fatih kısaparmak balon baskılı balon Nefes'in foyası meydana çıktı - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nefes'in foyası meydana çıktı

Ak_Urfalı
11-17-2009, 11:56
http://image.samanyoluhaber.com/Images/News/20091026/89498.jpg
Nefes'in foyası meydana çıktı

Albay Dursun Çiçek'in bilgisayarında bulunduğu öne sürülen ve 'üçüncü ihbar mektubu'nda yer alan belgelerdeki film projeleri, sinemalarda gösterimde bulunan 'Nefes-Vatan Sağolsun' filmini tartışmaya açtı. Bir grup askerin, terör örgütüne karşı mücadelesinin anlatıldığı "Nefes" filminin, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yaptırılıp yaptırılmadığı polemik konusu oldu. Film ile TSK'nın çekilmesini planladığı "terör filmi" senaryosunun örtüşmesi dikkat çekiyor. Yapımcılar ise bu iddiaya tepki gösteriyor.

Üçüncü ihbar mektubundaki "kamuoyu yaratmak" adlı belgede 'terör ve irtica' konularının topluma anlatılması için sinemanın kullanılması yer alıyor. Planda, bu içerikteki filmlerin çekilmesi, oyuncular ve yönetmen kanalıyla kamuoyunda yer alması, magazinsel boyutunun yaratılması, galasına kamuoyu yaratacak kişilerin çağrılması öneriliyor. Film yapımcılarına 500 bin TL'lik destek verilmesini de içeren planda, "TSK'nın terörle mücadelede fedakârlık ve başarılarını anlatan bir film yapılacaktır." denilerek filmin içeriği detaylandırılıyor. Filmin senaryosu ise şöyle anlatılıyor: "Filmde, Güneydoğu bölgesinde tim komutanlığı yapan bir üsteğmenin yaşamından kesitler eşinin bakış açısından yansıtılacaktır. Film; Güneydoğu bölgesinde yaşadıkları, gitmeden önceki ruh hali, bölgeye gittikten sonra duygu ve düşüncelerindeki değişimler, bu değişimlerin yarattığı ikilemler, düşüncelerinin netleşmesi, batıdaki arkadaşları ve ailesiyle oluşan düşünce farklılıkları üzerine kurulu olacaktır."

Planlamada 'tim komutanı bir üsteğmen' etrafında olayların gelişmesi düşünülürken, "Nefes" filminde 'tim komutanı bir yüzbaşı' ve ekibinin yaşadıkları aktarılıyor. Planda, 'tasarlanan filmin galasına kamuoyu oluşturacak isimlerin çağrılması' ifadesi yer alıyor. Filmin yapımcı şirketi Fida Film Yapım Sorumlusu Orhan Erkal ise 'Nefes' filmiyle planın bağdaştırılmasına tepki gösterdi. Erkal; "Hayal mahsulü bir bağlantı, böyle bir durum yok, insanların konuştuğu bir şey ama gerçekliği yok." ifadelerini kullandı. "Nefes'in senaryosunun, TSK'nın oluşturduğu senaryo ile örtüştüğü" yorumlarına da katılmadığını belirtti. Terör filmi dışında irtica filmi çekilmesi de isteniyor.

http://image.samanyoluhaber.com/Images/Resim/Images/News/20091015/video_galeri.jpg (http://videogaleri.samanyoluhaber.com/)

17.11.2009 07:35:26

erdemkepenek
11-17-2009, 12:07
Filmi izledim beklentilerimin altında bir çizgideydi.

Ukbâ
11-17-2009, 12:19
Zamanlaması kime yarar hissediyorum. Silahlı örgütlenmenin ardından medya yönünden boy göstermek biliçlere bu yönde bir şeyler kazandırmak strateji değişikliği oyuna gelmemek gerek.

