fatih kısaparmak balon baskılı balon Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü

redyellow
03-25-2009, 17:33
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun içinde bulunduğu helikopterin Kahramanmaraş'ta düştü. Helikopterde 5 kişi var.

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun içinde bulunduğu helikopterin Kahramanmaraş'ta düştüğü öğrenildi.

BBP Kahramanmaraş İl Başkanı Nedat Türk Haber 7'ye yaptığı açıklamada, kaza ile ilgili şu bilgileri verdi:

"Genel başkanımız Kahramanmaraş'taki mitingden sonra, Yozgat'a gitmek üzere helikopterle havalandı.

Bir süre sonra emniyet kaynaklarından bize helikopterin düştüğü haberi geldi. Helikopterde bulunan arkadaşlarımızdan birisyle telefonla irtibat kurduk. Kendisinin yaralı olduğunu öğrendik.

Görüşme sırasında telefon kapandı. Genel başkanımız hakkında herhangi bilgiye ulaşamadık.

Helikopterin Göksun Çağlayancerit arasında düştüğünü öğrenebildik"

Helikopterin iniş sırasında düştüğü içindeki beş kişinin yaralı olduğu öğrenildi.

http://www.haber7.com/haber/20090325/BBP-lideri-Yazicioglunun-helikopteri-dustu.php

Şimdi samanyoluhaber televizyonunda 5 yaralı oldğu altyazısı geçiyor, ama yazıcıoğlu için bir haber göremedim.

büyük geçmiş olsun..

ishakyilmaz
03-25-2009, 17:42
BBP helikopteri düştü, İHA muhabiri yaralı

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) seçim çalışmaları için Sivas'tan Maraş'a giden helikopteri düştü...

İSTANBUL
25.03.2009 16:19:07

Haber takibi için helikopterde bulunan muhabirimiz İsmail Güneş yaralandı.

Helikopkerin BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıdığı belirtiliyor.

İHA muhabiri İsmail Güneş helikopterde bulunan kendisi hariç herkesin öldüğünü bildirdi.

Güneş'le kurulan telefon bağlantısında kendisinin de ağır yaralı olduğu öğrenildi.

Telefon bağlantısı kurduğumuz İsmail Güneş yaşadığı dehşeti ağır yaralı olduğu halde anlattı.

iha.com.tr: İsmail neredesiniz?

İsmail Güneş: Maraş yakınlarındayız

iha.com.tr: Durumun nasıl?

İsmail Güneş: Ayağım kırık, kanamam var. Helikopterde benim haricimde 6 kişi vardı.

iha.com.tr: Kazada ölen var mı?

İsmail Güneş: Ben hariç herkes öldü

Muhabirimiz İsmail Güneş ile irtibat kurduğumuz telefon aracılığıyla helikopterin yerini belirleme çalışmaları yapılıyor.

AYRINTILAR GELİYOR...

redyellow
03-25-2009, 17:49
Çok çok üzücü bir hadise... inşaallah ölü yoktur...

Yıldırım
03-25-2009, 17:53
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN...MUHSİN YAZICIOĞLU SEVDİĞİM BİR İNSANDIR...DUALARIM ONUNLA....

redyellow
03-25-2009, 17:57
Sayın başkan da dahil 5 kişi yaralı imiş...

Tedavileri devam ediyormuş.

Ağır olduklarına dair bir şey yok şuana kadar.

Çok sevindirici ölü ve ağır yaralı olmadığı.

Geçmiş olsun başkan, Allah yar ve yardımcın olsun.

Yıldırım
03-25-2009, 18:06
BBP'lileri taşıyan helikopter düştü. Kahramanmaraş'tan Yozgat Yerköy'e giden helikopterde BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu da bulunuyordu. Haber takibi için helikopterde İHA muhabiri İsmail Güneş de bulunuyordu. İHA muhabiri İsmail Güneş, helikopter kazasından yaralı olarak kurtulurken, kendisi dışındakilerin hayatını kaybettiğini söyledi
İHA

redyellow
03-25-2009, 18:08
BAŞIMIZ SAĞOLSUN ...ALLAH RAHMET EYLESİN....
BBP'lileri taşıyan helikopter düştü. Kahramanmaraş'tan Yozgat Yerköy'e giden helikopterde BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu da bulunuyordu. Haber takibi için helikopterde İHA muhabiri İsmail Güneş de bulunuyordu. İHA muhabiri İsmail Güneş, helikopter kazasından yaralı olarak kurtulurken, kendisi dışındakilerin hayatını kaybettiğini söyledi(STAR)

Yok yok şu an da muhsin bey sağ.

Şu an ülke tv'de canlı bağlantı var.

Muhsin beyin ağır yaralı olduğu yazılı.

redyellow
03-25-2009, 18:09
Cenab-ı Hak, sayın yazıcıoğluna hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler nasip etsin.

İnşaallah bu olaydan zarar görmeden kurtulur.

üLKE TV ŞU AN CANLI YAYINDA konuyla ilgili olarak:
ülke tvyi netten izlemek icin:

http://www.yayin.tv.tr/play.stream.php?id=3

Yıldırım
03-25-2009, 18:12
BENİM VERDİĞİM ÖLÜM HABERİ STAR GAZETESİNDEN ALINTIDIR...STAR GAZETESİDE İHA DAN ALDIĞINI SÖYLÜYOR....DÜŞEN UÇAKTA İHA MUHABERİDE VARMIŞ...

redyellow
03-25-2009, 18:16
BENİM VERDİĞİM ÖLÜM HABERİ STAR GAZETESİNDEN ALINTIDIR...STAR GAZETESİDE İHA DAN ALDIĞINI SÖYLÜYOR....DÜŞEN UÇAKTA İHA MUHABERİDE VARMIŞ...

Çok net bir şey yok, bir karmaşa var.

İnşaallah star gazetesinin bu haberi yanlıştır!!

Dualarım seninle sayın yazıcıoğlu.

Yıldırım
03-25-2009, 18:17
http://www.iha.com.tr/haber/Guncel/63192-H-11/Bbp-helikopteri-dustu-iha-muhabiri-yarali DUALARIMIZ SENİNLE YAZICIOĞLU

redyellow
03-25-2009, 18:20
Habertürk tv'de, BBP genel merkezinin yazıcıoğlunun yaralı olduğu, hastaneye ulaştığı yönünde açıklama yapıldığı yazılıyor.

Yıldırım
03-25-2009, 18:21
ÜLKE TV'DE TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPILDIĞI SÖYLENİYOR....İNŞALLAH YAŞIOYRDUR....

FarukARSLAN.
03-25-2009, 18:24
İHA muhabiri: Muhsin Yazıcıoğlu hayatını kaybetti

BBP'lileri taşıyan helikopter düştü. Kahramanmaraş'tan Yozgat Yerköy'e giden helikopterde BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu da bulunuyordu. Haber takibi için helikopterde İHA muhabiri İsmail Güneş de bulunuyordu. İHA muhabiri İsmail Güneş, helikopter kazasından yaralı olarak kurtulurken, kendisi dışındakilerin hayatını kaybettiğini söyledi.

(İHA)
/STARGAZETE.COM

FarukARSLAN.
03-25-2009, 18:25
Ulaştırma bakanlığı: Yazıcıoğlu'nun helikopterinde ölü yok

BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopter düştü. Ulaştırma Bakanlığı, "5 yolcu ve 1 pilot yaralı var. Ancak kaza yeri tespit edilemedi" derken, Sağlık Bakanlığı'ndan gelen açıklama ise "Bize gelen bilgilere göre ölü yok"

/Star

FarukARSLAN.
03-25-2009, 18:25
Helikopterli ilk mitingiymiş...

Göreim bakalım, hayırlısıı ):

redyellow
03-25-2009, 18:30
Ülke tv:

kayseri valisi; muhsin yazıcıoğlu'na ulaştık, durumu iyi dedi.

Sekoloji
03-25-2009, 19:20
Muhsin Yazıcıoğlu'na Acil Şifalar diliyorum Yüce Allahtan. Dayan toprağım.

tyranid
03-25-2009, 19:30
tamam iyiymiş kayseri devlet hastahanesine kaldırılmış, ayağı kırılmış ;)

siyah gül 07
03-25-2009, 19:36
Acil şifalar diliyorum çok büyük geçmiş olsun

&eylül&
03-25-2009, 19:37
Allah acil şifalar versin

Özgür Çağrı
03-25-2009, 19:41
Vefat ettiyse Allah rahmet eylesin . Yaralı ise Allah şifalar versin. Allah böyle insanlarımızı kazadan beladan korusun

ama inş. ölmemiştir ama öyle sanıyorumki saklıyorlar. Çünkü şimdiye kadar çıkması gerekirdi

Sekoloji
03-25-2009, 19:42
ßiraz önce haber kanalında ulaşıldı Hastaneye getiriliyor diyor. Şimdi baktım arama çalışmaları sürüyor diyor. Bu nasıl iştir ya?

Beritan
03-25-2009, 20:17
ben kendisini çok severim...
Allah acil şifa versin...öbürünü söylemiyorum dilime gelmiyor bile..

Beritan
03-25-2009, 20:29
FLAŞ 250 kişilik TİM bölgeye gidiyor

SAAT 19:05 BAŞBAKANLIK ACİL DURUM YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NCE BÖLGEYE GECE HELİKOPTER VE BİR UÇAK GÖNDERİLDİ

Başbakanlık Acil Durum Yönetimi Genel Müdürlüğü'nce, kazanın olduğu bölgeye öncekilere ek olarak bir gece görüşlü helikopter ile bir uçak gönderildiği bildirildi.

Başbakanlık Acil Durum Yönetimi Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

''Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Muhsin Yazıcıoğlu'nun seçim gezileri sırasında kullanmakta olduğu bir helikopterle Kahramanmaraş ili Çağlayancerit ilçesinden hareket ettikten sonra düştüğü haberi alınmıştır. Derhal koordinatlar tespit edilmiştir.

Sivil Savunma Arama ve Kurtarma birliği, Jandarma birliği ve köy korucularından oluşan arama kurtarma birlikleri karadan olmak üzere Genelkurmay Başkanlığınca gece görüş kabiliyetli bir helikopteri, Sağlık Bakanlığının ambulans helikopteri, Emniyet Genel Müdürlüğünün bir helikopteri olay mahalline sevk edilmiştir.

