Orijinalini görmek için tıklayınız : Milli Gazete yine haddini aştı!
FarukARSLAN.
02-26-2009, 19:16
Bugünlere kadar refikimiz sandığımız bir oluşumun temsilcisi Milli Gazete yaptı yine yapacağını...
Bugünkü ön sayfasında öyle bir photoshop çalışması yaptılar ki pes dedirtecek cinsten!
Açılım diyorlar... Ve neye diyorlar biliyor musunuz?...
Buyrun bakın:
http://img25.imageshack.us/img25/9813/milligazeteirkeflii26ubg.jpg(Ön sayfanın tamamı için - TIKLA) (http://gazete.netgazete.com/Gazete/milligazete.jpg)
Yazıklar olsun ...
Dinin sana 'kin'i 'buğz'u emretmiyor oysa...
Siyaset nedir bilmeyen o TAHT AŞKI KAPLAMIŞ ZİHNİYETİNİZE, yazıklar olsun ...
Ertuğrul ÖZGÜL
02-26-2009, 19:20
Bugünlere kadar refikimiz sandığımız bir oluşumun temsilcisi Milli Gazete yaptı yine yapacağını...
Bugünkü ön sayfasında öyle bir photoshop çalışması yaptılar ki pes dedirtecek cinsten!
Buyrun bakın:
http://img25.imageshack.us/img25/6420/milligazeteirkeflii26ub.jpg (Ön sayfanın tamamı için - TIKLA) (http://gazete.netgazete.com/Gazete/milligazete.jpg)
Yazıklar olsun ...
Siyaset nedir bilmeyen o TAHT AŞKI KAPLAMIŞ ZİHNİYETİNİZE; yazıklar olsun ...
sana harfi harfine katılıyorum forumdada yaptıklarını görüyorsunuzdur. arkadaşın biride niye sert tepki veriyorsunuz diyor susasusa bişekil olduk bz sustukça onlar doğru söylediklerini zannediyorlar
themither!
02-26-2009, 19:25
bence milli gazete sonuna kadar haklı!..asıl ben sana yuh diyorum faruk!..çünkü hocalıda ermeniler o kadar insanımızı katletti!..ancak akp hocalı için kılını kıpırdatmıyor..ermenilere gelince ise.......kahrolsun soykırımcı ermeniler...hepsinin Allah bin belasını versin!..
Yetkili Notu: Edebinle yaz kardeşim !
Üç mevsim
02-26-2009, 19:27
Saçmalamışlar. Bunu sık sık yapıyorlar..
Bir kere bizim Ermenistan Devleti ve ülkesi ile ilişkilerimizi düzeltme çabamız ne ABD ne AB için... Sadece komşularımızla aramızın iyi olması için.
Ermenistan üzerine düşen vazifeleri yapmadığı için bu ilşkiler kolay düzelmiyor, ilerleme yavaş.. Hocalı'yı unutmakla bunun ne alakası var.
Böyle bir değerlendirmeyi Ya Aydınlık Dergisi yapar ya da Milli Gazete yapar.
İşte bu zihniyet, bu görüşte var olduğu sürece gıdım ilerleyemezler. Numan Kurtulmuş her ne kadar bu "kör gözün parmağı" anlayışını değiştirmeye çalışsa da bu kolay olmayacak.
FarukARSLAN.
02-26-2009, 19:28
bence milli gazete sonuna kadar haklı!..asıl ben sana yuh diyorum faruk!..çünkü hocalıda ermeniler o kadar insanımızı katletti!..ancak akp hocalı için kılını kıpırdatmıyor..ermenilere gelince ise.......kahrolsun soykırımcı ermeniler...hepsinin Allah bin belasını versin!..
Yahu ne diyorsun arslanım?.. Hocalı neresi desem cevap verebilecek misin sen ki bana da yuh çekiyorsun?.. Heh?..
Yazıklar olsun böyle görüşe de 'Gömleğe' de .
themither!
02-26-2009, 19:31
nasıl ne diyorum..ermeniler hocalı katliamını yapmıştır diyorum..yoksa bi itirazın mı var arslanım !...bunu da mı inkar ediyosun!..bi de benle düzgün konuş..senden büyüğüm..terbiyeni takın,alırım anahtarını!..
