fatih kısaparmak balon baskılı balon Mustafa DENİZLİ 1-FENERBAHÇE 2 - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mustafa DENİZLİ 1-FENERBAHÇE 2

Gökmen
11-29-2008, 22:07
:@Ve mustafa DENİZLİ 1- FENERBAHÇE 2 Mustafa hoca başta holosko ve bobo yu almış olsa bu maç çok farklı bir skor ile beşiktaş lehine sonuşlanırdı, bobo ve holosko iki pozisyon buldu ve ofsayt da olsa biri golle sonuçlandı,ben bukadar berbat bir kadro çıkartan hoca görmedim, neredesin delboske neredesin.

mehmetakif24
11-29-2008, 22:12
aah ah neredesin Rıza Çalımbay.

FarukARSLAN.
11-29-2008, 22:21
40. dakikada gülizar ne kaçırdı beee
gözlerim yaşardı :ağla:

Eşref
11-29-2008, 22:26
Beşiktaş-1 Hakem-2

akgençlk
11-29-2008, 22:29
Fener'i tebrik ederim. Bizim puan kaybettiğimiz bir haftada Fener'in kazanması iyi oldu. Bu Denizli'ye oldum olası ısınamadım zaten. Nerden buldular bu adamı bilmiyorum.

Beritan
11-29-2008, 22:35
Beşiktaş-1 Hakem-2
maçta hakem hatası varmı???

FarukARSLAN.
11-29-2008, 22:40

Son dakikada holoskonun golü verilmedi..

Beritan
11-29-2008, 22:41
Son dakikada holoskonun golü verilmedi..
ben buna neden şaşırmadım:karizmatik:
ya işin ucunda fener varsa hakem hataları kaçınılmaz oluyor:saygılar:

mehmetakif24
11-29-2008, 22:41
kırmızı kart hatası vardı.

FarukARSLAN.
11-29-2008, 22:47
Sivokunda golünü vermedi.. nobrenin ayağından çıktığında ofsayttı ama fenerli defans oyuncularında çarpıp geldi top.. Alakası yok yani ofsaytla..

Beşiktaşın orta sahasının direği Cissseye öyle 2 kart verdi ki hakem evlere şenlik vallahi..
Ya falla büyüyle ya hakemle maç kazanıyorlar yaa..

Neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcaz,,
dinamo kievliyiz bu hafta :w:

çilik
11-29-2008, 23:23
Yaaa Varyaaa offffffffffffffffffffff BEşiktaşımmmm naptın yaaa:(:(:((:(

Gökmen
11-29-2008, 23:33
Beşiktaş-1 Hakem-2

Yok şref kardeş ya pozisyon ofsayt ama kırmızı kart hatalı idi, bu kötü maçın tek sorumlusu Mustafa hoca idi. adam sonki maçı önde götürüyormuşgibi bobo ve holosko,yu maçın son 15,20 dakkasında oyuna sokuyor, ikinci yarıya girerken başlamış olsaydılar bobo ve holosko 10 kişi ile bu maçı alırdık, baksana abi adamlar son 15,20 dakkada neler yaptı ofsayt,da olsa bir gol attılar,üstelik maçın başında net 3 gol kaçırdık orada holosko olacaktı o gollerde kaçacaktı hee. Bir zamanlar feneri biz kadıköyde 9 kişi ile 4-1 yendik hatırla bugünde DENİZLİ,tarihitekerrür ettire bilirdi ama aptallığına doymasın,oooooooooooof ooof..:ağla:

FarukARSLAN.
11-29-2008, 23:41
Yaaa Varyaaa offffffffffffffffffffff BEşiktaşımmmm naptın yaaa:(:(:((:(

Feneri yensen hakem çıkıyor bu ligde karşına.. :kızdım:

Avrupada çıkıyor işte ne menem oldukları ortaya.. Nagalip !
:@

çilik
11-29-2008, 23:49
Feneri yensen hakem çıkıyor bu ligde karşına.. :kızdım:

Avrupada çıkıyor işte ne menem oldukları ortaya.. Nagalip !
:@
offffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffff:ağla::ağla: :ağla::ağla::@:@:@:@:@:@

Gökmen
11-29-2008, 23:56
Sivokunda golünü vermedi.. nobrenin ayağından çıktığında ofsayttı ama fenerli defans oyuncularında çarpıp geldi top.. Alakası yok yani ofsaytla..

Beşiktaşın orta sahasının direği Cissseye öyle 2 kart verdi ki hakem evlere şenlik vallahi..
Ya falla büyüyle ya hakemle maç kazanıyorlar yaa..

Neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcaz,,
dinamo kievliyiz bu hafta :w:

Maçı iyi gözlemlemişsin faruk kardeşim, ilk pozisyonda defansa çarptı top ofsayt yokyu,ikinci gol ofsayttı ama, kırmızı kart hakem hatası idi genede ben üstüne basarak diyorum tek suçlu mustafa hoca idi,büyük hatalar yaptı, kanadımı kırdı benim ama kanadım değil kalbim acıyor:ağla::ağla::ağla:

mc_metin_055
11-30-2008, 16:49
neyin tartısmasını yapıyosunuz macı izleyin yorumları da bırakın yorumculara hala yenilmisler konusuyolar:D

Gökmen
11-30-2008, 17:12
neyin tartısmasını yapıyosunuz macı izleyin yorumları da bırakın yorumculara hala yenilmisler konusuyolar:D

