Orijinalini görmek için tıklayınız : MHP neyi savunuyor?
Bir arkadasım Mhp li biraz sohbet acıldı siyasetten tahmin edeceğiniz gibi Akparti satıyo yakıyo yıkıyo vsvs..
Dedim tamam Akparti böle hadi kabul ettim peki söyle bakalım Mhp neyi savunuyo öle klasik cevap verip milliyetçi vatan millet sakarya deme hersey ortada susdu kaldı sonra bende düşündüm:
bunların iktidar olma gibi bi hayali yok zaten
basörtüsü konusunda Akpartiye tuzak kurduk diyebiliyolar
Chpden farkları kalmadı
iyi güzelde bunlar neyi savunuyo sahsen mhp liyim diyenler bu soruya sadece formalite cevaplar veriyo aslında kendileride bilmiyor
Ülkü ocakları kavga hırıltı bi kavgaya 50 kişi gitme gibi seylerden baska bunların siyasi amacı ne?
çalıkuşu
07-25-2009, 00:51
lisedeki gençkardeşlerimizi vatan millet bayrak diyerekten kendine çekebilme çabası bunların siyaset anlayışı.yoksa kendileride biliyorlarki iktidar olamayacaklar
Harab-ı Kelam
07-25-2009, 00:59
''Irçılık''; Milliyetçilik ile empoze edilmiş güdümlü ırçılıktan başka yaptıkları yok...
rıfat gökalp
07-25-2009, 01:19
Mhp,rahmetli Alparslan Türkeş'in vefatından sonra davasına ihanet ederek ABD,İsrail ve dolayısı ile Solcuların emellerine hizmet etme hiyanetinde bulunmuştur.Düzenin partileri olan ve ideolojilerini bürokraside sürdürmek için ABD'nin müttefiki olan (chp-dsp) gibi yobaz-katı laikçilerin değirmenine su taşıyarak 'İslam' hassasiyetleri olan
halkın gözündeki değerini yitirmesine neden olmuştur.Mhp'nin bu derece oy alması bayrağındaki 3 hilal(halbuki mhp osmanlıya düşmandır),vatan,millet,sakarya ve Terörün yükselmesine paralel olarak milletimizde oluşan kaygı sebebi ile oylarında artış yaşanmıştır.Sistem ile barışık olan Mhp'nin bu görüntüsü ile iktidar olma şansını imkansız görüyorum.
YuZaRSiF
07-25-2009, 01:26
Bana ülkücüyüm ya da MHP liyim diyen gençlere. Kızıl Elma ve Dokuz Işık'ın tanımı önce bir yaparmısın diyorum. Sonrası mağlüm işte. Vatanını , kitabını ve bayrağını benimseyip seven , namusuna sahip çıkan herkes milliyetçi ve ülkücüdür. Şu anda ise bunu en iyi şekilde AK Parti iktidarımız yapmaktadır. Dostuda , düşmanıda bunu bilmekte fakat bazıları kabullenememektedir.
Tamam bunları biliyoruz da benim demek istediğim yanlıs yaptıkları değil
bunların su anki amacı ne?
Yani solumu destekliyolar sağımı ben anlayamıyorum onu soruyorum
Sağ gösterip sol vuruyolar:)
Bunlara oy veren mhp liler tamam versinde verme sebebi ne onu çözemedim
hipermuhafazakar
07-25-2009, 12:10
MHP'nin Bahçeli ve Mehmet Şandır gibilerin liderliğinde işlerinin Türk Milliyetçiliğini Ülkücülüğünü dağıtmak, söndürmek, karartmak olduğu su yüzüne çoktan çıkmıştır. Onlara ben milliyetçi diyenin varya....
Bakın şunlar bile yeter bunların aslının ne olduğunu anlamaya ;
http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=563764
http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=565890
FarukARSLAN.
07-25-2009, 12:55
Milletin milliyet sevgisini alıp ırkçılığa götürmekten başka amaçları yok.
MHP olarak ülkeye diktikleri bir tane ağaç bile yok.
Kızıl Elma'cı geçinirler; hikaye.
O Osmanlı ecdad da kaldı. Bunların amacı Kızıl Elma değil ELMA ŞEKERİ.
Karşında bi Ulusalcı neyse Ülkücü de o. İkisi de aynı mânâ zaten..
Eskiden birbirlerini yer dururlarmış piyon olarak kullanmak kolay ya gençleri. Şimdi hepsinin birleşme vakti.
Konunun başlığındaki soru
MHP neyi savunuyor?
2007'deki CHP adayının Cumhuriyet Gazetesine verdiği ilanı unutmayalım:
http://img190.imageshack.us/img190/908/73chpadayakgnmhpiinoyis.jpg
Olay bundan ibaret.
Mhp hernekadar milliyetçi bir parti olarak görünse de,kendini öyle adlettirse de
uzakdan yakından alakası olmayan bir parti konumundadır şu an..
Bahçeli başda olduğu sürece iş çıkacağını düşünmüyorum o partiden..
Gençlerin beynini yıkayıp milli duygularını istismar eden bir yapılaşma..
Supraliminal
07-25-2009, 15:16
Mhp'nin amacı iktidar olmak değil Aynı şekilde chp'ninde.
Tek amaçları Akparti'nin önünde(doğal olarak türkiye'nin) takozluk yapmak.
.:Ay_Yıldız:.
08-07-2009, 20:01
"Ay Hitler"
:güzel:
Burda "Vatan, Millet, Sakarya" Klasik cevaplar olarak benimsenmis gibi gözükmektedir. Yüce Yaradana sükürler olsun Türk-Islam Ülküsünü yasayip, Cevreme yasatmaya calisiyorum cünkü Müslümanligimi ele alip Türklügü inkar etmiyorum, Türklügü alipta Hasa Müslümanligi inkar etmiyorum. 40 Yildan beri süren Soylu bir Mücadelemiz var olmakta lakin "Devirin dönekligi" bizim Dâvamizin Siyasi Kolu olan MHP'yide vurdu. Zaman, zaman büyük Hatalar yapildi, seyirci kalindi. Kimsenin bir art niyeti olmadan gelisti bunlarin hepsi bana göre. Lider Sifatini her Babayigit kaldiramaz. Rahmet Basbug Alparslan Türkesten sonra kos koca bir Mücadele "koltuk sevdasina" düstü. Ülkücüler, Milliyetciler birbirlerine küsüp, ayrildi. Bunlar olmasaydi belki suan Milliyetci dedigimiz güclü, güzel Türkiye'de yasiyor olacaktik. Biz Ülkücü olma yolunda giden Türk Gencleri olarak Partimizi neden savunuyor, ne icin savunuyor diye soruldugunda su cevabi veririz: DINI DEGERLERIMIZIN VAR OLDUGU, MILLI DUYGULARIMIZIN YASATILDIGI, SOYDASLARIN BIRLESTIGI VE ADALET DOLU BIR DÜNYA ICIN ÖNCELIKLE TÜRKIYE, DAHA SONRA TURAN DEVLETI OLMASI ICIN. BU YOLDAN DÖNMEYECEGIZ, YILMAYACAGIZ, YIKILMAYACAGIZ ALLAHIN IZNIYLE.
Belki bu Satirlarimdan sonra banlanacagim ama Ak Parti Camiasi DTP'ye olan hosgörüsünü Milliyetci-Ülkücü kisminada duyuyor ise beni az, cok anlar. Selamet ile ..
MHP neyi savunuyor?
Hiçbirşeyi..!
Artık misyonu bitmiş, diyeceğim; de önceden var mıydı..? Tartışılır...
Kürt sorunu ile ilgili olarak;
Bu iş ancak kanla temizlenir
Diyecek kadar da sabit fikirliler..!
Yapilan Karalamalar, Iftiralar icin gercekten cok Yazik. MHP kadar onurlu bir Mücadeleyi Siyasi Arena'da bile veren Partiye böylesi suclamalar Insanlari düsman ediyor birbirine. Bir gercek Türk-Islam Ülkücüsü kadar bu Ülke ugruna Menfaatini hice sayan, Canini hice sayan kadar Inancli olun da öyle yorum yapin. Yazik cok yazik ..
Burda "Vatan, Millet, Sakarya" Klasik cevaplar olarak benimsenmis gibi gözükmektedir. Yüce Yaradana sükürler olsun Türk-Islam Ülküsünü yasayip, Cevreme yasatmaya calisiyorum cünkü Müslümanligimi ele alip Türklügü inkar etmiyorum, Türklügü alipta Hasa Müslümanligi inkar etmiyorum. 40 Yildan beri süren Soylu bir Mücadelemiz var olmakta lakin "Devirin dönekligi" bizim Dâvamizin Siyasi Kolu olan MHP'yide vurdu. Zaman, zaman büyük Hatalar yapildi, seyirci kalindi. Kimsenin bir art niyeti olmadan gelisti bunlarin hepsi bana göre. Lider Sifatini her Babayigit kaldiramaz. Rahmet Basbug Alparslan Türkesten sonra kos koca bir Mücadele "koltuk sevdasina" düstü. Ülkücüler, Milliyetciler birbirlerine küsüp, ayrildi. Bunlar olmasaydi belki suan Milliyetci dedigimiz güclü, güzel Türkiye'de yasiyor olacaktik. Biz Ülkücü olma yolunda giden Türk Gencleri olarak Partimizi neden savunuyor, ne icin savunuyor diye soruldugunda su cevabi veririz: DINI DEGERLERIMIZIN VAR OLDUGU, MILLI DUYGULARIMIZIN YASATILDIGI, SOYDASLARIN BIRLESTIGI VE ADALET DOLU BIR DÜNYA ICIN ÖNCELIKLE TÜRKIYE, DAHA SONRA TURAN DEVLETI OLMASI ICIN. BU YOLDAN DÖNMEYECEGIZ, YILMAYACAGIZ, YIKILMAYACAGIZ ALLAHIN IZNIYLE.
Peki kardeşim tek birşey soracağım sana yürekden cevap vermeni istiyorum başkada birşey sormuyacağım.
MHP nin şuanki politikasını ve Bahçeliyi samimi buluyormusun?
Ülkücülük dediğiniz şuanki politikamıdır?
Turkuas kardesim,
Bizler aldigimiz Terbiye'den ötürü bu Konularda susmayi tercih ediyoruz lakin sana samimi bir Cevap vermemi istiyorsan ben kendi Sahsim adina konusuyorum ve diyorum Devlet Bey gercekten bu Onurlu Hareketin Lideri olmayi zaman, zaman hak etmiyor. Ahmet Türk denen Haysiyetsizin elini sıkcak kadar Dengesiz, Hasip Kaplani yanina cagirip "Gel Hasip gel, meclisimizin renklerini tamamlayalim" diyecek kadar ukala olmasi gerekmiyordu Milliyetci Hareketin Lideri. Ama yapilcak birsey yok, Bizler Dâva Adami olmak icin Mücadele etmekteyiz. Devletimizi, Vatanimizi yürekten seven Insanlariz. Sizlerde Lideriniz olarak Recep Tayyip Erdogan'in her Tavrini benimsemiyorsunuzdur. Liderlerde Et'den, Kemikten Insanlar.
Ben sizin liderinizin hiçmi hatası yok demedim. Elbette olacaktır ben niyeti soruyorum.
Ben Recep Tayyip Erdoğanın niyetine inanıyorum ve politikasını destekliyorum samimi buluyorum.
Sana sordugum soru cok basit evet veya hayır olarak cevapla lütfen.
Bahçelinin ve MHP nin son dönem politikasını samimi buluyormusun Bu politikalar senin kafandaki milliyetçilikle uyum sağlıyormu? Evet - Hayır?
Dedigim gibi benim Töreme, Fikrime aykiri olan bir cok sey var. Samimiyete inaniyorum, cünkü biliyorum ki Milliyetci Hareket bu Ülke'nin son Umududur. Sen Tayyip Erdoganin Politikasini beyeniyorsan bugün yapilan "Kürt Aciliminida" destekliyorsun. Kendi Ülkenin "Milletler arasinda" cözülmesi gereken seylerin Washington'a gidilip Karar almasinida destekliyorsun. Sehitlerimizin Kaninin yerde kalacaginida biliyorsun. Ne diyeyim, Allah dogru olani göstersin hepimize ..