Bunlara ek olarak bir gece görüşlü helikopter ile bir adet uçak da bölgeye intikal ettirilmiştir.

Konuyla ilgili çalışmalar devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

Jandarma yetkilileri, Göksun-Çardak arasında asker, korucu ve vatandaşlar arama yapıyor. Helikoptere ulaşılamadı, bölgede fırtına başladı.

Ekiplerin yoğun kar ve fırtna nedeniyle bölgeye ulaşmakta zorluk çektiği belirtiliyor.

Arama için Diyarbakır'dan askeri uçak havalandı.

19:00 OLUMSUZ HAVA ŞARTLARI NEDENİYLE, SİVİL HELİKOPTERLERİN YERİNE, ASKERİ HELİKOPTERLERİN ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINA DEVAM ETTİĞİ BİLDİRİLDİ

Kahramanmaraş'tan Yozgat'a giderken düşen ve içinde Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da bulunduğu helikopterin düştüğü bölgeyde olumsuz hava koşulları nedeniyle sivil helikopterlerin yerine, askeri helikopterlerin arama kurtarma çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

AA muhabirinin Ulaştırma Bakanlığı kaynaklarından aldığı bilgiye göre, Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesi ile Göksun ilçesi arasında Hacı Ömerli Köyü mevkisinde düştüğü belirlenen helikoptere ulaşılması için sürdürülen çalışmalar, hava koşulları ve arazi şartları nedeniyle olumsuz etkileniyor.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle sivil helikopterlerin yerine, donanımlı askeri helikopterlerin arama kurtarma çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

Bu arada, İçişleri Bakanlığı Kahramanmaraş'tan 15 kişilik arama kurtarma ekibinin olay yerine sevk edildiğini bildirdi.

18:46 GÖKSUN DEVLET HASTANESİ YETKİLİLERİ: BİZ TEYAKKUZ HALİNDE BEKLİYORUZ

Kahramanmaraş'tan Yozgat'a giderken düşen ve içinde Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da bulunduğu helikoptere ulaşılamadığı bildirildi.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi Devlet Hastanesi yetkilileri, ''Helikopter kazasında yaralanan BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu ve helikopterdeki diğer kişilere ulaşılıp ulaşılmadığı konusunda net bir bilgimiz yok. Ancak yaralıların hastanemize getirilmesi ihtimaline karşılık, bütün hazırlıkları yaptık ve teyakkuz halinde bekliyoruz'' dediler.

Hastane yetkilileri, partililerin, Yazıcıoğlu ve helikopterdeki diğer kişilerin sağlık durumlarıyla ilgili bilgi almak için telefonla sürekli arandıklarını da kaydetti.

18: 35 TBMM BAŞKANVEKİLİ PAKDİL: ARAMA ÇALIŞMALARI HALA DEVAM EDİYOR

TBMM Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, arama çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopteri arama çalışmaları devam ediyor. Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Hacıömerli köyünde bulunan TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, Malatya, ve Adana'dan gece görüşü olan helikopterlerin olay yerine intikal ettirildiğini söyledi.

Pakdil, ''Arama çalışmaları hala devam ediyor. Umarım, helikopterde bulunan herkesin sağlık durumu iyidir'' diye konuştu.

Ajanslar

Ak_Kelebek
03-25-2009, 20:54
Kanal7 haberden takip ediyorum bende arkadaşlar hala arama çalışmaları devam ediyor.

18:30 ENKAZIN YERİ TESPİT EDİLDİ

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu helikopterin düştüğü yerinin tespit edildiği, Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarını da katılımıyla bölgeye ulaşma çalışmalarının sürdürüldüğü bildirildi.

AA muhabirinin Ulaştırma Bakanlığı kaynaklarından aldığı bilgiye göre, helikopterin düştüğü yer Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesi ile Göksun ilçesi arasında Hacı Ömerli köyü mevkisinde olarak belirlendi.

Kaza bölgesine ulaşmak için, Jandarma timleri ile Karayolları Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler yol açma çalışmalarını sürdürdüğü, helikopterdekilerle bir süredir iletişim kurulamadığı öğrenildi.

Allah yardımcıları olsun gerçekten çok üzüldüm =( dualarımda hepsi...

hipermuhafazakar
03-25-2009, 21:13
AK Partiye bombalı paketle saldırı olduğunda, başbakanımıza suikastlar olduğunda hangi muhalefet aradı geçmiş olsun dedi ??? demediler

ben yürekten BBP liderine geçmiş olsun diyorum, umarım birşeyi yoktur

politikaci
03-25-2009, 21:27
Ne acı.Başbakanım benim için ne ise Yazıcıoğluda oydu.Çok üzgünüm,,kelime bulamıyorum :(

Ak_Kelebek
03-25-2009, 21:29
6 beyin cerrahı bölgeye gönderildi

BBP lideri Yazıcıoğlu'nun içinde bulunduğu helikopterin düştüğü tahmin edilen Berit Dağı'na 4 ambulans ile birlikte 6 beyin cerrahından oluşan ekip gönderildi.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu, Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi yakınlarındaki Berit Dağları'na düşen helikopterin enkazını arama çalışmaları sürüyor.

Göksun Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Seçkin Akküçük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastaneye getirilmesi planlanan 6 yaralı için gerekli tüm hazırlıkların yapıldığını, Kahramanmaraş'tan 6 doktorun Göksun Devlet Hastanesine geldiğini söyledi.

Dr. Akküçük, olay bölgesine 4 ambulansla birlikte 6 doktorun da gönderildiğini kaydederek, şu bilgileri verdi:

''Olay bölgesine 2'si beyin cerrahı olmak üzere 6 doktor yönlendirdik. Ekiplerin henüz enkaz bölgesine ulaşmadığı bilgisini alıyoruz. Paletli bir ambulans da yola çıktı. Hastanemizdeki 35 sağlık personeliyle alarm halinde, yaralıların gelmesini bekliyoruz. Ameliyathanemiz, genel cerrahi uzmanları, beyin cerrahları ve anestezi uzmanlarımız müdahale için bekliyor. Biz her türlü hazırlığı yaptık. Önemli olan helikoptere ulaşılması.''

Öte yandan, gelişmeleri izlemek isteyen 500 civarında vatandaş, Göksun Devlet Hastanesi önünde toplandı. Hastane önünde demir parmaklıklarla güvenlik önlemi alan polis ekipleri, dışarıdan girişlere izin vermiyor.

aa

Zeynep
03-25-2009, 21:30
Allah acil şifalar versin...

politikaci
03-25-2009, 21:33
Bir basın organı öldü diyor,bir basın organı bulundu diyor,bir basın organı aranıyor diyor.Bu durumda bile gazetecilerin anlayışı rezalet.Kesin bir bilgi yoksa haber yapmayın kardeşim millet burda üzülüyor,seviniyor.

FarukARSLAN.
03-25-2009, 21:34
Allah yardımcın olsun Muhsin başkan........
İçim yandı bugün hep yaa...
DUA EELİM ARKADAŞLAR
DUA... DUA... DUA...

Muhsin Yazıcıoğlu gibileri bu ülkeye lazım...
AH!

Özgür Çağrı
03-25-2009, 21:35
Evet medya gerçekten berbat bu konuda . Bir yere bakıyorsun öldü bir yere bakıyorsun agır yaralı bir yere bakıyorsun devlet hastahanesinde kimisi bulunamadı diyor

bu ne saçmalıık yahu !

politikaci
03-25-2009, 21:37
Nedense hep ülke için gerçekten çalışan insanların başına bunlar gelir.

Gerçektende düşündürücü.Yazıcıoğluna karşı yapılmış kasti birşeyde olabilir diye düşünüyorum.Hele bi sağ ççıksında altında birşeyler çıkabilir.

ahmetermiş
03-25-2009, 21:40
eşsiz bir insandır..allahım yardım etsin..inşallah bi şeyi yoktur..türk siyasetinin en kirli olduğu ve28 şubatın kirli oyununa gelmeyen bır liderdi,ve yüreğini ortaya koyarak şahsi bı çıkar(bakanlık vs)gözetmeksizin 28 şubata karşı koyabilen tek kişi..ve alpaslan türkeşin dahi sahip çıkmadığı çıkamadığı nevsehirli abdullah çatlıya sahip çıkabilen vede çatlının cenazesine nevsehırde katılıp benim arkadaşımdı diyebilen yağız ve yiğit insandır kendisi..
rabbim inşallah ıyı haberlerinin gelmesini nasip eder..
yaralı ise inşallah en kısa sürede şifa bulur..şu an çok duyguluyum ve çok üzüldüm..

politikaci
03-25-2009, 21:43
Şuana kadar hiç bir siyasi için gözyaşı dökmemiştim.

tayyipci2434
03-25-2009, 21:43
insallah sağdır...ya rabbım..

FarukARSLAN.
03-25-2009, 21:51
Evet medya gerçekten berbat bu konuda . Bir yere bakıyorsun öldü bir yere bakıyorsun agır yaralı bir yere bakıyorsun devlet hastahanesinde kimisi bulunamadı diyor

bu ne saçmalıık yahu !

Evet yahu, bir yere bakıyorsun adam diyor iletildiği hastanenin başhekimiyle görüştüm durumu ağır, bir yere bakıyorsun iyi diyor..
Eee bu başbakanlık nden arıyor hala??..

Bulunamamış kişiyi hastaneye sevk ettiler, durumu hakkında başhekim raporunu bile sundular canlı yayında!
VAHİM MEDYA VAHİM...

Morte
03-25-2009, 21:51
Allah yardımcısı olsun... Umarım atlatırlar bu felaketi de... :(

mehmetozkan
03-25-2009, 23:27
Allah Yardımcıları olsun acil şifalar inşallah. Muhsin abi sevdiğim değer verdiğim bi insandır

Eşref
03-25-2009, 23:37
Şu anda üzüntümü anlatmaya, kelimelerin yeteceğini zannetmiyorum. Çok zorlu, çok endişeli bir bekleyiş içindeyiz. Gücü herşeye kadir olan yüce Rabbimiz, inşAllah Sayın Yazıcıoğlu'na ve beraberindekilere yardımcı olur. Onlara güç, kuvvet verir. Ve inşAllah tez zamanda güzel haberler alırız.

