fatih kısaparmak balon baskılı balon Milli Görüş Nereye Koşuyor??? - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Milli Görüş Nereye Koşuyor???

milletinadami
06-11-2009, 13:19
Milli gorüş nereye koşuyor....????

©Humeyniciler ve Milli Görüş tarlası - İsmail Yaşa Vakit Gazetesi geçen gün bir haber yayınladı.

40. yılını muhteşem bir programla kutlamayı planlayan Milli Görüş, İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılması planlanan programa Ahmedinejad'ı da davet etmişler.

Gazete, İran Cumhurbaşkanı'nın programa katılma ihtimalinin Milli Görüşçüleri şimdiden heyecanlandırdığını yazıyordu.

İran Cumhurbaşkanı'nın katılması halinde Ahmedinejad şovuna dönüşecek programın Saadet Partisi'nin siyasi geleceğini ve Milli Görüş'ün imajını nasıl etkileyeceğini kendilerinin takdirine bırakıyorum.

Geriye dönüp Sincan'daki geceyle ilgili özeleştiri yapan ve İran Büyükelçisi'nin o geceye davet edilmesi hataydı diyen Milli Görüş önderleri aynı hatanın tekrar edilmesine izin vereceklerse diyecek bir şey yok…

Hrant Dink cinayetinin ardından olaya adı karışanlardan bazıları partisiyle bir şekilde bağlantılandırılınca Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu "Bizim tarlayı çok önceden sürmüşler" demişti, hatırlarsanız…

Milli Görüş tarlasının da uzun bir süredir Humeyniciler tarafından sürüldüğü sır değil…

Siyasi partilerin tümünü "rejimin hizmetkârlığı" ile suçlayarak yerden yere vuranların bugün birden koyu Saadet Partisi taraftarı olmaları tesadüf olamaz.

Bunun stratejik bir seçim olduğunu ve bilinçli yapıldığını düşünüyorum.

Çünkü Milli Görüş Türkiye'de ve Türkiye dışında yaşayan Türkler arasında en geniş örgütlenmeye sahip İslami cemaatlerden biri…

İçine sızılması ve yönlendirilmesi de örneğin Fethullah Hoca'nın cemaatine göre oldukça kolay…

Amerikan ve İsrail karşıtlığı, Siyonizm aleyhtarlığı ve Filistin sevgisi gibi argümanlarla kısa sürede Milli Görüş gençliğinin gönlünü kazanmak işten bile değil…

Hele bir de Milli Görüş liderine yeri geldiğinde övgüde bulunursanız sizi hemen severler.

Fakat böyle giderse o samimi insanlar bir gün gelip tarlalarında yetişen ayrık otlarına şaşkın şaşkın bakarak "Bunlar da nereden çıktı?" diyebilirler.

Tarlalarının çok önceden sürüldüğünü fark etseler de artık geç olabilir.

Yarın Milli Görüş gençleri ve kendi çocukları arasında Hz. Ebu Bekir ve Hz. Ömer'e küfredenler, Hz. Aişe'yi zina ile itham edenler, mut'a nikâhı yapanlar çıkarsa hiç kimseyi değil kendilerini suçlasınlar.

Milli Görüş liderleri ve Saadet Partisi'ne yön verenler şimdiden karar vermek zorundadır.

Allah dostlarını ve âlimleri rehber edindiğini düşündüğümüz Milli Görüş çizgisini aynı doğrultuda mı sürdürecekler, yoksa makas mı değiştirecekler?

Allah ve Rasulü'nü, Kur'an'ı, sahabileri ve Allah dostlarını seven ve sayan gençler mi yetiştirecekler, yoksa Allah Rasulü'nün vefatından sonra sahabelerin büyük çoğunluğunun dinden döndüğünü iddia eden ve onlara lanet okuyan bir nesil mi yetiştirecekler?

Çocukları için Hz. Ebu Bekir ve Hz. Ömer'in yolunu mu seçecekler, Ebu Lü'lüe El-Mecusi'nin yolunu mu?

Milli Görüş gençliğinin önüne örnek olarak Ebu'l-Hasen En-Nedvi ve Said Havva gibi alimleri mi koyacaklar, yoksa Humeyni'yi mi?

Kuruluş yıldönümüne kimin davet edilip edilmeyeceğinden daha çok bu sorulara verilecek cevap önemlidir ve hareketin geleceğini belirleyecektir.

Milli Görüşçülerin Müslüman Kardeşler'in önde gelen isimlerinden Suriyeli âlim Said Havva'yı sevdiğini biliyorum.

Bu nedenle onlara üstâdın ölmeden önce kaleme aldığı "Humeynicilik" isimli eserinden bazı satırları aktarmak istiyorum.

Belki karar vermelerine yardımcı olur.

İslam gençliğine vasiyet niteliği taşıyan bu risalesinde üstâd şöyle diyor:

"Bilinçli olduğunu düşündüğümüz bazıları bilinçlerini kaybetmiş, Humeyniciliğin tehlikesini fark edemiyorlar. İlim sahibi olduğunu düşündüğümüz bazıları Humeyniciliğin tehlikesini ortaya çıkarmada ihmalkâr davranıyorlar ve onların bu ihmali nedeniyle neredeyse ümmet kaybolup gidecek. Bu nedenle bilinçli insanları Humeyniciliğin tehlikesini görmeye çağırıyoruz. İlim sahiplerini, Humeyniciliğe karşı kalemlerini ve lisanlarını harekete geçirmeye çağırıyoruz."

"Yazdıklarıyla ve söyledikleriyle hâlâ bu ümmeti saptırmaya devam eden satılık kalemler ve taraflı ağızlar bilsinler ki, Allah, sapıklıklarının ve saptırdıklarının hesabını kendilerinden soracaktır. Humeyniciliğe destek vermek için hiçbir hüccetleri yoktur."

"Pişmanlık için çok geç olmadan artık insanlar duysunlar ve görsünler! Hatasından dönmek isteyen için hâlâ buna imkân var. Susarak gerçekleri dile getirmeyenlerin özrü kabul edilmeyecek. Haktan sapanların özrü kabul edilmeyecek. Sapıtan ve saptıranların özrü kabul edilmeyecek."

"Humeyniciler, sahabeden ve diğerlerinden Allah dostlarına düşmanlık ediyorlar. Bu nedenle, nasıl olur da bir Müslüman onları dost edinebilir? Allah Teâlâ (Zulmedenlere eğilim göstermeyin, yoksa size ateş dokunur) buyururken, nasıl olur da onların hilelerine kanabilir ve onlara güvenebilir?"

"Humeyniciler zalimdirler. Zulümlerinden biri de, Hz. Ebu Bekr ve Hz. Ömer'e haksızlık etmeleridir. Allah Teâlâ (Biz, kazandıkları günahlar dolayısıyla zalimlerin bir kısmını bir kısmının başına geçiririz) buyururken, bir Müslüman nasıl onları dost edinebilir? Onları ancak zalim kimse dost edinir."

"Humeyniciliğe aldananlar kendilerinin bu ümmetin düşmanı olduğuna hükmetmişlerdir. Halklarının ve vatanlarının düşmanıdırlar. Kendilerine uyanların geleceğine komplo kurmaktadırlar. Bu yaptıklarından dönüp tövbe etmezler mi?"

"Allah'ım! Humeyni'den ve Humeynicilikten, onları dost edinen ve destekleyenlerden, onlarla ittifak eden ve işbirliği yapan herkesten sana sığınırım. Allah'ım! Duamı kabul et!"

FarukARSLAN.
06-11-2009, 14:02
Bulaşmamalıyız..
Herkes kendi doğru bildiği, kendi çizdiği yolda yürüyor.

Kim ne yaparsa kim nereye koşarsa koşsun, bizim koştuğumuz yol önemli..
Birde arkamıza dönüp kim nerede kalmış nasıl koşuyor ona bakamayız, en önlerdeyiz; arkamıza bakmak olur ama ARKAMIZDAKİLERE BAKMAK, gereksiz olur.

Herkes koşsun.
Mevlâ hayırlısını eylesin (herkes için)..

aşk-ı ilahi
06-11-2009, 14:43
Yarın Milli Görüş gençleri ve kendi çocukları arasında Hz. Ebu Bekir ve Hz. Ömer'e küfredenler, Hz. Aişe'yi zina ile itham edenler, mut'a nikâhı yapanlar çıkarsa hiç kimseyi değil kendilerini suçlasınlar.

Milli Görüş liderleri ve Saadet Partisi'ne yön verenler şimdiden karar vermek zorundadır.

Allah dostlarını ve âlimleri rehber edindiğini düşündüğümüz Milli Görüş çizgisini aynı doğrultuda mı sürdürecekler, yoksa makas mı değiştirecekler?

Allah ve Rasulü'nü, Kur'an'ı, sahabileri ve Allah dostlarını seven ve sayan gençler mi yetiştirecekler, yoksa Allah Rasulü'nün vefatından sonra sahabelerin büyük çoğunluğunun dinden döndüğünü iddia eden ve onlara lanet okuyan bir nesil mi yetiştirecekler?

Çocukları için Hz. Ebu Bekir ve Hz. Ömer'in yolunu mu seçecekler, Ebu Lü'lüe El-Mecusi'nin yolunu mu?

bu kadar saçma ve aptalca bi yazı uzun zamandır okumamıştım...yazar kimdir bilemem..ama bu mudur yani milli görüşten anladığı..ben milli görüş zihniyetinin ölse bile hümeyni zihniyetine girmeyeceğini biliyorum..tüm toplantılarımızda ümmet bilnci..sahabe aşkı..rasul sevgisi aşılamaya çalıştığımız partimizin çatısı altında..yazarın dediği gibi haşa ne hz.Ebubekre nede hz Ömere küfredilmez...alimler baştacımz dır..zaten bizden bu kadar korkmalarıda bu alimler sevgimiz değilmidir...hz aişe olayına zina diyen...sahabeleri yok sayan dinden çıkmıştır zaten...kuran eğer yer vermişse..haşa bunun aksini idda edecek bi milli görüşlü asla olamaz...eğer aksini söyleme cüretinde bulunacak kadar beyinsizse o zaten milli görüşlü değildir...mute nikahı konusuna gelince..
mute nikahı tabikide asla!!!
ama son zamanlarda diyanet camiasında benimsenmeye çalışılan bir durum..
bu durumun vehameti ne zaman anlaşılacak bilmiyorum..
diyanetten bu konuda asla diye bir fetva bekliyoruz..
tabi diyanetle ilgileenen sayın bakanı göreve çağırarak...

Seyyah
06-11-2009, 15:06
Makas çokdan değişti..

Beritan
06-11-2009, 22:56
ben Anadolu gençlik derneğinde çalışmaya başladıktan sonra sahabe hayranı oldum...
yani protesto olsunda ne olursa olsun...

Beritan
06-11-2009, 22:57
bu kadar saçma ve aptalca bi yazı uzun zamandır okumamıştım...yazar kimdir bilemem..ama bu mudur yani milli görüşten anladığı..ben milli görüş zihniyetinin ölse bile hümeyni zihniyetine girmeyeceğini biliyorum..tüm toplantılarımızda ümmet bilnci..sahabe aşkı..rasul sevgisi aşılamaya çalıştığımız partimizin çatısı altında..yazarın dediği gibi haşa ne hz.Ebubekre nede hz Ömere küfredilmez...alimler baştacımz dır..zaten bizden bu kadar korkmalarıda bu alimler sevgimiz değilmidir...hz aişe olayına zina diyen...sahabeleri yok sayan dinden çıkmıştır zaten...kuran eğer yer vermişse..haşa bunun aksini idda edecek bi milli görüşlü asla olamaz...eğer aksini söyleme cüretinde bulunacak kadar beyinsizse o zaten milli görüşlü değildir...mute nikahı konusuna gelince..
mute nikahı tabikide asla!!!
ama son zamanlarda diyanet camiasında benimsenmeye çalışılan bir durum..
bu durumun vehameti ne zaman anlaşılacak bilmiyorum..
diyanetten bu konuda asla diye bir fetva bekliyoruz..
tabi diyanetle ilgileenen sayın bakanı göreve çağırarak...
:güzel::saygılar:

kararlı
06-12-2009, 01:15
ben Anadolu gençlik derneğinde çalışmaya başladıktan sonra sahabe hayranı oldum...
yani protesto olsunda ne olursa olsun...

:güzel::güzel::güzel:

milletinadami
06-13-2009, 21:46
konuyu çarpıtarak gerçekleri örtemezsiniz.size şia diyen mi oldu...???
sadece şianın milli görüşün içine sızdığını söylüyoruz adam kalkıp ben sahabeleri seviyorum diyor.yüzbinlerce milli görüşlüğü tek tek dolaşıp denetlediniz mi ki bu kadar körü körüne savunma yapıyorsunuz.

redyellow
06-13-2009, 22:47
konuyu çarpıtarak gerçekleri örtemezsiniz.size şia diyen mi oldu...???
sadece şianın milli görüşün içine sızdığını söylüyoruz adam kalkıp ben sahabeleri seviyorum diyor.yüzbinlerce milli görüşlüğü tek tek dolaşıp denetlediniz mi ki bu kadar körü körüne savunma yapıyorsunuz.

Peki sen yüzbinlerce milli görüşlüyü tek tek dolaştın mı ki bu kadar rahat bu acaip yazıyı körü körüne yazıyorsun? aktarıyorsun?

Ben kendimi bildim bileli milli görüşün içindeyim.

Humeyni devrimini de destekledim.

Bugün de Ahmedinejatı hararetle destekliyorum.

Ama asla ve asla sahabelere karşı olan sevgimde bir nokta kadar azalma olmadı bu milli görüş içerisinde olduğum sürece.

Tam tersi milli görüş bana çok şeyler kattı. Dini bilgiler konusunda, dini hassasiyetler konusunda milli görüş bana hep artılar kazandırdı.

Şia milli görüşe sızamaz, sızsada bi şey olmaz milli görüş taş gibidir, kale gibidir imani açıdan.

Sahabeler başımızın gözümüzün nurudur, tacıdır.

Hz.Ömere, HZ.Ebubekir efendimize tek kelime kötü söz milli görüşçülerden çıkmaz,siz rahat olun.

seyma_6500
06-13-2009, 22:57
güzel yazı..milli görüşçüler artık tamamen katılaşmış ,eski ogrencisine destek vermek yerine "onlara oy verenler cehennem biletini satın almış gibidirler" diye düşünen bir görüşten bahsediyoruz..ak parti başortülüler için üniversite yasagını kaldırmaya ugrasırken chp gibi bi partiyle aynı yolda yürüyen, "bunların hepsi oy toplamak için yapılıyor yalan yere" diyen ,müslümanlara özgürlügü savunan ancak özgürlük getrmeye çalışanlara ortada hiçbi sebep yokken sahtekar muamelesi yapan bir goruşten bahsediyoruz..kusura bakmayın ama ben boyle düşünen ve bu politikayı uygulayan bi partinin sempatizanı olamam..

redyellow
06-13-2009, 23:03
sayın seyma_6500:

Allahınızı severseniz siz bu partinin sempatizanı olmayın, lütfen istirham ediyorum.

Bu partinin sizin gibilere ihtiyacı yoktur zaten.

"Güzel Yazı" diyerek giriyorsunuz, yazı hakkında yorum yapmak yerine neler yazıyorsunuz.

Madem güzel yazı demişsiniz, ne anladınız yazıdan? yazının fikri nedir? biraz bahseder misiniz?

seyma_6500
06-14-2009, 00:02
pardon ama ben güzel yazı demekle yazılan yazıya katıldıgımı fikirlerimi ifade ettigini soylemek istedim ki cümledende anlaşılıyor..bırakında yaptıgım yorumun içerigine veya uzunluguna ben karar vereyim..diger cümlelerimin konuyla alakasız oldugunu düşünmüyorum..başlıgı dikkatle okursanız sevininrim..benm gözümde milli goruşün nereye koştugunu belirttim ben de ..selametle..

redyellow
06-14-2009, 00:07
pardon ama ben güzel yazı demekle yazılan yazıya katıldıgımı fikirlerimi ifade ettigini soylemek istedim ki cümledende anlaşılıyor..bırakında yaptıgım yorumun içerigine veya uzunluguna ben karar vereyim..diger cümlelerimin konuyla alakasız oldugunu düşünmüyorum..başlıgı dikkatle okursanız sevininrim..benm gözümde milli goruşün nereye koştugunu belirttim ben de ..selametle..

Pekala, madem yazıya katıldınız, yazıda yazılanlara da katılmış oluyorsunuz.

Yazıda da milli görüş için şia içine sızdı, yakında hz.ebubekire, hz.ömere küfür edenler çıkarsa şaşmayın türünde şeyler var.

Erbakan hocanın bazı söylemleri için kızan sizler (o sözlere bende kızıyorum, söylemese daha hoş olur diyorum) bu şekilde bir eleştiriye nasıl güzel buluyorsunuz?