Ertuğrul ÖZGÜL
02-26-2009, 19:35
Emeniler katliyap yapdı onudamı suçlusu akparti?
themither!
02-26-2009, 19:37
onun suçlusu akp değil tabiki ama şu an ermenilere o kadar destek veriyo!..onlar bizim insanımızı katletti..ermeniler 594.000 müslümanı(TÜRK VE KÜRT) katletti!..
FarukARSLAN.
02-26-2009, 19:37
Yesinler.. Hani Allah aşkına hani büyüklüğün?..
Erdemli ol önce bi..
Yahu sorsam Hocalı Katliamı nedir hangi tarihte yapılmıştır onu bilemeyecek adam (google meselesi hariç tabi) gelmiş bana büyüklük taslıyor..
Çık 46387463 defa oku orada Hocalı Katliamı yok felan mı diyor diye.. Katliama sessiz kalınsın yada kalınmasın mı diyor..
Soranda kabahat, ne diyorsun diye.. Ne olduğunu bilmiyor ki ne dediğini de bilsin..
Fesupanallaah..
Ertuğrul ÖZGÜL
02-26-2009, 19:39
sendenim faruk kardeş öbür tarafada saçmalamış kerkük musul türk değilmiş
themither!
02-26-2009, 19:40
emin ol ki hocalı katliamının ne olduğunu ve hangi tarihte yapıldığını çok iyi biliyorum!..ben yıllardır hocalı katliamını bilen ve araştıran biriyim!..ve şansa da bu konuya rastladım !..biraz sert davranmış olabilirim,kalbini kırdıysam affola faruk kardeş!..bu konu hakkında çok sinirliydim ve şansa forumda böle bi konu açmışsınız..karşıma çıkınca da işte...:)
themither!
02-26-2009, 21:42
1992 Şubat'ın ikinci yarısından itibaren Ermeni silahlı birliklerinin ablukasına alınarak, her gün bombalanmıştır. Ermenistan askerleri 1992 yılında 25'i 26 Şubat bağlayan gece Hocalı'da kadın, çocuk ve yaşlı ayrımı yapmadan 613 kişiyi hunharca katletmişlerdir. Katledilenlerin 83'ü çocuk, 106'sı kadın ve 70 tanesi ise yaşlıdır. Bu katliamdan 487 kişi ağır yaralı olarak kurtulmuş, bin 275 kişi ise rehin alınmıştır. Bunların 150 tanesi ise kaybolmuştur. Yapılan incelemelerde kaybolanlar kişilerin cesetlerinin yakıldığı, gözlerinin oyulduğu, kulaklarının, burunların ve kafaların kesildiği görülmüştür.
Hocalı Katliamını 17. yıldönümünde lanetliyoruz...
Ertuğrul ÖZGÜL
02-26-2009, 21:47
1992 Şubat'ın ikinci yarısından itibaren Ermeni silahlı birliklerinin ablukasına alınarak, her gün bombalanmıştır. Ermenistan askerleri 1992 yılında 25'i 26 Şubat bağlayan gece Hocalı'da kadın, çocuk ve yaşlı ayrımı yapmadan 613 kişiyi hunharca katletmişlerdir. Katledilenlerin 83'ü çocuk, 106'sı kadın ve 70 tanesi ise yaşlıdır. Bu katliamdan 487 kişi ağır yaralı olarak kurtulmuş, bin 275 kişi ise rehin alınmıştır. Bunların 150 tanesi ise kaybolmuştur. Yapılan incelemelerde kaybolanlar kişilerin cesetlerinin yakıldığı, gözlerinin oyulduğu, kulaklarının, burunların ve kafaların kesildiği görülmüştür.
Hocalı Katliamını 17. yıldönümünde lanetliyoruz...
bilgin vardır tabikide ama milli gazete ak partiye taş atmak için yapmış haberi bizim suçumuz ne
son durak
02-26-2009, 23:13
yazıklar olsun....
sinirlenmeyeyim diyorum göz göre göre neler yapıyorlar...
nasıl bi zihniyettir bu ...
bu kadar koltuk sevdalısı olunmaz be kardesim...
Özgür Çağrı
02-26-2009, 23:23
Ya olacak bunlar ama iyice zıvanadan çıktı bu anti akparticiler dün uğur dündar neredeyse uçak kazasından hükümeti sorumlu tutacak :(
Chp keşke fazla kişi ölseydide hükümete yüklenseydik diyecek hale gelmiş
Yazıklar Olsun Ayıp ediyorsunuz ama..