Tamam kardeşim ben alacağımı aldım.
Sen boşver benim neleri desteklediğimi ben terörü silahla çözülürmüş gibi gösterip askerimize düşman kazandırıp sonrada şehitlerimizin kanı yerde kalıyor diyerek acı seylerden prim yapmayı desteklemiyorum. Bu yolla çözülse şimdiye kadar çözülürdüde zaten..
Ben düşünüyorum hemen inanmıyorum...
Milliyetçilik ile ırkçılığı ayırabiliyorum...
Şimdiki açılımıda destekliyorum ve demogoji nedir iyi biliyorum..
Demogoji ile bu süreci yıpratmaya calısanlarıda biliyorum..
Benim doğrum bana senin doğrun sana ben sana karısamam sende bana..
Milletimiz neyin doğru neyin yanlış olduguna sandıkda karar verir...
Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Bir kesimin değildir hiçbir zaman olmayacaktır..
İyi geceler.
Türk'e verilmeyen Haklar Kürt Vatandaslarimiza verilecek, yalniz Kürt vatandaslarimiza degil aralarinda Devletine Öfke duyanlar bile ve bizlerde buna Eyvallah deyip gececegiz. Polisi tasliyan 15 yasindaki Genc Meslek egitimi alacak, Devletine sevgi ve saygi duyan Yigit bir Türk Gencide o Egitimi görmeyecek, Tozun, Pisligin icinde yillarca emek verecek, Devletine yatirim yapacak. Tamam bunlar oldu Eyvallah, peki Dagdaki Üc, bes Cakal Silah'i elinden birakcak mi? PKK istedigi herseyi yavas yavas elde ediyor. Bizim Tarihimizden gelen Delikanliligimiz, Onurumuz, Gururumuz, Inancimiz, BIRLIGIMIZ teker teker pazarlaniyor. Bizler Devletimizi canimizdan cok sevdik ve bunun karsiligi 30 Yil'a mahkum olduk, Kafatasci diye asagalandik, Bizler bunlari yasarken Devletine öfke kusan, Kursun sıkan ödüllendirildi. Ne günlere kalmisiz. Yigit diye namimiz vardi, Namert Pazarina düstü.
Hayirli geceler ..
mhp gene chpden iyi.. mhpcilerde de bizim gibi biraz müninlik var. onları da akp ile tanıştırmak lazım. ama medyadaki ajanlar mhpci kardeşlerimizin beynini yıkıyo. onları kandırıyo tayyibi kötü biri olarak anlatıyolar milletin kafası karışıyo ama artık bunlara son vermek lazım.
bi garip bi insan zaten bu insanlar kürtlerle başımızı belaya soktular. kürt kardeşlerimizi küstürdüler.
Allahın izniyle herşey iyi olcak. durmak yok yola devam :)
Emir Timur
08-12-2009, 03:38
Bence MHP Türk milliyetçiliği fikrini savunan, dini ve milli değerlerimize saygılı, AB ve ABD karşıtı anti-emperyalist bir partidir. Fakat MHP'nin bu çizgisi bizim görüşlerimize uymamaktadır.
AK Parti seçmenleri olarak bizim görevimiz; Batı tandanslı liberal ve özgürlükçü değerler ekseninde AB ve ABD ile iyi ilişkiler kurmak, mazlum milletlere demokrasi getirmektir. Türklük, milliyetçilik, anti-emperyalizm gibi değerler artık demode olmuştur. Çağa ayak uydurmak, ''durmak yok yola devam'' diyerek mührü AK Parti'ye vurmak gerekmektedir.
emir timur kardeşim dediğin doğru milliyetçilikten türklükten başka birşey bilmeyen bir parti oldu mhp.. memlekete bi faydası olmadı..
aynen katılıyorum, milliyetçi olcaz diye milleti bitirdiler. bölündü millet. ben amerikadan biraz çekiniyorum, çok girip çıkıyolar sağa sola çok günaha girdiler ama avrupa ya girmek lazım o konuda sana katılıyorum.
çağa da akp den başka ayak uyduran yok doğru dürüst. sözde gerici parti olan akp ama chp bile dünyaya ayak uyduramıyo, tayip erdoğan putinle sarkoziyle arkadaş oldu mesela o italyanın cumhurbaşkanıyla da yakınlar. o biraz edepsiz gibi ama olsun sonuçta koca başkan yani. eskiden bunlar yoktu. herkese düşman oluyoduk falan.. hayırlı oldu bunlar hep, devamı gelcek Allahın izniyle
bozo kardeş, esasen sen tam bir akpliymişsin ya
.:Ay_Yıldız:.
08-12-2009, 13:15
Yapilan Karalamalar, Iftiralar icin gercekten cok Yazik. MHP kadar onurlu bir Mücadeleyi Siyasi Arena'da bile veren Partiye böylesi suclamalar Insanlari düsman ediyor birbirine. Bir gercek Türk-Islam Ülkücüsü kadar bu Ülke ugruna Menfaatini hice sayan, Canini hice sayan kadar Inancli olun da öyle yorum yapin. Yazik cok yazik ..
Yeri gelince islamcı oluyorsunuz yeri gelince ırkçı faşizan zihniyet..İslamda etnk kökencilik diye birşey yoktur."Türkün Türkten başka dostu yok" mantığı şüphesiz Allah'ın karşısında olduğu kara bir mantıktır.Bence bir an önce silkinin ve kendinize gelin.İslami terimler kullanarak ırki yaklaşımların karanlıklığını kapatamassınız :güzel:
Sadece başlığa kısa cevap; "Statüko"
Emir Timur
08-13-2009, 00:40
Bu derin ideolojik bilginle bizi aydınlattığın için sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum değerli kardeşim. Düşünce ikliminden esen rüzgarlardan her zaman faydalanmak isteriz.
Yıldırım
08-13-2009, 01:58
Milliyetçilik gerek bir kavram gerekse tarih boyunca devam eden bir hareket olarak değişik şekil ve şartlarda ortaya çıkmış,buna bağlı olarak çeşitli şekillerde tarif ve tasnif edişmiştir.Milliyetçilikte genel olarak
-milli devlet
-milli kalkınma
-bağımsızlık
-milli birlik
-milli dil
-milli kültür
alt kavramları öne çıkmaktadır.
Fakat
zamanla bir doktirin halini alan bu anlayış çoğu zaman taraflarını ırkçılığa sürüklemiştir.
Milliyetçi Hareket Partisi yukarıda saydığım alt kavramlarla uzaktan yakında ilgisi yoktur sadece milli birlik görüşürünü ele almışlar ve kendi dar zihniyetleri etrafında bunu resmen ırkçılığa çevirmişlerdir.
Ben Kürt'leri,Çerkezleri,Lazları bu vatan topraklarında bu vatanın çıkarlarını gözeten herkesi severim.Fakat sen Türk'sün sen Kürt'sün diye ayırım yapıp ırkçılığı körükleyenleri asla sevmem.Çünkü bu ülkeye bu millete yapılan en büyük düşmanlıktır.
Allah huzurunda bütün insanlar Kürt Türk ayrım yapılmaksızın eşittir.Niçin Türkiye'de eşit olmasın Çanakkale'de sehit olan onlarında Ataları değil mi?Yüzyıllardır birlikte barış içinde içiçe yaşıyorduk ne oldu ne değişti...
Yahudi protokollerinden bir alıntı yapıyorum hani kendilerini milliyetçi olarak tanıtan ağızlarından İsrail ve Abd oyunlarını düşürmeyen paranoyakların kör olup bu oyunu nasıl görmediklerine şaşırıyorum.
"Biz dünya halklarını milliyetçilik damarlarından yakalarız. Bu damarları öyle pompalarız ki neticede bu duygular dini inançların üzerine taşarlar, daha sonra vatan, millet, bayrak gibi kelimelerle onları topluca savaşlara sürükleriz."
Yukarıda alıntı yaptığım Yahudi oyununu ne kadarda açık ve net değil mi?
Sizce mevcut milliyetçilik anlayışı dini değerlerin üzerine çıkmış mı çıkmamış mı?
Tabi ki çıkmış...Allah'ın yarattığı diğer insanlardan kendini üstün tutuyorsun.Hangi kitapta yazıyor.Böylesine kör cahil bir milliyetçilik olmaz.Milletini gerçekten seviyorsan siyasetin kendine has oyunları vardır bunları oynamak zorundasın ve gereken huzur ve barış ortamını oluşturmalısın.
Biraz karışık oldu ama Allah'ın verdiği akılla bunu mukayese edelim bir tarafta huzur ve barış ortamı diğer tarafta tam tersi...
Kimse unutmasın ne ekersen onu biçersin
Milliyetçilik gerek bir kavram gerekse tarih boyunca devam eden bir hareket olarak değişik şekil ve şartlarda ortaya çıkmış,buna bağlı olarak çeşitli şekillerde tarif ve tasnif edişmiştir.Milliyetçilikte genel olarak
-milli devlet
-milli kalkınma
-bağımsızlık
-milli birlik
-milli dil
-milli kültür
alt kavramları öne çıkmaktadır.
Fakat
zamanla bir doktirin halini alan bu anlayış çoğu zaman taraflarını ırkçılığa sürüklemiştir.
Milliyetçi Hareket Partisi yukarıda saydığım alt kavramlarla uzaktan yakında ilgisi yoktur sadece milli birlik görüşürünü ele almışlar ve kendi dar zihniyetleri etrafında bunu resmen ırkçılığa çevirmişlerdir.
Ben Kürt'leri,Çerkezleri,Lazları bu vatan topraklarında bu vatanın çıkarlarını gözeten herkesi severim.Fakat sen Türk'sün sen Kürt'sün diye ayırım yapıp ırkçılığı körükleyenleri asla sevmem.Çünkü bu ülkeye bu millete yapılan en büyük düşmanlıktır.
Allah huzurunda bütün insanlar Kürt Türk ayrım yapılmaksızın eşittir.Niçin Türkiye'de eşit olmasın Çanakkale'de sehit olan onlarında Ataları değil mi?Yüzyıllardır birlikte barış içinde içiçe yaşıyorduk ne oldu ne değişti...
Yahudi protokollerinden bir alıntı yapıyorum hani kendilerini milliyetçi olarak tanıtan ağızlarından İsrail ve Abd oyunlarını düşürmeyen paranoyakların kör olup bu oyunu nasıl görmediklerine şaşırıyorum.
Yukarıda alıntı yaptığım Yahudi oyununu ne kadarda açık ve net değil mi?
Sizce mevcut milliyetçilik anlayışı dini değerlerin üzerine çıkmış mı çıkmamış mı?
Tabi ki çıkmış...Allah'ın yarattığı diğer insanlardan kendini üstün tutuyorsun.Hangi kitapta yazıyor.Böylesine kör cahil bir milliyetçilik olmaz.Milletini gerçekten seviyorsan siyasetin kendine has oyunları vardır bunları oynamak zorundasın ve gereken huzur ve barış ortamını oluşturmalısın.
Biraz karışık oldu ama Allah'ın verdiği akılla bunu mukayese edelim bir tarafta huzur ve barış ortamı diğer tarafta tam tersi...
