Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne Müslümana Ne de Türke Yakışmayan Tavırlar Sergileyen Utanmaz !
Hüdaverdi
04-20-2008, 19:17
"Lost" dizisinde "Sawyer" karakterini canlandıran oyuncu Holloway, bayan hayranında garip bir teklif aldı.
Ünlü yıldız basın toplantısı sırasında bir kadının birlikte olma teklifini şaşkınlıkla karşıladı sonra yüzüğünü göstererek yanıtladı.
İzlenme rekorları kıran "Lost" adlı televizyon dizisinde "Sawyer" karakterini canlandıran oyuncu Josh Holloway, reklam filminde rol aldığı Magnum Double’ın basın tanıtım toplantısına katıldı.
Les Ottomans Otel’de gerçekleştirilen toplantıya basın mensuplarının yanı sıra sanatçının hayranı kadınlarırın ilgi gösterdiği görüldü.
İSTANBUL'U ÇOK BEĞENDİ
Josh Hollaway, reklam filmi çekimleri için geldiği İstanbul’u çok beğendiğini ifade ederek, "Boğaz manzarası mükemmel. İlk geldiğim sabah, tepeden yükselen odama giren güneş ışıkları ile uyandım. İstanbul’un çok özel bir yer olduğunu düşünüyorum" dedi.
Toplantıda, sorulara esprili cevaplar veren Holloway, beraber rol almak istediği kadın oyuncular arasına ise Judi Dench ve Meryl Streep’in yanı sıra Scarlet Johnson’ı saydı.
LOST’UN FİNALİ
Holloway, "4. sezonda Lost dizisinin finalinin izleyici tatmin edip etmeyeceği" yönündeki bir soruyu, "Sanırım evet. Şu anda adada işler kızışmaya başladı. Final uzun olacak. Kısa bir film gibi düşünülebilir. Ben de sonunda ne olacağını bilmiyorum, senaryoyu dönünce okuyacağım. Zor bir sezon oldu bizim için. Yazarların grevi, DVD’lerin internete dönüşmesi, sözleşmelerin eski olması gibi problemler yaşadık" dedi.
"Bir kadın olsaydınız Lost dizisindeki Jack karakteri mi, Sawyer’i mi tercih ederdiniz" sorusuna ise Holloway, "Nasıl bir kadın olduğuma göre değişir. Sawyer bir hafta sonu geçirilebilecek bir adam. Ama Jack’le bir ömür boyu yaşanabilir" cevabını verdi.
GARİP TEKLİF
Josh Holloway, salondaki kadınlardan birinin garip teklifi üzerine şaşkına döndü. Cinsel ilişki teklifi üzerine şaşkınlıkla ne diyeceğini bilemeyen Lost yıldızı yüzüğünü göstererek "Evli olduğumu hatırlatmam gerekiyor sanırım" dedi.
Hüdaverdi
04-20-2008, 19:20
Beyaz show'a çıktığında izledim.
Adam sahneye çıkar çıkmaz namustan,ahlaktan bihaber beyni sulanmış genç kızlar çığlık çığlığa bağırmaya başladı.
Dışardan duyan ya bir katliam gerçekleşiyor sanar yada tecavüze uğradıklarını.
Bir ara Beyazıt Öztürk sessiz durmalarını rica etti,baya kızmıştı hayvan gibi bağırmalarını.
...................
Benide_Kapatın
04-20-2008, 19:22
Senin neyine John vesayet!
Hem bir de adam evli.!
Çağdaşım diye geçinen ama hayvani duygularının esiri olmuş çağ ve insanlık dışı .......,
yazık gerçekten.!
Ne güzel işte. Kız laikmiş.
Benide_Kapatın
04-20-2008, 19:28
Seçimlerde oyunu da kesin Yaşar Büyükanıta vermicekdir eminim!
aklı başka neye çalışırki...!
Yarın çıkar Cumhuriyeti kurtarmaya çalışır bayrak sallar,
Cumhuriyet senin gibilerden kurtarılmalı,
Soruyorum;Türk'lüğe bundan daha fazla nasıl hakaret edilebilir?
politikaci
04-20-2008, 19:31
ÜLKEYİ REZİL HALE GETİRMEKTEN BAŞKA BİŞEY DEĞİL BU
Seçimlerde oyunu da kesin Yaşar Büyükanıta vermicekdir eminim!
aklı başka neye çalışırki...!
Yarın çıkar Cumhuriyeti kurtarmaya çalışır bayrak sallar,
Cumhuriyet senin gibilerden kurtarılmalı,
Soruyorum;Türk'lüğe bundan daha fazla nasıl hakaret edilebilir?
Şunu kesin olarak biliyorum ki; bu tiplerin sayısının artması demek ülkemizin, Türklüğün, Cumhuriyetin ve din anlayışımızın elden gitmesi demektir. Belki abarttın diyeceksiniz ama ben bunları dağdaki teröristten daha tehlikeli görüyorum. Teröristi yakalar cezasını verirsin ama bu insanları yakalayıp yeniden eğitemezsiniz.
Bostancı
04-20-2008, 19:39
Yuh artık hayasızlığın bu kadarıda fazla bir insan ancak bu kadar namussuz ve ahlaksız olabilir..
Kırık_Çocuk
04-20-2008, 19:44
bunu onun gibi her bayan yapabilir..Bu işin uyrukla bi alakası yok ki ..
böyle insanlarda var yok değil ancak bence Türk değildir bu zat, yok hayır imkan veremiyorum aksi bi duruma >:(
Eger nüfus kagıdında TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşı yazıyorsada kanını araştırın derim ;)
Allah hepsini ıslah etsin...
önce AHLAK VE MANEVİYAT. gençlerin elinden medineyet batılaşma adı altında nasılda imanlarını aldıklarının somut bir kanıtıdır bu. eğer gençlerden çaldıkları imanı geri vermezlerse (ki vereceklerinide zannetmiyorum) bu ülkenin sonu hayrı alemet değil. tabi kartel medya dizilerinde öyle şekillerde zinayı meşrulaştırdılarki hatta terbiyesizliğin hat safasına kadar varıp annelik gibi kutsal bir mesleğin arkasına gizlediler. çeşitli dizerle gençlerin bilinç altına zinanın modernlik olduğunu kazıdılar. böyle gençlerden nefret ediyorum MEDENİYET BUYSA YERİN DİBİNE BATSIN!!!!!!!
Utangaç, çekingen, ufacık bir sözde bile yanakları al al olan Türk kızlarımızla; saygının, mertliğin , ne olduğunu bilen, laf gelmesin diye nişanlısıyla bile göz göze gelmekten çekinen, ince düşünceli, beyefendi erkekleri düşünüyorum. Nerelerden nerelere..
