fatih kısaparmak balon baskılı balon Milli paçavra... - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Milli paçavra...

Necip Fazıl
10-01-2012, 18:36
http://img.haberler.com/gazete/milligazete-gazetesi/bugun.jpg

LâHuTî
10-01-2012, 19:32
Çoktaaaan oldu bile geçmiş ola !

manifesto
10-01-2012, 19:37
Yıllardır ÇAKMA D-8 ile yatıp kalkıyorlar
Bir baltaya sap olamadılar
Dünya TÜRK modelini konuşurken
D-8 Müttefikleri İRAN SURİYE'da Katil ESAD'ı koynuna almış besliyor
İşte bunların ÇAKMA D-8 örgütleri
İRAN ile İSLAM birliği kurmuşlar :)
Duy da inanma
Bunlar İRAN ile RUH ikizi
Aynı yolun yolcusu bunlar

Feride
10-01-2012, 19:43
Paçavra demek istemem fakat şu başlık ayıp cidden.

Tayyip Erdoğan saygısını, sevgisini dile getirmek için, Necmettin Erbakan'ın ismini veriyor orada, bunların yoruma bakın.

Yazık gerçekten!

manifesto
10-01-2012, 19:47
Paçavra demek istemem fakat şu başlık ayıp cidden.

Tayyip Erdoğan saygısını, sevgisini dile getirmek için, Necmettin Erbakan'ın ismini veriyor orada, bunların yoruma bakın.

Yazık gerçekten!

Böyle kin nefret düşmanlık işte.

MİLLİ UCUBELER :w:

LâHuTî
10-01-2012, 20:02
Yazık hemde ne yazık.Tam bölücü olmuş çıkmışlar !
Çok kötü bir yola doğru bilerek veya bilmeyerek sürükleniyorlar.
Allah sonlarını hayır etsin diyorum yinede...

_SoN_
10-01-2012, 20:11
Şu başlığa ne denebilir ki,en güzel açıklaması bu durumlarını bu şekilde hakettiklerini gösteriyor.

Yıldırım
10-01-2012, 20:39
Numan Kurtulmuş'un da Ak Parti'ye geçişinden sonra bu tarz bir çıkış bekliyordum ama böylesine alçalabileceklerini düşünmemiştim.Yazıyı okuyun utanmasalar Erbakan'ın yolundan Kılıçtaroğlu gidiyor diyecekler:)

Osmanlı Torunu
10-01-2012, 21:00
Yazıklar olsun

Cihan_ŞümuL
10-01-2012, 22:22
barzani ile gurur duyan gençlik hangi kongrede idi.

biri bana hatrılatsın???

Necip Fazıl
10-01-2012, 22:25
barzani ile gurur duyan gençlik hangi kongrede idi.

biri bana hatrılatsın???

Dün AK Parti kongresinde yaşandığı iddia edilen Barzani'ye sevgi gösterilerinin aslı bugün ortaya çıktı.

Dün Ankara'da yapılan ve Erdoğan'ın son kez genel başkanlığa seçildiği AK Parti'nin 4. Olağan Kongresi'nin yabancı konukları arasında olan Barzani için 'Türkiye seninle gurur duyuyor' şeklinde tezahüratlar yapıldığı iddia edilmişti ve bu durum tepkiyle karşılanmıştı.

Özellikle sosyal medyada bugün 'Türkiye Barzani ile neden gurur duysun' eleştirileri yükseldi.

İşin aslı ise bugün belli oldu.. Haber7.com'un ulaştığı bilgilere göre, Barzani konuşmasını yapmak için kürsüye hareketlendiği anda, kongre konuşmasının ardından üzerini değiştirmeye giden Başbakan Erdoğan salona girdi.

Erdoğan'ın salona tekrar giriş yaptığı kapının hemen yanındaki gençler ise Başbakan'ı gördükleri anda 'Türkiye seninle gurur duyuyor' şeklinde tezahürat yaptı.

İşte tam bu sırada televizyon kanalları Barzani'yi kürsüye doğru giderken göstermişti ve yayındaki arka planda ise tepkilere neden olan tezahürat sesi geliyordu. Bu durum kamuoyunda Barzani için 'Türkiye seninle gurur duyuyor' sloganı atıldı olarak algılandı.