Bu acımasızca bir şey değil mi?

Milli görüşçülerden hz.ebubekire, hz.ömere küfür eden niye olsun? Bunu yapan milil görüşçü olabilir mi?

Hem erbakan hocanın o sözlerine kızacaksınız hem de o söz kadar ağır,belki daha ağır sözleri de alkışlayacaksınız. Bu çelişki değil mi?

milletinadami
06-15-2009, 13:24
güncelleme...

....tuğbA.....
06-15-2009, 14:49
bir ak partili olarak bu konuyla ilgili şöyle yaza bilirimki ;

bu kadarda değil ....!

dürüst olmam gerekirse böyle bir şey olacağını aklımdan bile geçiremiyorum ve inanmıyorum ...
partiye mensup kardeşlerin de böyle bir şey olsaydı fark edip ayrılacaklarına ve bunun hesabını soracaklarına tüm kalbimle inanıyorum ...
ama böyle bir şeye ihtimal vermiyorum....inşallah yoktur...

Beritan
06-16-2009, 02:22
Peki sen yüzbinlerce milli görüşlüyü tek tek dolaştın mı ki bu kadar rahat bu acaip yazıyı körü körüne yazıyorsun? aktarıyorsun?

Ben kendimi bildim bileli milli görüşün içindeyim.

Humeyni devrimini de destekledim.

Bugün de Ahmedinejatı hararetle destekliyorum.

Ama asla ve asla sahabelere karşı olan sevgimde bir nokta kadar azalma olmadı bu milli görüş içerisinde olduğum sürece.

Tam tersi milli görüş bana çok şeyler kattı. Dini bilgiler konusunda, dini hassasiyetler konusunda milli görüş bana hep artılar kazandırdı.

Şia milli görüşe sızamaz, sızsada bi şey olmaz milli görüş taş gibidir, kale gibidir imani açıdan.

Sahabeler başımızın gözümüzün nurudur, tacıdır.

Hz.Ömere, HZ.Ebubekir efendimize tek kelime kötü söz milli görüşçülerden çıkmaz,siz rahat olun.
ya mükemmel ifade etmişsiniz..
gerçekten Milli Görüş gençlerini yakınen görüyorum...
şu zamanda geneli liseli.....liseliler içinde hemen ayırt edebiliyorum...
gerek duruşlarından gerek davranışlarından...
Milli Görüş mücahitlerin kalesidir...
ne kötü bişey çıkar nede kötü bir şey girer...
biz her zaman Milli Görüşlü birer Anadolu Gençlik çalışanı olmaya devam edicez...Görüşümüzü her meydanda söylemekten korkmıyıcaz..
ve bundan gurur duyucaz..
çünkü banada çok şey kattı...:güzel:

FarukARSLAN.
06-16-2009, 03:00
ya mükemmel ifade etmişsiniz..
gerçekten Milli Görüş gençlerini yakınen görüyorum...
şu zamanda geneli liseli.....liseliler içinde hemen ayırt edebiliyorum...
gerek duruşlarından gerek davranışlarından...
Milli Görüş mücahitlerin kalesidir...
ne kötü bişey çıkar nede kötü bir şey girer...
biz her zaman Milli Görüşlü birer Anadolu Gençlik çalışanı olmaya devam edicez...Görüşümüzü her meydanda söylemekten korkmıyıcaz..
ve bundan gurur duyucaz..
çünkü banada çok şey kattı...:güzel:

Yürü be kim tutar seni ;D

Beritan
06-16-2009, 10:41
Yürü be kim tutar seni ;D
hiç merak etme....Yürüyoruz:)

Milli Görüş'lü
06-16-2009, 11:34
Çünkü Milli Görüş Türkiye'de ve Türkiye dışında yaşayan Türkler arasında en geniş örgütlenmeye sahip İslami cemaatlerden biri…

Başı yalan yanlış olan bir yazıyı yorumlamaya bile gerek yok !...

Daha Milli Görüş'ün M sinden anlamamış bir zihniyet böyle yazarsa olacağı bu !...

Kurban bayramı bu sene de hac mevsimine denk geldi türünden bu haber, 30 Eylül 2007 tarihli Cumhuriyet Gazetesi"nden

’İsmet İnönü o kadar dindar ve gösterişten uzak bir insandı ki Cuma Namazını evde kılardı’’ Malum yazarlardan biri yazısında

Bunlara siz ne kadar gülüyorsanız bende bu yazıya bu kadar gülüyorum !..

http://img299.imageshack.us/img299/1189/mllgr.png

milletinadami
06-18-2009, 09:31
maşallah ya bu milli görüşçülerin günah işleme ihtimalleri yokmuş demek ki baksana kötü birşey bu kaleye giremezmiş siz allah bilir cennetle müjdelendiniz herhalde ismet sıfatına haiz gibi konuşuyorsunuzda.kendinizi tahıl ambarında sanmayın...

redyellow
06-18-2009, 14:39
maşallah ya bu milli görüşçülerin günah işleme ihtimalleri yokmuş demek ki baksana kötü birşey bu kaleye giremezmiş siz allah bilir cennetle müjdelendiniz herhalde ismet sıfatına haiz gibi konuşuyorsunuzda.kendinizi tahıl ambarında sanmayın...

:)

Ya çok tatlısın gerçekten yazılarını pek seviyorum senin.

Okuyunca eğleniyorum, gülüyorum,sağol, allah da seni güldürsün:)

Peki birisi de gelse sana:

"maşallah ya bu AKPARTİLİLERİN günah işleme ihtimalleri yokmuş demek ki baksana kötü birşey bu kaleye giremezmiş siz allah bilir cennetle müjdelendiniz herhalde ismet sıfatına haiz gibi konuşuyorsunuzda.kendinizi tahıl ambarında sanmayın..." DİYE YAZSA...

Ne hissedersin?

Sana milli görüşçcüler günah işlemez diyen oldu mu gülümü?

Sana bu kaleye kötü bir şey giremez diyen oldu mu?

Sana cennetle müjdelendik diyen oldu mu?

Sana biz tahıl ambarındayız diyen oldu mu?

Bütün bunların nasıl hayal ettin? nasıl hepsini bir arada kurguladın? kendi kendine uydurup yazdın????

Senin bu söylediklerini söyleyen kimse yokken niye gelip burda saçmalama hakkını kullanıyorsun arkadaşım?

Burda yazı yazanlar bu başlıkta bahsedilen şeyin olmadığını söylüyorlar.

Hz.Ebubekir, Hz.Ömer efendilerimizi sövmek gibi bir edepsizliğin milli görüşcüyüm diyenlerde olamayacağını söylüyorlar.

Söven birisi varsa o zaten milli görüşcü olamaz diyorlar.

Sen bunları anlamamazlıktan gel, sonra da tut yukardaki kendi kafandaki hayallerini yaz!!!

sağol, harikasın, teşekkür ederim, insanları güldürmeye devam edebilirsin:)

BİZ MİLLİ GÖRÜŞCÜYÜZ:

Sahabenin yoluna canımız fedadır.

Hz.Ebubekir, Hz.Ömer bizim başımızın tacıdır.

İslam, İslam Şeriatı bizim olmazsa olmazımızdır, hayal kaynağımızdır.

Bunu değiştirmeye hiç kimsenin ama hiç kimsenin gücü yetmez, yetmeyecektir. Ne iran kaynaklı ne başka kaynaklı hiç bir güç bizi İslam şeriatı yolundan, fikrinden, düşüncesinden başka düşüncelere sevkedemeyecektir.

Biz böyle gördük, böyle yetiştik.

okeyyyyyy????

milletinadami
06-18-2009, 17:40
yukarıda ummu seleme neler demiş bir bak redyellow.lafla peynir gemisi yürütemezsiniz yıllardır yaptığınız gibi...ne oldu ağırına mı gitti.belli gitmiş saldırganlığından bu anlaşılıyor.ama seni fazla önemsemiyorum çünkü senin yazılarını okuyunca aklıma davos fatihi başbakanımızın şu sözleri aklıma geliyor nedense...
KIRK YUMURTA BİR ARAYA GELSE BİR SAĞLAM YUMURTA ETMEZ....

redyellow
06-18-2009, 17:45
mİLLETİN ADAMI:

Aslında sana :

Benim muhatabım değilsin, olamazsın.

Ben yukardaki yazılarımı aklı başında olan akpli arkadaşlarım için yazdım.

sana herşey serbesttir!

deyip bırakmak lazım ama gene de yazayım.

ümmmü seleme ne demiş?

kötü bir şey mi demiş?

Eğer kötü bir şey demişse ve cevabın varsa buyur cevap ver, ben sayın ümmü selemenin iyi bir şey dediğini düşünüyorum o zaman da sus!

Seni iftiralarında başbaşa bırakıyorum.

İftiranda boğulacaksın dikkat et!

ne kadar da iftiracı olsun, ne kadar da hazımsız olsan nihayetinde bir insan olarak kıyamam sana!

Milli Görüş'lü
06-18-2009, 17:52
:)

Ya çok tatlısın gerçekten yazılarını pek seviyorum senin.

Okuyunca eğleniyorum, gülüyorum,sağol, allah da seni güldürsün:)

Peki birisi de gelse sana:

"maşallah ya bu AKPARTİLİLERİN günah işleme ihtimalleri yokmuş demek ki baksana kötü birşey bu kaleye giremezmiş siz allah bilir cennetle müjdelendiniz herhalde ismet sıfatına haiz gibi konuşuyorsunuzda.kendinizi tahıl ambarında sanmayın..." DİYE YAZSA...

Ne hissedersin?

Sana milli görüşçcüler günah işlemez diyen oldu mu gülümü?

Sana bu kaleye kötü bir şey giremez diyen oldu mu?

Sana cennetle müjdelendik diyen oldu mu?

Sana biz tahıl ambarındayız diyen oldu mu?

Bütün bunların nasıl hayal ettin? nasıl hepsini bir arada kurguladın? kendi kendine uydurup yazdın????

Senin bu söylediklerini söyleyen kimse yokken niye gelip burda saçmalama hakkını kullanıyorsun arkadaşım?

Burda yazı yazanlar bu başlıkta bahsedilen şeyin olmadığını söylüyorlar.

Hz.Ebubekir, Hz.Ömer efendilerimizi sövmek gibi bir edepsizliğin milli görüşcüyüm diyenlerde olamayacağını söylüyorlar.

Söven birisi varsa o zaten milli görüşcü olamaz diyorlar.

Sen bunları anlamamazlıktan gel, sonra da tut yukardaki kendi kafandaki hayallerini yaz!!!

sağol, harikasın, teşekkür ederim, insanları güldürmeye devam edebilirsin:)

BİZ MİLLİ GÖRÜŞCÜYÜZ:

Sahabenin yoluna canımız fedadır.

Hz.Ebubekir, Hz.Ömer bizim başımızın tacıdır.

İslam, İslam Şeriatı bizim olmazsa olmazımızdır, hayal kaynağımızdır.

Bunu değiştirmeye hiç kimsenin ama hiç kimsenin gücü yetmez, yetmeyecektir. Ne iran kaynaklı ne başka kaynaklı hiç bir güç bizi İslam şeriatı yolundan, fikrinden, düşüncesinden başka düşüncelere sevkedemeyecektir.

Biz böyle gördük, böyle yetiştik.

okeyyyyyy????

:gül: :gül: :gül: Allah Sizden ve Tüm dava kardeşlerimden Razı olsun inşaAllah...

yukarıda ummu seleme neler demiş bir bak redyellow.lafla peynir gemisi yürütemezsiniz yıllardır yaptığınız gibi...ne oldu ağırına mı gitti.belli gitmiş saldırganlığından bu anlaşılıyor.ama seni fazla önemsemiyorum çünkü senin yazılarını okuyunca aklıma davos fatihi başbakanımızın şu sözleri aklıma geliyor nedense...
KIRK YUMURTA BİR ARAYA GELSE BİR SAĞLAM YUMURTA ETMEZ....

Rabbim sizede bize de feraset versin inşaAllah..

milletinadami
06-18-2009, 19:12
amin cümlemize...
redyellow konuşurken ağzımızdaki salyaları silelim inş...
rahatsız olan arkadaşlar olabilir...

redyellow
06-18-2009, 19:20
amin cümlemize...
redyellow konuşurken ağzımızdaki salyaları silelim inş...
rahatsız olan arkadaşlar olabilir...

aferim; ilk kez doğru söyledin, sil tabi gayet iyi olur:)

mesela ben senin salyalarından rahatsız oluyorum:)

Supraliminal
06-18-2009, 19:24
redyellow sana konu dışı birşey soracağım evet alakası yok ama
yaşınız profildeki yaşla aynımı yani yaşınız 49 mu ?
Eğer değilse neden profile 49 yazdınız ?

Beritan
06-18-2009, 23:03
aferim; ilk kez doğru söyledin, sil tabi gayet iyi olur:)

mesela ben senin salyalarından rahatsız oluyorum:)
gerçekten sizi tebrik ediyorum...
duruşunuz ve cevaplarınız mükemmel....:güzel:
benim orda dediğim hangi kelimeden bunları çıkardınış milletin adamı gerçekten hayret:şaşkın:
sizi kendinizle ve doktorunuzla başbaşa bırakıyorum...
psikolojiniz bozulmuş:şaşkın:

HAKK DAVA
06-18-2009, 23:09
Değerli Yönetici Kardeşlerim; artık iş çığrından çıktı. Lütfen, bu tür konulara izin vermeyiniz. Ne AKP aleyhine ne SAADET PARTİSİ aleyhine...

Kendini bilmezlerin yorumları fitneye sebep olmaktadır...

Selametle...

redyellow
06-18-2009, 23:50
bjektif;639704']redyellow sana konu dışı birşey soracağım evet alakası yok ama
yaşınız profildeki yaşla aynımı yani yaşınız 49 mu ?
Eğer değilse neden profile 49 yazdınız ?

objektif, yaşım 49, hiç bir zaman hiç bir yerde olmayan bir şeyi profilime yazmadım, yazmam da.

Yaşımın bilinmesini istemiyorsam gizlerim, ama asla yanlış bilgi vermem.

Evet yaşım 49. Hatta şu an bir de buçuğu da var:) 49,5 yani.

ahmetermiş
06-19-2009, 03:19
Allahu ekber,HUMEYNİ rehber diye slogan haline getirdiklerini biliyorum,hatırlıyorum,refah döneminde değil..selamet döneminde idi...

milletinadami
06-19-2009, 09:26
bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz ama gerçekler acı ve can yakıcı olduğu için şiddetle inkar ve hakaret ederek olayı örtbas etmeye çalışıyorlar.holiganizm ve fanatizmin klişeleşmiş taktikleri işte.neyse allah hidayet etsin inş...

Supraliminal
06-19-2009, 13:56
objektif, yaşım 49, hiç bir zaman hiç bir yerde olmayan bir şeyi profilime yazmadım, yazmam da.

Yaşımın bilinmesini istemiyorsam gizlerim, ama asla yanlış bilgi vermem.

Evet yaşım 49. Hatta şu an bir de buçuğu da var:) 49,5 yani.
Tamam abi konuşmalarınız sizi genç gösteriyorda o yüzden.İlgimi çekti sorayım dedim.
Yokssa art niyet aramanıza gerek yok. :)

redyellow
06-19-2009, 20:04
bjektif;640103']Tamam abi konuşmalarınız sizi genç gösteriyorda o yüzden.İlgimi çekti sorayım dedim.
Yokssa art niyet aramanıza gerek yok. :)

ya yaşım 49 diye ihtiyar mıyım ben şimdi? tabiki genç gösterecek, çünkü gencim:)

teşekkürler.

Supraliminal
06-19-2009, 20:11
ya yaşım 49 diye ihtiyar mıyım ben şimdi? tabiki genç gösterecek, çünkü gencim:)

teşekkürler.

konunun özü ne? madem o kadar açık ve net.

ama ben ihtiyar bir adamım şu ana kadar konunun özünü anlayamadım.

ben ihtiyar demedim ki size aksine siz kendinize demişiniz bile :=);D

redyellow
06-19-2009, 20:21
bjektif;640338']ben ihtiyar demedim ki size aksine siz kendinize demişiniz bile :=);D

Ah ah... ihtiyarlığıma verin, unutmuşum:)

Benimkisi latifeydi sevgili arkadaşım.

Allaha emanet olasın.

Supraliminal
06-19-2009, 20:33
Sizi rencide etmek amaçlı olarak algılamayın lütfen.Rencide edilmeyi ve etmeyi hiç sevmem.
Eğer üzdüysem affola...
Selametle.

muhafazakargenc
06-23-2009, 00:30
Ki bana göre İran bu durumdayken Kimsenin oradan buraya geleceğine ben ihtimal vermiyorum .Unutmayın Ahmedinecad şangay işbirliği örgütü toplantısına gitmeyide bu olaylar yüzünden iptal etti.