Kimse unutmasın ne ekersen onu biçersin
:saygılar::saygılar::saygılar::güzel::gül:
Yeri gelince islamcı oluyorsunuz yeri gelince ırkçı faşizan zihniyet..İslamda etnk kökencilik diye birşey yoktur."Türkün Türkten başka dostu yok" mantığı şüphesiz Allah'ın karşısında olduğu kara bir mantıktır.Bence bir an önce silkinin ve kendinize gelin.İslami terimler kullanarak ırki yaklaşımların karanlıklığını kapatamassınız :güzel:
Peki senin Kitabinda Insanlarin inancini ölcmek yaziyor mu? Hele ki Islamiyeti kendi cevresinde yasayip, yasatan bir Toplumun Inancini ölcmek?! Bizim Duygularimiz, Fikirlerimiz Allah'a sükürler olsun bu Ülke'nin son Umut isigini parlatiyor. Bizim Milliyetciligimizde, Irkcilik yapmak, Fasistlik yapmak yoktur ama siz bunu hala cözememissiniz ne yazikki. Vatan Sevgisi nasil Imandan geliyor ise Milliyet sevgisi de Imandandir. Aslimizi, Özümüzü inkar etmiyoruz cünkü Kafir degiliz Allah'a sükür. Size göre zaten kendinizden baska hic kimse Müslüman degildir ama kardesim sundan emin ol, Bizler senin Dostlarinla, Esinle güzel Zamanlar gecirdigin günlerde Dinimize, Ülkemize yapilan saldirilar dolayi bir cok kez kursunlara göyüsümüzü gerdik, Bir cok arkadasimizi sehit verdik, Serden gectik ve her zaman bizim Dâvamiz Allah dâvasidir diye yolumuzda ilerledik. Sanal'da bizim Müslümanligimizi "ölcme" gibi bir Sans bulmus ola bilirsin ama Senin dediklerinle, bizim yaptiklarimizin senin Hayalinde bile olmayacaktir. Simdi kardesim Allah'in Selami ile yolunda sana basarilar diliyorum, biz bu Ülke'de Iman isigini söndürmemek icin Canimizi bile vermeye haziriz! Allah sana ve senin gibilerede o Cesareti versin Insaallah
Peki senin Kitabinda Insanlarin inancini ölcmek yaziyor mu? Hele ki Islamiyeti kendi cevresinde yasayip, yasatan bir Toplumun Inancini ölcmek?! Bizim Duygularimiz, Fikirlerimiz Allah'a sükürler olsun bu Ülke'nin son Umut isigini parlatiyor. Bizim Milliyetciligimizde, Irkcilik yapmak, Fasistlik yapmak yoktur ama siz bunu hala cözememissiniz ne yazikki. Vatan Sevgisi nasil Imandan geliyor ise Milliyet sevgisi de Imandandir. Aslimizi, Özümüzü inkar etmiyoruz cünkü Kafir degiliz Allah'a sükür. Size göre zaten kendinizden baska hic kimse Müslüman degildir ama kardesim sundan emin ol, Bizler senin Dostlarinla, Esinle güzel Zamanlar gecirdigin günlerde Dinimize, Ülkemize yapilan saldirilar dolayi bir cok kez kursunlara göyüsümüzü gerdik, Bir cok arkadasimizi sehit verdik, Serden gectik ve her zaman bizim Dâvamiz Allah dâvasidir diye yolumuzda ilerledik. Sanal'da bizim Müslümanligimizi "ölcme" gibi bir Sans bulmus ola bilirsin ama Senin dediklerinle, bizim yaptiklarimizin senin Hayalinde bile olmayacaktir. Simdi kardesim Allah'in Selami ile yolunda sana basarilar diliyorum, biz bu Ülke'de Iman isigini söndürmemek icin Canimizi bile vermeye haziriz! Allah sana ve senin gibilerede o Cesareti versin Insaallah
Ya kardeşim hiç şaşırtmıyorsun..
Ne boş şeyler bunlar ya Vatan tek sizinmi millet sizdenmi ibaret?
Vatan için canını verenler hep mhplimiydi
Of kardeşim of ah bu zihniyetiniz ah bu ''biz''ciliğiniz...
Her Vatan evladının gözünü kırpmadan yapacagı seyleri sadece kendinize mal edip konuları değiştirmeniz offf
neyse ya kime ne anlatıyorumki...
Bu zihniyet öyle bir kalıplaşmışki sizde Allah ıslah etsin..
Hadi sana kolay gelsin bildiğini oku ve sadece kenarda biz şöyleyiz biz böyleyiz deyip köstek olmaya devam et.
konu altında Bozo58'in mesajlarını okudukça partimi daha çok sevdim davamı daha çok benimsedim; Allah'ın izniyle doğru yolda olduğumu anladım.
rikopasa
08-18-2009, 10:53
Kürtler milliyetçiliğin kralını yapıyor ve karşılığı "açılım" ama Türkler milliyetçilik yaptımı "faşist yaftsı".
Helal olsun sizlere helal.
Ya kardeşim hiç şaşırtmıyorsun..
Ne boş şeyler bunlar ya Vatan tek sizinmi millet sizdenmi ibaret?
Vatan için canını verenler hep mhplimiydi
Of kardeşim of ah bu zihniyetiniz ah bu ''biz''ciliğiniz...
Her Vatan evladının gözünü kırpmadan yapacagı seyleri sadece kendinize mal edip konuları değiştirmeniz offf
neyse ya kime ne anlatıyorumki...
Bu zihniyet öyle bir kalıplaşmışki sizde Allah ıslah etsin..
Hadi sana kolay gelsin bildiğini oku ve sadece kenarda biz şöyleyiz biz böyleyiz deyip köstek olmaya devam et.
Yazik gercekten cok Yazik. Ne cabuk unutulmus o yillar, ne cabuk silinmis,atilmis Tarihten bu Mücadele. Kim bu Millet'i Soysuzlastirmaya calisiyor. Idealsiz, Tarihsiz bir Millet olmak bize Haram kilinmis Atalarimiz tarafindan lakin Bizim Milletimiz bu Haramlarla yatip, kalkiyor. Sokaklara cikamiyorum artik. Gördüklerim sizin söylediklerinizi özetliyor cünkü kardes. Biz Mücadelemizi Mal degil Dâva edinmisiz Dâva. Lakin siz bunlari anlamadiniz, anlayamazsiniz. Bu Kudrete varmak icin YASAMAK gerek. Yinede Allah sizlere o Günleri yasatmasin. Biz o Bedelleri ödeyecek kadar bu Vatani Hak ettik, sizlerde oturdugunuz yerden Merkezinize kabul etmediginiz Sehit aileleri ile Yolunuzda durmayin, devam edin. Biz Yolumuz'da cok sehit verdik ama iste farkimizda budur. Eyvallah
Kürtler milliyetçiliğin kralını yapıyor ve karşılığı "açılım" ama Türkler milliyetçilik yaptımı "faşist yaftsı".
Daha bu sözün üstüne söylenecek ne ole bilirki. Bizler Fasist Damgasini anlimiza yemisiz bir defa ama gördügünüz gibi dimdik ayaktayiz ve Mücadelemizi sürdürüyoruz. Selamet ile
rıfat gökalp
08-18-2009, 17:49
kürtlerin hepsini aynı kategoriye alma,pkk destekçisi kürtlerin faşist yanlısı
olduğunu söylemen daha makul olacaktır.
Senin zaten pkklılar yada destekçileri demeyip kürtler demen senin zihniyetini yansıtıyor.
Ne diyor bak başbakan bu evlatlarını yitiren analar Türk olsun Kürt olsun cenazesinde ikiside kıbleye dönüyorsa ortada büyük bir yanlış var...
Anlamanı beklemiyorum ama yinede düşün..
O bahceli bu bizim için fırsat vatanı bölüyolar bilmem ne yapıyolar diye oy kazancı güderek bagırması sana milliyetciyim ben dedirtiyorsa sana zaten birşey anlatılmaz..
kürtlerin ezilmiş halk gibi ( aslında öyle birşey yok ) üste çıkması kürt milliyetçiliği yapması ırk çılığı yapması olağan olan ülkemizde . Ata'mızın söylediği "Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! " sözünü söylemek ırk çılık oldu .
Eğer TÜRK'üm demek ırkçılıksa evet ırk çıyım Ne Mutlu Türk'üm demek faşizme evet faşistim !
kürtlerin ezilmiş halk gibi ( aslında öyle birşey yok ) üste çıkması kürt milliyetçiliği yapması ırk çılığı yapması olağan olan ülkemizde . Ata'mızın söylediği "Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! " sözünü söylemek ırk çılık oldu .
Eğer TÜRK'üm demek ırkçılıksa evet ırk çıyım Ne Mutlu Türk'üm demek faşizme evet faşistim !
sana ne "Ne Mutlu Türk'üm" diyene demek faşistlik diyen oldu mu? nerenden uyduruyorsan artık. bizim söylediğimiz Türk "Ne Mutlu Türk'üm" diyebiliyorsa kürt de "Ne Mutlu Kürdüm" diye bilmeli
Bu ülkede bugün onlar isterse kimlik yarın lazı çerkezi ister uzarda gider . Anayasada söylendiği gibi Türkiye Cumhuriyeti Devletini kuran halka Türk Milleti denir, başka etnik kimlik tanınmaz tanınmamalı .
ATmaCA53
08-20-2009, 02:26
mhp alevilik hakkında açılımlar yapabiliyor ama kürt açılımı neden yapamıyor, ak partiyi kürt açılımı yaptığı için okk ile özdeşiyor, peki mhpnin alevi açılımına ne diyeceğiz mhp + din terörü partimi diyeceğiz, artık ayrım gayrım yapmayı bırakalı herkes kimliği ile özgür yaşasın, türkçede konuşur lazcada, kürtçede artık bunları aşalım, terörü hep birlikte bitirelim daha nice analar ağlamazsın çocukları için, demokratik bir yol izlersek terörü bitirebiliriz türkiyede eknomi büyür, cephanelere, silahlara verilen paralar emeklinin, işçinin, memurun cebine fayda olur.
mhp alevilik hakkında açılımlar yapabiliyor ama kürt açılımı neden yapamıyor, ak partiyi kürt açılımı yaptığı için okk ile özdeşiyor, peki mhpnin alevi açılımına ne diyeceğiz mhp + din terörü partimi diyeceğiz, artık ayrım gayrım yapmayı bırakalı herkes kimliği ile özgür yaşasın, türkçede konuşur lazcada, kürtçede artık bunları aşalım, terörü hep birlikte bitirelim daha nice analar ağlamazsın çocukları için, demokratik bir yol izlersek terörü bitirebiliriz türkiyede eknomi büyür, cephanelere, silahlara verilen paralar emeklinin, işçinin, memurun cebine fayda olur.
:güzel::saygılar:
İlk olarak amacımız eskilerden kalma turan ülküsünü gerçekleştirip daha sonra da ilayı kelimettullah (Allah'ın adını )güneşin doğduğu ve battığı bütn yerlere yaymaktır ben bundan daha güzel bi amaç göremiyorum sizin amacınız ise bopa eş başkanlık ederek gerçekleşmesini sağlamak bunun sonucunda Türkiye'ni bölünmesini sağlamak aramızdaki fark işte bu
montenegro
08-21-2009, 11:36
http://site.mynet.com/mehapenero/index.htm
montenegro
08-21-2009, 11:40
http://img401.imageshack.us/img401/6714/load28429xf1tx7.jpg
montenegro
08-21-2009, 11:40
Alparslan Türkeş mason olmak istedi
Kitapta Haldun Simavi, Alparslan Türkeş dostluğu şöyle anlatılıyor: "Haldun Simavi, ortalık sütliman olunca Başbakanlık Müsteşarı Alparslan Türkeş'den randevu istedi. Saatlerce süren baş başa görüşmenin ardından Türkeş, ziyaretçisini kapıya kadar uğurladı. Haldun Simavi görüşmeden memnun ayrılmıştı. Dostluk yolunda temel atılmıştı. Nitekim Haldun Simavi, Alparsan Türkeş'le dostluğunu ilerki yıllarda da muhafaza etti.
EROL SİMAVİ 'MASONUM' DEDİ
Erol Simavi'ye gelince, 1988 yılında Hürriyet gazetesinin 40'ıncı kuruluş yıldönümünde gazeteci Emin Çölaşan'a konuşan Erol Simavi, kamuoyuna mason olduğunu açıklayacak, hatta kendi masonluğunu itiraf etmekle yetinmeyerek, Alparslan Türkeş'in mason birader olabilmek için yardımını istediğini de iddia edecekti: '27 Mayıs ihtilali olmuştu. 9 Kasım 1960 Çarşamba günüydü. Sıkıyönetimden aradılar. Milli Birlik Komitesi üyesi Albay Alparslan Türkeş görüşmek istiyormuş. Florya'ya gittik. Komite içinde darbe yapacaklarını anlattı. Mason olduğumu öğrenince, kendisini de masonluğa almamız için ısrar etti'.."
