fatih kısaparmak balon baskılı balon Muammer GÜLER AK Parti'den Vekillik için İstifa Etti. - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Muammer GÜLER AK Parti'den Vekillik için İstifa Etti.

OTTOMAN
03-08-2011, 16:00
http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/muammer_guler_akpden_vekillik_icin_istifa_etti.jpg
Ak Parti’den milletvekilliği adaylığı için ilk istifayı eski İstanbul Valisi, KDG Müsteşarı Muammer Güler verdi.

2011 genel seçimlerinin tarihinin 12 Haziran olarak kesinleşmesinin ardından bürokraside yoğun olarak beklenen milletvekilliği aday adaylığı için ilk istifayı Kamu Düzeni ve Güvenliği (KDG) Müsteşarı Muammer Güler verdi. İstanbul’dan aday adayı olması beklenen Güler, dün sabah istifa dilekçesini İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’ne sundu.
Tunceli’deki görevi sırasında son seçimler öncesinde vatandaşlara beyaz eşya dağıtan ve hapis cezasına çarptırılan Giresun Valisi Mustafa Yaman’ın da Ak Parti’den aday adaylığı için istifa edeceği öğrenildi. Cezası ertelenen Yaman’ın aynı zamanda Ak Parti Eskişehir Milletvekili Murat Mercan’la akraba olduğu ortaya çıkmıştı.
KULİSLERDE İSİMLER

Milliyet gazetesinden Tolga Şardan'ın haberine göre, İçişleri Bakanlığı kulislerinde, Ak Parti’den ve diğer partilerden milletvekili aday adaylığı için görevinden ayrılacak valiler de yoğun olarak konuşuluyor. Bu isimlerin başında, Kars Valisi Ahmet Kara, Yalova Valisi Yusuf Erbay, Kırklareli Valis Ali Haydar Öner geliyor. Bu arada, bugün görevinden ayrılacak İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın yerine yine müsteşar Osman Güneş’in seçim sürecinin bakanı olacağı öğrenildi. Güneş, 2007’deki genel seçimler öncesinde de Kayseri Valisi iken İçişleri Bakanı olmuş ve seçimden sonra müsteşar olarak bakınlıktaki görevine devam etmişti. Milletvekili aday adayı olması beklenen Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal’ın da yerinde kalacağı belirtildi.

ensonhaber

OTTOMAN
03-08-2011, 16:02
Savcı'da İstifa Etti.
Ankara Cumhuriyet Savcısı Mehmet Yücesoy da AK Parti’den milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunmak üzere görevinden istifa etti.

OTTOMAN
03-08-2011, 16:03
Bir İstifa da MEB'den

Milli Eğitim Bakanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü’nde Daire Başkanlığı görevini yürüten Seyithan Razi de Ak Parti’den milletvekili aday adayı olmak için istifa etti.

EpiVaTeS
03-08-2011, 16:50
Anah...
Valime bak hele...:)

Hüdaverdi
03-08-2011, 16:54
Bir İstifa da Ak parti forumdan !

Ak parti forum Kategori Sorumlusu Hüdaverdi,Milletvekili aday adaylarının başvurduğu parti binasının önünden yürüyerek geçmek için site sorumluluğundan istifa ettiği öğrenildi :PppP

EpiVaTeS
03-08-2011, 16:54
Bir İstifa da Ak parti forumdan !

Ak parti forum Kategori Sorumlusu Hüdaverdi,Milletvekili aday adaylarının başvurduğu parti binasının önünden yürüyerek geçmek için site sorumluluğundan istifa ettiği öğrenildi :PppP

sesli güldüm yobaz...;D

serdary
03-08-2011, 16:59
:hmm AK Parti bu döneme çok bomda giriyor. Sanırım bu dönem çok daha yoğun geçecek. Hayırlısı olsun inşallah...

Hakan Özkan
03-08-2011, 20:35
Yakışır bu adama .

İntifada
03-08-2011, 20:39
münihin rakibi olamaz hiç biri :)

Özgür Çağrı
03-08-2011, 21:08
abi ne kadrolaşmışız be vay arkadaş :hihi2:

İntifada
03-08-2011, 21:15
sorma :)

AKTURKS
03-08-2011, 21:38
bu adam çok şey biliyor !

EZEL
03-08-2011, 23:01
Muammer Güler istanbuldan milletvekili olabilir ama kendisini hitap gücünü beğenmiyorum .

Hüdaverdi
03-08-2011, 23:03
Bırı bırı konuşuyor çok ;D
Seviyorum yaw acayip sıra dışı konuşmaya sahip sempatik birisi bence ;D
Şu palabıyıklı eski istanbul emniyet müdürü de aday olsa keşke.İkisi kanka ;d

Hüdaverdi
03-09-2011, 01:17
Kimse benim istifamı takmıyor :(

Mavera
03-09-2011, 01:32
Kimse benim istifamı takmıyor :(

yalova kaymakamida istifa edecekmis onu bile takmiyorlar kim takar seni :)

bu arada arkadaslar aldigim bilgilere göre cok bomba adaylar geliyor yani yok artik diyeceginiz kisiler bu dönem ak partiden aday olacak, nerden haberim var diyeceksiniz gecenlerde bakanlar bir toplanti icin viyanadaydi ve bu vesileyle ak partinin yurt disi teskilatlanmasi olan uatd yi ziyaret ettiler ve orada sohbet arasinda cok önemli isimlerin adi gecti ;)..

Hüdaverdi
03-09-2011, 01:59
Ali Tuncay yoksa oy moy vermem ;D

Mavera
03-09-2011, 02:00
o kim :)

Hüdaverdi
03-09-2011, 02:04
http://www.akpartiforum.com/ali-tuncay-fikra-t144843.html,,İD