R.T.E.
07-26-2009, 14:58
Milli görüşçü arkadaşlarımız; bakınız burada olmanızdan ben çok memnunum. Aynı zamanda şu an söyleyebilecek olduğum şeylerden memnum olabildiğim gibi.
Babam Milli Görüş için omuzunda teyp, kamera, kaset vb. sokak sokak gezmiş bir insandır. Kendisi İmamdır. Yıllarca MGV de hizmet etmiştir. Erbakan Hocanın defalarca bizzat elini öpmüştür. Sohbetinde bulunmuştur. Buna rağmen oğluna(yani bana) "Cehenneme bilet almış"
"bizansın çocukları" yaftası yapıştırmıştır. Ve bu babamı MG den uzaklaştırmıştır. Ben AK Parti kuruldu kurulalı AK Partiliyim. Biliyorum siz de kendinizi bildiniz bileli Milli Görüşün içerisindesiniz. Ancak artık yozlaştığını farketmediniz mi, her fırsatta geri çekil dediğimiz, 70 yaşındasın dediğimiz Baykal'dan bile berbat konuşarak canımızı yaktığını fark etmediniz mi?
Elbette ki Milli Görüşün tabanı aynı görüştemidir bilinmez, Ancak şimdi ben yozlaşmış dedim ya Milli Görüşe bunu acaba Recep Tayyip Erdoğan (demez de) deseydi aynı şiddette mi tepki görürdük merak ediyor ve soruyorum. Yanı bunun en büyük ağızdan dile getirilmesi canımı yakıyor. Biz Bizans'ın çocuğu yaftasını hakedecek NE YAPTIK?
Biz ne yaptık da cehenneme bilet aldık?
Bunun kararını kusura bakmayın ama ERBAKAN mı verecek?
daha çooook soru sorabilirim.
Milli görüşün koştuğu nokta hep İslam çizgisinin dışarısına doğrudur. Akl-ı selim olmak ve anlayışlı olmak gerekmektedir. Ancak içinizde öyle bir kıskançlık mevcuda gelmiş ki atamıyorsunuz. Allah sizin de bizim de yardımcımız olsun...

dytsyn elif
07-26-2009, 20:01
:güzel:R.T.E kardeşim çok güzel yazmışsın gerçekten.. sanki ak parti sol parti gibi eleştiriliyor erbakan tarafında chp ye ble bu kadar yüklenmemiştir....sebebi ne hak ettikmi???

hipermuhafazakar
07-27-2009, 16:30
uf varya erbakan neler neler dedi AK Partiye Ak Partililere, o küpürleri koysam buraya gördüğünüze inanamazsınız :w:

LeyaL
07-27-2009, 16:34
Milli görüşü bilmem de milli görüşlüyüm diyen bazı vatandaşlar
pek de hayra koşmuyor..üzücü..

ardunus
07-27-2009, 22:54
Milli görüşçü arkadaşlarımız; bakınız burada olmanızdan ben çok memnunum. Aynı zamanda şu an söyleyebilecek olduğum şeylerden memnum olabildiğim gibi.
Babam Milli Görüş için omuzunda teyp, kamera, kaset vb. sokak sokak gezmiş bir insandır. Kendisi İmamdır. Yıllarca MGV de hizmet etmiştir. Erbakan Hocanın defalarca bizzat elini öpmüştür. Sohbetinde bulunmuştur. Buna rağmen oğluna(yani bana) "Cehenneme bilet almış"
"bizansın çocukları" yaftası yapıştırmıştır. Ve bu babamı MG den uzaklaştırmıştır. Ben AK Parti kuruldu kurulalı AK Partiliyim. Biliyorum siz de kendinizi bildiniz bileli Milli Görüşün içerisindesiniz. Ancak artık yozlaştığını farketmediniz mi, her fırsatta geri çekil dediğimiz, 70 yaşındasın dediğimiz Baykal'dan bile berbat konuşarak canımızı yaktığını fark etmediniz mi?
Elbette ki Milli Görüşün tabanı aynı görüştemidir bilinmez, Ancak şimdi ben yozlaşmış dedim ya Milli Görüşe bunu acaba Recep Tayyip Erdoğan (demez de) deseydi aynı şiddette mi tepki görürdük merak ediyor ve soruyorum. Yanı bunun en büyük ağızdan dile getirilmesi canımı yakıyor. Biz Bizans'ın çocuğu yaftasını hakedecek NE YAPTIK?
Biz ne yaptık da cehenneme bilet aldık?
Bunun kararını kusura bakmayın ama ERBAKAN mı verecek?
daha çooook soru sorabilirim.
Milli görüşün koştuğu nokta hep İslam çizgisinin dışarısına doğrudur. Akl-ı selim olmak ve anlayışlı olmak gerekmektedir. Ancak içinizde öyle bir kıskançlık mevcuda gelmiş ki atamıyorsunuz. Allah sizin de bizim de yardımcımız olsun...
topkapı sarayinda kutsal emanetlerin yanı başında şarabını minderini al gel saraya idil hanfendiye dinlemeye cagıran ecdadıma küfreden kültür bakanlıgın orgnizasyonu bunada dedeme küfretmeye medeniyet diyen bu zihniyet osmanlı torunu yoksa bisasın torunumu buyrun siz cevap verin allah uyanmayı hak hak bilim batılıda batıl bilmeyi nasip eylesin yoksa

R.T.E.
07-29-2009, 15:38
Allah herkese Hak ile Batılı ayırd etme gücü versin. Sizlere de versin.

ardunus
07-31-2009, 16:00
amin işte budur duaedelim bir birimize karedeşim sana 2 abdulhamit hayatını okumanı tavsiye ederim dünya siyasetini anlamak isteyen ulu hakanın hayatını mutlaka okusun

redyellow
08-01-2009, 16:42

Ecmainnn..

R.T.E.
08-03-2009, 15:07
amin işte budur duaedelim bir birimize karedeşim sana 2 abdulhamit hayatını okumanı tavsiye ederim dünya siyasetini anlamak isteyen ulu hakanın hayatını mutlaka okusun
yaşını bilemiyorum kardeşim ama Abdülhamid Han'ın kendi el yazmalarının olduğu bir insanla konuştuğunun farkında olmamana bağlıyorum. Bizler hidayetten bahsederken sizler siyasetten bahsedecek kadar yozlaşmışsınız. Nedir yani? Dünya siyaseti için din kardeşine bizansın çocukları demek siyaset midir?
Müslümana KAFİR DİYEN KAFİRİN ÖNDE GİDENİDİR... hadislerle sabittir.
esselamü aleyküm...

Musa Bilal
08-03-2009, 15:35
Saadet nereye koşuyor? Öğrenmek mi istiyorsunuz?

One Minute ile Durun bir dakika arasındaki fark:

http://www2.ajans5.com/haber/20090101/One-Minute-Ile-Bir-Dakika-Arasinda-Fark-Var.php (http://www2.ajans5.com/haber/20090101/One-Minute-Ile-Bir-Dakika-Arasinda-Fark-Var.php)

R.T.E.
08-03-2009, 15:39
İngilizce bilmiyor diye eleştirenlere bak. Densizler...

ardunus
08-05-2009, 23:22
yaşını bilemiyorum kardeşim ama Abdülhamid Han'ın kendi el yazmalarının olduğu bir insanla konuştuğunun farkında olmamana bağlıyorum. Bizler hidayetten bahsederken sizler siyasetten bahsedecek kadar yozlaşmışsınız. Nedir yani? Dünya siyaseti için din kardeşine bizansın çocukları demek siyaset midir?
Müslümana KAFİR DİYEN KAFİRİN ÖNDE GİDENİDİR... hadislerle sabittir.
esselamü aleyküm...
yahudi ve hırıstıyanları dost edinmeyiniz diyor ayeti kelime evet burbirlik hırıstıyan birligidir bir müslümanın orda işi yoktur varsa ayetin muhatabıdır kendini mededeniyetini beyenmeyenler kokuşmuş kan ve göz yaşi ve sömürü medeniyetine özenenler mutlaka eleştiri alacaklar elyazması bulundurmak önemli deyil enver paşada sınırları kafkasyaya kadar genişleteceyim diye siyonistlerin oyuncagı oldu koca imparatorluk parcalandı bırakı bu batı hayranlıgı özüzünüze aslınıza dönün yeniden tarihdeki şerewfli yerimizi alalım

Erol-38
08-10-2009, 02:17
Bulaşmamalıyız..
Herkes kendi doğru bildiği, kendi çizdiği yolda yürüyor.

Kim ne yaparsa kim nereye koşarsa koşsun, bizim koştuğumuz yol önemli..
Birde arkamıza dönüp kim nerede kalmış nasıl koşuyor ona bakamayız, en önlerdeyiz; arkamıza bakmak olur ama ARKAMIZDAKİLERE BAKMAK, gereksiz olur.

Herkes koşsun.
Mevlâ hayırlısını eylesin (herkes için)..

Aman kosmayin Yahudilerin ve Patrigin

Dinler arasi Diyalog yolundan degilde Humeyninin Pesinde kosanlarin

sonra halimiz ne olur

manifesto
08-10-2009, 20:12
Erbakanı son dönemde anlayamıyorum artık

Ergenekon için tek laf etmedi "Bilgim yok" dedi
Kürt meselesi için "bizim öyle bir meselemiz yok,suni gündem" dedi
Akp ye oy verenlere "şuursuzlar" dedi

Türkiyeden giderek kopuyor

redyellow
08-10-2009, 20:47
Erbakanı son dönemde anlayamıyorum artık

Ergenekon için tek laf etmedi "Bilgim yok" dedi
Kürt meselesi için "bizim öyle bir meselemiz yok,suni gündem" dedi
Akp ye oy verenlere "şuursuzlar" dedi

Türkiyeden giderek kopuyor

Bugünki (10.08.2009 tarihli) MİLLİ GAZETENİN MANŞETİ:

http://img233.imageshack.us/img233/7717/clipboard01yzh.jpg

Erbakan bazen konuşmaz, konuşturur!

.:Ay_Yıldız:.
08-10-2009, 21:05
yahudi ve hırıstıyanları dost edinmeyiniz diyor ayeti kelime evet burbirlik hırıstıyan birligidir bir müslümanın orda işi yoktur varsa ayetin muhatabıdır kendini mededeniyetini beyenmeyenler kokuşmuş kan ve göz yaşi ve sömürü medeniyetine özenenler mutlaka eleştiri alacaklar elyazması bulundurmak önemli deyil enver paşada sınırları kafkasyaya kadar genişleteceyim diye siyonistlerin oyuncagı oldu koca imparatorluk parcalandı bırakı bu batı hayranlıgı özüzünüze aslınıza dönün yeniden tarihdeki şerewfli yerimizi alalım

İş başka arkadaşlık başka.

Peygamber efendimiz Hz Muhammed Mustafa (s.a.v) Başka dinden insanlar ile anlaşma imzaladığıda olmuştur.AB'deki tüm ülkeler birbirleriyle dostmu?

milletinadami
09-07-2009, 20:51
evet doğru..

redyellow
09-07-2009, 22:41
düzeltme:

gerek kalmadı... bir ahlaksız küfürlü mesaj yazmıştı... yönetim halletmiş, teşekkürler.

Şah-ı Geda
09-24-2009, 22:49
İş başka arkadaşlık başka.

Peygamber efendimiz Hz Muhammed Mustafa (s.a.v) Başka dinden insanlar ile anlaşma imzaladığıda olmuştur.AB'deki tüm ülkeler birbirleriyle dostmu?

Evet, elbette AB'deki tüm ülkeler birbiriyle dost değiller. Ama ve lakin bilmeniz gerekir ki konu Müslümanlar olduğunda tüm hristiyanlar birleşirler ve üzerimize çullanıp bizleri katletmek ve mahvetmek için ellerinden geleni arkalarına koymazlar. Haçlı zihniyeti tam 13 tane Haçlı Seferi gerçekleştirmedi mi İslam Alemi'ni boğmak için?
Evet Hz. Peygamber (s.a.v.) gayr-i müslimlerle anlaşmlar imzaladı fakat onlarla fikir birliği yapmadı. Onlarla dostluklar kurup Sayın R.T.E. gibi kadeh tokuşturmadı. Sayın Erbakan ise her fırsatta Siyonist ve Haçlı ruhunun asla ölmediğini hatta bizleri boğmak için yeni silahlar yeni yöntemler kullandıklarını bu millete defalarca anlattı. Muhterem Erbakan için Türkiye'den kopuyor diyenlere de bir cümlem var: Erbakan bu toprağın hamurundandır, asla kopmaz, kopmamıştır. O, bizlere aktardığı engin dehasıyla Siyonist ve Haçlılara nasıl karşı koyacağımızı anlattı ve bilin ki Milli Görüş Gençliği bu topraklardan kokmuş Batı Medeniyeti'ni kovana dek asla yılmayacaktır. Son nefesimize Milli Görüşçüyüz İnşallah.

zeynep20
09-24-2009, 22:52
milligörüş nereyimi koşuyor.....tabiki iktidara...zafer yakındır inşAllah...:güzel:

Şah-ı Geda
09-24-2009, 22:54
milligörüş nereyimi koşuyor.....tabiki iktidara...zafer yakındır inşAllah...:güzel:
:güzel::güzel::güzel:

menes
09-25-2009, 08:50

Milli Görüş'ün aldığı en fazla oy %21.38.Gerçekten iktidar olunur bununla.Zaten Ergenekoncularda Erdoğan'ın yerine Erbakan'ı ister.Neden mi çünkü Erbakan kolay lokmadır.11 ayda kovalarlar.(bknz.:28 Şubat süreci).Ancak Erdoğan aklını kullandığı için gerçeklerle yüzleşip oyunu kurallarıyla oynadığı için ülkede artık dindarlara karşı pek laf söylenemiyor.Kim getirdi ülkeyi bu duruma?(Erbakan'a göre Milli Görüşmüş %3 ile).Başbakanlıkta Erdoğan var.Tabi ki onun sayesinde oldu bu iş. Örnek mi istiyorsunuz?(bknz.:Katsayı probleminin rahatça çözümü)
Milli Görüş daha çok koşar.Koşun koşun.Dikkat edin de koşu bandından düşmeyin.

uzman81
09-25-2009, 09:50
Milli görüş etkinliğinde Ahmedinecat olmamalıydı, ülkemizdeki iran yanlılarına karşı bir sempati kazanılmış olur sadece, oysa amacımız tüm halkımızı kucaklamak olmalı.

Şah-ı Geda
09-25-2009, 15:29
Milli Görüş'ün aldığı en fazla oy %21.38.Gerçekten iktidar olunur bununla.Zaten Ergenekoncularda Erdoğan'ın yerine Erbakan'ı ister.Neden mi çünkü Erbakan kolay lokmadır.11 ayda kovalarlar.(bknz.:28 Şubat süreci).Ancak Erdoğan aklını kullandığı için gerçeklerle yüzleşip oyunu kurallarıyla oynadığı için ülkede artık dindarlara karşı pek laf söylenemiyor.Kim getirdi ülkeyi bu duruma?(Erbakan'a göre Milli Görüşmüş %3 ile).Başbakanlıkta Erdoğan var.Tabi ki onun sayesinde oldu bu iş. Örnek mi istiyorsunuz?(bknz.:Katsayı probleminin rahatça çözümü)
Milli Görüş daha çok koşar.Koşun koşun.Dikkat edin de koşu bandından düşmeyin.

Erbakan kolay lokmadır öyle mi? Bir bak bakalım 28 Şubat'ın belgelerine, biraz siyaset bilsen aslında bu cümlelerin tekini dahi kurmazsın. Erbakan 11 ayda IMF'yi kovmasa, AB komiserlerine "Dur bakalım arkadaş, senin her dediğini yapmayız, kendine gel" demese, milletin parasını rantiyecinin,faizcinin cebinden alıp halka vermese elbette AKP gibi iktidarda kalırdı. Bunun yanı sıra Erbakan D-8 gibi bir proje ile İslam Birliği kurdu, AKP ise AB kapısında düçar olmaktan başka bir şey yapamadı. Erbakan müslümanlarla birlik kurdu, Erdoğan ise ABD ve İsrail ile. Söyler misin Tayyip Erdoğan Iraklı müslüman kadınlara tecavüz edenler için "Kahraman ABD askerleri evlerine sağ salim dönebilsinler diye dua ediyorum. " dedikten sonra iktidarda olmasının ne anlamı var müslümanlar için.
Son sözüm de katsayı çözümünüz! için. Katsayı problemi kağıt üzerinde kaldırıldı evet. Ancak meslek liselerinin eğitim öğretim programı alt üst edildiğinden bu çözüm sadece lafta kalacak. Çünkü bu çocukların hiçbiri açıklarını kapatıp üniversiteye giremeyecekler. Kaldı ki 8 senelik iktidarda yapılabilen tek olumlu şeyin bu olması ilginçtir. Bir parmak bal hesabı.

zeynep20
09-25-2009, 15:32
boşuna açmışsınız konuyu bütün mesajlarım gitmiş...içinde hakaret içeren bitane kelime yoktu...

