu kininizi bir kenara bırakıp mantıklı düşünün. Diyarbakır'ı da Ak Parti alamadı diye göbek atıyorsunuz resmen. Nedir bu ya?...

aşk-ı ilahi
03-31-2009, 17:44
olabilir...sevinirim veya sevinmem sizene..

sizde biz kazanamadık diye seviniyorsunuz...

diyarbakır halkının terciiiihidir saygı duyuyorum sadece

depare
03-31-2009, 17:45
Kriterleri buna göremi belirliyorsunuz..?
Memleketi sahip çıkmamış... Erdoğan izmirli olsaydı ona kim sahip çıkacaktı..?
Art niyetli bir haber..

DadaşAkp
03-31-2009, 17:52
81 ili kazanmak diye bir söz konusu olamaz başbakanım hataları var yok dil bunu 70 milyon biliyor saten gelelim kriz dünyada var olmuş türkiyede yaptıkların hizmeti heryerde yapılmadı ekonomi mademki güclü kazanclı maaşlara zam gelcek milleti mutlu etmenin yolu yokmu işsizlik aldı başı gidiyor şükrediyoruz halimize işsiz kaldık sağlık huzur var nereye kadar halk meydanlara inerse bunu da tabi bazı terör yandaşları huzuru bozmak için gün sayar saten o anları bekliyorlar

Morte
03-31-2009, 17:52
olabilir...sevinirim veya sevinmem sizene..

sizde biz kazanamadık diye seviniyorsunuz...

diyarbakır halkının terciiiihidir saygı duyuyorum sadece

Benim kişisel tercihim bu yönde değil en azından. Yani DTP'nin aldığı her bir ili Saadet Partisi alsa bunu tercih ederdim.

FarukARSLAN.
03-31-2009, 17:53

Elinin kuvvetine bakacaksın.
Milletvekilliğine niye kaçıyoruz Memlekete gelsenize?..
Ta damatlığa gitmiş, illa SaP'ın damatlık soylup sopluk kaybını mı dökelim ortaya...

Van Antalya diyor...

Ciyakladığınız KALENİZ Konya'ya gelin siz,, sonra bizde 'geliriz' oraya buraya... ;;)

redyellow
03-31-2009, 17:58

Ya dostum sen daha hangi konuya yazı yazdığından bile haberin yok.

bak bu konu başlğı ne:

"Memleketinin sahip çıkmadığı 2 lider"

Peki kimmiş bu memleketinin sahip çıkmadığı iki lider:

Buna karşın Saadet Partisi lideri Numan Kurtulmuş memleketi Ordu'da CHP'ye, DTP Genel Başkanı Ahmet Türk de Mardin'de AK Parti'ye belediye başkanlıklarını kaptırdı.

Konuyu çarptıran kimmiş gördün mü? numan beye bi şey diyen varmıymış yokmuymuş gördün mü?

Bu konunun, yani "memleketinin sahip çıkmadığı iki lider" demek ne demektir?

Numan beye bi şey demek değil midir?

Bunun pendik tamam vs. diyenlerle ne alakası var?

Konudan haberin olsun bi daha yazarken:)

redyellow
03-31-2009, 18:00
En azından Diyarbakır konusunda şu kininizi bir kenara bırakıp mantıklı düşünün. Diyarbakır'ı da Ak Parti alamadı diye göbek atıyorsunuz resmen. Nedir bu ya?...

Diyarbakırı dtp alacağına siz alsaydınız.

Adanayı mhp alacağına siz alsaydınız.

vs.vs.

İmza:

REDYELLOW
Saadetci

FarukARSLAN.
03-31-2009, 18:01
Konya yolcusu kalmasın arkadaşlar...

Malum Partililerin tek dayanağı Fakıbaba..
Bakın forumda bile katıldıkları tek o konu var... Ondna sonrası 'bizi' suçluyorlar...
Yahu her ilde olan partiyiz biz, kaybımızda bile ilk 2 yada 3te kesin varız. Kendinie baksanıza siz AK Parti üzerinden niye siyaset yapıyorsunuz?..