Kırık_Çocuk
04-20-2008, 19:55
böyle insanlarda var yok değil ancak bence Türk değildir bu zat, yok hayır imkan veremiyorum aksi bi duruma >:(
Eger nüfus kagıdında TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşı yazıyorsada kanını araştırın derim ;)
Niye Türk beşer değilmidir? kutsal suda filan yıkardığına inanıyosan o ayrı...
ben olması gerekeni söyledim arkadasım. özüne bakarsan kimseye yakışmayan bi durum sözkonusu ancak TÜRK ve MÜSLÜMAN olmanın ne demek oldugunu bilen bi GENÇ KIZ a yakışmaz bu.haa yapar ama YAKIŞMAZ!! Bizim örfümüz adetlerimize ters. herşeyden öte rezillik benim düşünceme göre...
sen olabilir diyosan oda senin düşüncen !!
Kırık_Çocuk
04-20-2008, 20:10
türkiyede 70 milyon insan var.Hiçkimseyi aynı kefeye koyamazsın hepsinin parmak izi bile farklı düşüncelerinin farklı olması da doğal nitelkte.yakışır yakışmaz buna bişey demiyorum..
ama digerleri gib o da insan olduğuna göre ondan da beklenilebilir.bu kadar büyütmeye gerek yok..
sen hazmedebilirsin ama ben hazmedemem başlıga bakarsan demiş ki ;
Utanmaz Türk! kızının ahlaksız teklifi
ben bir Türk üm ve genç bir kızım!
ozaman başlık değişsin, niye ben laf getirteyim insanıma.
eğer bilinçli bi arkadaşımız olsaydı, yada batı toplumunu kendine benimsemiş bi insanımız olmasaydı, gerçekten TÜRK olduğunun bilincinde olsaydı, nerelerden gelip nereye gittiğini bilseydi inan bana şuan bu konu ve bu başlık burda olmazdı!!!
Kırık_Çocuk
04-20-2008, 20:34
ben hala boyle kimselerin her toplumda olabileceğini savunuyorum...kimsenin iradesini kontrol altında tutamazsın ki.. ona göre belkide çok normal bişey bu .. ben bunu anlatmaya çalışıyorum
politikaci
04-20-2008, 20:39
black_metal ... arkadaşr sen ne diyorsun..o böyle bir şeyin tarihiyle şnlanmış ve müslüman bir türk kızına yakışmaz diyor sen kişisel konuşuyorsun. iletişim kopukluğu işte
tamam haklısın ama ben olmaması gerektiğini ve doğru olanın bu olduğunu savunuyorum ;)
EpiVaTeS
04-20-2008, 20:58
Senin neyine John vesayet!
Hem bir de adam evli.!
Çağdaşım diye geçinen ama hayvani duygularının esiri olmuş çağ ve insanlık dışı .......,
yazık gerçekten.!
katılıyorum yazık bide çağdaş olacaklar....
gelsinlerde çağdaşlığı bizden öğrensinler...
Utangaç, çekingen, ufacık bir sözde bile yanakları al al olan Türk kızlarımızla; saygının, mertliğin , ne olduğunu bilen, laf gelmesin diye nişanlısıyla bile göz göze gelmekten çekinen, ince düşünceli, beyefendi erkekleri düşünüyorum. Nerelerden nerelere..
size sonuna kadar katılıyorum annem hep anlatır babamla nişanlı iken karşı yolda babamı görünce karşılaşmamak için utancından yolunu değiştirirmiş. şimdiki gençlerin haline bak :(
Düş Sokağı Sakini
04-20-2008, 22:45
ben bu kıza bir şey derdim ama neyse.
sayın Hüdaverdi beni yanlış anlamyın mualefet olmak için söylemiyorum ama başlığı değiştirmenizi rica ediyorum özellikle türk kızı vurgulaması beni rahatsız ediyor. saygılarımla :-[
sayın Hüdaverdi beni yanlış anlamyın mualefet olmak için söylemiyorum ama başlığı değiştirmenizi rica ediyorum özellikle türk kızı vurgulaması beni rahatsız ediyor. saygılarımla :-[
Destekliyorum seni...Çirkin olmuş...
Saltuk Buğra Han
04-20-2008, 23:10
"Lost" dizisinde "Sawyer" karakterini canlandıran oyuncu Holloway, bayan hayranında garip bir teklif aldı.
Ünlü yıldız basın toplantısı sırasında bir kadının birlikte olma teklifini şaşkınlıkla karşıladı sonra yüzüğünü göstererek yanıtladı.
İzlenme rekorları kıran "Lost" adlı televizyon dizisinde "Sawyer" karakterini canlandıran oyuncu Josh Holloway, reklam filminde rol aldığı Magnum Double’ın basın tanıtım toplantısına katıldı.
Les Ottomans Otel’de gerçekleştirilen toplantıya basın mensuplarının yanı sıra sanatçının hayranı kadınlarırın ilgi gösterdiği görüldü.
İSTANBUL'U ÇOK BEĞENDİ
Josh Hollaway, reklam filmi çekimleri için geldiği İstanbul’u çok beğendiğini ifade ederek, "Boğaz manzarası mükemmel. İlk geldiğim sabah, tepeden yükselen odama giren güneş ışıkları ile uyandım. İstanbul’un çok özel bir yer olduğunu düşünüyorum" dedi.
Toplantıda, sorulara esprili cevaplar veren Holloway, beraber rol almak istediği kadın oyuncular arasına ise Judi Dench ve Meryl Streep’in yanı sıra Scarlet Johnson’ı saydı.
LOST’UN FİNALİ
Holloway, "4. sezonda Lost dizisinin finalinin izleyici tatmin edip etmeyeceği" yönündeki bir soruyu, "Sanırım evet. Şu anda adada işler kızışmaya başladı. Final uzun olacak. Kısa bir film gibi düşünülebilir. Ben de sonunda ne olacağını bilmiyorum, senaryoyu dönünce okuyacağım. Zor bir sezon oldu bizim için. Yazarların grevi, DVD’lerin internete dönüşmesi, sözleşmelerin eski olması gibi problemler yaşadık" dedi.
"Bir kadın olsaydınız Lost dizisindeki Jack karakteri mi, Sawyer’i mi tercih ederdiniz" sorusuna ise Holloway, "Nasıl bir kadın olduğuma göre değişir. Sawyer bir hafta sonu geçirilebilecek bir adam. Ama Jack’le bir ömür boyu yaşanabilir" cevabını verdi.
GARİP TEKLİF
Josh Holloway, salondaki kadınlardan birinin garip teklifi üzerine şaşkına döndü. Cinsel ilişki teklifi üzerine şaşkınlıkla ne diyeceğini bilemeyen Lost yıldızı yüzüğünü göstererek "Evli olduğumu hatırlatmam gerekiyor sanırım" dedi.