EpiVaTeS
09-25-2009, 15:37
onu bunu bilmem ama koştuğu felan yok yerinde sayıyor

menes
09-25-2009, 15:55
Ak parti genel başkanına ve ülkenin Başbakanına itafen söylenmiş kelam için bir şeyler söylemek istiyorum.Ak parti ile Sp partisinin tüzükleri eylemleri batı ve küresel güçlere göre değişiklik arz ediyor . Sp partisinin daha çok islam yaşamını öncelemesi ve bu gömleğe sahip olması güzel ama ülke deki mevcut dinamiklere göre siyasi manevralar yapmasına engel olduğu için uygun görmüyorum yoksa samimiyetlerinden islam için devlet için mücadele verme davalarını takdir ediyorum etmemiz de gerek. Mesela bu gün AB diyi hiristiyan külübü olarak gören bütün enerjsini islam toplumlarına ceviren hatta ABD yide emperyalist güç olarak algılayan bir hareketin bu ülkede siyaset yapabilme ihtimaline inanmadığım için SP nin siyasi hareketini benimsemem. TAbiiki inançlı ve dava ekseninde olan insanlar siyasette olaçak ama bir şeylerin değişmesine olanak sağlayabilmemiz için çok dikkatli ve titiz hareket etmemiz gerek bunuda Ak parti yapıyor ama SP nin gündemlere gelen görüşlerine göre söylüyorum imkansız. Düşünün o kadar evrensel bir vizyonunumuz var (ak parti )bütün dünya ülkeleri ile yakın ilişkilerimiz var , bütün görüşlere ve farklı yaşamlara karşı hatta farklı dinlere karşı açılımlarımız var ama hala belli ideolojik cevre bizleri şeriatt gelecek diye engelleyebiliyor. Hak olan başörtüsünü bile bir partinin kapatma gerekcesi sayan bir ülkede biz nasıl sadece islam ideolojisi taşıyan bir partiyi iktidara getirebiliriz. Böyle bir zemin olmadığı için SEvgili Erbakan hoca SP bu ülkede siyaset yapamaz , yaptırmazlar

bir dönemler elinde silah güçü olanın sana tahsis ettiği alanın içinde mücadele etme ruhudur. Bu ülke ne ile yönetilecek birinin sana dayattığı laiklik kavramı ilemi yoksa azınlığın arzuladığı şeriaat ilemi biz bu nazardan yola cıkalım . İslamcı cevreler şeriaat istiyor ve devlet hareketlerinin bu noktada kalmasını istiyor . Ve bir kısım siyasiler demokratik düzenin içinde bir konuma gelmek için islamın hassasiyetlerini diline doluyor yola cıkıyor , belli konuma gelincede kitleleri etkilemek için kullandığın dil artık devlet dili ile örtüşmüyor sonra her şeyinden çark ediyorsun ya sisteme uyuyorsun yada sistemin karşısında eziliyorsun ne zamana kadar kitlelere kendi niyetini işleyene kadar . Kimisi bu dayatmacı zihniyet karşısında diklenir yok olur yıkılır kapatılır sonra tekrar meydanlara akın eder insanların islami hassiysetini kullanır meclise girer başı ezilir tekrar formatlanır . Böyle bir acizliği yaşayacağına evrensel normaları kullanarak hareket etmektir asıl siyaset .

Demokrasiyi laik liği deccalin kuralı olarak gören zihniyetin , demokrasinin kuralı olan secim aşamalarını yaşaması ne ile ifade edilir. Bu argümanları doğru bulmayanın demokratik hukuk sisteminde neyin mücadelesini verir. Bu sistemi beğenmeyenler çıksın delikanlı gibi biz şeriatı istiyoruz tek yönetim budur diye meydanlarda slogan atsın o zaman samimiyetlerine inanalım. Eğer kitlelerde evet biz şeriaatı istiyoruz demokrasi hukuk bunlar batının emperyalistlerin tezgahı istemiyoruz diye ayaklansın yönetimi ele geçirsin o zaman teslim olalım her şeye. Yok hayır biz şeriaatı arzuluyoruz ama demokrasi ve laik lik zemininde gezinip meclise gireceyiz demek ne oluyor acaba zaman ve mekana uymak bu olmuyormu .
Bir türlü anlaşamadığımız nokta aslında sp partisinin siyasette olmaması veya inançlı insanların siyasetten arınması değildir. Sadece bu ülkeye has olan bazı ideolojik dinamiklerin varlığı karşısında bizim islami görüntümüz bu siyaseti gerdiğine dairdir.Yoksa hak ve doğru olan âla olacaktır bunun âla olması için kimisi evrensel demokrasinin kurallarını kullanarak siyasetini yapar kimiside hala islami profili kullanarak yapar bunlar terçihdir bizimda karşı cıktığımız veya benimsemediğimiz şey sadece bu yöntemin bu ülkede siyaset yapma imkanının olmamasına inançtır. SP nin bu ülkede siyaset yapabilmesi için en azından yüzde kırk gibi bir oranın şeriaat ile yönetilme arzusu taşımasıdır. Böyle bir arzuyu siyaset yaparak insanlara aşılayamayız ama sivil toplum örgütleri ile aşılayabiliriz

Şah-ı Geda (http://www.akpartiforum.com/member.php?u=14188) sana cevap yazacaktım ama Yalçın abi önce davranıp yazmış.Benim içinde bu yazılanlar geçerlidir.

musab
09-25-2009, 16:22
milli görüşçüyüz..kimseyle hiç bir sorunumuzda yok ak partide kardeşimizdir bbp de kardeşimizdir..elbette herkezin doğruları farklıdır..birbirimze saygı duymalıyız..akp li olanda müslümandır..sadece icraatlar yalnıştır amaç yalnıştır..yalnışları söylemekte görevimizdir..yalnışımız varsa bizede söyleyinki yalnışları düzeltelim..selametle

Şah-ı Geda
09-25-2009, 16:27
O halde ben ikinize birden cevap vereyim: Birincisi Milli Görüş demokrasiyi asla Deccal yönetimi olarak görmez. Çünkü bizler biliriz ki Hz. Allah da Hz. Peygamber de halkın yönetimde söz sahibi olmasını ister. İkincisi ise; Milli Görüş İslam'ın egemen olduğu bir dünya ister, doğrudur. Fakat İslam ülkelerinden başka kimseyle görüşülmez diye bir siyaseti 40 yıldır hiç olmamıştır olmaz. Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un söylediği gibi: " Milli Görüş Washington siyasetine de hakimdir, Brükseli de bilir. Ancak buralardan esen rüzgarla siyasetini belirlemez." İşte bizim sizlerden( AKP dahil tüm siyasi partilerden) ayrıldığımız temel nokta burasıdır. Evet Milli Görüş bütün dinya siyasetini bilir ancak siyasi konjonktüre göre değil kendi siyaset anlayışına göre siyaset yapar. Bu ne demektir biraz açalım: Milli Görüş'ün başlıca siyaset noktaları şunlardır:
1- Ekonomik bağımsızlık. Bu nasıl gerçekleşir? Milli üretimle, tarım, sanayi ve ticaretle. Bunu yapmak için ne gerekir? IMF'yi def etmek, AB komiserlerinin uygulamaya çalıştığı ambargolara boyun eğmemekle. Çünkü Haçlı zihniyeti yüzyıllardır aynıdır: Yok etmek istediği ülkeye dost gibi yaklaşır, çeşitli imtiyazlar alır, borç verir ve arkasından emir verir. (bkz. kapütülasyonlar, Düyun-u Umumiye)
2- Şahsiyetli dış politika. Nasıl yapılır peki? Türkiye'nin Orta Doğu'nun dolayısı ile dünyanın kilit noktası olduğunu bilerek, güçlüden değil haklıdan yana olarak siyaset yaparak. Örneğin Irak'ta Afganistan'da ve Gazze'de ABD ve İsrail'in değil Irak'ın Afganistan'ın ve Filistin'in yanında olmak gerekir. Neden? Çünkü emperyalist ABD ve siyonist İsrail devletlerinin bu ükelelerde uyguladığı politikalar haksız ve vahşi emperyalizm politikalarıdır. ABD'nin Orta Doğu'da ne işi var? Neden buralardaki halka demokrasi! getirmek ister? Çünkü buralarda bolca petrol, doğalgaz vardır ve bu ülkelere kendi emri altında yönetimler getirip buraların zenginliğini sömürmek ister. Şimdi buna destek vermekle ne yapmış oluyorsunuz? İşte Milli Görüş buna karşıdıri yoksa ABD ile de İsrail ile de AB ile de görüşülür, ancak milli menfaatler çecresinde.
Şimdi bunların ışığında birkaç kelam daha etmekte fayda var. Diyorsunuz ki AKP her ülkeyle görüşüyor, çok iyi ilişkileri var. Ülkemizin hangi derdine derman olabildi bu ilişkiler? Rasmussen'in NATO Genel Sekreteri olmasını önleyebildin mi? Gazze işgalini durdurmaya gücün yetti mi? ( Oysa ki İsrail'in en büyük müttefiki konumundasın)
AB'ye gireceğiz diye hevesli hevesli AB komiserleri ne isterse ( domuzun yasallaşması, zinanın suç olmaktan çıkması vs.) yapıyorsunuz. Ne elde ettiniz. Ne diyor AB'nin kurucu devleti Fransa ile en büyük güçlerinden birisi olan Almanya: "Türkiye'nin AB'ye giremeyeceğini söylemek onlara büyük bir iyilik olacaktır." Kurucu bir ülke bunu söylerken ne diye kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz arkadaş. Kaldı ki AB kurulurken bu adamlar Avrupa Topluluğu'nun anayasasının imzasını dahi amacı tüm Türkleri yeryüzünden silmek olan büyük Türk düşmanı Papa 5. Sixtus'un anıtı önünde imzaladılar.
Ayrıca AB'nin marşı Beethoven'ın 9. Senfonisi'dir ve bu marşın içinde Hristiyanlığın 'teslis üçlemesi' vardır. Daha ne demeye AB'ye girmeye çalışıyoruz.
Sizlerin Milli Görüş'e isnat ettiğiniz bu bağnazlıklar misyonerlerin temel prensipleridir. Eğer inanmayan varsa kaynak da vereyim okuyun. (bkz. Misyonerler (Modern Haçlılar) yaz. Abdullah Uçar- Selçuk Üniversitesi Kampus Camii İmamı-
Selametle

Şah-ı Geda
09-25-2009, 16:30
milli görüşçüyüz..kimseyle hiç bir sorunumuzda yok ak partide kardeşimizdir bbp de kardeşimizdir..elbette herkezin doğruları farklıdır..birbirimze saygı duymalıyız..akp li olanda müslümandır..sadece icraatlar yalnıştır amaç yalnıştır..yalnışları söylemekte görevimizdir..yalnışımız varsa bizede söyleyinki yalnışları düzeltelim..selametle

Musab kardeşim tabii ki amacımız kimseye "Müslüman değilsin" demek değildir. Zira bu hüküm biz günahkar kullara değil Hz. Allah'a aittir. Bizler sadece her müslümana farz olan tebliğ(anlatma) görevimizi ifa ediyoruz. Yoksa hüküm vermiyoruz. Yanlışa yanlış, doğruya doğru demektir görevimiz.

musab
09-25-2009, 16:40
Musab kardeşim tabii ki amacımız kimseye "Müslüman değilsin" demek değildir. Zira bu hüküm biz günahkar kullara değil Hz. Allah'a aittir. Bizler sadece her müslümana farz olan tebliğ(anlatma) görevimizi ifa ediyoruz. Yoksa hüküm vermiyoruz. Yanlışa yanlış, doğruya doğru demektir görevimiz.

benimde demek istediğim o..kaş yaparken göz çıkartmayalım ama..tatlı dil herşeyin başıdır..

Şah-ı Geda
09-25-2009, 16:48
Bence temel hata şurada: Neden İslami bir anlayış iktidarda kalamasın ki? Eğer 28 Şubat sonrası sizin gibi düşünenler Milli Görüş'e sahip çıkmak yerine kartel medyanın gazıyla başka mecralara akmasaydınız pek tabii olarak Milli Görüş iktidarda kalmaya devam edecekti.
Ayrıca laiklikle yaşam gibi bir arzum yok elhamdülillah. Ben demokrasiden bahsettim. Laikliğin İslam'la taban tabana zıt olduğunu çok şükür biliyorum.
Tam da konu buraya gelmişken söylemeden edemeyeceğim: AKP aldığı oyların Milli Görüş oyları olduğunu bilmiyor mu? Sayın Başbakan'ın 29 Mart öncesi "Bizim yüzde kaç alacağımızdan ziyade Saadet'in %6yı bulmaması önemlidir." cümlesini kaç tane AKP'li biliyor? Medya önünde bağıra çağıra "Gömleği çıkarttık" deseler de teşkilatlarının oy toplamak için "Bizi Erbakan görevlendirdi, onun isteği ile ikiye ayrıldık." dediklerinden haberdar değiliz mi sanıyorsunuz. Hem Milli Görüş'ü terk edip Siyonizm tarafından oynanan oyuna dahil olacaksınız, hem Milli Görüş'ü kullanıp oy alacaksınız hem de Milli Görüş'ü eleştireceksiniz. Yapmayın Allah aşkına, din kardeşiyiz.
Son söz: İktidar olabilmek için takiyye yapmak hangi İslami inancın gereğidir? Ya da hangi dinin gereğidir? Buna da bir cevap veriniz lütfen. Selametle

menes
09-25-2009, 17:05
O halde ben ikinize birden cevap vereyim: Birincisi Milli Görüş demokrasiyi asla Deccal yönetimi olarak görmez. Çünkü bizler biliriz ki Hz. Allah da Hz. Peygamber de halkın yönetimde söz sahibi olmasını ister. İkincisi ise; Milli Görüş İslam'ın egemen olduğu bir dünya ister, doğrudur. Fakat İslam ülkelerinden başka kimseyle görüşülmez diye bir siyaseti 40 yıldır hiç olmamıştır olmaz. Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un söylediği gibi: " Milli Görüş Washington siyasetine de hakimdir, Brükseli de bilir. Ancak buralardan esen rüzgarla siyasetini belirlemez." İşte bizim sizlerden( AKP dahil tüm siyasi partilerden) ayrıldığımız temel nokta burasıdır. Evet Milli Görüş bütün dinya siyasetini bilir ancak siyasi konjonktüre göre değil kendi siyaset anlayışına göre siyaset yapar. Bu ne demektir biraz açalım: Milli Görüş'ün başlıca siyaset noktaları şunlardır:
1- Ekonomik bağımsızlık. Bu nasıl gerçekleşir? Milli üretimle, tarım, sanayi ve ticaretle. Bunu yapmak için ne gerekir? IMF'yi def etmek, AB komiserlerinin uygulamaya çalıştığı ambargolara boyun eğmemekle. Çünkü Haçlı zihniyeti yüzyıllardır aynıdır: Yok etmek istediği ülkeye dost gibi yaklaşır, çeşitli imtiyazlar alır, borç verir ve arkasından emir verir. (bkz. kapütülasyonlar, Düyun-u Umumiye)
2- Şahsiyetli dış politika. Nasıl yapılır peki? Türkiye'nin Orta Doğu'nun dolayısı ile dünyanın kilit noktası olduğunu bilerek, güçlüden değil haklıdan yana olarak siyaset yaparak. Örneğin Irak'ta Afganistan'da ve Gazze'de ABD ve İsrail'in değil Irak'ın Afganistan'ın ve Filistin'in yanında olmak gerekir. Neden? Çünkü emperyalist ABD ve siyonist İsrail devletlerinin bu ükelelerde uyguladığı politikalar haksız ve vahşi emperyalizm politikalarıdır. ABD'nin Orta Doğu'da ne işi var? Neden buralardaki halka demokrasi! getirmek ister? Çünkü buralarda bolca petrol, doğalgaz vardır ve bu ülkelere kendi emri altında yönetimler getirip buraların zenginliğini sömürmek ister. Şimdi buna destek vermekle ne yapmış oluyorsunuz? İşte Milli Görüş buna karşıdıri yoksa ABD ile de İsrail ile de AB ile de görüşülür, ancak milli menfaatler çecresinde.
Şimdi bunların ışığında birkaç kelam daha etmekte fayda var. Diyorsunuz ki AKP her ülkeyle görüşüyor, çok iyi ilişkileri var. Ülkemizin hangi derdine derman olabildi bu ilişkiler? Rasmussen'in NATO Genel Sekreteri olmasını önleyebildin mi? Gazze işgalini durdurmaya gücün yetti mi? ( Oysa ki İsrail'in en büyük müttefiki konumundasın)
AB'ye gireceğiz diye hevesli hevesli AB komiserleri ne isterse ( domuzun yasallaşması, zinanın suç olmaktan çıkması vs.) yapıyorsunuz. Ne elde ettiniz. Ne diyor AB'nin kurucu devleti Fransa ile en büyük güçlerinden birisi olan Almanya: "Türkiye'nin AB'ye giremeyeceğini söylemek onlara büyük bir iyilik olacaktır." Kurucu bir ülke bunu söylerken ne diye kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz arkadaş. Kaldı ki AB kurulurken bu adamlar Avrupa Topluluğu'nun anayasasının imzasını dahi amacı tüm Türkleri yeryüzünden silmek olan büyük Türk düşmanı Papa 5. Sixtus'un anıtı önünde imzaladılar.
Ayrıca AB'nin marşı Beethoven'ın 9. Senfonisi'dir ve bu marşın içinde Hristiyanlığın 'teslis üçlemesi' vardır. Daha ne demeye AB'ye girmeye çalışıyoruz.
Sizlerin Milli Görüş'e isnat ettiğiniz bu bağnazlıklar misyonerlerin temel prensipleridir. Eğer inanmayan varsa kaynak da vereyim okuyun. (bkz. Misyonerler (Modern Haçlılar) yaz. Abdullah Uçar- Selçuk Üniversitesi Kampus Camii İmamı-
Selametle

