fatih kısaparmak balon baskılı balon Nazen'in Lunapark Macerası (yaşanmıştır) - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nazen'in Lunapark Macerası (yaşanmıştır)

Nazende
01-21-2008, 21:35
Bundan yaklaşık üç yıl önceydi, ailece resmi bir merasime katılmıştık. Hava sıcak neredeyse buharlaşacağız, ortam kalabalık, konuşmacının sesi bile kulağımıza gelmiyor. Sıkıntı içerisindeyiz.
Büyük teyzem (50 yaşında) kücük teyzem(30) ablam (21) ve ben (17). Neyse, bizimkilerle fırsatını bulup kapıdan sinsice süzüldük. Işte hayat bu, nefes almak güzel şeymiş. Birde baktım biraz ileride lunapark içimiz gitti ama kimsede birbirine itiraf edemiyor.

Bir cafe ye gidip oturduk ama gözümüz gondolda çay içmeye bile konsantre olamıyoruz. En sonunda büyük teyzem dayanamadı "kızlar kalkın gondola biniyoruz dedi" Herkes naz yapıyor en çokta ben "ya benim canım istemiyor filan" diyorum ama için için bir telaş çünkü adrenalin en son istediğim şey panik biriyim. Beni sürükleyerek götürdüler gondolun yanına, çoğunluk kazandı tabi.

Kendimi gondoluniçinde buldum ve en arkada yani en berbat yerde.
Üçünün keyfi yerinde gondol başladı havalanmaya. Baştan müzik vardı ancak sonradan benim kulaklarım uğultu gibi duymaya başladı, daha sonrada hiç bir şey duymadım. Yavaşça süzülüyoruz göklerde büyük teyzem "oh ne güzel esiyor püfür püfür iyikide binmişiz" (Tabi canım iyikide binmişiz) >:(. Ne zaman gondol hızlanmaya başladı koltuklara mıhlandık hepimiz, ablam ve ben zayıfız demirden geçip düşmeme mücadelesi veriyoruz, diğer ikiside yer çekimine karşı koymaya çalışıyorlar.

Ben koltuğa yığılıp kalmışım bayılmamak için çabalıyorum ablam "ne olur bayılma seni nasıl tutarım kendimi bile tutamıyorum" diyor. Ben sinirden kısılmış bir sesle bir sesle "yeter artııık kahresin durdurun şunu" diye sessiz nidalarda bulunuyorum.
Bu arada benim kol çantam uçup gitmiş ve ablamın ayağına takılmış milletin bozuk paraları etrafa saçılıyor, karşımzda caka satan yiğitlerin süngüleri düşmüş dokunsan ağlayacaklar. Durumdan tek zevk alan büyük teyzemde görevlinin yanından her geçişimizde adeta yalvarıyor "kardeşşş durdur şunu çocuklar fena oldu, kardeşşş hadi durdur şunu" sanki duyan yada önemseyen biri var seni .
Işkence gibiydi ve nihayet karaya ayak bastık ama yürüyemiyorum bile. Koluma girdiler güç bela söylene söylene gidiyorum. Bir dahada o oldu tövbe ettim binmem asla.

aksavaşçı
01-21-2008, 21:40
ben hayatım boyunca hiç binmedim binmemde.ben canımı böyle şeylerde harcayacak biri değilim. :) :) :)

maviinsan
01-21-2008, 21:40
ranger a bindiniz mi?.O daha da beter ;D

Nazende
01-21-2008, 21:41
ben hayatım boyunca hiç binmedim binmemde.ben canımı böyle şeylerde harcayacak biri değilim. :) :) :)

Bana kalsa benimde canım kıymetlidir ama olgun kişiliklerin!! kurbanı oldum :D

ahmike
01-21-2008, 21:44
Hahaha o kadar korkulacak değilmiş ;D ;D

Nazende
01-21-2008, 21:45
ranger a bindiniz mi?.O daha da beter ;D

Hayır tüm lunapark ürünlerine tövbeliyim belki atlı karınca'ya binebilirim :D

maviinsan
01-21-2008, 21:48
http://www.dinoland.pl/obrazki/miniaturki/ranger17.jpg

bu çok daha heyecanlı ;D

Nazende
01-21-2008, 21:51

bu çok daha heyecanlı ;D

Atlı karınca mı? ona bile asla tek binmem :P

AkSa- 34
01-21-2008, 21:53
aklıma geldi buldum sonunda seninle lunapark işletelim ha ne dersin ;)

