fatih kısaparmak balon baskılı balon Milli Görüşçülerin Foruma Gelip AkPartiyi Karalamasını Doğru Bulmuyorum - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Milli Görüşçülerin Foruma Gelip AkPartiyi Karalamasını Doğru Bulmuyorum

Fahrenheit
07-12-2007, 03:48
Arkadaşlar böyle bir konu açtım çünkü Milli Görüşçü arkadaşlarımızın bu forumda söyledikleri ve gerçeği yansıtmayan sözleri protesto ediyorum ;

Eğer gerçekten protesto ediyorsanız buraya mesaj atın etmiyorsanız veya milli görüşçüyseniz ve karalama yapıyorsanız bu topiğe yazı yazmayın !!

yasinkirac
07-12-2007, 03:51
o kadar yanlış bir topik açmışsınki hiç sorma.evet ben Milli Görüşlüyüm ayrıca Ak Partiliyim.ee şimdi nolucak bizidemi tasfiye edeceksiniz.yapmayın yahu.yakışmıyor bize.

Fahrenheit
07-12-2007, 03:52
o kadar yanlış bir topik açmışsınki hiç sorma.evet ben Milli Görüşlüyüm ayrıca Ak Partiliyim.ee şimdi nolucak bizidemi tasfiye edeceksiniz.yapmayın yahu.yakışmıyor bize.

zaten karalayanlar için böyle bir topic açtım ^^

yasinkirac
07-12-2007, 03:55
Arkadaşlar böyle bir konu açtım çünkü Milli Görüşçü arkadaşlarımızın bu forumda söyledikleri ve gerçeği yansıtmayan sözleri protesto ediyorum ;

Eğer gerçekten protesto ediyorsanız buraya mesaj atın etmiyorsanız veya milli görüşçüyseniz bu topiğe yazı yazmayın !!
son cümlen yanlış arkadaşım.ne demek milli görüşcüyseniz yazmayın.

tolay
07-12-2007, 03:59
yeni bir tartışma daha istemiyorum, lütfen konu beyenilmediyse yorum yapılamasın bu gereken cevabı vermek olur...

Fahrenheit
07-12-2007, 04:02
kusura bakmayın ama ben bu forumda akp neyi başardıki bunlar şöle sattı böle yaptı biz olsak vs gibi topivleri çok gördüm

yasinkirac
07-12-2007, 04:03
yeni bir tartışma daha istemiyorum, lütfen konu beyenilmediyse yorum yapılamasın bu gereken cevabı vermek olur...
güzel kardeşim başkan yardımcım.açılan topigin konusu yanlıştır.ya silinir ya degiştirilir.cevap yazmamakla, görmezlikten gelmeyle olmaz.

yasinkirac
07-12-2007, 04:04
kusura bakmayın ama ben bu forumda akp neyi başardıki bunlar şöle sattı böle yaptı biz olsak vs gibi topivleri çok gördüm
onlar ne kadar yanlışsa seninkide o kadar yanlış.Ak Partinin içinde kaç tane Milli Görüşçü kişi oldugundan sanırım haberin yok

Fahrenheit
07-12-2007, 04:09
güzel kardeşim başkan yardımcım.açılan topigin konusu yanlıştır.ya silinir ya degiştirilir.cevap yazmamakla, görmezlikten gelmeyle olmaz.

farkındaysanız ben bu topiği protesto bölümüne açtım protesto eden oy atsın etmeyen atmasın
2 secenek war 2 si de evet çünkü forumda bir anket olması için 2 secenek belirtmek gerekiyor

pont
07-12-2007, 04:27

Eğer gerçekten protesto ediyorsanız buraya mesaj atın etmiyorsanız veya milli görüşçüyseniz ve karalama yapıyorsanız bu topiğe yazı yazmayın !!

katılıyorum dostum.ak parti forumunda ak partiyi karalama kampanyası yapılıyor.

üstelik,bununla da kalmayıp,parti propogandası yapıyorlar.

Allah aşkına,ak parti forumunda Erbakanın icraatlarının ne işi var,ne alaka?

üstelik,onlar bize,partimize bu kadar ağır ithamlarda bulunurken.

tolay
07-12-2007, 04:47
gerekli kişiler hakkında gerekli uygulamalar yapılmıştır! lütfen sizde bu tür durumlarda sağ duyulu olun ve yetkili arkadaşları durumdan haberdar ediniz...

osman_mizanoglu
07-12-2007, 05:00
ankete ıkı secenek koymusun ama bence ıkısıde aynı kapıya cıkıyo secenek bırakmamısın secmene bu arada ben burda sayın erbakan hocamıza ülkemızde devlet baskanlıgı yapmıs ınsana hakaret yada asalıyıcı dalga gecıcı sozlerı ve ak parti dişinda baska partının ıcratlarını v.s duymayı ve yazmayı yada baskasının yazmasını dogru bulmuyorum acıkcası gıtsın kendı sıtesınde yazsın naparsa yapsın

Fahrenheit
07-12-2007, 05:05
Bende sana katılıyorum ülke adına emek adamış insanların aşağılanması kötülenmesi doğru değil...