HABER7.COM

Cihan_ŞümuL
10-01-2012, 22:26
barzani işte o kongreye gitmişti evet hatırladım

Cihan_ŞümuL
10-01-2012, 22:43
şimdi konuyu başka taraflara kaydırmamak gerek(yani sizin tabirle "kıvırmak yok")(.yok hocan öyle dediydi.önce hocam mekanı cennet olsun bilet kesmiyordu.yapılnları cehennem bilet kesmek gibidir diyerek benzetme yapıyordu .neyse ....)

barzani o kongrede kopnustu mu konusmadı mı?

evet konustu ..

yuhlndı mı ...hayır

alkışlandı mı? evet

olay bitmiştir...

ha bu arada senin hocan dediğin kişi senin liderinin yolunda gittigi kişi imiş dün ögrendim kongreden...yani artık sizin de hocanız...

üzülmeyin :):)::

Necip Fazıl
10-01-2012, 22:49
şimdi konuyu başka taraflara kaydırmamak gerek(yani sizin tabirle "kıvırmak yok")(.yok hocan öyle dediydi.önce hocam mekanı cennet olsun bilet kesmiyordu.yapılnları cehennem bilet kesmek gibidir diyerek benzetme yapıyordu .neyse ....)

barzani o kongrede kopnustu mu konusmadı mı?

evet konustu ..

yuhlndı mı ...hayır

alkışlandı mı? evet

olay bitmiştir...

ha bu arada senin hocan dediğin kişi senin liderinin yolunda gittigi kişi imiş dün ögrendim kongreden...yani artık sizin de hocanız...

üzülmeyin :):)::

Yanlış hatırlıyorsun daha doğrusu yine atıyorsun senin hocan ak partiye oy verenler cehennemden bilet alıyor demişti...

Sadece barzani konuşmadı kongrede ama siz böyle göstermeye çalışıyorsunuz...

Benim liderim öyle diyebilir kendi hocasıdır der sizin yaptıklarınıza karşın hala öyle diyorsa helal olsun o kendi bileceğidir... Ama bana cehennemden bilet satan adama hürmet etmemi bekleme vesselam...

Necip Fazıl
10-01-2012, 23:07
Evet belki yaptığım yanlış haklısın ama sende yalan konuşmayacaksın o kadar müslümansan...

MEÇHUL ADAM
10-01-2012, 23:24
Milli Gazete'ye niye laf atıyorsunuz?.Sizin o yalaka tv. ve gazetleri bugüne kadar hangi siyonizmin sinsi planlarını yazmış veya anlatmıştır?.Onlar gavurun uşakları olmuşlar."HADİ ORDAN!." sizin ne gavurlara saygılı olduğunuzu biz çok iyi biliyoruz.

Necip Fazıl
10-01-2012, 23:33
Buyur burdan yak... Sonra diyorlar ki ağır konuşuyorsun sizcede hak etmiyor mu bazıları... :)

Cihannur
10-01-2012, 23:55
Arkadaşlar birbirimize hakaret edecek veya rencide edecek sözler kullanmamaya dikkat edelim. AK Partili ya da Saadet Partili olmamız bizlerin birbirimizin Müslüman kardeşleri olduğu gerçeğini unutturmamalı.

Feride
10-01-2012, 23:57
Arkadaşlar birbirimize hakaret edecek veya rencide edecek sözler kullanmamaya dikkat edelim. AK Partili ya da Saadet Partili olmamız bizlerin birbirimizin Müslüman kardeşleri olduğu gerçeğini unutturmamalı.

Kesinlikle katılıyorum.:güzel:

manifesto
10-02-2012, 00:07
Milli ucubenin tahriklerine aldırış etmemek lazım
İt ürür kervan yürür

manifesto
10-02-2012, 00:17
Ben bu forumda ki Saadet Milli Görüş sempatizanlığını anlayabilmiş değilim.
Adamlar kendi forumlarında AK Partiye ve Erdoğan'a her türlü hakareti yapıyorlar
Biz burada Milli dövüşçülerle ilgili ağır bir söz kullandık mı siliniyor.
Kişilere hakettiklerinden fazla değer vermemek gerek
CHP ve Kemal ile ilgili hakaret gibi algılanan sözlere ise bir silme işlemi yok
Eğer bu tür hakaret gibi sözleri sileceksek herkes için yapmak gerek
Benim bu kişilere .... böceği kadar değer vermediğimi de bilmenizi isterim

mehmetakif24
10-02-2012, 00:19
Ehli keyfe keyif verir kahvenin kaynaması
Eşşeği yoldan çıkarır sıpanın oynaması

İdrak-i meali bu küçük akla gerekmez
Zira bu terazi bu kadar sıkleti çekmez

Ainesi işidir kişinin lafa bakılmaz
Kişinin görünür rütbe-i aklı eserinde
Ziya Paşa

manifesto
10-02-2012, 00:31
Aslında Erdoğan'ın "Erbakan'ın yolundayız" gibi bir laf kullanması da kongrede hata idi.
Madm Erbakan'ın yolundayız ne diye onun yolundan ayrılıp başka bir yol tuttuk?
Saçma oldu.
Erbakan ve milli baas ile yollarımızı ayrılalı yıllar oldu.