Allah, hepsinin yar ve yardımcısı olsun.

dilemma
03-25-2009, 23:44
Amin..

Eşref
03-25-2009, 23:45
DHA'ya güvenilmez ama polis telsizinden bulundu diye anons geçilmiş. Cep telefonu sinyali alınmış. İnşAllah sağ salim bulunurlar.

Beritan
03-25-2009, 23:54
yazık çok yazık...
bi kişi kanl 7 habere bağlanıyor genel başkanımı kurtarın diyor...
başbakanalığa sesleniyor...adamın ağzında telefonu kapatılıyor...
hiç bişey yokmuş gibi yayına devam..
gerçekten yazık bu medyaya...
bi haber alınamıyor bi hastanede...
Allah yardımcıları olsun..

redyellow
03-26-2009, 00:09
Şu an bbp genel sekreteri canlı yayında açıklama yaptı.

20 dakika kadar önce bir noktadan cep telefonu sinyali alınmış.

tüm ekipler oraya yönlendirilmiş durumdaymış.

Yarım saate kadar yeni bir haber almayı umuyoruz diyordu.

Ve dua istiyordu.

Allah sayın yazıcıoğlunun ve yanındakilerin yardımcısı olsun.

Çok üzgünüm..

Feyza
03-26-2009, 00:34
Hem Tv. başında hemde netten acaba bir haber varmı diye nöbet tutuyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar...

Jurnal
03-26-2009, 00:43
Allah yardım etsin. Dualarımız Muhsin Bey'le.

ultrAstribun
03-26-2009, 01:12
Endişelerim büyük.
Umarım Allah onu bize bağışlar.

Üç mevsim
03-26-2009, 01:13
Başbakan: İşi Neticelendirmeye Az Kaldı

"''Bundan dolayı yaşanan sıkıntılar aşıldı. Fakat alınan bazı sinyaller sebebiyle bölge tekrar aranmaya başlandı. Alanı iyice daralttıklarını az önce müsteşarım bildirdi. Biz de Başbakanlık'ta bununla ilgili olarak kriz masası oluşturduk. Gerek Valimiz gerekse 2. Ordu Komutanlığımız helikopterle arama çalışmalarına devam edecekler. İçişleri Bakanımız sürekli takip ediyor. Ulaştırma Bakanımız Binali Bey ile de az önce görüştüm. Onlar da aynı şekilde takip ediyor. Ve bu daralma sebebiyle biraz daha işi neticelendirmeye yaklaştığımızı düşünüyorum.''

haber7

aşk-ı ilahi
03-26-2009, 01:17
ne olursa olsun ..
bence devletimizin ilk başta ciddi bir şekilde arama yapmamasıyla alakalı bu saate sarktı aramalar..
kendi adıma düşme haberinden beri...pür dikkat tvye kilitlendim..içimden yahu biz bile arasak bulurduk bu kadar saate dedim..
üzümtümü kelimelerle ifade edemeyecek kadar üzgünüm..
her ne kadar partim olmasada..benim için ikinci partimdi..
rabbim inşaalah güzel haberler almamıza vesile olacak durumlar yaşatır..
allah ailesine sabır versin..

sevdesu
03-26-2009, 01:27
çok üzüldüm anlatamam bir haber var mı ne our söyleyn....

sevdesu
03-26-2009, 01:31
ne olur biri kurtuldu bişeyi yok desin ne olur Yarabbim... isyan etmeyeceğim ama neden hep iyler zarar görüyor :(
muhsin yazcıoğlu geçirdiği 3. kazadan sonra benim arkadaşın babasının yakın arkadaşı ona demişki bana bir şey yapıyorlar e olduğunu anlayamıyorum demiş.... bu 4.kaza bu bariz suikast arkadaşlar

sevdesu
03-26-2009, 01:37
yok mu haber biri birşey desin arkadaşlarım büyük birlik genel merkezde haber aldığımda buraya yazacağım ben

ultrAstribun
03-26-2009, 02:05
Bölgeye 1000 kişilik ekip sevkedilmiş.
Ancak hava şartlarının muhalefeti işleri zorlaştırıyor.

Eşref
03-26-2009, 02:44
Sağlıklı bir insanın bile, günlük kıyafetleriyle o ortama fazla dayanması zor. Bu nedenle her saniye hayati önem taşıyor. Ama hala bulunamadılar. Çok yazık. Eğer Sayın Yazıcıoğlu'nun başına bu beklemeden ötürü birşey gelirse bunun hesabını kim nasıl verecek?

Beritan
03-26-2009, 02:46
gerçekten bende bunu merak ediyorum...
tek yazıcı oğlu değil beraberindeki kişilerinde aileleri aynı durumda..
yazık valla çok yazık...
artık ne olacağımızı bilmiyoruz...
türkiyede belli biyerde uçak düşüyor ve enkaz bulunamıyor çok enteresan...
bi cevap verilemiyor...
millet oturmuş haber ajanslarından bir umut haber bekliyor...
bu resmen kara bir gündür...

ENES_CAN_AK
03-26-2009, 04:12
çok saçma kaç saattir bulamadılar böyle saçmalık olmaz ya gerçekten yetkili kurumlar başarısız oldu bırakın yaralıyı sağ insan o hava şartlarında nekadar sağ kalır ben düşünemiyorum ama yinede inşallah mucize olurda bişey olmaz

depare
03-26-2009, 04:19
İnşaallah yaşıyordur çok değerli bir insan o..
Takdiri İlahi zaman ne göstericek bilemiyoruz..

redyellow
03-26-2009, 09:37
Hala sayın başkana ulaşılamamış olması, devletin tüm gücüyle aramaya katıldığı söylenmesine rağmen hala hiç bir belirtinin olmaması karşısıda ben devletime olan güvencimi kaybettim.

Bu kafayla, bu güçle ne yapabiliriz? kendi toprağımızda bir yere saatlerdir ulaşamıyoruz.

Allah muhafaza bir savaş felan çıksa.... hiç düşünemiyorum.

üzgünüm, çok üzgünüm.

hem başkanım için hem de devletim için üzgünüm.

Allah muhafaza Yazıcıoğlu ölürse devletin gücü ondan daha önce ölmüştür benim için.

Üç mevsim
03-26-2009, 10:07
Bölgede metreleri bulan kar kalınlığı ve sis var. Buna tipi de eklenince bu durumu düşünmek lazım. Dağların arasında bir yere.. Devlet gücü dediğiniz de en nihayetinde insan çabası. Yeri geldi helikopterler yetersiz kaldı Genelkurmay'dan CASA uçağı uçtu aradı.. Yok yok yok..

Karaçam ormanı ile kaplı, yaklaşık 2 metre kar olan derin bir vadi. 1 kilometre değil 2 kilometre değil. Koca bir dağlık bölge.

Böylesine ulaşılması zor bir dağlık alanda en büyük kolaylık helikopterle aramaktır. Ama havanın kararmasına tipi eklenince, buna imkan olmadı. En kötüsü de bu.

Mesela bizim Trabzon kırsalına küçük bir uçak düşmüştü. İçinde bir Pakistanlı ile bir İngiliz vardı, (irana nükleeer çip götürdükleri iddia ediliyordu) o uçağın enkazına giden ekipleri köyden görmüştük. O daha kısa zamanda bulunmuştu ama o uçağın düştüğü yer yayla bölgesiydi yani ova idi.

redyellow
03-26-2009, 10:34
Helikopterin düştüğü söylenen BERİL DAĞLARININ uzaktan görüntüsü:

http://static.panoramio.com/photos/original/2512190.jpg

Cenab-ı Hak, Yazıcıoğlu'nun ve beraberindekilerin yardımcısı olsun.

Üç mevsim
03-26-2009, 10:53
Kasım ayında bile böyle kar var. Şu dağların arasında ufacık bir helikopteri ksa zamanda ancak yukarıdan bir helikopter bulabilir diye düşünüyoırum. Şu manzarada 1.5 metre kar ve tipi olduğunu düşünelim bir de hava karardıysa bu durumda helikopterle arama yapılamayacak. 11 tane helikopter bekliyor dedi bir yetkili, çünkü bu hava şartlarında bir işlev görmüyorlar. Bu durumda tek çare kurtarma ekipleri ve jandarmalar tek tek dağları arşınlayacak. İşte bunun için bulunması gecikiyor.

redyellow
03-26-2009, 11:02
O bölgede sabah saat 06 gibi hava aydınlanıyor, şu an saat 10, yani hava aydınlanalı 4 saat oldu.

Ve hala bir ses yok, bir işaret yok.

Havadan veya karadan, helikopterle, uçakla, uyduyla vs. her ne ile olursa olsun bi şekilde bir iz olsun bulunması lazımdı şimdiye kadar.

Benim devletin gücüne dair olan düşüncelerim bu olayla tamamen değişmiştir.

Genelkurmay orda, içişleri bakanlğı orda, polis orda, köy korucuları orda, her türlü imkan orda ama hala ufacık bir emare bile yok.

Hem başkan ve beraberindekiler için üzgünüm, hem devlet için üzgünüm.

*AZRA*
03-26-2009, 11:31
inşallah ölü yoktur ALLAHtan ümit kesilmez üzüldüm

redyellow
03-26-2009, 11:35
Yazıcıoğlunun helikopterinde bulunan iha muhabiri ile 112 acil kurtarma servisinin yaptğı görüşmenin videosu.

http://www.iha.com.tr/haber/video/Guncel/4015-V-O-11/İsmail-gunes-in-112-ile-son-konusmasi

Üç mevsim
03-26-2009, 11:40
Bunu niye yayınlıyorlar ya. Yazı olarak verilebilir sadece...

redyellow
03-26-2009, 11:45
Bunu niye yayınlıyorlar ya. Yazı olarak verilebilir sadece...

Yazılı olarak müthiş çarpıtmalar oluyor, yalan, aslı olmayan şeyler yazılıyor.

Malum dün akşam yazıcıoğlu bulunduydu, hastaneye kaldırıldıydı, bütün bunlar hep yazılı olarak verildi.