Kendi siyaset anlayışına göre davranırda başarılı olur mu?Hayır.Bunu yanında kullandığı argümanlarlarada mesela İslam dinine,dindar insanlara da zarar verir.
Herkes kendine göre şunu yapıcam bunu yapıcam der amaç bunu başarailmektir.Bakıyoruz Erbakan bu ülkede başbakan olmuş ancak dediklerini yapabilmiş mi?Hayır.Neden çünkü taktiği doğru kuramamış.
Burada Tayyip Erdoğan yaptığına bakıyoruz.Kendisi fikirlerini hayata geçirmek için konjonktüre uyuyor böylece fazla dikkat çekmeden yavaş yavaş işini yapıyor.Erbakan'a bakıyoruz ben şunu yapıcam tamam mı kurallarım bunlar siz şöylesiniz böylesiniz diyor.Doğal olarak mevcut düzen kendini korumaya geçiyor.Sonuç olarak 28 Şubat geliyor.
Bu ülke İslam kuralarına göre yönetilemez.Tarih tecrübesi bize göstermiştir ki içte ve dışta aşılamayacak sayısız engel vardır.Bu işleri biz demokrasi adı altında yapmalıyız.Tayyip Erdoğan da işte tam bunu amaçlıyor.
Avrupa Birliği bizim için sadece özgürlükler noktasında bir anlam ifade ediyor.Almanya ve Fransa'nın tek derdi Türkiye'yi AB'ye sokmamaktr.Çünkü Türkiye birlik içerisinde nüfusu itibariyle çok büyük bir güç olarak yer alacaktır.ABD ve AB çekişme halinde olduğu için Almanya ve Fransa ABD ile ilişkisi bulunan bir ülkeyi birlikte görmek istemiyor.Sorunun temeli budur.Yoksa Türkiye'nin iyiliğini düşündüklerinden değil.
Dış politikada Türkiye hiç olmadığı kadar saygın bir konumdadır.Şimdi bana 2-3 olayı gösterek laf üretmeye çalışabilirsiniz.Ancak baktığımızda BM olsun ülkeler arasında arabuluculuk olsun yada enerji koridorluğu olsun birçok konuda artık Türkiye önemli bir yerde bulunuyor.Sadece belli bir bölge ile değil tüm herkesle barışı hedefliyor.
İslam'da devlet yönetimi anlayışını günümüz şartlarını da ele alarak değerlendirmek gerekir.Ancak bu şekilde doğruyu buluruz.
İslami açıdan devlet yönetimi nasıl olur,günümüz şartlarında nasıl davranmak gerekir bu konularda Prof.Dr.Hayrettin Karaman'ın İslam ve Türkiye kitabını öneririm.

montenegro
09-25-2009, 18:06
Erbakan kolay lokmadır öyle mi? Bir bak bakalım 28 Şubat'ın belgelerine, biraz siyaset bilsen aslında bu cümlelerin tekini dahi kurmazsın. Erbakan 11 ayda IMF'yi kovmasa, AB komiserlerine "Dur bakalım arkadaş, senin her dediğini yapmayız, kendine gel" demese, milletin parasını rantiyecinin,faizcinin cebinden alıp halka vermese elbette AKP gibi iktidarda kalırdı. Bunun yanı sıra Erbakan D-8 gibi bir proje ile İslam Birliği kurdu, AKP ise AB kapısında düçar olmaktan başka bir şey yapamadı. Erbakan müslümanlarla birlik kurdu, Erdoğan ise ABD ve İsrail ile. Söyler misin Tayyip Erdoğan Iraklı müslüman kadınlara tecavüz edenler için "Kahraman ABD askerleri evlerine sağ salim dönebilsinler diye dua ediyorum. " dedikten sonra iktidarda olmasının ne anlamı var müslümanlar için.
Son sözüm de katsayı çözümünüz! için. Katsayı problemi kağıt üzerinde kaldırıldı evet. Ancak meslek liselerinin eğitim öğretim programı alt üst edildiğinden bu çözüm sadece lafta kalacak. Çünkü bu çocukların hiçbiri açıklarını kapatıp üniversiteye giremeyecekler. Kaldı ki 8 senelik iktidarda yapılabilen tek olumlu şeyin bu olması ilginçtir. Bir parmak bal hesabı.

acaba AB ye karşı olurken kaç tane AB ye uyum müzakekelerinde uyum paketlerinde ne olmuş alıp bi okudunuz mu

bu paketlerin uyum yasalarının hiçbirinde ülkeye zararlı hiçbir şey olmamıştır

Türkiye AB ye uyum sürecinde başarılı diplomatik ataklar yapmış AB den milyarlarca karşılıksız kredi almış ve kredilerle halkımıza yol hastahane okul havaalanı yapmış

2014 yılında müzakereler bitecek o zamana kadar AB den alacağımız krediyi alır ülkemize istediğimiz yatırımı yaparız 2014 ten sonra AB bizi ister alsın ister almasın çokta önemli değil

ama sizin AB diye karşı çıktığınız uyum çerçevsinde bu ülke

hızlı trene kavuştu

yollar ,tüneller,viyadüklere kavuştu

ambulanslı helikopterlere kavuştu

hastahanelere kavuştu

ve daha sayamayacağım nice kamu hizmetleri bu ülkeye geldi

şimdi soruyorum size bilmediğiniz bunların neresi yanlış

bilmediğiniz şeylerin düşmanısınız

montenegro
09-25-2009, 18:10
Erdoğanı ABD ile israil ile ilikilendirenler diplomatik gelişmeleri izlemiyor demektir

Türkiye tarihinde Arabistan ile İran ile suriye ile ve diğer müslüman ülkelerle en güzel günlerini yaşıyor

kaç kere İstanbulda bir Arabistan kralı ,İran cumhurbaşkanı ve Türkiye başbakanı bir araya geldi bu Türkiye tarihinde görülmemiş bir durumdur

ayrıca İslam konferansında Türkiyeden bir genel sekreterin seçilmesi

TUSKON gibi bir uluslararası Türk ekonomi kuruluşunun Afrikalı müslüman ülkelerle ticaret geliştirmesi

ve ilk defa arap birliği zirvesine Türkiyedende elçilerin katılması bu dönemde olmuştur

Berr Ak
09-26-2009, 15:50
Şu dikkatimi çekti; madem milli görüşçüsünüz burada işiniz ne?Neden ak partili gibi davranmaya çalışıyorsunuz? Bence buradaki milli görüşçüymüş gibi yazan kişiler muhalefetin ak partiyi sp'yle bölme çabalarıdır.Forumda da aktifler.Milli görüşün ak partiyle alakası yoktur çünkü.Ak partililer bunu bilir.28 şubatın özlemiyle yanıp tutuşan tarafın yazılarıdır.Komik buluyorum yine de söyleyeyim boşuna uğraşıyorsunuz çünkü ak parti demokrasi savaşını sizin gibi din sömürüsü yaparak kazanmadı.Milli görüşü savunmak başbakanıma hakarettir çünkü.Yaşadıklarını bilmiyor olamazsınız.Yine söylüyorum foruma sızarak oyları bölemezsiniz.

eda05
09-26-2009, 16:07
Şu dikkatimi çekti; madem milli görüşçüsünüz burada işiniz ne?Neden ak partili gibi davranmaya çalışıyorsunuz? Bence buradaki milli görüşçüymüş gibi yazan kişiler muhalefetin ak partiyi sp'yle bölme çabalarıdır.Forumda da aktifler.Milli görüşün ak partiyle alakası yoktur çünkü.Ak partililer bunu bilir.28 şubatın özlemiyle yanıp tutuşan tarafın yazılarıdır.Komik buluyorum yine de söyleyeyim boşuna uğraşıyorsunuz çünkü ak parti demokrasi savaşını sizin gibi din sömürüsü yaparak kazanmadı.Milli görüşü savunmak başbakanıma hakarettir çünkü.Yaşadıklarını bilmiyor olamazsınız.Yine söylüyorum foruma sızarak oyları bölemezsiniz.

Yorumunuza katılmamak mümkün değil :saygılar: Konunun başlığı 'Milli Görüş Nereye Koşuyor' valla biz hala nereye koştuklarını çözemedik, onlar ben kendimi bildim bileli koşuyorlar başı sonu belli olmayan biryere :w:

Şah-ı Geda
09-26-2009, 19:30

AKP Forumdan da yaptığınız yorumların sığlığın da son derece sıkıldım. Ancak bu mesaja cevap verip öyle terkedeceğim burayı.
Milli Görüşçüyüm çok şükür ve asla AKPli gibi davranmak gibi bir niyetimin olmadığı yazdığım mesajlar okunduğunda görülebilir. Milli Görüşçüyüm dedikten sonra AKPli gibi davranmayacağımı da aslında herkes anlayabilir ama neyse...
Bölmek mevzuuna gelince, size Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş'tan bir alıntı ile cevap vermek istiyorum ki kendisi kanaat önderlerimizden birisi olduğundan en güzel cevap bizzat kendilerinin cevabıdır.
"Biz AKP'yi veya daha başka grupları bölmek yerine,dağılmış olan, gerçekten Büyük Türkiye idealine inanan ve bu ülkeyi güçlü hale getirmeye karar vermiş olan bütün toplum kesimlerini bir araya getirmeye geliyoruz." Selametle kalın ve iyi bilin ki Milli Görüş'ün kökleri bu toprakların altındadır. Ne AKP ne de bir başka siyasi çizgi Milli Görüş'le mücadele edemez. AKP sadece Demokrat Parti gibi ANAP gibi bir siyasi konjonktür partisidir ve halkın kendisinden beklentilerine cevap veremediği için tıpkı diğerleri gibi tabela partisi olmaya mahkumdur.

montenegro
09-26-2009, 19:41
he canım he siz böyle sloganist demogojik laflarla

süslü püslü içi boş laflarla kendinizi kandırın

Akp tabela partiside sizin partiniz ne senelerdir sandığa gömülüyorsunuzda

siz kendinizi ve bu tip cerbezelerle tatmin edin o zaman

biz somut elde avuçta olan ciddi şeylerle meşgul oluruz kuru laflara karnımız tok

Berr Ak
09-27-2009, 14:59
AKP Forumdan da yaptığınız yorumların sığlığın da son derece sıkıldım. Ancak bu mesaja cevap verip öyle terkedeceğim burayı.
Milli Görüşçüyüm çok şükür ve asla AKPli gibi davranmak gibi bir niyetimin olmadığı yazdığım mesajlar okunduğunda görülebilir. Milli Görüşçüyüm dedikten sonra AKPli gibi davranmayacağımı da aslında herkes anlayabilir ama neyse...
Bölmek mevzuuna gelince, size Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş'tan bir alıntı ile cevap vermek istiyorum ki kendisi kanaat önderlerimizden birisi olduğundan en güzel cevap bizzat kendilerinin cevabıdır.
"Biz AKP'yi veya daha başka grupları bölmek yerine,dağılmış olan, gerçekten Büyük Türkiye idealine inanan ve bu ülkeyi güçlü hale getirmeye karar vermiş olan bütün toplum kesimlerini bir araya getirmeye geliyoruz." Selametle kalın ve iyi bilin ki Milli Görüş'ün kökleri bu toprakların altındadır. Ne AKP ne de bir başka siyasi çizgi Milli Görüş'le mücadele edemez. AKP sadece Demokrat Parti gibi ANAP gibi bir siyasi konjonktür partisidir ve halkın kendisinden beklentilerine cevap veremediği için tıpkı diğerleri gibi tabela partisi olmaya mahkumdur.

Başka bir nikle sizi tekrar bekleriz beklemesek de müfrit tavırlarınızla burada olacağınız kesin.Evet numan kurtulmuş doğru söylemiş, ak parti siyaset yapıyor ama sp milli görüş ideolojisi altında ezilmiş, onun sınırlarının dışına çıkamayan ve sadece dindarların kafasını karıştıran bir partidir.Biz burada demokrasi diye diye bağırıyorsak sadece kendimize işleyen bir yapıdan bahsedemeyiz.Ak parti sizin de ifadelerinizle beni desteklediğiniz üzere herkesin partisidir.Fakat başkalarının hak elde etmesinden rahatsız olduğunuz için de haklarınızı elde edemiyorsunuz.

Eğer bu kadar çok inançlıysanız, allah da ihlaslı duayı kabul eder içinizden birisinin ihlaslı, samimi bir duası olmadı mı ki başa gelemediniz.Bunları konuşmak çok üzücü ama allah başkalarının hakkını gaspedene hak verir mi?Hadi konuşun!Siyasi tartışmalar yapalım!Hadi çıkın da demokrasi dersi verin bize, insan haklarından bahsedin!Bildiğiniz ne varsa dökün ortaya!ama yok şimdi siz yine din sömürüsü yaparsınız.Bizi cehenneme gönderirsiniz.Biletimizi erbakan verdi zaten.Burada bulunma amacınız marazdır!Muhalefetin esiri olmuşsunuz..

elif zeynep
09-27-2009, 16:55

Foruma sızarak oyları bölmek gibi komedi bir yorum daha görmedim, kusura bakmayın ama bu oylar hemen bölünmeye meyledecek kadar zeminsiz mi verilmiş; herkesin aklı var,fikri var, tercihi var; böyle bir tedirginliğe gerek yok, diye düşünüyorum. O nedenle celallenmenize gerek yok.

Yorumunuza katılmamak mümkün değil :saygılar: Konunun başlığı 'Milli Görüş Nereye Koşuyor' valla biz hala nereye koştuklarını çözemedik, onlar ben kendimi bildim bileli koşuyorlar başı sonu belli olmayan biryere :w:

Güzel kardeşim , ciddiyetsiz yorumlar yapmakla nereye varabiliyorsunuz anlamış değilim. Milli Görüş hakkında hakkıyla bilginiz yoksa zikrinizde olmasın lütfen ;1

Cihan_ŞümuL
09-27-2009, 17:15
acaba AB ye karşı olurken kaç tane AB ye uyum müzakekelerinde uyum paketlerinde ne olmuş alıp bi okudunuz mu

bu paketlerin uyum yasalarının hiçbirinde ülkeye zararlı hiçbir şey olmamıştır

bilmediğiniz şeylerin düşmanısınız

domuz çiftlikleri.kasaplık et sınıfına laınması

ve zinanın suc sayılmaması da

çok çok çok

hayırlı işlerdir.

uzman81
09-27-2009, 18:07
Bilmem hatırlar mısınız son seçim arefesinde medya milli görüşçüleri ekrana çıkarmaya hazırlanıyordu ve bu şi Erbakan ile başlatmaya çalışmıştı, ak partili kardeşlerim siz Erbakan'ı star tv ekranlarında ana haber bülteninde izledinizmi?

Ne diyorlardı ekrana milli görüşçüleri çıkartmak isteyenler?

Biz ne kadar konuşursak konuşalım ak partiden alacağımız oy bizim bir ise milli görüşçülerin üç tür.
Ve uygulamaya koydular, Erbakan Hoca'mızı çıkardılar, peki ne dedi hoca?

Onlar bizim kardeşlerimizdir.

Amacı ak partiden oy almak olsaydı bu fırsatı sizce kaçırır mıydı?

Konuları tartışma ortamına çevirmeyelim derim, ak parti ve hoca arasında derin bir bağ var diye düşünüyorum.

Berr Ak
09-27-2009, 18:17
Foruma sızarak oyları bölmek gibi komedi bir yorum daha görmedim, kusura bakmayın ama bu oylar hemen bölünmeye meyledecek kadar zeminsiz mi verilmiş; herkesin aklı var,fikri var, tercihi var; böyle bir tedirginliğe gerek yok, diye düşünüyorum. O nedenle celallenmenize gerek yok.