10/12/2004 Sabah Gazetesi
montenegro
08-21-2009, 11:44
ERMENİSTAN CUMHURBAŞKANI
PETROSYAN İLE İKİ DEFA GÖRÜŞTÜ
1993 yılında Azerbaycan’ın Karabağ bölgesini Ermenistan işgal etmiş ve Azerbaycan ile Ermrnistan arasında savaş çıkmıştı. Savaşın ilk zamanlarında Ruslardan ve Uluslararası Ermeni lobisinden destek bulan Ermenistan, üstünlüğü ele geçirmişti. Daha sonra durum Azerbaycan Cumhurbaşkanı Ebülfeyz Elçibey’in üstün gayretleri ile Azrebaycan lehine değişecek ve Azerbaycan bir kısım topraklarını Ermeni işgalinden kurtarmayı başaracaktır.
Bu durum karşısında harekete geçen Ermeni lobisi, Alparslan Türkeş’in Elçibey ile olan dostluğundan faydalanarak barış sağlanması için Alparslan Türkeş’ten yardım isteyecektir. Alparslan Türkeş bu teklifi Elçibey ile görüştükten sonra kabul edecek ve Ermeni lobisinin organizasyonu sonucu, Ermenistan Devlet Başkanı Petrosyan ile ilk görüşme Paris’te ünlü Krissan Otel’de gerçekleşecektir.
Ermenilerle ikinci görüşme ise 1994 yılının Nisan ayında olacaktır. Bu görüşmeler, Türkiye Cumhuriyeti’nin bilgisi dahilinde olmuştur ve ayrıca Alparslan Türkeş, görüşmeler hakkında bilgilerini ve konuyla ilgili tecrübelerini Türk Dış İşlerine devamlı olarak aktarmıştır.
Gazeteci Mehemet Ali Birand, Alparslan Türkeş ile Ter Petrosyan arasındaki görüşmeyi ve Petrosyan’ın Türkeş hakkındaki düşüncelerini Sabah gazetesindeki köşesinde naklediyor:
“Ermenistan Lideri ter Petrosyan Paris’te idi. Türkeş de bir başka toplantıya katılıyordu. Resmi olmayan şekilde buluşmaları planlandı.
Bundan sonrasını Ermeni lideri kendisi anlattı:
‘...Gözlerime inanamadım. Türkeş’in bize yaklaşımını çok iyi bilirdim. Konuşmaya başlayınca bambaşka bir Türkeş belirdi. Azerilerle barış yapmamızın gereklerini anlattı. Kendinin arabulucuk yapabileceğini söyledi. Türkiye ile Ermenistan’ın mutlaka uzlaşması gerektiğini sık sık tekrarladı. Türkeş ile bir defa da dolaylı şekilde mesajlaştık. Türkeş, eskiden korku dağıtan , ülkücülerin eli silahlı ve sopalı eylemlerinin başbuğu olarak bilinirdi. Türkiye’de olduğu gibi, biz Ermeniler arasında da kaygıyla baktığım bu liderin sonradan nasıl değiştiğine, nasıl yumuşadığına, silah ve sertlikle bir yere varılamayacağını nasıl anladığını gözlerimle gördüm ve saygı duymaya başladım.”
ÇOK ŞAŞIRTTI
Ama bütün bunların dışında Türkeş’in en şaşırtan tavrı, Ermenistan Cumhurbaşkanı Petrosyan ile görüşmesi ve yumuşak tavrı olmuştu.
Daha sonra İsrail Cumhurbaşkanı Herzog görüşmesi, şimşek gibi çaktı. Başbuğ, Türkiye ile İsrail’in işbirliğinden yana olduğunu belli etmişti.
O da yetmedi, Fener Patriği ile görüştü.
Sinagog’da haham efendi ile poz poz dostluk fotoğrafları çektirdi.
Bütün bunlar, Türkeş’in birinci derecede kafataşçı Rum, Yahudi ve Ermeni düşmanı olarak tanıyanları çok şaşırttı.
Türkeş, değişen dünyada, değişikliklere ve yeni düzene daha değişik bir şekilde bakmaya başlamıştı.
Kendisini eleştirmenlere, hatta kıyasıya eleştiren eski dava arkadaşlarına aldırış bile etmeden, yeni tavrını ortaya koyuyordu.
Cevher Kantarcı
“Onlar ne kadar Kürtse, biz de o kadar kürdüz;
biz ne kadar Türk isek onlar da o kadar Türktür.”
“FEDERASYON TARTIŞMASI GAFLETTİR”
“......
Milli Mücadeleyi beraber yürüttük. Türkçe konuşan, Kürtçe konuşan, Arapça konuşan, hepsi birbirine kenetlendi ve büyük zafere ulaştık. Ondan sonra da Cumhuriyeti birlikte kurduk. l. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde toplanan vatansever insanların hiçbirisi Türkiye’de federasyon kurulsun, görüşünü kabul etmedi.
Bunların içinde çoğu Doğulu ve Güneydoğuluydu. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, üniter bir devlet olacaktır, dediler. Böyle karar verdiler, böyle kurdular Türkiye Cumhuriyeti Devletini. Yani Federasyon yapalım, eyalet sistemine gidelim demediler.”
.......
“Federasyon Tartışması Gaflettir.”
........
“Ne gereği var federasyonu tartışmaya? Hiçbir zaman, Türkiye federasyona gitmeyecektir, Türkiye’de federasyon kurulmayacak. Çünkü, Doğulu ve Batılı vatandaşlarımızın tümü Türkiye’nin bütünlüğü konusunda ortak düşünüyor.
O bakımdan, federasyon sözleri çok yanlıştır. Bu sözleri söyleyenler bilerek veya bilmeyerek memleket ve millete zararlı bir davranış içine girmektedirler. Gaflettir.”
Alparslan Türkeş
Hulusi Turgut, Şahinlerin Dansı,
s.460-461
montenegro
08-21-2009, 11:46
Musa'nın bozkurtları
Türkeş, 1992 yılında İstanbul Balat'taki Sinagogu ziyaret etmişti. Sinagogdaki dini törenden ayrılırken, gençler kendisini ‘Başbuğ Türkeş’ tezahüratı ve ‘bozkurt selamı’ ile uğurluyordu. Türkeş, bu gençlerin kimliğini şöyle açıklıyordu: ‘‘Musa'nın Bozkurtları.’’
"ALPARSLAN Türkeş, aktif siyaset yıllarında aldığı bazı kararlarla kamuoyunu, hatta kendi siyasi tabanını dahi zaman zaman şaşırtıyordu. Nitekim, ‘Türk milliyetçiliğinin lideri’ olarak kamuoyuna sunulan Türkeş, özellikle 12 Eylül İhtilali'nden sonraki siyaset döneminde, Yahudiler ve Ermeniler il dostluk ilişkileri kuruyor, MHP Lideri'nin bu tavrı merakla izleniyordu. Türkeş, 1992 yılında, İstanbul'daki Yahudi cemaati yöneticileri tarafından Balat Sinagogu'ndaki bir törene davet edildi. Daveti, kabul eden Türkeş, yanına yardımcısı Rıza Müftüoğlu'nu alarak Balat Sinagogu'na gitti. Bakalım, bu davette neler olmuş... Yine Rıza Müftüoğlu'ndan dinleyelim:
‘‘Genel Başkanımız, özellikle Yahudilerle ilişkilere çok önem veriyordu. Bu konuları gündeme getirirken, dünyada üç güçlü lobinin varlığından söz ediyor, bunları, ‘Yahudiler, Ermeniler ve Rumlar' şeklinde sıralıyordu. Başbuğ'un değerlendirmelerine göre, Rum lobisi, Ermeni lobisini yanına alarak sürekli Türkiye aleyhinde çalışmaktaydı. Bizim, bu birleşik güçle ancak Yahudi lobisini yanımıza alarak mücadele edebileceğimizi vurgulamaktaydı."
Kiminin Kürt Açılımı kiminin Demokratik Açılım dediği çözüm çalışmalarının ortaya çıkması doğal olarak bir sorundan kaynaklanıyor.İşte bu sorunu iyi tanımlamamız lazım.Benim görüşüm PKK denilen bir terör örgütü var ve bu terör örgütüne son seçimlerde anlaşılacağı gibi %5 lik bir destek söz konusu.Açılımların tam olarak amacıda bu olmalı.Yani bu açılımlar sonucunda PKK nın desteği azaltılmalıdır.Bunun sonucu olarak zaten destek kaybeden PKK artık işlevini yitirerek dağdan inmek, silah bırakmak zorunda kalacaktır.
MHP'nin neyi savunduğuna bakarsak MHP burada silahlı çatışmayı savunuyor.Nedeni kısa vadeli hesaplar peşinde olmasıdır.Böyle yaparak 'Bakın biz PKK ile işbirliği yapmadık vatanımızı koruduk sizde bize oy verin.'şeklinde Mhp bir mesaj vermek istiyor.Bu tamamen kendi çıkarı için uzun vadede Türkiye 'ye çok şey kaybettirecek bir tutumdur.MHP akılcı düşünememekte ve popülist bir yaklaşımda bulunmaktadır.MHP aslında milliyetçiyim diyerek sadece kendini kandırıyor.Milliyetçilik silahla olmaz akılla olur.Vatan millet sakarya edebiyatı yaparak insanları kandırmaya çalışıyor.MHP nin daha yapıcı ve akılcı bir yaklaşıma ihtiyacı vardır.Aksi takdirde iktidar olması imkansızdır.
Kiminin Kürt Açılımı kiminin Demokratik Açılım dediği çözüm çalışmalarının ortaya çıkması doğal olarak bir sorundan kaynaklanıyor.İşte bu sorunu iyi tanımlamamız lazım.Benim görüşüm PKK denilen bir terör örgütü var ve bu terör örgütüne son seçimlerde anlaşılacağı gibi %5 lik bir destek söz konusu.Açılımların tam olarak amacıda bu olmalı.Yani bu açılımlar sonucunda PKK nın desteği azaltılmalıdır.Bunun sonucu olarak zaten destek kaybeden PKK artık işlevini yitirerek dağdan inmek, silah bırakmak zorunda kalacaktır.
MHP'nin neyi savunduğuna bakarsak MHP burada silahlı çatışmayı savunuyor.Nedeni kısa vadeli hesaplar peşinde olmasıdır.Böyle yaparak 'Bakın biz PKK ile işbirliği yapmadık vatanımızı koruduk sizde bize oy verin.'şeklinde Mhp bir mesaj vermek istiyor.Bu tamamen kendi çıkarı için uzun vadede Türkiye 'ye çok şey kaybettirecek bir tutumdur.MHP akılcı düşünememekte ve popülist bir yaklaşımda bulunmaktadır.MHP aslında milliyetçiyim diyerek sadece kendini kandırıyor.Milliyetçilik silahla olmaz akılla olur.Vatan millet sakarya edebiyatı yaparak insanları kandırmaya çalışıyor.MHP nin daha yapıcı ve akılcı bir yaklaşıma ihtiyacı vardır.Aksi takdirde iktidar olması imkansızdır.
