Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba
Merhabe ben 14 yaşındayım . İzmirde oturuyorum . Üye olmak istedim . Çünkü ailemde Başbakanımızı çok seviyo . Babam polis . Kitap okumayı çok severim . :w::w:
hoşgeldin kardeş...
benim anlayamadığım, o gülücük neden?
BlueMoon
01-09-2011, 12:25
hoşgeldiniz iyi forumlar
hoşgeldin kardeş...
benim anlayamadığım, o gülücük neden?
yasak mı ? :w::w:
yasak mı ? :w::w:
sordum sadece...
yasak diye birşey yok...
Hoş geldin arkadaş. Sürekli gülmek kalbi örtürür önermem haberin olsun.
İntifada
01-09-2011, 13:40
Hoş geldiniz kardeşim...
Bana bulaşmayın iyi davranın dercesine babam polis diye belirtmişsin :)
Yorumlarımıza dikkat mi etsek ne yapsak :)
Hoş geldiniz kardeşim...
Bana bulaşmayın iyi davranın dercesine babam polis diye belirtmişsin :)
Yorumlarımıza dikkat mi etsek ne yapsak :)
:w::w::w::w::w::w:
kalbi örtürür kelimesini pek anlamadım ama galiba ömrü kısaltır anlamında.
hiç sorun değil.Ölmek kavuşmaktır !;1;1
:w::w::w::w::w::w:
kalbi örtürür kelimesini pek anlamadım ama galiba ömrü kısaltır anlamında.
hiç sorun değil.Ölmek kavuşmaktır !;1;1
Çok şeyler bilseydiniz az güler çok ağlardınız diye sağlam yerden işaret var. Siz ve bizler yinede bu kadar çok gülmeyi alışkanlık haline getirmeyelim.
Ruh-i zar
01-09-2011, 14:50
Hoşgeldin :)
Çok şeyler bilseydiniz az güler çok ağlardınız diye sağlam yerden işaret var. Siz ve bizler yinede bu kadar çok gülmeyi alışkanlık haline getirmeyelim.
Fatma daha çok küçük bence derin konulara girip onu sıkmayalım :)
Zamanla kendi öğrenir nasılsa...
Doğru söylüyorsunuz bir an bunu düşünemedim. Haksız bir yüklenme yaptık affetsin artık.
EpiVaTeS
01-09-2011, 15:14
Hoşgeldiniz...
Gönülden
01-09-2011, 19:07
Merhabalar..Hoşgelmişsiniz güzel kardeşim...
Daimi olmanız temennisiyle ...hayırlı paylaşımlar
Hoşbulduk teşekkürler Sizede
bana bundan 3 sene önce yine bu yaslada, izmirden ve oda sizin gibi bayan olan "politikaci"yi hatirlattiniz..
gerci o yasina göre olgun, bilgiliydi ayrica fanatik gs liydi:) ve ortamada cabuk ayak uydurmustu sizide insallah zamanla görecegiz, bize simdilik hos geldin demek düser..
bana bundan 3 sene önce yine bu yaslada, izmirden ve oda sizin gibi bayan olan "politikaci"yi hatirlattiniz..
gerci o yasina göre olgun, bilgiliydi ayrica fanatik gs liydi:) ve ortamada cabuk ayak uydurmustu sizide insallah zamanla görecegiz, bize simdilik hos geldin demek düser..
Beni görünce fanatik 6s ' li birini aklınıza getirmeniz bana hakaret etmenizden başka birşey değildir.:olmaz:
Beni görünce fanatik 6s ' li birini aklınıza getirmeniz bana hakaret etmenizden başka birşey değildir.:olmaz:
niyeki gs ve fb kardes klüp degilmi :)
niyeki gs ve fb kardes klüp degilmi :)
Sizin futbol gündemini futbol un f si kadar bilmediğiniz belli :w:
Düşman olarak görülüyor takımlar birbirini.
