Orijinalini görmek için tıklayınız : milli gorus FORUMU protesto ediyorum
milletinadami
02-25-2009, 16:56
http://www.buzcevheri.com/wp-content/uploads/2007/12/kufurbaz.gifhttp://www.futbolvideolari.com/files/image/e71a-kufurbaz-metin.jpg
Milli gorus forumda basbakanimiz ve partisi hakkinda agza alinmayacak hakaret ve kufurlerin yayinlanmasina izin veren ve hatta yonetim olarak bunlara bizzat istirak eden milli gorus forumu protesto ediyorum.kotu soz sahibine aittir..
ishakyilmaz
02-25-2009, 16:59
Bizler kısırdöngü siyaset anlayışını elimizin tersiyle bir kenara itip milletimizin refah ve huzur için hizmetkar olduk.Varsın iyilerini tenzih ettiğim art niyetlerini muhatap bile saymadığım milli görüşlüler AK Parti ve Tayyip Beyi eleştire dursunlar.Güneş balçıkla asla sıvanmaz..!
milletinadami
02-25-2009, 17:10
milli gorus forumda bazi yazilanlari buraya yapistirip ispatlamak isterdim ama inanin terbiyem el vermedi.islami oldugunu iddia eden bir forumda bu sekil ahlak ve terbiye disi hakaretlerin hemde bir muslumana karsi yapilmasi akla hayale gelecek bir sey degil.kisacasi muslumana yakismaz ama bazilari kendilerine yakistiriyor.
hacker_145
02-25-2009, 17:22
bencede eleştirinin bile dozu var eleştirmek hakaret etme hakkını vermez hiç kimseye
bu gün bir eski arkadaş larla tartıştımeski milli görüşçü arkadşalr hala doğan gurubunun kendilerini niye desteklediğini unutmuş görünüyorlar ya müslüman az uyanık olundaha dün kuyunuzu kazan adamlar bu gün sırtınızı niye sıvazlıyor sırf bölünüp parçalanasınız diye ufkunuz bu kadarmı karanlık olacakları hissedemiyormusunuz alacağınız oy bırakın türkiyede yüzde dört değil istanbulda yüzde beşi geçmez o yüzde beş bile nelere mal olabilir bir düşünün isterseniz
Özgür Çağrı
02-25-2009, 19:15
Valla ilginç mesajlar var orayada bakıyorum birisi çıkıp diyor chp bile bunlardan iyidir ama tabi bir sürü kişi tarafından yanlış oldugu söyleniyor
neyseki hepsi aynı değil Milletin adamı Milli görüşçülere bu düşmanlıgın niye ?
ayrıca ben mgf radyonun sıkı dinliyicelerindenim cok güzel ezgiler çalıyor :)
Mahmud Necmi
02-25-2009, 19:26
ne güzel protesto etmişsiniz kardeşim o resimler ne Allah aşkına:D
Ertuğrul ÖZGÜL
02-25-2009, 19:33
milletinadamına tam destek veriyorum
aşk-ı ilahi
02-25-2009, 19:39
hangi forummuş merak ettim doğrusu
themither!
02-25-2009, 19:50
çok ayıp etmişler!..
Mahmud Necmi
02-25-2009, 19:54
başlarım milli görüşe!..
Milli Görüş Hz.ademden beri gelen HAK GÖRÜŞTÜR.nasıl başlıyorsun kardeşim bir dur bakayım.bin düşün bir konuş:güzel:
ARSLAN BEY
02-25-2009, 19:59
siz protesto etmeye devam edin
milli görüş forumda gelişmeye devam etsin.
milli görüş forumda söylenenlerin tamamı ıspatlı delillli cümleler.
son durak
02-25-2009, 20:02
bırakın istediklerini yapsınlar........
böyle devam etsinler etsinler ki yüzde 2yi gecemesinler........
ne demişler........
kus kafasından kavurma olmaz......
Ertuğrul ÖZGÜL
02-25-2009, 20:03
Milli Görüş Hz.ademden beri gelen HAK GÖRÜŞTÜR.nasıl başlıyorsun kardeşim bir dur bakayım.bin düşün bir konuş:güzel:
hz ademe mi dayandırıyorsunuz helal valla bizimki sanki papaya dayanıyor
ARSLAN BEY
02-25-2009, 20:04
bırakın istediklerini yapsınlar........
böyle devam etsinler etsinler ki yüzde 2yi gecemesinler........
ne demişler........
kus kafasından kavurma olmaz......
biz buna sizinde belirttiğiniz gibi az ama öz olsun diyoruz.