Haberin kaynağında Türk kızı diye yazmıyor.Onu özellikle niye öyle yazdın Milliyetini belirtmek zorundamısın.Kaynağında bile belirtilmeyen milletimizin öz ismini sen kendi kafana göre nasıl değiştirir keyfine göre habere ilave eder yazarsın yazıklar olsun sana.
Bunun hesabını nasıl vereceksin bakalım.
Benide_Kapatın
04-20-2008, 23:16
(!) Oradaki ünlem işareti sanırım kastettiğiniz yanlış anlamanın önüne geçebilir!
Hüdaverdi
04-20-2008, 23:21
Vayy şuçlu ben oldum öyle mi ? Ço ilginç gerçektende.
yunan olsa 'yunan' yazardım,rus olsa 'rus' yazardım.Türk olduğu için Türk yazdım 'malesef'.
Konunun içeriğine bakın,başlığa değil.
Konunun başlığına bakıp işkilleniyorsanız kusura bakmayın ben sizde bir kusur ararım.
Çirkinlik başlıkta değil konunun içeriğindedir,o kızın -ki kız demek dahi yanlış olur- yaptığındadır.
Kaynak internethaber,diğer haber ajansları,tvler vs. vs.Haberi aldığın yer internet haber.
Kız TC vatandaşı.Kendisi Türk!.Bu ahlaksızlığı yapanda Türk 'malesef'.Dış basında 'Türkk kızın teklifi' diyede haber yapılcaktır eminim.
Hesabı verecek olan ben değil bu ahlaksız teklifi sunan Türk kızıdır!.
Yazıklar olsun denilcek kişi haberi koyan ve başlığı yazan ben değil,o Türk kızıdır!.
Türk'e Türk - ki o kız Türk değil benim gözümde-,Kürt'e Kürt,ite it,namussuza namussuz demek ne zaman suç oldu ?
_göktürk_ merak ediyorum ahirette bu suçlamanın hesabını nasıl vereceksin bana ?
Allah ıslah etsin o Türk kızını! ve beni suçlamaya çalışanları.
Vesselam.
----
Ayrıca belirtmeyi unuttum,benide_kapatın parmak basmış o noktaya.
Ünlem işaretine dikkat!
yunan olsa 'yunan' yazardım,rus olsa 'rus' yazardım.Türk olduğu için Türk yazdım 'malesef'.
Konunun başlığına bakıp işkilleniyorsanız kusura bakmayın ben sizde bir kusur ararım.
Çirkinlik başlıkta değil konunun içeriğindedir,o kızın -ki kız demek dahi yanlış olur- yaptığındadır.
Kaynak internethaber,diğer haber ajansları,tvler vs. vs.Haberi aldığın yer internet haber.
Kız TC vatandaşı.Kendisi Türk.Bu ahlaksızlığı yapanda Türk.Dış basında 'Türkk ızın teklifi' diyede haber yapılcaktır eminim.
Hesabı verecek olan ben değil bu ahlaksız teklifi sunan Türk kızıdır.
Yazıklar olsun denilcek kişi haberi koyan ve başlığı yazan ben değil,o Türk kızıdır.
Türke Türk - o kız Türk değil benim gözümde-,Kürt'e Kürt,ite it,namussuza namussuz demek ne zaman suç oldu ?
_göktürk_ merak ediyorum ahirette bu suçlamanın hesabını nasıl vereceksin bana ?
Allah ıslah etsin o Türk kızını ve beni suçlamaya çalışanları.
Vesselam.
----
Ünlem işaretine dikkat!
ya beni yanlış anladınız ben çok nazik bir şekilde söyledim ama. ben sizi bu forumdan azçok tanıdım başlıkta bir art niyetiniz olmadığına eminim. ama sadece bir ricada bulundum çünkü başlığı her gördüğümde içim cız ediyor. yani bu sizle alakalı değil kendimle alakalı. sizi kırdıysam özür dilerim ::)
Düş Sokağı Sakini
04-20-2008, 23:26
hüdaverdi arkadaşımız haklı, kimse kusura bakmasın. yazdığı her kelimeye katılıyorum. gerçekten kaçmak acizliktir ve bu başlıkta oldukça gerçekci...
(!) Oradaki ünlem işareti sanırım kastettiğiniz yanlış anlamanın önüne geçebilir!
ortada bir yanlış anlaşılma yok ben sayın Hüdaverdinin niyetinin kötü olmadığınıda biliyorum ama başlık her önüme çıkınca yüreğim cız ediyor. ama değiştirmedende kalabilir tabi.
Insanlar nasil egitilirlerse onu ogrenirler.
Su anda toplumumuzda ozellikle buyuk sehirlerde cocuklarin kendi aralarinda konusabilecekleri, sosyallesebilecekleri olanaklar ne yazik ki hep boyle seyler etrafinda donuyor. Tamamen dinsizlestirilmeye calisilmamizda cabasi. Kisileri suclamakla cozum bulunmuyor ne yazik ki
black_metal ... arkadaşr sen ne diyorsun..o böyle bir şeyin tarihiyle şnlanmış ve müslüman bir türk kızına yakışmaz diyor sen kişisel konuşuyorsun. iletişim kopukluğu işte
beni anladığına sevindim arkadasim :D ;)
Hıfz-ı lisan
04-21-2008, 00:03
Türk olmakla iş bitmiyor ki..öyle bir zamana gelmişiz ki insan kardeşinden korkan,hatta dinini inkar eden bir toplum,gençlik haline gelmişiz..o düşünceler içinde olan ahlaksızlar olunca maalesef.. :( onlara göre normal gelebiliyor demek ki(!)
sonumuz hayr'ola...
Afedersin ama ayı diye bir hayvan vardır. Bilirsin. Her ülkede mutlaka vardır ayılardan. Bizim ülkemizde de var tabi. Olmaması düşünülemez. Bizim sorunumuz ayının varlığı değil. Dün dağda gözlerden uzak yaşayan, toplumun baskısından korkan o ayıların şimdi şehre inmesi, toplum içinde kendine yer bulması. Sorun burada. Yani beşerde değil toplumda. Yoksa kimsenin zemzem suyuyla yıkandığı filan yok.
acizane44
04-21-2008, 00:07
yaşadığımız zaman zarfında neleri görüyoruz onlar yine yabancı bazı etik kurallkarı bilmiyor dediğimiz halde daha akıllılarıda çıkabiliyor ama türkiyedede bu farklı değil ALLAH ım onları ıslah etsin asıl
Müntesip
04-21-2008, 00:07
"kim demiş avrupa milleti daha medeni !
cırılcıplak bedeni.
medeniyet dedigin acmaksa bedeni
öyleyse HAYVANLAR sizden daha medeni !!!"
bu tip insanlar medeniyeti,kendilerini dinden soyutlayarak nefsani(hayvani diyelim) arzularını gerceklestirmekten baska emeli ve gayesi olmayan insanlardan yazıklar olsun ne diyelim.pippa bacıya tecavüz eden insan kılıklı ne kadar zarar verdiyse bu ülkenin imajına bu insan bozması da o kadar zarar vermiştir.
ayrıca başlık konusunda milli mücahide katılıyorum,degiştirilmesi faydalı olur kanaatindeyim ancak takdir konuyu acan kardeşimizindir
türk olmakla ne ilişkisi var?o da bir nefse sahip sonuçta..Allah hidayet nasip etsin..
