Orijinalini görmek için tıklayınız : MHP barajı geçebilecek mi?
Sevgili arkadaşlar, bölgesel değerlendirme istiyorum. Yaşadığınız yeri baz alarak konuşun. Mesela ben İzmir'de MHP'nin oyunu il bazında % 8-9 arasında görüyorum. Sizler de illerinizi baz alarak yazarsanız, sonuca daha kolay ulaşacağız...
ben tokatta olduğum için nereye gitsem balkonda mhp bayraği görüyorum allahım diyorum burda ne kadar mhp li var ama işllh geçemeyecek
İşte bakın, bu değerlendirme çok önemli. Zaten Tokat MHP'nin geçmiş dönemlerde kalesi olan bir yer. Yani eski gücüne ulaşıyor gibi mi görüyorsunuz?
burda mhp çogunlukta değil ama sanki saadet partisi çok yani sadece ilçe olarak =(
saadet partisi??? hangi ilçe pardon?
denizli'yi anlat bakalım kardeşim... belli olmaz deyip geçme, nasıl denizli'de mhp'nin durumu?
Kırıkkalede MHP oyu her zaman %15-20 arasıdır...Yozgatta da bu oy aynıdır...Chp oyuda zaten barajı aşmaz...Ak parti ise %45-%50 arasıdır...
Anlıyorum, Kırıkkale-Yozgat-Çorum'da MHP tabanı partisine oy verecek yani. Bakın il il değerlendirme gelmiyor, hepsinden gelse sonuca ulaşacağız.
istanbulda mhp ne durumda bilemiyorum tam olarak. benim gördüğüm bizim ilçede avcılarda yani chp ve akparti yarışıyor. inşallah ak parti galip çıkar diye umuyorum.
anlıyorum, arkadaşlar benim tahminim MHP'nin oyu % 12-13 arasında seyrediyor...
İşte bakın, bu değerlendirme çok önemli. Zaten Tokat MHP'nin geçmiş dönemlerde kalesi olan bir yer. Yani eski gücüne ulaşıyor gibi mi görüyorsunuz?
evet öyle gibi ama ak partili liler de çook...(benim gibi) ;)
İstanbulda alacağı oy türkiye genelindeki alcağı oy ile aynıdır bence...o da %12-%15 arası gibi bir şey...Advisora katılyorum,ama sürprizlerde yok değil...
Hayırlısı olsun, sonuçta üç partili meclis görünüyor. Bir de bağımsızlar var tabi.
Hasan ERBEK
07-11-2007, 14:55
temennimiz geçmemesi yönünde.
saadet partisi??? hangi ilçe pardon?
istanbul\avrupa yakası\kagıthane burda geçici olarak kalıyorum...
buranın nabzını yokladım biraz chp ve saadet çogunlukta =(
ak partiyi destekliyorum diyen yok =(
Merwe ciddi misin? Saadet Partisi'nin ciddi bir potansiyele sahip olduğunu düşünemiyorum orada...
Merwe ciddi misin? Saadet Partisi'nin ciddi bir potansiyele sahip olduğunu düşünemiyorum orada...
çok ciddiyim bende çok şaşırdım ama gerçi kağıthane çok geniş bir alan yalnızca benim bulundugum bölgede çogunluk gibi gözüküyorlar...
bugün gazete geldi kadın kolları falan çalışıyormuş birde şu ak noktalar çok işe yarıyor ama hadi hayırlısı...
Hasan ERBEK
07-11-2007, 15:15
türkiyede tek parti ak parti;)
bence yine geçemeyecek,sınırda kalacağını tahmin ediyorum..
Mhp Kastamonu Genelinde 3 Kasım Seçimlerinde % 13,13 (27720 kişi) Oy Almıştı.
KEndi Araştırmalarım Sonucunda Ulaştığım NEtice ise Bu Oylarda Düşüş Yaşanacak ve Kastamonu Genelinde Mhp nin Oyu % 8 % 9 Civarına Düşecektir.
Bunun Nedeni İse Mhp nin Oylarının Bir Kısmının Demokrat Parti KAstamonu 1.Sıra adayı Şebnem Kısaparmak'a Yöneleceğidir.
Ak Partiye Gelince Sıralama Sırası Konusunda Biraz Oy Düşmesi Olacak Gibi Gözükmesine Rağmen 2. Sıra Adayı Hasan ALTAN faktörü Ak Partiyi Birinci Parti Olarak Çıkaracaktır.