Hasan ERBEK
07-12-2007, 10:15
ARKADAŞLAR BU BAŞLIK VE ANKET BENCE OLMAMIŞ.YAKIŞMAMIŞ FORUMUMUZA.BİZ BİZE TAŞ ATANA GÜL ATMALIYIZ.YAPTIĞIMIZ İCRAATLARI,HEDEFLERİMİZİ,GÖRÜŞLERİMİZİ ONLARA ANLATARAK BİLGİLENDİRMEMİZ GEREK.EĞER ONLAR GÖRÜŞÜNÜ BELİRTTİ DİYE FORUMDAN SİLME VB. UYGULAMALAR YAPARSAK DİĞER SİYASİ FORUM VE PARTİLERDEN FARKIMIZ KALMAZ.ONLAR GÖRÜŞ BELİRTTİ DİYE TECRİT YERİNE DİNLEYİP AKLINDAKİ SORU İŞARETLERİNİ KALDIRMAMIZ GEREK.O YÜZDEN GEREKSİZ TARTIŞMALARA GİRMEYELİM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.
SELAM VE DUA İLE .AEO

mesudum47
07-12-2007, 10:23
bir yandan herkese kapı açık deyip diğer yandan aleyhimizde yazmasın demek bence çok büyük bir tezat
birisi senin gibi düşünmeyecek ve aleyhine de yazmayacak...
ne güzel istanbul...

Fahrenheit
07-12-2007, 11:16
Dün akşam saat 3.5 a kadar Milli görüşçü ama söylediklerinin arkasında duramayan bir arkadaşın olmayan iddaalarıyla uğraştım sonunda arkadaş hakaret etmeye başladı ve yetkililer konuları sildiler protesto eden yazsın etmeyen yazmasın eleştiri ayrıdır ama ''resmi dil ibranice oldu'' yazı yazmak anlamsızdır

pont
07-12-2007, 13:47
arkadaşlar görmemiştir.yoksa bu protestoyu destekleyebilecek çok arkadaşımız var

merve
07-12-2007, 14:00
bir yandan herkese kapı açık deyip diğer yandan aleyhimizde yazmasın demek bence çok büyük bir tezat
birisi senin gibi düşünmeyecek ve aleyhine de yazmayacak...
ne güzel istanbul...

evet forumun kapısı herkese açık bu konuda haklısın ama sanki özellikle birşeyler söylüyorlar gibime geliyor bazen :-\

merve
07-12-2007, 14:03

sende bu konuda haklısın ama onlar öyle yapıyorlar diye bizimde böyle birşey yapmamız gerekmez ;)

biraz daha sakin olalım yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatalım bir süre sonra onlarda bizi anlayacaktır ;)

Fahrenheit
07-12-2007, 14:48
Laiklik ve anayasa kargaşasının olduğu bir ülkese başörtüsü ve imam hatip konularına eğilmek bu kadar basit değil ...Akp Böyle bir yasa çıkarsa Cumhurbaşkanı var muhalefet war anayasa mahkemesi war engelleri görmüyormusunuz çok basit bir sorun gibi görüyorsunuz fakat işler duyduğunuz kadar basit değil bizde isterriz tabi bunlara çözüm bulunsun AkPartinin bir kastımı war da böyle bir yasa çıkarmıyo sanıyorsunuz?

anatolia
07-12-2007, 14:49
evet banada tuhaf geldi ben sadece burda ak gençler var zannediyordum ama şimdi gidin demekte olmaz kendileri bilirler ::)

Hasan ERBEK
07-12-2007, 15:00
SEVGİLİ MİLLİ GÖRÜŞLÜ ARKADAŞLAR.LÜTFEN FORUM KURALLARINA UYALIM.SAYGI,SEVGİ,HOŞGÖRÜ İÇİNDE DAVRANALIM.OY TOPLAMA GİBİ GİRİŞİMLERDEN UZAK DURALIM.KARDEŞCE YAŞAYALIM.SELAM VE DUA İLE.AEO.

semazen-muhammet
07-12-2007, 15:10
ırak taki bir milyon insanı biz mi öldürdük sana şunu hatırlatmak isterim bizim başkanımız başbakanlıga başladığı zaman ilk 5 sene bizden birşey berklemeyin ülkenin durumuu düzeltecez dedi ve dediğini yaptı
başörtüsü ne gelince başörtüsünün şimdi bu durumda olmasının altında kimin imzası var veya imamhatiplerin böyle olmasında kimin imzası var

nuh
07-12-2007, 15:13
kıskançlıklarından yerlerinde duramıyor milli görüşcüler biz onlar gibi iyi şeyleri başaramadık e o zaman napcaklar en iyi yol karalamak ;)