Nazende
01-21-2008, 21:59
aklıma geldi buldum sonunda seninle lunapark işletelim ha ne dersin ;)

Aksa abi önermiyorum,neden diyeceksiniz düşünsenize onlar gondola binerken ben heyecandan gözlerimi yumacağıım böyle işletmeci mi olur? Şirket güven sunmalı ;)

tugba_007
01-21-2008, 22:00

bu çok daha heyecanlı ;D

Ben rangera alıstım artik koltukta oturup manzara seyrediyor gibi geliyor. Daha heyecanli bir seyler ariyorum. Gondol ne ki :) ayak masaji sanki. :)

Nazende
01-21-2008, 22:13

bu çok daha heyecanlı ;D

Ben rangera alıstım artik koltukta oturup manzara seyrediyor gibi geliyor. Daha heyecanli bir seyler ariyorum. Gondol ne ki :) ayak masaji sanki. :)

Tuğba'cım sende fazla rahatsın ne güzel birde ranger'da çay iç istersen :o

tugba_007
01-21-2008, 22:18

bu çok daha heyecanlı ;D

Tuğba'cım sende fazla rahatsın ne güzel birde ranger'da çay iç istersen :o

Yok çay dökülür olmaz ;) Bikere cips yiyerek bindim. Hava esiyor püfür püfür yazın iyi oluyor Antalya'nın sıcağında.

CeVHeR
01-22-2008, 00:55

bu çok daha heyecanlı ;D

Şu melete ilk bindiğimde, işletmeci işgüzarlık yapıp beni arızalı koltuğa oturtmuş. Alet ters dönmeye başladı, benim boynuma geçirdiğim emniyet kemeri diyeyim, küt boşaldı. Sadece ayaklardan emniyetim var. Ama ayaklarda kaldırmıyor yükü, acıyor. Adama bağırıyorum, duyan kim? Yukarıya tutunup, kuvvet almaktan adalelerim gelişti. Ömrüm bir film şeridi gibi gözümün önünden geçti. Her taklada bir yıl. Allaha çok şükür korku filmi bitti ve makinayı durdurdular.
İşletmeci beni gördü ve verdiği cevap:
- Abi ora arızalıydı, niye oraya oturdun..
Ardından da bir kahkaha.
Zor aldılar elimden adamı..

ümitli_bekleyis
01-22-2008, 00:57
Nazendenin ki de güzeldi fakat Nusret kardeş seninkine koptum :D

Hele şu kısmına :

CeVHeR
01-22-2008, 01:27

Hele şu kısmına :

Yav gülme.... Benim orada ömrümün yarısı gitti... ;D ;D :D

Ayşe_Berra
01-22-2008, 01:33
Çok güzeldi valla hele nusret bugün çok güldüm burada Allah uzun ve hayırlı ömür versin sizlere..

Bende binmiştim ranger a ama zorla. Kemer falan kilitlenince inmek istedim ama fayda olmadı. Havadaki dua sesleri falan kulağımda sadece. Zevkliydi yinede ama en kötüsüde ondan inip o halde çılgın dansa binmekti.Konya'ya ilk defa gelmişti. Tabi o baş dönmesiyle binince ne midem kaldırdı ne bünyem hızlandıkça karşımda dönen insanları hatırlıyorum birde koltuktan kalkıp yığıldığımı..Allah korusun bir daha asla :-X

ümitli_bekleyis
01-22-2008, 01:37

Hele şu kısmına :

Yav gülme.... Benim orada ömrümün yarısı gitti... ;D ;D :D

Tabi haklısın.Ama yani oraya çıkana aşağıdakiler bakıp gülüyor onlara da gülmeyin diyebildin mi bari ? :D Yani şahsen ben gülüyorum.Madem korkacaksın niye çıkıyorsun diyorum mesela :D Sözüm meclisten dışarı :)

CeVHeR
01-22-2008, 01:48
Çok güzeldi valla hele nusret bugün çok güldüm burada Allah uzun ve hayırlı ömür versin sizlere..