EZEL
11-17-2009, 12:22
Film filmdir film ekibi siyasetten uzak duruyor lütfen çamur atmayalım

Ukbâ
11-17-2009, 12:26
Film filmdir film ekibi siyasetten uzak duruyor lütfen çamur atmayalım

Yok be abim son sızan belgede , cuntacı zihniyetin gelecek adına yapmış olduğu planları gördük , bunlar artık teknolojiyi kullanıyor milleti etkilemenin yöntemini buldular .

Terennüm
11-17-2009, 12:26
ben filmi izledim.orada ince bir mesaj vardı.oda şuydu:
silah ve kanla bir sonuca ulaşılmaz barışın sağlanması ve huzurun gelmesi kesinlikle silahla olmayacaktır...ben bunu anladım.ama herkes farklı birşey çıkarabilir....onada saygı duyarım...

Ukbâ
11-17-2009, 12:27
silah ve kanla bir sonuca ulaşılmaz barışın sağlanması ve huzurun gelmesi kesinlikle silahla olmayacaktır...ben bunu anladım.ama herkes farklı birşey çıkarabilir....onada saygı duyarım...

Geçen samanyolunda nefes filmi ile ne yapılmak istendiği hakkında güzel haberler vardı bu noktayı kaçırdığınızı düşünüyorum gerçi herkes farklı bir şeyler cıkardığıda doğru .

Terennüm
11-17-2009, 12:28
görüşüm budur kardeşim...

LeyaL
11-17-2009, 12:29
Nerede' vatan millet ' denirse oradan kaçın : ))

Artık öyle yani doğruya doğru..Bu ülkede 'vatan , millet atatürk, cumhuriyet' diyenler;
ülke için en büyük tehditler..

Nefesss..kaçınn :)

Ukbâ
11-17-2009, 12:33
görüşüm budur kardeşim...

Eyvallah Üstadım , görüşünüze katılmasamda görüşünüze saygım sonsuz. Nefes filmin arkasındaki güçleri eninde sonunda çok daha belirgin olarak kamuoyu öğrenecektir.

Ahmet Yasin
11-17-2009, 12:33

Söylediklerine katılıyorum Atatürkün güzel bir sözü aklıma geldi..

Kimse topla tüfekle bir ideolojiyi yok edemez.

Seyyah
11-17-2009, 12:57
Ben daha izleyemedim, çokda merak ediyorum fırsatını bulunca izleyeceğim bende yorumumu yaparım inş. şimdilik sizlerin yorumu ile kafamda bir önyargı olusturuyorum :)

Terennüm
11-17-2009, 13:01
Ben daha izleyemedim, çokda merak ediyorum fırsatını bulunca izleyeceğim bende yorumumu yaparım inş. şimdilik sizlerin yorumu ile kafamda bir önyargı olusturuyorum :)
kardeşim filmi önyargısız izle zira önyargılarla izlersen her sahnede kafan karışır...nötr bir şekilde git yorumlarımız bizi bağlar.önyargıyla doğru fikre sahip olamazsın...

ishakyilmaz
11-17-2009, 13:22
Bu film ile ilgili en doğru ve net kuşkuları,samanyoluhaber.com yazarı sayın Abdullah Abdulkadiroğlu dile getirmiştir.İşte o müthiş analiz:

Nefesleri bitince 'Nefes'e sarıldılar
Dikkatinizi çekti mi ?

Darbe planları sebebiyle askeriyenin imajı sıfırlanmışken,

‘Güçlü Ordu Güçlü Türkiye’ diyerek prestij kurtarma çabaları bir işe yaramamışken,

Anayasal düzeni yıkmak için yapılan komplo planları bir bir deşifre olurken,

Koskoca Türk ordusunun şanı oksijen çadırında can çekişirken,

Lafın kısası; nefes tükenmişken,

Birdenbire ‘Nefes’ ile bir propaganda başladı.