Eğer ki Mhp Türkiye Geneli Barajını Aşamazsa Ak Partinin Kastamonuda 4 de 4 Yapacağını Düşünüyorum...
Selam ve Saygılarımla
ne güzel açıklamışsın arkadaşım ellerine sağlık...
Hasan ERBEK
07-11-2007, 15:41
inş. kastamonu.bekliyoruz mutlu haberleri
Arkadaşlar şunu unutmayın, MHP barajı geçse dahi AK Parti en az 285-290 mv ile tek başına iktidar...
Bizim alacağımız oy oranı % 37 ile % 42 arasında bir yerde seyredecek. Buna % 19 ile % 22 arasında oy olacak olan CHP ve % 12 ile % 14 arasında oyu bulunan MHP'yi ekleyeceğiz. Ayrıca toplamda 15-18 arası bağımsız Milletvekilinin seçileceğini düşünüyorum. Yani tek başına iktidar her ihtimalde kesin.
tek başına ikidar o kesinde 290 milletvekili az değilmi??? =(
Oldu güzel kardeşim, yıkılsın üzerine. Hani siz cehenneme bilet kesiyorsunuz ya Saadet Partisi olarak. Onu yapmanız için Zebani olmanız lazım. Ya da Şeytan olmanız. Nesiniz siz Allahaşkına? Şeytan mı, zebani mi?
Gerçekçi olacağız Merve... Gerçekçi olmak çok önemli... Şu an durum bu... En azından öngörebildiğimiz...
lütfen daha sakin olalım saygı çerçevesi içinde konuşalım
ve en önemlisi ortalıgı kızıştıracak açıklamalar yapmaktan vazgeçelim...
Gerçekçi olacağız Merve... Gerçekçi olmak çok önemli... Şu an durum bu... En azından öngörebildiğimiz...
anlıyorum ama bu sayıyı kabul etmek istemiyorum açıkçası ;)
Bakınız, burası AK Partili gençlerin forumu. Burada ortalığı karıştırmak için bulunmak çok nahoş bir hadisedir. ne demek baraj AKP'nin üzerine yıkılacak demek?
Dua edelim ve çok çalışalım o zaman. O sayıdan daha yukarıya çıkmak içinü durmak yokkk yola devam...
semazen-muhammet
07-11-2007, 16:33
evet merveye katılıyorum kabullenmek istemiyorum 354 milletvekilyle bırak 290 milletvekili ile gel olmaz inş allahın izni ile mhp barajı asamaz bizde 400 milletvekili ile geliriz
evet, gönül 400 ister ama...
anatolia
07-11-2007, 16:40
%10-12 alır gibi geliyor inşallah alamaz
evet kardeşim, anadoludan geliyor sesin. doğrusun...
semazen-muhammet
07-11-2007, 16:42
inşallah alamaz
semazen-muhammet
07-11-2007, 16:45
inşallah alamaz
Arkadaşlar, son ankete göre MHP'nin oyu % 12 civarında. Bu oy oranı ile 74 Milletvekili alabiliyor.
Bende geçeceğine inanıyorum. Geçmesini istemem o ayrı konu. Ama görünen o ki, MHP barajı geçiyor.
bekiregi
07-12-2007, 14:17
İnşallah Mhp barışı gecer ve CHP ile koolisyon kurar Benimde tek isteğim o inşallah aşarlar ve sonları olur ( ip atmaya benzemez sandık )
kardelen007
07-12-2007, 15:03
ısparta da durum mhp barajı açarsa vekil sayısı 2-2-1 gibi gözüküyo aşamaz umarm dualarmz bu yönde...
akradyo-djyavuz
07-12-2007, 16:22
Tabi ki MHP'nin her ilde belli bir potansiyeli var ama kırsalda geçen seçimdeki oylarını alıp alamayacakları konusunda tereddütlüyüm. Özellikle KÖYDES partimizin oylarını yükseltmiştir bu bölgelerde. Cumhurbaşkanlığı seçiminde yaşananlar ve MHP CHP flörtü de parti üyelerini ama sadece oy vermeyi düşünenleri etkilemiştir.
Görüntüye bakarsanız, Haydar Başı bile görebilirsiniz. Saadet Partili herkes evlerine bayrak asınca mesela sanki çok kalabalıklar gibi bir görüntü veriyorlar ama %4 oyları var. Bu da en yüksek limitleri. MHP barajın altında kalsa bile çok yakınında kalacaktır. Onun için bıçak sırtındalar şu anda. Her ilde miting yapmadılar. Bölgesel mitingler yaptılar. Mesela Trabzon mitingine bakın oldukça kalabalık gözüküyordu ama o Doğu Karadeniz mitingiydi aslında.