Fahrenheit
07-12-2007, 15:27
Yaptığınız Tek Şey ŞU
AkParti şöle yaptı bunu yaptı
Milli Görüş var uyanın vs

Yapmanız gerekende şudur;
milli görüş anlayışınızı insanlara güzelce anlatabilmek yorumlar katmak
kopyala yapıştır yapıpyorsunuz birşey yazıyorum 2 dine bağlıyorsunuz konuyu
konuları basite indirgemeyin arkadaş mantıklı olun birazda karşınızdakini dinyleyin

merve
07-12-2007, 15:30
ben çok tarafsız birşekilde bakıyorum konulara belki haklı oldugunuz yerler var ama akpartili arkadaşlar her sözünüze cevap veriyorlar bu cevaplar beni ikna ediyor sizde biraz kabugunuzdan çıkıp objektif olmaya çalışsanız ;)

Fahrenheit
07-12-2007, 15:32
ben çok tarafsız birşekilde bakıyorum konulara belki haklı oldugunuz yerler var ama akpartili arkadaşlar her sözünüze cevap veriyorlar bu cevaplar beni ikna ediyor sizde biraz kabugunuzdan çıkıp objektif olmaya çalışsanız ;)

kabuğundan çıkanlar zaten akpartiyi seçtiler ..

Fahrenheit
07-12-2007, 15:43
Fahrenheit ve merve, ikinize de katılıyorum..

Benim mesajlarımı tetkik ettiyseniz elimden geldiğince polemiğe girmeme, bir konu karşılıklı atışma dönünce uzaklaşma taraftarı olduğumu görürsünüz..

Siz de buna riayet ederseniz forum daha güzel olabilir..

bizim anlatmak istedğimiz eleştirmek yerine daha uygulayıcı anlatıcı yapıcı şeyler yapmak ..
Dün akşam saat 3.5 a kadar milli görüşçü arkadaşlarla tartıştık ve ne gördümde böyle bir konu açtım biliyormusun ?

adamlar saydıda saydı siz abdsiniz siz böylesiniz şöylesiniz onu yaptınız bunu yaptınız erbakan şöyle iyi böyle iyi resmi dili ibranice yaptınız vs her söylediklerine de bir cevap yazdım ve en sonun da dini konulara yüklediler dini bilseydin böyle demezdin öğrende gel vs onlarada cevap verdim hakaret ettiler... en sonunda admine uyardım ve bütün mesajlarını sildiler olay budur herkes kendi çizgisini bilmeli sınırı aşmamalı..

Diriliş
07-12-2007, 15:49
Dün gece o saatlerde uyuyordum.

Sözünü ettiğiniz kişileri tanımıyorum, polemiğe girme tavrını desteklemiyorum.

Fahrenheit
07-12-2007, 15:52
Dün gece o saatlerde uyuyordum.

Sözünü ettiğiniz kişileri tanımıyorum, polemiğe girme tavrını desteklemiyorum.

ben sadece düşüncelerimi yazıyordum düşünceme cevap olarakta

gerçek bu
uyann
uyann vs gibi cevaplar alıyordum :D

Herkesin çizgisi farklı olabilir arkadaş ama herkes başkasının fikrine saygılı olmalıdır ...

duman
07-12-2007, 15:58
Böyle bir sıkıntımı var ???

Fahrenheit
07-12-2007, 16:00
Bu foruma gelirken bu tür şeylerle karşılaşacağımı biliyordum ama bunların milli görüşçülerden geleceğini tahmin etmiyodum.. Daha sosyalist akımlardan geleceğini düşünüyordum ..

yasinkirac
07-12-2007, 16:03
Bu foruma gelirken bu tür şeylerle karşılaşacağımı biliyordum ama bunların milli görüşçülerden geleceğini tahmin etmiyodum.. Daha sosyalist akımlardan geleceğini düşünüyordum ..
dogru diyosun ordan geliyo zaten.kim kimdir bölümünde erbakan hocanın hayatı var.bir bak istersen.ama son sayfaya degil 1. sayfaya bak.sonra aradan çekilip gitti sadece yazılanlara bakıyor yazmıyor.ilk sayfada bir kere yazdı o kadar.bunlarıda lütfen hepimiz görelim

Fahrenheit
07-12-2007, 16:06
dogru diyosun ordan geliyo zaten.kim kimdir bölümünde erbakan hocanın hayatı var.bir bak istersen.ama son sayfaya degil 1. sayfaya bak.sonra aradan çekilip gitti sadece yazılanlara bakıyor yazmıyor.ilk sayfada bir kere yazdı o kadar.bunlarıda lütfen hepimiz görelim

mantıklı arkadaş söylediklerin ... burda bir giz olabilir..