Son bir vefa borcumuz var aslımızı inkar etmiyoruz bari siz yapmayın..
Ertuğrul ÖZGÜL
02-26-2009, 23:30
Ya olacak bunlar ama iyice zıvanadan çıktı bu anti akparticiler dün uğur dündar neredeyse uçak kazasından hükümeti sorumlu tutacak :(
Chp keşke fazla kişi ölseydide hükümete yüklenseydik diyecek hale gelmiş
Yazıklar Olsun Ayıp ediyorsunuz ama..
Son bir vefa borcumuz var aslımızı inkar etmiyoruz bari siz yapmayın..
öyle düşünenleri yok denecek kadar az düşüncen kalplerine girsin inşallah
Onurlu bir insana düşen görev, "zulüm kime yapılırsa yapılsın, zâlim kim olursa olsun karşısında ..." olmak herhalde arkadaşlar.
Bu zalimlik kendi nefsimden de olsa karşı çıkıyorum. Sonuçta kazanacak olan insan onurudur, haysiyetidir, şerefidir.
Tarih birçok zalimlik görmüştür, yazıyoruz bunları.
Ermenilerin yaptıklarının kanıtlarını bizzat gözleriyle görmüş biri olarak (Erzurum-Kars müzeleri ve köyleri bunların örnekleriyle doludur) zalimlerle işbirliği yapmaktaki cüretkârlık ile mazlumlarla dayanışma içinde olmak arasındaki farkı elbetteki birileri haykıracaktır.
Milli Gazete'mizden başka bir davranış da beklenemezdi zaten...
sorun su Milli Dövüscülere 17. den evvel hangi Yil dönümlerinde Hocali katliamini kinamislar ?
yoksa secimlerden önce yine 3 puana 5 cigermi satiyorlar ?
Ak parti geldi Ermeni katliamlari hatirlandi bu Ülkede..önceden böyle bir derdinizmi vardi sizin ?
varsa yoksa..avrupadan gelsin Marklar..:-)
YUH !
doğruları haykıra bilmek haddini aşmaktır...........
Eskiden Milli gazete okurdum hatta aboneydim bile ama şimdi ne okuyorum ne de okutturuyorum artık Milli gazetenin kartel medyasından farkı yok benim için çünkü onların değirmenine şu taşıyorlar yazık ne diyelim Allah islah etsin ! ....
hipermuhafazakar
03-02-2009, 16:04
ya hala anlamıyormusunuz , bunlarda alevilikten sonra ikinci sapkın mezhep MİLLİ GÖRÜŞ
Bunlar birgün ne yazmışlardı biliyormusunuz tam manşetlerinin üstüne logolarının altına,aynen şunu
AKP'YE VERİLEN HER OY IRKÇI EMPERYALİZME HİZMETTİR
inanmayan varsa koyayım buraya
Helal olsun Milli gazete'ye
bende birşey sandım.
Yalanmı yazmış
istediğin kadar portesto et ...
sahibi erbakan yaşlandı bırakın arkadaşlar.... i..ürür kervan yürür....
Yazık cok yazık .. İçimde bir yerde Erbakan Hocaya olan hayranlığımdan sakladığım milli görüşcü yanım bu şekilde saldırmalarından sonra iyice zayıflıyor. Yakışmıyor Saadete. Sadece davanızı savunmalarını isterdim, bulaşmadan çamur atmadan. Bizde oyumuzla desteklemesekte gönlümüzle desteklerdik. Çünkü biliyorki Ak Parti gibi Merkezci bir partiye bile dayanamayan Statüko Saadet Parsini kaldırmaz. Eğer kaldırabilseydi Ne 28 Şubat olurdu . Ne ülke bu halde olurdu. Nede Ak Parti oludu. Saadet'in başkanıda Kurtulmuş Değil Erbakan Hocan'ın prensi Erdoğan olurdu ..