Belki bunun için sesli veriyorlar olabilir.

cartman
03-26-2009, 12:07
Hic mi ders cıkarmıyoruz..Daha gecen ay icerisinde uludağda bakanlıga ait helikopter dusmedı mı? Aynı sorunları yasamadık mı.. Cocukların cantasında tasınabılen yer tesbit navigatorleri helikopterde yok mu ? Telefonla yer tesbiti falan hepsi yalanmıydı..Koordinator mu bozuk nedır ınanmak ıstemıyorum sayın İcisleri bakanını dınlıyorum umuyorum kı istifasını bu olaydan sonra verirde bir daha ders cıkarmasını sorumlulugunu biliriz.

redyellow
03-26-2009, 12:13
Şu an içişleri bakanı canlı yayında açıklama yapıyor.

Şu an itibariyle hala helikopterin yerinin tespit edilemediğini söylüyor.

aşk-ı ilahi
03-26-2009, 13:09
yazık çok yazık..

devlettimizin bu kadar aciz kalması beni üzdü..

askerimizin bu denli geç kalması beni şaşıttı..

allahtan ümit kesilmez ama...

sevdesu
03-26-2009, 13:19
iha muhabirini dikkatlice dinlersek sonuç çıkarmış oluruz... çok üzülüyorum... içim daralıyor...

sevdesu
03-26-2009, 13:24
arkadaşlar burda bir insanın ölümüyle yaşamı arasındak ince çizgiden bahsediliyor çogu yorumda siyset yapmış hala bazı arkadaşalr suçlu bulmak kolaydır ama ölüyü getirmek imkansız.. ellrimizi açıp Allaha dua edelim....

sevdesu
03-26-2009, 13:34
İşte o görüşme

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Kahramanmaraş'tan Yozgat'a giderken bindiği ve düşen helikopterde bulunan İHA muhabiri İsmail Güneş'in 112 Acil Servis görevlisi arasındaki telefon görüşmesi kayıtlara şöyle geçti:

112 görevlisi : 112.

İsmail Güneş (İ.G): Ben İHA Muhabiri İsmail Güneş, helikopter ile düştük.

112 : Nerede? Neredesiniz?
İ.G : Bilmiyorum nerede olduğumuzu. BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu ile birlikteydik.
112 : Neredesiniz?
İ.G : Hatırlamıyorum.
112 : Etrafınıza bakın, ne görüyorsunuz?
İ.G : Her taraf kar, sis. Her taraf sis.
112 : Helikopteri nereden kiraladınız?
İ.G: Bacağım kırık olduğu için konuşamıyorum. Erhan ağabey nereden çıkış yapmıştık. Çağlayancerit orada bir yerde düştük. Hangi yere

düştüğümüzü hatırlamıyoruz, her taraf sis, göremiyorum. ... 35 00 benim numaram.
112 görevlisi: Telefonu kapatmayalım, yerinizi tespit etmeye çalışıyoruz.
İ.G : Kahramanmaraş'ın dağlarından, her taraf sis. göremiyorum.
112 görevlisi: Parti merkezinden kiminle görüşebiliriz, sizinle ilgili?
İ.G : Bilmiyorum, şarjım bitmek üzere. Alo. Biz nereye gidiyorduk? Yozgat tarafında bir yere gidiyorduk hanımefendi.
112 görevlisi: Kapatmayın yerinizi tespit etmeye çalışıyorlar.
İ.G : Erhan ağabey, nereden geldik, nereye gidiyoruz. Şu an Çağlayancerit'ten gelip, nereye gidiyoruz. Yozgat-Yerköy mü? Çağlayancerit'ten, Yozgat-Yerköy'e gidiyoruz. Burası çok soğuk. Alo. Yer tespit edemiyor musunuz?
112 görevlisi: Siz kapatmayın beyefendi telefonu.
İ.G : Hanımefendi şarjım bitecek.
112 görevlisi : Alo, Alo. İyi misiniz?
İ.G : Kötüyüm, ayağım kırık.
112 görevlisi: Şu anda siz helikopteri görebiliyor musun?
İ.G : Şu anda helikopterin içindeyim.
112 görevlisi: Alo. diğer beş kişi yanınızda değil mi şu anda? Size cevap verebiliyorlar mı?
İ.G : Diğerlerinden ses yok. Erhan ağabey, Erhan ağabey de ıhlayarak cevap veriyor. Alo, hanımefendi, yerimizi tespit edemediniz mi?
112 görevlisi: Şu anda emniyet bulmaya çalışıyor, sakin olun.
İ.G: Erhan ağabey, ıhlıyor sadece. Bende üşümeye başladım. Ben sakin olmaya çalışıyorum.
112 görevlisi: Sakin olmaya çalışın, tespit etmeye gayret ediyorlar.
İ.G: Muhsin Bey'i göremiyorum.
112 görevlisi: Aynı helikopter ile mi havalandınız?
İ.G: Evet. Ayağım çok kötü kırıldı. Ölende var herhalde. Bu arkadaş kim ya.
112 görevlisi: Ayağı kırık, yerinden kımıldayamıyorum. Emniyetle görüşüyorum.
İ.G: Alo, hanımefendi.
112 görevlisi: Açık kalsın telefon.
İ.G: Şarjım bitmek üzere. Benim numaramı görebiliyor musun?
112 görevlisi: Kapatmayalım, ulaşıyorlar, kapatmayalım numarayı. Sizin nereye gittiğinizi anladık. Yozgat-Yerköy'e gidiyoruz dediniz.
İ.G: Alo. Sakin olalım da şu anda donuyoruz burada, ayağım da kırık.
112 görevlisi: Kapatmayın, bir saniye.
İ.G: Alo. Erhan ağabey, Erhan ağabey. Sen kalkabiliyor musun yerinden? Hanımefendi.
112 görevlisi: Şarjınız bitinceye kadar açık kalsın, aramaya devam ediyorlar çünkü. Kapatmayın alo.
İ.G: Alo. Ayağım kırıldı.
112 görevlisi: Başka yerinizde kanama var mı?
İ.G: Gözükmüyor.
112 görevlisi: Kravatınız var mı? İp gibi kravat gibi bir şeye elinizi uzatabilir misiniz?
İ.G: Kravat yok. Şu anda gözükmüyor.
112 görevlisi: Polis ekipleri yerinizi bulmaya çalışıyor. Siz moralinizi yüksek tutun. Zaten sizin yerinizi tespit edecekler. Edemediler daha. Tespit etmeye devam ediyor.
İ.G: Herkes öldü herhalde.
112 görevlisi: Kanamadan dolayı sessiz kalmış olabilirler, endişe etmeyin, sizi kurtaracaklar.
İ.G: Erhan ağabey, Erhan ağabey. Kırık ayağımın altında, kaval kemiğinde. Kanama değil, kırıldı ya.
112 görevlisi: Alo, beyefendi. Şu anda bacağınızın durumu nasıl?
İ.G: Ağrıyor. Alo. Yeri tespit edemediniz mi? Donmaya başladım, üşümeye başladım. Üşüyorum. Tipi var. Helikopterin içine girdim. (İnleme sesleri) Buradakiler öldü herhalde ya. Erhan ağabey, Erhan ağabey. Yok. Kimseden ses gelmiyor, gelmiyor. Eyvah çok kötü.
112 görevlisi: Ayağınız sıkıştı mı?
İ.G: Evet. (inlemeler) Tespit edemediler mi ya. (inleme) Ayağımı oynatamıyorum.
112 görevlisi: Emniyet yerinizi tespit etmeye çalışıyor.
İ.G: Erhan ağabey. Ağabey bir kendine gelmeye çalış. Bak ben kendime gelmeye çalışıyorum. Yatıyor ıhlıyor.
112 görevlisi: Başka kimseden ses gelmiyor mu?
İ.G: Yok, yok. Çok kötü ayağım kırıldı. (İnleme) Hanımefendi hala bulamadınız mı yerimizi? Burada donacağız, diğer insanlar öldü herhalde. (İnleme sesleri) Ayağımı oynatamıyorum. Çok pis kırıldı ayağım. Yerimizi ne zaman tespit edeceksiniz hanımefendi.

http://www.hurriyet.com.tr/_np/9553/7629553.jpg

sevdesu
03-26-2009, 13:37
Yazıcıoğlu’nu yaşadığı kazalar şöyle:
1- 22 Temmuz 2007 seçimlerinden sonra Sivas Suşehri’nde kaza geçirdi.
2- Ocak 2008’de Ordu’dan Samsun’a giderken, kırmızı ışığı ihlal eden bir minibüs ile otomobili çarpıştı.
3- 7 Haziran 2008’de Bolu Tüneli’nde sol şeritte devam ederlerken, sağdaki kamyon sinyal vermeden şeritlerine geçince kaza oldu.
4- Eşi Gülefer Yazıcıoğlu, 2008 Haziran ortalarında Sivas’a giderken bir minibüs tarafından sıkıştırıldı. Eşinin aracı şarampole yuvarlandı.
5- Bolu Dağı’nda yola dökülen mazot nedeniyle aracı kaydı. Önce bariyerlere sonra bir TIR’a çarptı.

redyellow
03-26-2009, 14:13
Bir coşku var içimde bugün kıpır kıpır

Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum

Gözlerim parke parke taş duvarlarda

Açılıyor hayal pencerelerim

Hafif bir rüzgar gibi, süzülüyorum

Kekik kokulu koyaklardan aşarak

Güvercinler ülkesinde dolaşıyor

Bir çeşme başı arıyorum

Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp

Mis gibi nane kokuları arasında

Ruhumu dinlemek istiyorum

Zikre dalmış her şey

Güne gülümserken papatyalar

Dualar gibi yükselir ümitlerim

Güneşle kol kola kırlarda koşarak

Siz peygamber çiçekleri toplarken

Ben çeşme başında uzanmak istiyorum

Huzur dolu içimde

Ben sonsuzluğu düşünüyorum

Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum

Durun kapanmayın pencerelerim

Güneşimi kapatmayın

Beton çok soğuk, üşüyorum..

(Muhsin YAZICIOĞLU)

sevdesu
03-26-2009, 14:15
bunu muhsin yazıoğlundan dinledim az önce...... yerimden kalkacak mecalim kalmadı.. çok üzgünüm çok....