Güzel kardeşim , ciddiyetsiz yorumlar yapmakla nereye varabiliyorsunuz anlamış değilim. Milli Görüş hakkında hakkıyla bilginiz yoksa zikrinizde olmasın lütfen ;1

Efendim bence sizlerin ak partiden haberi yok, tarihi hakkında bir kitap alıp okumanızı tavsiye edeceğim.Zira zamanında takip etmemişsiniz ya da yaşınızdan dolayı olanların farkında değildiniz.Milli görüşün durduğu yer bellidir, partisi de bellidir, sandıkta aldığı oy da bellidir.Ben ak parti seçmenine sizden daha çok inanıyorum.Seçim zamanı da muhalefetin saadete yüklenmesi gerektiğini belirten videolar bile yayınlandı.Tkip etseniz böyle konuşamazdınız.Bu tarz konuşmalarla kimse kanmaz zaten ben de bunu ifade ettim ama siz kafanızdakileri yazmışsınız.
üstte de söyledim ondan alıntı YAPAMAMIŞSINIZ.siyasi vurgular bekliyorum.Burası ak partinin forumudur.Saadet propagandası yapılırsa karşısında elbette bizleri bulur.

elif zeynep
09-28-2009, 08:07
Efendim bence sizlerin ak partiden haberi yok, tarihi hakkında bir kitap alıp okumanızı tavsiye edeceğim.Zira zamanında takip etmemişsiniz ya da yaşınızdan dolayı olanların farkında değildiniz.Milli görüşün durduğu yer bellidir, partisi de bellidir, sandıkta aldığı oy da bellidir.Ben ak parti seçmenine sizden daha çok inanıyorum.Seçim zamanı da muhalefetin saadete yüklenmesi gerektiğini belirten videolar bile yayınlandı.Tkip etseniz böyle konuşamazdınız.Bu tarz konuşmalarla kimse kanmaz zaten ben de bunu ifade ettim ama siz kafanızdakileri yazmışsınız.
üstte de söyledim ondan alıntı YAPAMAMIŞSINIZ.siyasi vurgular bekliyorum.Burası ak partinin forumudur.Saadet propagandası yapılırsa karşısında elbette bizleri bulur.

Benim yaşım hamdolsun anlamaya tam müsait... "Akıl yaşta değil.."dir diye bir sözümüz var, bilirsiniz. O nedenle durumu yaşa bağlamaya gerek yok.
Herkes üslubuna dikkat ederek istediği siyasi görüşü bildirebilir... neyse.

milletinadami
01-16-2010, 14:01
milli görüş tam bir çorba oldu artık...
şia--vehhabiler---ulusalcılar---ergenekon aşıkları---
ne ararsan var..çıfıtçılar çarşısı gibi adeta...

Cihan_ŞümuL
01-16-2010, 14:10
şia dan vehhabiden vs den kim varmıs de hele.

ögrenelim.

redyellow
01-16-2010, 17:42
milli görüşcü veya milli görüşe yakın duran arkadaşlar:

Lütfen sırf laf olsun diye yazanlara cevap vermeyin.

yaklaşık 4 aydır yorum yapılmayan bir konuyu araştırıp bulup yeniden gündeme getiren zihniyet iki camiayı birbirine düşman etmekten hoşlanan zihniyettir.

Siz bu zihniyete prim yaptırmayın.

EpiVaTeS
01-16-2010, 18:46
Ama söylemeden de edemiyorum...
Kul hakkına giren saadetçiler var siteden muaf tabi...
bir sosyal paylaşım sitesindeki Ak Parti gruplarına hayasızca saldırıp şifreleri kırıp Saadet Partisi olarak grubların adlarını değiştiren bir güruh var...
Biz yapsak neler neler derlerdi...
Susuyorsak sesimizin çıkmadığından değil...Edebimizdendir...
Açtırmayın bayramlık ağzımızı ne saadetiniz kalır ne keyfiniz...:kızdım:

milletinadami
01-16-2010, 19:20
bir siyasi partiye herkes dahil olabilir...ama birisi siyasi partiden öte bir dini cemaat olduğunu iddia ederse..taaa adem babamızdan gelen bir oluşum olduğunu iddia ederse onun içinde olanlar özel olarak seçilmelidir...içlerindeki çürük yumurtaları gizlemek için başkalarına dil uzatarak olayı örtbas edemezler...bütün kanaat önderlerini ve mütedeyyin vatandaşları kendilerinden yaka silktirenler iftira ve tehditlerle bir yere varılamayacağını anlamalılar ve fatihin torunları oldukları iddiasını özden söze çıkarmalılar...

Cihan_ŞümuL
01-17-2010, 00:06
milli görüşcü veya milli görüşe yakın duran arkadaşlar:

Lütfen sırf laf olsun diye yazanlara cevap vermeyin.

yaklaşık 4 aydır yorum yapılmayan bir konuyu araştırıp bulup yeniden gündeme getiren zihniyet iki camiayı birbirine düşman etmekten hoşlanan zihniyettir.

Siz bu zihniyete prim yaptırmayın.

evet haklısınız.3-4 ay sonra neden güncellediklerinin sebebi bu olsa gerek.

elif zeynep
01-17-2010, 15:06
Ama söylemeden de edemiyorum...
Kul hakkına giren saadetçiler var siteden muaf tabi...
bir sosyal paylaşım sitesindeki Ak Parti gruplarına hayasızca saldırıp şifreleri kırıp Saadet Partisi olarak grubların adlarını değiştiren bir güruh var...
Biz yapsak neler neler derlerdi...
Susuyorsak sesimizin çıkmadığından değil...Edebimizdendir...
Açtırmayın bayramlık ağzımızı ne saadetiniz kalır ne keyfiniz...:kızdım:

Öyle bir şey var, hiç rasgelmedim... Aynı şekilde ak partili kardeşlerimizinde bazı grupların isimleri değiştirdiğine şahit oldum ; dâhil olduğum gruplardı hatta (:

Ne saadet ne ak ; bu durum "kul hakkı"dır,musamma gösterilemez..
Fakat birkaç kişinin yaptığını, genele indirgemek diye birşey söz konusu olamaz..

Bu başlığı açan arkadaşa zaten diyecek söz bulamıyorum ; tartışıldı kapandı.. Milletinadami, tekrar hangi niyetle başlığı güncelleme gâyretindesiniz ?! Vahhabi, şia vesaire ; Ehli Sünnet'ten ayrı düşenler her yerde bulunuyor malesef.. Hemen durumu Milli görüş ile niye çerçevelediniz ! Neyse size cevap vermek bile fitre sayılır.

EpiVaTeS
01-17-2010, 15:53
Öyle bir şey var, hiç rasgelmedim... Aynı şekilde ak partili kardeşlerimizinde bazı grupların isimleri değiştirdiğine şahit oldum ; dâhil olduğum gruplardı hatta (:

Ne saadet ne ak ; bu durum "kul hakkı"dır,musamma gösterilemez..
Fakat birkaç kişinin yaptığını, genele indirgemek diye birşey söz konusu olamaz..

Bu başlığı açan arkadaşa zaten diyecek söz bulamıyorum ; tartışıldı kapandı.. Milletinadami, tekrar hangi niyetle başlığı güncelleme gâyretindesiniz ?! Vahhabi, şia vesaire ; Ehli Sünnet'ten ayrı düşenler her yerde bulunuyor malesef.. Hemen durumu Milli görüş ile niye çerçevelediniz ! Neyse size cevap vermek bile fitre sayılır.

Rastgelmemeniz doğal...
Çünkü AK parti gruplarına girmiyorsunuzdur...
Bütün partiye mal edildiği olaylarıda biliyoruz...
En iyisi susalımda açmayalım ağzımızı...
haktan hukuktan bahsedip hırsızlık yapmaya utanmıyormu...o Saadetliii....???

milletinadami
02-17-2010, 17:48
kendileri yapınca mubah..başkası yapınca haram zihniyeti var bunlarda utanmazlar...
şevki yılmaz hoca bunların bu zihniyetini çok güzel dile getirdi zaten..ama şevki yılmazıda abd ajanı ilan ettiler...:)

isimsiz
02-17-2010, 21:07
milli görüş nereye koşuyor?

el-cevap: milli görüş ALLAH ın nurunu tamamlama davasının yolunda koşuyor. Müslümanları birleştirip dünya üstündeki israil hakimiyetini yıkıp Müslümanları hakim kılma yolunda koşuyor. iktidar olmak milli görüş için bir amaç bir hedef değil sadece davası için kullanacağı bir araçtır.:güzel:

başka sorunuz var mı????:)

Tuğrul Paşa
02-17-2010, 21:31
AKP'liler milli görüşçüleri beğenmiyorlar!
Milli görüşçüler Akp'lileri beğenmiyorlar!

Açık söylemek gerekirse; CHP'nin ruh ikizi MHP' ile birlikte istediği de bu zaten...
Siz birbirinizle kavga ederken,kıyasıya acımasızca eleştirirken aradan bu ruh ikizleri sıyrılırsa sizinde ruhunuz duymaz!

Sanki babanın mirasını paylaşamayan haylaz çocuklar gibi!
Yüksek tansiyon hastası birisine müdahalede bulunamazsınız, önce tansiyonun düşmesi lazım. Ülkemizde aynı bu şekil içinde, böylesi gergin bir ortam hem ülkemize enerji kaybettirir hemde toplumdaki kutuplaşmayı artırır...

Sakin olup ortak aklı devreye sokmalıyız, bizler takım tutar gibi parti tutmamalı birbirimizi dinlemeyi bilmeliyiz. Okumalıyız ki birbirimizi anlayabilelim...
Her iki kesime de eşit mesafade duran bir kardeşinizden acizane tavsiyem budur...
Sevgi ve muhabbetle...

Duygu'Seli~
02-17-2010, 22:49
milli görüş nereye koşuyor?
el-cevap: milli görüş ALLAH ın nurunu tamamlama davasının yolunda koşuyor. Müslümanları birleştirip dünya üstündeki israil hakimiyetini yıkıp Müslümanları hakim kılma yolunda koşuyor.

Allah'ın nuru'nu tamamlamakta ne demek pardon? Kusura bakmayında ''höst'' diyesim geldi birden.

Yani sap elçileri o kadar ermiş ki,artık Allah'ın nurunun(haşa) tamamlanması davasında bile (biz o davayı ilk kez duyuyoruz) ilk adım onlarda..((:
Allah'ın değil, islamın nurunun YAYILMASI yolunda koşuyoruz bizde..Dikkat edin yayılması yolunda,tamamlanması değil.. Hakikaten değiminizle FARK VAR(mışş).. (:

Her yorumunuzda israili yakıp yıkma,mücadele etme hevesinizi ortaya koyuyorsunuz.. Siz kendi içinizdeki düşmanlarla,devlete darbe yapan şerefsiz güruhla mücadele edemediniz,paşa paşa belgeler imzalayıp irticayla mücadeleyi bile yasamaya siz kattınız,birde israil mi kalmıştı.. :)
Başbakan olduğu dönemde ERBAKAN o irtica ile mücadele belgesini imzalamasaydı(onay imzası) bu gün sizler baş örtünüzle okuyor olacaktınız!! Bakın bakalım hocanız islam yolu için ne yapmış!

http://static.palhaber.com/wadmin/8/demirel_erbakan_gizli_belge.jpg

Dikkatle bakın belgede itica ile alakalı ne deniliyor..;ı:
Ve altına kimin(sadece başbakan) imzası var.. Bu büyük vebalde adımı olanlar olabilir ama bu vebalin en büyük müsebbibi ve imzada görüldüğü gibi tek ORTAĞI erbakandır!
Aksini ispat eden çıksın!
iktidar olmak milli görüş için bir amaç bir hedef değil sadece davası için kullanacağı bir araçtır.:güzel:

başka sorunuz var mı????:)

Tabi tabi.. İktidar olmak o kadar önemsiz ki sap liderleri için.. Zamanında iktidardan olmamak için şerefsiz askerlerin oyununa gelip,koltuğun kellesini kurtarmak için ''irticayla mücadele'' planına bizzat imzasını atıyorlar!Kurtulacaklaırnı sanıyorlar ama bir darbeyle şak baş aşağıı!! İşte ALLAH böyle vurur! Menfaat için milletin geleceğine çomak sokanlara böyle dersini verir!

Amacıda gördük,amacı için kullandığı PLANIDA gördük!! AK Parti başörtüsüne niye sertbestlik getirmiyor diye çıngar çıkartacağınıza buna sebep olanlara çıngar çıkartın!! Biz en azından adımını attık..Siz ise aksi mücadelesi için milletten bile habersiz(gizli belgelerle) imzalar attınız!!

Siz bizim yaptıklarımıza laf edeceğinize KENDİ YAPA-MADIKLARINIZA çare üretin!!;;)

Duygu'Seli~
02-17-2010, 23:55
domuz çiftlikleri.kasaplık et sınıfına laınması

Önce doğru yazmasını öğrenin..Benim türkçem sizin yazdıklarınızı tercüme etmeye yetmiyor(!)

Öncelikle kişisel bir eleştirim olacak.. Nedense hemen bir çok konuda gelip ortaya laf atıyorsunuz ama.. Ne kanıtınız nede belgeniz var..Belliki siz kendi aklınız yerine,araştırıp öğrenmek yerine sadece duyduklarınızla yaşıyorsunuz..Yani başkalarının aklıyla..;ı:

Domuz çiftliklerini ve domuz etini serbest bırakan bir yasa var mı..? Yada AK Parti böyle bir yasa için adım atmış mı,serbestlik getirmiş mi..?

Büyük ihtimalle siz buna cevap veremiyeceksiniz! Zira bilse idiniz böyle saçma sapan bir iddiayı ortaya atmazdınız!

Öncelikle ülkemizde domuz çiftlikleri ve kesimi zaten serbestti.. (: ama size göre başınıza taş düşse AK Parti atmıştır değil mi..?

Türkiyede yasallaştırılmış olarak çalışan ve üretim yapan hiç bir domuz çiftliği yoktur!! Ancak ruhsatsız olarak bulunan nerdeyse binlerce domuz çiftliği vardır ki bunlarda kaçak sınıfına girmekte ve tespit edildiği anda gereken yapılmaktadır!

Türkiyede AK Parti hükümeti öncesi domuz çiftliklerinde, toplam 6 bin 364 tane bu hayvandan mevcuttu. Denetmenler bunların hiçbirinin ruhsatlı olmadığını söylemişti..
İzmir'de yaşanan 'trişinozis' vakasının ardından ve domuz çiftliklerinin izin ve denetiminin Tarım Bakanlığı'na devrinden sonra bu konuda yeni yönetmelik çıkarıldı. Ardından da kapatmalar başladı.
Dikkat edin kırmızı çizili kısma.. Eskiden denetim tarım bakanlığında değilken,hükümetimizle beraber bu çiftliklerin denetim yetkisi tarım bakanlığına geçmiş ve bu çiftlikler teker teker kapanmaya başlamış!

Ayrıca şunu belirtelim ki ülkemizde milyonlarca hristiyan var.. Onların dininde domuz eti haram değildir.. Onların inanç ve isteğine bu ülkenin vatandaşı oldukları sürece hiç kimse müdahale edemez!
Şu anda Türkiyede resmi olarak beş adet domuz çiftliği vardır.. Bu çiftlikteki hayvanların,çiftliğin ve hayvan bakıcılarnın denetimi devlete aittir..Devlet bu çiftliklerde yetiştirilen ve kesimi yapılan hayvanlar için bazı şartlar (bu şartlar AK Parti hükümeti öncesinde YOKTU!) belirlenmiştir..Bu şartlara göre yetiştirilen hayvanlar sadece devlet tarafından belirlenmiş ve sadece domuzlar için kesim yapılan mezbahanede kesilecek ve ruhsatlı olarak satılacak olan market yada kasaplara gönderilecek ve en önemlisi bu kasap yada marketler domuz etini sattıklarına dair izin belgesini halkın görmesi adına kapısına asacaktır!

Tarım bakanlığının 21 ocak 2004 teki resmi açıklamasında Türkiyedeki domuz etinin hristiyan vatandaşlarımıza bile yetmeyecek kadar az olduğunu,bu nedenle az sayıda bulunan bu hayvanların ülke tarımına zarar veremeyeceğini yine resmi rakamlarla belirtmiştir!

Bunlar devletin açıklamaları ve var olan gerçekler..Buyrun aksini iddia eden İSPATIYLA GELSİN!
Adice iftiralar müslümanım diye geçinen hiç kimseye yakışmaz! Adil olun biraz.

ve zinanın suc sayılmaması da

çok çok çok

hayırlı işlerdir.

Bütün milllet(en akıllsından GERİZEKALISINA kadar) bu konuyu öğrendi kabullendide bir sap'lar kabul etmiyor.. (:
Yine bir yerlerinizden uydurmuşsunuz kanıtsız belgesiz..
Sıkıyorsa şu belgeleri okuyun ve az erdemliyseniz attığınız ikinci iftira için özür dileyin!