Saltuk Buğra Han
04-21-2008, 01:47
Kız TC vatandaşı.Kendisi Türk!.Bu ahlaksızlığı yapanda Türk 'malesef'.Dış basında 'Türkk kızın teklifi' diyede haber yapılcaktır eminim.
Hesabı verecek olan ben değil bu ahlaksız teklifi sunan Türk kızıdır!.
Yazıklar olsun denilcek kişi haberi koyan ve başlığı yazan ben değil,o Türk kızıdır!.
Türk'e Türk - ki o kız Türk değil benim gözümde-,Kürt'e Kürt,ite it,namussuza namussuz demek ne zaman suç oldu ?
Allah ıslah etsin o Türk kızını! ve beni suçlamaya çalışanları.
Vesselam.
----
Ünlem işaretine dikkat!
Sorun edepsizin ne yapıp yapmadığında değil.Bana haberin kaynağını ve tam başlığını yaz.Yazamassın değilmi çünkü oraya özellikle Türk kelimesini sen ilave etmişsin.Bundan dolayı yazamazsın.Kendi başına istediğin gibi başlık atamazsın.Her açtığın konuda ünlem işaretinin arkasına sığınma o ünlem işareti o kadar da kalın değil belli oluyorsun arkadaş.
Benide_Kapatın
04-21-2008, 02:09
Sorun kızın ne yapıp yapmadığında değil.Bana haberin kaynağını ve tam başlığını yaz.Yazamassın değilmi çünkü oraya özellikle Türk kelimesini sen ilave etmişsin.Bundan dolayı yazamazsın.Kendi başına istediğin gibi başlık atamazsın.Her açtığın konuda ünlem işaretinin arkasına sığınma o ünlem işareti o kadar da kalın değil belli oluyorsun arkadaş.
Kardeşim istersen fazla zorlama kendini, haber gayet açık!
Haberin verilmesinde ki maksatta gayet açık!
Olayın nerde gerçekleştiğide belli,
Herkes istediği başlığı atar, bence de başlık cuk oturmuş..
Bir Türk Türklüğe bundan daha ağır hakarette bulunamaz, o nedenle ünlem (!) işareti koymuş başlığı açan kardeşimiz.
Ünlem işaretinin ne anlama geldiğini de ayrı bir deste değerlendiririz.
301 kaldırılıyor diye yaygara koparanlar,
Türk'lüğe bu kadar ağır hakaret edilen bu olayda başlığa takılıp kalmamalı,
Koalisyon krizinde afedersiniz ama o zaman haberlerde cıkan, yuvası dağılıp aç kaldığı için bedenini satmaya dahi teşebbüs edecek hale getirdiği Türk kadınının hesabını vermeli, Türk milletine reva gördükleri sessiz kaldıkları bankaların hortumlanıp yurt dışına giden 40 Milyarın hesabını vermeli,bunlardan dolayı evladını satılığa çıkartacak hale gelen Türk anasının hesabını vermeli sonra Türk ve Türklüğe hakaretten bahsetmeli,yoksa havada kalıyor çoğu şey.!
Millet kimin Türk'e Türklüğe ne kadar değer verdiğini çok iyi biliyor.!
Sitemize üye olan muhalif arkadaşlara hiç birşeyi beğendiremiyoruz. Ne yapsak acaba... :-X
Benide Kapatın gerekli dersi vermiş...(+)
Hüdaverdi
04-21-2008, 03:03
Sorun edepsizin ne yapıp yapmadığında değil.Bana haberin kaynağını ve tam başlığını yaz.Yazamassın değilmi çünkü oraya özellikle Türk kelimesini sen ilave etmişsin.Bundan dolayı yazamazsın.Kendi başına istediğin gibi başlık atamazsın.Her açtığın konuda ünlem işaretinin arkasına sığınma o ünlem işareti o kadar da kalın değil belli oluyorsun arkadaş.
Kaynak internethaber.
Haberin başlığı nedir bilmem,ben kendim yazdım koydum.
Türk kelimesini bilerek ilave ettim,ünlem işaretinide.
Kendi başıma istediğim gibi başlık atabilirim.Bu konuya attığım gibi.
Her açtığım konuda ünlem işareti kullanmam her açtığım konuya kendi başlığımı yazmadığım için.
Tatmin oldun mu ?
Tatmin olamadıysan başka bir konu başlığı ile tatmin olmanı sağlayabilirim.
Bir konu başlığına takılıp kalman akıl dışı.
Konu başlığı ortada,yanına koyduğum ünlem işaretini koymamın sebebini anlamamış olacaksın ki boş laf gebeliği yapıp durmaktasın.
Ünlem işaretini araştırman ve seviyeni daha fazla düşürmemen dileği ile.
Sabır bir yere kadar.
boyle terbiyesizlik olmaz >:(
görüyorumki bazı arkadaşlar haberin içeriğinden çok başlığından başka manalar çıkarmak için bihayli gayret sarfetmekteler >:( >:( olayda birlik olup evet biz türküz ve bu ahlaksızlığın bitmesi için neler yapabiliriz kaygısına düşüleceği yerde haberi paylaşan kardeşimize saldırılması çok anlamsız >:( >:(uyanın artık ayrıntılara değil milletçe yok olmaya maruz kalan yaşamımıza tarihimize ahlakımıza sahip çıkın. >:(Bu pisliğinde damarlarında türk kanı olduğuna inanmıyorum ahlaksız kadın... >:( >:(
bence bu olayda o kızı suçladığımız kadar çevresini de suçlamak gerekir.yani bir insan nasıl bir çevrede yetişiyorsa ,nasıl bir ailesi ya da arkadaşları varsa onlar da en az bu kız kadar suçludur.o kız böyle bir olayı çok normal karşılayabiliyorsa kimse buna bir şey diyemez.dese ne olacak ki...
burada önemli olan insanların eğitimsizliğidir.bir şey talep ettiği ya da söylediği zaman sonuçlarının ne olacağını bilmemesidir.bu olayın kendisine ne tür zararlar verebileceğinin hatta hayatını mahvedebileceğinin farkında olmamasıdır.dinimizin anlatıldığı kitabı bir kere olsun Türkçe'sinden okumamasıdır.dinimizin emrettiği şeyler zaten insanlar için iyi olan,yasakladıkları da insanların zararına olan şeylerdir.
bu olayın laiklikle de alakası yoktur karaesref.bu medeniyet zannedilen medeniyetsizliktir.
evet ben de bu kızı kınıyorum. Ama Müslüman ya da Türk olduğu için değil, İNSAN olduğu için.