yasinkirac
07-12-2007, 16:10

mantıklı arkadaş söylediklerin ... burda bir giz olabilir..
ilk üye olanlardanım.lütfen açılan kuyuya düşmeyelim son mesajlara göre millet birbirine savuruyor.bir bakalım kim başlatmış ortalıga fesat sokmaya.dün gecede hatırlarsan bu topiğin son derece yanlış oldugunu söyledim.bir Ak partili ve milli görüşlü olarak bu topik beni üzüyor

Fahrenheit
07-12-2007, 16:14
olanlar karşısında bu topiğin birakaç gün durması şart çünkü kimin ne olduğunu bilemeyiz protesto edenler oy kullanabilir ..

Hasan ERBEK
07-12-2007, 16:23
ARAKDAŞLAR NE YAHU BU.MİLLİ GÖRÜŞÇÜ ARKADAŞLAR HİÇ DEDİĞİMİZE UYMUYORSUNUZ BARİ ALLAH RIZASI İÇİN SUSUN.KARDEŞ DEDİK.KARDEŞLİĞİNİZİ ÇOK GZL Bİ ŞEKİLDE SERDİNİZ.UNUTMAYINIZKİ BURASI AK GENÇLİK FORMU.GÖRÜŞ BELİRTİRSİNİZ FİKİR ALIŞVERİŞİ YPARSINIZ AMA YAZMANIN ÖTESİNE GEÇEMEZSİNİZ.LÜTFEN KURALLARA RİAYET EDELİM.SAYGI SEVGİYİ BIRAKMAYALIM.TARTIŞMAYI UZATMAYALIM.LÜTFEN

Ömer_Furkan
07-12-2007, 16:30
ben artık onların milli görüşçü olduğuna falan inanmiorumm başka partilerden birilerii dicemmm amaaa.su anda bize diğer partilerdenn daha cok düşman bi saadet partisi varr.....ki ama haklılarda hocaları nasıl konusuyorrr sizin kim bilir ne yapmanızz lazımm dimii..ortaya atılan bi atasözüdürr arkdaşlar kimse üzerine alınmasınnnKÖPEKLER İSTEDİ DİYE ATLAR ÖLMEZZ

tuğra_26
07-12-2007, 16:34
milli görüşcülere yazıklar olsun AKP'yi karalamak yerine yanımızda dursalardı keşke...

Fahrenheit
07-12-2007, 16:40
milli görüşcülere yazıklar olsun AKP'yi karalamak yerine yanımızda dursalardı keşke...

eleştiri yapılabilir buna birşey söylemiyorum demek istediğim şey arkasında duramadıkları sözler etmesinler..

Deniz_Feneri
07-12-2007, 17:55
çekememezlik bu işte..
%40 lık oyumuzu çekemiyolar...

unnamed
07-13-2007, 17:43
arkadaşlar bizim geçmişimiz milli görüşten geliyor bunu unutmayalım şu anda sadece milli görüş sorumsuz insanların elinde.....

anatolia
07-13-2007, 17:48
arkadaşlar bizim geçmişimiz milli görüşten geliyor bunu unutmayalım şu anda sadece milli görüş sorumsuz insanların elinde.....

hiç alakası yok biz önceden de milli görüşçü değildik şimdide biz ak partiliyiz

kardelen007
07-13-2007, 18:19
her kesim ak partimize karşı cephe aldı ya özellikle milli görüşçülerin bunu yapması ne demek olyo anlamyrm ya...

unlu
07-14-2007, 20:35
ARKADAŞLAR bizim parti kimliğimiz MUHAZAKAR DEMOKRAT.miili görüşçülerle ayrılıyoruz.Çünkü onlarda ne yazık ki yabancı düşmanlığı var.Geçenlerde ermeni patriği ak partiyi destekleriz dediği için bir MİLLİ GÖRÜŞÇÜ ARKDAŞ ban aynen şunu demiştir.Bak işte gördünüz mü mü ermenilerde sizi destekliyor,demek ki yanlış yoldasınız.Ne yazık ki milli görüşçü arkadaşlarımızla yollarımız burada ayrılıyor.

BİZ YARADILANI SEVERİZ YARADANDAN ÖTÜRÜ bir anlayışı benimsiyoruz.