Üç mevsim
03-26-2009, 14:29
Burada bir insanlık meselesi varken birilerinin hala daha siyaset peşinde olmasını aklım almıyor. Siyasetin bazılarının gözünü nasıl körleştirdiğini, kalplerini nasıl bulandırdığını acıma duygusuyla izliyoruz.

Burada biri demişti; biz gidip arasak şimdiye bulurduk. Sizinle aynı düşüncedeki BBP ekibi gitti, aradı ve donma tehlikesi geçirdiler. Az daha donuyordular. Donanımlı ekipler bile birkaç saat arayabiliyorlar sonra değişiyorlar. Birbuçuk metre kar var, ondan daha kötüsü sis var. Ara ara tipi başlıyor. Siz bu işi ne zannediyorsunuz. İnsan biraz da insaflı olacak. Muhabiirin telefonundan gelen sinyal rüzgar nedeniyle dağınık gelmiş. 15 kilometre arayla 4 ayrı noktaya ulaşılmaya çlışıldığı söyleniyor. BURADA EN BÜYÜK HATA SİNYAL CİHAZI OLMAYAN HELİKOPTER firmasındadır..

Teknoloji o enkazı bulur bulur ama hava biraz uygun olacak. Yaklaşık 2 bin rakımı olan bir bölge. Hatırlayın Güneydoğu sınırında ABD ortaklığı ile PKK'ya karşı uydudan gözetleme çalışması avrdı. O zaman bile konuşulan; sis olursa birşey görünmeyeceği idi.

Eğer o sis olmasaydı o enkaz yukarıdan helikopterlerin araması ile kısa sürede bulunurdu. Yine Genelkurmay'dan kalkan "ısıya duyarlı" Casa uçağını engelleyen de hava şartları. Hava muhalefeti teknolojiyi engellediğinde yapılacak teş şey metrekare metrekare o dağları arşınlamaktır. Sis, yürüyerek ararken de kaybolmuyor. Görüş mesafesi çok az. O yüksek dağların ve o derin vadilerin arasında o sis ve yer yer kar yağışıı altında birşeyler aradığınızı bir düşünün.

Ben bunu yaylaya yürüme çıktığımızda yaşadım. Görüş mesafesinin çok az olduğu siste ve yağmur dahi olsa rüzgarla beraber estiğinde bırakın birşey aramayı zor yürürsünüz. Burada yol yok birşey yok.

Hani "Allah'ın dağı" derler ya, bu lafı hiç sevmem çünkü her yer Allah'ındır. Ama buralara insanlar ulaşamadığı için oralara böyle derler.

Takdir İlahiye hüküm geçmez. Allah'tan ümit kesilmez. Kul elinden geleni yapar..

redyellow
03-26-2009, 14:30
bunu muhsin yazıoğlundan dinledim az önce...... yerimden kalkacak mecalim kalmadı.. çok üzgünüm çok....

Sayın başkanın kendi sesinden dinlemek isteyenler tıklayabilir.

http://www.samanyoluhaber.com/haber-143333.html

politikaci
03-26-2009, 15:44
Gözlerim durmadan yaşarıyor.Bir arama kurtarma ekibi bu kadarmı beceriksiz olabilir? 24 saat olacak,ölmeyecekleri varsada dilim varmıyor ama .. Alahım yardım et lütfen lütfen.

Eşref
03-26-2009, 16:41
Bu ülkede kordinatları üç aşağı beş yukarı bilinen bir yerde koca helikopter düşüyor. Düşmesi de yetmiyor. İçindeki bir muhabir cep telefonuyla devletin ilk yardım birimine ulaşıp 20 dakikaya yakın bir süre aralıksız görüşüyor. Buna rağmen aradan geçen 24 saate biz hala bu helikopteri bulamıyoruz.

Şunu diyebilirsiniz; bölge dağlık, sis var, kar var.. Olacak tabi. Düz araziye düşse, vatandaş da bulup kurtarır. Bu ülke, dünyanın parasını harcayıp uçaklar, gece görüşlü helikopterler, teknolojik malzemeler alıyor. Her yıl sayısız tatbikat yapılıyor. Bunların isteği; sissiz, engebesiz, karsız bir arazide, kordinatları az çok bilinen bir helikopteri bulmaksa, vay bizim halimize! Hiç almayın o zaman o cihazları Hiç tatbikat filan da yapmayın. Vatandaşın parasını en azından savurmamış olursunuz.

Şartların zor oluşu, süreyi uzatabilir. Bunu anlarım. Ama 24 saatlik bir süreyi de kusura bakmayın ama ben kabullenmem. Bırakın düşmeyi, yarın yeni bir helikopter dağın eteğine zorunlu iniş yapsa, demek ki bulup kurtaramayacağız. Hepsi ölecek.

Sorun sadece kurtarma meselesi de değil. Varsayalım ki orada bir terörist unsur olsun. Adamlar oraya kamp kurup, hiç gizlenme ihtiyacı da hissetmeden, sıradan bir cep telefonuyla da devletin güvenik birimlerini arasa, dakikalarca konuşsa, demek onları da bulamayacağız.

Bu yaşananları kabullenemiyorum. Ülkemin bu konudaki aczi, yüreğimizdeki acıyı daha da dağlıyor. Yaşadığını kesin olarak bildiğimiz muhabiri bile, belki de dondurarak kaybettik. Yazık, hemde çok yazık!

Üç mevsim
03-26-2009, 16:44
Arama çalışmalarında SON DURUM

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da bulunduğu helikopterin düşmesinden sonra başlatılan arama çalışmaları, yoğun sis ve yağmura rağmen devam ediyor.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Kurucaova köyünün kuzeyinde yer alan Deliklitaş ve Kızılören bölgelerinde sürdürülen arama çalışmalarından bir sonuç alınamadı.

Askeri yetkililer, arama çalışmalarının Güney Oluk Tepe bölgesinin kuzey, güney, batı ve doğu bölgelerinde devam ettiğini, yağmurdan etkilenen ekiplerin yeni ekiplerle takviye edildiğini kaydetti.

Öte yandan, bölgedeki yoğun sise rağmen bir skorsky helikopter keşif uçuşu yaptı.

AA

Necip Fazıl
03-26-2009, 17:30
ALLAH yar ve yardımcıları olsun... :ağla: :(

tuğba61
03-26-2009, 17:58
:( Kaç saat oldu hala haber yok olmaz böyle şey! off inş bulunurlar bir an önce Allah yardımcıları olsun.

Özgür Çağrı
03-26-2009, 18:15
27 saattir bir enkaz bulunamazmı arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyun . Oldukça kızgınım şu anda

bu TC rezilliğidir başkada bir şey demiyorum. Yahu uçtumu bu enkaz ?

Allah yar ve yardımcısı olsun Muhsin beyin ve yanındakilerin gerçekten 27 saat oldu gerçekten zor ama son ana kadar ümidimizi koruyacağız..

politikaci
03-26-2009, 18:24
27 saat oldu Allah kahretsin kahretsin! Umudum tükendi.Katil kurtarma ekipleri..

siyah gül 07
03-26-2009, 18:34
Bu kadar saat geçmesine rağmen hala haber yok bekleyenlerin ümitleri tükenmek üzere sevenlerine bağışlamasını diliyorum :(

çilik
03-26-2009, 18:36
Şimdi uykudasın da ayılacaksın,
Umutluyum bir mucize bekliyorum.

redyellow
03-26-2009, 18:53
Muhsin Yazıcıoğlu'nun Deniz Yıldızı klibi

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu yerel seçimlere Deniz Yıldızı klibiyle hazırlanıyordu. İşte BBP'nin Deniz Yıldızı klibinin görüntüleri:

http://www.haber7.com/video-galeri.php?cID=1099

Sayın Başkanın klipde bahsedilen ve ONUN İÇİN FARKETTİ denilen DENİZ YILDIZI gibi aramıza dönmesini bekliyoruz.

dualarımla...

emrecan_18
03-26-2009, 19:05
Değerli Muhsin YAZICIOĞLU'na Geçmiş olsun diyorum.İnşallah kurtulacağına inanıyorum.Türk siyasetinde aynı olayın tekerrür etmemesi temennisiyle

Ertuğrul ÖZGÜL
03-26-2009, 19:14
muhsin yazıcı oğlunun başına gelene çok üzüldüm Allah yardım etsim
ama bazı şahsiyetler tv ye çıkmış bundan bile hükümeti sorumlu tutuyorlar onlarıda kınıyorum

emrecan_18
03-26-2009, 19:16
muhsin yazıcı oğlunun başına gelene çok üzüldüm Allah yardım etsim
ama bazı şahsiyetler tv ye çıkmış bundan bile hükümeti sorumlu tutuyorlar onlarıda kınıyorum

Aynen katılıyorum dostum sana.

ahmet_guller
03-26-2009, 19:24
Dualarımız Muhsin başkanla beraber.... Allah (c.c) yardımcıları olsun......

GüLeR_YüZLüM
03-26-2009, 19:54
sis ve tipi kar olunca zorlasiyor
Allah ' tan ümit kesilmez Allah büyük insallah hepsi kurtulur
bir an evvel hayirli haberi aliriz insallah

depare
03-26-2009, 20:28
Dünden beri o bölgede kar yağışı tipi olduğu söyleniyor korkarım ki o helikopterin üzeri çoktan karlarla örtülmüştür..
O yüzden havadan helikopterlerin görmeside çok güç olur..
Bulursa kara ekipleri bulur diye düşünüyorum inşaallah en kısa zamanda bulunur..

ATmaCA53
03-26-2009, 20:52
27 saattir bir enkaz bulunamazmı arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyun . Oldukça kızgınım şu anda

bu TC rezilliğidir başkada bir şey demiyorum. Yahu uçtumu bu enkaz ?