Müntesip
04-21-2008, 19:02
Sorun kızın ne yapıp yapmadığında değil.Bana haberin kaynağını ve tam başlığını yaz.Yazamassın değilmi çünkü oraya özellikle Türk kelimesini sen ilave etmişsin.Bundan dolayı yazamazsın.Kendi başına istediğin gibi başlık atamazsın.Her açtığın konuda ünlem işaretinin arkasına sığınma o ünlem işareti o kadar da kalın değil belli oluyorsun arkadaş.
olay gayet acık...hüdaverdi kardeşimizin iyi niyetini de sadece onun kadar iyi niyetli olanlar anlayabilir o sebeple size kızamıyorum göktürk kardesim.sadece insanları lekelemek için hassas konulara bu tarz yaklasımlarınız öküz altında buzagı aramaktan ibaret !! lütfen biraz daha dikkat...
"su-izan edip isabet etmektense hüsn-ü zan edip yanılmayı tercih ederim (M.F.G)"
inan hiçbirşey kaybetmezsin !!
Necip Fazil
04-21-2008, 19:32
Türkiyemin medeni cesareti yüksek insanları ...
Aslında olay bukadarıyla kalmamalı idi, bu cinsel objeyi Mehmet Ali Birand Kanal D habere konuk edip, olayın nasıl gerçekleştiğini, o anda neler hissettiğini, ve bu adamdan bir de veled-ü zina isteyip, istemediğini de sorması gerekirdi. Ve sonrada " Yorum " bölümünde ;
" İşte Türkiyemin medeni insanları, sizde böyle açık yürekli olun. Haydi kızlar konserlere, dağıtmaya ve sonrada veled-ü zina sahibi olmaya "
... demesini bekerdim.
Türkiyemin boynuzlu medenileri ...
VesseLam
ENGİNEER
04-21-2008, 20:31
Müslüman bir ülkeden bir kız bu teklifi öneriyor ve Müslüman olmayan biri bu karşılığı veriyor...!
İçimizdeki beyinsizlerin yaptıklarından dolayı bizi helak edecek misin?(Araf/155)
Bu ayeti din kültürü dersinde hocmıza sormuştuk..
Oda bize ''EVET'' demişti..
Bir kaç beyinsiz yüzünden bütün bir halk mahvolabilir...
Saltuk Buğra Han
04-21-2008, 21:03
Kardeşim istersen fazla zorlama kendini, haber gayet açık!
Haberin verilmesinde ki maksatta gayet açık!
Olayın nerde gerçekleştiğide belli,
Herkes istediği başlığı atar, bence de başlık cuk oturmuş..
Bir Türk Türklüğe bundan daha ağır hakarette bulunamaz, o nedenle ünlem (!) işareti koymuş başlığı açan kardeşimiz.
Ünlem işaretinin ne anlama geldiğini de ayrı bir deste değerlendiririz.
Türk'lüğe bu kadar ağır hakaret edilen bu olayda başlığa takılıp kalmamalı,
Koalisyon krizinde afedersiniz ama o zaman haberlerde cıkan, yuvası dağılıp aç kaldığı için bedenini satmaya dahi teşebbüs edecek hale getirdiği Türk kadınının hesabını vermeli, Türk milletine reva gördükleri sessiz kaldıkları bankaların hortumlanıp yurt dışına giden 40 Milyarın hesabını vermeli,bunlardan dolayı evladını satılığa çıkartacak hale gelen Türk anasının hesabını vermeli sonra Türk ve Türklüğe hakaretten bahsetmeli,yoksa havada kalıyor çoğu şey.!
Millet kimin Türk'e Türklüğe ne kadar değer verdiğini çok iyi biliyor.!
Kaynak internethaber.
Haberin başlığı nedir bilmem,ben kendim yazdım koydum.
Türk kelimesini bilerek ilave ettim,ünlem işaretinide.
Kendi başıma istediğim gibi başlık atabilirim.Bu konuya attığım gibi.
Her açtığım konuda ünlem işareti kullanmam her açtığım konuya kendi başlığımı yazmadığım için.
Tatmin oldun mu ?
Tatmin olamadıysan başka bir konu başlığı ile tatmin olmanı sağlayabilirim.
Bir konu başlığına takılıp kalman akıl dışı.
Konu başlığı ortada,yanına koyduğum ünlem işaretini koymamın sebebini anlamamış olacaksın ki boş laf gebeliği yapıp durmaktasın.
Ünlem işaretini araştırman ve seviyeni daha fazla düşürmemen dileği ile.
Sabır bir yere kadar.
Mübarek insan demek sen istediğin konuya istediğin başlığı koyabiliyorsun.Bak kardeşim ben anlatamıdım.Benim fahişenin ne yaptığıa bakmıyorum özellikle senin koyduğun o başlık canımı sıktı.ancak bir pekaka sitesinde böyle başlık bulabilirsin.Üstelik de kendi uydurduğun başlık.Seviyeden bahsedene bak, yaptığı seviyesizliğe bak.ben son defa diyorum bu konuda anlaşamayacağımız ortaya çıkmıştır.Sen dediğim gibi ünlem işaretlerinin arkasında saklambaç oynamaya devam et.Ama bu bir oyun değil.Konunun içeriği asla ,ama atılan başlık için senide senin başlığını cukkalayanları da sana katılanlarıda hepsini protesto ediyorum.
Türk olduğu bile şüpheli olan bir fahişeninki ,Türk olsa bile bacılarımızı rencide edebilecek şekilde öyle başlık atamazsın.
Bizde herşeyleri görüyoruz hiç bir millet sütten çıkmış ak kaşık değildir.
Sırf böyle yaptığın için kızıyorum yoksa başka bir sorun olmazdı.
Düş Sokağı Sakini
04-21-2008, 21:10
konunun gidişatına karışmayacağım. bir çift lafım var arkadaşa. sen önce kullandığın kelimelere dikkat et sonra burda bizi kına. o dediğin şeyi bende demesini biliyorum, bayanları rencide etmemek konusunda söylediklerin boşa. çünkü o lafla başta sen onları rencide ediyorsun. ne demek ulu orta yerde f... kelimesi. haddini bilmeni tavsiye ederim...
