fatih kısaparmak balon baskılı balon Meşhur Kız Yeniden Müslüman Oldu - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Meşhur Kız Yeniden Müslüman Oldu

Üç mevsim
02-04-2009, 05:44
Tuğçe Kazaz yeniden İslam'ı seçti

2005'te kilisede evlendiği Yunan oyuncu Yorgo Seitaridis için Hıristiyan olan Tuğçe Kazaz, yeniden İslam'a döndü.

http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/571820090204025516204.jpg

Uğruna Hıristiyan olduğu eşinden boşanma kararı alan Manken Tuğçe Kazaz, Kelime-i Şehadet getirip yeniden Müslüman oldu.

Yunan eşi için Hıristiyan olan Tuğçe Kazaz, boşanma kararı aldı. Tuğçe, Kelime-i Şehadet getirip tekrar Müslüman oldu Yunan eşi için Hıristiyan olan Tuğçe Kazaz, boşanma kararı aldı. Tuğçe, Kelime-i Şehadet getirip tekrar Müslüman oldu.

'VATANIM YUNANİSTAN' DEDİ

Öküz öldü, ortaklık bozuldu! 2005'te kilisede evlendiği Yunan oyuncu Yorgo Seitaridis için Hıristiyan olan Tuğçe Kazaz, bu uğurda ailesini kaybetmeyi göze almıştı. Çok değil, 2 ay önce de "Vatanım Yunanistan" diyerek değişimin suyunu çıkaran Tuğçe, geçtiğimiz haftalarda Yunan eşiyle boşanma kararı alıp Türkiye'ye döndü.

İŞ BULABİLMEK İÇİN Mİ?

"Vatanım Yunanistan, adım Maria" sözleriyle tepki çeken Tuğçe Kazaz, Türkiye'ye dönmekle kalmadı, yeniden Müslüman oldu. Geçtiğimiz gün Kelime-i Şehadet getiren Tuğçe, bu anı kameraya aldı. İstanbul'da bir otelde kalan Tuğçe'nin Müslüman olma nedeninin altında Türkiye'de iş bulamama korkusunun yattığı söyleniyor.

'Artık kızım değil'
Hıristiyan olunca ailesinin reddettiği Tuğçe Kazaz, yeniden Müslüman olunca annesinin gönlünü aldı. Ancak babası ile babaannesi Tuğçe'yi affetmeyeceklerini söylüyor. -

takvim
04 Şubat 2009

FarukARSLAN.
02-04-2009, 05:48
'' İŞ BULABİLMEK İÇİN Mİ? ''

Beritan
02-04-2009, 09:34
ya herşey bir kenera müslüman olmasına inanılmaz sevnidim fakat...ya millet çıldırıyomu bu ne saflıktır...bir yunana güvemip(gayri müslime)...dinini aileni bırakmak kadara salaklık varmı...
Rabbim sen bizi şaşırtma....neyseki ne düşünceyle olursa olsun kelime-i şehadet getirmesi güzel olay....çünkü onun o düğün zamanı resmen çıldırmıştım...

*AZRA*
02-04-2009, 09:51
samimiyetine inanmıyorum;)

Beritan
02-04-2009, 09:52
samimiyetine inanmıyorum;)
:w::w: ben bu laf yüzünden azar işittim;)

AY IŞIĞI
02-04-2009, 10:00
Bence onu için yeni bir başlangıç olur inşallah. Kimsenin içindeki niyeti Allah'tan başka kimse bilemez onun için yorum yapmak biraz tuhaf olur.

*AZRA*
02-04-2009, 10:07
:w::w: ben bu laf yüzünden azar işittim;)
niyeki yine ne yaptım ben yaa:ayutandım:

Duygu'Seli~
02-04-2009, 16:13
Ben tekrar dinine döneceğini hep düşünürdüm..Döndü..Samimiyeitni de Allah bilir.. İçindeki samimiyeti bilmeden eleştirmekte hoş değil bence..

çilik
02-04-2009, 16:16
iyice oyuncak yaptılar yaa

Duygu'Seli~
02-04-2009, 16:31
iyice oyuncak yaptılar yaa

Herkes hata yapar canım benim..Önemli olan farkına varabilmiş olmak..Belkide çok pişman..Hem büyük konuşmamak gerekir belki bizde şeytana uyup böyle bir hata yapabilirdik.. Her zaman son nefeste iman..... ;;)

ishakyilmaz
02-04-2009, 16:35
Hanımefendinin tarihi geçmişya aklı sıra tekrar gündemde kalmayı düşünüyor..!Yemeyiz kızım bu oyunları.Halis niyetini okuyamayız,lakin milletin gözü önünde yaptıkların düşündüklerimin gerçek bir göstergesidir.Evlendiğin günü hatırlıyorum;nasıl da büyük bir haz duyup din değiştirip koştun adamın peşinden..!ailenin karşı gelmesine rağmen..!Şimdi buna kim inanır artık.Ümit ederimki şerefli bir dönüştür...Kusura bakmayın biraz sert birazda argo bir üslup kullandım.Ama haketti..!