Ben geçme ihtimalleri kadar barajın altında kalma ihtimalleri olduğunu da düşünüyorum. Çünkü geçmişten gelen çizgisinden başka bir yöne kayıyor. Bu kayma yavaş yavaştı ve çok sarsmıyordu. Ama bu seçimde keskin bir dönüş gözüküyor. Bu sarsabilir MHP'yi.
ip olayı mehepe yi düşürdü arkadaşlar aslında mhp diye birşey yoktu malum çevreler düğmeye bastı ve mayınlar patlamaya başladı terör havası esince mhp ye yaradı kısaca mhp zaten bitmişti şimdi ölüsünden yararlanmaya çalışıyorlar ama nafile barajı geçmesini istemiyorum ama kıl payıda olsa geçeçek gibi gözüküyor dsp anap mhp koalisyonunda olanları milletimiz unutmamalı bizlerde elimizden geldigi kadar mhp nin ne oldugunu anlatmamız gerekir not: mhp tabanının en yakın oldugu parti ak partidir.mhp de şuan tabanla tavan zıt düşünüyorlar bunu anlatmamız lazım
ibrahim44
07-12-2007, 18:30
GEÇEMEZ İNŞAALLAH
Ne AKP nede chp ilgilendirmiyor beni. Yterki MHP ve şu terörist bağımsız milletvekili adayları meclise girmesin..Girerlerse onları ordan kovmak için gerekirse askeri bir darbeyi tetikleticez isallah. Zaten MHP meclise girdiği zaman cumhriyet tarihinin en büyük ekonomik krizini yaşatan koalisyonun baş mimarı olarak halkın vicdanında tarhin çöplüğüne atılacaktır..
sonra İplikçi Devlet bahçeli çıkıp '' eeeeeeeeeeeeeeeekooooonomiiiiiiiiik. soooooooooooooossssssssssyaaaaaaaaal '' :D diyerek ekonomiyi nasıl düze çıkardığını göstermiştir.. yahu Allahını seven söylesin ''MHP li miletvekilleri idam yasasına ret oyu verdi diyip de bu yasaya imza atarak takiyyecilik yapmak sahtekarlık değil midir? Madem bu yasaya karşıydın neden hükümetten çekilmedin..Neden Alicengiz oyunu oynayıp o zamanın şartlarına göre mecbur kaldık bu yasayı imazalamaya gibi abuk subuk laflar ederek çocuk mu kandırıyorsunuz size sesleniyorum sözde milliyetçi kürt aşığı partisi MHP. Ülkücü ocaklarınız cahil, serseri takımlarıyla dolu..Hepsi güdülen bir koyun.
Kardeş, bu benzetmelerin çok ağır. İthamların çok yakışıksız. Nihayetinde MHP'de meşru zeminde siyaset yapan bir partidir ve demokratik çerçevenin dışına çıkmadan eleştirmek gerekir. Cahil, serseri takımı veya güdülen koyun şeklindeki galiz ifadeler AK Partili gençlere yakışmıyor. Bunları kullanmayalım. İkincisi askeri darbeyi tetikleteceğiz demişsin. Bu ne demek Allahaşkına? Olur mu öyle şey. Biz AK Parti'yiz. AK Parti olarak vesayet rejimine şiddetle karşıyız. Böyle şeylerden medet ummayız. Lütfen düşünerek yazın...
BENCEDE YAZARKEN DİKKATLİ OLALIM!!!
BASİT KELİMELER KULLANIP FORUMUMUZUN KALİTESİNİ DÜŞÜRMEYE GEREK YOK;)
altan akdeniz
07-12-2007, 21:03
kayseri'de 8 de 8 inşaallah mhp nin işi zor
kayseri seçimini yaptı
MEHMET ZAHİT
07-12-2007, 21:48
temennim geçmemesi ama geçebilme ihtimali güçlü.!!!
akradyo-djyavuz
07-13-2007, 10:47
Kardeş, bu benzetmelerin çok ağır. İthamların çok yakışıksız. Nihayetinde MHP'de meşru zeminde siyaset yapan bir partidir ve demokratik çerçevenin dışına çıkmadan eleştirmek gerekir. Cahil, serseri takımı veya güdülen koyun şeklindeki galiz ifadeler AK Partili gençlere yakışmıyor. Bunları kullanmayalım. İkincisi askeri darbeyi tetikleteceğiz demişsin. Bu ne demek Allahaşkına? Olur mu öyle şey. Biz AK Parti'yiz. AK Parti olarak vesayet rejimine şiddetle karşıyız. Böyle şeylerden medet ummayız. Lütfen düşünerek yazın...