Orduyu cuntacılar kemirirken,

Milletin oylarıyla seçilmiş iktidarı devirme planları hazırlatılırken,

Ülkenin inançlı insanlarına, evlerine silah yerleştirmek suretiyle kumpas kurulacakken,

Millete ihanet için hazırlanan raporlar ayyuka çıkmışken,

Askeriye içinde daha kaç demokrasiye müdahale planı hazırlandığının sayısı bile bilinmezken,

Cunta Peygamber ocağını habis bir ur gibi sarmışken,

Bir ‘Nefes’ her şeyi kurtaracak.

Öyle mi ?

Başınızı kuma gömmeyi bırakın.

Son günlerde gösterime giren bir film var.

Adı ‘Nefes’.

Önce Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ seyretmeye gitti.

Sonra Deniz Baykal.

Sonra sırayla askere destek veren siyasiler.

Ve Nefes’i seyretmek bir kampanyaya dönüştü.

Nefes’e gitmek asker sevgisinin ölçüsü haline getirilmeye başlandı.

Bir tarafta askeriyenin tüfeği, mermisi, bombası, uçaksavarı topraktan fışkırıyor.

Bir tarafta millete komplo planlarının altında rütbeli askerlerin imzası duruyor.

Nerden tutsanız elinizde kalıyor.

Nefes; kahraman Mehmetçiğin vatan savunmasında canı pahasına verdiği mücadeleyi anlatıyor.

Nefes; Irak sınırındaki 40 askerin hikayesini anlatıyor.

Nefes; Mehmetçiğin destansı öyküsünü anlatıyor.

Nefes; bir askerin nöbet sırasında şehit edilmesi sonucu komutanın diğer askerleri nasıl motive ettiğini anlatıyor.

Nefes; vatan evlatlarının Anadolu çocuklarının isimsiz kahramanlığını anlatıyor.

Hepsi çok güzel.

Bu ülkenin bir çakıl taşı için canını binlerce kez verecek saf delikanlıları olduğunu,

Ay yıldızlı bayrağa halel gelmemesi için canını adamış komutanları olduğunu hepimiz iyi biliyoruz.

İşte problem de burada ya zaten.

Milletin zoruna giden ne biliyor musunuz ?

Sınır karakolundaki askerin ve komutanın kahramanlığının arkasına saklanıp millete ihanet planları hazırlanması.

Vatan savunmasında şehit olan on binlerce askerimiz için hepimizin yüreği yanıyor.

Sınır karakollarında canını siper eden Mehmetçikler gece gündüz vatanı korurken,

Siz kalkıp o sınır karakollarını bekleyen vatan evlatlarının içinden çıktığı millete ihanet planları yapın.

Sonra millete yakalanınca, kendinizi açıklayamaz hale gelince bir filmle milletin vatanseverliğini ölçmeye kalkın.

Nefesiniz bitince ‘Nefes’e sarılın.

Kimse merak etmesin;

Bu millet kınalı kuzusunu sahipsiz bırakmaz.

Bu millet Peygamberinin her gece başını okşadığı yiğitlerini yalnız bırakmaz.

Yeter ki siz;

Helikopterle pikniğe giden,

Askerin eline pimi çekilmiş bombayı veren,

Mehmetçikler baskın yiyip şehit olurken düğünde göbek atan,

Kendi askerimizin yoluna mayın döşeyen,

Millete komplo kuran,

Ülkeyi demokrasiden döndürmeye çalışan,

Darbeyle yatıp darbeyle kalkan,

İçinizdeki kokuşmuş zihniyeti temizleyin.

Beyninizi terörle mücadeleyi nasıl daha iyi yaparız diye yorun.

Profesyonel ordu işini nasıl oturturuz diye dertlenin.

Yoksa milletin askerle sorunu yok.

Çünkü Mehmetçik bu milletin kendi evladı.

Çünkü Mehmetçik bu milletin sofrasının bir ferdi.

Çünkü Mehmetçik milletin haysiyeti, onuru.

Size o onura layık olun yeter.

Siz şanlı ordumuzu yıpratmayın yeter.

Film milm istemez.

Yoksa; bu son ‘Nefes’ de sizi kurtarmaz.