Dünya ya iyi bakın hangi ülke başındaki terör belasını taviz vererek çözüyor biz binlerce yıl kürtlerle yaşadık devletleri beraber kurduk beraber yönettik birlikte ağladık birlikte güldük bundan 25 yıl öncesine kadar onlar biz kürtçe konuşacaz diye ellerine silah alıp dağlara çıkmıyorlardı ama kürtçe öncedende vardı şimdi ne değiştide isyan ediyorlar ben sebebini söleyim abd ve ab onları maşa diye kullanıyor ve bizim başbak olacak...... da kürtlere özgürlük vermiyor abd ve ab ye kuyruk sallıyor
Özgür Çağrı
08-21-2009, 22:05
Bu Faşistler her zaman havlamışlardır
Boşverin havlayan köpek ısırmaz derler . Ama ısırmaya kalkarlarsa zehirleriz :)
Necip Fazıl
08-21-2009, 22:07
Bu Faşistler her zaman havlamışlardır
Boşverin havlayan köpek ısırmaz derler . Ama ısırmaya kalkarlarsa zehirleriz :)
Kısaca ''İt ürür kervan yürür'' diyelim mi... ;;)
Zehirlemeye kalkacağınız günü iple çekiyoruz ben ve ülküdaşlarım buna keza biz sizi kurt pençemizle yıkıp boğmaya başladık
çalıkuşu
08-21-2009, 22:53
siz kendi kendinizi zehirliyorsunuz,millet bayrak diyorsunuz amaa tek millet olmaya gelemiyorsunuz
Dünya ya iyi bakın hangi ülke başındaki terör belasını taviz vererek çözüyor biz binlerce yıl kürtlerle yaşadık devletleri beraber kurduk beraber yönettik birlikte ağladık birlikte güldük bundan 25 yıl öncesine kadar onlar biz kürtçe konuşacaz diye ellerine silah alıp dağlara çıkmıyorlardı ama kürtçe öncedende vardı şimdi ne değiştide isyan ediyorlar ben sebebini söleyim abd ve ab onları maşa diye kullanıyor ve bizim başbak olacak...... da kürtlere özgürlük vermiyor abd ve ab ye kuyruk sallıyor
Sri Lanka'ya özenin siz.Bu sorunun neden çözülmesi gerektiğini bugünkü AKŞAM gazetesinin ilk sayfasına bakarak anlayabiliriz.Belki sizinde biraz içiniz sızlar.
Erdoğanın aldığı ödüle gelince arkadaşlara söylüyorum bunu söyleyen kişiyi belgelendirme bölümüne yönlendirsinler.En azından bişeyler öğrenir.
Siz gidin 50 sene dağda gezin.Sonrada gelin Abd ye bilmem nereye küfret.Sende gelişmek için ne yaptın niye 300 milyar dolarını oraya harcadın ilk önce bunun hesabını ver.
siz kendi kendinizi zehirliyorsunuz,millet bayrak diyorsunuz amaa tek millet olmaya gelemiyorsunuz
bak arkadaşım abd dünya üzrinde Türklüğün en büyük tehlikesi ben bunun desteklediği bi projeyi asla desteklemem ve partimizin tututmu son derece doğrudur
çalıkuşu
08-21-2009, 23:21
[quote=ülkücü;659407]bak arkadaşım abd dünya üzrinde Türklüğün en büyük tehlikesi ben bunun desteklediği bi projeyi asla desteklemem ve partimizin tututmu son derece doğrudur[/quote
tamam desteklemiyorsunuz ama neden sadece abd istedi diyemi.
birlik ve beraberlikten ne zararımız çıkar,esas bu çözüme gidilmediği zaman abd kürtleri daha iyi kullanır
[quote=ülkücü;659407]bak arkadaşım abd dünya üzrinde Türklüğün en büyük tehlikesi ben bunun desteklediği bi projeyi asla desteklemem ve partimizin tututmu son derece doğrudur[/quote
tamam desteklemiyorsunuz ama neden sadece abd istedi diyemi.
birlik ve beraberlikten ne zararımız çıkar,esas bu çözüme gidilmediği zaman abd kürtleri daha iyi kullanır
bu hareket birlik ve beraberlik getirmiycek Allah aşkına söyleyin abd Türkiye'nin yararına bi yasayı desteklermi
çalıkuşu
08-21-2009, 23:35
birlik ve beraberlik getirmeyeceği kanaatinde olan sadece sizlersiniz.artık hiçkimse kan dökülsün istemiyor.
hem dediğimiz gibi bu mesele iç meselemizdir
birlik ve beraberlik getirmeyeceği kanaatinde olan sadece sizlersiniz.artık hiçkimse kan dökülsün istemiyor.
hem dediğimiz gibi bu mesele iç meselemizdir
sizler derken saflarımıza dikkat et aramızda şehit anaları var ve bazı sivil toplum kuruluşlarıda var ayrıce yanlız olduğumuz haksız olduğumuz anlamına gelmez
çalıkuşu
08-21-2009, 23:41
sizler derken saflarımıza dikkat et aramızda şehit anaları var ve bazı sivil toplum kuruluşlarıda var ayrıce yanlız olduğumuz haksız olduğumuz anlamına gelmez
hangi şehit anası yaşadığı acının başka analar tarafından yaşanmasını isterki,hangi zihniyet geç kalınmış bi çözümün olmamasını ister sorarım size
hangi şehit anası yaşadığı acının başka analar tarafından yaşanmasını isterki,hangi zihniyet geç kalınmış bi çözümün olmamasını ister sorarım size
işte şehit analarımız yaşanan acıların bidaha yaşanmasını istemedikleri için mhp dediler ondan saflarımzdalar ha sizede geldiler ama içeri dahi alınmadılar kapıda bekletildiler sonada gittiler
Al@@tt!n
08-21-2009, 23:51
söze gelince mangalda kül bırakmayanlar icraate gelince neden hep susan taraf oluyorlar.
milliyetçiyiz diyerek ortalıkta gezenler ağlayan gözü yaşlı analarımızı hiç düşünmüyorlar mı? etnik millliyetçilik yaparken.
yapılan her icraatta sırf muhalif olalım diyerek kendilerinin bile altından kalkamayacakları veballer yükleniyorlar.
son olarak da dış devletlerin baskısıyla yapılıyor bütün bunlar derken kendilerinin 80 lerde dış devletlerin piyonları olduklarını nede çabuk unutuyorlar acaba AK Parti mi yoksa mhp mi dış güçlerle daha yakın sorarım???
sorunu cevaplayım arkadaşım akp daha yakın dış devletlere biz hiç bir zaman onların piyonu olmadık Atatürk'ümüzün sözüyle (dünya Türklüğünün en büyük düşmanı komünizmdir başı nerde görülürse görülsün ezilmelidr) hareket ettik ihanet tablosu karşısında onurlu tutumumuzu değiştirmeden sürdürdük icraatlarımız devam edecektir yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır
çalıkuşu
08-21-2009, 23:57
işte şehit analarımız yaşanan acıların bidaha yaşanmasını istemedikleri için mhp dediler ondan saflarımzdalar ha sizede geldiler ama içeri dahi alınmadılar kapıda bekletildiler sonada gittiler
geldiler kendileri gittiler haberin bu kısmını okumadınız galiba yetkili kişide gitti olmaz dediler.mhp nin yaptığı kürtleri düşman göstermek çözüme gitmemek.ama kürt analarıda var evladı şehit olan
geldiler kendileri gittiler haberin bu kısmını okumadınız galiba yetkili kişide gitti olmaz dediler.mhp nin yaptığı kürtleri düşman göstermek çözüme gitmemek.ama kürt analarıda var evladı şehit olanişte hainliğin işte şerefsizliğin daniskası pkk leşleriyle bizim şehitlerimizi ve bunları doğuran analarımızı bir tutmak asıl vebal bu iki elleri yakanızda olacak o şehitlerin
Al@@tt!n
08-22-2009, 00:01
sorunu cevaplayım arkadaşım akp daha yakın dış devletlere biz hiç bir zaman onların piyonu olmadık Atatürk'ümüzün sözüyle (dünya Türklüğünün en büyük düşmanı komünizmdir başı nerde görülürse görülsün ezilmelidr) hareket ettik ihanet tablosu karşısında onurlu tutumumuzu değiştirmeden sürdürdük icraatlarımız devam edecektir yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır
gladyonun türk tetikçisi ben miyim? yoksa abdullah çatlı mı?
Muhsin yazıcıoğlu neden sizi bırakıp kendi partisini kurdu?
peki elinizde imkan varken neden apo yu asmadınız?
şimdi ortalığı yıkıyorsunuz, o zaman niye sustunuz?
redyellow
08-22-2009, 00:01
Onun için mi sayın bahçeli başbakanlık kendisine sunulmuşken tutup eceviti başbakan yaptı?
Onun için mi aponun idam kararını meclise göndermediniz?
Bu mu onurlu duruş, bu mu onurlu tutumunuz?
Onun için mi bugün chp ile yanyanasınız?
çalıkuşu
08-22-2009, 00:07
işte hainliğin işte şerefsizliğin daniskası pkk leşleriyle bizim şehitlerimizi ve bunları doğuran analarımızı bir tutmak asıl vebal bu iki elleri yakanızda olacak o şehitlerin
bu meselede şehitlerimiz ve onların ailesini bir tutmuyoruz onların derdine çare buluyoruz ama hala engel teşkil edenler var.kana doymayanlar ve bunun üzerinden siyaset yapanlar var asıl bunların yaptığı şerefsizlik değilmidir.
işte hainliğin işte şerefsizliğin daniskası pkk leşleriyle bizim şehitlerimizi ve bunları doğuran analarımızı bir tutmak asıl vebal bu iki elleri yakanızda olacak o şehitlerin
Şehid olan kürt askerler pkk leşimi oluyor ?
Asıl sen dağdaki teröristler ile asker olan kürtleri bir tutuyorsun..
Al@@tt!n
08-22-2009, 00:15
benim askerim gecenin al yalazında nöbet tutup titrerken, vurulup sakat kalırken,yıllarca devletin okuttuğu eğitimli subaylar ölürken bunların faturasını yine millet ödüyor. Devlet sadece cephede savunulmaz, karşısındakini öldürerek tüm sorunlar çözülseydi kan davası diye bir şey olmazdı bugün...
redyellow
08-22-2009, 00:31
Bunlar eski konu, çokca da açılıyor ama biz yine aynı tavrı takınalım.
"İpçi Bahçeli"nin Apoyu asmamaktan ziyade bir de "astırmayacağız" diye garantisi var ki evlere şenlik.
İşte, hem Apoyu idamdan kurtaran imzalar hem de İpçinin gerçek yüzü:
5 Temmuz 2007 - Star:
http://img193.imageshack.us/img193/3681/39apoyuasmayacazbaheli5.jpg
--
Bu da konununbaşında verilen imza metninin büyük hali:
http://img195.imageshack.us/img195/4641/39bapoyuasmayacazbaheli.jpg
http://img169.imageshack.us/img169/5640/21452539.jpg (http://img169.imageshack.us/i/21452539.jpg/)
http://img248.imageshack.us/img248/5228/39120765.jpg (http://img248.imageshack.us/i/39120765.jpg/)
Sayın ülkücü:
Atatürk'ümüzün sözüyle (dünya Türklüğünün en büyük düşmanı komünizmdir başı nerde görülürse görülsün ezilmelidr) hareket ettik ihanet tablosu karşısında onurlu tutumumuzu değiştirmeden sürdürdük
DEMİŞTİNİZ YA...
Acaba diyorum bu yukardaki konuları hep bu onurlu tavrınız gereği mi yaptınız!!!!!!!
Onurlu tavır bunlar ise, ya bir de onursuz tavır gösterseydiniz ne olurdu halimiz!!!!!
anlamamkta ısrar ediyorsunuz apoyu asmak istedik elimizde fırsatta yoktu ama aslıması için elimizden geleni yaptık bunu sayın Türkeşde kabul etmiştir Muhsin Yazıcıoğlu bizi arkamızdan vurdu çatlıya gelince avrupadak asala varlığına son veren ve Türkiyedeki pkk finansörleriyle mücadele eden inansın başımın üstünde yeri vardır
Ecevit kominist değildi kıbrıs barış harekatını gerçekleştirerek vatana büyük hizmet etmiştir bahçelide eski hizmetlere kanıp başbakanlığı ona vermiştir
redyellow
08-22-2009, 00:36
anlamamkta ısrar ediyorsunuz apoyu asmak istedik elimizde fırsatta yoktu ama aslıması için elimizden geleni yaptık bunu sayın Türkeşde kabul etmiştir Muhsin Yazıcıoğlu bizi arkamızdan vurdu çatlıya gelince avrupadak asala varlığına son veren ve Türkiyedeki pkk finansörleriyle mücadele eden inansın başımın üstünde yeri vardır
Burdaki imzayı bahçeliye tabanca dayayıp da imzalattılar?
yahu hadi kendinizi kandırıyorsunuz da, bari başkalarını kandırmaya kalkmayın, çocuk yok karşınızda, kimse yutmuyor bu dolmaları kardeşşşşş!!!!