Tüm bunları bilmelerine rağmen çamur at izi kalsın .. yakışmıyor Miili Görüşcülere.. Sizi seven Milyonlarca Ak Partiiyide kaybetmek üzeeresiniz haberiniz olsun ..
düşünceli
03-09-2009, 13:29
Yazık cok yazık .. İçimde bir yerde Erbakan Hocaya olan hayranlığımdan sakladığım milli görüşcü yanım bu şekilde saldırmalarından sonra iyice zayıflıyor. Yakışmıyor Saadete. Sadece davanızı savunmalarını isterdim, bulaşmadan çamur atmadan. Bizde oyumuzla desteklemesekte gönlümüzle desteklerdik. Çünkü biliyorki Ak Parti gibi Merkezci bir partiye bile dayanamayan Statüko Saadet Parsini kaldırmaz. Eğer kaldırabilseydi Ne 28 Şubat olurdu . Ne ülke bu halde olurdu. Nede Ak Parti oludu. Saadet'in başkanıda Kurtulmuş Değil Erbakan Hocan'ın prensi Erdoğan olurdu ..
Tüm bunları bilmelerine rağmen çamur at izi kalsın .. yakışmıyor Miili Görüşcülere.. Sizi seven Milyonlarca Ak Partiiyide kaybetmek üzeeresiniz haberiniz olsun ..
hic bir milli görüşcü iftira atmaz iftiracı milli görüşcü olmaz diğer siyasilerle karıştırma her söylediğimizin doğruluk payı vardır akp kumpasının dışına çıkıp biraz arşdırırsan göreceksin her şeyin öyle iyi gitmediğini ..selamlar???:çiçek:
redyellow
03-09-2009, 13:58
Buyrun bakın:
http://img25.imageshack.us/img25/9813/milligazeteirkeflii26ubg.jpg(Ön sayfanın tamamı için - TIKLA) (http://gazete.netgazete.com/Gazete/milligazete.jpg)
Yazıklar olsun ...
Siyaset nedir bilmeyen o TAHT AŞKI KAPLAMIŞ ZİHNİYETİNİZE, yazıklar olsun ...
Bir başlığı baktım, bir habere baktım.
Allah Allah...
Milli Gazete niye haddi aşmış anlamadım.
http://img25.imageshack.us/img25/9813/milligazeteirkeflii26ubg.jpg
Bu haberde haddi aşan ne var, şöyle biraz açar mısınız?
Haber noktasına kadar doğru değil mi?
Üstelik de bir partiye laf atma yok, hükümete bi şey deme yok.
Niye bu konudan bu kadar rahatsız oldunuz anlamadım.
redyellow
03-09-2009, 13:59
TERBİYESİZLİK yapma edepsiz!!!!
Eğer fikrin, düşüncen varsa adam gibi yaz, insan gibi yaz.
Yapamıyorsan da defol git!
Edepsizliğe gerek yok!
Forum yönetimi bu tür terbiyesizlere, edepsizlere lütfen yüz vermeyin.
Hangi partiden olursa olsun bu tür yazı yazan herkesi banlayın lütfen.
milletinadami
03-09-2009, 15:28
redyellow sen burdan millete kufrederken iyi oluyordu degilmi...
senolum42
03-12-2009, 02:53
selamun aleyküm.
bune seviyesizlik arkadaşlar
yakışmıyo ümmete
senolum42
03-12-2009, 02:55
yazı doğrudur veya yanlıştır. kimseye seviyesizlik yapmaya kimsenin hakkı yoktur.
hepimiz müslümanız
edebe uygun tartışalım ALLAH AŞKINA
FarukARSLAN.
03-12-2009, 06:41
Bir başlığı baktım, bir habere baktım.
Allah Allah...
Milli Gazete niye haddi aşmış anlamadım.
Bu haberde haddi aşan ne var, şöyle biraz açar mısınız?
Haber noktasına kadar doğru değil mi?
Üstelik de bir partiye laf atma yok, hükümete bi şey deme yok.
Niye bu konudan bu kadar rahatsız oldunuz anlamadım.
Photoshop'la o 'katil'in yüzü kimin yüzü yapılmış bir bakın, sonra 'Ermeni ve Amerika AÇILIMI' nasıl oluyor bu soruyu bir sorun kendinize sonra gelin bir daha yorum yapın.
----
Evet, MG edepsizliğine tekrardan bakın arkadaşlar;
redyellow
03-12-2009, 11:56
redyellow sen burdan millete kufrederken iyi oluyordu degilmi...
