Orijinalini görmek için tıklayınız : Mübarek günde mübarek istifa etti :=)
Hüdaverdi
02-11-2011, 19:06
http://www.habervaktim.com/resim/resim170249_1.jpg?t=
Mısır Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek, uzun bir direnmenin ardından istifa ettiğini açıkladı...
Ayrıntılar gelecek...
Terennüm
02-11-2011, 19:08
muhabirimiz hüdaverdi mısırdaki tahrir meydanından bildiryor :)
mübareğin son numarası olmasın bu:)
İntifada
02-11-2011, 19:09
haber açmaya bak ;D;D;D;D
Hüdaverdi
02-11-2011, 19:11
Napim yaw haber siteleri baktım bişey geçmedi tv de duydum açtım hemen ;D
süleyman lavuğu da gitti ;D
Askeri darbe oldu denilebilir ama.
Yönetim ordu da.
M.Atilla
02-11-2011, 19:16
http://image.samanyoluhaber.com/Images/News/20101028/157810_flas-gelisme_son.jpg
El Cezire, Hüsnü Mübarek'in istifa ettiğini açıkladı. Tahrir Meydanında halk sevinç gösterilerinde bulunuyor. Mübarek'in görevi orduya devrettiğini iddia edildi.
CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.. (http://www.samanyoluhaber.com/h_508197_flas---mubarek-istifa-etti.html)
İntifada
02-11-2011, 19:22
Bir Firavun devri daha sona erdi. Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek istifa etti. Tahrir Meydanı'nda halk, sloganlar ve tekbirlerle kutlama yapıyor.
Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek istifa etti. Mübarek yetkilerini Askeri Yüksek Konsey'e devretti.
Mübarek'in Başkan Yardımcısı Ömer Süleyman, Hüsnü Mübarek'in istifa ettiğini açıkladı.
Yerel bir hükümet yetkilisi, Kahire'den ayrılan Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek'in Kızıl Deniz'deki tatil beldesi Şarm eş-Şeyh'de olduğunu söylemişti.
Mısır devlet televizyonu, kısa bir süre sonra cumhurbaşkanlığı makamından önemli bir açıklama yapılacağını duyurdu. Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'in ailesiyle birlikte başkent Kahire'den ayrıldığının açıklanmasından kısa bir süre yayımlanan haberde, açıklamanın "önemli ve acil" olduğu ifade edildi.
Tahrir Meydanı'nda halk, sloganlar ve tekbirlerle kutlama yapıyor.
haksöz
Delilin NuR
02-11-2011, 20:18
Herkesin gözü aydın olsun...
Hele şükür yahu ne inatçı keçiymiş inşaallah bu haber yalanlanmaz..
Ama esas sistemin değişmesi aktörün değişmesi Mısıra fazla huzur sağlamaz..
manifesto
02-11-2011, 20:47
Bukadar..
http://img376.yukle.tc/images/8241GAME_OVER.jpg (http://www.yukle.tc)
Hüdaverdi
02-11-2011, 20:53
Koskoca değişime tanıklık ediyoruz la ;D
Amma israil buna karşın gazzeyi bombalayabilir.
Şimdiden açıklama bulundular 'mısır barış anlaşmasına sadık kalır umarım' diye.
Gazze için rahatlatıcı bir şey ama bombalamalar daha da artabilir.
Ne yana çekilse felaketle sonuçlanıyor gazze için.
Gazze mısır a katılsa ? Çok zor,ilginç bir düşünce ama hiç yoktan iyidir bir yandan.
İntifada
02-11-2011, 20:54
Koskoca değişime tanıklık ediyoruz la ;D
Amma israil buna karşın gazzeyi bombalayabilir.
Şimdiden açıklama bulundular 'mısır barış anlaşmasına sadık kalır umarım' diye.
Gazze için rahatlatıcı bir şey ama bombalamalar daha da artabilir.
Ne yana çekilse felaketle sonuçlanıyor gazze için.
Gazze mısır a katılsa ? Çok zor,ilginç bir düşünce ama hiç yoktan iyidir bir yandan.
ihvanın devrimin ilk günlerinde sunduğu tekliflerden birisi kudüsüde içine alan bir filistin devletini tanımaktı...
filistin daha rahat olabilir artık galiba...
refah sınır kapısı açılırsa filistin çook rahat bir nefes alır...
Hüdaverdi
02-11-2011, 20:54
Eee aten Hamas müslüman kardeşler hareketine bağlı bir siyasi/askeri güç.