Mavera
10-02-2012, 00:53
böyle bir gazete var mi hala daha :)..

Cihannur
10-02-2012, 01:17
Ben bu forumda ki Saadet Milli Görüş sempatizanlığını anlayabilmiş değilim.
Adamlar kendi forumlarında AK Partiye ve Erdoğan'a her türlü hakareti yapıyorlar
Biz burada Milli dövüşçülerle ilgili ağır bir söz kullandık mı siliniyor.
Kişilere hakettiklerinden fazla değer vermemek gerek
CHP ve Kemal ile ilgili hakaret gibi algılanan sözlere ise bir silme işlemi yok
Eğer bu tür hakaret gibi sözleri sileceksek herkes için yapmak gerek

Onlar forumlarında yanlış yapıyorlarsa bu durum bizlerin de onlar gibi yanlış yapmasını gerektirmez. Fikir ve ifade özgürlüğüne olabildiğince imkân tanımamıza rağmen küfür ve hakaret içeren ifadeler kullanılmasını uygun görmüyoruz.

Forumda galiba 6 ay 1 sene kadar önce bir resimde fareli köyün kavalcısı (hatırlamıyorum ama belki Kemal Kılıçdaroğlu olarak çizilmiş) kavalıyla fareleri çağırıyor ve ellerinde CHP bayrakları olan fareler onu takip ediyorlar gibi bir resim yer aldı. O resimden rahatsız olmuş ve kaldırılmasını sağlamıştık. CHP'nin en koyu karşıtlarından biri olmama rağmen o resimden rahatsız olarak o resmin kaldırılmasını istemiştim.

Aslında Erdoğan'ın "Erbakan'ın yolundayız" gibi bir laf kullanması da kongrede hata idi.
Madm Erbakan'ın yolundayız ne diye onun yolundan ayrılıp başka bir yol tuttuk?
Saçma oldu.
Erbakan ve milli baas ile yollarımızı ayrılalı yıllar oldu.

Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'yi kuran çekirdek kadronun önemli bir bölümü 20-30 yıl boyunca Milli Görüş çizgisinde siyaset yaptılar. 20-30 yıl boyunca yanlış yaptılar ve bir anda doğruyu buldular diye bir anlayışın içinde olduklarını sanmıyorum. AK Parti'yi kuran kadro daha ılımlı bir politikayla daha merkeze yakın hatta merkezde siyaset izlemeye başladı.

Ayrıca Milli Görüşü öcüleştirmenin de anlamı yok. Hayatımda birgün bile Milli Görüşçü olmadım; ama hem Refah Partisi'ne hem de Fazilet Partisi'ne hem genel seçimlerde hem de yerel seçimlerde oy verdim. Ve o partilere kullandığım oylarımdan dolayı en ufak bir pişmanlığım yok.

Refah Partisi ve Fazilet Partisi hem zihniyet hem fikriyat olarak hem de yapmış oldukları hizmetlerle elbette bir AK Parti değiller; ama o iki parti de ülkemize ve milletimize ellerinden geldiğince hizmet etmişlerdir.

manifesto
10-02-2012, 01:25
Onlar forumlarında yanlış yapıyorlarsa bu durum bizlerin de onlar gibi yanlış yapmasını gerektirmez. Fikir ve ifade özgürlüğüne olabildiğince imkân tanımamıza rağmen küfür ve hakaret içeren ifadeler kullanılmasını uygun görmüyoruz.

Forumda galiba 6 ay 1 sene kadar önce bir resimde fareli köyün kavalcısı (hatırlamıyorum ama belki Kemal Kılıçdaroğlu olarak çizilmiş) kavalıyla fareleri çağırıyor ve ellerinde CHP bayrakları olan fareler onu takip ediyorlar gibi bir resim yer aldı. O resimden rahatsız olmuş ve kaldırılmasını sağlamıştık. CHP'nin en koyu karşıtlarından biri olmama rağmen o resimden rahatsız olarak o resmin kaldırılmasını istemiştim.

Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'yi kuran çekirdek kadronun önemli bir bölümü 20-30 yıl boyunca Milli Görüş çizgisinde siyaset yaptılar. 20-30 yıl boyunca yanlış yaptılar ve bir anda doğruyu buldular diye bir anlayışın içinde olduklarını sanmıyorum. AK Parti'yi kuran kadro daha ılımlı bir politikayla daha merkeze yakın hatta merkezde siyaset izlemeye başladı.

Ayrıca Milli Görüşü öcüleştirmenin de anlamı yok. Hayatımda birgün bile Milli Görüşçü olmadım; ama hem Refah Partisi'ne hem de Fazilet Partisi'ne hem genel seçimlerde hem de yerel seçimlerde oy verdim. Ve o partilere kullandığım oylarımdan dolayı en ufak bir pişmanlığım yok.

Refah Partisi ve Fazilet Partisi hem zihniyet hem fikriyat olarak hem de yapmış oldukları hizmetlerle elbette bir AK Parti değiller; ama o iki parti de ülkemize ve milletimize ellerinden geldiğince hizmet etmişlerdir.

Düşüncelerini paylaşıyorum ama bu karşında ki insanları hiç tanımamışsın.
Hala AK Kadrolara karşı düşmanlık içinde olanlar onlar
Yani sen elini yumruk yapmış sana vurmak için açılmış bir kişinin elini sıkmaya çalışıyorsun
Haliyle işe yaramıyor.
Anladıkları dilden konuşacaksın
Ve evet keçinin olmadığı yerde koyuna evliya çelebi derler.
Bizler de faziletli yıllarda bu siyaseti izledik
Ama şimdi işe yaramaz bir siyaset olduğunu daha iyi anlıyoruz.
Dolayısıyla zaten AK Parti Milli Görüş denilen beladan uzaklaştığı için Milletle yakınlaşabildi.

Cihannur
10-02-2012, 01:40
Düşüncelerini paylaşıyorum ama bu karşında ki insanları hiç tanımamışsın.
Hala AK Kadrolara karşı düşmanlık içinde olanlar onlar
Yani sen elini yumruk yapmış sana vurmak için açılmış bir kişinin elini sıkmaya çalışıyorsun
Haliyle işe yaramıyor.

Şunu hatırlatmak isterim ki Benhur, AK Parti'nin 4. Olağan Kongresi'nde AK Parti'nin Merkez Karar Yönetim Kurulu'na girmiş olan Numan Kurtulmuş, bundan 1-2 sene kadar önce Milli Görüş'ün partisi olan Saadet Partisi'nin genel başkanıydı. Saadet Partisi'nden olsun HAS Parti'den olsun pek çok Milli Görüşçü yıllar içinde AK Parti'ye katıldılar.

MEÇHUL ADAM
10-02-2012, 02:06
O küçük ve hor gördüğünüz Milli Gazeteyi açıp okusaydınız dünya ve ülkede ki olumsuz gelişmelerden haberdar olurdunuz.Sizin okuduğunuz gazetelere baktığımızda magazin, futbol sosyete ***lerinin resimleri çıplak avrat resimleri boş siyasetten başka ne haberleri var ki?Oysa Milli Gazete, Hak'kı batıldan ayırmaya çalışan ve siyonistlerin sinsi planlarını her zaman yazmaktan bıkmayan ve dini eğitim makaleleri veren bir gazete olup kendisi küçük ama değeri büyük olan asıl bundan sonra da değerini hiç bilemeyeceğiniz MİLLİ GAZETE'dir.

Milli Gazete'yi paçavra diye burada paylaşım yapan kardeşimizde, acaba kendisinin paçavra gibi aklı olduğunu biliyor mu?Eğer onda meziyet ve medeniyet olsaydı böyle bir başlık atmazdı.Hakkımızı ona helal etmiyoruz...

Necip Fazıl
10-02-2012, 02:10
O küçük ve hor gördüğünüz Milli Gazeteyi açıp okusaydınız dünya ve ülkede ki olumsuz gelişmelerden haberdar olurdunuz.Sizin okuduğunuz gazetelere baktığımızda magazin, futbol sosyete ***lerinin resimleri çıplak avrat resimleri boş siyasetten başka ne haberleri var ki?Oysa Milli Gazete, Hak'kı batıldan ayırmaya çalışan ve siyonistlerin sinsi planlarını her zaman yazmaktan bıkmayan ve dini eğitim makaleleri veren bir gazete olup kendisi küçük ama değeri büyük olan asıl bundan sonra da değerini hiç bilemeyeceğiniz MİLLİ GAZETE'dir.