Pendik’te Saadet’e 3000 kişi katıldı (http://www.akpartiforum.com/pendik-8217-te-saadet-8217-e-3000-kisi-katildi-t59694.html)

Bu yalan habere niye bakmıyorsunuz GEÇMİŞTEN?

Hani Gaziantep'te konuşmuştunuz coşmuştunuz, forumumuzda mevcut işte buyurun;

Aramızda kocaman bir Fark Var (http://www.akpartiforum.com/aramizda-kocaman-bir-fark-var-t58573.html)

Hani Kocaeli görmemişti böylesini?

Kocaeli böylesini görmedi (http://www.akpartiforum.com/kocaeli-boylesini-gormedi-t58571.html)

KİMİ GÖRDÜLER ?????
KALENİZ KONYA KİMİ GÖRDÜ??

FARK'I GÖRMEDİNİZ Mİ HALA???

Yahu, bunların yüzüne tükürsen Yarabbi şükür diyecekler arkadaşlar...
Takmayın

SAÇMA SAVUNMAALRINIZLA Bİ KONUYU DA BULANDIRMAYIN.

Adam gibi Adam
03-31-2009, 18:03
Ya dostum sen daha hangi konuya yazı yazdığından bile haberin yok.

bak bu konu başlğı ne:

"Memleketinin sahip çıkmadığı 2 lider"

Peki kimmiş bu memleketinin sahip çıkmadığı iki lider:

Konuyu çarptıran kimmiş gördün mü? numan beye bi şey diyen varmıymış yokmuymuş gördün mü?

Bu konunun, yani "memleketinin sahip çıkmadığı iki lider" demek ne demektir?

Numan beye bi şey demek değil midir?

Bunun pendik tamam vs. diyenlerle ne alakası var?

Konudan haberin olsun bi daha yazarken:)

Kardeşim bazen bir konu açılıyor ve laf lafı açtığından konu başka bir istikamete doğru sürükleniyor. Ben o sözü neyin üzerine, hangi yorumun üzerine söylemişim ona baksana.

Burada iki lider denirken, SP'lilere bir gönderme yapıldığı imasını sezdim. Bu benim yorumum. Tabi sen direk Numan Bey'in hedef alındığını da söyleyebilirisin.

Sevban
03-31-2009, 18:04
Sp' liler seçimden önce çok sataştılar bize, seçimden sonra görüşücez diye,
Ama ne hikmetse ortalarda göremedim hiçbirini :))

redyellow
03-31-2009, 18:05
Kardeşim bazen bir konu açılıyor ve laf lafı açtığından konu başka bir istikamete doğru sürükleniyor. Ben o sözü neyin üzerine, hangi yorumun üzerine söylemişim ona baksana.

Burada iki lider denirken, SP'lilere bir gönderme yapıldığı imasını sezdim. Bu benim yorumum. Tabi sen direk Numan Bey'in hedef alındığını da söyleyebilirisin.

Bakın;

forumlarda kuraldır, genel yazmadıysanız, bir yazı üzerine yazmışsanız o yazıyı alıntılamalısınız.

Bu konu başlığı direk numan kurtulmuşu ve ahmet türkü hedef alıyor.

Siz yok desenizde bu böyledir ve çok açıktır.

redyellow
03-31-2009, 18:06
Sp' liler seçimden önce çok sataştılar bize, seçimden sonra görüşücez diye,
Ama ne hikmetse ortalarda göremedim hiçbirini :))

Hadi ya... hakkaten göremeyiormusun? o zaman bi göz doktoruna gitmeniz gerekir:)

hem bu forumda sürekli saadetcilerden şikayetci oluyorsunuz, ne işiniz var burada diyorsunuz hem de ortalıkta göremedim hiçbirini diyorsunuz:)

redyellow
03-31-2009, 18:10
../..

yahu, bunların yüzüne tükürsen Yarabbi şükür diyecekler arkadaşlar...

Bu üslup bir müslüman olarak size yakışıyor mu?