Cerrah
02-04-2009, 16:53
bU kadar kolay mı

€bru
02-04-2009, 16:54
Dini oyuncak yapmışlar....!!!

Duygu'Seli~
02-04-2009, 17:00
Hayır..Hayır..Bence kimse bunu haketmez.. Büyük konuşmayın çünkü aynı şey sizinde başınıza gelebilir..Sizin,belki eşinizin,yada kardeşinizin yada en yakın dostunuzun..Müslümanın imanı son nefeste belli olur ancak..Dört dörtlük müslüman bir adam son nefeste küfre girecek bir söz sarfedip dinden çıkabilir..Bunu kimse garanti edemez.. Belki o anda şeytana uydu..Helede bu zamanda.. Neticede bir insan.. Hiç ummadığımız biri imana gelebilir..Yada dinden çıkabilir.. Belki çok pişman..Belki bu yüzden ayrıldı eşinden.. Bunu yalnız Allah bilir.. Eleştirirken bence biraz daha vicdanlı eleştirelim..Bakın Peygamber Efendimiz(sav) ne diyor; "kim bir kardeşinin hatasını ayıplarsa aynı günahı işlemeden ölmez" İçini bilmeden hatasına karşılık ayıplamayın..Oda Allah'ın kulu.. Allah vahşiyi bile affetmiş..?Yeterki gerçekten istesin.. İçersindeki samimiyeti yalnızca Allah bilir.. Bizlere düşmez..

ishakyilmaz
02-04-2009, 17:05
Hayır..Hayır..Bence kimse bunu haketmez.. Büyük konuşmayın çünkü aynı şey sizinde başınıza gelebilir..Sizin,belki eşinizin,yada kardeşinizin yada en yakın dostunuzun..Müslümanın imanı son nefeste belli olur ancak..Dört dörtlük müslüman bir adam son nefeste küfre girecek bir söz sarfedip dinden çıkabilir..Bunu kimse garanti edemez.. Belki o anda şeytana uydu..Helede bu zamanda.. Neticede bir insan.. Hiç ummadığımız biri imana gelebilir..Yada dinden çıkabilir.. Belki çok pişman..Belki bu yüzden ayrıldı eşinden.. Bunu yalnız Allah bilir.. Eleştirirken bence biraz daha vicdanlı eleştirelim..Bakın Peygamber Efendimiz(sav) ne diyor; "kim bir kardeşinin hatasını ayıplarsa aynı günahı işlemeden ölmez" İçini bilmeden hatasına karşılık ayıplamayın..Oda Allah'ın kulu.. Allah vahşiyi bile affetmiş..?Yeterki gerçekten istesin.. İçersindeki samimiyeti yalnızca Allah bilir.. Bizlere düşmez..
Bu yorumunuz çok doğru.Aynen katılıyorum.Fakat burada bahsi geçen şahıs ve olayın akibeti nezdinde yorumlar yapılıyor.Sizin bahsiniz samimi ve dürüst insanlar için..!

Duygu'Seli~
02-04-2009, 17:12
Bu yorumunuz çok doğru.Aynen katılıyorum.Fakat burada bahsi geçen şahıs ve olayın akibeti nezdinde yorumlar yapılıyor.Sizin bahsiniz samimi ve dürüst insanlar için..!

Hayır benim yorumum bu bayan içinde geçerli..Hatta özellikle o ve onun gibiler için..Samimi yada dürüst diye kimseyi ayırd edemem çünkü içlerini gerçekten bilmiyorum..Belki gerçekten samimidir..Biz müneccimmiyiz ki karar verebiliyoruz samimi yada dürüst.. :) Yalnızca Allah karar verir buna.. Hani dinimizdeki hoşgörümüz..Ne olursan ol gel demiyormuyuz..? Bence biraz fazla eleştiriliyor..