Seyyah
11-17-2009, 13:28
İshak abi yine sert bi giriş yaptı :)

Terennüm
11-17-2009, 13:31
ben bu filmi izlemeden öncede orduya bakışım aynıydı izledikten sonrada aynı. benim için değişen bir şey yok.
kaldı ki ordu hakkında ki düşüncelerimi forumda daha önceden de paylaşmıştım. bu ordu rasulun(sav) ordusudur.bir kaç kendini bilmez densiz yüzünden yüzyıllardır islamın sesinin gür çıkmasını sağlamış çağ açıp çağ kapamış alemi islamın son karakolunu bütün yoklukuklara rağmen savunmuş bir kuruma karşı olamam.benim karşı olduğum ve her zamanda belirttiğim nokta şudur.ordunun içindeki darbeci cuntacı millete kan kusturmak için fırsat bekleyenleri kendi içinden temizlemesidir.yoksa ordu bizim ordumuzdur.bu ülkenin ordusudur.efedimizin(sav)ordusudur.

EpiVaTeS
11-17-2009, 13:40
ben bu filmi izlemeden öncede orduya bakışım aynıydı izledikten sonrada aynı. benim için değişen bir şey yok.
kaldı ki ordu hakkında ki düşüncelerimi forumda daha önceden de paylaşmıştım. bu ordu rasulun(sav) ordusudur.bir kaç kendini bilmez densiz yüzünden yüzyıllardır islamın sesinin gür çıkmasını sağlamış çağ açıp çağ kapamış alemi islamın son karakolunu bütün yoklukuklara rağmen savunmuş bir kuruma karşı olamam.benim karşı olduğum ve her zamanda belirttiğim nokta şudur.ordunun içindeki darbeci cuntacı millete kan kusturmak için fırsat bekleyenleri kendi içinden temizlemesidir.yoksa ordu bizim ordumuzdur.bu ülkenin ordusudur.efedimizin(sav)ordusudur.

Ne demek Resülün ordusudur...???
Böyle bir değerlendirmeyi kabul etmem mümkün değil...
Resülün ordusudur diyoruz Peygamber ocağı diyoruz ama yaptıklarına bakın...
Bu Orduya Resulullahın ordusudur demek Efendimiz S.A.V i incitir...
Kusura bakmayın...
Resülün Ordusu 1914 te bitti...
Bu ordu olsa olsa Laik Türkiye Cumhuriyetinin ordusudur...:saygılar:

Terennüm
11-17-2009, 13:45
yazımı dikkatle okursan ne demek istediğimi anlarsın sevgili üç nokta kardeşim...

Terennüm
11-17-2009, 13:47
Ne demek Resülün ordusudur...???
Böyle bir değerlendirmeyi kabul etmem mümkün değil...
Resülün ordusudur diyoruz Peygamber ocağı diyoruz ama yaptıklarına bakın...
Bu Orduya Resulullahın ordusudur demek Efendimiz S.A.V i incitir...
Kusura bakmayın...
Resülün Ordusu 1914 te bitti...
Bu ordu olsa olsa Laik Türkiye Cumhuriyetinin ordusudur...:saygılar:
sizin bakışınızla Türkiye cumhuriyetide osmanlının devamı değilidr.öyleyse bizde osmanlı torunu değiliz anlamına gelmezmi?

EpiVaTeS
11-17-2009, 13:47
yazımı dikkatle okursan ne demek istediğimi anlarsın sevgili üç nokta kardeşim...

ben yazınızı gayet dikkatli okudum...
asıl benim ne demek istediğimi anlamadınız galiba...
sayın adem etyemez...

üçbeş kendini bilmez dedikleriniz...
üçbeş değil ordu içerisinde çoğunlukta olanlar...