360milletvekili olup hiç birsey yapamayacagımıza 24 milletvekili ile kıbrısı feth ederiz daha iyi...
ARSLAN BEY
02-25-2009, 20:05
hz ademe mi dayandırıyorsunuz helal valla bizimki sanki papaya dayanıyor
kimse papadan bahsetmedi
siz ortaya attığınıza göre düşünceniz o şekilde sanırım
her türlü düşünceye saygımız vardır.
son durak
02-25-2009, 20:07
biz buna sizinde belirttiğiniz gibi az ama öz olsun diyoruz.
360milletvekili olup hiç birsey yapamayacagımıza 24 milletvekili ile kıbrısı feth ederiz daha iyi...
dediklerine kendin inanıyormusun acep......
az olsun öz olsun mus......gülerler adama....
o zaman bu hırs bu karalama camur siyaset niye kardesim ...
madem orandan memnunsun bu ne ızdırap ahhhhhhh ....
Ertuğrul ÖZGÜL
02-25-2009, 20:07
kimse papadan bahsetmedi
siz ortaya attığınıza göre düşünceniz o şekilde sanırım
her türlü düşünceye saygımız vardır.
biz ademe dayanıyoruz diyorsunuz siz
bizide o dairenin dışında tutuyorsunuz kendinizce ne demek oluyor ozaman
ARSLAN BEY
02-25-2009, 20:09
dediklerine kendin inanıyormusun acep......
az olsun öz olsun mus......gülerler adama....
o zaman bu hırs bu karalama camur siyaset niye kardesim ...
madem orandan memnunsun bu ne ızdırap ahhhhhhh ....
eger inanmasaydım reel politige teslim olup sizlerin içinde olurduk
ızdırap meselesine gelincede sanırım kendi halinizi tasrif ettiniz
bizim söylemiş olduklarımızda çamur değil ıspatlı delilli şeyler aksini buyrun siz ıspatlayın..
biz ademe dayanıyoruz diyorsunuz siz
bizide o dairenin dışında tutuyorsunuz kendinizce ne demek oluyor ozaman
o zaman sizde bizimkide deyin geçin
gerisin karıştırmanıza gerek yok...
Ertuğrul ÖZGÜL
02-25-2009, 20:12
biz karıştırmasakda siz diyorsunuz zaten ne farkeder ben önce davranmış oldum
ARSLAN BEY
02-25-2009, 20:13
biz karıştırmasakda siz diyorsunuz zaten ne farkeder ben önce davranmış oldum
:D:D:D:D
themither!
02-25-2009, 20:14
tamam arkadaşlar biraz sakin lütfen!..:)
Ertuğrul ÖZGÜL
02-25-2009, 20:17
:D:D:D:D
çok komikya gülün bakalım seçimlerden sonrada bekleriz gümek nasıl olumuş öğrenirsiniz
ARSLAN BEY
02-25-2009, 20:20
çok komikya gülün bakalım seçimlerden sonrada bekleriz gümek nasıl olumuş öğrenirsiniz
bugüne kadr seçimlerde zafer almak için çalışmadık bugünden sonrada zafer için çalışmayacagız
benim inancım bana seferden sorumlusun zaferden degil diye emrdiyor
senin inancın farklı birsey söylüyorsa ben bilmem onu
Mahmud Necmi
02-25-2009, 20:23
bugüne kadr seçimlerde zafer almak için çalışmadık bugünden sonrada zafer için çalışmayacagız
:güzel:
Ertuğrul ÖZGÜL
02-25-2009, 20:30
allah aşkına sen benim inancın ne?
ARSLAN BEY
02-25-2009, 20:32
allah aşkına sen benim inancın ne?
nasıl anlarsan...
Ertuğrul ÖZGÜL
02-25-2009, 20:33
nasıl anlarsan...
sen söle bi bilelim nasıl gördüğünü
Hüdaverdi
02-25-2009, 20:33
Seviyorum ben bu milli görüşçüleri (!) :)
açık sözlüler,hiç değilse bazıları gibi maske takmıyorlar.
Açık açık konuşuyorlar,sivri dillerinin karşılığını alıyorlar.
Bulmaca gibiler.
Bahsettiginiz Forum Milli Görüsün resmi sitesi degildir.
orada bulunanlara aldırmayın.
hangi forum bu??
sanalda sp (MG nin)nin resmi forumu varmi?