Apoyu idam etmek istemişlerde felan da filan.
Niye meclise göndermediniz dosyayı? niye başbakanlıkta bekletilmesi için yukardaki imzayı attınız?
Siz önce bunun hesabını verin sonra gidin akpden hesap sorun.
Şehid olan kürt askerler pkk leşimi oluyor ?
Asıl sen dağdaki teröristler ile asker olan kürtleri bir tutuyorsun..
bu nerden çıktı inanın anlamadım
redyellow
08-22-2009, 00:38
Ecevit kominist değildi kıbrıs barış harekatını gerçekleştirerek vatana büyük hizmet etmiştir bahçelide eski hizmetlere kanıp başbakanlığı ona vermiştir
Ecevit komunist değildi ha..
Eeee 12 eylülden önce ne diye bu ülkenin binlerce gencini birbirini kırdırdınız?
ne diye türkeş ve ecevit birbirlerine giriyorlardı?
Madem ecevit komunist değildi niye o kadar genci öldürdünüz, katlettirdiniz?
Kıbrıs barış harekatını ecevit mi yapmış:)
Yakında ecevit iyi bir ülkücüydü de dersiniz ha:)
Burdaki imzayı bahçeliye tabanca dayayıp da imzalattılar?
yahu hadi kendinizi kandırıyorsunuz da, bari başkalarını kandırmaya kalkmayın, çocuk yok karşınızda, kimse yutmuyor bu dolmaları kardeşşşşş!!!!
Apoyu idam etmek istemişlerde felan da filan.
Niye meclise göndermediniz dosyayı? niye başbakanlıkta bekletilmesi için yukardaki imzayı attınız?
Siz önce bunun hesabını verin sonra gidin akpden hesap sorun.
biz hesap vermek zorunda olmadığımız halde veriyoruz ama anlamıyorsunuz biz elimizden geleni yaptık asılması için diyelimki asmadık ama en azından ona sayın diyip şehitlerimize kelle demedik
Ecevit komunist değildi ha..
Eeee 12 eylülden önce ne diye bu ülkenin binlerce gencini birbirini kırdırdınız?
ne diye türkeş ve ecevit birbirlerine giriyorlardı?
Madem ecevit komunist değildi niye o kadar genci öldürdünüz, katlettirdiniz?
Kıbrıs barış harekatını ecevit mi yapmış:)
Yakında ecevit iyi bir ülkücüydü de dersiniz ha:)
barış harekatı sırasındaki baş bakanımız evet ecevit komünist değildi
Al@@tt!n
08-22-2009, 00:41
Bahçeli bile çatlıyı suçlarken sen kalkmış bana onu savunuyorsun. Asalayı bitirme operasyonunda çatlı yalnız mıydı sanıyorsun Muhsin Yazıcıoğlu nerdeydi? Yaşar öz nerdeydi. sen Mehmet özbayı tanıyor musun? neler yapmış biliyormusun? Önce bir yakın türkiye tarihi bilmmek lazım.
redyellow
08-22-2009, 00:42
biz hesap vermek zorunda olmadığımız halde veriyoruz ama anlamıyorsunuz biz elimizden geleni yaptık asılması için diyelimki asmadık ama en azından ona sayın diyip şehitlerimize kelle demedik
kızılayda darağacında sallandıracağız diyerek iktidara gelip sonra da dosyasını başbakanlıkta bekletmek ona sayın demekten, şehitlere kelle demekten daha adi bir şeydir.
halkı kandırdınız, yalan söylediniz ve hala söylüyorsunuz.
Elinizden geleni felan yapmadınız.
Eğer siz o dosyanın başbakanlıkta bekletilmesine okey deyip yıllarca o dosyanın başbakanlıkta bekletilmesine sebep olmasaydınız, dosyayı meclise gönderseydiniz bugün konuşma hakkınız olurdu.
lütfen bu konuda susun.
Aponun idamı konusunda en son konuşacak grup mhp grubudur!
hepsini biliyorum devlet bahçelininher dediği kanun değil muhsin reis ilk başlarda saflarımızdaydı ama ihanet etti sırtımızdan vurdu
redyellow
08-22-2009, 00:44
barış harekatı sırasındaki baş bakanımız evet ecevit komünist değildi
ya tamam komunist değildi...
İyi de 12 eylülden önce ecevitin partisi chp ile niye kavgalı dögüşlü haldeydiniz?
Yoksa o da mı takiyyeydi?
Apoyu asacaktık ama... dediğiniz gibi, takiyye yaptığınız gibi 12 eylülden önce binlercü ülkücüyü de bu takiyyeciliğiniz yüzünden mi öldürttünüz?
Madem chp bukadar iyiydi, ecevit bu kadar iyiydi ne diye o kadar insanı katlettiniz?
Al@@tt!n
08-22-2009, 00:44
hepsini biliyorum devlet bahçelininher dediği kanun değil muhsin reis ilk başlarda saflarımızdaydı ama ihanet etti sırtımızdan vurdu
o zaman bana çıkıp bahçelinin politikalarını savunma kendinle çelişiyorsun...:hihi2::hihi2::hihi2:
o dediğiniz tartışılır bence en büyük adilikte şehitlere kelle öcalana sayın demniz biz sonuna kadarda konuşuruz apo elimize geçtiğinde tek başımıza iktidar olsaydık asardık o kadar
redyellow
08-22-2009, 00:46
Yahu insanda biraz utanma olur.
Muhsin bey için ilanet etti diyorsun, ihaneti kim eder HAİNLER eder.
Sen muhsin beye hain demeye utanmıyor musun?
Yazık çok yazık!
Kurban olun muhsin yazıcıoğluna.
Sizin gibi zizk zaklı değildi, kendi doğrusunda dümdüz gidiyordu hiç olmazsa.
o zaman bana çıkıp bahçelinin politikalarını savunma kendinle çelişiyorsun...:hihi2::hihi2::hihi2:
her dediği kanun değil bu herkes için böyledir herkesin yanlışı olabilir ama bu doğrularını götürmez bahçelininçoğu politikası doğrudur
redyellow
08-22-2009, 00:48
o dediğiniz tartışılır bence en büyük adilikte şehitlere kelle öcalana sayın demniz biz sonuna kadarda konuşuruz apo elimize geçtiğinde tek başımıza iktidar olsaydık asardık o kadar
ebenizin bıyıkları olsaydı mutlaka dedeniz olurdu:)
tek başınıza iktidar olsaydınız dün komunist dediğiniz ecevite bugün methiyeler düzdüğünüz gibi belki de apoyu bakan bile yapardınız!
Dün komunist dedikleri ecevitin karşısında el pençe duranlardan bu da beklenir!
takiyyeciler sizi!
insanlar değişebilir tıpkı sizin ilerde olacağınız gibi Muhsin Yazıcı oğlu bizi satsada kanında ülkücülük vardı onun için onun adını o pis ağızlarıınıza alıp onu savunmayın bu ülkücülerin içi meselesidr
redyellow
08-22-2009, 00:50
her dediği kanun değil bu herkes için böyledir herkesin yanlışı olabilir ama bu doğrularını götürmez bahçelininçoğu politikası doğrudur
Bu imzası kanun gibidir!
APOYU İDAMDAN KURTARAN KANUNUN ALT YAPISI BU İMZADIR!
ebenizin bıyıkları olsaydı mutlaka dedeniz olurdu:)
tek başınıza iktidar olsaydınız dün komunist dediğiniz ecevite bugün methiyeler düzdüğünüz gibi belki de apoyu bakan bile yapardınız!
Dün komunist dedikleri ecevitin karşısında el pençe duranlardan bu da beklenir!
takiyyeciler sizi!
Aslında sizin hala niye o iti bakan yapmadığınıza şaşıyorum hani sayınya
redyellow
08-22-2009, 00:51
insanlar değişebilir tıpkı sizin ilerde olacağınız gibi Muhsin Yazıcı oğlu bizi satsada kanında ülkücülük vardı onun için onun adını o pis ağızlarıınıza alıp onu savunmayın bu ülkücülerin içi meselesidr
:)
Komikliğe mi başladın?
Muhsin Yazıcıoğluna HAİN diyen senin ağzın pis değil de benim ağzım mı pis:)
Bu imzası kanun gibidir!
APOYU İDAMDAN KURTARAN KANUNUN ALT YAPISI BU İMZADIR!
hayır millet vekillerimiz ve genel başkanımız elinden geleni yapmıştır
Komikliğe mi başladın?
Muhsin Yazıcıoğluna HAİN diyen senin ağzın pis değil de benim ağzım mı pis:)
evet apoya sayın şehite kelle diyen senin ağzın pis
redyellow
08-22-2009, 00:52
Aslında sizin hala niye o iti bakan yapmadığınıza şaşıyorum hani sayınya
MHP ile ortak hükümet olmayı bekleyiormuş...:)
(ben akpli değilim tosunum:))
MHP ile ortak hükümet olmayı bekleyiormuş...:)
(ben akpli değilim tosunum:))
mhp bi gelsin başada ortakmı oluruz tek başımıza olursak sallandırımıyız bilemem
redyellow
08-22-2009, 00:54
evet apoya sayın şehite kelle diyen senin ağzın pis
Valla ben hiç ömrümde o katile sayın demedim, hele hele şehitlere asla kelle demedim.
Yine yalan söylüyorsun.
İspatla hadi benim öyle bir şey söylediğimi, ispatlayamazsan beter olasın emi:)
hayır millet vekillerimiz ve genel başkanımız elinden geleni yapmıştır
bir şarkı vardı bilir misin:
YALANNNNNN
YALANNNNNN
YALANNNNNN
Elinden gelen yukardaki imzaydı ve attı.
Al@@tt!n
08-22-2009, 00:55
mhp bi gelsin başada ortakmı oluruz tek başımıza olursak sallandırımıyız bilemem
başa gelcekmiş nereye geliyon başa gel de öyle konuş varsayımlarla bu işler olmaz...
olayların perde arkası var bilemeyiz sende recebi desteklediğine göre sende demiş kadar oldun
redyellow
08-22-2009, 00:56
Geldiniz ya... kaç sene hükümet oldunuz.
Yaptıklarınız, yapacaklarınızın teminatıdır!
Gelince yapacağınız şey budur:)
Sallamayı pek seversiniz siz malum....
Hep sallıyorsunuz zaten, asarız keseriz kızılayda asacağız hep sizin sallama örnekleriniz:)
başa gelcekmiş nereye geliyon başa gel de öyle konuş varsayımlarla bu işler olmaz...
az kaldı çok az kaldı
Gelince yapacağınız şey budur:)
Sallamayı pek seversiniz siz malum....
Hep sallıyorsunuz zaten, asarız keseriz kızılayda asacağız hep sizin sallama örnekleriniz:)
zaman herşeyin ilacıdır şimdi bu kısır tartışmalar bi sonuca varmaz her şey zamanı gelince belli olur
redyellow
08-22-2009, 00:58
olayların perde arkası var bilemeyiz sende recebi desteklediğine göre sende demiş kadar oldun
atma recep din kardeşiyiz:) (doğrmu söyledim, din kardeşiyiz değil mi, ben elhamdülillah müslümanım, sonra baltayı taşa vurmayalım da:))
Ben sizin yanlışlıklarınızı yazdım, başka bir savunma veya destek yok, iyi oku:)
Al@@tt!n
08-22-2009, 00:58
az kaldı çok az kaldı
hehe...
redyellow
08-22-2009, 00:59
zaman herşeyin ilacıdır şimdi bu kısır tartışmalar bi sonuca varmaz her şey zamanı gelince belli olur
bahçeliyi hiç yakından görme, konuşma fırsatınız oluyor mu?
oluyorsa şu yukardaki imzayı atarken hiç vicdanı sızlamamış mı? bi sorsana.)
atma recep din kardeşiyiz:) (doğrmu söyledim, din kardeşiyiz değil mi, ben elhamdülillah müslümanım, sonra baltayı taşa vurmayalım da:))
Ben sizin yanlışlıklarınızı yazdım, başka bir savunma veya destek yok, iyi oku:)
benim ne yanlışlığım olmuş
bahçeliyi hiç yakından görme, konuşma fırsatınız oluyor mu?
oluyorsa şu yukardaki imzayı atarken hiç vicdanı sızlamamış mı? bi sorsana.)
sende recebe sor ite sayın şehite kelle derken hiçmi yüzü kızarmamış şehitle pkk leşini bir tutarken hiç mi utanmamış milleti açlık sınırının altında yaşatırken hiçmi utanmamış
redyellow
08-22-2009, 01:03
benim ne yanlışlığım olmuş
senin değil SİZİN dedim.