Ne demek tükürmek vs.

Üstelik bir de yönetici olacaksınız, foruma örnek olmanız gerekirken kullandığınız üsluba bakın.

FarukARSLAN.
03-31-2009, 18:17
Bu üslup bir müslüman olarak size yakışıyor mu?

Ne demek tükürmek vs.

Üstelik bir de yönetici olacaksınız, foruma örnek olmanız gerekirken kullandığınız üsluba bakın.

Doğru olan bu ben ne yapayım?

Size örnek olamıyorsam foruma örnek olamadığım anlamına da gelmez. ;;)

Bu üslup müslüman olarak bize yakışıyormuymuş...

Yahu, NEFRET EDİYORUM ŞU SAADETLİLERİN İŞLERİNE GELMEYEN KONULARDA MÜSLÜMANLIĞIN İSLAM'IN ARKASINA SAKLANMASINA.

Bıktık ya hû!.

redyellow
03-31-2009, 18:21
Doğru olan bu ben ne yapayım?

Size örnek olamıyorsam foruma örnek olamadığım anlamına da gelmez. ;;)

Bu üslup müslüman olarak bize yakışıyormuymuş...

Yahu, NEFRET EDİYORUM ŞU SAADETLİLERİN İŞLERİNE GELMEYEN KONULARDA MÜSLÜMANLIĞIN İSLAM'IN ARKASINA SAKLANMASINA.

Bıktık ya hû!.

İslamın arkasına sığınmakla ne alakası var?

CHPlileşme!

Ben sana bir müslüman olarak sana yakışor mu dedim.

Sen müslüman değil misin? niye kızdın buna.

Bir müslümanın üslubuna dikkat etmesi gerekmez mi?

Terbiye kurulları içinde davranması gerekmez mi?

Ben bir müslümana bu tavrın yakışmadığını söyledim.

Sen, evet yakışıyor diyorsan buyur devam et TÜKÜRMEYE.

Yok yakışmıyor diyorsan gereğini yap.

NEFRET gözünü kör etmiş senin.

Beyazgülüm
03-31-2009, 18:25
Diyarbakırı dtp alacağına siz alsaydınız.

Adanayı mhp alacağına siz alsaydınız.

vs.vs.

İmza:

REDYELLOW
Saadetci

Adanana şu an durum çok kritik bir farkla kaybettik görünüyor ama dün sandık ve seçim kağıtları bulundu şu an Adana çalkalanıyor AKP yargıya götürüyor seçimde hile oldu büyük ihtimal

redyellow
03-31-2009, 18:25
farukaslan:

Madem müslümana bu yakışmaz dememden rahatsızsın, bunu islamın arkasına sığınmak olarak görüyorsun, o zaman başka bir şekilde sorayım.

burada birisi:

BU AKPLİLERİN YÜZÜNE TÜKÜRSEN... diyerek yazsa, bundan hoşnut olur musun?

ya ne güzel yazmış, helal olsun mu dersin yoksa bu ne biçim terbiyesizlik mi dersin?

Dürüstce cevap ver.

redyellow
03-31-2009, 18:26
Adanana şu an durum çok kritik bir farkla kaybettik görünüyor ama dün sandık ve seçim kağıtları bulundu şu an Adana çalkalanıyor AKP yargıya götürüyor seçimde hile oldu büyük ihtimal

MHP kazandı diye ilan etmişlerdi, yeniden mi sayım oluyor?

Beyazgülüm
03-31-2009, 18:29
MHP kazandı diye ilan etmişlerdi, yeniden mi sayım oluyor?

evet ilan edildi fakat dediğim gibi şu an Adana çalkalanıyor kullanılmayan seçim
kağıtları bulundu

redyellow
03-31-2009, 18:33
evet ilan edildi fakat dediğim gibi şu an Adana çalkalanıyor kullanılmayan seçim
kağıtları bulundu

Anladım... işler karışacak desene.. basın da üzerine çok gider şimdi.

Hayırlısı olur inşaallah.