EpiVaTeS
11-17-2009, 13:50
sizin bakışınızla Türkiye cumhuriyetide osmanlının devamı değilidr.öyleyse bizde osmanlı torunu değiliz anlamına gelmezmi?

adem bey...
benim anlatmak istediğim ordunun hukuksuzluklarını üçbeş kendini bilmez diye tanımlamanız...
hayır böyle bir ifadeyi kabul etmem mümkün değil...
ordu içerisinde azınlıkta olan sen ben ve benim gibi düşünenler...
eratı ordu içerisinde tanımlamıyorum...
benim demek istediğim maaşlı cuntacılar darbeciler...

Seyyah
11-17-2009, 13:58
Abicim yönetim kötü yola saptı diyosun olmaz diyosun katılıyorum.
Ama TürkOrdusu diyine muazzam ve aziz birşey kastediliyor aradaki ucurumada bakalım..
Kılık değişti, taktik değişti, yönetimi değişti ama içindeki askerimiz abimiz kardeşimiz arkadasımız yine bir kurtulus savası olsa gözünü yumar gider aldırmaz bununda hakkını verelim ve cuntacılar yüzünden genelinini harcamayalım :(

Terennüm
11-17-2009, 14:02
adem bey...
benim anlatmak istediğim ordunun hukuksuzluklarını üçbeş kendini bilmez diye tanımlamanız...
hayır böyle bir ifadeyi kabul etmem mümkün değil...
ordu içerisinde azınlıkta olan sen ben ve benim gibi düşünenler...
eratı ordu içerisinde tanımlamıyorum...
benim demek istediğim maaşlı cuntacılar darbeciler...
sizin erat dedikleriniz ne zamandan beri subay olarak cuntacıların yaptıklarını veya yapmak istediklerini mektupla bu ülkenin yönetimine bildirir oldu? siz hilmi özkök gibi millet sevdalısı subayları niye görmezden geliyorsunuz?

BlueMoon
11-17-2009, 14:09
böyle saçma filmleri hayatta izlemem.

birilerini yönlendirmeye kafalarına kendi fikirlerini empoze etmeye çalışan bir grubun hazırladığı uyanıkça bir film bu

biraz uyanık olalım. neden demokratik açılımın olduğu günlere denk getirildi ?

EpiVaTeS
11-17-2009, 14:09
sizin erat dedikleriniz ne zamandan beri subay olarak cuntacıların yaptıklarını veya yapmak istediklerini mektupla bu ülkenin yönetimine bildirir oldu? siz hilmi özkök gibi millet sevdalısı subayları niye görmezden geliyorsunuz?

işte üçbeş kişi demek istediklerim onlar...
Ben Hilmi Özkök ve onun gibileri başımda taç ederim...
ama ordunun geneli böyle değil maalesef...

Terennüm
11-17-2009, 14:14
sevgili kardeşim ordunun içindede hesaplaşma var.cuntacılar ve millet sevdalıları.afedersin ama bir kurt sürüsü için ormanı toptan yakmak ne kadar akıl karıdır...

EpiVaTeS
11-17-2009, 14:29
sevgili kardeşim ordunun içindede hesaplaşma var.cuntacılar ve millet sevdalıları.afedersin ama bir kurt sürüsü için ormanı toptan yakmak ne kadar akıl karıdır...

bataklığa ne kadar ilaç sıkarsanız sıkın sivrisinekler yinede kaybolmaz...
çaresi nedir...
bataklığı kurutmaktır...

ben ormanı yakalım demiyorum...
lakin bugünkü orduyuda peygamber ocağı olarak değerlendirirsek...
yanlış olur...

Terennüm
11-17-2009, 14:33
bu ordunun peygamber ordusu olduğunun ispatı kıbrıs harekatında bir kez daha onaylanmıştır...

Ukbâ
11-17-2009, 14:34
Adem bey ve üç nokta aynı şeyleri ifade ediyor ama anlaşamıyor. Kutsal bir mekan olan Ordumuz hepimize lazım ordunun içindeki cuntacı zihniyet yüzünden ordu gözden düşmez orduyu gözden düşürmeye çalışan zihinler gözden düşer ançak . Ordunun üstündeki bu toz elbet bir gün dağılacak ve hakiki konumuna gelicek

Bu arada ishakyılmazın paylaştığı yazı film hakkında yeteri kadar şifrelere sahip okuyun derim .