Amin, cümlemize...

Meftun
01-22-2008, 02:12
ayy nusret ve nazende ölmeyin emi gece gece yaniii....
birden aklıma zeyneple gençlik parkı anımız geldi...

Nazende
01-22-2008, 02:45
Herkezin bir lunapark macerası var sanırım :D Başlangıcı karizmayı yerle yeksan etmeyi göze alarak ben yaptım eh sizlerdende bekleriz artık ;)

dildade
01-23-2008, 01:36
rezil ettin beni be bacım ::)

Nazende
01-27-2008, 22:48

Ne rezil olacaksın,daha ben flash haberlerle buradayım,çantamın ayağına takıldığı şahıs dildade oluyor(bilmeyenlere bir kez daha hatırlattım) ;D oradaki küçük teyzemde "efser'in " annesi ::) ayyy çok kötüyüm ;D ;D been

Nazende
06-03-2008, 15:45

Ben daha neler neler anlatacağım dur sen bak şimdi geliyor aklıma yavaş yavaş.. :P

kayısıkentli44
06-03-2008, 15:51
yaa gondola binmek akıl karı iş degil..ben kamikazete bindimde kendimden geçtim..ama en felakati ufo..hava da açılıo falan yere paralel oluosun..çıldırmak elde degil..

Nazende
06-03-2008, 15:53
yaa gondola binmek akıl karı iş degil..ben kamikazete bindimde kendimden geçtim..ama en felakati ufo..hava da açılıo falan yere paralel oluosun..çıldırmak elde degil..

Yok ben ne ufo nede gondol kapattım o defteri herşey gençlikte işte.. :P :D

Eşref
06-03-2008, 15:55
Ben Ranger, Antalyadaki adıyla kamikaze'den pek etkilenmemiştim. Ama gondola ilk bindiğimde çok kötü hissettim kendimi. Şimdi ikisine de alıştım. Ne adrenalini kaldı nede zevki. Ancak yanımda korkan biri olursa zorla bindirip eğleniyorum. 8)

Nazende
06-03-2008, 15:56
Ben Ranger, Antalyadaki adıyla kamikaze'den pek etkilenmemiştim. Ama gondola ilk bindiğimde çok kötü hissettim kendimi. Şimdi ikisine de alıştım. Ne adrenalini kaldı nede zevki. Ancak yanımda korkan biri olursa zorla bindirip eğleniyorum. 8)

Ayy inanmıyorum yazık değilmi yanınızdaki kurbanlara.. :D ;D

Eşref
06-03-2008, 16:01

Bindirmeden önce kamikazeyi, gondolu bir anlatışımı görsen. Sanırsın dönme dolaba filan biniyoruz. Ama benim hissetlerim bu. Yalan değil yani. :D :D

Nazende
06-03-2008, 16:03

Bindirmeden önce kamikazeyi, gondolu bir anlatışımı görsen. Sanırsın dönme dolaba filan biniyoruz. Ama benim hissetlerim bu. Yalan değil yani. :D :D

Ne diyebilirim ki plan kusursuz :D

ENGİNEER
06-03-2008, 16:13
Bende Tatiya'da alaboraya binmiştim...Binmeden önce kek almıştım 20 milyon üstü hep bozuk vermişti adam..Alabora'da her ters dönüşümüzde para yağmuru oluyordu ve benim gibi cimri bir Kayserili 17 yaşın verdiği heycanla aşağıya doğru ''bırakın lan paraalarımıııı'' diye bağırıyordu...

Hiç unutamıyorum o günü..Bütün param gitmişti...

Nazende
06-03-2008, 16:15
Bende Tatiya'da alaboraya binmiştim...Binmeden önce kek almıştım 20 milyon üstü hep bozuk vermişti adam..Alabora'da her ters dönüşümüzde para yağmuru oluyordu ve benim gibi cimri bir Kayserili 17 yaşın verdiği heycanla aşağıya doğru ''bırakın lan paraalarımıııı'' diye bağırıyordu...