AK Gençlik ve AK İnsanlar olarak herşeye rağmen AK'lığımızla, ışığımızla hem onları, hem de Türkiye'yi aydınlatmaya devam ediyoruz HAMDOLSUN!
AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkanlığı'nın desteğini alan, Ak Gençliğin Buluşma Noktası Ak Parti Forum'da lütfen seviyeyi her zaman muhafaza edelim. Eleştirdiklerimizle aynı seviyeye düşmeyelim, sinirlerimizi zorlamaya çalışan kişilere fırsat vermeyelim.
Kadim Sevgiler...
SADECE YAZIK...
SENİN İNANCIN BENİM İNANCIM SORGULAMASI... GERCEKTEN AYIP ...
MİİLLİ GÖRÜŞCÜ ARKADAŞALRA SÖYLEYEBİLECEGİM TEK BİR SEY VAR... BİZ ORTAYA CIKIPTA- HAKLI BİZİZ DEMEYİZ , HAK ORTAYA CIKSIN DİYE...SİZ BİZ AYRIMIDA YAPMAYIZ YAPMADIKTA YAPMICAZDA ....YAPTIGINIZ CAMUR SİYASTİDİR...MİLLİ GÖRÜŞE YAKIŞMAZ... YAPACAGINIZ, YAPMANIZ GERKEENİSE İNSANLARI KARALAMADAN MİİLLETE KENDİNİZİ ANLATMANIZDIR...
BEN REFAH DÖNEMİNDE TEŞKİLATLARDA BULUNMUŞ BİR KARDEŞİNİZİM... BEN SİZİ KARDEŞ GÖRÜRKEN ,TERCİHİNİZE SAYGIYLA YAKALSIRKEN... SİZİN BU TAVRİNIZ BÖLÜCÜLÜĞÜNÜZ NEDEN.. OY İÇİNMİ ????
BUNUN İÇİNSE YAZIKLAR OLSUN DEYİP GERECEKTEN OYUMU SAADETE VERİCEM AMA HAKKIMI HELAL ETMİCEM...BİR MÜSLÜMANA YAKIŞMIOR BU DAVRANISŞLARINIZ...
KARAR MİLLETİNDİR... TAKDİR MİLLETİNDİR...
LÜTFEN YÜZDE 47 E SAYGI GÖSTERİN...
sanalda sp (MG nin)nin resmi forumu varmi?
hiç bilmiyorum desem ayıp olurmu..??
milletinadami
02-27-2009, 14:32
arslan bey o resimlerin manasini sormussun o resimler milli gorus holiganizminin gercek yuzunu temsil ediyor...yani...
MUSLUMANLARA HAKARET...
MUSLUMANLARA IFTIRA...
VE MUSLUMANLARI TEHDIT...
milletinadami
02-27-2009, 15:06
http://www.ekovizyon.com/Dosyalar/tmp/1219608739aydin%20dogan-1.jpghttp://www.megahaber.net/wp-content/uploads/2008/12/kurtulmus_numan1.jpg
03-01-2009, 18:52
evet dogru...
çocukları doğanın kartelinde oyuncak olmuşların görüşü HZ. ADEM'e dayanmaz olsa olsa şeytana dayanır.30 mart sabahı o kullandığınız sinkafları yalayacaksınız ve el pençe divan biat edeceksiniz
Ertuğrul ÖZGÜL
03-01-2009, 19:48
çocukları doğanın kartelinde oyuncak olmuşların görüşü HZ. ADEM'e dayanmaz olsa olsa şeytana dayanır.30 mart sabahı o kullandığınız sinkafları yalayacaksınız ve el pençe divan biat edeceksiniz
helal olsun
Hoca cok agir olmus..Haklilik varken Haksizlik olmasin..
Ertuğrul ÖZGÜL
03-01-2009, 19:59
Hoca cok agir olmus..Haklilik varken Haksizlik olmasin..
Onlar daha ağır konuşuyorlar bugün kocelideydi kurtulmuş dinledin mi?
düşünceli
03-01-2009, 23:04
sizin karteliniz çokmu temiz 7 yılın sonunda mılyonlarca işsiz yoksul tarımı sanayisi çöken elınde ne varsa satmış buna rağmen borclar iki ka tına 500 milyar dolara çıkmış devlet borclu beledıyeler borclu vatantaşlar borclu 70 mılyonun sırtından 5 den 25 e çıkan dolar mılyarderleri ayrıca 50mılyar dolar faiz ödeyecesin 10 tv ve gazeteyi bir şekilde kontrol ederek halkı yönlendirib ondan sonra halk benımle diyeceksın böyle olmadığını isbat et terhal bizde sizden özür dileyelim ve sizin hakaret kabul eddiğiniz yapıcı eleşdirilerimizden.