Arkadaşım:
Ben bu başlıkta aşağıdaki yazıya cevap yazdım ve edebe çağırdım.
unnamed Nickli Üyeden Alıntı
Sizce bu seviyeli bir yazı mı?
Bana diyorsun ki SEN BURDAN MİLLETE KÜFREDERKEN...
Bak arkadaşım:
Sen bunu hep yapıyorsun, sürekli aynı taktik..
Geçen de bana "redyellow banlana banlama bıkmadın değil mi" diyordun...
Bak canım ciğerim... ben bu forumda hiç banlanmadım... banlanmaya gerek olacak bir şey de yapmadım.
Aynı şeyi başka bir arkadaşada yazmıştın.
Şimdi de bana KÜFREDİYORSUN diyorsun...
Bak çok açık yazıyorum:
BENİM BURDA BİR TANE KÜFÜRLÜ YAZIMI BUL BEN BU FORUMU DERHAL TERKEDECEĞİM....
Yalan söyleme...
İftira atma....
ben burda adam gibi gelip bir fikir alışverişinde bulunmak istiyorum, görüşlerimi aktarmak istiyorum.
Ve bunuda gayet seviyeli yapıyorum.
seviyesizlik yapanlara da uyarımı yapıyorum.
sen bu kafayla devam edeceksen, yani iftira atacaksan, yalan söyleyeceksen, senin yazılarını bundan sonra görmeyeceğim, yok farzedeceğim.
Ya KÜFRETTİĞİMİ İSPATLA... ya da içinde varsa Allah korkusu... bu iftira ve yalanları bırak.
Fikrin, düşüncen varsa yaz... ya da sus.
Çünkü susmak, yalandan, iftiradan daha iyidir.
redyellow
03-12-2009, 12:00
Photoshop'la o 'katil'in yüzü kimin yüzü yapılmış bir bakın, sonra 'Ermeni ve Amerika AÇILIMI' nasıl oluyor bu soruyu bir sorun kendinize sonra gelin bir daha yorum yapın.
----
Evet, MG edepsizliğine tekrardan bakın arkadaşlar;
Sayın farukaslan:
Şimdi sizin yazınızda fotoğrafla ilgili yazınca tekrar tekrar baktım, hakikaten size inanamıyorum.
Her gördüğünüz fotoğrafı başbakanın mı sanıyorsun yapmayın lütfen...
Bakın çok açık yazıyorum.
EĞER MİLLİ GAZETE O FOTOĞRAFTA OYNAMA YAPTI VE SİZİN DEDİGİNİZ GİBİ FOTOĞRAFI HİLE İLE BAŞBAKANIN RESMİ HALİNE GETİRDİYSE:
BU ALÇAKLIKTIR!
Yeterli mi?
Ama iyi araştırın o fotoğrafdaki kişi hile ile tayyip bey olarak yapılmış olsaydı şimdiye kadar gazete hakkında akpnin bir açıklaması olmazmıydı? bir şikayeti olmazmıydı? bir mahkemeye verme olayı felan olmazmıydı?
Lütfen biraz siyaset gözlüğünü çıkarın, o zaman göreceksiniz o resmin tayyip beyle alakası yoktur.
redyellow
03-12-2009, 12:06
Bak faruk aslan: O fotoğrafın başka sitedeki büyük boyutunu yayınlıyorum:
Bakın bakalım O KATİLİN YÜZÜ KİMİN ?
Senin KİMİN dediğin başbakan ile zerre kadar ilgisi alakası var mı?
Milli gazeteye EDEPSİz diyorsun bak bakalım edepsiz mi, yoksa ortada kocamaaaaan bir iftira mı var:
http://img0.bloggum.com/upload/lib/img/13774/o/r_k1z137u0zc0n2o5p851h.jpg
http://haberinizolsun.bloggum.com/resim/hocali-katliami-1.html
Site bu site, orda bu fotoğrafla ilgili ne deniyor iyi bakalım:
hocalı katliamı (1) 01 Temmuz 2008 08:44 | naturel | 0 fav | 0 yorum | etiket: 25 şubat 1972 , ermeni , ermeni katliamı , hocalı , hocalı katliamı , robert koçaryan , vahşet ERMENİLERİN KATLETTİĞİ BİR AZERİ TÜRKÜ...
Peki tarihe bakalım:
1 Temmuz 2008
yani sizin milli gazetenin yayınladığı tarihden yaklaşık 1 sene önce.
