fatih kısaparmak balon baskılı balon Ne aklında olmalı Ne umrunda! (Paul Auster) - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne aklında olmalı Ne umrunda! (Paul Auster)

El Emin
11-26-2010, 15:15
http://2.bp.blogspot.com/_MlEoYV-AOVg/TH_QaSIDetI/AAAAAAAAArw/lST6eWBCbQs/s1600/Paul-Auster-Self.jpg

Aramayacaksın kimseyi, olması gerekenler zaten yanında. Ve yanında olmayıp gidenler; ne aklında olmalı ne umrunda.

El Emin
11-26-2010, 15:24
Bu adaman çok sözünü okudum gerçekten güzel yazıyor.
Ve genel itibariyle benim duygularımı ve bakış açımı yansıtıyor..:)

Terennüm
11-26-2010, 15:27
Bir müslüman yakışmayacak bir söz...diğergamlığa ve fedakarlığa ters bir söz..müslüman en yakın daireden en uzağına kadar herkesle ilgi ve alakalı olmalıdır...bu söz nemalazımcıklık kokuyor...

El Emin
11-26-2010, 15:31
Bir müslüman yakışmayacak bir söz...diğergamlığa ve fedakarlığa ters bir söz..müslüman en yakın daireden en uzağına kadar herkesle ilgi ve alakalı olmalıdır...bu söz nemalazımcıklık kokuyor...

Katılıyorum...:)

Terennüm
11-26-2010, 16:14
Aramayacaksın kimseyi, olması gerekenler zaten yanında. Ve yanında olmayıp gidenler; ne aklında olmalı ne umrunda.

Bir kimse niye ve niçin böyle bir söz söyler hangi ruh haliyle söylmiştir meraklandım doğrusu...

El Emin
11-26-2010, 16:54
Bir kimse niye ve niçin böyle bir söz söyler hangi ruh haliyle söylmiştir meraklandım doğrusu...

Ben aşk üzerine yazmış diye düşünmüştüm bilemiyorum neden yazmış zaten o açıdan katıldım ben.:)

İntifada
11-26-2010, 16:59
giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir gibi...

El Emin
11-26-2010, 17:20
giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir gibi...

:)Bu tarz sözleri sevmem ama bu sözde hoşuma gider.

Giden gitmiştir.Gittiği gün bitmiştir .Ben gideni değil Giden beni kaybetmiştir.:)