Yaptın yani yılın espirisini melancholy:D

politikaci
11-30-2008, 19:25
beşiktaş ilk 20 dkda fenerbahçeden çokçok üstün bir oyun sergiledi,ama fenerbahçenin malum olan"şans" faktörü yine işbaşında idi..Yoksa beşiktaş maçın ilk dakikalarında bile bitirebilirdi maçı

sertkaya
11-30-2008, 19:52
ya işin içinde fener varsa ....bişi demiyom

M-E-C-H-U-L
11-30-2008, 20:53
çok doğru söyledin:merhaba:

Gökmen
11-30-2008, 20:58
çok doğru söyledin:merhaba:

Siz mustafa hocaya dua edin bobo ve holosko,yu zamanında oynatsa idi görürdüm sizi. Hatırlarsan delboske zamanında 9 kişi ile sizi kadıköyde 4-1 yenmiştik hakem bile kurtaramamıştı sizi:D:D

M-E-C-H-U-L
11-30-2008, 21:01
Siz mustafa hocaya dua edin bobo ve holosko,yu zamanında oynatsa idi görürdüm sizi. Hatırlarsan delboske zamanında 9 kişi ile sizi kadıköyde 4-1 yenmiştik hakem bile kurtaramamıştı sizi:D:D
o kadar uzaklara gitmeye derek yok biz her zaman her yerde yeniyoruz......bahane aramayın.......:kızdım::kızdım::kızdım::kızdım: karnesinde zayıfı olan çocuklar gibi:D:D:D:D bahane üretiyorsunuz

Gökmen
11-30-2008, 21:15
o kadar uzaklara gitmeye derek yok biz her zaman her yerde yeniyoruz......bahane aramayın.......:kızdım::kızdım::kızdım::kızdım: karnesinde zayıfı olan çocuklar gibi:D:D:D:D bahane üretiyorsunuz

Kızma ya tamam tebrik ederim senide feneride önce centilmenlik:merhaba: ama öyle pis,pis gülme yoksa:paat:;D

M-E-C-H-U-L
11-30-2008, 21:17
Kızma ya tamam tebrik ederim senide feneride önce centilmenlik:merhaba: ama öyle pis,pis gülme yoksa:paat:;D
sende kızma yoksa:@:@:@:w:

Gökmen
11-30-2008, 21:22
sende kızma yoksa:@:@:@:w:

Ya çok gıcıksın biliyormusun:ayutandım::utangaç:;D

Gölge
11-30-2008, 21:25
Bu maçta fatura cisse'ye kesilmiştir ama yenilginin asıl suçlusu bana göre kendini masum gibi gösteren mustafa denizli'dir tamam tello sakattı ama çıkarılan kadro yanlıştı bana göre oyuna holosko nobre başlamalıydı .....

Gökmen
11-30-2008, 21:41
Bu maçta fatura cisse'ye kesilmiştir ama yenilginin asıl suçlusu bana göre kendini masum gibi gösteren mustafa denizli'dir tamam tello sakattı ama çıkarılan kadro yanlıştı bana göre oyuna holosko nobre başlamalıydı .....

Sana göre değil Gölge kardeşim, tamamıyla Mustafa DENİZLİ suçlu olan, çarşı adam olsa idi orada da ilk yarıda bağırılardı holosko,bobo diye. O maçta aralardan iyi kaçan ani atak yapan oyuncu lazımdı aynı zamanda kendini unutturan bu vasıflarda bir tek holosko,da var ona en iyi top kaçıranda bobo bu ikiliyi nasıl hoca göremiyor hala ben anlamadım. Bu arada rüştü,yü de unutmamak lazım 2 goldede hatası çokdu gereksiz yere açıldı, adamda kaleden açılma hastalığı var, çoğu yorumcu bunu fark edemedi. Anlican takımın %70,i çöp kardeşim,gene sinirlerim bozuldu ya:kızdım::@

mc_metin_055
12-01-2008, 00:04
burda takım hatası war iyi oynayan kazandı hade yolumuza devam edelim siz tartısa durun pozisyonları

Gökmen
12-01-2008, 00:09
burda takım hatası war iyi oynayan kazandı hade yolumuza devam edelim siz tartısa durun pozisyonları

Malesef canım kardeşim tutturamadın takım değil hoca hatası ne yazıkki:ağla:

Gölge
12-01-2008, 00:14
Sana göre değil Gölge kardeşim, tamamıyla Mustafa DENİZLİ suçlu olan, çarşı adam olsa idi orada da ilk yarıda bağırılardı holosko,bobo diye. O maçta aralardan iyi kaçan ani atak yapan oyuncu lazımdı aynı zamanda kendini unutturan bu vasıflarda bir tek holosko,da var ona en iyi top kaçıranda bobo bu ikiliyi nasıl hoca göremiyor hala ben anlamadım. Bu arada rüştü,yü de unutmamak lazım 2 goldede hatası çokdu gereksiz yere açıldı, adamda kaleden açılma hastalığı var, çoğu yorumcu bunu fark edemedi. Anlican takımın %70,i çöp kardeşim,gene sinirlerim bozuldu ya:kızdım::@

Rüştü zaten başlı başına bir bela beşiktaş için o gülizar'ın attığı topta açılmasa o golü yemezdi bence ....;;)

Gökmen
12-01-2008, 00:20
Rüştü zaten başlı başına bir bela beşiktaş için o gülizar'ın attığı topta açılmasa o golü yemezdi bence ....;;)

:D:D:DGÜLİZAR HE:D:D ne güzel isim o abi ya

şu fenerlilere yazdığım yazıyı bi oku gülizar hakkında. FENERBAHÇE 2-1 BEŞİKTAŞ o konu.