Bu nidaları eminim çokta takmışlardır :D ama kötü olmuş ya " har vurup harman savurmuşsun.." ;D

ENGİNEER
06-03-2008, 16:24
Nazende o paraları birgün tekrar alıcam buna inanıyorum 8)

Kafes
06-03-2008, 16:40

vah zavallimm tum gununu rezil etmissin :D

ENGİNEER
06-03-2008, 16:42

Gerçekten hiçbişeyden zevk alamadım..Tatilya'da karşıma çıkarn her çocuğu paramı aldı sanıyordum (:

Kafes
06-03-2008, 16:46

Gerçekten hiçbişeyden zevk alamadım..Tatilya'da karşıma çıkarn her çocuğu paramı aldı sanıyordum (:

:D :D cimri seni, paylasmayi ogrenmelisin :P

Nazende
06-03-2008, 18:37
Nazende o paraları birgün tekrar alıcam buna inanıyorum 8)

Ah evet eminim..Bende o gün kaybettiğim karizmamı geri almıştım.. :D

Ruh-i zar
06-04-2008, 07:46
ben bunu nasıl göremedim dün :D :D
bu daha komikmiş :D

Matematik
06-04-2008, 09:24
:D ;D ben hiç binmedim :(

Eşref
06-04-2008, 11:13
:D ;D ben hiç binmedim :(

Aaaa. Bak olmadı. "Hayattayken mutlaka yapılması gerekenler" diye bir liste çıkaracak olsam, içinde kesinlikle bunlar yer alır. Başta biraz tedirginlik uyandırsada binip ayakların yerden kesilince özgürlüğün tadını çıkarıyorsun. Yerdeki bütün stresini sıkıntını bir anda unutuyorsun. Gökyüzünün, özgürlüğün tadını çıkarıyorsun kuşlar misali. Maalesef 5 dakika yani çok kısa sürüyor ama olsun, değiyor. Eğer Antalyadaysan eşlik bile etmek isterim sana. ::) ::) ::) :D

RDönmezs
06-04-2008, 11:19
Aman Allah korusun bende 3 yıl önce liseden mezun olduk ozaman bindirilmiştim zorla gondolun başındaki adama demediğimi bırakmadım dur durun diye :D ama duyan yok içim gitti ölecektim nerdeyse bildiğim bütün duaları ettim daha sonra tövbe binmedim ben zaten dönen şelerden nefret ederim yavaş bile olsa atlı karıncamı nedir ona bile binemiyorum nefret ediyorum bu dönen şeylerden :D :D

Eşref
06-04-2008, 11:30
Aman Allah korusun bende 3 yıl önce liseden mezun olduk ozaman bindirilmiştim zorla gondolun başındaki adama demediğimi bırakmadım dur durun diye :D ama duyan yok içim gitti ölecektim nerdeyse bildiğim bütün duaları ettim daha sonra tövbe binmedim ben zaten dönen şelerden nefret ederim yavaş bile olsa atlı karıncamı nedir ona bile binemiyorum nefret ediyorum bu dönen şeylerden :D :D

Ne güzel işte. Senin için güzel bir macera olmuş. Bol bol dua etmişsin. Bence korkularının üzerine gitmelisin. :D :D

Kafes
06-04-2008, 11:33
ya ben hic dogru duzgun lunaparka gitmedim bile gitsemde tehlikeli seylere binmeme izin vermediler :'(

ama ben adrenalin tutkunuyum hic cekinmem binerim ne varsa 8)

Amenna__
06-04-2008, 23:29
hayatımda bir defa gondola bindim ama indiğimi hatırlamıyorum :D en son hatırladığım yanımda oturan arkadasın arkasına saklanmaya çalışdığım. ilk ve sondu :)

ENGİNEER
06-04-2008, 23:29
hayatımda bir defa gondola bindim ama indiğimi hatırlamıyorum :D en son hatırladığım yanımda oturan arkadasın arkasına saklanmaya çalışdığım. ilk ve sondu :)
Annemde şu dönen bir alet var onda bayılmıştı neydi onun adı mevlana gibi dönüyor :-\