Her ne kadar dediklerin de haklı da olsun, meşru bir parti de olsalar benim de bu insanlar hakkındaki görüşlerim çok da iyi değil. DTP ne ise MHP'de aynıdır. İkisi de etnik kökenli milliyetçilik yaparken gerektiği yerde silah, bıçak, döner bıçağı, molotof kokteyli kullanmaktan kaçınmamaktadır. Şiddet kullanmak gerektiği yerde hapçı ve alkolik gençlerden istifade etmektedir. MHP teşkilatları olmasa neredeyse bütün partiler rahatça çalışmalarını sürdürebilir ama bunlar kendileri bir şey yapmadıkları gibi, sadece sana zarar vermeye çalışmaktalar. Geçen seçimde İstanbul'da bir seçim irtibat büromuzu taradılar ve mahalle başkanımızı öldürdüler. İşleri güçleri kabadayılık olan bu arkadaşlar ise siyasi olarak ne bir proje ürettiklerini biliyorum ne de bir ufukları olduklarını sanıyorum. Milliyetçilik söylemine sarılıp geçmişte komünizme karşıydık bugün de bölücülüğe karşıyız diyerek halktan oy isterken şiddet ve kaba kuvvetten başka ne çalışması yapacakları ile ilgili bu millette en ufak bir düşünce oluşturamamışlardır.
Yasal bir parti ama ne kadar meşru olduğu bile tartışılabilir hatta...
Saygılarımla...
Demokratik teamüller çok önemli. Bunun dışına çıkmamak da öyle...
akradyo-djyavuz
07-13-2007, 11:18
MHP demokratik kurallara uygun şekilde siyaset yapsa zaten bir sorun olmayacak ama o benim ne kadar demokratik hakkım varsa çiğneyecek, ben de diyeceğim ki ya evet onlar da bir siyasal parti sonuçta vs. vs. Demokrasi ise kurallarına uyacağımız onlar da uyacaklarsa bu kurallara başım üstüne, ama ben gece sokakta çalışma yaparken--bir gece ansızın gelebilliriz-- sözlerini duyacağım kulaklarımda ve diyeceğim ki demokrasi bu ya..
Bu demokrasi değil, zorbalık..
Çorluda bir arkadaşımın kardeşini sadece küpe taktığı için dövmüşler.. Neresi demokrasi bunun ? Önce kendilerini eğitmeliler değil mi ? Başkasının demokratik haklarını çiğnemek demokratik bir hak mıdır ?
anatolia
07-13-2007, 11:29
geçen bi tanıdığımız aynen şunu söyledi ya chp vermiyosunuz bari mhp ye verin ??? ???
MHP yi zor günler bekliyor kim ne derse desin eğer meclise girip chp güdümünde hareket ederse kendi pimini çekmiş olur eğer kendi tabanınına uygun hareket ederse malum çevreler tarafından dışlanacak bu iki ihtimalde ak parti ye yarar hiç merak etmeyin
son günlerdeki anlamsız çıkışlar mhp ye yaramadı! bence barajı geçemeyecekler
akradyo-djyavuz
07-13-2007, 16:02
'ÜLKÜCÜLERE' BASKIN
Özel Harekatçılar'ın da aralarında bulunduğu 500 polis eş zamanlı operasyon düzenledi
13.07.2007 14:47
Ekipler, yaklaşık 1 yıldır teknik takip uyguladığı ve aralarında Ülkü Ocakları Dergisi'nin Konya dergisi üyelerinin de bulunduğu çeteye yönelik operasyon için bu sabaha karşı düğmeye bastı. Operasyonda Özel Harekat, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Terör, Asayiş ve Çevik Kuvvet şubelerinden 500 polis, önceden belirlenen 34 ayrı eve saat 05.30'da eş zamanlı baskın düzenledi. Gözaltına alınanlar, arasında Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı'nca çıkarılan Ülkü Ocakları Dergisi'nin Konya Temsilcisi İslam Alim Ülkü, derginin il yönetimi üyeleri, Kulu İlçesi Temsilcisi ile eski Konya Temsilcisi Zeki Zorlu'nun da bulunduğu belirtildi. İslam Alim ile iki arkadaşının bulunduğu ev, Özel Harekat Timleri tarafından sarılarak basıldı. Şüphelilerin, öldürüldükten sonra Aslım Çöplüğü'ne atılan galerici 57 yaşındaki Ömer Güraslan cinayeti, haraç alma, darp, adam yaralama gibi suçlara karıştığı iddia ediliyor. Gözaltına alınan 35 kişi, yoğun güvenlik önlemleri altında Konya Numune Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirilerek, sorgulanmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne götürüldü. Polis, ele geçirilen malzemelerle ilgili açıklama yapmazken, operasyonun sürdüğünü açıkladı.