Bırakın kendi haline bu milligörüşcüleri kendileri yazıp kendileri oynasınlar Filimgibi parti bunlar zaten buaralar birde acılmaya başladılar yakında boğulur bunlar zaten boğulmuşlarda, bunlar bizim muhattabımız olmaz bunlar kim bize muhattap olmak kim hada cok fırın ekmek yemeleri lazım,
tek YILDIZ.61
03-01-2009, 23:54
Bırakın kendi haline bu milligörüşcüleri kendileri yazıp kendileri oynasınlar Filimgibi parti bunlar zaten buaralar birde acılmaya başladılar yakında boğulur bunlar zaten boğulmuşlarda, bunlar bizim muhattabımız olmaz bunlar kim bize muhattap olmak kim hada cok fırın ekmek yemeleri lazım,
bunları anlamak için onlar gibi olmak gerekir .
Onlar daha ağır konuşuyorlar bugün kocelideydi kurtulmuş dinledin mi?
Hoca biz Adaleti Temsil edenlerin Partisiyiz.
Sefaleti degil.
yazıları hiç okumadım Ama Açsam baksam Boydan boya seviyesiz yazılar vardır eminim Hele Protestoyu yapan Adam Belli :)
Meydan sizin Koşturun Atınızı....
Üç mevsim
03-02-2009, 01:15
Bu iş hiç hayra alamet bir seyir izlemiyor arkadaşlar.
O camiada, bizim forumumuza da holiganca saldıran bir takım şuursuzlar var.. Bunlar Saadet Partisi'nin içinde bir kısım.. Aşırı derecede fanatikler.. Siyaset gözlerini kör etmiş, hakkı adaleti, iyiyi doğruyu seçemez olmuşlar ve her fırsatta aklıllarında holiganlık var. Mesela Milli Gazete'nin "Gül'ün İsrail aşkı" başlığı bu dediğime bir örnek.
Şimdi burada biz kendimize şunu soralım. Aynı şekilde mi karşılık vereceğiz ..
Bu Tarışma bizede Yok Bil hassa ... Adlı site ile milligörüşforumun dostane bir bağlılığı vardır..hatta şu dakkikalarda saygı çerçevesinde münazaradayız...
SAygı herşeydir!!!
Yetkili Notu: Mesajınızın reklam niteliği taşıyan kısmı silinmiştir, dikkat edin.
Yazıların kimisini okudum. Kimisine sadece göz attım, kimisinde ise yazarına bakıp; "Eğri ağızdan ne gibi doğru söz çıkarki" diyerekten okumaya bile tenezzül etmedim!
Başlık Milli Görüş Forum isimli internet sitesi. Konu ise azılı bir milligörüş düşmanı olan şahsiyete ait.(Buraya değinmeyeceğim.)
Vakt-i zamanında bu bahsi geçen forumdan yaklaşık 15 kere ban yedim. Sadece bundan değil, (bilenler bilir) çaregençlik, sayha, hakdava.com, milligençlikgibi forumlardada sayısız mesajımla bulunup, hemen hemen hepsinden ban yedim.
MGF (Milli görüş forum) un ise tüm yöneticilerini tanırım. (hemen hemen) Adlarını soyadlarını, ikametlerini, meşgalelerini, yaşayışlarını bilirim.
Heleki Erbakan nickli bir şahsiyetsiz vardı. Hala var sanırım.
MGF'nin adminlerinden.
Tayyip Erdoğan'a, Tayyip Erdoğan'ı geçtim Kelime-i Şehadet getiren birine kafir diyebilecek kadar cıcığı yırtık...
Olayın o boyutuna değinmeyeceğim. Benim ilgimi çeken bazılarının bu forum üzerinden Milli Görüş'e havlamasıdır! (Bir görüşe yapılan saldırı en açık şekilde böyle ifade edilir. Kimseye hitaben değildir. Dileyen alınabilir.)
Çoğunuz bilmezsiniz. MGF ismi ile bahsi geçen site bizzat Saadet Partisi genel merkezi tarafından lav edildi. Onlarda orada yazılanların vehametini zavallılığını görmüş olacakki, bizimle hiçbir ilişiği yoktur şeklinde açıklama yapma ihtiyacı hissettiler. Yani kendi babaları tarafından kovuldular!