Bakın bakalım Hükümetimiz zinayı serbest mi bırakmış,yoksa yasaklanması için adımlar mı atmış!!!

http://img197.imageshack.us/img197/6527/9azinayasasveakpartiger.jpg

http://img197.imageshack.us/img197/4807/9bzinayasasveakpartiger.jpg

http://img197.imageshack.us/img197/4893/9czinayasasveakpartiger.jpg

YUKARIDAKİ BELGEDE ÖZELLİKLE DİKKAT EDİNİZ,SADECE ZİNA DEĞİL FLÖRT'ÜN YASAKLANMASI ADINADA PLAN VE ÇALIŞMALAR YÜRÜTMÜŞ HÜKÜMETİMİZ! REŞİT OLMAYAN GENÇ KIZLARLA FLÖRTÜN YASAKLANMASI İÇİN HANGİ HÜKÜMET YASAYI BIRAKIN, ADIM ATMIŞ??

http://img197.imageshack.us/img197/7119/9ezinayasasveakpartiger.jpg

Ortaya asılsız bir iddia atıyorsunuz! İddiası olanın ispatı olur her zaman ifade ediyorum bunu..Yok iddia edip ispat etmeyeninde ahlakla,edep ve insanlıkla,hele hele müslüman ahlakı ile alakası olduğunu hiç zannetmiyorum..
Sayın uranyum bu alçakça iftiraların aksini ispat etmeye davet ediyorum sizi..Yüzünüz kalmışsa?
Domuz çiftliklerine yasak getirmenin yada zinayı serbest bırakmanın hayrı tartışılmaz ama sizin samimiyetiniz ve doğruluğunuz kesinlikle tartışılır!

Cihan_ŞümuL
02-20-2010, 23:29
يُرِيدُونَ لِيُطْفِؤُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ

"Kafirler istemesede Allah nurunu tamamlayacaktır"saff-8

Allah'ın nuru'nu tamamlamakta ne demek pardon? Kusura bakmayında ''höst'' diyesim geldi birden.

Yani sap elçileri o kadar ermiş ki,artık Allah'ın nurunun(haşa) tamamlanması davasında bile (biz o davayı ilk kez duyuyoruz) ilk adım onlarda..((:
Allah'ın değil, islamın nurunun YAYILMASI yolunda koşuyoruz bizde..Dikkat edin yayılması yolunda,tamamlanması değil.. Hakikaten değiminizle FARK VAR(mışş).. (:

Cihan_ŞümuL
02-20-2010, 23:32
Önce doğru yazmasını öğrenin..Benim türkçem sizin yazdıklarınızı tercüme etmeye yetmiyor(!)

yetmedigi kısım şu :"alınması" yazacagım yerde "laınması" yazmısım.bu zeka küpü arkadas bunu cözememiş.özür dilerim dikkat edecegim,emirim.

aklınız bu kadar basit bir şeye yetmiyorsa....

Cihan_ŞümuL
02-20-2010, 23:33
Bütün milllet(en akıllsından GERİZEKALISINA kadar) bu konuyu öğrendi kabullendide bir sap'lar kabul etmiyor.. (:
Yine bir yerlerinizden uydurmuşsunuz kanıtsız belgesiz..
Sıkıyorsa şu belgeleri okuyun ve az erdemliyseniz attığınız ikinci iftira için özür dileyin!

AKP Zinayı Suç Kapsamından Çıkardı

Eski ceza yasasındaki 440 441 442 443 no’lu “Evli Kadın eli erkeğin zinası” nı düzenleyen maddeler yeni yasada yok.
Kendi rızası ile yaş indirildi.
Teşhiri engellendi.
Türk Ceza Kanununun Yürürlük ve Uygulama Şekli Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun
Kanun No. 5349 Kabul Tarihi : 11.5.2005

MADDE 1. — 4.11.2004 tarihli ve 5252 sayılı Türk Ceza Kanununun Yürürlük ve Uygulama Şekli Hakkında Kanunun 5 inci maddesinin birinci fıkrasında geçen “Özel ceza kanunları ile ceza içeren” ibaresi madde metninden çıkarılmış ve maddeye aşağıdaki fıkra eklenmiştir.
(3) Ağır para cezasından dönüştürülen adlî para cezasının ödenmemesi halinde, 13.12.2004 tarihli ve 5275 sayılı Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanunun 106 ncı maddesi hükümlerine göre hapis süresinin belirlenmesinde bir gün karşılığı olarak yüzmilyon Türk Lirası esas alınır.
MADDE 2. — Türk Ceza Kanununun Yürürlük ve Uygulama Şekli Hakkında Kanunun 6 ncı maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
Madde 6. — (1) Kanunlarda öngörülen “ağır hapis” cezaları, “hapis” cezasına dönüştürülmüştür.
(2) 1 Haziran 2005 tarihinden önce işlenmiş olan suçlarla ilgili olarak 765 sayılı Türk Ceza Kanununun 13 ve 15 inci maddelerinin uygulanması zarureti bulunan hallerde;
a) Ağır hapis iken, birinci fıkra uyarınca hapse dönüştürülen cezalar, kanunlarında aksine bir hüküm yoksa alt sınır bir yıl, üst sınır yirmidört yıl olarak,
b) Hapis cezalarında kanunlarında aksine bir hüküm yoksa alt sınır yedi gün, üst sınır beş yıl olarak,
Uygulanır.
MADDE 3. — Türk Ceza Kanununun Yürürlük ve Uygulama Şekli Hakkında Kanunun 7 nci maddesi başlığı ile birlikte aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
Hafif hapis ve hafif para cezalarının idari para cezasına dönüştürülmesi
Madde 7. — (1) Kanunlarda, “hafif hapis” veya “hafif para” cezası olarak öngörülen yaptırımlar, idari para cezasına dönüştürülmüştür. İdari para cezasının hesaplanmasında 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 52 nci maddesi hükümleri uygulanır. İlgili kanunda “hafif hapis” cezasının üst sınırının belirtilmediği hallerde, idari para cezasının hesaplanmasında esas alınacak gün sayısının üst sınırı, yediyüzotuzdur.
(2) Kanunlarda, “hafif hapis cezası” ile “hafif para cezası”nın seçimlik olarak veya birlikte öngörüldüğü hallerde, idari para cezası yaptırımının belirlenmesinde “hafif hapis cezası” esas alınır.
(3) Kanunlarda, sadece “hafif para cezası”nın öngörüldüğü ve cezanın alt veya üst sınırının belirtilmediği hallerde, idari para cezası, yüzyirmimilyon Türk Lirasından az, onsekizmilyar Türk Lirasından fazla olamaz.
(4) Bu madde hükmüne göre idari para cezasına karar vermeye Cumhuriyet savcısı yetkilidir.
MADDE 4. — Türk Ceza Kanununun Yürürlük ve Uygulama Şekli Hakkında Kanunun 9 uncu maddesinin birinci ve ikinci fıkralarında geçen “1 Nisan 2005″ ibaresi “1 Haziran 2005″ olarak değiştirilmiş ve maddeye aşağıdaki fıkra eklenmiştir.
(4) Kesin hükümle sonuçlanmış olan davalarda, sonradan yürürlüğe giren bir kanunla ilgili olarak lehe hükmün belirlenmesi ve uygulanması amacıyla yapılan yargılama bakımından dava zamanaşımına ilişkin hükümler uygulanmaz.
MADDE 5. — Türk Ceza Kanununun Yürürlük ve Uygulama Şekli Hakkında Kanunun 10 uncu maddesinin birinci fıkrasında geçen “1 Nisan 2005″ ibaresi “1 Haziran 2005″ olarak değiştirilmiştir.
MADDE 6. — Türk Ceza Kanununun Yürürlük ve Uygulama Şekli Hakkında Kanuna aşağıdaki geçici madde eklenmiştir.
GEÇİCİ MADDE 1. — (1) Diğer kanunların, 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun Birinci Kitabında yer alan düzenlemelere aykırı hükümleri, ilgili kanunlarda gerekli değişiklikler yapılıncaya ve en geç 31 Aralık 2006 tarihine kadar uygulanır.
MADDE 7. — Bu Kanun yayımı tarihinde yürürlüğe girer.
MADDE 8. — Bu Kanun hükümlerini Bakanlar Kurulu yürütür.
17 Mayıs 2005

Duygu'Seli~
02-21-2010, 00:49
Uranyum!
Sadece bu yorumunuzda değil,sizin yazdığınız hemen bütün yorumlarda zorluk çekiyorum.. (: Yazdıklarınızı yollamadan okuma zahmetinde bulunsanız eminim bu sorun olmaz.

Koyduğunuz belgeyi(!) kalıbımı basarım okumadan koymuşsunuzdur.. (: İçeriğini okuyanlar bu maddelerde AK PARTİ lafzının geçmediğini göreceklerdir..Kopma garanti ((:

Biz zina yasası ile alakalı önünüze sizin gibi yazı değil BELGE koyduk! Bir değil,iki değil,üç değil! Ve kaynak bir yerden değil dikkat ederseniz.. Bu safsata yazıyla beni/yada bizi ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız mantığınızı ve aklınızı gözden geçirmenizi tavsiye ederim..

Koyduğunuz sözde kanıtı bende oturup ''maddeleyebilirim''
Biz sizden BELGE istiyoruz salt yazı değil..;;)
Buyrun hodri meydan! Benim belgemde kanıtımda fazlasıyla mevcut! Böyle bir kanunun AK Parti hükümeti tarafından çıkartıldığını,yani zinanın SUÇ TEŞKİL ETMEDİĞİNİ bize kanıtlayın..Anayasanın kaçıncı sayfası,kaçıncı yasası bunu yazıyor hodri meydan! İddiası olanın ispatıda vardır!Madem iddianız var buyrun..İnternetten çakma söylentileri,uydurma iddiaları değil YASA İSTİYORUZ! Sıkıyosa koyun!

Biz diyoruz ki;
AK Parti zinayı suç olmaktan çıkarmamıştır..
Bunlarda belgelerin sadece BİR KISMIdır.
Diğer bir kısmını cevabınızdan sonra verelim ki SİNDİRESİNİZ!;;) :karizmatik:

http://img197.imageshack.us/img197/6527/9azinayasasveakpartiger.jpg

YUKARIDAKİ BELGEDE ÖZELLİKLE DİKKAT EDİNİZ,SADECE ZİNA DEĞİL FLÖRT'ÜN YASAKLANMASI ADINADA PLAN VE ÇALIŞMALAR YÜRÜTMÜŞ HÜKÜMETİMİZ! REŞİT OLMAYAN GENÇ KIZLARLA FLÖRTÜN YASAKLANMASI İÇİN HANGİ HÜKÜMET YASAYI BIRAKIN, ADIM ATMIŞ??

http://img197.imageshack.us/img197/7119/9ezinayasasveakpartiger.jpg

Duygu'Seli~
02-21-2010, 00:58
Bu arada sadece zina ile alakalı iddinanızı değil diğer iddianızı(domuz çiftliklerini AK Partinin meşrulaştırdığı) niçin cevaplama gereği duymadınız acaba..? Çok mu gerdi?! Önce kendi kafanızdan yada ordan burdan duyduklarınızdan yola çıkıp çamur atıyorsunuz,biz cevabını verince ya kıvırıyorsunuz yada ortadan toz oluyorsunuz.. Haklı çıkmak güzel ama bizde insanız,karşımızdakininde en az bizim kadar zeki,aklı selim ve bilgili olmasını istiyoruz ki tartışmanın tadı olsun..:karizmatik:

Cihan_ŞümuL
02-21-2010, 01:02
Koyduğunuz sözde kanıtı bende oturup ''maddeleyebilirim''
Biz sizden BELGE istiyoruz salt yazı değil..;;)sizin belgleriniz bular mı peh..hepsi gazetelerden alıntı.
O zman belge sunayım :Ali bulaçın bir yazısı var" zinayı suc olmaktan akp cıkardı" diye...

İntifada
02-21-2010, 01:08
Benim anlamadığım yeni bir ritüelmi acaba bu ?
Bir konuda söz yetiştiremeyen ali bulaçtan yazı veriyor çok ilginç gerçekten :)

Cihan_ŞümuL
02-21-2010, 01:10
:w:en az bizim kadar zeki:w::w:

Duygu'Seli~
02-21-2010, 01:22
sizin belgleriniz bular mı peh..
O zman belge sunayım :Ali bulaçın bir yazısı var" zinayı suc olmaktan akp cıkardı" diye...

Hadi yaa.. Ana yasayı Ali Bulaç mı hazırlamış ki onun yazısını koyarım diyorsunuz.. Birde buna belge diyorsunuz öyle mi (: yok ben hakikaten sizin aklınızdan şüphe etmeye başladım..

SIKIYORSA BELGENİZİ ANAYASADAN GETİRİN! Sıkıyorsa AK PARTİ'NİN ZİNAYI SERBEST BIRAKTIĞINA DAİR RESMİ BİR BELGEYİ BURAYA KOYUN!
Benim getirdiklerime ''peh'' diyecek kadar küstah olan adam,kendi iddiasına kanıt koyamayacak kadar ''cehaletle bezeli''
Saçmalaşıp,komikleşip belge niyetine yazarların yorumlarını öne sürmeyin! Bu ülkede ana yasayı yazarlar hazırlamıyor!

Ayrıca cevap veremeyince öyle dalga geçer gibi '' :w: '' gülerseniz buradaki herkes sizin cevapsızlığınızdan ve kıvırdığınızdan güldüğünüzü bilecek kadar ZEKİdir.

Psikolojide bir kavram vardır zaten..Kişi kendini kabul ettiremeyince karşısındakiyle ya dalga geçerek,yada konuyu saptırıp karşısındakine hakaret ederek ortamı bulandırır.. Bu bir çeşit hazımsızlıktır aslında..Ve siz bu hazımsızlığınızla daha çook karın ağrısı çekersiniz..

Adam gibi varsa kantınız davanızı savunun! Yoksa çamur atarak,bizlerde aksini ispat edince KIVIRARAK konuyu lüzumsuz yere germeyin..
Yoksa gerekeni yapmaktan asla ÇEKİNMEYİZ!

Ve evet.... Bu bir UYARIDIR!

Cihan_ŞümuL
02-21-2010, 01:26
bütün hakaretleri eden siz ama tehdit de eden siz...

akp iktidarından önce zina anayasaya göre suçtu, ancak ceza yasalarında uygulamadan kaldırılan erkeğe verilen ceza eşitsizlik gerekçesiyle kadınada kaldırılmıştır.

ancak anayasadaki düzenlemeyi yaparak zinayı suç olma kapsamından akp çıkarmıştır.

Duygu'Seli~
02-21-2010, 02:27
bütün hakaretleri eden siz ama tehdit de eden siz...

akp iktidarından önce zina anayasaya göre suçtu, ancak ceza yasalarında uygulamadan kaldırılan erkeğe verilen ceza eşitsizlik gerekçesiyle kadınada kaldırılmıştır.

ancak anayasadaki düzenlemeyi yaparak zinayı suç olma kapsamından akp çıkarmıştır.

Ben hakaret etmedim! Gayet açık ve net fikirlerimi belirtiyorum.. Sizin attığınız çamurlar iltifat sınıfına mı giriyor??!! Gocundunuz mu..? Yara mı vardı..?

Önce ak parti zinayı serbest bıraktı dedniz..İspat ettik..Son geldiniz uydurmasyon nerden geldiği belli olmayan,kaynaksız maddeler sıraladınız..Yine cevabını verdik bu seferde ''ALİ BULAÇ ta yazmıştı'' diye iyice düşürdünüz kendinizi.. Onada hamd olsun cevabımızı esirgemedik lafı yedirdik.. Şimdide kalkmış ''eşitlik getirerek zinayı suç olmaktan çıkardı'' diyorsunuz! (:

Önce neyi savunduğunuzu,neyi iddia ettiğinizi,neyi suçladığınızı bilin sonra gelin..
İnternet cahiller için koymuş google'ı bi halt bilmeyen a yazsa a için bin tane sonuç çıkartıp önüne koyuyor..Sonrada kanıt diye önümüze koymaya çalışanlar çıkıyor! YEMEZLER!

Verdiğim belgelere vicdanınız yetiyorsa baştan sona bir bakında UTANIN!
Zina önce erkeklere suçtu..AK Parti tamamen düzene koymak için önce eşit cezayı getirip sonra tamamen yasalaştırmak için adım atmıştır!
Bununlada kalmamıştır FLÖRTÜ DAHİ YASAKLAYACAK YASA TASARISI SUNMUŞTUR! BUDA KANITIDIR!

AK Parti zinayı serbest bırakmamıştır! ZİNA SERBEST OLDU,AK PARTİ SERBESTLEŞTİRDİ diyen varsa bunun serbest oldğunu gösteren yasayı buyursun koysun..KOYMAYAN ŞEREFSİZDİR!Buyursun ispat etsin!
Biz her türlü ispata hazırız! Alnımız AK!

Sıkışınca işinize gelmeyince bin dereden su getirip kıvırıyorsunuz! Hiç mi vicdan yok sizde? Bin tane belge koysak siz yinede kabul etmezsiniz çünkü ideolojinizin karanlığında KÖR OLMUŞSUNUZ!