EpiVaTeS
11-17-2009, 14:57
bu ordunun peygamber ordusu olduğunun ispatı kıbrıs harekatında bir kez daha onaylanmıştır...

bugünkü orduya peygamber ordusu demek bana göre yanlıştır...
benden bana göre yanlış olan bir şeye doğru dememi beklemeyin...

Terennüm
11-17-2009, 15:01
ben sizin fikrinize saygılyım.sizden de ricam görüşlerime saygı duymanızdır.iknaya uğraşan sizsiniz ben sadece düşüncelerimi yazdım.siz kabul etmiyorsanız.benim kabulumu etkileye çalışmayın muhterem:)
saygılarımla...

Ömer Bekir
11-17-2009, 15:08
Meğer peygamber ocağı değil,neden analar severek ve isteyerek o ocağa gönderiyor evlatlarını..Eğer Peygamber ocağı değilse,neden şehit anaları"gerekirse diğer evlatlarımıda feda ederim"diyor..

Birkaç cuntacı,vatan haini yüzünden siz ordu'nun tamamını lekeleyemezsiniz..Çünkü Resulûllah(s.a.v)'in ordularında da münafıklar vardı..Ve kendisi bunların adı'nı bildiği halde açıklamıyordu..O ordu Peygamber'in ocağı değil miydi.?

Osmanlı askerlerinde de nice anarşistler vardı,ama o zaman o ordu Peygamber Ocağı değil miydi.?

Ve yine 660.000 civarı,çoğunluğu mü'min olan askerler,sırf Allah rızası için bu vatanı koruma görevlerini üstlenmektedir..Siz bu gönlü İman ile dolup,nöbet tuttukları,silah attıkları,vatan hainlerini pişman ettikleri ocağa nasıl olurda PEYGAMBER OCAĞI DEĞİLDİR dersiniz..

EpiVaTeS
11-17-2009, 15:15
ben sizin fikrinize saygılyım.sizden de ricam görüşlerime saygı duymanızdır.iknaya uğraşan sizsiniz ben sadece düşüncelerimi yazdım.siz kabul etmiyorsanız.benim kabulumu etkileye çalışmayın muhterem:)
saygılarımla...

muhterem size birşey dikte ettirmeye çalışmıyorum...

lakin Peygamber ordusu derseniz buna itiraz ederim...

Peygamber ordusunda...
Koca Yusuf...
Seyit Onbaşı...
Karagümrüklü Mehmet...

vardı...

sizin dediğiniz orduda...

cuntacı Şener...
darbeci Hurşit...
gibi binlerce subay var...
dikkatinizi çekerim...
o zaman azınlıktaydılar...
şimdi çoğunluktalar...

Terennüm
11-17-2009, 15:19
muhterem size birşey dikte ettirmeye çalışmıyorum...

lakin Peygamber ordusu derseniz buna itiraz ederim...

Peygamber ordusunda...
Koca Yusuf...
Seyit Onbaşı...
Karagümrüklü Mehmet...

vardı...

sizin dediğiniz orduda...

cuntacı Şener...
darbeci Hurşit...
gibi binlerce subay var...
dikkatinizi çekerim...
o zaman azınlıktaydılar...
şimdi çoğunluktalar...
işte bende onu diyorum sevgili kardeşim.bu ordunun içinde hala koca yusuflar,seyid onbaşılar,karagümrüklü mehmetler var..
içlerinde hilmi özkök gibi liderlerde var...

birisi01
11-17-2009, 15:26
3 ay sonra diğerleri gibi unutulacak bir film, bu kadar tartışmaya gerek yok bence

Terennüm
11-17-2009, 15:30
filmi tartışmıyoruz ki?

