Orijinalini görmek için tıklayınız : Neden AK Parti?
Bence, anayasal demokrasinin korunması için. Demokratik hukuk devleti normlarına ulaşabilmek için. Hukukun siyasallaşmadığı, insan hak ve hürriyetlerinin muhafaza edildiği bir Türkiye için. Sağlıklı bir ekonomik düzenin tesisi için. Adalet için ve kalkınma için AK Parti. Ya sizce? Neden?
hoşgeldiniz.sanırım bu konuyla ilgili bir başlık var.
ama yine de cevaplayayım:
demokrasi için,insanların kılık kıyafeti nedeniyle aşağılanmadığı,liberal bir yaşam için.
Hasan ERBEK
07-11-2007, 11:34
aramıza hoşgeldiniz.hayırlı olsun üyeliğiniz.
Teşekkür ederim kardeşim, sağolasınız. Herşeyin hayırlısı...
hoşgeldiniz herşeyden önce
yalnız konunuzu yanlış yere actınız burası tanışma forumu ..
Uyardığınız için çok sağolunuz. Bir daha yanlışlık yapmamaya özen gösteririm. Kusura bakmayınız efendim.
Hasan ERBEK
07-11-2007, 11:42
est. ne kusuru.biz sadece yol gösterdik.
esteğ..... şimdi gelelim ilk mesajınıza gerçekten AKP bu kadar iyi anlatılamzdı bence RTE ye yollamalıydın bu seçimde mitinglerde söylenebilirdi inşaallah 23 temmuz sabahı zafer bizim olacak selam ve dua ile
güne geldik söz ile yolu verdik öz ile
imtahanı biz verdik göççte gönüldeki iman ile
ağızdaki yolumuzu bize veren bize veli mührünü atan
allahımın adı ile size geldik yol vermeye
yolunuzu aydınlatmaya aydınlık gün dilemeye
bunları siz mi yazıyorsunuz?
bu dörtlük benim değil tabi canım. bilmeniz lazım hacı bektaş-ı velinin... ama ilk gönderdiğim mesaj, neden ak parti'yi seçtiğim hususu elbette benim...
seviyorum bu partinin görüşlerini ve demokrasi anlayışını.bundan dolayı zaten akpartiye baktığımızda geçmişte böyle şeyleri biz görmedik ülke soyuldu sömürüldü. ama şimdi ''DURMAK YOK YOLA DEVAM''
Evet kardeşim, aynen dediğin gibi. Durmak yok, yola devam. Dağlar aşılmak için, sular geçilmek için,
hak yolu seçilmek için bekler...
yunusozgan
07-11-2007, 12:15
AK PARTİ BENİ VE DÜŞÜNCEMİ EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL ETTİĞİ İÇİN AK PARTİ!!!
bekiregi
07-11-2007, 14:36
bir nedenimi olması lazım başkanım o kadar çok neden var ki saymakla bitmez sayın başkanım..
neden mi? anlatılmaz yasanır.... :)
hak ve özgürlüklere gereken önemi veren bu alandaki kısıtlamaları bir bir ortadan kaldıran, ve de kaldırmaya devam eden bir parti olduğu için... daha bir çok saymadığım nedenleri içinde barındırdığı için... kısacası benim görüşlerimi yansıttığı için Ak Part diyorum...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.