Orijinalini görmek için tıklayınız : NTV: KPSS Sorularını Cemaat Sızdırdı
Beylerbeyi
09-21-2010, 18:45
Reisten itiraf: Soruları cemaatten aldım
Kopya skandalında tutuklanan “reis” lakaplı öğretim üyesi, soruları cemaate yakın kişiler aracılığı ile ele geçirdiğini öne sürdü. Sözkonusu kişi, Polis Meslek Yüksek Okulu sınavlarını kendisinin iptal ettirdiğini de söyledi.
ntvmsnbc
İSTANBUL - Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 4 sınavda sınav sorularını sızdırarak para karşılığı satmakla suçlanan "kopya şebekesi" zanlılarının savcılık ifadeleri çarpıcı detaylarla dolu.
Çete lideri olmakla suçlanan Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Okulu'nda öğretim görevlisi olan O.A.U., ifadesinde, geçtiğimiz yıl yapılan Polis Meslek Yüksek Okulu sınavlarını da kendisinin iptal ettirdiğini itiraf etti.
“Reis” lakaplı zanlı, sınav sorularının cemaate yakın kişilerden sızdırıldığını öne sürdü.
O.A.U., ifadesinde "Polis Meslek Yüksek Okulları öğrenci adaylığının iptalini sağladığım yönündeki suçlama kısmen doğrudur. Ancak soruları çalan ben değilim. Cemaatten aldım.
Kadirli'li olan bir hemşerim cemaate mensup bazı kişilerin sınav sorularını tanıdıkları kişilere dağıttıklarını söyledi. Ben de cemaatle içli dışlı olan akrabam Ö.L.E'ye söyledim. Soruları aldı ve bana faksladı" diye konuştu.
Daha önce çok sayıda sınava girerek başarısız olduğunu belirten diğer bir zanlı, "M.D. isimli arkadaşıma rica ettim, internet ortamına sızdırılan soruları alarak bana tüyolar verdi. Telefonla söyledi, bunun suç olabileceğini bilmiyordum" değerlendirmesinde bulundu.
Diğer tutuklu zanlı S.G. ise ifadesinde "Kopya vermek suretiyle sınav kazandırma gibi bir amacımız ve birliğimiz yoktur. Telefon kayıtlarında internet ortamında sınav sonuçları ile ilgili bilgileri birbirimize verdiğimiz yönünde beyanlar varsa da benim çevrem geniştir. Birçok arkadaşım sınavlara girip çıkar, ben de girerim. Birbirimizin sınav sonuçlarını merak ederiz. Konuşmalar bu konularla ilgilidir" dedi.
NTV
İntifada
09-21-2010, 18:50
İnşAllah doğru değildir...
Cemaatte kendi başına birileri girip yapmış olabilir.Bu cemaati bağlamaz.Devlet gerekli işlemi yapar cemaatte manevi yaptırımını uygular.Çünkü bu gün ak partiden birinin Söyleyeceğini ak partiye mal edemeyiz.Eğer üstler onaylarsa veya yanlış bulup ceza vermez ise onlarında desteklediği ve kabul ettiği bir şeydir diyebiliriz.Bakalım her şey hayırlısı ile aydınlığa kavuşacaktır.
Özgür Çağrı
09-21-2010, 19:20
Deme be :S İnşAllah doğru değildir ...
Bekliyordum. Türkiye de artık her kötü şey Cemaat ten bilinecek.
EpiVaTeS
09-21-2010, 20:54
adam mehapeliymiş nolacak şimdi...;D
.:Ay_Yıldız:.
09-21-2010, 21:01
Başlarına taş yağsa cemaatlerden bilecekler.
Dip not; Bu gidişle başımıza taş yağma olayı yakın.
İntifada
09-21-2010, 21:06
adam mehapeliymiş nolacak şimdi...;D
o nasıl bir karışımdır abi...
hem mhp li hem cemaatçi ;D;D;D
Delilin NuR
09-21-2010, 21:11
Hangi cemaat ...???
İntifada
09-21-2010, 21:14
Hangi cemaat ...???
;D;D;D;D
Cihannur
09-21-2010, 21:15
Hangi cemaat ...???
;D;D;D;D
:hihi2:
Cami cemaati dersem bu mesajımı silerler muhtemelen.http://img835.imageshack.us/img835/7210/hinzirsmiley.gif (http://img835.imageshack.us/i/hinzirsmiley.gif/)
Delilin NuR
09-21-2010, 21:28
Cami cemaati dersem bu mesajımı silerler muhtemelen.http://img835.imageshack.us/img835/7210/hinzirsmiley.gif (http://img835.imageshack.us/i/hinzirsmiley.gif/)
Hayır arkadaşlar benim anlamadığım sanki türkiyede tek bir cemaat varmş gibi davranılması ....