birisi01
11-17-2009, 17:28
tartışmaları okudum.
kişilerle kurumları asla birbirine karıştırmamak lazım.o darbecileri cuntacılarıda yetiştirenler yine biziz. onlar bizim aramızdan cıktı geldi o koltuklara uzaydan gelmedi. nasıl geldiler?bunun cevabı cok kere verildi yine tekrarlamaya gerek yok. fakat kişiler gecici kurumlar bakidir bu dünyada. ne yapalım yani içinden 3 tane şerefsiz cıktı diye orduyumu silip atalım. silsek ne olacak kim kaybedecek yine biz kaybedecez. bi tarafta iran bi tarafta yunan bi tarafta ermeni duruyorsa sesini cıkartamıyorsa neden cıkartamıyor? bu ordunun varlığını ve neler yapabileceğini bildikleri için.geçmişte bazı isimler zikredilmiş.. günümüzdede ordu içinde öyle insanlar hala var. olduğu için zaten daha kötüleri başımıza gelmiyor.basit bir örnek vermek gerekirse, bir tanıdığım var şuan emekli, bazen anılarını anlatır, eğitimde, 1lt su ile 70 km yol yürümek zorunda olduğu zamanlarda bu suyun yarısı ile abdest alıp namaz kıldığını yarısınıda içtiğini söyler. ve bu kişi hiçte küçümsenecek konumda değildi emekli olduğunda. bu insanlar ne yapalım peki. orduda kötü insanlar var diyip iyileride mi karşımıza alalım.
ordu peygamber ocağı değilse, orduyu oluşturan askerlerin büyük bir bölümü peygamber ümmeti.

ishakyilmaz
11-17-2009, 17:47
http://www.ensonhaber.com/images/news/202037.jpg (http://www.ensonhaber.com/medya/240268/tsk-istedi-ugur-abi-yapti.html)

Son dönemlerde milletimizin göz bebeği değerindeki ordumuzun,hain köstebeklerin çörklenmesi sonucunda faliyette koymayı düşündükleri çeşitli planlar,bugün bir bir deşifre olmaktadır.Kan dondurucu niteliğindeki bu planların,üstelik milletine karşı yapılması düşünülmesi akla hayalle aykırı olarak düşünülmektedir!!!Hele,Uğur Dündar maskesi altında bir takım 'irtica hortladı' türü haberlerin servise konulması gelinen noktayı açıkça ihbar etmektedir!25 Yıldır bitirilmeyen PKK örgütü,bugün neden bitirilmediği sorusuna çok açık cevaplar bulunmaktadır.Çünkü TSK mensupları,asıl mücadelesinden ödün vermiş,illegal mücadele ile namluyu milletine doğru uzatmıştır!!!Hamdolsun artık ülkemizin geldiği noktada,bu tür kirli planların birer 'masalcıktan'ibaret olduğunu açıkça görmekteyiz,onlarda artık bunun farkındalar!Bu asil millet 20-30 yıl daha geriye götürecek işlerden elini-eteğini çekmiştir...Rabbim ülkemizi ve milletimizi hakkaniyet yolundan ayırmasın...

FarukARSLAN.
11-17-2009, 17:59
TSK'nın Cunta şefi CHP'nin de 29 Ekim'de Cumhurbaşkanlığı resepsiyonuna katılmayıp topluca gittiği film...

Berr Ak
11-17-2009, 18:41
Filmi izlemedim, başka bir film izlerken fragmanını izledim sadece.Görür görmez anladım böyle bir amaçla yapıldığını.Çünkü insanların milli duygularını kullanmaya çalışıyor.En son tek türkiye'de son sahnede bu filmden bahsediyordu, film tuttu diye.Hatta facebookta yalçın bey'in profiline koymuştum, oradan izleyebilirsiniz.

TSK'nın Cunta şefi CHP'nin de 29 Ekim'de Cumhurbaşkanlığı resepsiyonuna katılmayıp topluca gittiği film...

Bu da dikkatlarden kaçmaması gereken bir ayrıntı!