fatih kısaparmak balon baskılı balon Mübarek asılabilir - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mübarek asılabilir

Bilal Baştan
04-15-2011, 23:17
Mısır'ın devrik Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek'in suçlu bulunması halinde asılabileceği belirtildi

http://im.haberturk.com/2011/04/15/621201_detay.jpg?1302887357

Mısır basınındaki haberlerde, Mübarek ve oğulları Cemal ile Alaa'nın yolsuzluk ve hükümet karşıtı gösteriler sırasında uygulanan şiddetle ilgili soruşturmalar çerçevesinde sorgulandığı hatırlatılarak, Kahire Temyiz Mahkemesi Başkanı Zekeriya Şalaş'ın, ''göstericilerin ölümüne neden olmaktan suçlu bulunması halinde Mübarek'in idam edilebileceğini'' söylediği belirtildi.

Haberde, Mübarek'in önceden planlayarak rejim karşıtı göstericilere ateş açılması emrini verdiğinin kanıtlanması halinde bunun cezasının idam olduğu, önceden tasarlama durumunun olmaması halinde de cezanın ömür boyu hapis olduğu ifade edildi.

Soruşturmanın en az 6 ay sürmesi bekleniyor.

MÜBAREK ASKERİ HASTANEYE NAKLEDİLİYOR

Resmi MENA ajansının, Mısır Başsavcısı'na dayandırdığı haberinde, Mübarek'in askeri bir hastaneye nakledilmesi kararının alındığı belirtildi.

Mübarek'in, yeri konusunda açıklama yapılmayan askeri hastanede nöbetçi muhafızın nezaretinde olacağı kaydedildi.

Habertürk

HaArP
04-15-2011, 23:36
Saddamın, Benazir Butto'nun kaderine mi terk ediliyor ?

.:Ay_Yıldız:.
04-15-2011, 23:37
Saddamın, Benazir Butto'nun kaderine mi terk ediliyor ?

İkisiyle kıyas edilecek konumda değil Mübarek.

HaArP
04-15-2011, 23:46
İkisiyle kıyas edilecek konumda değil Mübarek.

Kıyas etmiyorum acizane... Şeytanilerin haşa kendini 'Tanrı' yerine koyarak biz veririz biz alırız mantığına atıf yapıyorum nacizane... !

Mübarek firavundur lakin şeytanilerle arasındaki meselede çıkar çatışması olmuş ve Sudan'ın bölünmemesi için şeytanilere karşı öıkmıştır ! Biletinin kesilmesi bu yüzdendir !!! Bize göre hayır elbet ! Lakin uyanık olmalıyız acizane...!

.:Ay_Yıldız:.
04-16-2011, 19:32
Kıyas etmiyorum acizane... Şeytanilerin haşa kendini 'Tanrı' yerine koyarak biz veririz biz alırız mantığına atıf yapıyorum nacizane... !

Mübarek firavundur lakin şeytanilerle arasındaki meselede çıkar çatışması olmuş ve Sudan'ın bölünmemesi için şeytanilere karşı öıkmıştır ! Biletinin kesilmesi bu yüzdendir !!! Bize göre hayır elbet ! Lakin uyanık olmalıyız acizane...!

30 yıldır Müslüman ülkelerle arası bozuk olan, Filistine gönderilen yardımda yıllardır sınır kapısını açmayıp Mavi Marmara olayının asıl sebebi olan,yahudi dostu, batı uşağı Mübarek'in biletini mi batı kesti?

Bana komik geliyor.

HaArP
04-17-2011, 03:12
30 yıldır Müslüman ülkelerle arası bozuk olan, Filistine gönderilen yardımda yıllardır sınır kapısını açmayıp Mavi Marmara olayının asıl sebebi olan,yahudi dostu, batı uşağı Mübarek'in biletini mi batı kesti?

Bana komik geliyor.

Hakikat budur acizane kardeşim... ! Lakin bu hayırdır... Onların Üzerinde Allah c.c. vardır... !

İntifada
04-17-2011, 04:18
şerefi varsa intihar etsin...

Ammar
04-17-2011, 11:55
asılsın hemde bi 30 yıl meydanda asılı kalsın. kerçi O idam edilen alimlerin bit damla kanı etmez ama biraz insaflı olalım dedim. 30 yıl yeter.

Özgür Çağrı
04-17-2011, 12:28
Halka verilsin