Saltuk Buğra Han
04-21-2008, 21:16
konunun gidişatına karışmayacağım. bir çift lafım var arkadaşa. sen önce kullandığın kelimelere dikkat et sonra burda bizi kına. o dediğin şeyi bende demesini biliyorum, bayanları rencide etmemek konusunda söylediklerin boşa. çünkü o lafla başta sen onları rencide ediyorsun. ne demek ulu orta yerde f... kelimesi. haddini bilmeni tavsiye ederim...
İnce düşünen ve derinden haykıran insan.
Bana laf atıncaya kadar gitte konu başlığını atan insana haykır.
Ben neyin peşindeyim sen ne diyorsun.
Saltuk Buğra Han
04-21-2008, 21:26
Bak Akpartili arkadaşlar.Seviyesini bilen yayın kuruluşları bile buna benzer haberleri isme bir halel gelmesin diye sadece baş harflerini yazarlar.Hiç dikkat etmedinizmi.
Bu hüdaverdi denen kilşi birde koca bir milletin ismi olan Türk kelimesini oraya hemde kendi aklı ile yazmış.Ne demek bu ya.
Göktürk arkadasimizin ne demek istedigini az, cok anliyorum..bu isin Türklükle pek alakasi yok insanin ar damari patladiktan sonra irk filan önemli degil..
Basligi acan arkadasimizsa nasil bir dejenerasyon gecirdigimize dikkat cekmek istemis...yani biz böylemiydik demek istemis!...;)
Düş Sokağı Sakini
04-21-2008, 21:33
İnce düşünen ve derinden haykıran insan.
Bana laf atıncaya kadar gitte konu başlığını atan insana haykır.
Ben neyin peşindeyim sen ne diyorsun.
konuya girmeyeceğimi demiştim. kullandığın kelimeyi bende kullanabilirdim. ilk yorumumda 'bu kıza bir şey derdim ama neyse' oldu. farkındaysan her hangi bir argo kelime kullanmamaya özen gösterdim. benim senle olan sıkıntım bu.
Saltuk Buğra Han
04-21-2008, 21:48
Göktürk arkadasimizin ne demek istedigini az, cok anliyorum..bu isin Türklükle pek alakasi yok insanin ar damari patladiktan sonra irk filan önemli degil..
Basligi acan arkadasimizsa nasil bir dejenerasyon gecirdigimize dikkat cekmek istemis...yani biz böylemiydik demek istemis!...;)
Zaten benim takıldığım taraf böyle atmasyon başlık kullanılması.
Yoksa benim onun açtığı konu ile ilgili bir sorunum yok.
Dediğim gibi yeri gelince bende çok eleştiririm.Çürümüşlüğün olduğunu zaten bende biliyorum ve benim yorumlarımı okuduysan çok defa eleştirmişimdir.
Bir ingiliz veya başka millet bile adi bir olayda yada tecavüz olaylarında kendi milletinin ismine bir zarar gelmesin diye medyada dahil hemen olayı ört bas ederler.
Sen birader kimsin ki yüce bir milletin ismini oraya ilave ediyorsun.
Birde üstelik üzerine basa basa. >:(
Az çok beni anladığın için sana teşekkür ederim.
Dediğim gibi yeri gelince bende çok eleştiririm.Çürümüşlüğün olduğunu zaten bende biliyorum ve benim yorumlarımı okuduysan çok defa eleştirmişimdir.
Bir ingiliz veya başka millet bile adi bir olayda yada tecavüz olaylarında kendi milletinin ismine bir zarar gelmesin diye medyada dahil hemen olayı ört bas ederler.
Yurtdisinda yasadigim icini seni cok iyi anliyorum..tabiki senin milliyetcilik damarin biraz daha agir bastigi icin biraz daha hasassin..
Ben simdi bir örnek vereyim, ben avusturya da yasiyorum burada buranin yerlileri cinayet,hirsizlik, tecavüz gibi seyler yapsa ufak satir arasi, haberlerle gecistirirler ama yabancilar özellikle müslümanlar ve dahada özele inersek türkler yaptigi zaman "19 yasindaki Türk banka soydu" "Bir türk katliam yapti" gibi onun türklügünü öne cikaran ögeler kullanirlar..
Simdi senin pencerenden bakacak olursa bu kendini bilmezin yaptigi bütün Türk bayanlari kapsamaz o yüzden kinayelide olsa o bayanlari zan altinda birakmak yanlis anlamalara neden olabilir..
Ama birde olaya konuyu acan arkadasin acisindan bakarsak toplum dejenere olmus, hadi kendinden utanmiyorsun bari müslümanligindan, türklügünden mi utanmiyorsun gibi bir gönderme olmus ;)
Necip Fazil
04-21-2008, 21:53
Konu başlığı tarafımdan değişilmiştir. Bunun münakaşasını yaparak birbirimizi daha fazla üzmeyelim. Yeni konu başlığı hakkında sıkıntısı olan var ise, özelden benimle görüşsün.
VesseLam
Saltuk Buğra Han
04-21-2008, 22:21
Yurtdisinda yasadigim icini seni cok iyi anliyorum..tabiki senin milliyetcilik damarin biraz daha agir bastigi icin biraz daha hasassin..
Ben simdi bir örnek vereyim, ben avusturya da yasiyorum burada buranin yerlileri cinayet,hirsizlik, tecavüz gibi seyler yapsa ufak satir arasi, haberlerle gecistirirler ama yabancilar özellikle müslümanlar ve dahada özele inersek türkler yaptigi zaman "19 yasindaki Türk banka soydu" "Bir türk katliam yapti" gibi onun türklügünü öne cikaran ögeler kullanirlar..
Simdi senin pencerenden bakacak olursa bu kendini bilmezin yaptigi bütün Türk bayanlari kapsamaz o yüzden kinayelide olsa o bayanlari zan altinda birakmak yanlis anlamalara neden olabilir..
Ama birde olaya konuyu acan arkadasin acisindan bakarsak toplum dejenere olmus, hadi kendinden utanmiyorsun bari müslümanligindan, türklügünden mi utanmiyorsun gibi bir gönderme olmus ;)
Nasıl titiz davranıyorlar değilmi mavera kardeş.Her millet kendi milli ismine bir zarar gelmesin diye nasıl davranmasının gerektiğine kendine göre yapıyor.
Konu başlığı tarafımdan değişilmiştir. Bunun münakaşasını yaparak birbirimizi daha fazla üzmeyelim. Yeni konu başlığı hakkında sıkıntısı olan var ise, özelden benimle görüşsün.