Aynı duruma biz yada yakınlarımızda düşebilir..İlerde çocuğumuz olur misal..Belki yeterince koruyamayız ve oda böyle tehlikelerin peşine sürüklenebilir..Büyük konuşan kulu Allah sevmez..O nedenle he zaman bilgimiz dahilinde,hayırlısını dileyerek konuşmak lazım..;;)

AY IŞIĞI
02-04-2009, 17:49
bU kadar kolay mı

Evet o kadar kolay ;1 Yeterki gerçekten pişman olmuş olsun ve samimi içten olsun. Allah (c.c) affederim diyor yeterki niyeti halis olsun biz kimizki onun hakkında hüküm verelim..Bizim temennimiz yaptığı şeyi gerçekten içinden gelerek yapmış olması.. İnşallahta öyledir..

ak61
02-04-2009, 18:59
Allah islah etsin, bu kadar basit değil bu işler.

msucar
02-04-2009, 19:19
allah affetsin onu ama babası ve babaannesi yerden göğe kadar hak veriyorum...

dilemma
02-04-2009, 19:23
Allah affetsin..

halil_han
02-04-2009, 19:41
Allah ıslah eylesin. İş bulmak için müslüman olmuş. Yapacağı iş ne sanki, bir müslümanın yapabileceği bir iş mi. Müslüman olduysan samimiyetini göster. Yanlış hatırlamıyorsam manken olması lazım. Tekrar podyumlara çıkarsa ha müslümanım demiş ha hıristiyanım. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz (ziya paşa)

msucar
02-04-2009, 19:46
YA ÜLKEMİZDE MÜSLÜMANIM DEYİP ÇOK Pİ SİŞLER YAPAN ÇOK İNSAN VAR ALLAH ÜLKEMİZİ ISLAH EYLESİN..

muhammed.ikb
02-04-2009, 20:47
müslümanın olmanın şartı bellidir...müslümanlık imanla kemale erer bu da biliniyor....öyleyse bu ülkede tuğçe kazazın da dahil olduğu milyonlarca insan müslümanlığı yaşamıyor ya da müslüman değil...ama peygamberin vasiyeti gereği onları küfürle itham edemeyiz bu da var...Allah hidayet versin ne diyelim..

akmmr
02-05-2009, 01:56
ne demiş mevlana gel ne olursan ol yine gel....

serkan yücel
02-05-2009, 01:58
O kendi kafasına göre döndüde bence kendi kendine döndü

tavananna.h
02-05-2009, 02:08
gerizekalı bu kadın ya

Eşref
02-05-2009, 02:16
Bir insan, sevgilisi uğruna dininden, vatanından, ailesinden vazgeçer mi yahu? İnsanı insan yapan olgu, dini vatanı ve ailesidir. Bunları kaybeden insanın ne sevmeye ne de yaşamaya hakkı kalır.

Hadi diyelim, bir aptallık yaptın vazgeçtin bu değerlerden. O zaman hangi yüzle çıkıyorsun bu milletin karşısına? Birde göstere göstere Kelime-i Şehadet getirmiş. Biz olsak yerin dibine gireriz, değil kameranın karşısına geçmek, kimsenin yüzüne bakacak halimiz kalmaz.

Ar diye birşey yok ki! Allah ıslah etsin bu ve bunun gibilerini.

Üç mevsim
02-05-2009, 02:35

Söylediklerinize hemen hemen katılıyorum. İnsanlar hakkında böyle atıp tutmak hoş değil. Ancak bu konuyu o belirttiğiniz hadisle yorumlamak doğru olmaz. O hadis ile bu bu olay aynı istikameti paylaşıyor gibi görünse de aynı hedefe varamazlar. Müslümanlıktan çıkıp Hristiyanlığa geçmek herhalde ayıplanması gereken bir davranıştır. O hadis aslında bu konunun geldiği son duruma dair bize yön veriyor.

Çok şükür ki yeniden Kelime-i Şehadet getirmiş. Artık bu andan itibaren bize laf söylemek ve geçmişiyle ilgili konuşmak düşmez.

-

Önce böyle bir mesaj yazdım. Bu mesajı yazarken çok uğraştım, evirdim, çevirdim, değiştirdim, yeniledim olmadı, bir türlü içime sinmedi ve en son bir kanıya vardım ki aslında bu konuya bakışı dini bakımdan çok umarsız gibi görünmesine rağmen en olgun yorumu Duyguseli yapmış.

Duygu Hanım'a cevap vermek istedim, o hadisi bu konudan uzaklaştırmak istedim, o hadisi bu konuyla bağdaştırmamak üzerine kurulu bir mesaj için çabaladım ama en sonunda vicdanıma çattım.. Hadisi bu olaydan bir türlü koparamadım evet Hristiyanlığa geçmek gibi bir davranış her ne kadar yabancı ve aşırı olağandışı gibi gelse bile bu da bir hatadır ve kelime-i şehadet getirerek müslüman olduğu için artık bu hatasını konuşmamız, bu hatası üzerine ona kötü sözler söylememiz hiç doğru olmaz.

ECRİN
02-05-2009, 02:41
dinimiz oyuncak degil yarın bir başbakısını bulunca aynı şeyi yapmayacagı ne malum evet herkezin içindekini ALLAH bilir ama amelinden niyeti belliyken(iş bulmak için) hakkındada hüsni zanda bulunamıyoruz malesef yinede RABBİM ıslah etsin...