Orijinalini görmek için tıklayınız : Mustazaf-Der binası kurşunlandı
İntifada
08-31-2010, 15:36
Adana'da Mustazaflar'a ait derneğin de bulunduğu bina kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kurşunlandı.
Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde örgütlü Mustazaflar, 12 Eylül'de yapılacak referandumda Anayasa değişikliği için "evet" oyu vereceklerini açıklamıştı.
Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Dumlupınar mahallesi Kıbrıs caddesi üzerinde bulunan Mustazaf Der Şubesi'nin bulunduğu binaya gece geç saatlerde ateş açıldı. Saldırıda, dernek binasına bir kurşun, alt kattaki kitabevine ise 3 kurşun isabet etti.
Dernek yetkilileri, saldırının ne amaçla yapıldığını bilmediklerini belirterek, polisin gerekli incelemeyi yaptığını bildirdi. Bu arada, görgü şahitleri saldırıyı kar maskeli üç kişinin gerçekleştirdiğini, olayın ardından yaya olarak kaçtıklarını söyledi.
İslamigundem.com (http://www.islamigundem.com/)
Üç mevsim
08-31-2010, 16:00
Dernek binası daha önce de kurşunlanmıştı, Kur'an-ı Kerimi yakmışlardı. PKK yapıyor bunları. Bölgede İslami teşkilatlara tahammül edemiyorlar.
Hüdaverdi
08-31-2010, 16:55
pkk dan başka seçenek yok elbet,başka kim yapar ?
özgün genç hocam nerelerdesin özledik...
Üç mevsim
09-01-2010, 02:54
pkk dan başka seçenek yok elbet,başka kim yapar ?
özgün genç hocam nerelerdesin özledik...
Hüdaverdi vakit bulamıyoruz ya öyler arada bir gelebiliyorum işte. Ben de sizi özledim.
EpiVaTeS
09-01-2010, 02:57
Özgün facede takıl sen gelme buralara...
Üstad ayıp ediyorsun ha...
Arada bir uğra bari...:)
Hüdaverdi
09-01-2010, 02:57
Vakit kurbanın olsun hocam :)
Fırsat buldukça giriver özletme kendini.
Üç mevsim
09-01-2010, 03:13
Yahu öyle eskisi gibi takılamam artık arkadaşlar gençler çalışsın biraz.
Üstad ayrıca facebook işlevselliği fazla bir yer. Yani buradaki bir paylaşıma 5 kişi bakıyorsa orada 25 kişi bakıyor.
Özgür Çağrı
09-01-2010, 03:20
Abi 5 tane ak gönüllüyü niye mahrum bırakıyorsun olurmu bırak 25 kişi zaten bakacağa kadar baktı :)
Beylerbeyi
09-01-2010, 04:06
adaş arada takıl, facede kayboldun gittin :)
bu arada bu konuya yazanlar hep radikal dinciler ;D
sizi gidi yobazlar sizi ;D
kurşunlanma meselesi gelince. mustazaf-der'in belli ki sabrını zorluyorlar. çatışma ve ayrışmaya her defasında karşı çıkan mustazaflar pkk lıların kışkırtmalarına aldırış etmeyeceklerdir.
hatırlanacağı gibi birkaç ay önce mustazaf-der mahkeme tarafından kapatıldı. birileri mustazafları çatışma içerisine sokup ülkede kaos yaratmaya çalışıyor. Allah'ın izniyle başaramayacaklar..
EpiVaTeS
09-01-2010, 04:14
Hamdolsun Radikal Dinci reyizleriz...
Beylerbeyi
09-01-2010, 04:20
evet süper 6'lı..
radikal dinci 6 yobaz ;D
bi de ibraam biraz cimri olmasaydı da tam olacaktı da, neysee ;D
EpiVaTeS
09-01-2010, 04:23
Ben cimri değilim bir kerem...
idareliyim...
İntifada
09-01-2010, 04:25
Adil avaz sitemle söylüyorya ezgisinde
Müslümanin çesitleri dervişleri entelleri Cenneti size bıraktım benim kavgam yeter bana
diye aynen öyle...