Özgür SARI / DHA
kardelen007
07-13-2007, 16:33
umarm geçemezler geçerlerse de kuracakları koalisyonla meclisteki son yılları olur sanrm tam bi açıklık getrmyo çünkü bahçeli sorulan soruya hep tek iktidarz diyo hepenz biliysnzdr zatenn....
ist da yasıorm.ist mhp nin durumu ne seviyede bilmiorm ama kayseri de oldukça yüksek eger barajı gecerse kayseriden 1 yada 2 milletvekili çıkarır gibime geliyo.ama iişallah gecemez
mhp barajı geçemez geçemeyecek geçemeyecek geçemeyecek
Ömer_Furkan
07-13-2007, 22:46
inşallah boğulurlar barajda ;D
mustafak
07-13-2007, 22:52
Bence ne olur biliyormusunuz :)
Tam yüzde 9'da kalırlar...
medya olayı abartıyor ilk önce dp ye barajı geçirdiler baktılar olmadı şimdide mhp yi deniyorlar açıkca söylüyorum mhp barajı geçemez
entreno53
07-14-2007, 17:07
inşallah geçemez ama bence geçeçk gibi yinede allahtan umut kesilmes.
bekiregi
07-15-2007, 00:05
mhp bitttiiiii
bekir ağzından bal damlıyor
willdone
07-15-2007, 12:09
mhp gecemezse darbe olur diyolar ne kadar doğru ??
ta kendisi!
07-15-2007, 18:41
İnşaallah olmaz ama barajı geçebilir gibi geliyo bana. Terörü ve başörtüsünü kullanarak bir yerlere gelmeye çalışıyor. Duamız barajın altında silinip gitmesidir.
hasansarı
07-15-2007, 23:38
Uzun uzadıya bir yorum yapmadan sadece kısa bilglre vermeye çalışayım;
1- MHP tabanı Bahçeliyi sevmiyor ve hakkındaki MİT ajanı iddialarını gizlemeye çalışıyor.
2- MHP nin seçim vaadi olarka sadece Milletin sevdiği AK Parti ye vurma tarzi halkı rahatsız ediyor.
3- Sosyo-Psikolojik ortamlarda rahat yaşamak isteyen halk, siyasi linç söylemlerinden uzak duruyor.
4- MHP sadece 10 ilde miting yapıyor ve mitinglerde de çevre illerden destek toplayarak TV lerde kalabalık gözüküyor.
5- MHP nin illerde ki bir çok adayı şaibeli olaylara karışmış olduğundan yerel noktalarda tepki çekiyor.
6- Bahçelinin ip atması olayından sonra bahçeli önceki dönemde tutunduğu teslimiyetçi lider imajını teşkilatlarında yeniden doğurdu. (Zihinleri tazeledi)
7- MHP nin bu seçimlerde kullandığı Batı ve ABD karşıt seçim söylemleri kendi iktidarları dönemiyle ters düştüğü için ciddiye alınmıyor,
8- AK Partinin başarılı sosyal politikalarını benimsemeyip, yapılan hizmetleri karalaması,
9- Terörü Kürt vatandaşlarımıza mal etme politikası nedeniyle ülkemizin doğusunda herhangi bir varlık gösterememeleri. lkenin yarısından oy alamayacak bir partinin baraj şansının sorusu?
10-MHP nin muhalafette kaldığı süre içinde ve seçim sürecinde Miliyetçi tabanın dışındaki kitlelere yönelik siyasal bir iletişim kurmaması ve gittikçe içine kapanan bir KATI ideolojik parti konumuna devam etmesi,
11-1999 yılında baş örtülü MHP vekilinin Merve Kavakçı olayından sonra meclise başını açarak girmesi,
12-Telekom'un özlelişmesi için zamanında Kemal dervişin IMF tutumlu polikaları altına imza atması,
13-1999 yılında tabanın isyanı üzerine SOL parti olan DSP ile ittifak etmesine rağmen, bugünlerde CHP ile yeniden ittifak söylemlerine devam etmesi,
14- VE EN ÖNEMLİSİ Peygamber Efendimizin (SAV) İletişim stratejisi olan : TATLI DİL VE MUHABBET İLE İNSANLARLA İLETİŞİM KURUN anlayışından çok ama çok uzaklarda olarak kavgacı ve uzlaşmaz tavır takınması
MHP nin meslis dışında kalmasının teknik boyutları olacaktır.