O siteyi hazırlayanlar da herhalde o fotoğrafda hile yapıp başbakanı montajlamadılar değil mi?
Yapmayın lüften.
Gördünüz mü photosp'u? gördünüz mü kimin EDEPSİZ olduğunu?
Gördünüz mü o katilin KİMİN olduğunu???
Bu kadar siyaset gözlüğü gözünüzü köretmesin lütfen.
Sayın farukaslandan yaptığı bu müthiş yanlışlıktan dolayı, yaptığı bu müthiş önyargıdan dolayı özür dilemesini bekliyorum.
Bakalım yahu yanlış anlamışım, özür dilerim diyebilecek misiniz?
hipermuhafazakar
03-12-2009, 17:54
hic bir milli görüşcü iftira atmaz iftiracı milli görüşcü olmaz diğer siyasilerle karıştırma her söylediğimizin doğruluk payı vardır akp kumpasının dışına çıkıp biraz arşdırırsan göreceksin her şeyin öyle iyi gitmediğini ..selamlar???:çiçek:
Yahu 3 kasım 2002'den beri CHP'nin Milli Görüş şubesi gibi çalıştılar.. Milli Gazete, Cumhuriyet gazetesinin milli görüş şekli gibi çalıştı.. Koltuk görüşçüler..
http://img26.imageshack.us/img26/33/yalanc.jpg (http://img26.imageshack.us/my.php?image=yalanc.jpg)
bunu 22 temmuz öncesi söyledi..çocuklar bile inanmaz kaale almaz bunu ama söyledi koltuk görüş lideri..aradan o kadar zaman geçti hani ne oldu ??? haydi bize bi ilizyon yapsanıza :)))
FarukARSLAN.
03-12-2009, 18:33
Bak faruk aslan: O fotoğrafın başka sitedeki büyük boyutunu yayınlıyorum:
Bakın bakalım O KATİLİN YÜZÜ KİMİN ?
Senin KİMİN dediğin başbakan ile zerre kadar ilgisi alakası var mı?
Milli gazeteye EDEPSİz diyorsun bak bakalım edepsiz mi, yoksa ortada kocamaaaaan bir iftira mı var:
http://haberinizolsun.bloggum.com/resim/hocali-katliami-1.html
Site bu site, orda bu fotoğrafla ilgili ne deniyor iyi bakalım:
Peki tarihe bakalım:
1 Temmuz 2008
yani sizin milli gazetenin yayınladığı tarihden yaklaşık 1 sene önce.
O siteyi hazırlayanlar da herhalde o fotoğrafda hile yapıp başbakanı montajlamadılar değil mi?
Yapmayın lüften.
Gördünüz mü photosp'u? gördünüz mü kimin EDEPSİZ olduğunu?
Gördünüz mü o katilin KİMİN olduğunu???
Bu kadar siyaset gözlüğü gözünüzü köretmesin lütfen.
Sayın farukaslandan yaptığı bu müthiş yanlışlıktan dolayı, yaptığı bu müthiş önyargıdan dolayı özür dilemesini bekliyorum.
Bakalım yahu yanlış anlamışım, özür dilerim diyebilecek misiniz?
Hehh, bak iyi oldu bu..
Bak şimdibak iyi bak:
http://img25.imageshack.us/img25/9813/milligazeteirkeflii26ubg.jpg ---- http://img3.imageshack.us/img3/2157/sdatile.jpg
Photoshop gözün varsa yüz kısmına göz kısmına iyi bak.. Anlamıyorsan getir bi anlayanı beraber bakın..
Şu fotoğrafın aslına 98346378 kere baksan bir tanıdık çıkmaz ama 'çirkef' gazetemizinkine bakın.. Aynı mı bunlar?...
Gözlerine bakın aynı mı? büyüklükleri aynı mı gözlerin?..
Bakın kaşları aynı mı...
Photoshop gözüyle bakın, hatta ne photoshopu anlamaz bu gazetedekiler ondan paintle yapmışlardır.. Bak bakalım kaş kısmına.. Bak bakalım kaşların hemen üst üst bölegelerine.. Alt bölgelerinde ki farklılıklar(oynamalar!) AYNI MI, AYNI MI, AYNI MI!
Böyle kasmadan ezileceğinizi liğme liğme olacağınızı düşünmeden bakın..