Sonra bir kere bu forum mahkemeye verildi. Sahibi (selman - saadetgençlik) bey hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Forum uzun bir süre kapatıldı vs vs.
Bunları neden anlattım? Bu kişilerin kendi kendilerine gelin güvey olan klavye mücahidleri olduğunu vurgulamak, kaale alınacak bir yönlerinin olmadığını belirtmek için!
Ha içlerinde elbetteki temizleri dürüstleri herşeyin hakkını liyakatlı bir şekilde verenleri vardır. Onları ayrıca tenzih ederiz söylemlerimizden!
Lütfen böylesi dengesiz kişiliklerin yönettiği forumu buraya taşıyıpta reklamlarını yapmayın!
Hele hele bazı karaktersizler yüzünden tüm bir görüşe kimse havlamasın!
Terbiyesizliğin alemi yok!
hipermuhafazakar
03-02-2009, 16:15
Bunların yazdıkları ile ülkemizdeki kriptoların milli olmayanların görüşü çok çakışıyor..
Bunlar artık Gayri Milli Görüşçüler :)))
düşünceli
03-02-2009, 20:17
Bunların yazdıkları ile ülkemizdeki kriptoların milli olmayanların görüşü çok çakışıyor..
Bunlar artık Gayri Milli Görüşçüler :)))
biraz seviye lütfen ...krıptolar kimin dosdu kimdem nefret ederler biraz calışırmısın...
hipermuhafazakar
03-03-2009, 01:34
biraz seviye lütfen ...krıptolar kimin dosdu kimdem nefret ederler biraz calışırmısın...
evet yıllardır görüyoruz, onların nefret ettikleri ayağını kaydırmaya uğraştıkları yıkmaya çalıştıkları ile milli görüş mezheplilerin hedefindekiler çok ama çok çakışıyor diyordum bende
hangi forum bu çok merak ettik doğrusu
Gursunet
03-03-2009, 04:45
saadet partisinin veya gençlik kollarının açtığı bir milligörüş forum yoktur,bütün milligörüş forumları kişisel girişimlerle açılmış forumlardır,bu yüzden bu forumlarda bir yanlışlık yapılmışsa,bu milligörüş camiasına mal edilemez,ancak biz hangi siyasi görüş olursa olsun,mesnetsiz desteksiz vede saldırgan bir tavırla eleştirilmesinide doğru bulmuyoruz...
ancak bu yapılsa bile yinede hoşgörmek gerek,nitekim buradada milligörüş camiasına sataşma tarzında yazılar ve konular var,biz bu kardeşlerimizide hoşgörüyoruz,bu konuyu açan pretostucu kardeşimizde buna dahildir ))
milletinadami
03-03-2009, 18:48
islam aldigin uyarilardan sonra bayagi kuzu gibi olmussun aferim sana gozume girdin bu forumda sen insaalah rehabilite olacaga benziyorsun.holiganlik ve muslumanlarin arasina fitne atmaktan mevlam seni halas edecek insallah.biraz daha devam et insallah bu guzel ve seviyeli foruma.
milletinadami
03-03-2009, 18:50
kilavuzum karga diyenden ancak bu kadar olur...kimse sadece farkli olayim diye havlamasin..kimse uzerine alinmasin sozum meclisten disaridir..
Üç mevsim
03-03-2009, 18:53
Yahu arkadaşlar ayıp oluyor ama.. Düzgün konuşalım lütfen. Birbirinize birer kere sataştınız tamam uzatmayalım..
Ayrıca burada protesto edilen o şirret forum.. Onun için savunma yapmaya gerek yok katil..
milletinadami
03-03-2009, 19:16
[quote=islam;520692]Bu Tarışma bizede Yok Bil hassa ... Adlı site ile milligörüşforumun dostane bir bağlılığı vardır..hatta şu dakkikalarda saygı çerçevesinde münazaradayız...
SAygı herşeydir!!!
zamaninda tayyip erdogandan nefret ediyorum deyip defalarca uyarildiktan sonra kuzu gibi oldugunu ne cabuk unuttun...
Yahu arkadaşlar ayıp oluyor ama.. Düzgün konuşalım lütfen. Birbirinize birer kere sataştınız tamam uzatmayalım..
Ayrıca burada protesto edilen o şirret forum.. Onun için savunma yapmaya gerek yok katil..
Mesajımı en az 40 kere daha okuyunuzki tam olarak neyden dem vurduğuma idrak edebilesiniz!
