fatih kısaparmak balon baskılı balon Merhaba - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba

Meh
02-04-2015, 04:42
Merhaba değerli kardeşlerim uzun zamandır partim için çalışmaya karar vermisken birde burda olalım kardeşlerimle vakit gecireyim dedim. Ak parti gençlik kollarinaALLAH izin verirse yarin gireceğim ve aklımda ki tüm gençlik hareketlerini pratiklestirecegiz. Allah tüm müslüman ve güzel ülkemizin yar ve yardımcısı olsun.

onurcan
02-04-2015, 04:57
Merhaba değerli kardeşlerim uzun zamandır partim için çalışmaya karar vermisken birde burda olalım kardeşlerimle vakit gecireyim dedim. Ak parti gençlik kollarinaALLAH izin verirse yarin gireceğim ve aklımda ki tüm gençlik hareketlerini pratiklestirecegiz. Allah tüm müslüman ve güzel ülkemizin yar ve yardımcısı olsun.

Kardeşim genclik kolları partimizin ilk basamağıdır orada siyasetin temelini alırsınız sizin adınıza sevindim,
forumda da sizleri Ak parti adına her türlü paylaşımlarda görmek isteriz

emrecakmak76
02-19-2015, 23:22
Elimden gelen herşeyi fazlasıyla yapmaya hazırım.

tdelice
09-14-2015, 15:20
aleykumselam

guleser
11-02-2015, 11:41

AMİN..