VesseLam
Eyvallah kardeşim , böyle bir başlık için hiç bir şey demez , gayet normal ama bir o kadarda üzüntü içersinde yorum yapmaya çalışırdık.
Allah razı olsun.
RDönmezs
04-21-2008, 22:57
Ne Türk Ne Müslüman Bu kadın kudurmuş >:(
Müslüman bir ülkeden bir kız bu teklifi öneriyor ve Müslüman olmayan biri bu karşılığı veriyor...!
İçimizdeki beyinsizlerin yaptıklarından dolayı bizi helak edecek misin?(Araf/155)
Bu ayeti din kültürü dersinde hocmıza sormuştuk..
Oda bize ''EVET'' demişti..
Bir kaç beyinsiz yüzünden bütün bir halk mahvolabilir...
Iste bunun tek nedeni de o kizin suclusu toplum oldugu icin. Insanlar cok sosyal varliklardir ve de toplum olarak o kizi ortaya cikarmissak, hepimizin sucudur bence
Bak Akpartili arkadaşlar.Seviyesini bilen yayın kuruluşları bile buna benzer haberleri isme bir halel gelmesin diye sadece baş harflerini yazarlar.Hiç dikkat etmedinizmi.
Bu hüdaverdi denen kilşi birde koca bir milletin ismi olan Türk kelimesini oraya hemde kendi aklı ile yazmış.Ne demek bu ya.
uslubunuza dikkat edin ne demek Hüdaverdi denen kişi sizi saygıya davet ediyorum. ben arkadaşın kötü niyeti olmadığına adım kadar eminim benide başlık rahatsız etti ama uslüne uygun rica ettim. ben türk olmaktan çok gururluyum ama türk türk diye ırkçılık yapmaya hiç gerek yok. ayrıntılara takılmayı bırakalımda toplumdaki bu kız gibi yüzlerce türk gencinin imanlarını ahlaklarını onlara geri nasıl kazandırız ona bakalım. kişilerin birbirini suçlamak yada türküm diye nutuk atmakla bu ülke gelişmez laf değil icraat lütfen...
Saltuk Buğra Han
04-21-2008, 23:56
uslubunuza dikkat edin ne demek Hüdaverdi denen kişi sizi saygıya davet ediyorum. ben arkadaşın kötü niyeti olmadığına adım kadar eminim benide başlık rahatsız etti ama uslüne uygun rica ettim. ben türk olmaktan çok gururluyum ama türk türk diye ırkçılık yapmaya hiç gerek yok. ayrıntılara takılmayı bırakalımda toplumdaki bu kız gibi yüzlerce türk gencinin imanlarını ahlaklarını onlara geri nasıl kazandırız ona bakalım. kişilerin birbirini suçlamak yada türküm diye nutuk atmakla bu ülke gelişmez laf değil icraat lütfen...
Olay bitmiş sona ermiştir.Kaşığınızı konu başlığında değil ,tabağınızda sallayın hanımefendi(yanlışsa düzeltebilirim).
Artık konunun içeriği ile ilgilenmenizde fayda var.
Olay bitmiş sona ermiştir.Kaşığınızı konu başlığında değil ,tabağınızda sallayın hanımefendi(yanlışsa düzeltebilirim).
Artık konunun içeriği ile ilgilenmenizde fayda var.
tabi konu başlığıyla ilgilenmekten daha yeni içeriğe zaman geldi neyse olay bitmişse benimde uzatacak halim yok. evet hanımefendi düzeltmenize gerek yok...
RDönmezs
04-22-2008, 00:14
Tartışmadan uzak duralarım..;) Haberin içeriğine yorum yapalım..
Hüdaverdi
04-22-2008, 00:26
Mübarek insan demek sen istediğin konuya istediğin başlığı koyabiliyorsun.Bak kardeşim ben anlatamıdım.Benim fahişenin ne yaptığıa bakmıyorum özellikle senin koyduğun o başlık canımı sıktı.ancak bir pekaka sitesinde böyle başlık bulabilirsin.Üstelik de kendi uydurduğun başlık.Seviyeden bahsedene bak, yaptığı seviyesizliğe bak.ben son defa diyorum bu konuda anlaşamayacağımız ortaya çıkmıştır.Sen dediğim gibi ünlem işaretlerinin arkasında saklambaç oynamaya devam et.Ama bu bir oyun değil.Konunun içeriği asla ,ama atılan başlık için senide senin başlığını cukkalayanları da sana katılanlarıda hepsini protesto ediyorum.
Türk olduğu bile şüpheli olan bir fahişeninki ,Türk olsa bile bacılarımızı rencide edebilecek şekilde öyle başlık atamazsın.
Bizde herşeyleri görüyoruz hiç bir millet sütten çıkmış ak kaşık değildir.
Sırf böyle yaptığın için kızıyorum yoksa başka bir sorun olmazdı.
Arkadaş sen sanırım çok dumanlanıyorsun ki anlamazlıktan veya bir şekilde beni karalamaya veya tartışma ortamı çıkarmaya çalışıyorsun ki başardında.Pkk sitesinden bahsetmişsin,pkk sitesinde bulacağın başlıklar şudur ''kaşar türk kızının azgınlığı,türk kızı istiyor,türk kızlarının hepsi namussuz'' vs. daha ağırlarını yazabilirim ama site kuralları malum.Benim attığım başlıkta bir Türk'e veya genelleme yarak tüm Türk kızlarına veya kadınlara laf atma anlamı çıkarmak cahilce olur.Eğer amacım bu olsaydı bir pkklı gibi veya Türk düşmanı bilmemne soyundan gelmiş birisi gibi ağır hakaretlere varan bir başlık atabilirdim.Bende bir Türküm,kendini Türk'ten daha Türkmüş gibi göstermen akıl dışı.Site kurallarında veya haber bölümü kurallarında 'haber başlığı dışında kendi başlığınızı yazmak yasaktır' gibisinden bir cümle yoktur.Bu yüzden isteyen istediği konuya istediği başlığı atmakta özgür 'hakaret söz konusu olmadıkça'.Eğer bir hakaret var olsaydı yönetim bunu değiştirir bana uyarıda bulunabilirdi.Bu konuda site yönetiminin ne kadar hassas olduğunu ilhan selçukun bir yazısını koyup o kişinin kendi yazısının başlığını yazarak gördüm.İnsanları gaza getirerek 'Türk kızlarına hakaret ediyor işkillendim' gibisinden tavırlar takınmanın sebebi nedirhala anlamış değilim.
Türkçülük oyunlarını bırakın.Ayıptır.
Koyduğum 'Türk kızlarına hakaret' anlamını çıkarıyorsan bu sorun sende değil midir ?