SİZ, yani mhpnin, sizin partinin.
ha senin ne yanlışın olmuş onu soruyorsan; yanlışı desteklemek de yanlıştır.
MHP yanlıştır, onu desteklemekte dolayısıyla yanlıştır.
MHP yanlıştır çünkü yalan söylemiştir, apoyu kızılıyda sallandıracağız demiştir, onu idamdan kurtaran bekletmeyi yapan, başbakanlıkta dosya beklesin diye altına imza atan mhp olmuştur.
Milliyetçiyiz demiştir,kemal derviş gibi abdden ithal birisiyle yıllarca ekonomiyi teslim ederek ülkeyi perişan etmiştir.
Bir sürü hata.
redyellow
08-22-2009, 01:04
sende recebe sor ite sayın şehite kelle derken hiçmi yüzü kızarmamış şehitle pkk leşini bir tutarken hiç mi utanmamış milleti açlık sınırının altında yaşatırken hiçmi utanmamış
ben akpli değilim ki... :)
Sizi eleştiren herkes akpli size göre değil mi, sizin yanlışınızı söyleyene hemen akpli damgası vurmaktan bir türlü kendinizi alamıyorsunuz.
Uyanın uyanın!
Sizi chpliler hariç herkes eleştiriyor artık!
Bi tek chp sizinle gurur duyuyor!!!!
sizin bakanlarınızda hep çifte vatndaş yanlışı desteklemedim ben şu meclisdeki parti liderlerinden sadec devlet bahçeli hakkında dokunulmazlığının kalkmasıyla ilgili dava yok buda eb temiz parti olduğumuzun göstergesidir
ben akpli değilim ki... :)
Sizi eleştiren herkes akpli size göre değil mi, sizin yanlışınızı söyleyene hemen akpli damgası vurmaktan bir türlü kendinizi alamıyorsunuz.
Uyanın uyanın!
Sizi chpliler hariç herkes eleştiriyor artık!
Bi tek chp sizinle gurur duyuyor!!!! akp li değilseniz ya dtp li ya saadetlisinizdir hepsi aynı
redyellow
08-22-2009, 01:08
akp li değilseniz ya dtp li ya saadetlisinizdir hepsi aynı
CHP li olamazmıyım yahu:)
hani sizin şu kardeş partiniz var ya:)
sizin bakanlarınızda hep çifte vatndaş yanlışı desteklemedim ben şu meclisdeki parti liderlerinden sadec devlet bahçeli hakkında dokunulmazlığının kalkmasıyla ilgili dava yok buda eb temiz parti olduğumuzun göstergesidir
Dokunulmazlığının kalkmasıyla ilgili davası olamaz ki bahçelinin.
Apoyu bile ipten kurtaran adama kim dokunulmazlık davası açar ki bu ülkede:)
ne olursan ol chp şu an akp ye karşı olduğum için bi sempatim var hem aopay sayın diyene dava açılıyorsa sizin deyiminizle apoyu ipten alanada dava açılır (yanlış anlamayın ben kabul etmiyorum bunu)
redyellow
08-22-2009, 01:16
ne olursan ol chp şu an akp ye karşı olduğum için bi sempatim var hem aopay sayın diyene dava açılıyorsa sizin deyiminizle apoyu ipten alanada dava açılır (yanlış anlamayın ben kabul etmiyorum bunu)
chpye sempatinin olduğunu biliyoruz zaten, yok desen bile inanmam ki:)
Chp sizin kadim dostunuz artık, onlarda ırkçı sizde:)
Ayrıca genel başkanınnız da sülalecek chpliymiş diyorlar, doğru mu?
doğru olsa ne değişir sülalesinden farklı düşünemezmi ama bu konuda bi bilgim yok keşke ırkçı olmayı becerebilsek
redyellow
08-22-2009, 01:19
kabul etmiyor musun?
Bak yukarda DEVLET yazıyor... bu devlet türkiye cumhuriyeti DEVLET'İ değil haaaa...
Yanında da BAHÇELİ yazıyor......
İkisini bir araya getir oku bakayım:
DEVLET BAHÇELİ....
Altında da bi şey var, karalanmış gibi ona da bizde İMZA diyorlar.
Sen ister kabul et, ister etme:)
Devlet Bahçeli kabul etmiş bile:)
redyellow
08-22-2009, 01:21
doğru olsa ne değişir sülalesinden farklı düşünemezmi ama bu konuda bi bilgim yok keşke ırkçı olmayı becerebilsek
ırkçılık insanlık dışıdır.
İnsanlık dışı bir şeyi arzulamayınız, insani olan bir şeyi arzulayınız.
Hiç bir ırkın başka bir ırka üstünlüğü yoktur.
Bizim dinimiz yani islamiyet (sizin dininiz ne?) ırkçılığı yasaklar, lanetler.
bu ülkede hep türklük geri plana itilmiştir bu farkı kapatmak için biraz ırkçılığa ihtiaç var
rıfat gökalp
08-22-2009, 01:32
Vatanı satanlar MİLLİYETÇİ ve ULUSALCI doğu perinçek, yalçın küçük
"Doğu Perinçek liderliğindeki İşçi Partili gençlerle Ülkü Ocaklarına bağlı gençlerin bir araya getirilmesiyle oluşturulan "Kızıl Elma Koalisyonu"nun arkasındaki güç VELİ KÜÇÜK'tür.
KOMÜNİSTLER,PKK,SOLCULAR ile
işbirliğine girerek vatanı satmanızı
tarih affetmeyecektir(doğu perinçek ile kızıl elma ülküsünde harekat eden SEDAT PEKER ve İSTANBUL ESKİ ÜLKÜCÜ OCAKLARI BAŞKANI bulunmaktadır)komünistler ile ittifak yaparak akparti'yi İLLEGAL ve ulusal nutuklar ile düşüreceğinizi sandınız ama milletimiz bu oyuna gelmeyerek teveccüh ile akparti'yi iktidara geitmiştir.
PKK-MHP-CHP-DP-İP(DOĞU PERİNÇEK=KIZIL ELMA KOALİSYONU
http://www.xsir.net/katil.jpg (http://www.xsir.net/register.php)KİMİ SEVERSEN ONUN İLE BERABER OLURSUN
Vatanı kime sattıgın beli oluyor!!!!
Resim küçültülmüştür.Tam boyutlarını görmek için tıklayınhttp://resim.samanyoluhaber.com/resim/240708_perincekk1.jpg (http://fotogaleri.samanyoluhaber.com/galeri/1324/2)
Resim küçültülmüştür.Tam boyutlarını görmek için tıklayınhttp://resim.samanyoluhaber.com/resim/240708_perincekk2.jpg (http://fotogaleri.samanyoluhaber.com/galeri/1324/3)
Resim küçültülmüştür.Tam boyutlarını görmek için tıklayınhttp://resim.samanyoluhaber.com/resim/240708_perincekk3.jpg (http://fotogaleri.samanyoluhaber.com/galeri/1324/4)
Resim küçültülmüştür.Tam boyutlarını görmek için tıklayınhttp://resim.samanyoluhaber.com/resim/240708_perincekk4.jpg (http://fotogaleri.samanyoluhaber.com/galeri/132%204/5)
Resim küçültülmüştür.Tam boyutlarını görmek için tıklayınhttp://resim.samanyoluhaber.com/resim/240708_perincekk5.jpg (http://fotogaleri.samanyoluhaber.com/galeri/1324/6)
Resim küçültülmüştür.Tam boyutlarını görmek için tıklayınhttp://resim.samanyoluhaber.com/resim/240708_perincekk6.jpg (http://fotogaleri.samanyoluhaber.com/galeri/1324/7)
http://gfx1.hotmail.com/mail/w3/pr01/ltr/i_safe.gif (http://fotogaleri.samanyoluhaber.com/galeri/1324/8)
Resim küçültülmüştür.Tam boyutlarını görmek için tıklayınhttp://resim.samanyoluhaber.com/resim/240708_perincekk8.jpg (http://fotogaleri.samanyoluhaber.com/galeri/1324/9)
Resim küçültülmüştür.Tam boyutlarını görmek için tıklayınhttp://resim.samanyoluhaber.com/resim/240708_perincekk9.jpg (http://fotogaleri.samanyoluhaber.com/galeri/1324/10)
Resim küçültülmüştür.Tam boyutlarını görmek için tıklayınhttp://resim.samanyoluhaber.com/resim/240708_perincekk10.jpg (http://fotogaleri.samanyoluhaber.com/galeri/1324/11)
Resim küçültülmüştür.Tam boyutlarını görmek için tıklayınhttp://resim.samanyoluhaber.com/resim/240708_perincekk11.jpg (http://fotogaleri.samanyoluhaber.com/galeri/1324/12)
Resim küçültülmüştür.Tam boyutlarını görmek için tıklayınhttp://resim.samanyoluhaber.com/resim/240708_perincekk12.jpg (http://fotogaleri.samanyoluhaber.com/galeri/1324/13)
evet maallesef eski ülkücüler hainlik yapıyorlar düşününü milliyetçilikten akp li olan var aramızdan çıkıyo böyle ***ler ama olsun temizlendikçe güçleniyoruz
kabul etmiyor musun?
Bak yukarda DEVLET yazıyor... bu devlet türkiye cumhuriyeti DEVLET'İ değil haaaa...
Yanında da BAHÇELİ yazıyor......
İkisini bir araya getir oku bakayım:
DEVLET BAHÇELİ....
ben bunu bilir bunu söylerim orda bi oyun oldu tek başımıza iktidar olalalım mutlaka asarız hem ozamanlarda asılması için eimizden geleni yaptık
Emir Timur
08-22-2009, 01:48
Size birkaç sorum olacak. İzniniz ile soruyorum.
1- Yasa değişiklikleri nerede yapılır ?
2- İdam cezası 12 Ocak 2000 tarihinde Devlet Bahçeli'nin de imzası bulunan basın duyurusuyla kaldırıldıysa, 2 Ağustos 2002 tarihinde kaldırılan şey neydi ?
3- Mensubu olduğunuz siyasi partinin AB uyum yasalarına ve idam cezasına karşı olan yaklaşımı nedir ?
Bu sorularımı cevaplandırırsanız memnun olurum.
rıfat gökalp
08-22-2009, 01:54
devlet bahçeli belki partisini bir kısım kızıl elmacılardan arındırdı ama Ergenekon Terör Örgütü hakkında yargı sürecine saygılıyız diyerek geçiştirmesi ve kamuoyunu tatmin edecek söz ve beyanlarda bulunmaması samimiyetini konusunda beni kuşkulandırıyor.
KIZIL ELMA KOALİSYONUNDA olan;sedat peker,veli küçük,kemal kerinçsiz ile alakalı bazı mhp'lilerden övgü dolu sözler görmekten dolayı inandırıcılığınızı yitiriyorsunuz.
MHP'Yİ PKK ile irtibatlandırmam işte bundan dolayıdır,YA ERGENEKON TERÖR ÖRGÜTÜNDEN taraf olacaksınız ya da MİLLETTEN taraf olacaksınız ! Tercih Sizin ?
devlet bahçeli belki partisini bir kısım kızıl elmacılardan arındırdı ama Ergenekon Terör Örgütü hakkında yargı sürecine saygılıyız diyerek geçiştirmesi ve kamuoyunu tatmin edecek söz ve beyanlarda bulunmaması samimiyetini konusunda beni kuşkulandırıyor.