Esra KAÇ
07-15-2007, 23:53
Ben Kastamonu'dan bu sefer Mhp'nin oy alabileceğini düşünüyorum.
Bizim Kastamonu halkı Kastamunu'daki AK PARTİ yönetimine biraz kırgın.
Sebebini ben söylemek istemiyorum.
O yüzden Kastamonu'da mhp fazla oy alma ihtimalini taşıyor.
Birde Kastamonu halkı genelde partiyte göre değilde kişilere göre oy kullanabilir.
O yüzden Kastamonu'da süpriz gelişmeler olacaktır.
Eğer MHP barajı aşarsa burdan milletvekeli çıkarabilir .
kastamonu kaç tane milletvekili çıkarıyor?
Esra KAÇ
07-15-2007, 23:56
4 TANE ÇIKARIYORUZ
omerbaba61
07-16-2007, 00:03
mhpnini oyu %9-%11 arası
yasinkarapınar
07-16-2007, 00:14
merhaba arkadaslar ben yasin
mhp barajı gecerbilir ama bakın ama dıyorum bu secımı bızım kazanıcamız kesın (garanti) verebılıyorum sonuna kadar ak ak ak.
Ömer_Furkan
07-16-2007, 02:00
saol ya rahatladık :D
Mhpnin tokatta yükselişe qeçtigi dogru...
Çünkü 18 yaşında lise son sınıf ögrencilerini okull çıkışlarında alıp ocaklarına qötiriorlar sonra kafalarını yıkıyorlar ve Mhpci yapıyorlar...
bir diqeri ise Reşadiye,Turhal Komple Mhpçi buda çok önemli bir fakTör...!
KARAHANLI
07-18-2007, 17:00
...
Mhpnin tokatta yükselişe qeçtigi dogru...
Çünkü 18 yaşında lise son sınıf ögrencilerini okull çıkışlarında alıp ocaklarına qötiriorlar sonra kafalarını yıkıyorlar ve Mhpci yapıyorlar...
bir diqeri ise Reşadiye,Turhal Komple Mhpçi buda çok önemli bir fakTör...!
şimdi sana bişi derdimde hem ayıp olur, bayan arkadaşlar var, hem nefsime uyup günah işlemiyim.
ama şunu söylemezsem içimde kalır, Adam gibi Türkçe konuş! turkche qonushma pls! anladın mı evladım.
g harfi yerine q kullanınca boyun uzamaz.
KARAHANLI
07-18-2007, 17:22
...
arkadaşlar birbirinize özel mesaj atsanız daha iyi olmaz mı tehditkâr lâflar kullanmadan medenî bir şekilde burada konu MHP barajı aşabilecek mi konusu Türkçe'yi güzel kullanma değil
Saygılarımla...
tehditkar bir cümle yok ortada.Arkadaş "turkchee" konuştuğundan anlaşamadık, problem bu.
MHP Barajı aşar.
ak_güneş_ant
07-18-2007, 18:17
AŞSA NE OLUR?
NE İŞ BECERİR BU BAHÇELİ???
burocktoprock
07-18-2007, 20:44
ben tokatta olduğum için nereye gitsem balkonda mhp bayraği görüyorum allahım diyorum burda ne kadar mhp li var ama işllh geçemeyecek
arkadaşım hiç merak etme bu işler bayrakla olacak iş degil sonuçta oyu bayrak vermiyo halk veriyo ;)
burocktoprock
07-18-2007, 20:49
ankarada durum ii büyükşehir belediye başkanı melih gökçegin açıkladıgı ankete göre burda mhp nin pek bi oyu yok akp nin ise %40 - %45 olarak tahmin ediliyor ama burdaki asıl tehlike gençparti %14 gibi rakamlar telaffuz ediliyor ama Allah'ın izniyle burda akp vekillerin hepsini toplar
NOT:anketi yapan şirket geçen seçimlerde yaptıgı anketlerin hata ortalaması 0.002 dir ... artık degerlendirmeyi size bırakıyorum:D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.