Milli Gazete'yi paçavra diye burada paylaşım yapan kardeşimizde, acaba kendisinin paçavra gibi aklı olduğunu biliyor mu?Eğer onda meziyet ve medeniyet olsaydı böyle bir başlık atmazdı.Hakkımızı ona helal etmiyoruz...

Ben AKİT okuyorum senin o pacavraya da 5 basar...

O kadar övdüğün gazetenin içi yalan yanlış haberlerle dolu...

MEÇHUL ADAM
10-02-2012, 02:15
Ben AKİT okuyorum senin o pacavraya da 5 basar...

O kadar övdüğün gazetenin içi yalan yanlış haberlerle dolu...

Yalan hangi haberi var onu söyle de bilelim...

Necip Fazıl
10-02-2012, 02:27
http://www.timeturk.com/tr/2012/09/10/zaman-dan-milli-gazete-ye-cevap.html (http://www.timeturk.com/tr/2012/09/10/zaman-dan-milli-gazete-ye-cevap.html)

Basit bir örnek...

Necip Fazıl
10-02-2012, 02:30
http://haber.rotahaber.com/yalanladigi-haberi-mansetine-tasidi_234256.html (http://haber.rotahaber.com/yalanladigi-haberi-mansetine-tasidi_234256.html)

Bak buda komik bir örnek...

Cihan_ŞümuL
10-02-2012, 22:01
cihannur sizi severim sayarım ama mesajlarımda en ufak hakaret ahlaksız kelime yokken silmenize kırıldım.ne diyeyim kurunun yanında yaşı da yaktınız.

BeldeiTAYYIBe
10-03-2012, 00:39
Milli pacavra...
Böyle ifade etmekle neyi kazaniyoruz ?

Seviyemizi bu kadar düsürmeye gerek varmi acaba?

ak sevda
10-03-2012, 14:55
arkadaşlar hataya hata ile karşılık vermemek lazım nasıl olsa neyi yazsada o gazede onları temsil ediyor.
onlar gibi hakaret edeceğimize bunu doğru bir şekilde anlatırsak daha iyi olur.
daha önce onların olan bir radyoda böyle yanlış bir şey söylendi bunu onlar gibi değilde gerçekleri anlatıp hatalarını görmelerini sağladım.
bir baktım daha sonraki gönlerde Başbakanımızın iyi yönlerini anlatıyorlar.
Süleyman Hilmi Tunahan (ks) ne güzel demiş.
"Acı söyleyene tatlı söylemek için dünyaya geldik"

Necip Fazıl
10-03-2012, 15:08
Başlık iyiymiş kötüymüş tartışmalarına girmeyeceğim siz açtığınızda daha güzel başlıklar atarsınız...

Kusuruma bakmayın ben sizin gibi düşünmek zorunda değilim siz taş atana gül atın ben anladıkları dilden yani taş atmaya devam edeceğim...

Spli olmaları benim gözümde bişey değiştirmez Chp'den fazla da bir farkı kalmayan partinin birayleri beni söverken benim onlara hürmet etmemi beklemek yanlıştır benim anlayışıma göre...

Ayrıca bu hakaretleri sözcü, hürriyet gibi gazeteler yaptığında verdiğiniz tepkiyle Sp'nin gazetesi yaptığında verdiğiniz tepki neden farklı...

Gönülden
10-03-2012, 15:24
Benim şahisi fikrim ülkemizde paçavra diyebileceğimiz onca gazete varken başlık şık olmamış...

Başbakanımız yolumuzu tarif ederken Erbakan hocayıda saymıştır...tamam saymıştır ama;
Gazetenin yazdıkları hiç hoş değil Erbakanın yoludur söyleminin Erbakanı taklit olarak algılamış olacaklar ki başbakanı Erbakanın vaatleriyle kıyaslamışlar ama onun Recep Tayyip Erdoğan olduğunu unutmuşlar...ordaki manayı itibari anlamamak okadar mı zor anlamadım...tüm sağ partilerin oy yüzdelerinden ayrılıp Ak partiye geçenlerin partimizde buldukları ortak payda yolundan bahsetti başbakan...bunu birebir bizim ilkelerimizi mi gerçekleştirdiniz savunmasına geçenleri anlamak zor

Cihannur
10-03-2012, 16:51
cihannur sizi severim sayarım ama mesajlarımda en ufak hakaret ahlaksız kelime yokken silmenize kırıldım.ne diyeyim kurunun yanında yaşı da yaktınız.