Savunma yaptığım şeyi gösterirmisiniz? Tekrar okuyunuzki o forumdan 15 e yakın kere banlandığımı, o forumdan hazzetmediğimi anlayasınız!
Yerden yere vurduğum birşeye savunma yapıyorsun demek ne kadar mantıklıki... (?)
Savunma yapmışsak densizler üzerinden bir görüşe "ısrarla havlanmaması" için yapmışızdır!
Siz AKP resmi mercilerince desteklenen bir forumsunuz.
burada sizlerin yapmış olduğu eylemler partiye yada parti mensuplarına mal edilebilinirmi?
Ki SP o forum hakkında zamanında açıklama yaptı. Bizimle ilişiği yoktur diyerekten..
Tüm hayatını bir güruha hunharca vede adice saldırmaya adamış olanları eleştiriyorum! Ki eminim sokakta görseniz yüzüne tükürülmeyecek karakterdedirler!
Takıldığım bazı denyoların ısrarla belirli bir yöne iş.mesidir!
Dikkatli ola! O lodos birden yön değiştirse kendi üstünüzü batırır!
Bir signatür ile mesajları bağdaştırabilecek kadar ufak bir zekanın mahsülü olanlardan, böylesine itinalı vede yüksek bir performansı bekleyemeyiz zaten!
Tek bildikleri rüzgar yönüne iş.mek. Ancak hiçbir rüzgarda aynı istikamette esmez!
Lodosa güven olurmu?!
(alınması gereken alır. ortaya filan atılmamıştır!
Taklit cümlelerden ise sakınılmasını istirham ediyorum. Kendi cümleleriyle kendi savunmasını yapayacaklar rezil olmadan toz olsunlar!)
Yetkili Notu:Kullandığınız sözlere dikkat edin.. Forum Yönetimi bu tür mesajları silme ve değiştirme hakkını saklı tutar.
ya bu saadet kim yaa artık takan tukan yokkkkkkkkkkk
ya bu saadet kim yaa artık takan tukan yokkkkkkkkkkk
takmıyorsunda neden yazıyorsun yahu
Hep takmıyoruz dersiniz uğraşmnadan edeemezsiniz.
Hocamın dediği gibi sesleniyorum
Söyleyin bakayım neden dudağınız ucuklamış gözünüz saadette değil mi?
Üç mevsim
03-03-2009, 19:57
Mesajımı en az 40 kere daha okuyunuzki tam olarak neyden dem vurduğuma idrak edebilesiniz!
Savunma yaptığım şeyi gösterirmisiniz? Tekrar okuyunuzki o forumdan 15 e yakın kere banlandığımı, o forumdan hazzetmediğimi anlayasınız!
Yerden yere vurduğum birşeye savunma yapıyorsun demek ne kadar mantıklıki... (?)
Savunma yapmışsak densizler üzerinden bir görüşe "ısrarla havlanmaması" için yapmışızdır!
Siz AKP resmi mercilerince desteklenen bir forumsunuz.
burada sizlerin yapmış olduğu eylemler partiye yada parti mensuplarına mal edilebilinirmi?
Ki SP o forum hakkında zamanında açıklama yaptı. Bizimle ilişiği yoktur diyerekten..
Tüm hayatını bir güruha hunharca vede adice saldırmaya adamış olanları eleştiriyorum! Ki eminim sokakta görseniz yüzüne tükürülmeyecek karakterdedirler!
Takıldığım bazı denyoların ısrarla belirli bir yöne iş.mesidir!
Dikkatli ola! O lodos birden yön değiştirse kendi üstünüzü batırır!
Bir signatür ile mesajları bağdaştırabilecek kadar ufak bir zekanın mahsülü olanlardan, böylesine itinalı vede yüksek bir performansı bekleyemeyiz zaten!
Tek bildikleri rüzgar yönüne iş.mek. Ancak hiçbir rüzgarda aynı istikamette esmez!
Lodosa güven olurmu?!
(alınması gereken alır. ortaya filan atılmamıştır!
Taklit cümlelerden ise sakınılmasını istirham ediyorum. Kendi cümleleriyle kendi savunmasını yapayacaklar rezil olmadan toz olsunlar!)
Kardeşim asıl sen benim mesajımı 50 kere oku. Algı kapasitesini de geliştir.. Ben sana orda diyorum ki; madem şuursuz bir forum ne diye konuyu açan arkadaşa laf ediyorsun ve ne diye o holigan forumun protesto edilmesinden rahatsız oluyorsun !..