AYRICA geçenlerde boyuthaber.com da çıkan bir yazıda milli görüşçü gençler sanal alemde cihada çıktı diye bir haber çıktı meydana güya milli görüşçü kardeşlerimiz diğer forum sitelerinde cihada çıkıp oy topluyorlarmış.

burdan hepsini en kalbi duygularımla selamlıyorum .
biz sahadayız icraatlarımızı direk halka anlatıyoruz.sanal alem bizim için sadece bilgi alışverişi için gerekli

unnamed
07-14-2007, 20:42

hiç alakası yok biz önceden de milli görüşçü değildik şimdide biz ak partiliyiz

arkadaşım sayın başbakanım değerli bakanlarımız nerden yetişme gerçi bunların hepsini forumdaki arkdaşlarımız çok iyi bilirler sen direk siyasete ak parti den başladıysan ona bişey diyemem ama kendim için milli görüşten ak partiye geldiğimi ve çoğu arkdaşımda böle olduğu kanaatindeyim...saygılarımla.... :)

zeynep_akcin
07-14-2007, 20:48
anket çalışmalarında en olumsuz ve sert tepkiyi sp lilerden görüyoruz ve bu bizi daha çok üzüyor....sol görüşlü bir insan düşüncesini güzel güzel söylüyor ve konuyu kapatıyoruz ama sp li biri bunu yapmıyor.....önce iftiralara başlıyor...daha sonra hakarete varan şekilde konşuyorlar (her sp li için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın)....bunlar çok üzücü... yazık değilmi neden bu noktalara gelinseydi hiç gerek yoktu....ak parti ve diğerleri olarak ayrılınmışken neden sp ak partiye destek olmadı neden diğerleriyle aynı tarafı tuttu...bumu olmalıydıı...hayır hiç sanmıyorum....

merve
07-14-2007, 20:51
boşversene ya barajıda geçemiyecekler ne yaptıkları belli değil zaten!!!

sedef
07-14-2007, 21:29
anket çalışmalarında en olumsuz ve sert tepkiyi sp lilerden görüyoruz ve bu bizi daha çok üzüyor....sol görüşlü bir insan düşüncesini güzel güzel söylüyor ve konuyu kapatıyoruz ama sp li biri bunu yapmıyor.....önce iftiralara başlıyor...daha sonra hakarete varan şekilde konşuyorlar (her sp li için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın)....bunlar çok üzücü... yazık değilmi neden bu noktalara gelinseydi hiç gerek yoktu....ak parti ve diğerleri olarak ayrılınmışken neden sp ak partiye destek olmadı neden diğerleriyle aynı tarafı tuttu...bumu olmalıydıı...hayır hiç sanmıyorum....

katılıyorum bizim birbirimize daha müsamalı yaklaşmamız gerekir

mesudum47
07-14-2007, 21:32
eğer müsamaha olacaksa sadece sp den değil diğerleri de medeni tavır göstermesi gerekir.
sp devrini bitirdi ama onlar farkında değiller....
tabanı olan çoğu kişi de akp ye oy verince ona karşı saldırganlaşıyor...

Erbakan_Erdoğan
07-15-2007, 22:27

Bu son durumlardan sonra Saadet oylarını artırmış diyorlar. Geçenlerde bir araştırma şirketinin -AKPye yakın olduğu söylenen- anket sonucunda Saadet yüzde 13 kusur çıkmış.

Acaba AKP koalisyon ihtimali olursa Saadetle ortaklık yapmazmı? Yapsa ne güzel olur değilmi? Hem AKPnin verdiği ve daha önce tutamadığı sözlere karşı birlik olunur. Böylece gecikmiş yasalar hemencek çıkar.

Siz ne dersiniz?

AKmetalci
07-15-2007, 22:30
kusura bakmasın mıllı goruscu arkadaslar ama. bas ortusu sorununuda cıkartan sayın erbakan bugun akp ye karsı tavır alınıorsa bununda nedenı sayın erbakan. akp nın en buyuk dostu olması gerekırken muhalefetten daha agır ıthamlarda bulunmaları cok kotu.

seyid
07-15-2007, 22:31

Bu son durumlardan sonra Saadet oylarını artırmış diyorlar. Geçenlerde bir araştırma şirketinin -AKPye yakın olduğu söylenen- anket sonucunda Saadet yüzde 13 kusur çıkmış.

Acaba AKP koalisyon ihtimali olursa Saadetle ortaklık yapmazmı? Yapsa ne güzel olur değilmi? Hem AKPnin verdiği ve daha önce tutamadığı sözlere karşı birlik olunur. Böylece gecikmiş yasalar hemencek çıkar.

Siz ne dersiniz?

Hocanın onca hakaretlerinden sonra ben istemiyorum böyle bir koalisyonu Tayyipde istemeyecektir

Emre_17
07-15-2007, 22:34
ya saadet %5 i geçsin kendimi yayladan atarım :D

Ömer_Furkan
07-16-2007, 02:22
biz bize yeteriz ;)

EnSaR
07-16-2007, 03:15
Şu ana kadar milli görüşcü ve akp liydim..

Fakat yazdıklarınız burama tak etti..