Ben sizi tehdit etmedim uyardım..Ama konuyla alakasız küstahça ÇAMURLARINIZA,İFTİRALARINIZA devam ederseniz......... Evet bu sefer bu bir tehdittir!
Bu forumda hiç kimse benim değer verdiklerime,benim davama çamur atamaz! ATTIRMAM! Adam olan gelir paşa paşa kanıtıyla yada edeplice kendi fikirleriyle konuşur.. Yalan konuşmaz!

Cihan_ŞümuL
02-21-2010, 02:29
Şu yukarıdaki belgenizin kaynagını göremiyorum.nerden alıntıladınız.

Cihan_ŞümuL
02-21-2010, 02:32
Son geldiniz uydurmasyon nerden geldiği belli olmayan,kaynaksız maddeler sıraladınız.

ben tarih vermişim numara vermişim yinede uydurmasyon olmus.

siz hiç bir şekilde kaynak vermemişsiniz ama sizinki delil statüsünde.

tayyiperdogan57
02-21-2010, 02:40
miili gorus bir yere gidiyor ya artik neresi bilmiyom, belki de onlarda Rodos'a gidiyorlardir :D

Duygu'Seli~
02-21-2010, 02:42
ben tarih vermişim numara vermişim yinede uydurmasyon olmus.

siz hiç bir şekilde kaynak vermemişsiniz ama sizinki delil statüsünde.

Varya sizi KAPAK etmeye öyle çok bayılıyorum ki ((:
Kaynak yok mu demiştiniz ((:
Hemen efendim hemen koyalım birşeyleriniz eksik kalmasın..Amann..

Şimdi aşağıdaki kaynağa bakın..Yine aynı haber..Az önceki bunun devamıydı ilk yorumumdada sırasıyla yazmışım onada dikkat ediniz ((:

Tempo'nun haberi..Aynı haber farklı şekillerde sabah,hürriyet ve milliyet gazetelerindede verilmişti.. Ve aklıma gelemyen bir çok gazetede!
O tarihlerde yaşamışsanız aynı şekilde bunları haberlerde de görmüşsünüzdür..Ahmet Necdet Sezerin, hükümetn bu yasakla ilgili verdiği ilk tasarıyı red ettiğini,kartel medyalarının ''gençler birbirlerinden uzaklaşacaklar,soğuyacaklar'' çıngırtılarını ve rahatsızlıklarını,telaşlarını duymuş olmanız lazım! Kartelin o pis diline bile düştük biz bu tasarı için!!

Evet..Kanıt mı demiştiniz??
Biz her türlü cevabımızı veriyoruz.. Peki siz nçin bizim sorduğumuz konulara değil kanıt cevap bile veremiyorsunuz..? Buyrun bizim sorduklarımıza KANIT getirin.. Öyle salt yazı,tekerleme maddelerle gelmeyin!!! Ki geldiğiniz maddelerde iddianızla alakalı pek bir şeyde yok oda ayrı bir komedi ((:
Konuştukça batıyorsunuz.. DEVAM....

İsmail EKİCİ
02-21-2010, 02:48
kanıt derken tck dan istiyoruz.

Bu noktada amaç farklılaşyor gibime geldi :)

Cihan_ŞümuL
02-21-2010, 02:48
Buyrun bizim sorduklarımıza KANIT getirin.. Öyle salt yazı,tekerleme maddelerle gelmeyin!!! Ki geldiğiniz maddelerde iddianızla alakalı pek bir şeyde yok oda ayrı bir komedi ((:

ben kanıtımı sundum.o kanıtı gidin bir hukukcuya sorun ne demek bu deyin size acıklayacaktır.:)
http://rega.basbakanlik.gov.tr/main.aspx?home=http://rega.basbakanlik.gov.tr/eskiler/2005/05/20050518.htm&main=http://rega.basbakanlik.gov.tr/eskiler/2005/05/20050518.htm
Sana tavsiyem 2005 öncesi Türk ceza kanununu bak. İnternetten bulabilirsin. Daha sonra ise şuanki TCK'yı bak. Birinde zinanın suç kapsamında olduğunu, diğerinde ise olmadığını göreceksin. Böylece inanmak istemesende AKP'nin Uyum Yasası kapsamında zinayı TCK'dan çıkarmış olacağını sende görmüş olacaksın.

İntifada
02-21-2010, 02:50
ben bu espriyi akp için yapsam kesin atılmıstım.

adaletkp

Sn uranyum insanların üzerine oynuyorsunuz
Önce ortalığı kızıştırıp sonra kenara çekilip mağdur rolü yapıyorsunuz
Yemezler size verilen bütün resimlerdeki belgeler açık kaynaklarıyla birlikte yazmakta.
Ben yanlış biliyormuşum bana söylenenler doğru değilmiş diyerek kenara çekilmekte bence bir erdemdir

Cihan_ŞümuL
02-21-2010, 02:51
Bu noktada amaç farklılaşyor gibime geldi :)
afedersiniz anlayamadım.

ne gibi farklılasıyor.

Kartelin o pis diline bile düştük biz bu tasarı için!!

peki o tasarıya ne oldu.

sonuçtan bahsediyoruz.

malum medyanın akp yi ne gözle görüdügünden değil.

İsmail EKİCİ
02-21-2010, 02:52
ben kanıtımı sundum.o kanıtı gidin bir hukukcuya sorun ne demek bu deyin size acıklayacaktır.:)
http://rega.basbakanlik.gov.tr/main.aspx?home=http://rega.basbakanlik.gov.tr/eskiler/2005/05/20050518.htm&main=http://rega.basbakanlik.gov.tr/eskiler/2005/05/20050518.htm
Sana tavsiyem 2005 öncesi Türk ceza kanununu bak. İnternetten bulabilirsin. Daha sonra ise şuanki TCK'yı bak. Birinde zinanın suç kapsamında olduğunu, diğerinde ise olmadığını göreceksin. Böylece inanmak istemesende AKP'nin Uyum Yasası kapsamında zinayı TCK'dan çıkarmış olacağını sende görmüş olacaksın.

Anlamadığım; olay sadece zina sorunumu :) eğer öyleyse onun üstüne yoğunlaşıp tartışalım :)

Cihan_ŞümuL
02-21-2010, 02:55
Neyse saat iki olmus.gitmem gerek.

Allah rahatlık versin.Sevgili din kardeşlerim.

İsmail EKİCİ
02-21-2010, 02:58
Neyse saat iki olmus.gitmem gerek.

Allah rahatlık versin.Sevgili din kardeşlerim.

Teşekkürler Allah selamet versin

Duygu'Seli~
02-21-2010, 03:14
uranyum[/B];717563] ben kanıtımı sundum.o kanıtı gidin bir hukukcuya sorun ne demek bu deyin size acıklayacaktır.:)
http://rega.basbakanlik.gov.tr/main....5/20050518.htm (http://rega.basbakanlik.gov.tr/main.aspx?home=http://rega.basbakanlik.gov.tr/eskiler/2005/05/20050518.htm&main=http://rega.basbakanlik.gov.tr/eskiler/2005/05/20050518.htm)

BEN HUKUKÇUYUM! Hukuku sizden çok daha iyi biliyorum!Var mı ötesi..Buyrun beraber tartışalım. Madem biliyorsunuz hukukçuya ne gerek buyrun siz anlatın!
Zora girdniz tabi kıvırmak işiniz..Konuya ''gidin hukukçuya sorun'' diyecek kadar müdahilsiniz işte..Konuyu kendi fikirlerniz yerine sürekli başka yerlere havale etmeniz bunu gösteriyor..

İnternetten bulabilirsin yazmışsın..Yok arkadaş..Biz herşeyi sizin gibi google amcadan sormuyoruz! Biz internetin sağlıksız ortamı dışındada çalışmalarımızı yürütüp araştırıyoruz!Karşınızda çocuk yada aptal biri yok!

Bana ''git şurdan araştır,git şuraya bak'' dersen o söylemimi yani şerefsiz lafzını kabul etmiş oluyorsun! BEN adam gibi kanıt koyun diyorum.. SIKIYORSA KOYUN EFENDİM.. VARSA KOYUN! ''ZİNAYI AK PARTİ MEŞRULAŞTIRDI VE İŞTE KANITIDA ŞU YASA,ŞU TARİHLİ TASARI,ŞU TARİHLİ ÖNERGE'' diyin!
Kıvırıp bana ''git araştır'' deme..ben araştırmamı koydum buyur madem eminsin sende koy!

Önce kalkıp zinayı meşrulaştırdı dediniz..Üstünüze geldikçe baktınız olmuyor bu seferde ''ee madem tasarınız vardı hani sonucu,göremedik'' diyorsunuz.. Bilgisizliğiniz,çirkefliğinz işte bu noktada kendisini gösteriyor..

İddiasının arkasında olan adam ''yok yahu ne tasarısı,biz kabul emtiyoruz,yok öyle bir tasarı,işte şuda kanıtımızdır'' derdi..Ama siz bizim iddiamızı hemen kabul ettiniz birde ona bahane bulma çabasına girdiniz.. ((:

Ben bu noktadan sonra Mc Mahon değimiyle,sizin zavallı olduğunuza inanıyorum.. Karanlık ideolojiniz gözünüzü öyle kör etmişki ben buraya bin belge koysam yine sağ sol yapıp kıvırırsınız..

Ama yok.. Sizi sindirene kadar buradayım!Buradayız!

AK_Türk
02-21-2010, 07:05
Milli Görüş nereye koşacak, Siyaset dışında doğru yola koşuyor. Allah Hizmetlerini artırsın

SSS
02-21-2010, 09:41
*** Milli Görüş isimlendirmesi yanlış: Çok Özel Dini Görüş olmalı. Bağnazca bir dini görüş. Milletimiz bağnazlığa prim vermiyor. AK Parti varken onlara Türk Siyaset meydanında yer yok artık. ***

redyellow
02-22-2010, 02:37
*** Milli Görüş isimlendirmesi yanlış: Çok Özel Dini Görüş olmalı. Bağnazca bir dini görüş. Milletimiz bağnazlığa prim vermiyor. AK Parti varken onlara Türk Siyaset meydanında yer yok artık. ***

Dini görüş derken???

ALmi´
02-22-2010, 12:12
Milli Görüş nereye koşacak, Siyaset dışında doğru yola koşuyor. Allah Hizmetlerini artırsın

Sağolun..

EZEL
02-22-2010, 13:25
Erbakanı BABAM GİBİ SEVERİM

milletinadami
02-22-2010, 22:30
çok alakalı bir cevap vermişsin...bravo...başka kimleri seversin baban gibi..??

isimsiz
02-22-2010, 22:38

idda ediyorum siz milli görüş ne demek m sini bile bilmiyorsunuz :)

milletinadami
02-22-2010, 22:47
ben biraz bilirim milli görüşü....

iftira...tehdit...yalan...holiganizm....

isimsiz
03-14-2010, 21:49
ben biraz bilirim milli görüşü....

iftira...tehdit...yalan...holiganizm....

ben burada sizin tarifinizi görüyorum bu mesajı aynaya bakarak mı yazdınız???:)

redyellow
03-15-2010, 00:28
ben burada sizin tarifinizi görüyorum bu mesajı aynaya bakarak mı yazdınız???:)

Siz mİLLETİN ADAMI'nı çok fazla dikkate ve ciddiye almayın:)

SeHzAdE17
03-21-2010, 12:42
her görüş zamanı gelince yenilenmeli ve yeni bir vizyona bürünmeli milli görüşte buna dahil...

fatih güneş
03-21-2010, 12:57
bence milli görüş yeni bir vizyona girmemeli.çünkü milli görüşte değişirse ortada islami siyaset kalmayacak(çarpıtılmazsa iyi olur).bence milli görüş iktidara gelmemeli ama milli görüş vizyonu herzaman varolmalıdır.muhafazakarlık adına

redyellow
03-21-2010, 13:54
bence milli görüş yeni bir vizyona girmemeli.çünkü milli görüşte değişirse ortada islami siyaset kalmayacak(çarpıtılmazsa iyi olur).bence milli görüş iktidara gelmemeli ama milli görüş vizyonu herzaman varolmalıdır.muhafazakarlık adına

Niye iktidara gelmemeli sayın fatih kardeş?

fatih güneş
03-21-2010, 14:22
türkiyeyi daha iler seviyeye götürecek bir görüş olduğuna inanmıyorum.ama halk açısından çok önemli olduğuna inanıyorum.halkın yozlaşmaması için alternatiflerin fazla olması lazım.aynı şekilde alperen ocaklarının da olması gerektiğini düşünüyorum fakat bbp nin iktidara gelmesinin türkiyeye birşey katacağını düşünmyorum.tabi siz şimdi karşı çıkacaksınız saygı duyuyorum ne diyeyim

Mavera
03-21-2010, 14:22
bana göre bu siyasi hareketin son kullanma tarihi dolmustur.. gerci bana göre salt bir düsünce yapisina dayali bütün hareketler bir yerde tikanir..
Evet dönem dönem basarili olabilirler ama uzun vadede genele hitap edemedikleri icin kücük bir yapilanma halinde devam ederler..
Tutucu, mutaassib hareketlerin savunucularida gayet fanatik olur onlar sadece kendi düsüncelerini tanir, diger görüsleri umursamazlar..
Tabiki görüslere saygi cercevesinde her görüsün siyasi arenada olmasi gerekir bu acidan bu siyasi hareketinde kendi cercevesinde siyaset yapmasini anlamli buluyorum..
Dikkat edilirse siyasi arenamizda oldukca dalgalanmalar olmustur bunlardan biride refah partisinin 95 deki beklenmeyen cikisidir ancak refah partisi bu basariyi nevi sahsina münhasir görmüs ve kendini yenileyememistir zaten bu sürecin sonunda da malum gelenekci, yenilikci ayrimi olmustur..
bu ayrisma sonrasinda gelenekci ve tutucu bir yapilanmanin hakim oldugu sp ufak dalgalanmalar göstersede asla geneli kucaklayici olamaz daha dogru bir deyisle asla bir alternatif olamaz..
yani sayin kurtulmusla beraber görülen canlanma suni olmakla beraber sayin kurtulmusunda bu görevi ne kadar uzun vadede yapacagida acikcasi muammadir..
önümüzdeki sürectede öyle büyük bir atilim beklenmeyen bu siyasi hareket zamanla tamamen bir aile yapilanmasi haline dönecek ve siyasi hareket olmaktan cikarak bir cemaatlesme yolunu tercih edecekdir!

İntifada
03-21-2010, 15:20
Niye iktidara gelmemeli sayın fatih kardeş?

Bencede milli görüş iktidara gelmemeli.Çünkü ben hala milli görüş tababnının ve yönetiminin siyaseti tam manasıyla öğrenemediğini düşünmekteyim.

Emin olun bugün dahi milli görüş iktidar gelse yine 1 seneden fazla başta duramayacak.Milli Görüş öz haliyle bir hareket olarak devam etmeli.Siyaset milli görüşe ne yazık ki uymuyor.

redyellow
03-21-2010, 15:37
Bencede milli görüş iktidara gelmemeli.Çünkü ben hala milli görüş tababnının ve yönetiminin siyaseti tam manasıyla öğrenemediğini düşünmekteyim.

Emin olun bugün dahi milli görüş iktidar gelse yine 1 seneden fazla başta duramayacak.Milli Görüş öz haliyle bir hareket olarak devam etmeli.Siyaset milli görüşe ne yazık ki uymuyor.

olur biz köşede duralım, bizim içimizden çıkanlar 2 şer 3 er dönem iktidar olsunlar yeter:)

Şaka bir yana da katılmıyorum yazdıklarına.

.:Ay_Yıldız:.
03-21-2010, 15:39
Konuda iki tarafına birbirlerine karşı sarf ettiği çok ağır ithamlar görüyorum. Unutmamalıdır ki Tayyip Erdoğan'da milli görüşün bağrından çıkmış bir devlet adamıdır. Bu sözüm her iki tarafa da gelsin.

Şuayip
03-21-2010, 16:07

Milli görüş CHP ve MHP tabanlarını kazanbilirse varsın meclise gelsin onlardan çok daha yapıcı olurlar. İslami cizgiyi evrensel cizgiye kaydırmadığı sürece bu ülkede muhafazakar çevreye siyaset yaptırmazlar.

EZEL
03-21-2010, 17:18
Zafere…
Koy elini, koy elini, Rıdvan’dakiler gibi
Biat edelim yine varana dek zafere.

redyellow
03-21-2010, 17:40
Milli görüş olmalıdır, bu ülkede hep olmalıdır, muhalefetde, iktidarda, halkın arasında, işçinin arasında, okulda, her yerde her yerde olmalıdır.

Milli görüş bu ülkede bir ihtiyaçtır, bir binanın çimentosu gibi, demiri gibi, harcı gibi ihtiyaçtır.