Mısır da rahata kavuşan müslüman kardeşler,hamas'ı göz ardı ederlerse çok pis sorunlar oluşur,hamas anayasasından defeder müslüman kardeşlere olan bağlılığını ama sanmam.Bakalım Mısır daki yeni yapıları nasıl olacak.
mahmud abbasta seçimlerde gidecektir ama batı şeria da illaki %99 sahtekarlık yapacaklar yine oraya yuvalanacak köpeğin dölü.Suikast şart buna.
Hüdaverdi
02-11-2011, 20:56
Nıhaha la o alıntı yaptığını diğer konuya mısıra bir atatüre ihtiyaç var konusuna yazcaktım :w:
İntifada
02-11-2011, 20:57
Nıhaha la o alıntı yaptığını diğer konuya mısıra bir atatüre ihtiyaç var konusuna yazcaktım :w:
;D;D;D
yaz oraya aynı diyaloğu orada da yaparız...
Hüdaverdi
02-11-2011, 20:58
He la canlı canlı dejavu yapalım :w:
İntifada
02-11-2011, 21:01
He la canlı canlı dejavu yapalım :w:
aynen hee...
bi garip oldum ...
Umarım Amerika' nın bir oyunu değildir bunlarda...
İçim hiç rahat değil nedense...
Hüdaverdi
02-11-2011, 22:52
Oyunu ;D
Oyunu olmamasına ihtimal yok.
Oyunu yoksa aha yakıcam kendimi :p
Daha ilk gün mısırın genelkurmay başkanları abd nin kucağındaydı.Ne garip ülke yönetimi ele aldı :p
Baradey orduyu istiyordu,müslüman kardeşler karşıydı oysa.
Herşey asıl şimdi başlıyor :güzel:
Terennüm
02-11-2011, 23:03
Mübareği Polat indirmiş Filistin'den oraya geçerken görenler var:)
inşaallah yeni gelen iktidar Amerikan'ın güdümün de olmaz dün istifa etmeyecem diyen adam bugün ediyor bence yine bir yerden aldı emri..
Eğer öyle olursa Amerikan'ın götüreceği özgürlüğü Irak ve Afganistan da çok net gördük..
Savaş çok masraflı bir yol belki yeni yol arayışındalar inşaallah olmaz böyle bir şey hep birlikte göreceğiz..
İntifada
02-11-2011, 23:18
süreci çok yakından takip eden birisi olarak şunu söylemeliyim ki amerika emperyalist zeka kıvraklığıyla olayı lehine çevirmeye çalışıyor...
halk ayaklanmaların başlayacağını duyurunca obama halka lidere saygı duymaları çağrısı yaptı...
şiddetle ayaklanmayla çözüme ulaşamayacaklarını duyurdu...
ama ertesi gün tahrire yüzbinler aktı...
ve ardından hemen abla clinton mübareğe halkın isteklerine kulak ver çağrısı yaptı...
amerika şu an verilecek karara göre derstek verecek ne olursa olsun çünkü mısırıda kaybetmek istemez...
adam israili korumak için o kadar masrafa girdi türkiyeye füze kalkanı kurdu şimdi israilin dibinde yeni bir tehlike çıktı üstelik nato üyeside değil...
mecbur iyi geçinecek...
dün mübarek yetkilerini ömer süleymnana devrettiğini açıkladığında halkın sloganları şu şekildeydi...
Mübarekte batıldır ömer süleymanda batıldır...
yani açık açık kişi değil sistem odaklı bir isyanda olduklarını belirtti halk...
kim gelirse gelsin...
artık tahrire toplanacak milyonları gözardı ederek mısırda at koşturamaz...
bence hayırlı olmuştur bu devrim...
mısır halkı devrim ile işçi sınıfı oldugunun farkına vardı bakalım neler olucak onumuzdeki gunlerde.
siyah gül 07
02-12-2011, 13:49
Çok şükür sonunda bende koltuğa yapıştırdılar sandım bir ara ;ı:
EpiVaTeS
02-12-2011, 14:30
mısır halkı devrim ile işçi sınıfı oldugunun farkına vardı bakalım neler olucak onumuzdeki gunlerde.
he hepsi komunist...
devrim yapıyolar...
İntifada
02-12-2011, 14:57
küfrederim sana ;D
küfrederim sana ;D
başka bişey yaptıgın varmış gibi. sanki
İntifada
02-12-2011, 15:13
başka bişey yaptıgın varmış gibi. sanki
hiç etmedim ki sana şimdiye kadar herhangi bir küfür
zaten şahsi bir şeyde söylemem o söz üstüne
sadece bir tepki gibi ;D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.