Şimdi ilk işim annemi ve babamı ve kardeşim ile ablalarımı ikna etmek olcak.. Ardından tüm sülaleye yayılmak olacak..

Ve sen..

Bu sözünü sakın unutma

2004 yılında yerel seçimlerde %5 aldı..

Ama inş. bu yazdıklarınızı çıktı alarak mahallledeki tüm milli görüşcü ve akp li arkadaşlara gösterecegim.. Emin olun bunu yapıcagım..

onlar en azından islama uygun hareket etmiyoruz diye tavır aldılar.. Siz onlara ne için alıyorsunuz.. Yazık.. BU gidişatla parti içinizdeki %20lik milli görüş oyunu kaptırırsınız milli görüşün diğer partisine..

VESSELAM..

ya kardeşim canım benim bak bende severdim ederdim yapardımla olmaz. aynısını sana söylim. Bende erbakanı severdim taki erdoğan başbakanıma söylediklerine kadar...

el-EMIN
07-16-2007, 03:28
Milli Görüscüler asla Ak Partiyi ve calisanlarini kötülemez ve kücümsemez.

Ama birde degisik versiyonlari var..onlarda Milli Dövüscülerdir.

Onlar girdigi heryerde Kaos cikartirlar..yikicilikta üstlerine yoktur.

Arkadasinda söylemek istedigi bu tiplerdi sanirim.

Sutlayin kafa dinleyin :-)

unnamed
07-16-2007, 11:28
şu anda sp'lilerin yaptığı eleştiri değil sadece terbiyesizliğe varan hakaret sözcükleridir milli görüşçü arkdaşlar kusura bakmasın ama erbakan'ın sarfettiği sözleri doğru bulan kimse çıkmaz

akp'ye verilen her oy cehenneme bi adım yaklaşmaktır
akdaşlar bu söz söylenilecek bir söz mü yada eleştiri mi???

saygılarımla.....

EnSaR
07-16-2007, 11:50
şu anda sp'lilerin yaptığı eleştiri değil sadece terbiyesizliğe varan hakaret sözcükleridir milli görüşçü arkdaşlar kusura bakmasın ama erbakan'ın sarfettiği sözleri doğru bulan kimse çıkmaz

akp'ye verilen her oy cehenneme bi adım yaklaşmaktır
akdaşlar bu söz söylenilecek bir söz mü yada eleştiri mi???

saygılarımla.....

Abi sen ne güzel konuşuyorsun ya. MaşAllah. Benden beğeni puanı

EnSaR
07-16-2007, 12:34
Yani konuyu açan arkadaşımızın dediği şeyin açıklaması şudur:

Türkiye'de Sadece Ak Parti olsun ve bizi eleştirecek,bizimle tartışacak kimse olmasın.

Madem bu kadar içerliyorsunuz o zaman onlara fikriyatınızı belirtin.Belki onlar da sizinle birlikte olur.

Böyle bir konu açmak bence çok itici

yok öyle bişey demiyo nereden biliyorsun. Protesto bölümüne bildirmiş. Herkez görüşünü söylüyor. Süper konu Helal olsun açana...

Hasan ERBEK
07-16-2007, 12:57
sevgili arkadaşlar.özellikle milli görüşçi arkadaşlar.biz buradaa bütün görüşlerin fikirlerine saygı duyduk.ama saadet partili arkadaşlar bunu istismar edip fikir beyanından ziyade saadet partisi forumu zannedip konuşmaya başladılar.
o yüzden bu konu her iki taraf adına uzatılmamasını istiyorum.
ayrıca milli görüşçü arkadaşlar untmasınki ''İSTEDİĞİNİ SÖYLEYEN,İSTEMEDİĞİNİ İŞİTİR''

genç ufuk
07-16-2007, 15:39
Arkadaşlar kimin ne dediği önemli değil...Bırakın onlarda kendi çapında konuşuyorlar işte...Bilmiyorlar ki ak partiden onlara zarar gelmez...Yazık...Gerçekten yazık...Rabbim hidayete erdirsin ...hoşçakalın..

PROPOGANDA
07-16-2007, 17:37
MILLIGORUSCULERIN FORUM SAYFASINDA MILLI GORUS ALEYHINDE BIRSEY YAZMAYA GOR.
ANINDA BANLANIRSIN.

semazen-muhammet
07-16-2007, 18:50
ben karalamasını doğru bulmuyorum çünkü biz onları karalamıyoruz düne kadar o partiye saygım vardı ama artık oda kalmadı bu hoca böyle gittikçe herkesi soğutacak kendinden

mücahide
07-16-2007, 19:30
???