Diğer kişiler çıkardığın anlamı değilde benim anlatmak istediğimi anlamaları da sendeki sorunu ortaya çıkarmaz mı ?
Ünlem işaretinin arkasına sığınıp bir kişi yüzünden Türk kızlarına hakaret etmek gibi bir derdim olsaydı şundan emin ol bunu yapmazdım.Açık sözlüyümdür,açık sözlülüğüm yüzünden yani başka bir sitede yazdığım ağır yorumlar yüzünden beni mahkemeye vermeleri an meselesiydi -ki yemedi-.Kısaca,ünlem işaretinin arkasına sığınmam söz konusu değil,ünlem işaretiyle birlikte vermek istediğim mesajı anlamaman deminde dediğim gibi senin sorunun.
Anlayana ne ala.
Düş Sokağı Sakini
04-22-2008, 00:30
kusura bakmayın bu yapılan terbiyesizliktir. konuyu ben açmış olsam tavrım çok farklı olurdu. ayıptır. başlıkta müdaheleyi gerektirecek bir durum olmadığı halde arkadaşın paylaşımına müdale etmek ne kadar yakışı kalır bir durum. buna karar veren yöneticileri kınıyorum. arkadaşın yerinde olsam bu konudaki mesajımı siler konuyu çöp kutusu bölümüne göndertirdim. emeğe saygısızlığın bu kadarı olamaz...
Necip Fazil
04-22-2008, 00:31
Yavaş gelin bakalım tolay bey !
Burada sui zana mahal vermemek için bir düzenleme yaptık. Konuyu açan kişide rahatsız olursa bize bunu bildirir, açıklamayı yapar, gerekirse konuyu eski haline getirebiliriz.
İyi niyetimiz ortada iken böyle ukalaca kelimeler kullanmak değil Müslümana, insan olanada yakışmaz. Kelimeleri seçerken dikkatli olalım.
VesseLam
Düş Sokağı Sakini
04-22-2008, 00:38
ukalaca kelimeler kullanmak değil Müslümana, insan olanada yakışmaz
evet haklısın bu kelimeleri söyleyen birinede o dediklerin yakışmıyor. tepkimi dile getirdim, başlıkta her hangi bir kusur yoktu ve değişildi. bunun yanlış olduğunu dile getirdim gayet açık şekilde. arkadaş tepki göstermemiş olabilir, ama bir başkasının lafına bakıpta başka bir gün benim konumun başlığını sakın değiştirmeyin. uygun olduğu sürece...
Necip Fazil
04-22-2008, 00:41
Tepki dile getirmek, " kınamak " ile olmuyor demek ki, herşey uslubunca söylenebilir. Neden konu ismi değişti diye sorulabilir. Biz yaklaşık 1 yıldır bu forumda birbirimizi tanıyan kişileriz. Bir tek kez olsun nefsimiz için veyahutta onun bunun hatrı için iş yaptığımızı gören varmıdır?
Bu konu başlığı da kişiler için değil, sui zana mahal vermemek için değiştirilmiştir. Forumda sui zana mahal verecek her konu, görebildiğim sürece düzenlenir, nedenleri de isteyen kişiye uzunca açıklanabilir.
VesseLam
Eyvallah kardeşim , böyle bir başlık için hiç bir şey demez , gayet normal ama bir o kadarda üzüntü içersinde yorum yapmaya çalışırdık.
Allah razı olsun.
Yeni başlığı beğenmiş olmana şaşırdım. Oysa zorlasan bu başlıktan da neler neler çıkartabilirdin.
Ayşe_Berra
04-22-2008, 02:49
Bu konuyu duyduğumdan beri bu şiir geliyor aklıma...Eskide kalmış ne kadar değer var meğer insanlığımızı ortaya koyan...
Beyaz Menekşe
Eskiden utanınca yüzü kızarırdı tüm ergenlik kızların
Şimdi yüzü kızarınca utanır oldularsa suçu kimde bunların
Eminim anneleri yaprak kuruturlardı defterlerinde
Adları Ayşe adları Fatma nesrin gülsüm en çokta masum
İçinden ok geçen karalama kalpler çizerlerdi
Utanır yine çizerlerdi
Hepsi biraz kareli defter biraz kurşun kalem birazda teneffüs saati gülerlerdi
Sevmek o zaman yaralı bir kalpti
Sevmek o zaman utanmak demekti
Aşk henüz ayağa düşmemişti
Sevmek belkide biraz utanmaktı
Eminim eskiden anneleri okuldan çıkınca ilk adres eve giderlerdi
Gölgelerine bile değmekten çekinir
Sevdiği bile olsa bir oğlanın gözleri akı verse bakışlarından
Kirlendiğini düşünüp gözyaşlarıyla silerdi
Sevdiğinin hayalini gözlerinden
Sevmek o zaman tertemiz bir hayaldi
Sevmek o zaman yabanıl bir umudun değmediği
Sevmek şıpsevdi bir iştah değil
Sevmek uzaklarda çok uzak bir evin penceresinde
Sabırlı bir beklemeyle sulanan bembeyaz bir menekşeydi
Kuzum değişmeyen neydi eskiyen ne
Zaman mıydı değişen yoksa değişmek kirlenmek için bir bahanemiydi
Biz mi büyüdük ar yıkanmaz mı utançla
Geçmi kaldık yoksa geçmi kaldık
Avuçlarımızdan kayıp giden sabahla…
Bedirhan GÖKÇE
Necip Fazil
04-22-2008, 15:05
Allah razı olsun.
Yeni başlığı beğenmiş olmana şaşırdım. Oysa zorlasan bu başlıktan da neler neler çıkartabilirdin.
Kara Eşref, siz de zorlamaya devam ederseniz, çok şeyler çıkaracaksınız. Benden söylemesi.
VesseLam
Müntesip
04-22-2008, 15:39
Beyaz Menekşe
bu söz gercekten herseye acıklık getirir mahiyette...paylasım için cok tesekkür ediyorum ablacım..
Ayşe_Berra
04-22-2008, 15:53
Beyaz Menekşe
bu söz gercekten herseye acıklık getirir mahiyette...paylasım için cok tesekkür ediyorum ablacım..
Bende konuyu okuyunca bu dizeler geçmişti aklımdan, ben teşekkür ederim...
Kırık_Çocuk
04-22-2008, 16:19
sanırım bu başlık daha uygun
Allah razı olsun.
Kara Eşref, siz de zorlamaya devam ederseniz, çok şeyler çıkaracaksınız. Benden söylemesi.
VesseLam
Hamdolsun ki üstadım, niyet kötü olmadıkça kim ne çıkartırsa çıkartsın saygım sonsuzdur benim.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.