Kafes
06-04-2008, 23:30
Hangisi ki o

Donen kiz mi etegi var etegine oturuyorsun donduruyor :P

ENGİNEER
06-04-2008, 23:36
Hah evet işte o Bir Başka sen çok yaşa (:

Kafes
06-04-2008, 23:42
:D :D

KAmusal mışş
06-04-2008, 23:43
Balerin o dediğiniz :)

Bi gün içinde 3 kez ranger a bi kez gondola bindim yine olsa yine binerim :D

Artık insanlar benden bıktı yanımda kimse olmuyo tek başıma biniyorum rangera :D
Mükemmel bi şey bence.

Bi kez annemi zorla gondola bindirdim çalışmadıı :'( Annem binmek istememişti zorladım çalışmadı işte :D

Nazende bende senin bu gondol macerandan daha beteri var ama anlatmam forum açısından pek sağlıklı olmaz :D

Eşref
06-04-2008, 23:43

Gelin eteneğine Antalyada yeni bir boyut getirmişler. Üstte kafes var. Seni bağlamıyorlar. Etek hızla dönmeye başlıyor. Sonra yavaş yavaş dönerken yana yatıyor. Bağlı olmadığın halde kafa aşağı geliyorsun. Ama merkez kaç mıdır nedir o yüzden düşmüyorsun. :D

Kafes
06-04-2008, 23:45
Balerin o dediğiniz :)

Bi gün içinde 3 kez ranger a bi kez gondola bindim yine olsa yine binerim :D

Artık insanlar benden bıktı yanımda kimse olmuyo tek başıma biniyorum rangera :D
Mükemmel bi şey bence.

Bi kez annemi zorla gondola bindirdim çalışmadıı :'( Annem binmek istememişti zorladım çalışmadı işte :D

Nazende bende senin bu gondol macerandan daha beteri var ama anlatmam forum açısından pek sağlıklı olmaz :D

aa senden nasil bikarlar canim biz beraber sonsuza kadar binelim :D +

Kafes
06-04-2008, 23:45

Gelin eteneğine Antalyada yeni bir boyut getirmişler. Üstte kafes var. Seni bağlamıyorlar. Etek hızla dönmeye başlıyor. Sonra yavaş yavaş dönerken yana yatıyor. Bağlı olmadığın halde kafa aşağı geliyorsun. Ama merkez kaç mıdır nedir o yüzden düşmüyorsun. :D

kamusalll okudun mu ;D

KAmusal mışş
06-04-2008, 23:48

kamusalll okudun mu ;D

:D
Okudum okudum
Antalyaya gidip bi binmemiz lazım :D
yaaa o süperdir eminim ben rangera ilk bindiğimde aradan düşcem sanmıştım adama bağırıyodum yaa ben düşerim bu demirin arasından sığıyorum zayıfım ben durduruuuuun diye :D
Bunlar nası bağlamadan duruyo acabaa ???
çok merak ettim yaa

ENGİNEER
06-04-2008, 23:50
Feyza anlatmandan yanayım 8)

Kafes
06-04-2008, 23:51
:D :D

KAmusal mışş
06-04-2008, 23:52
Feyza anlatmandan yanayım 8)

Tavsiye etmem çünkü gerçekten iğrenççç :-X

Eşref
06-04-2008, 23:53

kamusalll okudun mu ;D

Okudum okudum
Antalyaya gidip bi binmemiz lazım :D
yaaa o süperdir eminim ben rangera ilk bindiğimde aradan düşcem sanmıştım adama bağırıyodum yaa ben düşerim bu demirin arasından sığıyorum zayıfım ben durduruuuuun diye :D
Bunlar nası bağlamadan duruyo acabaa ???
çok merak ettim yaa

Ben ilk bindiğimde ödüm kopmuştu. :D Yandaki kafesin demirlerine yapıştım düşmemek için. Sonra anladım ki o hızla dönünce koltuğa yapışıyormuşsun. Tutunmana gerek yok yani. Mide kalmıyor ama güzel :D