Ayşe Nur
07-16-2007, 19:35
Erbakan AK Partinin chpden farksız olduğunu söylüyor hep.Ama AK Partimize yönelttiği hakaretlerle chpyi bile solladığını bilmiyor.Pes doğrusu...

gümüshaneli
07-16-2007, 20:50
ALIN KENDİNİZİ GÖRÜN :-\

gümüshaneli
07-16-2007, 20:55
BUNLARI BİLİPDE HALA KONUSUP LAF ATIYOSUNUZ .BUNUN HESABINI NASIL VERECEKSİNİZ . ???

komutan_enes
07-16-2007, 20:58
milli gorüşlüyüm diyen adam saadet partilidir tutupta ben milli gorüşlüyüm ama akp yi tutuyorum diyen adam gerizakalıdır

EFGAN
07-16-2007, 21:00

konunun tamamını okumadım fakat zaten konuya girerken üslubun eğretiliği kendini hissettiriyor..konu bişeyleri düzeltmek amaçlı olsaydı -belki- evet derdim fakat gereksiz bir çıkış, daha doğrusu "üslubu yanlış" bir çıkış olmuş..hiç güzel değil..
"Milli görüşçüyseniz" sözü ise hepten yanlış bence.. buraya her tür insan gelebilir.. ve herkese açık bir partinin mensubuysak "şucu(!)ysanız gelmeyin" sözünü sevmedim.

üslub meselesine milli görüşcüler (!) de dikkat etmeli tabiki...hakaretle eleştiriyi ayırabilmeliyiz..

as212
07-16-2007, 21:52
salağın biri akpartiforum@hotmail.com diye msn adresi almış kendine ak partiyi karalıyor.

nk1985
07-17-2007, 20:54
gümüşhaneli yakışıyormu sana necisin bilmiyorum solcumusun mhpcimisin.
milli görüşdenim deme sakın sen milli görüş olamassın senin gibi insanlar başörtüsüne köpek diyenlere hizmet ediyor okadar. sizin karakteriniz milli görüşü para kazanma aracı olarak görensiniz barajın altında kalmaktansa solcuların himayesine giriyosunuz tarih bunu affetmez.

nk1985
07-17-2007, 21:03
şunu merak ediyorum bu saadetçiler erbakan ölğnce ne yapacaklar bunlar kendini yerler görürsünüz. adam yürüyemiyor hala sözde koskoca parti adamın elinde hoca yüremiyor sağlık raporu alıyor ama solcuların kanallarında dolaşıyor solcuların gazetelerine röportaj veriyor hoca bunu cevabını nasıl verecek öbür dünyada solcular medyasına reiting kazandırmak haaa

allah bunu affetmez türk milleti de affetmeyecek

cas08
07-17-2007, 21:07

belgeleriyle milli görüşçüleri tuş ettim ama site yönetimi ödül olarak banladı

alisami
07-18-2007, 14:30
şunu merak ediyorum bu saadetçiler erbakan ölğnce ne yapacaklar bunlar kendini yerler görürsünüz. adam yürüyemiyor hala sözde koskoca parti adamın elinde hoca yüremiyor sağlık raporu alıyor ama solcuların kanallarında dolaşıyor solcuların gazetelerine röportaj veriyor hoca bunu cevabını nasıl verecek öbür dünyada solcular medyasına reiting kazandırmak haaa

Allah Büyük Ortadoğu Projesi Eş Başkanını ve sestek verenleri affeder mi?
http://www.youtube.com/watch?v=mdA7v16Xmag

Fahrenheit
07-18-2007, 14:32
İlahi takdirdir bu kimse buna karışmaz daha ne olduğunu bu projeyi bildiğinden bile emin değilim
cehenneme bilet kesenler affolurmu ?

Hayal Tamircisi
07-18-2007, 14:39

Hoca rahatsız! doğrudur, öyle.
O'nu affetmeyeceğini düşündüğünüz Türk Milleti için ter döken bir zattan bahsettiğinizi hatırlatmak isterim.

Hasan ERBEK
07-18-2007, 15:21
KİMİN NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ.O YÜZDEN DİNİ SORGULAYAMAZSINIZ.

PROPOGANDA
07-18-2007, 16:06
BUNLARIN AMACI ARAMIZA FITNE SOKMAKTIR. OLAY BU.
AYRICA KENDILERININ DUSTUGU GIRDABA AK PARTIYIDE TUTUP SURUKLEMEKTIR.