Yada cemaat adını sadece bir cemaat için kullanılması ...:)
Şu olayı cemaat yaptı ...
Tamam iyi güzel cemaat yaptıda hangi cemaat yaptı ...
Bu cemaatin bir adı yokmu ...
A cemaatimi, B cemaatimi, C cemaatimi hangisi yaptı...
Cihannur
09-21-2010, 21:37
Hayır arkadaşlar benim anlamadığım sanki türkiyede tek bir cemaat varmş gibi davranılması ....
Yada cemaat adını sadece bir cemaat için kullanılması ...:)
Şu olayı cemaat yaptı ...
Tamam iyi güzel cemaat yaptıda hangi cemaat yaptı ...
Bu cemaatin bir adı yokmu ...
A cemaatimi, B cemaatimi, C cemaatimi hangisi yaptı...
Bir isim verilmeden Cemaat denilince büyük bir ihtimalle Fethullah Gülen Cemaatinden bahsediliyordur.http://img706.imageshack.us/img706/2226/basinisallayansmiley1.gif (http://img706.imageshack.us/i/basinisallayansmiley1.gif/)
Özgür Çağrı
09-21-2010, 21:54
o nasıl bir karışımdır abi...
hem mhp li hem cemaatçi ;D;D;D
Buna cemaatçi reyiz denir heralde ;D
rizzelli
09-21-2010, 22:58
ben de çorabımın tekini bulamıyorum. cemaate dava açacam.
hipermuhafazakar
09-21-2010, 23:15
Buda kesin bir müdet sonra nurcu şeyhten aldığını söyler alparslan aslan olayındaki gibi, yada onun ağzındanmış gibi yalan yazar münafık medya.
Cemaatler, Allahın - peygamberin insanlığa ulaştırdıklarını vermeye çalışıyorlar. İyi günahsız kullar olabilmeleri için aklın mantığın alamayacağı madi-manevi fedakarlıklar yapıyorlar. Böyle bir büyük kul hakkına girmiş olamazlar.
Onlar zaten öğretmenlik bölümünü bitirmiş arkadaşlarını yurt dışındaki Türk okullarında görev aldırmak için çaba sarfediyorlar.
KPSS soruları sızdırıldığı iddiası ortaya çıkar çıkmaz sol partiler cemaat sızdırdı diye pankartlar açmışlardı, daha olayın 1 faili bile yakalanmamışken..
Neresinden bakarsanız bakın bu olayın cemaatle bir alakası yok ! Bunun sonu ortaya çıkarılmalı.
Basın, malatyadaki zirve yayınevi katliamı sonrası yakalanan sanıkların said nursinin kitaplarının okutulduğu toplantılara katıldıklarını söylediklerini yazmıştı. Tarikatlar katleti diye yazanlar vardı. Bunun bende küpürü var cumhuriyet gazetesinden. Ama sonra ortaya çıkmıştı etö bağlantıları o kişilerin
Erhan KARACA
09-21-2010, 23:22
kolpa haber ajansından aldıgım bilgiye gore soruları bizzat f cemaatini karalamak icin devlet bahceli calıp dagıtmıstır butun cakma olmayan ulkuculere de tembihlemis f tipi cemaat çaldı deyin diye..
Beylerbeyi
09-22-2010, 00:17
eğer öyle söylerseniz telif hakkımı isterim ona göre ;D
İntifada
09-22-2010, 00:19
;D;D;D;D
Cihannur
09-22-2010, 00:32
;D;D;D;D
Evet, itiraf ediyorum. Kaynağım Beylerbeyi'ydi.http://img201.imageshack.us/img201/6863/utangacsmiley2.gif (http://img201.imageshack.us/i/utangacsmiley2.gif/)
Reisten itiraf: Soruları cemaatten aldım
Kopya skandalında tutuklanan “reis” lakaplı öğretim üyesi, soruları cemaate yakın kişiler aracılığı ile ele geçirdiğini öne sürdü. Sözkonusu kişi, Polis Meslek Yüksek Okulu sınavlarını kendisinin iptal ettirdiğini de söyledi.
ntvmsnbc
İSTANBUL - Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 4 sınavda sınav sorularını sızdırarak para karşılığı satmakla suçlanan "kopya şebekesi" zanlılarının savcılık ifadeleri çarpıcı detaylarla dolu.