Allah yar ve yardımcısı olsun Muhsin beyin ve yanındakilerin gerçekten 27 saat oldu gerçekten zor ama son ana kadar ümidimizi koruyacağız..
amerikada bir zengin kaybolmuştu uçakla, her türlü aramalara rağmen imkanlara rağmen ancak 3 sene sonra bulunabildi.

inşallah bulunur ama ancak sisler, hava şartlar iyi olduğu taktirde bulunabilir, inşallah sağ sağlim bulunurlar hepimizin dileği budur, hiç kimse o masum insanların ölmesini istemez, herkesin gnlünde sağ sağlim bir an önce kurtulmasından yanadır. bu gece olmazsa inşallah yarın sabah güzel bir haberle karşılaşırız tek dileğimiz budur.

Beritan
03-26-2009, 20:54
helan bulunanamalrı çok enteresan..
Rabbim sen onlara yardım et...:(

Fasl-ı Gül
03-26-2009, 20:56
SAbır ile bekliyorum güzel şeyler duymak için.. Kıymetli insanlara dokunan her yara benim de bizim de içimizi acıtıyor.. Rabbim güzel haberler duyursun bizlere.. Bir müjde bekliyoruz Rabbimizden.. Sabırla ve biraz da tedirginlikle bekliyoruz.. Hayırlı haberler bekliyoruz Rabbim.. "Ümidimizi" tüketme...
ki tükenmesini hiç ama hiç istemediğimiz duygulara "ümit" diyoruz ya..

Cerrah
03-26-2009, 21:32
Gerçekten çok üzüldüm.Ağlayacak gibi oldum.ALLAH sevdiklerine bağışlar inşALLAH

RascaL
03-26-2009, 21:44
hala inanıyorum hemde cok inanıyorum sag olarak kurtulacaklar inşallah allah sevdıklerine bağıslar... dualarımız onlar ile

Ruh-i zar
03-26-2009, 21:50
Nasıl olurda hala bulunamaz ya ?
Nasıl olur?
Kaç gün oldu...
Sağ olsa bile bu kadar saat o soğukta durmak insanı öldürür:s
İnşAllah sağ salim kurtulur...

Muhsin Yazıcıoğlunu bukadar sevdiğimi bilmezdim...
Haberlere bakıyorum sürekli bi gelişme varmı diye...
Ama Allah'tan ümit kesilmez
Kurtulucak inşAllah...

Ben duyduğum şeye inanmak istemiyorum :(

Üç mevsim
03-26-2009, 21:51
amerikada bir zengin kaybolmuştu uçakla, her türlü aramalara rağmen imkanlara rağmen ancak 3 sene sonra bulunabildi.

inşallah bulunur ama ancak sisler, hava şartlar iyi olduğu taktirde bulunabilir, inşallah sağ sağlim bulunurlar hepimizin dileği budur, hiç kimse o masum insanların ölmesini istemez, herkesin gnlünde sağ sağlim bir an önce kurtulmasından yanadır. bu gece olmazsa inşallah yarın sabah güzel bir haberle karşılaşırız tek dileğimiz budur.

Bu akşam TV 8 Ana Haber'de izledim. Amerikalı uçuş meraklısı adamın uçağının düşmesi olayı.. Uçak düşüyor. Bütüm Amerika seferber oluyor. 1 ay boyunca son teknoloji ile aranıyor. 1 ay boyunca 1 milyar dolar masraf ediliyor. Yok Yok Yok.. 5 ay sonra mahkeme öldü hükmü veriyor. 13 ay sonra yırtık pırtık eşya parçalarına rastlanıyor. Bulunan kemiklere DNA testi yapılıyor, o adam olduğu ortaya çıkıyor.

Amerika son teknoloji ile 1 ay aramış bulamamış...

Not: Bunu, ümitsiz olduğum için söylemedim, ümitsizlik yaymak için de söylemedim. Lütfen böyle anlaşılmasın. Nasıl bulunamaz diyenlere bir fikir olması için söyledim.

Gölge
03-26-2009, 22:45
BBP'NİN İNTERNET SİTESİNİN ANA SAYFASI DEĞİŞTİRİLDİ
http://resim.samanyoluhaber.com//haber/1/4/3/3/8/143383.jpg

BBP: Dualarımız Seninle...
BBP Genel Merkezi, Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düşmesinin ardından, partinin internet sitesinin ana sayfasını değiştirdi.

Partinin ''www.bbp.org.tr'' adresli resmi internet sitesinin ana sayfasına Yazıcıoğlu'nun çiçekler içinde ayakta çekilmiş boy fotoğrafı konuldu. Fotoğrafın içine, ''Umutluyuz! Dualarımız Seninle...'' ibaresi eklendi.

BBP liderinin Özel Kalem Müdürü Okan Köksal, AA muhabirine, ümit içerisinde iyi bir haber duymak için ''dualarla beklediklerini'' söyledi.

İşte sitenin açılış sayfasındaki fotoğraf

http://resim.samanyoluhaber.com/resim/260309_yazicioglu.jpg

ak61
03-26-2009, 22:54
Bende anlayamıyorum bu işten bişey...

politikaci
03-26-2009, 23:06
Bu işin altında birşeyler arama vakti geldi.Bence bu vaka bir dış güçlerce meydana getirildi.

Seçime 3 gün kala sizcede düşündürücü değilmi?

Peki neden Muhsin abi seçildi?

Çünkü Muhsin abi tüm siyasi kesimlerce sempati duyulan bir siyaset adamıydı.

Hedef yine Akparti arkadaşlar,Duygusal milletimiz 30 saatir bulunmamasını devletede bağlayabilir

Eğer seçim gününe kadar bulunmazsa ki sanıyorumki bulunmayacak :( devlete karşı bir güvensizlik ortamı yaratmaya çalışıyorlar .

Üç mevsim
03-26-2009, 23:23
Politikacı biraz abartmadık mı..

20:20

Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Başkanı Nasuh Mahruki, kış koşullarının BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da bulunduğu helikopterin arama çalışmalarını zorlaştırdığını söyledi. AKUT'un da bulunduğu arama çalışmalarına ilişkin bilgi veren Mahruki, dağlık olan bu bölgede şartların "çok ağır ve görüş mesafesinin çok az olduğunu" vurguladı.

http://fotogaleri.haber7.com/inner//588720090326080744929.jpg

moralhaber

Beritan
03-26-2009, 23:25
Bu işin altında birşeyler arama vakti geldi.Bence bu vaka bir dış güçlerce meydana getirildi.

Hedef yine Akparti arkadaşlar,Duygusal milletimiz 30 saatir bulunmamasını devletede bağlayabilir

Eğer seçim gününe kadar bulunmazsa ki sanıyorumki bulunmayacak :( devlete karşı bir güvensizlik ortamı yaratmaya çalışıyorlar .
ya pesss....valla pess....
kim burda hükümeti suçlandı..
yapmayın lütfen herşeye paranoya olmayın yazık üzülüyom

yuzi
03-26-2009, 23:26

katılıyorum şimdiden tv de devletin üstüne yürüyorlar pravoketörler başladı bile taş atmaya

politikaci
03-27-2009, 00:01

Televizyon..

yuzi
03-27-2009, 00:03

siz yandaş medyanın haberlerinden bihabersiniz gliba ellerine fırsat geçti hemen başladılar hükümetin üzeine atlamaya tv. açın bakın

Beritan
03-27-2009, 00:03
Televizyon..
millet acılı bi nevi herkes birbirini suçluyor..
evet burda ihmal olduğundan bence hemfikiriz..
çünkü enkaza halen ulaşılmaması büyük bir boşlukmu ,acımı,hatamı bilemem artık bişeyler var ama suç hükümetin denmiyor...
kurtarma çalışmalarını ağırdan alanlara..

politikaci
03-27-2009, 00:05
millet acılı bi nevi herkes birbirini suçluyor..
evet burda ihmal olduğundan bence hemfikiriz..
çünkü enkaza halen ulaşılmaması büyük bir boşlukmu ,acımı,hatamı bilemem artık bişeyler var ama suç hükümetin denmiyor...
kurtarma çalışmalarını ağırdan alanlara..

Akparti binasının önünde eylem yapan ben değilim abla.BBp liler yapmadılarmı? Şimdi chplilerde hükümette suç bulmaya başladı.Ben burda hiç bir kesimi suçlamıyorum hükümetimizide.. benim suçladığım bu komployu yapanlardır.

Beritan
03-27-2009, 00:07
siz yandaş medyanın haberlerinden bihabersiniz gliba ellerine fırsat geçti hemen başladılar hükümetin üzeine atlamaya tv. açın bakın
ben tv açtığımda sadece enkaza ulaşılamadı...
bide bi telefon kaydı var düşüncesizce her dakika yayınlanan...
sanki o konuşanın alesi izlemiyor..
ha bide hava şartlarını tekrarlamaları başka bişey görmüyrum...
neyse bu tartışma çok gereksiz...
umarım bir haber alınırda kim ne derse desin umrumda bile değil

sina
03-27-2009, 00:09
muhsin beye saygi acisindan bari isi siyasete götürmeyin lütfen

allah yardimcisi olsun dualarimiz onlarla ,insallah kurtulurlar ,sag salim dönerler

tek_hece
03-27-2009, 00:21
BBP'DEN SON AÇIKLAMA
BBP: Yeni koordinat tespit edildi, aramalar Ilıca Beldesi Hacıbudak mevkiine kaydırıldı.

BBP:
Yeni koordinat tespit edildi, aramalar Ilıca Beldesi Hacıbudak mevkiine kaydırıldı.

Kaynak :http://www.samanyoluhaber.com/haber-143395.html

unnamed
03-27-2009, 00:33
Muhsin Abimizin Allah yar ve yardımcısı olsun.....
Dualarımız seninle....

*medine*
03-27-2009, 00:41
ALLAH yardımcısı olsun
çok üzülüyorum gözlerim dolu dolu oluyor tv de fotolarını gördüğüm zaman
hava koşulları çok kötü maraşın
umarım hepsi sağsalim çıkar rabbim yardımcıları olsun
hükümet elinden gelen her türlü özeni gösteriyor
inşallah hayırlı haberlerini alırız

Eşref
03-27-2009, 00:43
Hükümetimiz bu konuda gerekeni yapıyor. Bunun aksini düşünmek, bu olaydan siyasi rant elde etmeye çalışmak, en büyük şerefsizliktir.

