Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalar....
berceste
10-08-2008, 19:36
Herkese merhaba arkadaşlar ben geldim bakalım beni tanıyabilecekmisiniz bu arada forum'un bu hali çok güzel olmuş emek verenlerin emeğine sağlık...İyi forumlar..:gul3:
Ak_Kelebek
10-08-2008, 21:48
Merhaba hoş geldiniz aramıza :) tanıyamadım ama eskilerdensiniz sanıyorum:thinking1qs1:
Merhabalar aramıza hoşgeldiniz
Kalıcı olmanız dileğiyle hayırlı forumlar .....
Merhaba, hoş geldiniz. Tanıyamadım ama kim olduğunuzu ben çıkmadan açıklamazsanız eğer meraktan hasta olurum. :( Çok ciddiyim felaket meraklı bir insanım. Kimsiniz? önceki nickiniz ne? :74242144dp3:
Gönülden
10-09-2008, 10:56
Merhaba, hoş geldiniz. Tanıyamadım ama kim olduğunuzu ben çıkmadan açıklamazsanız eğer meraktan hasta olurum. :( Çok ciddiyim felaket meraklı bir insanım. Kimsiniz? önceki nickiniz ne? :74242144dp3:
Kendini açıklamadan da gitmiş ne olacak şimdi Feyza'mın hali ;1
Feyza iyisin değil mi :cheesy:
Hoşgelmişsiniz arkadaşım...daimi olmanız ve eski nickinizi Feyza için açıklamanız temennisiyle...hayırlı forumlar
siyah gül 07
10-09-2008, 11:10
Aramıza tekrardan hoşgeldiniz beni tanıdığınızı söylediniz çok merak ettim ??? zaten kim olduğunuzu söylesenizde bizde kurtulsak şu meraktan :evet:
Kendini açıklamadan da gitmiş ne olacak şimdi Feyza'mın hali ;1
Feyza iyisin değil mi :cheesy:
Hoşgelmişsiniz arkadaşım...daimi olmanız ve eski nickinizi Feyza için açıklamanız temennisiyle...hayırlı forumlar
Demokraside çareler tükenmez canım... Hele Feyza'da hiç tükenmez. :shades: :evet:
ne merakmış...hasta edecek kadar güldürdün ya beni akşam akşam
hiç merak etmiyorum yakında anlaşılır...eski üyeler yeni üyelik açsalarda belli ediyorlar kendilerini...;1
hoşgeldiniz evinize ozaman :anlastik:
siyah gül 07
10-09-2008, 19:49
çok gülme istersen hasta olmanı istemeyiz:lipsrsealed:
hasta olacam diyen ben değil diğer arkadaş ben sadece onun yorumuna mecazi bir şekilde katıldım...
siyah gül 07
10-09-2008, 19:55
Afedersiniz dikkatsizliğimden dolayı:74242144dp3:
hiç merak etmiyorum yakında anlaşılır...eski üyeler yeni üyelik açsalarda belli ediyorlar kendilerini...;1
hoşgeldiniz evinize ozaman :anlastik:Seleme, senin tahmin ettiğin kişiler değil bacı. ;D Bu defa da yanıldın. :smiley1146:
ben bu kişiyi tahmimn etmedim...yakında anlaşılır dedim yani yanılmadımda:V
ne merakmış...hasta edecek kadar güldürdün ya beni akşam akşam
Herşeyin fazlası zarar der, her konuda kendimi dizginlerim ama bu merak konusuna bir çare bulamadım :(. Hakaten çok meraklıyım gerçi arada işe yarıyor ama işte... ;utandım
yarayıp yaramadığı hususunda bir fikre sahip değilim ama
neyse...
ben bu kişiyi tahmimn etmedim...yakında anlaşılır dedim yani yanılmadımda:VSen bana surratmı yapıyon kızzzz... :punish: Zaten fazla merak iyi değildir, bek gör ibret al. :74242144dp3:
gerçektende bu sözü kim söylemişse
çok tartıp biçip söylemiş ...
gerçektende bu sözü kim söylemişse
çok tartıp biçip söylemiş ...
Bencede...
Neyse forum ahalisi bana müsade Allah'a emanet olun. Kendinize iyi bakın, Yoldan geçerken sağınıza solunuza bakın, Yerlere çöp atmayın. :anlastik:
bakarız bakarız dikkat kendine ...
berceste
10-15-2008, 17:36
merhabalar arkadaşlar ben geldim ama artık pek sık gelemiyorum forum a merak etmeyin tahmin edin....
merhabalar arkadaşlar ben geldim ama artık pek sık gelemiyorum forum a merak etmeyin tahmin edin....
Çağlar. ???
valla tahmin yürütecek hal yok bende kimsen kimsin....sonunda sende bir üyesin
gencfb63
10-15-2008, 19:07
valla tahmin yürütecek hal yok bende kimsen kimsin....sonunda sende bir üyesin
aynen :)
zümrüdüanka
10-16-2008, 17:09
Diyaloglarınız epey güldürdü beni ama yinede berceste kardeşimiz hem eğlence çıksın hemde yeniden hatırlansın diye tanışma faslına girmiş o halde banada hoşgeldin demek düşer saygı selam ve muhabbetle kalın.
berceste
10-20-2008, 23:02
bravo feyza zeki olduğunu biliyordum ama bu kadarını tahmin etmiyordum harikasın valla...
bravo feyza zeki olduğunu biliyordum ama bu kadarını tahmin etmiyordum harikasın valla...Maaşaallah de, nazar değdiricen. ;D :karizmatik:
berceste
10-20-2008, 23:26
Maşaallah barekallah maşaallah..
berceste
10-20-2008, 23:32
Feyzacığım oradan veremedim buradan vereyim cevabı açılmıyordu forum o yüzden yeni üyelik almak zorunda kaldım nedeni bu..
maşaallah barekallah maşaallah..
:d :d
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.