Çete lideri olmakla suçlanan Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Okulu'nda öğretim görevlisi olan O.A.U., ifadesinde, geçtiğimiz yıl yapılan Polis Meslek Yüksek Okulu sınavlarını da kendisinin iptal ettirdiğini itiraf etti.
“Reis” lakaplı zanlı, sınav sorularının cemaate yakın kişilerden sızdırıldığını öne sürdü.
O.A.U., ifadesinde "Polis Meslek Yüksek Okulları öğrenci adaylığının iptalini sağladığım yönündeki suçlama kısmen doğrudur. Ancak soruları çalan ben değilim. Cemaatten aldım.
Kadirli'li olan bir hemşerim cemaate mensup bazı kişilerin sınav sorularını tanıdıkları kişilere dağıttıklarını söyledi. Ben de cemaatle içli dışlı olan akrabam Ö.L.E'ye söyledim. Soruları aldı ve bana faksladı" diye konuştu.
Daha önce çok sayıda sınava girerek başarısız olduğunu belirten diğer bir zanlı, "M.D. isimli arkadaşıma rica ettim, internet ortamına sızdırılan soruları alarak bana tüyolar verdi. Telefonla söyledi, bunun suç olabileceğini bilmiyordum" değerlendirmesinde bulundu.
Diğer tutuklu zanlı S.G. ise ifadesinde "Kopya vermek suretiyle sınav kazandırma gibi bir amacımız ve birliğimiz yoktur. Telefon kayıtlarında internet ortamında sınav sonuçları ile ilgili bilgileri birbirimize verdiğimiz yönünde beyanlar varsa da benim çevrem geniştir. Birçok arkadaşım sınavlara girip çıkar, ben de girerim. Birbirimizin sınav sonuçlarını merak ederiz. Konuşmalar bu konularla ilgilidir" dedi.
NTV
soruları 11 tl karşılıgında sattıkları söylenmişti... acaba kaç kişiye sattılar.. baya gelir olmuştur maşallah..
Terennüm
09-22-2010, 11:47
soruları 11 tl karşılıgında sattıkları söylenmişti... acaba kaç kişiye sattılar.. baya gelir olmuştur maşallah..
onun için cemaat yeni bir sektöre girmiş..çuval fabrikası açmışlar..paraları koyacak yer bulamadıklarından...böyle bir işe girmişler....yakında çuvalcılarda ayağa kalkar...
Özgür Çağrı
09-22-2010, 12:29
onun için cemaat yeni bir sektöre girmiş..çuval fabrikası açmışlar..paraları koyacak yer bulamadıklarından...böyle bir işe girmişler....yakında çuvalcılarda ayağa kalkar...
Akil baki olmayan kemalist vatandaşlar artık sınavları boykot edeceklermiş ülkeye şeriat geliyormuş fettullahçılar ülkeyi ele geçiriyormuş ;D
Vay canına sayın seyirciler ne kadar atraksiyonlu bir ülke adamda zerre zeka yok suçlusunu bulmuş cemaat
KPSS ha güzel metod ama buda tutmaz :)
Olay şöyle gelişmiş olabilir herhangi bir cemaate yakınlığı olan biri soruları çalmış olabilir ki cemaatlerde ki herkezin melek olduğunu söylemek gülünç olur..
Sonra bunu fırsat bilip o kişi üzerinden cemaati mağdur etmek isteyen zihniyet tetiğe basmıştır...
Yahut basmıştır parayı o kişide anında bir cemaat üyesi oluvermiştir :)
Ha Hasan ha kel Hasan bu zihniyet bulur saldırmanın formülünü :)
Neden hangi cemaat olduğunu söylemeyip sadece cemaat ismini kullanıyorlar bence bütün cemaatler mağdur olsun diye yapıyorlar bunu onların istediği de bu zaten..
Bu haberi duyan bilinçsiz birisi bütün cemaatlere kötü gözle bakmaya başlar..
ben de çorabımın tekini bulamıyorum. cemaate dava açacam.
bak bu çok iyi
M.Atilla
09-22-2010, 17:04
iftira atmak parayla mı..zihniyetleri belli bunların..çamur atsınlar da tutarsa ne ala tutmazsa izi kalır...
Hangi Cemat vede kim ismi yokmu soruları verenlerin ne bu küfür edicem böyle haber yapan gazetecilerede böyle çamur atanlarada .
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.