Konunun diğer bir yönü ise yaşanan olayları düşündüğümüzde teknik olarak daha fazla şeylerin yapılabilmesi. Amerikalı zenginden bahsedildi. Acaba o zengin, düştükten sonra 20 dk boyunca 911 ile görüşmüş mü?

Kesinlikle teknik bir zaafiyet söz konusu. Eğer "kar vardı, sis vardı" deyip, yapılan kurtarma çalışmasını başarılı kabul edersek, bundan en büyük zararı yine biz görürüz. Artık olan oldu. Bundan sonrası için teknik olarak eksiklerimizi kapatmak mecburiyetindeyiz.

musab
03-27-2009, 01:16
ben bir saadetli olarak bbp yi saadetten ayrı görmüyorum saadet olmasa oyumu bbpye veriridim alperen ocaklarının proteslolarına çok katıldım..

bu işin içinde israil vardır..çünkü muhsin başkan yakın çevresine dünyayı yerinden oynatacak deliller olduğunu söylermiş elinde ve bunları açıklamanın zamanını bekliyorum diyormuş..

helikopter belli güçler tarafından düşürülmüş ve muhsin yazıcıoğlunu israil kaçırmış olabilir..çünkü telefonda konuşan muhabire muhsin yazıcıoğlunun sağlığı nasıl diye soruyolar göremiyorum yok burda diyo.

dayan genel başkan

Üç mevsim
03-27-2009, 02:41
UMUTLARI YEŞERTEN AÇIKLAMA

BBP Genel Başkan Yardımcısı Üzeyir Tunç, 'Enkazda 3 canlı olduğunun tespitinin yapıldığını söyleyenler var. Ne derece doğru bunu şu an bizde bilmiyoruz' dedi.

Tunç, kendi tespit ettikleri noktaya 20 kişilik AKUT ekibini ulaştırmaya çalıştıklarını söyledi.

Bir gazetecinin, ''bir duyum almışsınız, enkazda 3 canlı olabileceği yönünde, bunun aslı nedir?'' sorusu üzerine Tunç, şu yanıtı verdi:

''Biraz önce söyledim. Daha önce bizim 4 mühendis arkadaşımızın tespit etmiş olduğu nokta ile AKUT'un tespit ettiği noktanın aynı olduğunu, köylülerin de aynı noktayı işaret ettiğini... Dördüncü bir tespit olarak da yurt dışındaki arkadaşlarımızın elde ettiği bilgiye göre onlarda aynı noktayı işaret ediyorlar. Bu arada belki gönüllerinden geçeni söylemiş olabilirler. Net bir bilgi değil. Ama 3 canlı olduğunun tespitinin yapıldığını söyleyenler var. Ne derece doğru bunu şu an bizde bilmiyoruz.''

SamanyoluHaber

01:29

Üç mevsim
03-27-2009, 03:09
FLAŞ! 'NASA'DAN DOĞRU YER TESPİT EDİLDİ'

Enkaz bölgesini BBP kendi eş dost ilişkisi ile çözerek NASA'dan öğrendi. NASA'nın yetkililerine göre 3 kişiden hala vucut ısısı sinyalleri alınıyor. Yeni ekipler doğru adrese yola çıktı.

http://www.cafesiyaset.com/photos/127511609.jpg

27 Mart 2009 00:45

KOORDİNATLAR NASA'DAN

Helikopterin enkazı NASA'daki bir tanıdık mühendis tarafından özel çaba ile Maraş Ilıca Beldesi Hacı Budak Köyü yakınlarında tespit edildi.

Ameraka'da yaşayan bir Türk'ün NASA'da çalışan arkadaşına rica etmesiyle uydu vasıtasıyla enkazın yeri tespit edilebildi.

ABD Başkanı Barack Obama'nın ziyareti nedeniyle Türkiye semalarında konuşlandırılan üç casus uydu bu kez Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının yer tespiti için kullanıldı.

ÜÇ KİŞİDEN VUCUT ISISI SİNYALİ

NASA'da çalışan tanıdık mühendis ayrıca enkazdan üç kişinin vucut ısısı sınyali alındığını da bildirdi.

Bu bilgilerden sonra BBP Kriz masasının girişimi ile Bursa'dan 20 kişilik arama kurtarma ekibinin acil olarak bölgeye yönlendirildi. Uçakla yola çıkan timin ise bölgeye ulaşmak üzere olduğu öğrenildi.

Tüm bu gelişmelerden sonra BBP Genel Başkan Yardımcısı Üzeyir Tunç cafesiyasete bir açıklama yaparak "Helikopterin enkazına kriz masasının kurulmasına rağmen yaşanan bürokratik hantallık yüzünden ulaşamadık. Kriz masası kurduysanız başına da başbakanlık müsteşarını getirdiyseniz bunun anlamı bürokratik işlemlerin azaltılmasıdır. Ancak ne yazıkki bürokratik engelleri aşmakta büyük güçlük çekiyoruz. Başbakanlıktaki kriz masası ile bir türlü hızlı bilgi alışverişi yapamıyoruz." dedi.

Tunç bu gelişmelerden sonra nihayet "Askeri birlikler, AKUT ve partililerden oluşan arama birimlerinin Hacı Budak mevkisine yönlendirildildi." dedi.

Yeni bilgilerle helikopterin enkazına ulaşmanın an meselesi olduğu belirtildi..

NASA BBP'E BİLGİYİ VERMEDİ, RESMİ KANAL İSTEDİ

Nasa, BBP kriz masasının özel çabası ile bulunan helikopter enkazının koordinatlarına ulaşmak için ise resmi kanallardan başvuru istedi. Hatır için koordinatlar bulundu ama BBP yetkilileri yerin adresini alamadı. Bunun üzerine BBP yetkilileri Başbakanlık kriz masasına durumu bildirmiş ve oradan bağlantı kurmaları sağlanarak helikopterin yeri tespit edilmiş oldu.

CAFESİYASET ÖZEL

emre_10085
03-27-2009, 03:11
yazık yav ülkede teknoloji adına hiç bişey yok diyebilirm

Üç mevsim
03-27-2009, 04:22
- Hani cep telefonları kapalı bile olsa baz istasyonu üzerinden tam nokta tespiti mümkündü?

- Hani bu cep telefonlarını taşıyan kimsenin oturduğu ev bile tespit edilebiliyor ve dinlenebiliyordu?

- Bu ülkenin komando birlikleri neden olay mahalline sevk edilmiyor? Neden komando birlikleri havadan olay mahalline indirilemiyor? İndirildi de kamuoyuna mı bilgi verilmedi?

- Bugün bir savaş anında olsa bu tür sorunları nasıl çözeceğiz? Dağlara binlerce jandarma göndererek mi?

- Hani bizim komandolarımız hiçbiri fiziki ve hava koşuluna aldırmaksızın her türlü sorunun üstesinden gelebilirlerdi?

- Termal kameralar, gece ve sisli havalarda görüşe sahip askeri aletlerimiz neredeler?

- Hani uydularımız, askeri haber alma teçhizatımız neredeler?

- Dünyanın sayılı orduları denilen bir ordunun ülkenin ortasında bir bölgeyi nasıl olursa koordinatlarıyla tespit edemez?

birincikuvvet

politikaci
03-27-2009, 08:28
FLAŞ! 'NASA'DAN DOĞRU YER TESPİT EDİLDİ'

Enkaz bölgesini BBP kendi eş dost ilişkisi ile çözerek NASA'dan öğrendi. NASA'nın yetkililerine göre 3 kişiden hala vucut ısısı sinyalleri alınıyor. Yeni ekipler doğru adrese yola çıktı.

http://www.cafesiyaset.com/photos/127511609.jpg

27 Mart 2009 00:45

KOORDİNATLAR NASA'DAN

Helikopterin enkazı NASA'daki bir tanıdık mühendis tarafından özel çaba ile Maraş Ilıca Beldesi Hacı Budak Köyü yakınlarında tespit edildi.

Ameraka'da yaşayan bir Türk'ün NASA'da çalışan arkadaşına rica etmesiyle uydu vasıtasıyla enkazın yeri tespit edilebildi.

ABD Başkanı Barack Obama'nın ziyareti nedeniyle Türkiye semalarında konuşlandırılan üç casus uydu bu kez Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının yer tespiti için kullanıldı.

ÜÇ KİŞİDEN VUCUT ISISI SİNYALİ

NASA'da çalışan tanıdık mühendis ayrıca enkazdan üç kişinin vucut ısısı sınyali alındığını da bildirdi.

Bu bilgilerden sonra BBP Kriz masasının girişimi ile Bursa'dan 20 kişilik arama kurtarma ekibinin acil olarak bölgeye yönlendirildi. Uçakla yola çıkan timin ise bölgeye ulaşmak üzere olduğu öğrenildi.

Tüm bu gelişmelerden sonra BBP Genel Başkan Yardımcısı Üzeyir Tunç cafesiyasete bir açıklama yaparak "Helikopterin enkazına kriz masasının kurulmasına rağmen yaşanan bürokratik hantallık yüzünden ulaşamadık. Kriz masası kurduysanız başına da başbakanlık müsteşarını getirdiyseniz bunun anlamı bürokratik işlemlerin azaltılmasıdır. Ancak ne yazıkki bürokratik engelleri aşmakta büyük güçlük çekiyoruz. Başbakanlıktaki kriz masası ile bir türlü hızlı bilgi alışverişi yapamıyoruz." dedi.

Tunç bu gelişmelerden sonra nihayet "Askeri birlikler, AKUT ve partililerden oluşan arama birimlerinin Hacı Budak mevkisine yönlendirildildi." dedi.

Yeni bilgilerle helikopterin enkazına ulaşmanın an meselesi olduğu belirtildi..

NASA BBP'E BİLGİYİ VERMEDİ, RESMİ KANAL İSTEDİ

Nasa, BBP kriz masasının özel çabası ile bulunan helikopter enkazının koordinatlarına ulaşmak için ise resmi kanallardan başvuru istedi. Hatır için koordinatlar bulundu ama BBP yetkilileri yerin adresini alamadı. Bunun üzerine BBP yetkilileri Başbakanlık kriz masasına durumu bildirmiş ve oradan bağlantı kurmaları sağlanarak helikopterin yeri tespit edilmiş oldu.