GÖRDÜNÜZ MÜ KİMİN EDEPSİZ OLDUĞUNU!
Diyeceğim de...
NE İSE!
redyellow
03-12-2009, 19:12
Hehh, bak iyi oldu bu..
Bak şimdibak iyi bak:
http://img25.imageshack.us/img25/9813/milligazeteirkeflii26ubg.jpg ---- http://img3.imageshack.us/img3/2157/sdatile.jpg
Photoshop gözün varsa yüz kısmına göz kısmına iyi bak.. Anlamıyorsan getir bi anlayanı beraber bakın..
Şu fotoğrafın aslına 98346378 kere baksan bir tanıdık çıkmaz ama 'çirkef' gazetemizinkine bakın.. Aynı mı bunlar?...
Gözlerine bakın aynı mı? büyüklükleri aynı mı gözlerin?..
Bakın kaşları aynı mı...
Photoshop gözüyle bakın, hatta ne photoshopu anlamaz bu gazetedekiler ondan paintle yapmışlardır.. Bak bakalım kaş kısmına.. Bak bakalım kaşların hemen üst üst bölegelerine.. Alt bölgelerinde ki farklılıklar(oynamalar!) AYNI MI, AYNI MI, AYNI MI!
Böyle kasmadan ezileceğinizi liğme liğme olacağınızı düşünmeden bakın..
GÖRDÜNÜZ MÜ KİMİN EDEPSİZ OLDUĞUNU!
Diyeceğim de...
NE İSE!
hala inatlaşıyorsun ya helal olsun:)
yahu gözün görmüyor mu, aynı fotoğraf işte, ne farkı var.
Yok kaşının üstünde oynanmış yok kirpigi vs. hasbünallah:)
Ya kardeşim milli gazete senden mi korkacak eğer sayın başbakanı kastetse açıkca yapar ne diye böyle bir şey yapsın.
Pes yani pes.
yani yahu hata etmişim kusura bakmayın özür dilerim demek bu kadar mı zor geliyor sana.
Hasbünallah...
ya artık seni muhatap kabul etmiyorum...
ne olur Allah aşkına sen de benim yazılarımı görmezden gel.. beni muhatap alma ne olur...
bu kadar da kin bu kadar da kör gözlülük olmaz ki ya...
Hadi sana iyi iftiralar:)
Ha eğer bu kadar eminsen buyur milli gazeteyi mahkemeye ver.. bu fotoğraf başbakanın fotoğrafı deyin.
deyin de mahkemede iftiran iyice ortaya çıksın:)
FarukARSLAN.
03-12-2009, 19:33
hala inatlaşıyorsun ya helal olsun:)
yahu gözün görmüyor mu, aynı fotoğraf işte, ne farkı var.
Yok kaşının üstünde oynanmış yok kirpigi vs. hasbünallah:)
Ya kardeşim milli gazete senden mi korkacak eğer sayın başbakanı kastetse açıkca yapar ne diye böyle bir şey yapsın.
Pes yani pes.
yani yahu hata etmişim kusura bakmayın özür dilerim demek bu kadar mı zor geliyor sana.
Hasbünallah...
ya artık seni muhatap kabul etmiyorum...
ne olur Allah aşkına sen de benim yazılarımı görmezden gel.. beni muhatap alma ne olur...
bu kadar da kin bu kadar da kör gözlülük olmaz ki ya...
Hadi sana iyi iftiralar:)
Ha eğer bu kadar eminsen buyur milli gazeteyi mahkemeye ver.. bu fotoğraf başbakanın fotoğrafı deyin.
deyin de mahkemede iftiran iyice ortaya çıksın:)
Yahu açık açık yapmış işte daha ne yapsın!.. "Yok kaşının üstünde oynanmış yok kirpigi vs.'' bu lafları yer miyiz yenir mi bunlar..
Göz var nizam var..
Akıl var fikir var..
MG'yi mahkemeye verecekmişim.. Yahu dümenleri çirkeflikleri ilk defa sanki.. Buna başbakan ses etmiyor bizim neyimize mahkemeye vermek. Ama millet de görsün işte ne olduklarını!
Körler ne görcek...
milletinadami
03-13-2009, 17:32
milli gazeteye takan yokki trajindan belli...
hayalperestler disinda alan yok...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.