??????
fbnin kardeşi bucaspor
gsninkini bilmiyom;1
alti, üstü bir mac bunu bir savasla denk görmeye gerek yok... nice aileler varki baba fb li cocuk gs li yada kardesler farkli takimladan bu tatli rekabeti bir savas gibi görmeye gerek yok gs, fb, ts, bjk bunlar teferruattir mühim olan ebedi dostluk ve muhabbettir ;)
alti, üstü bir mac bunu bir savasla denk görmeye gerek yok... nice aileler varki baba fb li cocuk gs li yada kardesler farkli takimladan bu tatli rekabeti bir savas gibi görmeye gerek yok gs, fb, ts, bjk bunlar teferruattir mühim olan ebedi dostluk ve muhabbettir ;)
Tabii ki öyle ama 6slilerin uyuzlukları bazen onları İsrailden farklı kılmıyo:w:
Mesela tS yi severim BJK yi ama 6sLiLer ayrı bi uyuz
Tabii ki öyle ama 6slilerin uyuzlukları bazen onları İsrailden farklı kılmıyo:w:
Mesela tS yi severim BJK yi ama 6sLiLer ayrı bi uyuz
bu sacma cümleni yasinin kücük olmasina veriyorum.. cünkü gs gibi bir güzide kulubü ve onu tutanlar cani, islam düsmani, barbar israille karsilastirmak abesle istigaldir.
lütfen yaptigimiz benzetmelere dikkat edelim ;) burada trübün agziyla konusmayalim ki fanatizm tavan yapmasin güzel kardesim..
bu sacma cümleni yasinin kücük olmasina veriyorum.. cünkü gs gibi bir güzide kulubü ve onu tutanlar cani, islam düsmani, barbar israille karsilastirmak abesle istigaldir.
lütfen yaptigimiz benzetmelere dikkat edelim ;) burada trübün agziyla konusmayalim ki fanatizm tavan yapmasin güzel kardesim..
Belki İzmirdeki 6sliler öyledir bilemiyorum.
Ki ben sadece İsraililerin kötülüğü için aselsan yada asker olmayı bile düşündüm.O yüzden gs liler benim için İsrailden farksız.Ki benim tanıdıklarım dinsiz imansız.:V
Ki ben sadece İsraililerin kötülüğü için aselsan yada asker olmayı bile düşündüm.O yüzden gs liler benim için İsrailden farksız.Ki benim tanıdıklarım dinsiz imansız.:V
Güzel kardeşim, kesin emin değilsen eğer, böyle bir atıfta bulunman çok yanlış ve de tehlikeli..
Ben boşa futbola kökten karşı değilim: ) Al işte körpecik dimağlarda sebebiyet vediği tahribarlardan sadece biri: )
bir bayanin bu yasta bu kadar fanatik olmasi ve sacma düsünmesi yok bu izmirin havasinda, suyunda birsey var diyecegim ama esimde izmirli :)
bir bayanin bu yasta bu kadar fanatik olmasi ve sacma düsünmesi yok bu izmirin havasinda, suyunda birsey var diyecegim ama esimde izmirli :)
Ben fb fanatiği değilim.KSK fanatiğim.Sadece İzmirin gslileri mi yoksa bizim semtin gs lilerimi bilmem ama insanı katil eder derecedeler.Birini dövcem bigün. !:@
Hoşgeldiniz...
Çeçen Asıllı Türk' üm... Bu hoşuma gitti çünkü bende çerkesim...
Hoşgeldiniz Hanımefendi ;1
Gülümsemek iyidir, doğru yoldasın.
Ertuğrul ÖZGÜL
01-10-2011, 10:36
Hoşgeldiniz kardeşim...;1
Siz gülümserliği bırakmayın....
Hoşgeldiniz Hanımefendi ;1
Gülümsemek iyidir, doğru yoldasın.
Teşekkürler ederim ;1
Hoşgeldiniz...
Çeçen Asıllı Türk' üm... Bu hoşuma gitti çünkü bende çerkesim...
hıım :w::w:
------------------
Teşekkürler Ertuğrul Gazi
eskiAcik
01-10-2011, 14:47
foruma hosgeldin
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.