İntifada
09-01-2010, 04:30
Ben cimri değilim bir kerem...
idareliyim...
aynen abi bende idareliyim :)
başbakanımız söz vermiş herhalde kredilere zam geliyormuş :)
şöyle 100 lira civarı artacakmış öyle olsun ilk 100 liralık farkla bu radikal reyizlere yemek ısmarlicam :)
bak mekanıda buldum fiyatlarda 1-2 yıl öncesinin...
herhalde şimdide çok pahalılanmamıştır...
siz kararlaştırın şimdiden yiyeceğinizi
http://i52.tinypic.com/ekg6j6.jpg
EpiVaTeS
09-01-2010, 04:40
Beşten aşağı yoktur yavuz reyiz orada...;D
İntifada
09-01-2010, 04:42
Beşten aşağı yoktur yavuz reyiz orada...;D
abi fiyatlar böyle hala ya geçen sene ramazanda gittiydim 8 e iyi karın doyurmuştum :)
EpiVaTeS
09-01-2010, 04:44
Olabilir bak...:)
Tamam o halde...
Beylerbeyi
09-01-2010, 09:34
hacı bunlar nasıl fiyatlar..
1,10
2,95
5,10 ;D;D
şaka gibi.. burda adama 5.10 tl desen sıkar kafana. küsuratlara alerjisi var milletin. buçuklu fiyat bile yok. kuşbaşı 8 tl, döner 8, tava kebabı 13, karışık 14.. öyle gidiyor. fiyatlar mutlaka düz olmalı burda :)
neyse madem yemeği sen ısmarlıyorsun Yavuzum, biz sana çok masraf yaptırmayalım.
cimrilerin efendisine kuru nohut + içli pilav = 2,60 TL
furkan daha göççük biri. bi tabak kuru nohut neyine yetmez. = 1,20 tl
Hüdaverdi eti sevmezmiş, ona da yaş sebzeler gelsin (nasıl oluyorsa) = 1,40 tl ;D
özgün genç pek aç değilmiş, bi çorba yeter bana dedi = 0,85 TL
sen de zaten hesabın kabarık geleceğini düşündüğünden 1/2 ekmek bana yeter, zaten ben ekmeği hiçbişeye değişmem dedin = 0,40 TL
ben de affına sığınarak 2 gündür aç olduğumdan tas kebabı istedim, sonra bu beni kesmez deyip yanına kuzu haşlama istedim. yanına da kola, salata ve cacık aldım = 14,20 TL
şimdi de bunları Devlet Bahçeli toplansın bakim, etti sana dohuz ;D
pkk süreci sabote etmek icin elinden geleni ardina koymayacakdir yakinda bölgede de saldirilar beklenebilir özellikle referandumu destekleyen stk lara yönelik yildirma cabalari olabilir..
İntifada
09-01-2010, 14:32
hacı bunlar nasıl fiyatlar..
1,10
2,95
5,10 ;D;D
şaka gibi.. burda adama 5.10 tl desen sıkar kafana. küsuratlara alerjisi var milletin. buçuklu fiyat bile yok. kuşbaşı 8 tl, döner 8, tava kebabı 13, karışık 14.. öyle gidiyor. fiyatlar mutlaka düz olmalı burda :)
neyse madem yemeği sen ısmarlıyorsun Yavuzum, biz sana çok masraf yaptırmayalım.
cimrilerin efendisine kuru nohut + içli pilav = 2,60 TL
furkan daha göççük biri. bi tabak kuru nohut neyine yetmez. = 1,20 tl
Hüdaverdi eti sevmezmiş, ona da yaş sebzeler gelsin (nasıl oluyorsa) = 1,40 tl ;D
özgün genç pek aç değilmiş, bi çorba yeter bana dedi = 0,85 TL
sen de zaten hesabın kabarık geleceğini düşündüğünden 1/2 ekmek bana yeter, zaten ben ekmeği hiçbişeye değişmem dedin = 0,40 TL
ben de affına sığınarak 2 gündür aç olduğumdan tas kebabı istedim, sonra bu beni kesmez deyip yanına kuzu haşlama istedim. yanına da kola, salata ve cacık aldım = 14,20 TL
şimdi de bunları Devlet Bahçeli toplansın bakim, etti sana dohuz ;D
abi benim yiyeceğim belli ya :=)
85 e çorba ;D;D
80 e de bi ekmek tamam işte ;D;D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.