KIZIL ELMA KOALİSYONUNDA olan;sedat peker,veli küçük,kemal kerinçsiz ile alakalı bazı mhp'lilerden övgü dolu sözler görmekten dolayı inandırıcılığınızı yitiriyorsunuz.
MHP'Yİ PKK ile irtibatlandırmam işte bundan dolayıdır,YA ERGENEKON TERÖR ÖRGÜTÜNDEN taraf olacaksınız ya da MİLLETTEN taraf olacaksınız ! Tercih Sizin ?
siz açıklamaları samimi bulmuyorsanız o bizim problemimiz olamaz ama milliyetçi hareket hep halktan yanadır hep doğrudan yanadır teröründe sürekli karşısındadır
ha bu arada kızıl elma esas olarak yanlış bi düşünce değil ama şu an ağzında sakız yapanlar yanlıştır bişe diyemem
rıfat gökalp
08-22-2009, 02:11
Ana Sayfa (http://www.samanyoluhaber.com/) | Gündem (http://www.samanyoluhaber.com/Gundem.html) | Politika (http://www.samanyoluhaber.com/Politika.html) | Ekonomi (http://www.samanyoluhaber.com/Ekonomi.html) | Dünya (http://www.samanyoluhaber.com/Dunya.html) | Spor (http://www.samanyoluhaber.com/Spor.html) | Sağlık (http://www.samanyoluhaber.com/Saglik.html) | Kültür Sanat (http://www.samanyoluhaber.com/Kultur.html) | Teknoloji (http://www.samanyoluhaber.com/Teknoloji.html) | Eğitim (http://www.samanyoluhaber.com/Egitim.html) | Arşiv (http://www.samanyoluhaber.com/Arsiv.html) | Yazarlar (http://www.samanyoluhaber.com/Yazarlar.html) | RSS (http://www.samanyoluhaber.com/sondakika.rss)
http://image.samanyoluhaber.com/Images/News/2009821/83087.jpg Yalçın Küçük'ün şok fotoğrafları - Video Terör Örgütü PKK ile bağlantıları üçüncü Ergenekon iddianamesinde belgeleriyle ortaya konan Yalçın Küçük'e ait yeni görüntüler ortaya çıktı.
Bu görüntülerde küçük, terör örgütü ele başı Öcalan'la sohbet ederken ve dağdaki teröristlere tarih dersi verirken görülüyor.
Kamuoyu Yalçın Küçük ismini terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan ile PKK kampında çekilen bu fotoğraflarından ve Öcalan ile samimi diyaloglarından tanıyor.
Gizli tanıkların Abdullah Öcalan'ın beyni dediği Yalçın Küçük'e ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Ergenekon sanığı Yalçın Küçük, bir yandan PKK kampında Abdullah Öcalan ile yan yana görülürken bir yandan da PKK'nın yayın organında boy gösteriyor.
PKK'nın kanalında, Türk halkından yabancı ve düşman gibi söz eden Küçük'ün katıldığı programa zaman zaman Öcalan da telefonla bağlanıyor. Bu görüntülerde de Yalçın Küçük, terör örgütü lideriyle koyu bir sohbet içinde. Küçük, üçüncü iddianameye yansıyan ifadelerinde Abdullah Öcalan'a hiç bir zaman "başkanım" diye hitap etmeyeceğini ve Öcalan'ı hiç bir şeyin başkanı olarak görmediğini söylüyor ancak görüntüler Küçük'ü yalanlıyor.
PKK'nın beyni olduğu iddia edilen Küçük'ün bir yandan övgüler dizdiği terör örgütüne yapılanma konusundaki tavsiyeleri de dikkat çekiyor.
Beka vadisinde kaydedilen bu görüntülerde ise Yalçın Küçük teröristlere tarih dersi veriyor. Dersin konusu ise etnik ayaklanmalar ve devletleşememenin sebepleri.
KIZIL ELMA'nın sol kanadını oluşturan milliyetçi yalçın küçük
www.samanyoluhaber.com ! adresine girerek AKparti düşmanı
Yalçın küçük'ün APO ile çekilmiş video'ya bakabilirsin.
PKK'lı yalçın küçük'ün MHP ve devlet bahçeli'yi kendisine karşı
bir sözünü duydun mu ??? AKparti'yi PKK ile ortak olarak niteleyen
ve ABD işbirlikçisi iftiralarını atan YALÇIN KÜÇÜK APO ile sarmaş dolaş fotoğrafları ve methiyeleri çıktı?
Emir Timur
08-22-2009, 02:15
Arkadaşım sen neden sürekli böyle konu ile alakasız şeyleri kopyala/yapıştır yapıyorsun ?
Kendi özgün fikirlerin varsa buyur yaz, başkaları da okusun ve bir tartışma ortamı oluşsun.
Yoksa böyle parti fanatikliği yaparak kendini komik duruma düşürüyorsun.
yalçın küçükle mhp nin ne alaksı var anlamış değilim
rıfat gökalp
08-22-2009, 02:36
yalçın küçükle mhp nin ne alaksı var anlamış değilim
kızıl elma koalisyonu ulusalcılar ve bazı ülkücülerin 2003 yılında birlik olarak
kurdukları bir yapıdır ve doğu perinçek bu oluşum başında bulunmaktadır.
maalesef devlet bahçeli ETÖ'yü karşısına almadığı sürece MHP'yi PKK ile
çıkarları için işbirliği içinde olduğunu düşüneceğiz ki APO'yu ABD-İSRAİL-AB'nin
dayatmaları ile ipten alması buna işaret ediyorum.
ayrıca emir timur,bilinçaltınızda neler yattığını daha önce ki yazdığınız provakatif yazılar ile kendinizi ele verdiniz.forumdan atılmadan önce
hangi siyasi partiye mensub olduğunu söylerseniz mutlu oluruz,ülkücü gibi
mert ve delikanlı olup fikrinizi ve zikrinizi söylemenizi bekliyorum.
Emir Timur
08-22-2009, 02:46
Provokasyonla ne alakası var ?
Bakalım dedim yazdıklarıma nasıl bir tepki verecekler.
Ama yazdığım yazılara kimse ses çıkarmadı. Aksine çoğu kişinin hoşuna bile gitti. Bunun neresi provokasyon oluyor ? Demek siz yazdıklarımı kabul ediyorsunuz.
Hem ben neden forumdan atılayım ? Yoksa karşıt görüşlere tahammülünüz yok mu ? Bu mu sizin demokrasi anlayışınız ? Sanırım siz demokrasi kavramını üfürükçü tekerlemesi falan sanıyorsunuz.
Bu arada merak ediyorsan hemen ne olduğumu söyleyeyim.
Türk milliyetçisiyim, Türkçüyüm, Turancıyım.
Şimdi istediğin kadar konuşabilirsin. Ben seni ciddiye de almam. Çünkü ciddiye alınacak biri değilsin.
rıfat gökalp
08-22-2009, 03:06
akparti profili çizerek bizi DTP ile paralel bir bağlantı kurma teşebbüsünde bulunman
karaktersiz ve toplumda güvenilmez bir sahtekar olduğunuzu gösteriyor.
Bence AK Parti % 70 . Arkasından da % 3o ile DTP... (http://www.akpartiforum.com/showthread.php?p=659387#post659387)
Bence AK Parti % 70 . Arkasından da % 3o ile DTP gelir. Diğer partiler ne olur bilemem.
Sevgili kardeşim niyetiniz de tekrar, kayma olursa ceza alacaksınız.
bu provakatif ve mantıksız cevaba kimse tepki vermedi alkışladı öyle mi?hakların kardeşliği masalı yok başbakanımız apo ile masaya oturur küstahlığınız sizin seviyenizi ve adam yerine konulamayacağınızı ortaya koyuyor.
Türk milleyetçisi olarak PKK sempatizanı olduğunuzu itiraf ettiğiniz için teşekkür
ederiz.sn.yetkililer riyakar emir timur'u,DEMOKRASİMİZ'in güçlenmesi adına forumdan uzaklaştırmanızı istiyorum.vesselam
Emir Timur
08-22-2009, 03:27
Yazacak bir şeyin varsa buyur yaz. Öyle şeyler yaz ki ben sana cevap veremeyeyim. Tabii hakaret etmek kolayınıza kaçtığı için, insanları yaftalayıp çekiliyorsunuz bir kenara. Sana Zaman gazetesinin sloganı ile cevap veriyorum : ''Yaftalamadan düşünün.''
AKP ve DTP ile paralel bir bağlantı kuruyormuşum. Kurmama gerek yok; bağlantı var zaten; Başbakan ''DTP ile görüşmem'', deyip sonra görüşmedi mi ? AKP ve DTP Kürtçülük konusunda aynı makasenlerde yürümüyor mu ? Atıp tutacağına, ispatlayabiliyorsan bunların aksini ispatla bana.
''PKK sempatizanı'' ithamını sana aynen iade ediyorum. Aslında sana hakettiğin şekilde daha ağır, altından kalkamayacağın şeyler söylerdim de, dua et mübarek ramazan ayındayız. Az sonra da sahura kalkacağız.
Son olarak;
Kendin özgün fikirlerin varsa buyur paylaş, tribünlere oynayarak yöneticilerin desteğini alıp beni banlatmaya çalışma. Demokrat ol biraz. Demokrasi nedir bilmiyorsan da gel sana öğreteyim.
rıfat gökalp
08-22-2009, 06:07
Siz böyle her şeye salya sümük ağlar mısınız ? Kimden öğrendiniz bunu ? Amerika'daki ağlak imamdan mı ?
Yazacak bir şeyin varsa buyur yaz. Öyle şeyler yaz ki ben sana cevap veremeyeyim. Tabii hakaret etmek kolayınıza kaçtığı için, insanları yaftalayıp çekiliyorsunuz bir kenara. Sana Zaman gazetesinin sloganı ile cevap veriyorum : ''Yaftalamadan düşünün.''
AKP ve DTP ile paralel bir bağlantı kuruyormuşum. Kurmama gerek yok; bağlantı var zaten; Başbakan ''DTP ile görüşmem'', deyip sonra görüşmedi mi ? AKP ve DTP Kürtçülük konusunda aynı makasenlerde yürümüyor mu ? Atıp tutacağına, ispatlayabiliyorsan bunların aksini ispatla bana.
''PKK sempatizanı'' ithamını sana aynen iade ediyorum. Aslında sana hakettiğin şekilde daha ağır, altından kalkamayacağın şeyler söylerdim de, dua et mübarek ramazan ayındayız. Az sonra da sahura kalkacağız.
Son olarak;
Kendin özgün fikirlerin varsa buyur paylaş, tribünlere oynayarak yöneticilerin desteğini alıp beni banlatmaya çalışma. Demokrat ol biraz. Demokrasi nedir bilmiyorsan da gel sana öğreteyim.
yurt dışında istiklal marşımızın okunmasını ve bayrağımızın göndere çekilmesine vesile olan FETHULLAH GÜLEN HOCA'ya karşı yönelik olumsuz tavırların ABD-İSRAİL yandaşı olduğunu gösteriyor.
AKparti ve dtp arasında bağlantı da kurarmış;PKK'lı DOĞU PERİNÇEK'ten ders görmediğine emin misin?aynı onun gibi renk değiştiriyor ve konjonktüre göre siyasi argümanları kullanarak kendinize rol biçiyorsunuz.
hangi partili olmadığın beni ilgilendirmez biz belge ile konuşurken sen ipe sapa gelmez iddialar ile iftiralar atıyorsun ama millet böyle dolmaları yutmaz.
CHP,PKK'yı partisinin saflarına taşıdı mı ?evet
MHP-DEVLET BAHÇELİ ABD-İSRAİL'in dayatmaları ile apo'yu ipten aldımı?evet
tarihe ihanet olarak geçen kapı gibi belgeler forumda mevcut ;YA SEV,YA DA TERKET
Evelallah ben demokrasiyi ilkesini savunan bir vatandaşım ve senin gibi faşist darbecilerin bana öğreteceği birşey yoktur
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.