fatih kısaparmak balon baskılı balon Mustazaf-Der'den Seçim Açıklaması. biraz geç oldu ama benim suçum değil :) - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mustazaf-Der'den Seçim Açıklaması. biraz geç oldu ama benim suçum değil :)

Ammar
06-15-2011, 04:41
Türkiye`de bu hafta sonu 24.Dönem Milletvekili Seçimleri yapılıyor. Seçime 15 siyasi parti katılacak. Seçimde 7 bin 492`si siyasi partilerden, 203`ü de bağımsız olmak üzere toplam 7 bin 695 aday yarışacak. Seçimde tavrı merak edilen Mustafaz-Der kısa bir açıklama yaptı.

http://hurseda.net/haber_resim/Jun_2011/47723_mustazafder-logo.jpg

DİYARBAKIR - Bu seçim arefesinde kimin, nasıl tavır takınacağı konuşulurken, özelikle tavrı merak konusu olan Mustazaflar ile Dayanışma Derneği(Mustazaf-Der) Merkez'nden seçimlerdeki tavrıyla ilgili kısa bir açıklama geldi.

Açıklamada, "Bu seçimde camiamızı temsil eden parti ve bağımsız aday bulunmamaktadır. Bundan dolayı halkımız vicdanıyla hareket etmekte serbesttir." ifadelerine yer verildi. (Salih Keskin - İLKHA)

http://hurseda.net/resimler/manset/6927_mustzaf-der-secim-aciklamasi.jpg

İntifada
06-15-2011, 04:43
iyi kısaca akpartiye oy verin demişler :)

Ammar
06-15-2011, 04:47
zaten PKKlılar Akpartilileri direk hizbullah hizbullahıda direk Akpartili olarak dile getiriyorlar.

ayrıca 2009 yerel seçimlerde kesin tavır takınmış ve oy vermiyoruz denilmişti. bunda vicdana bırakması Akıncının yaptığı yorum yapılıyor genelde ben bile kullanmayın diyorum arkadaşlar diyor kesin tavır yok o zaman vercez diye :) :) ayıptır söylemesi vermesinle diye biraz çabaladım ama dinlemediler. tabi kullanmayanlarda baya oldu ama neyseciğime :)

İntifada
06-15-2011, 04:55
yav kürdiş molla sen daha cemaatini tanımamışsın :)
adam sana açık açık ak partiye oy vermi desin...
sandığa gidin diyor işte sandığa giden adam chpye mhpye verecek değil ya :)

Ammar
06-15-2011, 04:58
yav kürdiş molla sen daha cemaatini tanımamışsın :)
adam sana açık açık ak partiye oy vermi desin...
sandığa gidin diyor işte sandığa giden adam chpye mhpye verecek değil ya :)

yaw Allah seni Affetsin illa oy kullanmak zorunda değilsin ki yada kullanıncada illa birine verecen diye bişey yok ki :) kullanmazsın yada kullanırsın yakarsın :)

cemaat diyorki vicdanları ile hareket etmekte serbestsiniz. eee bende diyorum vicdanım bana hep engel oldu. :)

İntifada
06-15-2011, 05:01
yaw Allah seni Affetsin illa oy kullanmak zorunda değilsin ki yada kullanıncada illa birine verecen diye bişey yok ki :) kullanmazsın yada kullanırsın yakarsın :)

cemaat diyorki vicdanları ile hareket etmekte serbestsiniz. eee bende diyorum vicdanım bana hep engel oldu. :)

;D;D
vicdan kalmamış sende kürdiş molla :)

Ammar
06-15-2011, 05:02
vicdan kalmamış olsa şimdi akparti düz yüzde 50 olmuştu :)

İntifada
06-15-2011, 05:04
bdpli tolazlar bana saldırır okul bahçesinde korktum sandığa gitmedim demiyorda :)

Ammar
06-15-2011, 05:07
bdpli tolazlar bana saldırır okul bahçesinde korktum sandığa gitmedim demiyorda :)

babalarından zededir gelip oyumuza karışsınlar :)

İntifada
06-15-2011, 05:23
boş buldun meydanı yürü bakalım :)