fatih kısaparmak balon baskılı balon merabalar tüm akplilere - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : merabalar tüm akplilere

k.23
03-17-2008, 20:55
s.aleyküm ben Kadir Akca Almanyadan katiliyorum akpyi cok seviyorum ve tüm akplilere saygilarimi iletiyorum. Bu aralar kapatma davasi konusuluyor ve ben cok üzülüyorum bu gelismelerden dolayi. inshallah elelle ve birlik icinde bu kötü günleride geride burakacagiz.

saygilarla

k.23

Beritan
03-17-2008, 20:57
ve aleykümü selam
hoşgeldiniz hayırlı paylaşımlar ;)

_hasretim_
03-17-2008, 20:59
aleyküm selam hoş geldiniz

:)

mavera
03-17-2008, 21:01
Öncelikle hos geldiniz..
Birde partimizin ismi akp degil ak partidir bu kücük noktaya dikkat ederseniz memnun olacagim..
Avusturya dan selamlar ;)

Beritan
03-17-2008, 21:02
abi artık sizin yüzünüzden konuşurken bile babam akp diyince hayır ak parti diyorum ve babam çok şaşırıyo :D :D :D

mavera
03-17-2008, 21:04
abi artık sizin yüzünüzden konuşurken bile babam akp diyince hayır ak parti diyorum ve babam çok şaşırıyo :D :D :D

eee körle yatan, sasi kalkar atasözünü hatirlatirim :D :D

Beritan
03-17-2008, 21:05

eee körle yatan, sasi kalkar atasözünü hatirlatirim :D :D

ebiraz öle oldu gerçekten ;)

Duygu'Seli~
03-17-2008, 21:05

Ak bir genç kız olmak için ilk belirtileri göstermeye başlıyorsun yani.. ;D ;D Eee buda güzel..Buda bir adımdır..Ufak gibi görünse de..Eferim.. 8) ;D ;D ;D

Bu arada hoşgeldiniz Kadir kardeş.. ;)

mavera
03-17-2008, 21:06

Ak bir genç kız olmak için ilk belirtileri göstermeye başlıyorsun yani.. ;D ;D Eee buda güzel..Buda bir adımdır..Ufak gibi görünse de..Eferim.. 8) ;D ;D ;D

duygu hic kendini yorma bu konudan sana arti cikmaz :D :D

Duygu'Seli~
03-17-2008, 21:07

duygu hic kendini yorma bu konudan sana arti cikmaz :D :D

:D :D Olsun abi..Bir umut.. :-\ :-[ :-[

Beritan
03-17-2008, 21:07
duygu verdiğim artıyıda geri alırım :D :D :D :D

Duygu'Seli~
03-17-2008, 21:08
duygu verdiğim artıyıda geri alırım :D :D :D :D

Al al al... ;D ;D ;D alabilirsen al.. ;D ;D

Beritan
03-17-2008, 21:09