commandant
07-18-2007, 16:08
buraya gelıp bıze laf atmaları dogru bunlar kendılerını ne sanıyor acaba aslında forumda akp uyesı harıc hepsını atmak gerekır

nk1985
07-18-2007, 17:14
bazı arkadaşlar hoca ile ilgili yazdığım yazıya alınmışlar nedendir bilmiyorum ne işleri var ise burda saadetçiysen burayı neden karıştırıyorsun

kardeşim ne işi var kendisini devirmeye çalışan darbeci medyayla ozaman çıkmayacak kanal b ye ozaman konuşmayacak milliyet e akpartiyi eleştirecekseniz meydanlar boş diğer medyaya konuşsun. o darbecilerin yanında yer alıyor. bu ülkede bir çok kesim hocaya ve partinize saygı duyuyordu. ancak onun yaptığının koltuk sevdası için olduğunu gördüğümde benim için siz bittiniz.
türk milleti sizi affetmeyecek

hem insanda karekter olur saadetçiysen akgençlikde ne işin var sana kısaca kaybol diyorum

Ömer_Furkan
07-18-2007, 17:33
ARKDAŞLAR TARTIŞMAYALIMM ARTIKK CİDDEN SIKTI YANİİ.. >:( >:(

EnSaR
07-18-2007, 18:22
Ya Hep Aynı konular Aynı sözler gerçekten sıktı. >:( >:(

ladikli
07-18-2007, 19:35
Ben taraf tutmuyorum dostlar...

Sayın Başbakan şunu söylemişti "FAİZ ARTIK BİR DÜNYA GERÇEĞİDİR BUNU KABUL ETMEMİZ LAZIM"

ben sadece buna cevap vermek istiyorum... Daha doğrusu ben değil Allah c.c

Bakın Allah Ayetlerde ne diyor...

Bakara Suresi 275. ayet (Toplam 286 ayet)
Faiz yiyenler (kabirlerinden), şeytan çarpmış kimselerin cinnet nöbetinden kalktığı gibi kalkarlar. Bu hal onların "Alım-satım tıpkı faiz gibidir" demeleri yüzündendir. Halbuki Allah, alım-satımı helal, faizi haram kılmıştır. Bundan sonra kime Rabbinden bir öğüt gelir de faizden vazgeçerse, geçmişte olan kendisinindir ve artık onun işi Allah'a kalmıştır. Kim tekrar faize dönerse, işte onlar cehennemliktir, orada devamlı kalırlar.

Bakara Suresi 276. ayet (Toplam 286 ayet)
Allah faizi tüketir (Faiz karışan malın bereketini giderir), sadakaları ise bereketlendirir. Allah küfürde ve günahta ısrar eden hiç kimseyi sevmez.

Bakara Suresi 278. ayet (Toplam 286 ayet)
Ey iman edenler! Allah'tan korkun. Eğer gerçekten inanıyorsanız mevcut faiz alacaklarınızı terkedin

Bakara Suresi 279. ayet (Toplam 286 ayet)
Şayet (faiz hakkında söylenenleri) yapmazsanız, Allah ve Resulü tarafından (faizcilere karşı) açılan savaştan haberiniz olsun. Eğer tevbe edip vazgeçerseniz, sermayeniz sizindir; ne haksızlık etmiş ne de haksızlığa uğramış olursunuz.

Al-i İmran Suresi 130. ayet (Toplam 200 ayet)
Ey iman edenler! Kat kat arttırılmış olarak faiz yemeyin. Allah'tan sakının ki kurtuluşa eresiniz.

Rum Suresi 39. ayet (Toplam 60 ayet)
İnsanların mallarında artış olsun diye verdiğiniz herhangi bir faiz, Allah katında artmaz. Allah'ın rızasını isteyerek verdiğiniz zekata gelince, işte zekat veren o kimseler, evet onlar (sevaplarını ve mallarını) kat kat arttıranlardır.

Nisa Suresi 161. ayet (Toplam 176 ayet)
Menedildikleri halde faizi almalarından ve haksız (yollar) ile insanların mallarını yemelerinden dolayı içlerinden inkara sapanlara acı bir azap hazırladık.

Ömer_Furkan
07-18-2007, 19:47
>:( >:(

seyid
07-18-2007, 19:49

Arkadaşım Miligörüş portal diye bir yer var ve orada hakaret haricinde hertürlü fikre yer var,zaten bir fikre fikri güçsüz olan kaba kuvvetle davranır,tabiki arkadaşlar hakaret etmeden fikirlerini yazabilirler,sende kendi fikrinle ona cevap yazarsın yada onun fikrine katılırsın,bahsettiğim sitede Erbakan'a da ithamlar yapılıyor ama onu seven arkadaşlar cevap yazıyor.

arkadasım herkes senin gibi duyarlı değil ki ama ne yapalım yapma dediklerimizi yapıyorlar vede üstüne üstlük birde yazıyor ki bu gün 4 defa banlandım hiç umrumda değil yine geleceğim sadece forumun huzurunu kacırmak istiyorlar müslüman müslümana bunu yapar mı hiç ? lütfen

seyid
07-18-2007, 19:55
hadi oradan sizi bre taklitçilerrrrrrrrrrrrrrr >:( :'( :-[ :P

buyur bir tane daha konu kapanmıstır