Konu başlığını okudun mu hiç.. Ne yazıyor..
hipermuhafazakar
03-03-2009, 20:00
Söyleyin bakayım neden dudağınız ucuklamış gözünüz saadette değil mi?
:D :D
siz böyle devamededurunda sonra neden kendi partililerimizin yarısı bize neden oy vermedi diyin :)))
Kardeşim asıl sen benim mesajımı 50 kere oku. Algı kapasitesini de geliştir.. Ben sana orda diyorum ki; madem şuursuz bir forum ne diye konuyu açan arkadaşa laf ediyorsun ve ne diye o holigan forumun protesto edilmesinden rahatsız oluyorsun !..
Konu başlığını okudun mu hiç.. Ne yazıyor..
Komik =)
Gerçekten komik =)
Konuyu açan arkadaşa laf etmedim. Sadece bir kere konuyu açan kişinin azılı bir milli görüş düşmanı olduğunu belirttim! Laf söylemek farklı şeydir, birşeyleri belirtmek ifade etmek farklı şey!
Aradaki farktan bi'haber gelmiş burada siyasal edebiyat parçalıyorsunuz!
=)
Ki orada mesajımı dikkatle irdelerseniz parantez içerisinde özellikle oraya değinmeyeceğimide yazdım! Laf söylesem neden böyle bir girişimde bulunayımki?
Sizden algı kapasitenizi geliştirmek gibi imkânsız dileklerde bulunmayacağım! Sadece biraz daha düzgün okuyup düzgün değerlendirmelerde bulunmanız bizler için kâfii!
Al işte. Sizden istirham etsemde o forumun protesto edilmesinden dolayı rahatsız olduğuma dair cümlelerimi gösterirmisiniz?
Kaç kere üzerine basmakla kalmayıp, üzerinde adeta tepinmeme rağmen göremediğiniz şeyleri tekrar vurgulamak istiyorum!
O forumun densizliği bir görüşe mal edilemez! Nasılki bu sitedeki herhangi bir terbiyesizlik AKP yi enterese etmeyeceği gibi, o sitede yazılan hiçbir yazıda o görüşe mal edilemez! O görüşe oradan saldırılınamaz!
Üzerinde bir daha tepinmek istiyorum! Forumdan bahsetmiyorum burda! GÖRÜŞTEN GÜRUHTAN bahsediyorum?
Densizlerden ötürü bir görüşe "aha bize fırsat" diyerekten havlanmamasını istedim!
İdrak edebildinizmi?
Ki o forumun protesto edilmesinden rahatsızlık duysam, ilk mesajımda onları eleştirip yerden yere vurmakla bir protestoda ben yapmazdım!
En iyisimi siz gerçekten dediğimi yapın ve birkaç sayfa geri gidip 40 kere daha okuyun!
Yoksa anla(ya)mayacaksınız!
Okursanız anlayacağınızdan ümidim varmı?
Bir başkası olsa hayır,
Ama sizden kesinlikle var!
Üç mevsim
03-03-2009, 20:30
Bana bak Katil lafların saygı sınırını aşıyor. Dikkatli ve düzgün konuşalım..
Sen bu konuya gelip, beni o forumdan şu kadar banladılar, onları kimse adam yerine koymuyor, o forum mahkemelik oldu, o forum yüzünden Milli Görüşe laf etmeyelim vs şeyler söyledin.. Bu mesajında o forumdakilere kızdığın kadar bu konudan da rahatsız olduğun belliydi.
Ben de sana dedim ki madem o forumdan rahatsızsın, onların şuursuzluğunu kabul ediyorsun. Bırak protesto edilsin. Burada protesto edilen Milli Görüş değil o forum..
İkide bir de o forum yüzünden Milli Görüşe laf etmeyin deyip durmanın da bir anlamı yok. Bu kişiler SP partisi tabanı, ister kabul et, ister etme %2'lik SP'nin en az yarısı böyle holigan..
Özgür Çağrı
03-03-2009, 20:38
Valla onu bunu bilmem radyosunda süper ezgiler çalıyor şu anda açık ama sadece radyosundan yararlanıyorum
Mesajlar gerçekten çok holiganca ve şuursuz bu aşikar
Bana bak Katil lafların saygı sınırını aşıyor. Dikkatli ve düzgün konuşalım..
Sen bu konuya gelip, beni o forumdan şu kadar banladılar, onları kimse adam yerine koymuyor, o forum mahkemelik oldu, o forum yüzünden Milli Görüşe laf etmeyelim vs şeyler söyledin.. Bu mesajında o forumdakilere kızdığın kadar bu konudan da rahatsız olduğun belliydi.