CAFESİYASET ÖZEL

Bu haber saat kaçta açılmış.yer tespit edilince bu kadar sürüyorsa..

milliyetci
03-27-2009, 09:27
degerli muhsin yaziciogluna allahtan sifa dilerim daima dua ediyorum kendisine kendisi degerli bir siyasetciydi insallah en kisa zamanda bulurnur

milliyetci
03-27-2009, 09:34
[quote=milliyetci;561159]recep tayyip erdogana bbp lideri,nin gecirdigi kaza sonra,si devletimizin bütün imkanlarini seferber etmistir kendisi gercek lider oldugunu bir kez dahah göster mistir kendisine cok tesekkür ederim ben bir gurbetci olarak avrupada herkese sizin herseyiniz olabilir ama bizim öyle birseyimiz var ki o sizde BASBAKANIMIZ :gül::gül:

redyellow
03-27-2009, 12:13
Bugün cuma arkadaşlar... lütfen yazıcıoğlu ve arkadaşlarını dualarınızda unutmayın.

Allah'dan ümit kesilmez.

Dua dua dua....

Terennüm
03-27-2009, 12:38
Allah sabır versin bu millete zor tabi sevenleri için inşallah hayırlı haberler gelir

sevdesu
03-27-2009, 13:08
hadi artık ya her dakika ölüme daha çok yaklaşılıyor vücud ısısı sinyali aldılarsa bulsunlar artık.....

sevdesu
03-27-2009, 13:14
helikopterde bulunanlar (isimleriyle dua edersek daha çok işe yara);
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/Helikopterde%20kimler%20vardı/erhanustundag.jpg (http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=21467&p=2&rid=2)
(erhan üstündağ)
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/Helikopterde%20kimler%20vardı/ismailgunes.jpg (http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=21467&p=5&rid=2)
ismail güneş(iha sivas muhabiri)
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/Helikopterde%20kimler%20vardı/kayaistektepe.jpg (http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=21467&p=8&rid=2)
kaya istektepe(pilot)
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/Helikopterde%20kimler%20vardı/muhsinyazicioglu.jpg (http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=21467&p=9&rid=2)
muhsin yazıcıoğlu ( :( )

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/Helikopterde%20kimler%20vardı/muratcetinkaya.jpg (http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=21467&p=10&rid=2)
murat çetinkaya
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/Helikopterde%20kimler%20vardı/yukselyanci.jpg (http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=21467&p=1&rid=2)
yüksel yancı

sevdesu
03-27-2009, 13:16
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/BBP'lilerin%20endişeli%20bekleyişi/A27110152.jpg (http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=21473&p=14&rid=2)
(içimi acıtan bir resimde bugün gördüğüm.... paylaşmak istedim.. bende üşüyorum....)

musab
03-27-2009, 14:48
dayan başkan..

çilik
03-27-2009, 14:50
Hala haber yok allahım dayanabilirler mi acaba bundan sonra:(:(:(

milletinadami
03-27-2009, 14:51
degerli bir insan..insaalah kurtulur..dua edelim

sevdesu
03-27-2009, 14:54
soğuga karşı eğitimli bir insan muhsin yazıcıoğlu hapisane zamanında günlerde sogukta betonda kalmış biridir.. soğuga dayanır..... ama dua edelim ki kaza sırasında darbe almamış olsun

çilik
03-27-2009, 14:57
soğuga karşı eğitimli bir insan muhsin yazıcıoğlu hapisane zamanında günlerde sogukta betonda kalmış biridir.. soğuga dayanır..... ama dua edelim ki kaza sırasında darbe almamış olsun
inşallah....

redyellow
03-27-2009, 15:07

Nevzat Pakdil de bu şekilde bir açıklama yapmış.

Muhsin bey'in yaralı bile olsa uzun süre yaşayacak, dayanacak bir kişi olduunu söylüyor.

Nevzat Pakdil Muhsin beyin kayınbiraderi sanıyorum, onu iyi tanıyor.

İnşaallah Nevzat Pakdil'in bu dedikleri çıkar ve muhsin bey tekrar sevenleriyle birlikte olur.

FarukARSLAN.
03-27-2009, 15:10
O iman seni ısıtır da ısıtır... Duyguların üşür senin Muhsin başkan, vücudunu kar, kış üşütmez biliyoruz...

Ümidimiz hala var. Hala tükenmedi...
Allah'ım umudumuzu boş çıkarmasın...

Bu vatanın sana ve senin gibilerine çok ihtiyacı var..

Takdir-i ilahidir yine.

Ama, böyle gidemezsin...

sevdesu
03-27-2009, 15:10
bu bekleyiş bitsin artık......

AK_Türk
03-27-2009, 15:24
ALLAH yardımcıları olsun

öznur
03-27-2009, 15:31
BBP Genel Başkanı Sayın Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin yapmış olduğu kaza hepimizi çok üzmüştür.İnşallah rabbim onları korumuştur.Hükümetimiz bu konuda elinden geleni yapmıştır ve yapmayada devam ediyor.Bu konuyu siyasi malzeme yapanları kınıyorum.İnsanların acısılarından bile oy çıkarmaya çalışıyorlar.dualarımız Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerle olsun.

çilik
03-27-2009, 15:32
Hadii bir haberrrrr Yaaa....Valla Öldüm burda..Bırakmayız seni..Gidemezsin...

ishakyilmaz
03-27-2009, 15:39
http://www.facebook.com/group.php?gid=73027371018&ref=nf
Değerli Kardeşlerim facebook destek grubumuza katılım sağlayalım.

genç_TÜRK
03-27-2009, 15:45
iki gündür hüngür hüngür ağlıyorum..Yüce Rabbim lütfen başkanımızı kurtar...lütfen bir mucize..lütfen..

redyellow
03-27-2009, 15:47
İÇİŞLERİ BAKANI: HELİKOPTERE ULAŞILDI.

EKİPLER ENKAZA GİDİYOR

ÜLKE TV... ALT YAZI

Beritan
03-27-2009, 15:50
bu hava şartlarında biraz zor ama halen umutluyum:(

musab
03-27-2009, 15:58
muhsin başkanmız diğerleri inşALLAH sağdır..

genç_TÜRK
03-27-2009, 16:01
arkadaşlar sabah baktım haberlerde bütün Türkiyede kar yağan tek yer muhsin yazıcıoğlunun düştüğü yermiş..bu ne şanssızlıktır RABBİM...sen yardım eyle Rabbim..lütfen yaşasın..lütfen..

*medine*
03-27-2009, 16:48
ALLAH RAHMET EYLESİN
ÇOK ÜZÜLDÜM
İNANMAK İSTEMİYORUM AMA RABBİM MEKANINI CENNET EYLESİN
ÇOK KIYMETLİ BİR ŞAHSİYETTİ
TABİ YANINDA VEFAT EDEN ARKADAŞLARININ DA MEKANI CENNET OLSUN
BİR KİŞİ YAŞIYORMUŞ SANIRIM

genç_TÜRK
03-27-2009, 16:50
Korucu Remzi Gök ise "Biz 5 ceseti bulduk. Buralarda ayak basılmamış. İki metre kalınlığında kar var. Muhsin Yazıcıoğlu bu cesetlerin arasında yok" dedi.

FarukARSLAN.
03-27-2009, 16:53
Şu an haberler ve medya karmançorman...
Biri 4 ölü var diyor 'muhtar' dedi diyor, diğeri 5 ölü var korucu dedi diyor..
Korucuya soruluyor ''ölüler helikopterin içinde mi'' diye o ''ben 2 tanesini gördüm uzağındayım'' diyor.

2 kişinin yüzleri belli olmuyor o Muhsin başkan olabilir deniliyor...

of.
Kurtarma ekipleri bir an evvel ulaşsa enkaza....
Asıl görüntüleri alabilsek...

Allah'ım yar ve yardımcıları olsun.

Hala ümitvârız.
AMA. . .

genç_TÜRK
03-27-2009, 16:54
Şu an haberler ve medya karmançorman...
Biri 4 ölü var diyor 'muhtar' dedi diyor, diğeri 5 ölü var korucu dedi diyor..
Korucuya soruluyor ''ölüler helikopterin içinde mi'' diye o ''ben 2 tanesini gördüm uzağındayım'' diyor.

2 kişinin yüzleri belli olmuyor o Muhsin başkan olabilir deniliyor...

of.
Kurtarma ekipleri bir an evvel ulaşsa enkaza....
Asıl görüntüleri alabilsek...

Allah'ım yar ve yardımcıları olsun.

Hala ümitvârız.
AMA. . .

aynen kardeşim,inşallah kurtulur...

çilik
03-27-2009, 17:06
Ölmemeliydi :(:(:(

çilik
03-27-2009, 17:07
6 ceset bulunmuş:(

FarukARSLAN.
03-27-2009, 17:53
REZALETİN BÖYLESİ!

http://img147.imageshack.us/img147/7753/rezaletj.jpg

GüLeR_YüZLüM
03-27-2009, 18:40
REZALETİN BÖYLESİ!

http://img147.imageshack.us/img147/7753/rezaletj.jpg

her nedense ilk gün öyle söylendi cok ilginc niye böyle bir aciklama yapma geregi duydular ???

olan oldu artik artik sadece dua edecegiz mekani cennet olur insallah:gül:

emrecan_18
03-27-2009, 21:17
Bu kazayı siyasete alet edip rant elde etmek isteyenleri kınıyorum.Allah'a inanan herkez bu kaza'nın Rabbim tarafından geldiğine inanır ve ona göre davranır.Kazada ölen kardeşlerimize ve değerli Muhsin Yazıcıoğlu'na Allah'tan rahmet ailelerine başsağlıgı diliyorum.

tek_hece
03-27-2009, 22:10
Ölmemeliydi :(:(:(

:S:S:S
Bu tür yorumlarda bulunmayı dogru bulmuyorum.. Takdir-i İlahi'ye razı olmak gerekir.

Allah C.C mekanını Cennet eylesin.. Yakınlarına sabır ihsan eylesin.. Türkiye'nin başı sagolsun. Cok degerli bir vatan evladını kaybettik..

milliyetci
03-27-2009, 23:41
allahtan rahet dilerim kendisi cok degerli bir büyügümüzdü türk siyeseti büyük bir kayip daha verdi