Beyazgülüm
03-31-2009, 18:49
Anladım... işler karışacak desene.. basın da üzerine çok gider şimdi.

Hayırlısı olur inşaallah.

amin insaallah şu an sayım yapılıyor

FarukARSLAN.
03-31-2009, 19:43
İslamın arkasına sığınmakla ne alakası var?

CHPlileşme!

Ben sana bir müslüman olarak sana yakışor mu dedim.

Sen müslüman değil misin? niye kızdın buna.

Bir müslümanın üslubuna dikkat etmesi gerekmez mi?

Terbiye kurulları içinde davranması gerekmez mi?

Ben bir müslümana bu tavrın yakışmadığını söyledim.

Sen, evet yakışıyor diyorsan buyur devam et TÜKÜRMEYE.

Yok yakışmıyor diyorsan gereğini yap.

NEFRET gözünü kör etmiş senin.

Siz CHPlileşmeyin.
Onlara bir şey deyince M.Kemal' diyorlar Laiklik diyorlar hemen siz de aynı sadece isim farklı.. Hemen Müslümanlık, İslamiyet...

Ne terbiyesizlik ettik biz?..
O sizin aynadaki güzelliğiniz.

Din sömürücüsü ideolojinizin gözlüğüne yansıyan bir şey.

Zorunuza gidiyor bunları deyince ama böyle. Sizin çirkefleriniz istediği gibi at oynatacak bizde ses çıkarmayacağız öyle mi?..

Buna üsluba dikkat etmeme değil, Kurtlarla kurtlaşmadan dans edebilme denir.

Zorunuza da gitsin.
Ne güzel.

-
Devam da edeceğim evet.
O 'işine gelince öyle gelmeyince böyle' takımının ideolojisin olduğu her yerde de böyle devam edeceğim.

DadaşAkp
03-31-2009, 19:56
Diyorlarki dtp kapatılsın kapat partiyi eline ne gecti ordaki dtp bozuntuları milletvekilleri siyasi yasağı koyulsun bunu yapamazmı yapılır bal gibi hemde ama bizim siyasilerde biraz iş yok chp sate alavere dalavere mhp desen kendi başında bir kukla lideri var akp iş düşüyor diyorum buda biraz anormal olur

laiklikliği sadece kendilerine bir savunucu kişilikle yaklaşırlar

redyellow
04-01-2009, 10:10
Siz CHPlileşmeyin.
Onlara bir şey deyince M.Kemal' diyorlar Laiklik diyorlar hemen siz de aynı sadece isim farklı.. Hemen Müslümanlık, İslamiyet...

Ne terbiyesizlik ettik biz?..
O sizin aynadaki güzelliğiniz.

Din sömürücüsü ideolojinizin gözlüğüne yansıyan bir şey.

Zorunuza gidiyor bunları deyince ama böyle. Sizin çirkefleriniz istediği gibi at oynatacak bizde ses çıkarmayacağız öyle mi?..

Buna üsluba dikkat etmeme değil, Kurtlarla kurtlaşmadan dans edebilme denir.

Zorunuza da gitsin.
Ne güzel.

-
Devam da edeceğim evet.
O 'işine gelince öyle gelmeyince böyle' takımının ideolojisin olduğu her yerde de böyle devam edeceğim.

Faruk:

Bu durumda madem senin o üslubun güzel ve devam edeceksin, bende mecburen senin üslubunla sana hitap edeceğim, diğer akpli arkadaşlar kusura bakmasınlar, bu hitap sadece faruk gibiler için geçerlidir:

Saadetci arkadaşlar:

"Yahu, bunların (faruk gibilerin) yüzüne tükürsen Yarabbi şükür diyecekler arkadaşlar...

Takmayın"

İyi günler faruk.

NOT: bu yazı başka hiç bir akpli arkadaşı ilgilendirmez, faruk'un şahsına münhasırdır.

O bütün ikazıma rağmen YÜZÜNE TÜKÜRMEK tabirinin güzel olduğunu devam edeceğini söylüyor, ben de ona kendi üslubunu iade ediyorum.