Ben de sana dedim ki madem o forumdan rahatsızsın, onların şuursuzluğunu kabul ediyorsun. Bırak protesto edilsin. Burada protesto edilen Milli Görüş değil o forum..
İkide bir de o forum yüzünden Milli Görüşe laf etmeyin deyip durmanın da bir anlamı yok. Bu kişiler SP partisi tabanı, ister kabul et, ister etme %2'lik SP'nin en az yarısı böyle holigan..
Ooo gittikçe sivrileşiyor yazdığınız mesajlar =)
İlk olarak algı kapasitesini geliştirmekten dem vurupta sonradan bana bunu söylemeniz hiçte çelişmemiz doğrusu =)
Beni şaşırttımı? Çokta değil.
Verecek cevabınızın olamamasına bağlıyorum bu hareketinizi ve koca bir neyse ya hû diyerekten üzerine bir çızık çekiyorum. Bu arada gülücüklerimi ihmal etmeden =)))
Konudan rahatsızlık duymadım demedimki? Tüm bir camiaya saldırılmasından rahatsızlık duyuyorum dedim. Ancak aradaki istisnaları bile ayırt edemeden gelmiş bana cevap yazıyorsunuz!
Hayvanatsal boyutlara getirdiğim cümlenize değinmek istiyorum!
Buradaki forum üzerinden Milli Görüş ve Saadet Partisi'ne atılan onca çirkin ithamı, lafı bir çırpıda gözlerinizin önüne serebilirim! Hatta bunun için bana gerek bile yok. Bu mesajdan önceki yazdığım mesaja bakınız. Onun hemen altına bakın bakim? Ne yazıyor?
Baktınızmı?
ŞİMDİ SORARIM SİZE!
VARMIDIR O MESAJDA FORUM İLE ALAKALI BİR İTHAM!
Bunun gibi bir ton örnek sunup sizi rezil etmeye, cümlelerinizle çeliştiğinizi göstermeye devam edeyimmi yoksa dili kalbe indirip susmayımı tercih edersiniz?
Tarafsız gözle bakın! Sizki forum denetleyiciliği etiketini taşıyan birisiniz! (Affınıza sığınarak yönetici lafzından hazzetmediğimden böylesi bir sıfat kullanmayı seçtim.) Bakın bakalım sadece foruma yönelik eleştirilere karşı herhangi bir cevabım olmuşmu? Buyrunuz bakınız yahu!
Sonradan gelip burada ahkam kesiniz!
Görmek istemediğini göremeyecek bir tabiatta yaratılan insanoğlu ne de garip değilmi?
/////////////////////////////////////////////////
%2'nin yarısının holigan olduğunuda nerden biliyorsunuz? Varmıdır deliliniz? Üç beş internet manyağının yorumlarına haberlerine göremidir sizin bu değerlendirmeniz!
Şu forumda yazmış olduğunuz her mesajı takip ederim! Takdir ve saygınlımı kazanmış bir şahsiyetsiniz! Lütfen cümlelerinizi daha özenli seçip gözümüzdeki bu değerli kişiliğinize gölge düşürmeyin!
Yakışmadı size! Gerçekten yakışmadı!
Yakıştıramadım!
Üç mevsim
03-03-2009, 21:11
Senin kastın ne arkadaşım, Saçma sapan mesajlarla beni meşgul edip duruyorsun. Hayır, birşey koysan ortaya vereceğim karşılığını.. Ama bir hiç üzerinden kumpasa kalkışmışsın. Sen beni yiyemezsin hiç zorlama kendini !
Benim mesajımı çirkin bir vaziyete sokarak afişe etmeye kalkışmışsın. Sonra da "oo gititkçe sivriliyor mesajlar" gibi küstahça bir cümle sarfetmişsin. Neresi sivri bu cümlenin, bunun sivri olduğunu nerden anladın, battı mı yoksa! Tutuyorum kendimi tutuyorum...
Senin ağzının payını fazlasıyla verirdim ama dua et burada sorumlu bir mevkideyim. Aynen Başbakan'ın dediği gibi.. Ayrıca Başbakanın dediği gibi de bu millet adam olanı Başbakan yapar !
Bu küstahça, ukalaca ve çirkin tavırların sebebiyle bu hareketini Yönetime taşıyorum. Ben taraf olduğum için konu dışı kalıyorum...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.