Yanlış anlaşılma olmuş Cihan Şümul. Sizin mesajlarınızda elbetteki hakaret yoktu. Mesajlarınızı silmemin sebebi, size karşı hakaret içeren mesajı silince sizin o hakarete karşılık vermiş olduğunuz cevabın da, aranızdaki tartışmanın da forumda yer almasının gereğinin kalmadığını düşünmemdir.

Cihan_ŞümuL
10-03-2012, 21:05
Yanlış anlaşılma olmuş Cihan Şümul. Sizin mesajlarınızda elbetteki hakaret yoktu. Mesajlarınızı silmemin sebebi, size karşı hakaret içeren mesajı silince sizin o hakarete karşılık vermiş olduğunuz cevabın da, aranızdaki tartışmanın da forumda yer almasının gereğinin kalmadığını düşünmemdir.

teşekkürler kardeşim...

Cihannur
10-03-2012, 21:52
teşekkürler kardeşim...
Rica ederim. Saygılar.http://img842.imageshack.us/img842/795/saygilarsunarimdiyen1.gif (http://img842.imageshack.us/i/saygilarsunarimdiyen1.gif/)

BlueMoon
10-03-2012, 21:54
sözcü aydınlık ve cumhuriyet gazetelerinden bahsediyorsanız evet onlar paçavra hatta paçavra bile bazen işe yarayabiliyor ama o gazeteler belki rakı - şarap şişesini sarmak için kullanılabiliyor okurları tarafından :)

MEÇHUL ADAM
10-05-2012, 16:22
Politika bitti

Esen rüzgâra bakınca bütün sorunların tek çözümünün savaş olduğu sonucuna varıyorsunuz. İki ülke şiddetli bir silahlı mücadeleye girse insanlar rahat edecek zannediyorsunuz.

Hava aynen bu. Oysa önceki akşam üzeri katledilen 5 kişinin acısı koskoca bir ülkeyi mateme boğmaya yetti de arttı bile. 5 kişi deyip savaşa girmek demek belki de 500, 5 bin, 50 bin veya 500 bin Müslümanın ölmesi demek değil mi! Savaş denilen şey bir yıkım değil mi?
Belki bir ülke, belki iki ülke, belki bütünüyle Ortadoğu... Belki de insanlığı yakacak bir kıvılcım! Maharet savaş kararı almak değil, barış şemsiyesini açabilmekte. Görülüyor ki çözüm treni hızla kaçıyor. İşi politika üretmek, çözüm bulmak olanlar önce itiş kakışa tutuştu. Meseleler politik bir üslüpla çözülemedi. Sonra karşılıklı silahlar çekildi. ...Ve çekilen silahlar ateş aldı. Velhasıl çözüm için dünden daha umutsuzuz bugün artık. Çünkü arada kan var. Biz diyoruz ki, "Durun, durdurun tamtamları! Neye, nasıl ve niçin karar verme aşamasında olduğunuzu bir daha, bir daha düşünün. Kim sevinecek bu işe, kim üzülecek iyi bir düşünün".

İpin ucu kimin elinde!
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Suriyeli yetkililerin Rusya'ya Akçakale'deki olayın "trajik" olduğunu bildirdiğini söylüyor. Yani Suriye adına artık Rusya konuşuyor. Yani Suriye tarafından bakınca ipin bir ucu artık tamamen Rusların elinde. Biz ise NATO üyesi ülkelerin 'arkanızdayız' açıklamalarından şifa arıyor, cesaret buluyoruz. İngiltere Başbakan Yardımcısı Nick Clegg, hükümet olarak Türkiye'nin yaptığı askeri hareketi desteklediklerini belirtiyor. Türkiye'nin arkasında olduklarını vurgulamayı da ihmal etmiyor. Amaç "İngiliz sicimi"ni boğazımıza takmak anlaşılan. İki blok arasındaki denge savaşlarının cephesi olduk. Çıkmaz bir yoldan ziyade uçuruma doğru hızla yol alıyoruz.

http://img.haberler.com/gazete/milligazete-gazetesi/bugun.jpg

Paçavra dediğiniz bu gazete barışı destekliyor.Siz ise savaş çıksın diye ısrar edenlerdeniz.